ΤΟ ΚΕΙ ΧΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΚΕΙ ΧΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!!!

Ίσως είναι μια πύλη για τον άλλο κόσμο ή ίσως μια << Πόρτα >> που να οδηγεί στο βασίλειο των Υποχθόνιων.  Για μερικές εβδομάδες κάθε χρόνο, γύρω στην περίοδο του χειμερινού ηλιοστασίου, τις απογευματινές ώρες ο ήλιος βρίσκεται ακριβώς πίσω από αυτόν τον τεράστιο βράχο που έχει το χαρακτηριστικό σχήμα αψίδας, στην Pfeiffer Beach του Keyhole Arch στην Καλιφόρνια.

1

2

3

4

 Λίγο πριν δύσει ο ήλιος, η καμάρα αυτή φωτίζεται με τέτοιο τρόπο που δίνει την εντύπωση μιας μυστικής κρύπτης. Υπάρχουν κάποιες παράξενες ιστορίες από διάφορες φυλές ινδιάνων κάνοντας λόγο για την μαγική πύλη του μεγάλου πνεύματος Μανήτου όπου από αυτήν εδώ την πύλη άφηνε το ουράνιο βασίλειο του και ερχόταν στην γη.

Μια άλλη φυλή ινδιάνων πιστεύει ότι είναι μια πύλη προς το βασίλειο της θάλασσας όπου και κατοικούν τα ποιο άγρια σε όψη πνεύματα κάνοντας λόγο για το μεγάλο πνεύμα ονόματι << Όνχι Ναχνέ >> όπου το αναπαριστούν ως οχταποδόμορφο ον!!!! ( θυμίζει έντονα την νέο-μυθολογία Κθούλου ή Κθούλουχθ όπως κάποιοι βόρειοι λαοί τον αναφέρουν).

Το αν είναι αλήθεια ή όχι αυτές οι ιστορίες δεν θα τις μάθουμε ποτέ μα αυτή η παράξενη καλλιτεχνική πινελιά της φύσης δεν κάνει τίποτα άλλο από το να οργιάζει την φαντασία του ανθρώπου!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση