ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

 

Πραγματικά γράφοντας αυτό το άρθρο νιώθω κάπως άβολα διότι πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη περίπτωση μυστηρίου και τρόμου όπου συμβαίνει πολύ συχνά στην Αγγλία από αρχαιοτάτους χρόνους έως σήμερα!!!! Βέβαια γίνεται και σε άλλες χώρες ακόμα και στην χώρα μας αλλά σπανιότατα!!!! Πρόκειται για τα λεγόμενα Δαιμονόσκυλα ή Μαύρα Δαιμονικά σκυλιά ή Κυνηγούς από την κόλαση!!!! Η καταλληλότερη ονομασία και η πρώτη που τους δόθηκε επίσημα είναι HELLHOUNDS ( Κυνηγοί από την Κόλαση )!!!!

Έχουν γίνει πολλές παρεξηγήσεις μα και πολλές παρερμηνείες από πολλούς ερευνητές προσπαθώντας να λύσουν ή να ρίξουν κάποιο φως στην όλη υπόθεση διότι στην πορεία αυτού του ανεξήγητου μυστηρίου έχουν γίνει πολλά οπότε κάποιος θα μπερδευόταν πολύ εύκολα!!!! Μα ας δούμε τα στοιχεία αυτής της τόσο παράξενης υπόθεσης!!!!

Αν και υπάρχουν αναφορές από την αρχαιότητα για τα Μαύρα Δαιμονικά σκυλιά η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση που αναφέρθηκε είναι στην Αγγλία από τον Αιδεσιμότατο Αβραάμ Φλέμινγκ όπου και κατέγραψε το τι έγινε με ένα τέτοιο σκυλί στις 4 Αυγούστου του 1577!!!! Η τρομακτική λοιπόν καταγεγραμμένη μαρτυρία από τον ίδιο λέει ότι καθώς εκκλησιάζονταν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας ή και Αγίας Τριάδας στην πόλη Μπάνκεϊ μια καταιγίδα άνευ προηγουμένου είχε ξεσπάσει!!!! Τότε μια αστραπή χτύπησε το καμπαναριό όπου και το διάλυσε, προτού τα συντρίμμια φτάσουν στο έδαφος ένας μαύρος σκύλος με ύψος γύρω στο 1.30 κατάμαυρος με πύρινα μάτια και πολύ τρίχωμα άνοιξε την πόρτα της εκκλησίας!!!! Αμέσως κατασπάραξε δυο από τους πιστούς που ήταν κοντά του από τον λαιμό και τους έκοψε τα κεφάλια με μια δαγκωνιά με πολύ μεγάλη ευκολία!!!!

Η ίδια καταγραφή του Φλέμινγκ λέει πως μετά το φονικό ο Σκύλος της Κολάσεως έφυγε από την εκκλησία και διέσχισε περίπου 12 μίλια όπου σκότωσε με τον ίδιο τρόπο και άλλους ανθρώπους ( δεν αναφέρει πόσους )!!!! Ξανά γύρισε λοιπόν ξανά στην εκκλησία όπου ο ιερέας είχε κλείσει την πόρτα καλά με τους πιστούς μέσα σε αυτήν!!!! Όταν δαιμονικός μαύρος σκύλος δεν μπόρεσε να μπει μέσα άρχισε με μανία να γρατζουνάει την πόρτα θέλοντας την να την σπάσει!!!! Δεν τα κατάφερε όμως όπως αναφέρει ο ιερέας μα τα σημάδια του από τα νύχια έμειναν στην πόρτα της εκκλησίας και φαίνονται έως και σήμερα!!!!

HELLHOUNDΑναπαράσταση του Hellhound όπου είχε αναφέρει ο ιερέας Φλέμινγκ!!!!

HELLHOUND 1

 

GRATZOYNIES APO HELLHOUND

Οι γρατζουνιές στην πόρτα της εκκλησίας από τον δαιμονικό μαύρο σκύλο!!!!

 Το ποιο απίστευτο είναι ότι βρέθηκε στην εκκλησία αυτή μετά από ανασκαφές από αρχαιολόγους ο σκελετός ενός παράξενου και γιγάντιου σκύλου όπου όμοιος του δεν έχει βρεθεί πουθενά!!!! Αμέσως οι αρχαιολόγοι έκαναν λόγο ότι ίσως αυτός ο σκελετός ανήκει στον φοβερό Μαύρο Δαιμονικό Σκύλο που ήρθε μέσο της καταιγίδας και αιματοκύλησε την  εκκλησία αλλά και την περιοχη αυτή εκείνη της εποχής!!!! Παραθέτω με πρώτη πανελλήνια  αναφορά  τα ευρήματα αυτά στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση!!!!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2629353/Is-skeleton-legendary-devil-dog-Black-Shuck-terrorised-16th-century-East-Anglia.html

Προτού συνεχίσω θα ήθελα να πω ότι αν κάποιος θέλει να βρει στοιχεία για αυτά τα Δαιμονικά Σκυλιά μπορεί να ανατρέξει στο βιβλίο του αξιόλογου ερευνητή Θανάση Βέμπο με τίτλο << Οι Πύλες Του Αλλόκοσμου >> όπου είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό έργο από την Ελληνική επικράτεια!!!! Δεν μιλάει μόνο για τα Δαιμονικά Μαύρα Σκυλιά αλλά και για πολλά ενδιαφέροντα και παράξενα θέματα!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Για κανέναν λόγο δεν διαφημίζω το βιβλίου του Βέμπου αλλά λόγο ότι χρίζει ιδιαίτερων γνώσεων και καταγραφών!!!!

Επίσης και ο Τζόναθαν Μπράιτ έχει αναφερθεί στα Μαύρα αυτά Δαιμονικά σκυλιά και είναι επίσης ένας από τους αξιόλογους Έλληνες ερευνητές στον τομέα αυτό αναζητήστε βιβλία του όπου αναφέρει για τέτοιου είδους μυστήρια αξίζει τον κόπο!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν διαφημίζω την δουλειά του Μπράιτ αλλά λόγο ότι χρίζει ιδιαίτερων γνώσεων!!!!

Ας συνεχίσω….!!!!

Τα ποιο γνωστά χαρακτηριστικά τους στην Αγγλία αλλά και σε όλο τον κόσμο έχουν ως εξής:

Τα δαιμονικά σκυλιά. Τα χαρακτηριστικά τους είναι το μαύρο τρίχωμα τα γυαλιστερά κόκκινα μάτια η μεγάλη δύναμη τους και η ταχύτητα, χαρακτηριστικά φαντασμάτων και μερικές φορές την ικανότητα να μιλούν. Είναι συχνά συνδεδεμένα με την φωτιά εμφανίζονται και χάνονται αστραπιαία. Συχνά η δουλεία τους είναι να φυλάσσουν τις εισόδους του κόσμου των νεκρών ή να κυνηγούν χαμένες ψυχές ή να διαφυλάσσουν κάποιο υπερφυσικό θησαυρό. Ο μύθος λέει πως αν κάποιος δει έναν τέτοιο σκύλο 3 φορές θα πεθάνει με ένα αποτρόπαιο και αιφνίδιο τρόπο. Είναι συχνά συνδεδεμένα με την φωτιά εμφανίζονται και χάνονται αστραπιαία..!!!!

Τα σκυλιά από την αρχαιότητα ακόμη θεωρούνταν ψυχοπομποί και φύλακες της Πύλης, όπως δηλαδή ο Κέρβερος. Σ’ έναν αρχαίο αμφορέα του 525 π.Χ. παριστάνεται ο Ηρακλής να παρουσιάζει στον τρομαγμένο Ευρυσθένη τον τρικέφαλο Κέρβερο, ο οποίος προσέξτε τα κεφάλια του έχουν τρία διαφορετικά χρώματα: κόκκινο-μαύρο-άσπρο. Το γεγονός αυτό παρατήρησε εξίσου ο Θανάσης Βέμπος στο βιβλίο του για τους Λυκανθρώπους (2003), συγκρίνοντας το μάλιστα με ορισμένες παραδόσεις του Νικόλαου Πολίτη, όπου οι καλικάντζαροι επιστρέφουν στον κόσμο τους αφότου λαλήσουν τρεις πετεινοί με τρία διαφορετικά χρώματα: κόκκινο-μαύρο-λευκό. Αν και εγώ βέβαια δεν συμφωνώ με κανέναν λόγο ότι οι Λυκάωνες Λυκάνθρωποι έχουν κάποια σχέση με τα Δαιμονικά Μαύρα Σκυλιά…αυτά είναι στα τέσσερα ενώ οι Λυκάωνες στα δυο πόδια!!!! Ορισμένοι συσχετίζουν τα σκυλιά του Τίνταλος με την σέκτα του Leng από την ιστορία Το Κυνηγόσκυλο του Λάβκραφτ, όπου το σύμβολο της (το φυλακτό) είναι ένας φτερωτός σκύλος!!!! Βέβαια αν κάποιος σκεφτεί ότι η νέο μυθολογία του Λάβκραφτ με τους Παλαιούς έχει κάποια σχέση με τα Δαιμονικά Μαύρα Σκυλιά ίσως βρει κάτι παραπάνω αν ψαχτεί καλύτερα!!!!

Εκτός από Ηellhound τους έχουν δώσει και άλλες ονομασίες όπου όμως πρόκειται για κάποιο άλλο είδος Δαιμονικών Σκύλων όπου θα αναλύσω ποιο κάτω!!!! Οι ονομασίες λοιπόν που δίνονται είναι οι εξής:

Gurt Dog ( Γκάρτ Ντόγκ ), Padfoot ( Πάντφουτ ), Barguest ( Μπάργκουεστ ), The Hairy Hound ( Δε Χέρι Χάουντ ), Η Yeth Hound ( Γιέθ Χάουντ ) η ακόμα και Grim ( Γκριμ ), υπάρχουν και άλλες ονομασίες ανά περιοχή της Αγγλίας μια σπάνια όμως ονομασία είναι Moddey Dhoo ( Μόντι Ντχου ) και άλλη μια σπάνια ονομασία προέρχεται από την Σκωτία ως Cu Sith ( Σου Σιθ )!!!!

Όλες αυτές οι ονομασίες οι οποίες ανάφερα εκτός του Hellhound μετά από δυο χρόνια ερευνών δεν δείχνουν τους τρομαχτικούς Κυνηγούς της Κολάσεως όπου και έχουν την ονομασία ΗellHound!!!! Δείχνουν όμως κάτι άλλο εξίσου περίεργο και τρομαχτικό για πολλούς!!!! Δείχνουν να μιλάνε για φασματικά Μαύρα σκυλιά τα οποία πολλές φορές προστατεύουν ή δεν πειράζουν ανθρώπους παρά μόνο να τους τρομάξουν λίγο!!!! Επίσης δεν είναι γιγάντια όπως οι Κυνηγοί Της Κολάσεως αλλά έχουν το μισό μέγεθος τους!!!! Κάποια διαθέτουν πύρινα μάτια κάποια άλλα όχι!!!!

HELLHOUNDS

 

Τώρα όσο για τα λεγόμενα Heelhounds υπάρχουν οι εξής αναφορές όπου κάνουν την διαφορά από όλες τις άλλες με τις ονομασίες που προανάφερα:

Α) Εμφανίζονται όταν έχει ξεσπάσει μεγάλη καταιγίδα και έχει μεγάλες εντάσεις αστραπών!!!!

Β) Έχουν ύψος 1.30!!!!

Γ) Είναι πολύ τριχωτά και μαύρα όσο το σκοτάδι!!!!

Δ) Διαθέτουν έντονα πύρινα μάτια!!!!

Ε) Δεν είναι φασματικά ( δηλαδή σαν φαντάσματα ) αλλά μπορούν να υλοποιηθούν με πραγματικό σώμα!!!!

Ζ) Καθώς προχωράνε ή στέκονται ασταμάτητα και με συνεχές ρυθμό το τρίχωμα τους μαζί με το δέρμα τους ξεφλουδίζει!!!!

Η) Επίσης έχουν μια λεπτή μυρουδιά από θειάφι όπου δημιουργεί μια λεπτή ομίχλη τριγύρω τους σαν πρωινή υγρασία!!!!

Θ) Όποτε έχουν κάνει την εμφάνιση τους σπέρνουν τον θάνατο είτε κατακρεουργώντας τα θύματα τους ( τις ποιο πολλές φορές ζώα, σπάνια ανθρώπους ) ή κάποια μάστιγα αρρωστιών θα πέσει εκεί τριγύρω που θα εμφανιστούν!!!! Κατά πληροφορίες ένα Hellhound  έκανε την εμφάνιση του στην Αφρική στην Λυμπέρια προτού εξαπλωθεί ο ιός του Έμπολα!!!! Αν είναι αληθινή η αναφορά αυτή που εγώ πιστεύω ότι είναι τότε δεν είναι καθόλου τυχαίο!!!!

HELLHOUND 2

Αναφορές τέτοιων σκύλων χωρίς όμως να έχουμε δολοφονίες ανθρώπων έχουμε και στην χώρα μας, στην Κρήτη, στην Μάνη, στην Λάρισα, και στην Αλεξανδρούπολη!!!! Τις ποιο πολλές φορές αυτός που θα δει έναν μαύρο δαιμονικό σκύλο κάποιος δικός του πεθαίνει την επόμενη μέρα ή αρρωσταίνει βαριά!!!! Τέτοιες αναφορές κάνει ο Νικόλαος Πολίτης ο Άγγελος Δευταιρέος όπου  ήταν διευθυντής στην Ακαδημία Αθηνών ως Λαογράφος όπου και αυτός δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή!!!!

 

Εδώ θα αναφέρω και γω μια ιστορία με Μαύρα Δαιμονικά Σκυλιά τύπου Hellhound όπου μου εξιστόρησε το 1999 ένας τσοπάνης ονόματι Δημήτρης Μουσουλέας όπου βρισκόταν με το κοπάδι του στα βουνά της Όρθρυς!!!! Μου εξήγησε ότι πριν το τραγικό ατύχημα ενός αεροπλάνου τύπου C-130 ένα Μαύρο γιγάντιο σκυλί είχε κάνει την εμφάνιση του σχεδόν στην κορυφή του βουνού!!!! Μου είπε ότι ήταν τεράστιο διότι αν και μακριά περίπου 10 χιλιόμετρα από τον τσοπάνη αυτό φαινόταν σαν γάιδαρος μεγάλο!!!! Ούρλιαζε σαν δαιμονισμένο μου είπε και έτσι το πήρα είδηση μέχρι και ζωντανά του σκιάχτηκαν όπως μου είπε και άρχισαν να λακάνε ( φεύγουν άτακτα από φόβο )!!!! Κάθισε μου είπε για κανά μισάωρο και ούρλιαζε ασταμάτητα όπου τίποτα δεν θύμιζε ουρλιαχτό ζώου, σκύλου ή λύκου και μετά χάθηκε τελείως ξαφνικά από τα μάτια του!!!! Στις 5 Φεβρουαρίου 1991 την ίδια μέρα με αυτήν που έλεγε ο τσοπάνης εξαφανίζεται το στρατιωτικό αεροπλάνο C- 130 της πολεμικής αεροπορίας που εκτελούσε πτήση από την Ελευσίνα στη Νέα Αγχίαλο με 56 επιβάτες, αξιωματικούς και σμηνίτες!!!! Την επόμενη μέρα γνωστοποιείται ότι οι επιβάτες ήταν τελικά 63!!!! Παράλληλα οι έρευνες στα βουνά Όθρυς και Σούρπη δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα κατά έναν παράξενο τρόπο!!!! Στις 8 Φεβρουαρίου δηλαδή μετά από τρεις μέρες, βρίσκεται το αεροπλάνο τσακισμένο στην Όθρυ και όλοι οι επιβάτες του είναι νεκροί. Μετά από πολλές έρευνες εκδίδεται την 1η Μαρτίου πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο η πτώση του C- 130 οφείλεται σε λάθος των πιλότων και του πύργου ελέγχου!!!! Το ποιο παράξενο μετά το ατύχημα ήταν ότι έψαχναν τρεις μέρες να βρουν το αεροπλάνο….και προσέξτε δεν είναι κανένα μικρό αεροπλάνο το C-130!!!! Το τι συνέβει!;! Δεν ξέρω!!!! Αν είναι αλήθεια αυτά που μου διηγήθηκε ο τσοπάνης εγώ πιστεύω ότι το Μαύρο Δαιμονικό Σκυλί ήταν πίσω από αυτό το ατύχημα!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! Αυτό το πιστεύω μόνο εγώ εφόσον ο τσοπάνης ξανά λέω λέει την αλήθεια…. Γιατί όμως να μου πει μια τέτοια ιστορία!;! Εγώ τον ρώτησα αν είχε δει ποτέ του λύκους να στέκονται στα δυο πόδια και αυτός το μόνο που είχε δει ήταν αυτό που σας εξιστόρησα!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι τα μαύρα δαιμονικά σκυλιά της Αγγλίας μπορούν να αλλάξουν όψη και γίνονται τα μυστήρια μαύρα πούμα ή και λεοπαρδάλεις που κάνουν στα ξαφνικά την εμφάνιση τους στα δάση και τις πεδιάδες της Αγγλίας!!!! Οι αρμόδιες αρχές άγριας ζωής λένε ότι κανένα πούμα ή λεοπάρδαλη έχει φύγει ποτέ από κάποιο ζωολογικό κήπο ή ακόμα ποιο παλιά από κάποιο τσίρκο….

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D7GxXUdYNEc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6iaOZ4ZDVus[/youtube]

 

Στα βίντεο που ακολουθούν είναι για τα δαιμονικά σκυλιά …..!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWupWYQ7Pn0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqAFYIaqPT8[/youtube]

 

Όπως και να έχει οι αναφορές μέχρι και σήμερα στην Αγγλία κάθε χρόνο είναι δεκάδες!!!! Θα μπορούσα να γράψω πολλά για αυτό το θέμα αλλά δεν θα το κάνω διότι θα χρειαστώ πολύ χώρο!!!! Αυτό που έκανα είναι ότι πρόσθεσα και εγώ την δική μου γνώμη η οποία ταιριάζει με πολλούς Άγγλους ερευνητές για το τόσο παράξενο αλλά και τρομαχτικό θέμα όπως αυτό, η αφορμή ήταν για να γράψω δυο λόγια μετά την συνέντευξη που έδωσα στον Κώδικα Μυστήριων με τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη!!!! Την εκπομπή θα την δημοσιεύσουμε ξεχωριστά από αυτό το αρθρο!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

Αφήστε μια απάντηση