ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

UFO ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!

Πραγματικά, υπάρχει εξωγήινη εισβολή στο μυαλό των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!;! Η Jerusalem Post ( Τζερούσαλιμ Ποστ ) ανέφερε στις 25 Φεβρουαρίου 2015 ότι είναι ακριβώς για αυτό που είχε προετοιμαστεί η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία!!!

Εξωγήινη ζωή και εξωγήινες ιδέες εισβολής ήταν εδώ στη Γη για πολλές δεκαετίες! Στην πραγματικότητα, ήταν στα θέματα των πολλών βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, μυθιστορημάτων και ταινίες για δεκαετίες! Ο Πόλεμος των Κόσμων του μυθιστορήματος από την HG περίμενε  απλά πολλούς ανθρώπους να πίστευαν ότι μια εισβολή από τον Άρη επρόκειτο να συμβεί!

Ενώ η εισβολή από τον Άρη δεν είναι πλέον το επίκεντρο, όταν πρόκειται για την εισβολή εξωγήινων ως ιδέα, πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η εξωγήινη εισβολή θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, και η εξωγήινη φυλή δεν μπορεί να προέρχεται κατ ‘ανάγκη από τον Άρη!

Αλλά η έννοια αυτή δεν εμφανίζεται μόνο από τους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, και των πιστών των UFO, αλλά και από κάποιες χώρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το Ισραήλ! Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας περιλαμβάνουν με έννοια την τελευταία άσκηση της εκπαίδευσής τους, που φάνηκε να επικεντρώνετε στην ιδέα ενός γιγάντιου διαστημικού οχήματος όπου τα  εξωγήινα όντα της κατακλύζουν τον πλανήτη Γη!

Η εκπαιδευτική αυτή άσκηση έχει σχεδιαστεί για τη μονάδα προγραμματισμού της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας! Ωστόσο, ο διοικητής της επιχείρησης, δήλωσε ότι η εξωγήινη εισβολή ήταν μέρος της εκπαίδευσης και ήταν απλά μια ιστορία διαμόρφωσης! Ο στόχος είναι να κάνει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη σημασία της δημιουργίας της άμυνας στον κυβερνοχώρο! Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, είχαν την προσαρμογή του Generation Y, η οποία απολαμβάνει τις προκλήσεις, στην κατάρτισή τους! Σύμφωνα με τον διοικητή, που προετοίμασε την ιστορία χάραξη μιας εξωγήινης εισβολής!

Ένα σύστημα αναπτύχθηκε για τους συμμετέχουσες στρατιώτες για να ακολουθήσουν! Η εντολή ήταν να μάθουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ψεύτικο εξωγήινο διαστημόπλοιο, προκειμένου να αναπτυχθεί ένα ισχυρό σύστημα άμυνας στον κυβερνοχώρο!

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας θα μπορούσαν χρησιμοποιώντας μια εξωγήινη εισβολή ως ιστορία για μια σοβαρή άσκηση κατάρτισης! Ο ίδιος ο διοικητής είπε ότι μην παίρνετε στα σοβαρά ότι ακούτε,  στη Χαβάη, οι Αμερικανοί έχουν φτιάξει ένα διάδρομο προσγείωσης για ΑΤΙΑ για να προωθήσουν ειρηνικές σχέσεις με εξωγήινους!

Τίποτα άλλο δεν έχει διαρρεύσει μα είναι περίεργο μια δύναμη όπως το Ισραήλ να κάνει τέτοιου είδους ασκήσεις! Μα για να δούμε όμως κάποια βίντεο όπου έχουν διαρρεύσει από το Ισραήλ που έχουν να κάνουν με ΑΤΙΑ και τα οποία δείχνουν ότι πράγματι κάτι γίνεται στο Ισραήλ από ΑΤΙΑ όπου έφτασαν στο σημείο να κάνουν ασκήσεις περί εξωγήινων:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Cw30eVUsdFs[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7ND-s8pmxro[/youtube]

Όταν ρώτησα τον Saman Lycan τη γνώμη είχε για αυτό και αν ήταν αληθινό μου είπε:

SAMAN LYCAN

<< Τι ψάχνουμε τόσο καιρό Day Light!;! Παράξενα μυστήρια και γεγονότα από όλο τον κόσμο, μυστήρια και το άγνωστο!!!! Και όταν ακούμε κάτι το καινούριο ειδικά από τέτοιες χώρες πρέπει να το ρωτάμε αν είναι έτσι!;! Σιγά μην δώσουν τις αληθινές απαντήσεις ειδικά οι Ισραηλίτες φίλε μου!!!! Ψάξε να βρεις στο διαδίκτυο αν υπάρχει ακόμα η κατάρριψη ενός μικρού ΑΤΙΑ από μαχητικά της χώρας αυτής όπου το είχε τραβήξει το ΒΒ δεν υπάρχει ήχος!!!! Η επιχείρηση αυτή ονομάστηκε << Επιχείρηση Πλειάδες >> όπου ένα μητρικό διαστημόπλοιο που έφτασε στον εναέριο χώρο του Ισραήλ και εξαπέλυσε τρία ΑΤΙΑ, το ένα το κατέρριψαν τα αλλά δυο όχι!!!! Τα αλλα δυο κατέρριψαν 7 μαχητικά αεροσκάφη τους και εκεί σταμάτησε η όλη επιχείρηση από όσο γνωρίζω!!!! Βέβαια οι αρμόδιοι δήλωσαν ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη απάτη!!!! Είναι!!;!! Και ειδικά τώρα όπου κάνουν τέτοιες ασκήσεις όπου οι Ιρανοί λένε δεν είναι η πρώτη που κάνουν οι Ισραηλίτες αλλά ούτε και η τελευταία!!!! Θα δούμε πολλά στο μέλλον που θα μας είναι απίστευτα….. θα είναι όμως!;! >>.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση