ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΚΡΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΚΡΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

 

Πριν λίγους μήνες εμφανίστηκε στο διαδίκτυο από το πουθενά στην αρχή μια και μετά άλλη μια φωτογραφία όπου δείχνει στρατιώτες να κουβαλάνε έναν νεκρό εξωγήινο τύπου Γκρίζου!!!! Η πρώτη δείχνει να είναι πιάνω στο φορείο με ένα όπλο πάνω του και η δεύτερη όπου τον μεταφέρουν!!!!

Η ιστορία στην πρώτη φωτογραφία όταν αναρτήθηκε ήταν ότι το βρήκε μια ομάδα του στρατού χωρίς να λένε ποιας χώρας σε ένα δάσος χωρίς να αναφέρουν το δάσος και τον περισυλλέξανε!!!! Στην δεύτερη φωτογραφία που αναρτήθηκε λένε ότι τον βρήκαν ζωντανό σε ένα δάσος στον Καναδά χωρίς να λένε που και ποιο δάσος είναι!!!! Λένε ότι είχε γίνει ένα ατύχημα και είχε πέσει το διαστημόπλοιο και ήταν ο μόνο ζωντανός από τους άλλους Γκρίζους και ότι ἔδωσε σθεναρή μάχη με όπλα πλάσματος προτού τον σκοτώσουν οι δυνάμεις του στρατού ( !!!;;!!! )!!!! Αλλά η αλήθεια της ιστορίας έχει αμφισβητηθεί από πολλούς ανθρώπους, επειδή ο τόπος όπου συνέβη δεν αναφέρθηκε ποτέ!!!! Έτσι πολλοί σκεπτικιστές και θεωρητικοί είπαν ότι δεν είναι αληθινός εξωγήινος!!!!

grey allien 1

Η πρώτη φωτογραφία που αναρτήθηκε!!!!

grey allien 2

Και ύστερα από 2 βδομάδες και η δεύτερη!!!!

 Όπως πάντα μετά σχεδόν από δύο μήνες άρχισε η παραπληροφόρηση από τους κυβερνητικούς χάκερς αλλά και ηθοποιούς όπου έλεγαν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προέρχονται από έναν αγώνα με όπλα αίρσοφτ τύπου ηλεκτροκίνητου αεροβόλου όπου ρίχνει πλαστικές μπίλιες!!!! Τα όπλα αυτά είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών για κάποιους που δεν γνωρίζουν!!!! Μάλιστα έδειξαν ένα βίντεο και καλά από εκείνη την ημέρα και την ομάδα από τα άτομα που συμμετείχαν!!!! Επίσης έδειξαν μια φωτογραφία του νεκρού εξωγήινου η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις δύο φωτογραφίες!!!! Ιδού οι φωτογραφίες αυτές:

fake grey allien 1

fake grey allien 2

 Ιδού και ο εξωγήινος ξανά ο ψεύτικος….!!!!

 

Όπως βλέπετε οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες από τις αυθεντικές με τις ψεύτικες και μάλιστα τόσο μεγάλες που μόνο ηλίθιοι θα έχαφταν μια τέτοια ιστορία!!!! Ιδού και το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα όπου λένε ότι όλα έγιναν εκεί!!!! Α ότι ήταν μέρος του παιχνιδιού ο ψεύτικος εξωγήινος και ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GnQhho_UQjU#t=274[/youtube]

Αν όμως κοιτάξετε τις στολές από τους στρατιώτες από τις πρωτότυπες φωτογραφίες αλλά και ιδιαίτερα τα σήματα τους δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι airsoft!!!!! OXI MONO AYTO!!!! Ακόμα και οι φυλλωσιές αλλά και το χορτάρι στο έδαφος δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που μας έδειξαν!!!! Ειδικά οι φυλλωσιές ανήκουν σε Νότιο Αμερικάνικα είδη δένδρων και όχι του Καναδά όπως είχε αναφερθεί λένε οι ειδικοί που εξέτασαν τις φωτογραφίες!!!!

Σε κάποια φόρουμ εμφανίστηκε ένας τύπος με την ονομασία << Μ12 >> όπου έλεγε ότι ήταν ένας από τους κομάντος όπου είχε λάβει μέρος στην όλη επιχείρηση!!!! Αν και κάποια από τα φόρουμ αυτά έχουν κλείσει τα άλλα που τον είχαν φιλοξενήσει πλέον κατά έναν περίεργο τρόπο δεν υπάρχουν τα σχόλια του!!!!

Ο << Μ12 >> που σημαίνει Majestic 12 δηλαδή ο περίφημος και τόσο αινιγματικός μυστικός όμιλος 12, έλεγε τα εξής:

<< Η όλη επιχείρηση που έλαβε μέρος στην Νικαράγουα τον Ιούνιο του 2010 από την επίλεκτη ομάδα της CIA αλλα και τις περίφημης ομάδας αναγνώρισης των πεζοναυτών. Δεν γίνε κάποιο ατύχημα αυτά είναι μπούρδες ο εξωγήινος που βλέπετε νεκρό είχε λιποτακτήσει για άγνωστο λόγο από την περίφημη μυστική βάση Ντούλτσε όπου και είναι μια από τις κύριες βάσεις στον κόσμο των Γκρίζων. Ο λόγος που λιποτάκτησε είναι άγνωστος, το κυνήγι κράτησε δύο μέρες σε όλο τον εναέριο κόσμο από τους ίδιους τους Γκρίζους αλλα και από ανθρώπους. Κατερρίφθη πάνω από την Νικαράγουα και αμέσως μας ειδοποίησαν να λάβουμε δράση όπως και έγινε. Όταν εντοπίστηκε ο Γκρίζος ήταν παράφρον και στην γλώσσα του μας έδειχνε ότι ήταν πολύ απειλητικός μέχρι που άρχισε να μας ρίχνει με το όπλο πλάσματος. Δεν ήθελε να παραδοθεί. Οι διαταγές ήταν σαφές μετά από αυτό, << Φάτε τον γεννητικά μεταλλαγμένο μπάσταρδο εσωγήινο και φέρτε το πτώμα του πίσω >>! Έτσι ακριβώς έγινε πυροβολήθηκε μια φορά μόνο από ελεύθερο σκοπευτή στο αριστερό μέρος του προσώπου του όπου και μπορείτε να διακρίνεται την είσοδο της σφαίρας στην φωτογραφία. Φωτογραφήσαμε τον εξωγήινο που η διοίκηση ονόμασε εσωγήινο και κατόπιν μεταφέρθηκε με ελικόπτερο άγνωστο το που. Μας δόθηκε διαταγή να μην μιλήσουμε ποτέ για αυτό. Αν όμως θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες αν είμαι ζωντανός πρώτα ο θεός θα τις αναρτήσω κάποια στιγμή στο 2015 όπου και θα εκπλαγείτε με αυτά που θα διαβάσετε. >>

Αυτό ήταν το μήνυμα που άφηνε σε κάθε φόρουμ όπου έμπαινε, δεν έδινε απάντηση στα χιλιάδες ερωτήματα που του έκαναν. Ώσπου ένα πρωί δεν ξανά φάνηκε πουθενά.

Τώρα το αν πρόκειται για αληθινό εξωγήινο ή εσωγήινο αυτό το αφήνω να το κρίνετε εσείς μετά τα στοιχεία αλλά και την παραπληροφόρηση που έγινε στο όλο θέμα!!!! Αν με ρωτήσετε εμένα την απάντηση την ξέρετε ήδη!!!! Στην φωτογραφία βλέπετε έναν αληθινό Γκρίζο γεννητικά τροποποιημένο από τους Δρακονιανούς!!!! Αν πράγματι υπάρχει ο << Μ12 > και καταφέρει και αναρτήσει αυτά που λέει θα μάθουμε πολλά….αν όχι δυστυχώς θα είναι μια χαμένη ευκαιρία απόδειξης αυτών των καταραμένων από τον Άραλου!!!! Εσείς που πιστεύεται πάρτε μια γεύση από τους Γκρίζους πως ακριβώς μοιάζουν, αν και υπάρχουν 7 είδη Γκρίζων αυτός εδώ ανήκει στο τέταρτο είδος!!!! Δεν θα πω αλλα, απλώς αναλογιστείτε από τα στοιχεία!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση