ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

Αυτό το επεισόδιο διερευνά την πιθανότητα ότι το Βατικανό έχει επίγνωση της νοήμονος ζωής στο σύμπαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι το οποιο και είχα κάνει ξεχωριστό άρθρο με τον τιτλο << ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ >>. Σύμφωνα με τους θεωρητικούς των UFO αλλά και διάφορους άλλους ερευνητές, το Βατικανό έχει στην κατοχή του την γνώση για εξωγήινη ζωή, εδώ και αιώνες και θα μπορούσε να είναι το μέρος, μίας από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην ιστορία των ΑΤΙΑ στην ιστορία του πλανήτη μας!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ecMkshBqQ9I[/youtube]

Είναι περίεργο το γεγονός ότι το Βατικανό έχει ήδη αποδεχθεί το γεγονός ότι “κατά πάσα πιθανότητα” υπάρχει και άλλη νοήμον ζωή στο σύμπαν, και αυτό ήταν μια πολύ περίεργη δήλωση λόγο του ότι η γραφειοκρατική οργάνωση του αργεί να κινηθεί προς τα εμπρός για κάθε θέμα που αντιμετωπίζει.

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xBblELM5BWw[/youtube]

Δείτε τα δυο αυτά βίντεο διαβάστε αν δεν έχετε διαβάσει και το άρθρο όπου έχω αναρτήσει πρόσφατα  ώστε να δείτε το Βατικανό τι γνώσεις έχει!!!! Τώρα αν κάποιος ρωτήσει για την ορθόδοξη εκκλησία το αν έχει κάποια γνώση ή απάντηση είναι ΝΑΙ!!!! Αλλά αυτό θα μου επιτρέψετε να το αναρτήσω κάποια στιγμή στο μέλλον για να δείτε και τα δικά μας μυστικά……!!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση