ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ METEPEC!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

TO ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ METEPEC !!!!

ΣΤΙΣ 11/5/2007 στο Mexico στην πόλη Metepec πιάστηκε ένα παράξενο πλάσμα οπού μέχρι και σήμερα υπάρχουν τεράστιες διαφωνίες ανάμεσα στους ερευνητές για το τι είναι ή για το από πού ήρθε. Έφερε επίσης τεράστια αναστάτωση σε όλους τους κύκλους ερευνών από ουφολόγους έως και τους κρυπτοζωολόγους. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί πρόκειται για μια ιστορία με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το τι πρόκειται.

Ο Μarao Lopez είναι ο ιδιοκτήτης του ράντζου οπού και πιάστηκε αυτό το παράξενο πλάσμα. Από ότι υποστηρίζει ο ίδιος όταν το αντίκρισε κατάλαβε ότι δεν είχε να κάνει με κάτι που ήξερε και αυτό τον έκανε να φοβηθεί πολύ. Αυτό τον έκανε να προσπαθεί να πνίξει το πλάσμα αυτό σε ένα κουβά νερό, χωρίς να το απελευθερώσει από την φάκα για τα ποντίκια οπού είχε πιαστεί. Το άφησε ώρες μέσα στο νερό και όταν πήγε και το έβγαλε έμεινε έκπληκτος που το πλάσμα ήταν ακόμη ζωντανό!!!

Επί τρεις μέρες προσπαθούσε να το πνίξει μα δεν τα κατάφερε, βεβαία μετά από λίγο ίσως από την εξάντληση το παράξενο αυτό πλάσμα πέθανε. Το άφησε όπως είχε πεθάνει και σκέφτηκε να το δημοσιοποιήσει μέσω  του πασίγνωστου δημοσιογράφου Jaim Maussan  ο οποίος και ασχολείτο με πολλά παράδοξα θέματα. Από την στιγμή που το πλάσμα αυτό έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό έχει ξεκινήσει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ των ερευνητών αλλά και κάποιων βιολόγων, πιστεύοντας τελείως διαφορετικά πράγματα γιατί τι μπορεί να είναι το πλάσμα αλλά και που μπορεί να έχει έρθει. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι το μωρό ενός εξωγήινου πολιτισμού οπού και εγκατέλειψαν οι εξωγήινοι για κάποιον άγνωστο λόγο στην γη μετά από κάποια επίσκεψη τους .

Άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κάποιο ον που ξέφυγε από τον έλεγχο κάποιων γεννητικών πειραμάτων, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι ένα είδος μικροσκοπικού σκίουρου (!!;;!!) οπού τον έγδαραν προσεχτήκα και τον τοποθέτησαν στην φάκα για να στήσουν μια καλοστημένη φάρσα!!! ( σημείωση: εμένα στην φωτογραφία δεν μου φαίνετε να είναι γδαρμένος σκίουρος!!! Αλλά ας πάρουμε την πιθανότητα ότι είναι, σαν φαίνεται αυτό το το ον στην φωτογραφία για να είναι γδαρμένο; Αλλά από την άλλη ποιος θα έκανε όλη αυτήν την διαδικασία ώστε να γδάρει ένα τόσο μικροσκοπικό ον 15 cm  με μεγάλη προσοχή αλλά και επιδεξιότητα να μην το χαλάσει και μετά να το τοποθετήσει προσεχτήκα στην φάκα; ).

Το πλάσμα αν παρατηρήσετε στην φωτογραφία καλά θα δείτε ότι το χέρι του που έχει πιαστεί στην φάκα λυπεί η παλάμη του. Οι ειδικοί που το εξέτασαν είπαν ότι το πλάσμα ροκάνιζε το χέρι του για να απελευθερωθεί. Πιο γδαρμένο ον θα έκανε αυτό το πράγμα; Όταν ξεκίνησαν οι εξετάσεις του πλάσματος από επιστήμονες άρχισαν να βγαίνουν κάποια αποτελέσματα που μπέρδεψαν πιο πολύ τα πράγματα όπως ότι ήταν πριν. Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι το πλάσμα αυτό τα δόντια του δεν έχουν ρίζες!!! Αυτό μαζί με το ότι ο αγρότης που προσπαθούσε να το πνίξει χωρίς επιτυχία δείχνει ότι είναι ένα πλάσμα το οποίο ανήκει στον υδάτινο κόσμο!! Δηλαδή ότι πρόκειται για ένα υβρίδιο, που μπορεί να ζει και στο νερό αλλά και στην ξηρά!!

Το δεύτερο είναι ο τεράστιος εγκέφαλος που διαθέτει το πλάσμα αυτό δείχνοντας ότι πρέπει να έχει τεράστια νοημοσύνη. Επίσης οι αρθρώσεις του όπως και κάποια εσωτερικά όργανα που διαθέτει είναι περίεργα τοποθετημένα από την φύση κάνοντας το μοναδικό!! Ένα άλλο αλλόκοτο στοιχείο από τους ερευνητές είναι ότι το κρανίο του εκτός του ποσό μεγάλο είναι από το υπόλοιπο σώμα  στις ακτινογραφίες που έγιναν στο κεφάλι του έχει σπείρες!! Ξεκινάνε από το κέντρο του κρανίου φτάνοντας διακεκομμένες έως και λίγο πιο πάνω από την μύτη του!! Δεν είναι γεννητική ανωμαλία αποφάνθηκαν οι ειδικοί γιατί αν ήταν σε τέτοιο βαθμό το πλάσμα αυτό δεν θα μπορούσε ούτε να περπατήσει!! Οι σπειροειδείς αυλακώσεις στο κρανίο του πρέπει να είναι κάτι που το έχει το είδος του για ότι και να πρόκειται.

Στο πανεπιστήμιο της Grenada βρίσκεται ο Dr. Jose Antonio Lorente, είναι ένας από τους πρώτους επιστήμονες οπού και εξέτασαν το πλάσμα αυτό, αλλά και το πλάσμα αυτό βρίσκεται ακόμα εκεί μέχρι και σήμερα για περεταίρω έρευνες. Αν και τα αποτελέσματα του D.N.A. έχουν βγει δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί ρίχνοντας περισσότερο λάδι στην φωτιά γιατί το μπορεί να είναι. Κάποιοι κύκλοι του πανεπιστημίου λένε ότι το D.N.A. του πλάσματος δεν ανήκει σε κανένα είδος του πλανήτη μας φουντώνοντας τα σενάρια ότι πρόκειται για εξωγήινο!!

Υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι πρόκειται για ένα είδος προϊστορικού μικροσκοπικού πιθήκου που έζησε πριν 1.500.000 χρόνια!! Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμη χαμένοι και σε κλειστή κοινωνία μέσα στα δάση του Μexico!! Λένε επίσης ότι δεν τα έχουμε βρει γιατί είναι πολύ ντροπαλά αλλά και από το μικρό τους μέγεθος που φτάνει τους 25cm ύψος.

Η φωτογραφία αυτή ανήκει σε ένα πίθηκομε την ονομασία Saimaris οπού υποτίθεται ότι είναι ο πιο μικρός πίθηκος εν ζωή στον πλανήτη αν και είναι πολύ σπάνιος και συναντιέται στα τροπικά δάση της Ινδονησίας!! ( σημείωση: οι πίθηκοι αυτοί έχουν δόντια χωρίς ρίζες; ΟΧΙ!! Στο κρανίο τους έχουν σπειροειδείς αυλακώσεις; ΟΧΙ!! ) όποτε όποιος και να σκέφτηκε ή βιάστηκε να συνδέσει το πλάσμα αυτό με τους πιθήκους δυστυχώς για αυτούς απέτυχε παταγωδώς!!

Βεβαία στο Μexico οπού και πιάστηκε το πλάσμα αυτό οι μισοί πιστεύουν ότι είναι εξωγήινος και οι άλλοι μισοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το θρυλικό El Chupacapra!! Πρόκειται για ένα πλάσμα που πίνει το αίμα από τις κατσίκες αλλά και από κότες αφήνοντας το λαιμό των ζώων δυο σημάδια σαν να τα έχει δαγκώσει Βαμπίρ!! Για το συγκεκριμένο πλάσμα θα αναφερθώ σε άλλες αναφορές!!

Ο Captain Alejadro Franz o οπιος είναι και προεδρος μιας ερυνητικης ομαδας Α.Τ.Ι.Α. δηλωσε ότι δεν το αναγνωριζει το πλασμα ως εξωγιηνο και ότι πρεπει η να είναι ιδος πιθυκου, η ότι προκειτε για καλοστυμενη φαρσα! Πολλοι ήταν οι ερευνητές και συμφωνο και γω μαζι τους ότι η δηλωσεις αυτές διχνουν καπια συνομοσια!! Γιατί είναι φανερο ότι δεν προκειτε ουτε για πυθικο αλλά ουτε και για φαρσα το πλασμα αυτό!!

Ας το δουμε το θέμα λυγο ανορθοδοξα, όπως ξερετε ειμαι φανατικος υποστυριχτης της θεωριας της μέσης γης. Γιατί λοιπον ενώ έχουν υποθει ολλες οι θεωριες το τι είναι η και από πού ηρθε να μην πω και γω την δικια μου;

Δηλαδή ότι το πλάσμα αυτό ούτε πίθηκος είναι ούτε εξωγήινος αλλά ένας κάτοικος της μέσης γης οπού μπορεί να έχασε τον δρόμο του και να βρέθηκε στην επιφάνεια της γης!! Θα μου πείτε τραβηγμένο; Θα σας εξηγήσω αμέσως το λόγο που το πιστεύω! Αν παρατηρήσετε καλά το πλάσμα θα δείτε ότι έχει τεράστιο κρανίο για το σώμα του και μεγάλα μάτια! Επίσης είναι τελείως άτριχο στην φωτογραφία που τραβήχτηκε πρωτού προλάβει να ξεραθεί. Όσα πλάσματα έχουν βρεθεί σε σπήλαια έχουν όλα μεγάλα κρανία και είναι τελείως άτριχα!! Βεβαία είναι και τελείως τυφλά για τι δεν υπάρχει φως εκεί μέσα οπότε και έχουν προσαρμοστεί στο να μην τα χρειάζονται. Αν όμως έχει έρθει από την μέση γη αυτό το πλάσμα σίγουρα τα χρειάζεται τα μάτια του για να βλέπει καλά γιατί όπως υποστηρίζουν οι θεωρίες της μέσης γης υπάρχει φως εκεί από τον λεγόμενο μαύρο ήλιο!! Ότι είναι κάτω είναι και πάνω και ότι είναι πάνω είναι και κάτω!!! Γιατί να μην ανήκει σε μια φυλή καλικατζάρων; Η σε μια φυλή τρωγλοδυτών; Η σε μια φυλή άγνωστη σε εμάς οπού και ευημερεί  μέσα στην μέση γη;

Το πλάσμα ονομάστηκε Metepec από την πόλη και οπού πιάστηκε και έχασε την ζωή του. Τα αποτελέσματα του D.N.A. το τι είναι περιμένουν με αγωνία πολλοί ερευνητές  να τα ακούσουν. Λέγεται ότι θα ανακοινωθούν σε κάποιο παγκόσμιο συνέδριο ουφολογίας αλλά και παράξενων φαινομένων κάπου στον πλανήτη το 2012. Μέχρι τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να δούμε το τι είναι.

Εκτός από τις φωτογραφίες δείτε και αυτά τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πλάσμα του Metepec. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση