500 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΦΟ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!

UFO

500 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΦΟ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!

 Σε μια άκρως απίστευτη αναφορά προχώρησαν οι Ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργό Πούτιν αυτήν εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιείται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και….

άκρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επίθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ώρα , που προφανώς είχε σαν σκοπό την καταστροφή άγνωστης εξωγήινης τεχνολογίας. Αλλες πηγές μιλάνε για εσωγήινη τεχνολογία , δηλαδή ενός εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις να φέρουν από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση έχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτήθηκε στο youtube, όμως η αμερικανικές υπηρεσίες έσπευσαν αμέσως να διαψεύσουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά ότι ο καταιγισμός από τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχή της βάσης, οφείλονταν σε εκρήξεις μετασχηματιστών( !!!;!!!)  Η ανάρτηση αρχικά μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτήθηκε και πάλι έχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Από την καταγραφή όμως φαίνεται καθαρά ότι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος έκρηξης, όπως θα ήταν απαραίτητο, ενώ καμία διακοπή ρεύματος δεν σημειώθηκε πουθενά. Σε ολόκληρη την περιοχή, όπως θα ήταν φυσικό. Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενώ επισημάινονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα. Η αναφορά υποστηρίζει ότι η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικού που εργάζεται στα επιστημονικά προγράμματα της βάσης αυτής.

Η αναφορά, επιμένει ότι αρμάδα εξωγήινων σκαφών πλησιάζει όλο και περισσότερο στη γη, ενώ καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικάνων για “πάρε – δώσε” πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν από αυτή την εμμονή. Πολλοί έσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτόξευσης του διαστημικού λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπάρχουν για την ασφάλεια αυτής της πτήσης.

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εμάς ειρωνευόμαστε και χλευάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι κάτι συγκλονιστικό συνέβηκε τελικά εκεί!!!!

Όλα δείχνουν να έχει γίνει το περιστατικό όπως το αναφέρουν οι πράκτορες αλλά και πολλοί ερευνητές!!!! Αν πράγματι έχει γίνει κάτι τέτοιο και έχει αποκρυφτεί από το κοινό μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στις σχέσεις των Δρακονιανών και των ανθρώπων, κάτι το οποίο για κάποια στιγμή ταρακουνήθηκε η  < σχέση > τους και επανήλθε με την βία ξανά πίσω….

Παρ’ ότι το ψάξαμε εξονυχιστικά το όλο ζήτημα βρήκαμε ένα μεγάλο τοίχος μπροστά μας άρνησης για το ότι συνέβησαν έτσι τα πράγματα….. όπου βέβαια υπάρχει μεγάλη άρνηση σε κάτι πάντα δείχνει ότι θέλουν κάτι να καλύψουν… Καταφέραμε και βρήκαμε τα βίντεο και μέσω των δυο συνεργατών μας εκεί οι οποίοι τα έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο και  σας τα δείχνουμε και σε εσάς!!!! Μεγεθύνετε την οθόνη σας ώστε να έχει καλύτερη απόδοση για να δείτε τα UFO πολύ καλύτερα!!!! Επίσης παρακολουθήστε τις εκρήξεις από τους υποτιθέμενους μετασχηματιστές…. λέω υποτιθέμενους διότι θα δείτε ότι υπάρχουν εκατοντάδες εκρήξεις που δεν δικαιολογούν τόσες πολλές εκρήξεις απανωτές στο ίδιο σημείο αλλά και η μια δίπλα στην άλλη!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας. Να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NYCHBI66izs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v8q7w-U3HrI[/youtube]

 Δείτε και το τρίτο βίντεο δεν έχει να κάνει με το ζήτημα αλλά είναι εξίσου ενδιαφέρον με πολλά κοινά χαρακτηριστικά!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-hsqumqPkgg[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση