ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 1,000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 1,000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

 

Το άρθρο αυτό με έκανε να το γράψω ο SAMAN LYCAN διότι όταν μου το πρώτο είπε μου φάνηκε πολύ παράξενο και απίστευτο και δεν μπόρεσα τότε να καταλάβω για ποιο λόγο δημιούργησαν κάτι τέτοιο:

Μπορεί να έχετε ακούσει για μεγάλης διάρκειας τραγούδια, ακόμη και 24ωρα μουσικά κομμάτια, αλλά τραγούδι που θα παίζεται αδιάλειπτα για 1.000 ολόκληρα χρόνια νομίζω φαντάζει απίστευτα απίθανο.

LONGPLAYER 1

Κι όμως έτσι ακριβώς είναι όπως μου τα είπε ο SAMAN LYCAN εκείνο το βράδυ! Το << Longplayer >> είναι ένα μουσικό κομμάτι που σχεδιάστηκε για να διαρκέσει χίλια χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, άρχισε να παίζεται την 1η Ιανουαρίου 2000 και  θα συνεχιστεί χωρίς επανάληψη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2999, οπότε θα γίνει και η  επανεκκίνηση!!

LONGPLAYER 2

Το τραγούδι βασίζεται σε ένα υπάρχον μουσικό κομμάτι, και πιο συγκεκριμένα σε ένα παραδοσιακό τραγούδι από το Θιβέτ που παίζεται με κύμβαλα, το οποίο θυμίζει κατά πολύ μία σύνθεση ήχων καμπάνας.

LONGPLAYER 3

Αυτό διαρκεί 20 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, χρόνος ο οποίος υποβάλλεται σε επεξεργασία από υπολογιστή με τη χρήση ενός απλού αλγόριθμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας μεγάλος αριθμός παραλλαγών, οι οποίες, όταν παίζουν διαδοχικά, αποδίδουν έναν συνολικό χρόνο εκτέλεσης 1000 ετών ( !!!! )

LONGPLAYER 4

Το << μεγαλύτερο >> ή << μακρύτερο >>, τραγούδι στον κόσμο συνέθεσε ο Jem Finer ( Τζίμ Φίνερ ιδρυτικό μέλος του μουσικού γκρουπ Pogues) και ακούγεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπως, για παράδειγμα, στο Trinity Wharf Buoy ( Τρίνιτι Γουόρφ Μπούι ) στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και στην Αίγυπτο, ενώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση στη σελίδα www.longplayer.org.

LONGPLAYER 5

Το όλο θέμα λένε ότι γίνεται ώστε να θεμελιωθεί μια θεωρία για την << θεωρία του Χάους >>. Είναι όμως έτσι!;! Καμία λογική εξήγηση δεν έχει δοθεί γιατί να παίζει συνέχεια η ίδια μουσική, θεωρίες υπάρχουν πολλές…. Μα κάτι ώστε να επικρατήσει δεν υπάρχει κάνοντας το ένα από τα πιο σύγχρονα μυστήρια όπου κατασκεύασε ο άνθρωπος!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση