ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κύρια ιστορία είναι εντελώς λάθος!!!! Υπάρχουν άνθρωποι ισχυρίζονται ότι μας σερβίρουν << φιλτραρισμένες πληροφορίες >> και ότι πολλά πράγματα σχετικά με το μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας έχουν κρατηθεί ασφαλής μακριά από την κοινωνία λόγο της Παγκόσμιας Ελίτ των Δρακόντιων!!!! Τι θα συμβεί αν Ιστορία μας είναι όλη λάθος!!;;!!! Η διαπίστωση  ηλικίας 100 εκατομμυρίων ετών απολιθωμένου δάχτυλου από άνθρωπο είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχει σύμφωνα με την πλειοψηφία των επιστημόνων….. να όμως που υπάρχει και τους ανατρέπει όλα τα προκαθορισμένα αλλά και καλά μελετημένα σχέδια!!!!

Πολλές ανακαλύψεις έχουν γίνει τα τελευταία 50 χρόνια που προτείνει ότι η ανθρωπότητα έχει κατοικηθεί σε αυτόν τον πλανήτη πολύ πριν από την επικρατούσα τάση από ότι μας λέει η επιστήμη!!!!

Γιγαντιαία ίχνη στην Αφρική δείχνουν ότι διαφορετικά είδη του πλανήτη μας που κατοικούνται από 200 εκατομμύρια χρόνια έχω γράψει και σχετικό άρθρο όπου δείχνει έναν ερευνητή όπου έχει φωτογραφηθεί δίπλα σε έναν τεράστιο βράχο όπου έχει ένα τεράστιο αποτύπωμα από πατούσα γίγαντα, όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!!  Είναι πιθανό λένε τώρα κάποιοι επιστήμονες που ξυπνάνε από τον λήθαργο ότι ο πλανήτης μας έχει περάσει από διάφορα στάδια της ανάπτυξης όπου κυριαρχούσαν  διάφορα είδη του πλανήτη, όπως ξωτικά, δρακόντειοι, εξωγήινοι, κτλ. κτλ.!!!!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο πλανήτης μας έχει περάσει από διάφορα στάδια, και ότι, σε κάθε στάδιο, τον πολιτισμό και την κοινωνία αναπτύχθηκε με διαφορετικό τρόπο, τα στοιχεία αυτής της << άγνωστης ιστορίας >> βρίσκεται σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!!

APOLITHOMENO DAXTILO 1

Το 100 εκατομμυρίων ετών απολιθωμένο δάχτυλο που βρέθηκε  τη δεκαετία του 1980!!!!

Σύμφωνα με την επικρατούσα τάση η αρχαιολογία και η ανθρωπολογία, το παλαιότερο ανθρώπινο απολίθωμα είναι περίπου 2,8 εκατομμυρίων ετών!!!! Αλλά όπως ανέφερα πιο πάνω, έχουν υπάρξει πολλές ανακαλύψεις που αμφισβητούν αυτή την κατηγορία συμβατικής σκέψης!!!! Μία από αυτές τις απίστευτες ανακαλύψεις που σπάει όλα τα σχέδια που σχηματίζονται από την επιστήμη είναι ένα απολιθωμένο ανθρώπινο δάχτυλο που πιστεύεται ότι είναι 100 εκατομμυρίων ετών!!!!

Αυτή η απίστευτη ανακάλυψη έγινε στη δεκαετία του 1980 σε ένα λατομείο από την Κρητιδική εποχή μέσα σε ασβεστόλιθο  στο Τέξας!!!!

APOLITHOMENO DAXTILO 2

Το προϊστορικό δάχτυλό 100.000.000 χρόνων μοιάζει με σύγχρονο ανθρώπινο δάχτυλο!!!!

Σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους λένε ότι για να απολιθωθεί όπως αυτό, το δάκτυλο πρέπει να έχει θαφτεί γρήγορα σε ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο!!!! Πιστεύεται ότι το άτομο στο οποίο το δάχτυλο κάποτε ανήκε υπέστη βίαιο και γρήγορο θάνατο!!!!

Το ότι ανακαλύφθηκε το << απολιθωμένο δάχτυλο >> αυτός που το ανακάλυψε  ήταν πολύ τυχερός για να συναντήσει κάτι τέτοιο!!!!

Το μυστηριώδης δάχτυλο εξετάστηκε από τους επιστήμονες και αποκάλυψαν διακριτικές εσωτερικές δομές, οι οποίες ήταν τοποθετημένα σε ομόκεντρους κύκλους!!!! Περαιτέρω η ανάλυση του δακτύλου αποκάλυψε την παρουσία του, φαίνεται να είναι  οστά, αρθρώσεις και τους τένοντες όπου διατηρούνται μέσα στο δάκτυλο!!!! Οι σκοτεινότερες κηλίδες στις δοκιμές ακτίνων Χ θεωρήθηκαν ως σκοτεινότερες κηλίδες στην εικόνα!!!!

APOLITHOMENO DAXTILO 3

Η ανάλυση έδειξε την παρουσία ότι τι φαίνεται να είναι τα υπολείμματα των οστών, των αρθρώσεων και των τενόντων!!!!

Ακόμα και αν οι ειδικοί δεν μπορούν να αποδώσουν το δάχτυλο που ανήκει, σε ποιο είδος είναι πολύ απίθανο ότι ανήκε κατά 95% σε άνθρωπο!!!!!

Το ερώτημα που παραμένει είναι, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένα 100 εκατομμυρίων ετών απολιθωμένο δάχτυλο!;!  Μήπως κάποιο είδος ανθρώπινου είδους ζούσε  στη γη 100 εκατομμύρια χρόνια πριν!;! Είναι πιθανό ότι οι λεγόμενες << εκτός τόπου αντικείμενα >> δεν είναι πολύ εκτός τόπου!!;!!

Τι νομίζετε, είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι έχουν στον πλανήτη Γη περισσότερο από λένε τα  βιβλία της ιστορίας μας!!;!! Είναι πιθανό ότι αυτό το μυστηριώδης απολιθωμένο δάχτυλο αποτελεί απόδειξη ότι οι άνθρωποι έζησαν στη Γη εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν!;! Ή νομίζετε ότι αυτή η ανακάλυψη είναι ακριβώς μια άλλη απάτη!;! Διότι η Παγκόσμια Ελίτ τέτοιοί είδους ευρημάτων τα αναφέρει ως απάτη!!!! Μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μου << ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ >> όπου θα βρείτε και άλλα στοιχεία εκεί όπου δείχνουν ότι δεν πρόκειται για όλα αυτά για απάτη…ειδικά τα ίχνη από λάστιχα 14.000.000 ετων…….!!!!

Όπως όλα έτσι και αυτό έχει μπει στο κουτί του << δεν ανακατεύομαι πλέον >> διότι έτσι θέλει η Παγκόσμια Ελίτ και όποιος τα ανακατεύει ειδικά κάποιοι αρχαιολόγοι γνωστοί ή ανθρωπολόγοι, ή παλαιοντολόγοι, ή ειδικοί με κύρος και πούνε τα αντίθετα από ότι λέει το παγκόσμιο καθεστώς τους υποβιβάζουν, τους χλευάζουν αλλά και τους μειώνουν τόσο όπου χάνουν το κύρος τους αλλά και την δουλειά τους…..!!!!

Οι αποδείξεις υπάρχουν και είναι εκεί έξω και περιμένουν κάποιος να τις βρει….σιγά σιγά αυτό γίνεται και κάποια στιγμή ίσως και να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση