ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ

Στις 6 /9/2010 ο Frank Varborough   στην λίμνη  Wylie στην Carolina ( U.S.A. ), καθώς ψάρευε έπιασε ένα ψάρι το οποίο δεν είχε ξαναδεί αλλά ούτε και είχε ξανά πιάσει ποτέ στην ζωή του. Το ψάρι αυτό ζύγιζε δυο κιλά, το περίεργο όμως στο ψάρι αυτό ήταν ότι η οδοντοστοιχία του δεν ήταν η συνηθισμένη που συναντάμε σε όλα τα ψάρια αλλά είχε δόντια όπως έχουν οι άνθρωποι!!!

Καταλαβαίνετε την έκπληξη του ψαρά που προσπαθώντας να βγάλει το αγκίστρι από το στόμα του ψαριού τον δάγκωσε δυνατά χωρίς βεβαία να του προξενήσει εκδορές ή τραύματα παρά μονάχα πόνο. Ο ίδιος ο ψαράς ανάφερε σε τοπικά Μ.Μ.Ε. << Ψαρεύω χρόνια σε αυτήν την λίμνη από την εποχή που ήμουν παιδί μαζί με τον πατέρα μου, αλλά τέτοιο ψάρι δεν έχω πιάσει ποτές, αλλά από όσο ξέρω κανένας άλλος δεν έχει πιάσει παρόμοιο ψάρι σαν και αυτό!! Με δάγκωσε προσπαθώντας να βγάλω το αγκίστρι και με πόνεσε πολύ, κοίταξα στο χέρι μου να δω αν με είχαν τρυπήσει τα δόντια του και παρατήρησα έκπληκτος ότι είχε αφήσει σημάδια σαν να είχα δαγκώσει εγώ τον εαυτό μου ή κάποιος άλλος!! Ύστερα από λίγο διαπίστωσα ότι είχε δόντια που μοιάζουν καταπληκτικά σαν του ανθρώπου!! >>.

Στις 19/5/20011 στην Συκιά Χαλκιδικής ο Θεόδωρος Ντέμπλας που ψάρευε μαζί με τον 15 χρονών γιο του έπιασε και αυτός ένα ψάρι με ανθρώπινα δόντια αλλά και χείλη!!  Η έκπληξη τους πατέρα και γιου ήταν μεγάλη όταν αντίκρισαν το παράξενο αυτό ψάρι που όμοιο του δεν έχει ξανά πιαστεί όχι μόνο στα Ελληνικά νερά αλλά ούτε σε κάποια αλλά μέρη!! Βλέποντας τις δυο φωτογραφίες θα δείτε ότι δεν ανήκουν στο ίδιο είδος. Το ψάρι από την Αμερική ανήκει σε ψάρι που ζει σε γλυκό νερό και το ψάρι που πιάστηκε στην Ελλάδα ανήκει σε ψάρι που ζει σε αλμυρό νερό.

Εκτός από τα χείλη και τα ανθρώπινα δόντια το συγκεκριμένο ψάρι που πιάστηκε στην Ελλάδα δεν έχει ούτε βράγχια!!!! Ο Ντέμπλας είπε τα εξής: << Το ψάρι το πιάσαμε στις 6:30 το πρωί και μέχρι στις 12:00 το μεσημέρι ζούσε κανονικά σαν μην υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν το είχαμε βάλει σε νερό ήταν έξω από το νερό τόσες ώρες! >>.

Το συγκεκριμένο ψάρι στάλθηκε από το ψαρά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για περεταίρω έρευνες. Μπορώ από τώρα να σας πω το τι θα πουν οι επιστήμονες : << πρόκειται για ένα είδος τερατογέννησης  ή για ένα ψάρι που για κάποιο άγνωστο λόγο μεταλλάχτηκε η ακόμα και εξελίχτηκε . >>

Το ότι τα ψάρια αυτά δεν έχουν ξανά συναντηθεί πουθενά στο κόσμο τους λέει κάτι; Υπάρχουν πολλές αναφορές από τους αρχαίους Έλληνες για παράξενα ψάρια με ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι η πρέπει να είναι ένα είδος ψαριών που είναι υπερβολικά σπάνια ή αν κοιτάξουμε από κάποια άλλη γωνία ή ίσως δεν ανήκουν στον κόσμο το δικό μας! Τι εννοώ με αυτό; Ίσως είναι ή έρχονται από κάποια άλλη διάσταση!! Το πώς ήρθαν εδώ αυτό μόνο εικασίες μπορώ να κάνω, ίσως κάποια στιγμή κάποια διαστρέβλωση του χώρου και του χρόνου να άνοιξε κάποιο είδος << πύλης >> ή χρονοπύλης από μόνη της και από εκείνη την διάσταση να πέρασε στην δικιά μας!!

Θα μου πείτε πια διάσταση; Πάλι εικασίες μπορούμε να κάνουμε εδώ, από την μέση γη, από κάποιο άλλο πλανήτη, από τον αλλόκοσμο, κ.τ.λ. Για το θέμα των παράξενων ζώων οπού και ανήκουν στην κρυπτοζωολογία θα ασχοληθώ σε παρακάτω αναφορές μου, θα διαπιστώσετε από πολλές φωτογραφίες ότι υπάρχουν εκατοντάδες ζώα και πλάσματα τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν πάνω στον πλανήτη μας αλλά κάποια από αυτά ζουν ανάμεσα μας. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι και έχουν προέρθει από γεννητικά πειράματα, εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί τους, ίσως τώρα τα τελευταία χρόνια ναι, αλλά πριν 100 χρόνια ή 200 χρόνια ή 300 χρόνια ή ακόμα και 2.000 χρόνια, τότε δεν υπήρχαν γενετιστές να ασχολούνται με γενετικά πειράματα ώστε να δικαιολογεί την ύπαρξη τους. Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση