ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝΤΑ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

 ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝΤΑ!!!!

 Κάποιοι ερευνητές χρησιμοποιούν την λέξη « Φολιδοειδείς ή φολιδωτοί », είναι ένας όρος που βγαίνει από την λέξη «  φολίδες » που είναι το ίδιο με την λέξη λέπια!!! Έτσι τον όρο αυτόν τον χρησιμοποιούμαι μαζί και εγώ για τους ερπετόμορφους ή Δρακονιανούς ή ακόμα και για παρεμφερή ερπετόμορφα νοήμον όντα τα οποία έχουν φολίδες στο δέρμα τους πιστοποιώντας έτσι την ερπετική τους καταγωγή….!!!!

 Ελάτε σιγά σιγά να ξεμπερδέψουμε αυτό το κουβάρι που δείχνει να είναι τόσο μπερδεμένο. Θα υπάρξουν πολλοί που θα πουν ότι τα έχω χάσει τα λογικά μου ως συνήθως, μα οι αποδείξεις είναι πολλές ως και αμέτρητες αν κάποιος ξέρει που πρέπει να ψάξει…..

 Στις παραδόσεις όλων των λαών υπάρχουν αναφορές για ερπετοειδή όντα. Ας ξεκινήσουμε από την ελληνική μυθολογία οπού υπάρχει η αναφορά του Απολλώνιου του Ρόδιου στα ( Αργοναυτικά, βιβλίο 1, στίχοι 503-506 ) στον Οφίωνα, ο οποίος είχε μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και ερπετού δηλαδή ήταν ένας ερπετόμορφος, το δηλώνει άλλωστε και το όνομά του.

 Στον Ησίοδο στην ( Θεογονία, στίχοι 820-825 ) και τον Απολλόδωρο στην ( Μυθολογική Βιβλιοθήκη, βιβλίο  1, παράγραφος 39-40) υπάρχει η αναφορά για τον τρομερό και φρικιαστικό σε όψη ερπετοειδή Τυφώνα, ενώ ο Nόννος κάνει λόγο και για έθνος ερπετοειδών που άφησε ο Τυφώνας πάνω στη Γη στα ( Διονυσιακά, 1, 176 ):

 « Ο Τυφώνας με τα δυνατά πόδια είχε ισορροπήσει πλησίον των νεφών. Αφού άπλωσε το πολύσπορο έθνος των μιαρών όφεων, σκέπασε τη λαμπερή εικόνα του ανέφελου αιθέρα για να φωτίσει τον άτακτο στρατό των όφεων ».

 Επίσης ο Απολλόδωρος αναφέρεται στη δράκαινα Δελφύνη στην    ( Μυθολογική Βιβλιοθήκη, βιβλίο 1, παράγραφος 42 ) και ο Ησίοδος στην `Έχιδνα, για την οποία λέει στην ( Θεογονία, στίχοι 295-300 ):

  « Η Κητώ γέννησε κι άλλο τέρας ακατανίκητο, το οποίο δεν είναι σε τίποτα όμοιο με τους θνητούς ανθρώπους αλλά ούτε και με τους αθάνατους θεούς, μέσα σε βαθύ σπήλαιο, την `Έχιδνα τη θεϊκή, που είναι μισή νύμφη, με όμορφα μάτια και όμορφα μάγουλα και μισή ερπετό φοβερό και τεράστιο, επιθετικό και ωμοφάγο ».

 `Άλλη αναφορά από την ελληνική μυθολογία για ερπετοειδείς ή ερπετόμορφους είναι αυτή του Απολλόδωρου στους Γίγαντες στην   ( Μυθολογική Βιβλιοθήκη, βιβλίο 1, παράγραφος 34 ):

 « Η Γη γέννησε από τον Ουρανό τους Γίγαντες, οι οποίοι είχαν ανυπέρβλητη σωματική διάσταση, ήταν ασυναγώνιστοι στη δύναμη και τρομεροί στην όψη, με πολλά και ανάκατα μαλλιά και γένια. Στα πόδια τους είχαν φολίδες ερπετών ».

 Ο Απολλόδωρος γράφει και για τον πρώτο βασιλιά της Αθήνας, τον Κέκροπα στην ( Μυθολογική Βιβλιοθήκη, βιβλίο 3, παράγραφος 177 ):

 « Ο Κέκροπας, ο γηγενής, είχε σώμα από άνθρωπο και ερπετό και ήταν ο πρώτος που βασίλεψε στην Αττική ».

  Συνεχίζοντας τις αναφορές για ερπετοειδή και φολιδοειδή όντα, υπάρχουν στην τραγωδία Ικέτιδες του Αισχύλου οι στίχοι ( 895-896 ):

« Το δίποδο φίδι με δαγκώνει, η έχιδνα με αγκαλιάζει ».

 Ο πρώτος αυτοκράτορας της Κίνας, Χουάνγκ Τι, περιγράφεται ως μισός άνθρωπος και μισός φολιδωτός δηλαδή ερπετοειδή και αναφέρεται ότι η μητέρα του έμεινε έγκυος σ’ αυτόν, όταν τη διαπέρασε μία δέσμη φωτός που προερχόταν από τον αστερισμό του Δράκοντα!

 Η Ινδική παράδοση έχει πολλές αναφορές για τους περιβόητους τους Νάγκα, οι οποίοι είναι μισοί άνθρωποι και μισοί ερπετά που κατοικούν στην υπόγεια πολιτεία Πατάλα. Νάγκα στα Συκρινιστικά και Ινδικά σημαίνει φίδι. Μία είσοδος για την υπόγεια πολιτεία Πατάλα βρίσκεται στο ιερό πηγάδι της Σέσνα στη Μπενάρες, όπου εκεί υπάρχουν σαράντα σκαλοπάτια που οδηγούν σε έναν κατωφερή διάδρομο βαθιά μέσα στη γη, που σταματάει μπροστά σε μία πέτρινη σφραγισμένη πύλη, η οποία είναι διακοσμημένη με ανάγλυφα που αναπαραστούν κόμπρες.

 Οι Ανουννάκι, οι θεοί των Σουμερίων, των Βαβυλωνίων, των Ασσύριων και των Φοινίκων, περιγράφονται ως μισοί άνθρωποι και μισοί ερπετά. Σύμφωνα με την παράδοση των Σουμερίων, ο ιδρυτής του πολιτισμού τους ήταν ο Ωάννες ή `Εα ή `Ενκι, μία αμφίβια ερπετοειδής φολιδωτή οντότητα.

 Οι Μάγια περιέγραφαν τον μεγάλο τους θεό Ιτζάμνα ή Ιτζάτμνα με μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και φολιδωτού. Επίσης, μιλούσαν για έναν υπόγειο κόσμο στον οποίο κατοικούσαν όντα με μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και φολιδωτών, οι δώδεκα άρχοντες του οποίου ήταν αυτοί που απαιτούσαν τις ανθρωποθυσίες.

Οι παραδόσεις των Aβοριγιάνων της Αυστραλίας μιλούν για μία φυλή φολιδωτών που ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, η οποία από εκεί κυβερνάνε τους ανθρώπους.

Οι παραδόσεις των Zούλου της Αφρικής μιλούν για την ύπαρξη μίας φυλής φολιδωτών, τους Τσιταχούρι.

Οι παραδόσεις των Χόπι στην Αμερική μιλούν για μία φυλή ερπετοειδών, τους Σέτι ( εδώ θέλω να τονίσω ότι η ονομασία που δόθηκε στην μεγαλύτερη ερεύνα μέσω δορυφορικών κεραιών είναι S.E.T.I. το οποίο βέβαια δεν σημαίνει αυτό που λένε οι επιστήμονες αλλά το ονόμασαν έτσι προς τιμήν των ερπετοειδών Σέτι οι οποίοι και είχαν έρθει από το σύστημα του Δράκοντα!!!! ) ή «Αδελφούς Φίδια» (Snake-Brothers).

Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ο Διάβολος και Σατανάς περιγράφεται ως ερπετοειδής οντότητα (κεφάλαιον 12, στίχος 9):

  « Ο δράκοντας, ο όφις ο μεγάλος, ο αρχαίος, ο καλούμενος Διάβολος και Σατανάς ».

 Από την περιγραφή του Διαβόλου ή Σατανιήλ όπου και είναι η πιο σωστή ονομασία και των αγγέλων του φαίνεται ότι οι δράκοι δεν είναι γιγάντιες σαύρες, αλλά νοήμονες οντότητες με μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και ερπετού. Αυτό φαίνεται και από την Απόκρυφη Αποκάλυψη του Μωυσέως, όταν λέει ο Γιαχβέ στην ερπετοειδή οντότητα που βρισκόταν στον κήπο της Εδέμ (παράγραφος 26):

« Θα στερηθείς τα χέρια και τα πόδια σου. Δεν θα υπάρχει πάνω σου αυτί, ούτε φτερό ».

 Ως προς την περίπτωση ο Αιλιανός αναφέρει (Περί Φύσεως των Ζώων, 12, 39):

 « Στην Αλία από τη Σύβαρη, που βρισκόταν στο άλσος της Αρτέμιδος, παρουσιάστηκε θείος δράκος, φοβερός στην όψη και έγινε σύντροφός της. Και τότε ανέκυψαν από την πρώτη σπορά οι ονομαζόμενοι Οφιογενείς ».

 Επίσης, ο θεός των Αζτέκων ήταν ο Κοετζαλκοάτλ, το όνομα του οποίου σημαίνει « φτερωτό φίδι ». `Όσον αφορά τις αναφορές σε δράκους, αξιοσημείωτη είναι αυτή για τον `Άγιο Γεώργιο που σκότωσε τον δράκο.

 Ακόμα και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει ερπετοειδή φύση. Ο άνθρωπος έχει τρεις ανατομικά ξεχωριστούς εγκεφάλους που ο καθένας έχει τις δικές του λειτουργίες και τη δική του ευφυΐα. Οι τρεις αυτοί εγκέφαλοι είναι από τον εξελικτικά παλαιότερο προς τον νεώτερο:

 Ο ερπετικός, ο παλαιοθηλαστικός και ο νεοθηλαστικός. Ο ερπετικός εγκέφαλος, που είναι σχεδόν όμοιος με τον εγκέφαλο των ερπετών, έχει να κάνει με τις λειτουργίες που σχετίζονται με την επιβίωση και τις επιθυμίες, όπως η πείνα, ο φόβος και η γενετήσια πράξη.

Ο παλαιοθηλαστικός εγκέφαλος έχει να κάνει με τις λειτουργίες που σχετίζονται με τα συναισθήματα και τα ένστικτα.

Και ο νεοθηλαστικός εγκέφαλος, που χωρίζεται σε δύο ημισφαίρια, το δεξί και το αριστερό, τα οποία αποτελούν περίπου τα 2/3 του συνολικού όγκου της κοιλότητας του κρανίου, έχει να κάνει με τις λειτουργίες που σχετίζονται με τη λογική.

`Όσον αφορά τη λειτουργία των τριών αυτών εγκεφάλων, το αίμα εισέρχεται στο κεφάλι από το κατώτερο μέρος, με αποτέλεσμα να αιματώνεται πρώτα ο ερπετικός εγκέφαλος, μετά ο παλαιοθηλαστικός και τελευταίος ο νεοθηλαστικός. Ο νεοθηλαστικός εγκέφαλος αιματώνεται επαρκώς μόνο όταν ικανοποιηθούν οι ανάγκες του παλαιοθηλαστικού και ο παλαιοθηλαστικός μόνο όταν ικανοποιηθούν οι ανάγκες του ερπετικού. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος μπορεί να λειτουργήσει με βάση τη λογική μόνο όταν έχουν ικανοποιηθεί οι συναισθηματικές του ανάγκες και οι συναισθηματικές του ανάγκες μπορούν να εκδηλωθούν μόνο όταν έχουν ικανοποιηθεί οι ανάγκες του που σχετίζονται με την επιβίωση. Γι’ αυτό και μόνο όσοι δεν έχουν προβλήματα επιβίωσης και είναι ικανοποιημένοι συναισθηματικά μπορούν να φιλοσοφήσουν.

`Όσον αφορά το θέμα των τριών εγκεφάλων του ανθρώπου, αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πλάτωνας στο έργο του (Πολιτεία, βιβλίο 9) χώριζε τη φύση του ανθρώπου σε τρία μέρη:

 Το επιθυμητικόν, το θυμοειδές και το λογιστικόν. Το επιθυμητικόν μέρος του ανθρώπου, το οποίο αποκαλούσε ερπετώδες, έλεγε ότι είναι το αίτιο της επιθυμίας για φαγητό, το θυμοειδές, το οποίο αποκαλούσε λεοντώδες, έλεγε ότι είναι το αίτιο του θάρρους, της ηδονής, της λύπης και της οργής και το λογιστικόν, το οποίο αποκαλούσε ανθρώπινο, έλεγε ότι είναι το αίτιο των σκέψεων, των συλλογισμών και των διανοημάτων!!!!

 Μία επιστημονική μελέτη σχετικά με την ύπαρξη ερπετοειδών έγινε από τον παλαιοανθρωπολόγο Dale Russell για λογαριασμό της NASA. Η μελέτη αυτή αφορούσε το πώς θα μπορούσε να έμοιαζε μία εξωγήινη μορφή ζωής και έδειξε ότι εάν επιζούσε το είδος δεινοσαύρου που ονομάζεται Troodon, το οποίο υπερείχε σε νοημοσύνη και εξέλιξη από τους υπόλοιπους δεινόσαυρους, θα εξελισσόταν σε ένα ευφυές ον με μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και ερπετού. Το ον αυτό έμοιαζε με τους ερπετοειδείς εξωγήινους που περιγράφονται από ανθρώπους που είχαν επαφή με UFO.

 Οι εξωγήινοι με βάση την περιγραφή τους από ανθρώπους που είχαν επαφή με UFO χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες:

 Τους Ανθρωπόμορφους, τους Ερπετοειδείς ή Σαυροειδείς ή Δρακονιανούς η Φολιδοειδείς και τους Γκρίζους.

Οι Ανθρωπόμορφοι έχουν ύψος 2,00 έως 2,20 μέτρα, είναι πάρα πολύ όμορφοι και περιγράφονται συνήθως με ξανθά ή άσπρα μαλλιά.

Οι Ερπετοειδείς ή Σαυροειδείς ή Δρακονιανοί ή Φολιδοειδείς έχουν μορφολογικά χαρακτηριστικά ανθρώπου και ερπετού και έχουν ύψος 1,60 έως 1,80 μέτρα.

 

Οι Γκρίζοι έχουν λεπτεπίλεπτο σώμα με γκρίζο δέρμα και έχουν ύψος 1,00 έως 1,50 μέτρο. Επίσης, έχουν μεγάλο κεφάλι και μεγάλα μαύρα μάτια. Εκτός από τους Γκρίζους υπάρχουν και οι Μεγάλοι Γκρίζοι, το ύψος των οποίων φτάνει μέχρι και τα 2,50 μέτρα. Οι Γκρίζοι απαγάγουν ανθρώπους δημιουργώντας υβρίδια με τον συνδυασμό γήινου και εξωγήινου γενετικού υλικού. Τα υβρίδια περιγράφονται είτε ως όντα που σχεδόν δεν ξεχωρίζουν από τους ανθρώπους, είτε ως όντα που έχουν σχεδόν εξωγήινη μορφή, με ανθρώπινα όμως μάτια. Συχνά ένα υβρίδιο ξεχωρίζει από το μεγάλο του μέτωπο, τα πολύ ανοιχτόχρωμα μάτια του, το χλωμό δέρμα του και την ιδιόμορφη συμπεριφορά του.

Αυτή η σειρά των εκθέσεων που παραθέτω θα σας παρέχει  αδιάσειστα στοιχεία, που συγκέντρωσα κατά τη διάρκεια πολλών ετών της έρευνας και οι πιο πολλές προ ήρθαν από τις έρευνες μου από την Μέση Γη, ως προς τις γενεαλογικές συνδέσεις μας με τον άρχοντα ερπετοειδείς φυλή εξωγήινων  συσκοτίζεται με την ιστορική αρχαιολογία, που αποδεικνύεται σαφώς ότι αυτά τα ερπετοειδή όντα συνυπήρχαν σε αυτή τη γη με τον πλανήτη μας για χιλιάδες χρόνια πριν από τη σημερινή εποχή μας!!!!

Έχω δώσει έμφαση στην αρχαιολογία και τη μεταφυσική στην προσέγγιση της έρευνας μου, διότι, κατά τη γνώμη μου, είναι τα βασικά στοιχεία για την αποδέσμευση των μυστικών του φαινομένου των UFO που μας περιβάλλει. Και, όπως θα δείτε, αυτό μου επέτρεψε να αποκτήσουν μερικές λεπτές αποχρώσεις και διαβαθμίσεις κρυμμένες μέσα από τις ρωγμές των ιστορικών στοιχείων που υπάρχουν στα θρησκευτικά έργα καθώς και τη φυσική τεκμηρίωση, όπως γλυπτά, τέχνη ανακούφιση και θρύλους από όλο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας  δεν συντάχθηκε από τον εαυτό μου μόνο. Αυτά είναι τα πορίσματα των φυσικών προσώπων όπως εγώ, που έχουν υποστεί τεράστιες δυσκολίες και κινδύνους, προκειμένου να αποκαλύψουν αυτό που ήταν κρυμμένο από το κοινό για πολλά χρόνια. Αυτά τα άτομα παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, για λόγους επιβίωσης, όμως, δεν είναι μόνο καθήκον μας, αλλά είναι καιρός να αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες για όλα για να ακούσουμε, να δούμε και προβληματιστούμε.

Σήμερα, είμαστε μάρτυρες της ταυτόχρονης επιδείνωσης των γεωπολιτικών και γεωλογικών φαινομένων σταθερότητας, την αύξηση του φαινομένου των UFO απαγωγής, και ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον στις κλιματολογικές συνθήκες . Η ψυχολογική πίεση που συνδέεται με αυτές τις αλλαγές, στην πραγματικότητα επιδεινώνεται από το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι αυτό που βιώνουμε είναι η εξέλιξη των προφητειών που εκδίδονται για να μας περάσει από γενεές.

Όλοι έχουμε πει μέσα από τις προφητείες των πολλών θρησκειών και των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο ότι η γενιά μας θα δει τα αποκαλυπτήρια της “αποκάλυψης” της αληθινής πραγματικότητας στην οποία ζούμε. Είδη η επικείμενη παγκόσμια καταστροφή έφερε επάνω μας φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, έτσι βρισκόμαστε απεγνωσμένα να παρεισφρέουμε στις σκιές για τις απαντήσεις. Πιστεύω ότι αυτό δεν είναι περισσότερο εμφανής από ό, τι προς το συμφέρον μας δηλαδή η “νέα εποχή”. « Νέα Εποχή » δεν είναι καθόλου καινούργια. Πρόκειται για την αρχαία γνώση που μυστικές αρχαίες αδελφότητες κάνοντας κατάχρηση μας χρησιμοποιούν για να ενδυναμώσει τη δική τους κυριαρχία πάνω από τους κατοίκους της γης.

Πολλά από τα ιερά μυστήρια που επιτρέπουν στο άτομο να επιτύχει την αληθινή πηγή στην εσωτερική δύναμη που υπήρχε στην Αμερικανική ήπειρο για χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. ΑΤΙΑ, εξωγήινα όντα, κοσμικούς κύκλους, ατομική εκδήλωση και άλλα « μυστηριώδες φαινόμενα » είναι όλα εκεί και εξηγούνται στο μύθο, μύθο και την γνώση της κόκκινης φυλής των ερπετικών ή φολιδωτών όντων, είναι γνωστή ως των Ινδιάνων της Αμερικής.

Με τη μελέτη αυτών των ιστοριών και των άλλων αρχαίων πολιτισμών, μπορούμε να μεταφράσουμε την αλήθεια στη σύγχρονη γλωσσολογία σήμερα και να επεκτείνουμε την άποψή μας για την πραγματικότητα στην οποία ανήκουμε. Η αρχαϊκή σοφία μετατρέπει την πνευματική σχέση μας με το σωματικό θέμα… Οι λέξεις μπορεί να αλλάξουν και ο μυστικός τρόπος με τον οποίο οι αδελφότητες έχουν περάσει μυστικά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, αλλά « η αλήθεια είναι εκεί έξω » για μας για να τα ανακαλύψετε …. Αν το θέλετε.

Δεν αμφισβητώ το κατά πόσον ή όχι οι εξωγήινοι και ή « τέχνη » τους είναι εδώ στον πλανήτη μας. Άλλωστε, ιστορικά έγγραφα, ταινίες βίντεο, περιπτώσεις απαγωγής, διέρρευσαν με πληροφορίες της κάθεστος της κυβέρνησης σαν κάποιος να θέλει να βοηθήσει, πολλά άλλα δεδομένα με τη δική τους λογική μας επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους. Αυτό είναι, εκτός εάν οι αντιλήψεις μας εξακολουθούν να τυφλώνονται από το φόβο. Το κύριο ζήτημα, κατά τη γνώμη μου, συμβαίνει να είναι « Ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες; » και Πώς μπορούμε να ενταχθούμε στο « μεγάλο σχέδιο »;

Σε όλη την ιστορία της εξωγήινης επικοινωνίας του πλανήτη, πολλοί διαφορετικοί τύποι  φέρεται να έχουν δηλώσει ότι δεν είναι σε θέση να παρέμβουν σε μεγάλο βαθμό με τους ανθρώπους ή τις υποθέσεις τους οι εξωγήινοι.

 • Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε γιατί γίνονται ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό απαγωγές και επαφές που περιγράφουν επανειλημμένα δύο τύπους ευφυείς μορφής ζωής, αυτές των γκρίζων και των ερπετοειδών εξωγήινων;
 • Γιατί έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα να παρεμβαίνουν με τα είδη μας και άλλα εξωγήινα όντα;
  Αν αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των όντων και των ειδών μας έχει συμβεί σε όλη την ιστορία, ως μύθος και ο μύθος θα μας κάνει να πιστέψουμε, τότε πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία ως προς τους ύπαρξη;
 • Πού ζουν;
 • Πού είναι;
 • Και γιατί το κάνουν με ενδιαφέρον για μας;

 Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη σειρά παραθέσεων.

 ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ!!

Σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές και τα πετρογλυφικά της περιοχής της γης μας θεωρείται το λίκνο της ανθρωπότητας, η Μεσοποταμία και το Ιράκ, υπήρχε ένας θεός σαν φυλή που κυβέρνησε σε μια περιοχή του Τίγρη Ευφράτη ποταμού και είναι γνωστή ως Σουμέρια. Αυτή η κοινωνία φαίνεται να ήκμασε γύρω στο 3500 π.χ. και ήταν εντυπωσιακά το πόσο είχαν προχωρήσει στην κουλτούρα τους. Σύμφωνα με τα αρχαία ευρήματα – αρχεία, ή οι κυβερνήτες τους “θεοί” ήταν ανθρωποειδή όντα εξωγήινης προέλευσης που κατέβηκαν από « ιπτάμενα μανιτάρια » αλλά και άλλοι από « ιπτάμενα πλοία ».

Οι σωζόμενες πήλινες πινακίδες από την περιοχή αυτή του κόσμου δηλώνουν ότι πριν από τον Homo sapiens περπάτησαν στη γη, οι « θεοί ». Αυτή η εξωγήινη κοινωνία , με λίγα λόγια έφτιαξαν πλάσματα γενετικά έτσι ώστε να υπηρετούν τους θεούς, δημιουργώντας μια νέα μορφή ζωής από ένα μίγμα των DNA τους και της εξελικτικής των θηλαστικών ανθρώπων ή « άνθρωπος πίθηκος ». Η επιτυχής αυτή η φυλή της κατηγορίας των εργαζομένων ήταν ο Homo sapiens.

Στην αρχή, προφανώς, οι θεοί απολάμβαναν πάρα πολύ το όφελος από την φυλή σκλάβων τους να υπομένει τις δυσκολίες της χειρωνακτικής εργασίας. Εκσκαφές, γεωργίας, των κατασκευών και των εξορυκτικών δραστηριοτήτων ήταν οι επιπτώσεις αυτής της νέας φυλής για να γεννηθεί. Αυτή η εργασία, ωστόσο, δεν παρέχονταν πρόθυμα. Αναγκάστηκε μέσω της χρήσης των σοβαρών και αδίστακτων κυβερνητών.

 Τα ανθρώπινα όντα υπέφεραν πολύ κάτω από τον κανόνα της εταιρείας « των θεών » και η δυστυχία τους δεν πέρασε απαρατήρητη από μερικά από τα ανθρωποειδή εξωγήινης νοήμον μορφής. Γιατί, σύμφωνα με τα πινάκια των Σουμέριων, στο εσωτερικό των « θεών » κοινωνία παρασκευάστηκε μια συνωμοσία για την ελευθερία των Homo sapiens από τους δεσμούς της δουλείας και να τους διδάξει την πνευματική και επιστημονική γνώση για να εξυψώσει την θέση τους σε ένα Θεό που μοιάζει σε επίπεδο με το άπιαστο.

 Το όνομα του εξωγήινου ηγέτη αυτής της εξέγερσης ήταν γραμμένα ως Eνιλ ή ΕΑ .

 Τα αρχαία κεραμικά πινάκια των  Σουμέριων που βρεθήκαν μας λένε ότι των ο Θεός ανταρτών που ονομάζεται EA ήταν το εξωγήινο ον που έκανε την γενετική δημιουργία του Homo sapiens σε δοχεία σύμφωνα με τις οδηγίες των ανωτέρων του. Μετά την εμπλοκή του με το αρχικό γενετικό πείραμα, η συμπόνια του για την κατάσταση των δούλων Homo sapien μετατοπίζετε στο ρόλο του ως μια γενετική μηχανικός με εκείνη ενός μαχητή της ελευθερίας.  Τα κεντρικά εργαστήρια της EA ήταν σε ένα βάλτο, όπως η περιοχή που ονομάζεται « φίδι του Άρη » επειδή εκεί υπήρχαν πολλά ερπετά και  φίδια. Με άλλα λόγια, ο πρώτος αγώνας για την ελευθερία έγινε σε περιοχές γνωστές ως ΕΑ-ΔΕΝ.

Είναι ένα ενδιαφέρον σημείο αυτό, διότι σύμφωνα με το βιβλικό κείμενο, ένα φίδι ή «ερπετό» παρέσυρε μόνο τη Εύα, τη πρώτη γυναίκα κηπουρό, μακριά από τα χέρια του Αδάμ, αλλά και τους έδωσε τη γνώση σε έναν όμορφο κήπο που ονομάζεται E-ΔΕΜ. Μας λένε επίσης ότι αυτό έγινε παρά τη θέληση του « θεού » του και, ως τιμωρία για αυτή την προδοτική πράξη, τα ερπετά και οι ομάδες του είχαν διαταχθεί να παραμείνουν υπόγεια, στο πλαίσιο του συστήματος των τεράστιων σπηλαίων της γης.

 Μαζί με αυτή την τιμωρία, « το Δικαστήριο » λένε τα πινάκια αποφάσισε ότι το ερπετό ποτέ δεν θα παρέμβει και πάλι στους ανθρώπους, και ότι οι γενιές τους όχι μόνο θα γνωρίζει ο ένας τον άλλον, αλλά θα μάθουν να μισούν ο ένας τον άλλον. Αυτή η τελευταία δήλωση ξεκίνησε αλλάζοντας το όνομα του από το ερπετό Σατανιήλ σε Λούσιφερ, που κυριολεκτικά σημαίνει αυτός που φέρνει το φως της γνώσης στο Σατανά ή αντίπαλο. Το κείμενο των Σουμέριων αυτό υπάρχει στα αρχαία πινάκια τους τα οποία και έχουν μεταφραστεί!!!!

Για λόγους ψυχικής εστίασης, το παράδειγμα που ακολουθεί έχει ληφθεί κυρίως από το βιβλίο «  Βίβλο της Γένεσης ». Βαθιά ριζωμένος συμβολισμός του θεωρείται, από κάποιους ανθρώπους, να είναι μια συλλογή όπου συσκοτίζεται με την Γένεση θρύλος ή φυσική από όλες τις αρχές πνευματικά όντα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ιστορική περιγραφή των ερπετών που είχαν μνημειακή επιρροή στην εξέλιξη της ανθρωπότητας μπορούμε να τα δούμε στο πολύ-πολιτισμικό συμβολισμό και το μύθο γύρω από το δέντρο της γνώσης. Το συμβολικό δέντρο της γνώσης, του φοίνικα στην ΕΑ-ΔΕΝ απεικονίζεται όπως έχοντας έναν κορμό γύρω από το οποίο το μισό – άνθρωπος – μισό φίδι περιπλέκονται. Είναι από αυτό το δέντρο που το επαναστατημένο ερπετό δίδαξε την ανθρώπινη υπόσταση, στην Εύα. Καθώς οι πληροφορίες που απορροφήθηκαν από την Εύα, και ως εκ τούτου, μετακυλίομενα στον Αδάμ, από τις αντιλήψεις τους για την ευαισθητοποίηση και την πραγματικότητα μετατοπίστηκαν γρήγορα, καθιστώντας τους δύο σε σοβαρή κατάσταση σοκ και φόβο (έτσι λέγεται ότι εντελώς αγνοούν την πραγματικότητα που ζουν, κατοικώντας σε μια « Εδέμ »).

Ο θρύλος αναφέρει ότι, αμέσως μετά, και οι δύο είχαν την πρώτη σεξουαλική σχέση μεταξύ τους ή ότι ήταν ντροπαλοί από τη γύμνια τους, επειδή ήταν ξαφνικά η επίγνωση ότι υπήρχε μια βαθιά φυσική διαφορά μεταξύ των θεών και των ίδιων. Η Φολιδοειδείς είχαν κλίμακες που κάλυπταν το σώμα τους ως μια μορφή προστασίας από τα στοιχεία και ο Homo sapiens ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν το έκανε. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Homo sapiens δεν είχε αντίληψη ότι ήταν καθ ‘οποιονδήποτε τρόπο διαφορετικός.

Χρόνια αργότερα, με αγγελιοφόρους έφτασε από τη σκηνή, για άλλη μια φορά, προσπαθώντας για την ανθρωπότητα να είναι ελεύθερη από τα δεσμά της δουλείας με τη διδασκαλία και τις πνευματικές μαγικές γνώσεις. Είχαν να τιμωρηθούν αυστηρά από τους ηγεμόνες του πληθυσμού. Μια διαφορά, ωστόσο, ότι αντί να φέρει την ένδειξη « του Σατανά » ή αντιπάλου, λεγόταν Quetzalcoatl ή « Φτερωτό Φίδι » και η άλλη είναι η Σωτήρα Yasha, ή ο Χριστός.

Ο συμβολισμός του δέντρου της γνώσης δεν περιορίζεται στους χριστιανούς, αλλά εκπροσωπείται επίσης από το δέντρο Μπάνυον κάτω από τα κλαδιά του οποίου ο Θεός της Ανατολικής Ινδίας Κρίσνα κάθισε σε ένα φίδι τυλιγμένο και απονέμει στον άνθρωπο την πνευματική γνώση. Ένα άλλο ερπετό Θεός του οποίου ο θάνατος έγινε σε σταυρό όπου  ήταν χαραγμένα σε πέτρα το όνομα ήταν αυτή του Quetzalcoatl, ο φτερωτός Θεός φίδι των μεγάλων Τολτέκων και Αζτέκων. Σε αυτό το ξύλινο σταυρό πάνω στον οποίο εκείνοι που ήταν προικισμένη με γνώση στην ανθρωπότητα σταυρώνοντας να αντιπροσωπεύει, όχι μόνο τη σφραγίδα του ανώτατου Θεού ονομάζεται Ταούή Ανκ, αλλά ο σταυρός αντιπροσωπεύει επίσης το δέντρο και τα κλαδιά του δέντρου της γνώσης. Για τις διδασκαλίες τους που σκοτώθηκαν.

Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι σε όλες τις αρχαίους και σύγχρονους πολιτισμούς, το φίδι ή δράκο είναι απονομή της γνώσης από τις ανθρώπινες μορφές σε αγώνα με περίοπτη θέση σε όλες τις θρησκείες και την ιστορία. Το χριστιανικό  ερπετό ή Εωσφόρος, η των Μάγια « φίδι του Θεού », Quetzqlcoatl, το τεράστιο φίδι « ο Πλουμιστός Θεός των Χόπι Baholinkonga », ή η μυστικιστική Ανατολική Ινδουιστική ανθρώπου όπως είναι γνωστή ως ερπετοειδής Νάγκας, ο Αιγύπτιος Θεός φίδι Enuph, οι Φοίνικες Αγαθοδαίμον ακόμη και οι Εβραίοι Nακχουστάν ή Μπεαζέν το ερπετό.

 Αυτά είναι μόνο μερικά από τη μεγάλη ποσότητα των αρχείων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο για να περιγράψει τους Θεούς αρχές ως έχοντες ερπετό-ανθρώπινο, όπως τα φυσικά χαρακτηριστικά καθώς και ότι κατέβηκαν από τον ουρανό και τα αστέρια. Μέσα από τις σκιές και τις ρωγμές της γης την επιρροή τους στην ανθρωπότητα δεν μπορεί να είναι περισσότερο εμφανής από ό,τι όταν κάποιος θεωρεί τον αρχαίο Θεό « Ο Δράκος-κυρίαρχος του κόσμο »!!!!

 Μπορεί να αναρωτηθεί κανείς ότι αν αυτά τα ερπετοειδή  περιπλανιόταν στην γη με τον Homo sapiens, γιατί δεν υπάρχουν έργα τέχνης που να τους απεικονίζουν σαφώς ως δίποδους θεούς; Η απάντηση σε αυτό μπορεί να βρίσκεται εντός των ορίων ενός κοινού θρησκευτικού νόμου ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς να τον τηρούν, είτε από την άγνοιά τους ή φυσική εμφάνιση των ερπετών ή από καθαρή υπακοή, και ότι να είναι ο νόμος ότι απαγορεύεται να κάνουν είδωλα των σχεδίων τους κάτι που έχει έρθει από τον ουρανό.

Οι ινδιάνοι Χόπι μέχρι σήμερα αρνούνται να αναδημιουργήσουν τις εικόνες των ερπετών προγόνων τους, διότι φοβούνται ένα ακαριαίο θάνατο. Οι πλησιέστερες εικόνες που ποτέ επιτράπηκαν να παραμείνουν  ήταν κρυμμένες στο βιβλίο της Γένεσης και της Εξόδου. Όπως, έχουμε ήδη περάσει πάνω από το συμβολισμό ων ερπετών στο λίκνο της ανθρωπότητας ή Κήπος της Εδέμ, μπορεί μόνο να πει ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Εωσφόρος θεωρήθηκε ένας άγγελος που έπεσε από τους ουρανούς. Ωστόσο, μας λένε την ίδια στιγμή ότι είναι και ένα φίδι. Και παρόλο που ο Μωυσής δήλωσε ότι ο Θεός του είπε να μην κάνει είδωλα ή φωτογραφίες για ψεύτικους θεούς, έβαλε ένα φίδι στο ραβδί του και διακήρυξε στο λαό του ότι αυτός που κοιτάζει επάνω σε αυτήν την εικόνα θα πρέπει να θεραπευτεί!!!!

Αυτή είναι η προέλευση των κηρύκειων, των γιατρών . Ο Μωυσής είχε μια συνάντηση με ένα από αυτά τα ερπετοειδή όντα που πετούσαν σε ένα πυλώνα καπνού και φωτιάς; Θα μπορούσε αυτό να ήταν ο λόγος που είχε το φίδι στο ραβδί του,  μια πραγματική εικόνα του Θεού και όχι μια ψεύτικη; Κάνει ένα θαύματα.

Θα μπορούσε, η Αποκάλυψη να προειδοποιήσει  ή να αποκαλύπτει την παρουσία τους στη Γη…..!;!

Αλλά, τι συνέβη με την πνευματικά ισχυρή γνώση που μας δόθηκε από τους « κηπουρούς του πλανήτη » από τoν αρχικό θεό ερπετό; ΕΑ. Μετά από όλα, τα σχέδιά του ήταν να μας ελευθερώσει από τη σκλαβιά, έτσι δεν είναι; Καλά, μερικοί θα έλεγαν ότι είμαστε ακόμα σκλάβοι, αλλά μέσα σε ένα προσεκτικά κατασκευασμένη ψευδαίσθηση ( ΜΑΤΡΙΞ ). Τι συνέβη λοιπόν; Τι μας έχει κρατήσει  την επίτευξη στο έπακρο από τις δυνατότητές μας;

 Πολλά από τα άτομα, κατά τη διάρκεια της γραπτής ιστορίας, που έχουν δώσει στις μάζες ισχυρά στοιχεία, είτε πρόκειται για πολιτικό ή πνευματικό, είτε είχαν την αξιοπιστία τους καταστράφηκαν ή καταστρέφονται τα σώματά τους. Τις περισσότερες φορές είναι και τα δύο. Εάν οι πληροφορίες που έχουν ριζώσει για να μπορέσει να διαγραφούν, τότε η ιστορία έχει δείξει ότι η νεοσύστατη « ανταρσία » από ομάδες ή κινήσεις διεισδύουν γρήγορα από την αντιπολίτευση και τους επιτρέπεται να ανθίσουν υπό την καθοδήγηση από τις «  μυστικές σκιές ».

 Αυτό δεν είναι μόνο μια αρχή με την οποία ομάδες αγωνίζονται για τον έλεγχο στις υποθέσεις του πολέμου, τις μυστικές κοινωνίες και την πολιτική, αλλά και ο αγώνας της ισορροπίας δυνάμεων στη θρησκεία. Αυτή ήταν η περίπτωση με τη μυστική γνώση που δίδεται στον άνθρωπο από την αδελφότητα του φιδιού. Χιλιάδες χρόνια της κρυπτογράφησης και της μυστικότητας που δημιουργήθηκε από μυστικές κοινωνίες, χρησιμοποιείται για να ενδυναμώσει το δικό τους είδος πάνω από τους σκλάβους τους. Αυτή η πολύ προηγμένη φυλή των όντων είναι γνωστή ως ερπετά που έχουν εμφανιστεί τόσο αγαθά και το κακό χαρακτηριστικό σε αυτό είναι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ιστορίας. Έχουν διδάξει την ειρήνη, την αγάπη, την πνευματικότητα, τη θεραπεία και τις γνώσεις των επιστημών καθώς και την καταστροφή που έχει γίνει πάνω στη Γη, στο όνομα του Θεού, όπως το Ντελαγουάρε των Ινδιάνων που περιγράφουν στην προγονική μυθολογία τους.

Αυτός είναι ο λόγος των διαφόρων πολιτισμών που αναγνωρίζουν το ερπετό – εικόνα ως ομοίωμα από την ισορροπία της φύσης. Με άλλα λόγια … καλό, κακό, αρνητικό, θετικό. Είναι ίσως, όχι πολύ μακριά από την φαντασία να φανταστεί κανείς ότι κάπου στο χρόνο ή χώρο, η ανθρώπινη φιγούρα συμβολίζει τις δύο πτυχές του καλού και του κακού, επίσης! Ο συμβολισμός και η ομοιότητα του καθενός από αυτούς και των άλλων λεγόμενων Θεών είναι πολύ παρόμοια με απλές φανταστικές θεότητες από εντελώς άσχετα μέρη του κόσμου. Λοιπόν, πώς μπορεί αυτό να γίνεται; Υπάρχουν τρεις εξηγήσεις που θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτήν την αινιγματική ερώτηση.

 • Ένα, ιδιαίτερα προηγμένα πνευματικά όντα, παρόμοια στην εμφάνιση, που αφομοιώθηκαν σε διάφορες κοινωνικές δομές, προκειμένου να επηρεάσουν την τάση της πνευματικής εξέλιξης.
 • Δύο, οι πρωτόγονοι οικισμοί των κατοίκων των σπηλαίων, το οποίο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πολιτισμούς, είχαν μια κοινή κληρονομιά.
 • Τρεις, όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν τόσο ένα πρωτόγονο κοινό παρονομαστή από ερπετοειδή όντα που επηρέασαν την πνευματική τους εξέλιξη.

Είναι αυτή η γνώμη των ερευνητών ότι τα αρχεία αυτά, όταν προσεκτικά και με ανοικτή προσήλωση μελετηθούν, να αντικατοπτρίζει ένα ιστορικό θεμέλιο πάνω στο οποίο όλες οι σύγχρονες ημέρες με εξωγήινες επαφές, αλλά ούτε με απαγωγές μπορεί να βασιστεί. Έχουμε εξελιχθεί ως είδος και η εξέλιξη μας παρακολουθείται προσεκτικά από την αόριστη ερπετοειδή φυλή που ζει στο σπηλαιώδης σύστημα της Γης. Αν είναι αλήθεια ότι  γενετικά κατάγονται από μίγμα ανθρώπου και ανθρωποπιθήκων από έξυπνα είδη ερπετών, τότε τι αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν, εκτός από θρύλους και ιστορικά έγγραφα για την θεωρία μας; Πού βρίσκεται η προσωπική σχέση και η φυσική απόδειξη;

 Για να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε ένα μικρό γεγονός τεχνογνωσίας σχετικά με τη διαμόρφωση του ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα.

Η φυσική σύνδεση

Βαθιά μέσα στις πληροφορίες του γονιδίου, δεν παρέχονται οδηγίες σχετικά με τα κύτταρα που να σχηματίζουν ή να επαναλαμβάνουν τα μεγάλα εξελικτικά βήματα που μας συνδέουν με τα μη πρωτεύοντα θηλαστικά, τα ερπετά και τα ψάρια πριν φτάσουμε τελικά στην αναγνωρίσιμη μορφή του ανθρώπου.

Σε ένα σημείο αρχέγονο του γονιδίου υπάρχουν γενετικές πληροφορίες που μας δημιουργεί ακόμη και βράγχια ως έμβρυο μέσα στην μήτρα. Κατά την εβδομάδα καθ ‘εξής, το ανθρώπινο έμβρυο είναι εντυπωσιακά παρόμοια με τα έμβρυα των πτηνών, χοίρων, προβάτων και παραμένει αυτό τον τρόπο μέχρι την όγδοη εβδομάδα, σε ανόμοια φυσικά χαρακτηριστικά.

 Ανθρώπινα εμβρυϊκά στάδια: http://www.photovault.com / Link/Health/Anatomy/iFertilization/HAIVolume01.html

 Σε ορισμένες περιπτώσεις εξελικτική ιστορική αναδρομή, καθώς σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης των μονογραφιών για την Ιατρική Γενετική με αριθ. 27, η γενετική αλυσίδα διοίκησης μερικές φορές ξεχνάει να συνεχίσει και μετά στην εξελικτική αναπαράσταση, αφήνει τα μωρά θολά με πραγματικές ουρές. Αυτά τα « ουραία εξαρτήματα », όπως ονομάζονται, βρίσκονται στη χαμηλότερη οσφυϊκή περιοχή και είναι γενικά άτριχα.

 Αν και οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις είναι να παρακολουθηθεί αμέσως από τους χειρουργούς, προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειες από την δυσμενή γελοιοποίηση, αλλά σε ορισμένες χώρες του τρίτου κόσμου, όπου η χειρουργική επέμβαση δεν είναι διαθέσιμη, τα παιδιά προσαρμόζονται γρήγορα στις ουρές τους και ζουν μια φυσιολογική ζωή. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις ανάλογα το πως αισθάνεται το άτομο η ουρά κινείται.

  [Για την επιστημονική απόδειξη της ανθρώπινης ουρά πηγαίνετε στο:http://www.vh.org/adult/provider/anatomy/AnatomicVariants/SkeletalSystem / Images/19.html.]

  Τώρα που έχουμε καλύψει το γεγονός ότι υπάρχουν αναλαμπές στην εξελικτική μας κληρονομιά και μπορεί αυτό να είναι μάρτυρες κατά τη διάρκεια του σχηματισμού των εμβρύων μας, μπορούμε να προχωρήσουμε για να ανακαλύψετε ποία αποτελούν μέρος αυτής της αναπαράστασης όπου ήταν τόση έντονη ώστε να σχηματίζονται διαρκώς μέσα μας με την προϋπόθεση την ισχυρότερη αρχέγονη σχέση μας.

Η “Τριαδικός” ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ & R-ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Στο καταπληκτικό βιβλίο του Σαγκάν που εύστοχα ονομάστηκε, « Ο Δράκος της Εδέμ », τονίζεται ότι στην έρευνά μας για την εξέλιξη της ανθρώπινης νοημοσύνης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αγνοήσουμε το αρχαιότερο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου. Σύμφωνα με τον Paul MacLean νευροανατόμο χειρούργο, η αρχαία περιοχή της « τριαδικής » του εγκεφάλου, οδηγείται από άλλη προϊστορική περιοχή που κάποιοι αποκαλούν νευροανατομική ή R-Complex. Η διαρκής έρευνα για τα ερπετά. Αναφέρεται ως R-Συγκρότημα επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο σχέδιο ανατομής του εγκεφάλου μετά  ερπετά.  Ο Σαγκάν επισημαίνει προσεκτικά  το γεγονός ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος αναπτύσσεται από μέσα προς τα έξω, στην εξελικτική ακολουθία. Πρώτη η ουδέτερη Cassis ( Κάσσις ), το οποίο ρυθμίζει την καρδιά, το αίμα και την αναπνοή, τότε δεύτερο και σημαντικότερο, η R-Complex, που είναι η αρχέγονη απόδειξη της νοημοσύνης. Το σύστημα διαυγές και neocordex ( νεοκόρντεξ ) είναι μεταγενέστερες προσθήκες σε αυτό το κεντρικό πυρήνα.

Ο MacLean αναφέρει επίσης ότι η Ε-συγκρότημα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιθετική συμπεριφορά, εδαφικότητα, τυπολατρεία και δημιουργία κοινωνικών ιεραρχιών. (Που, παρεμπιπτόντως, είναι και κοινωνική συμπεριφορά με ιδιότητες που συχνά εκφράζονται από ερπετοειδή όντα κατά τη διάρκεια των επαφών και των απαγωγών).

Οι περισσότεροι από τη συμπεριφορά μας ως ανθρώπινα όντα διέπεται από αυτήν την αρχαϊκή περιοχή του εγκεφάλου, όπως και ο ίδιος ο Σαγκάν τόσο εύγλωττα αναφέρει …

 « Δεν κάνει καλό το να αγνοεί απολύτως το συστατικό της ανθρώπινης φύσης το ερπετό, ιδιαίτερα τελετουργικό και ιεραρχικό στη συμπεριφορά μας. Αντίθετα, το μοντέλο μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τα ανθρώπινα όντα είναι όλα τα σχετικά »

Καθ ‘όλη « Δράκοι της Εδέμ », μπορεί κανείς να βρει και άλλους λεπτούς υπαινιγμούς ως προς την αληθινή γνώση του γενετικού κώδικα μας με τα ερπετοειδή όντα που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ύπαρξή μας ως  είδη.  Αναφέρει πόσο η συμπεριφορά μας εκφράζεται ακόμη και στους ερπετοειδή όρους, όπως “εν ψυχρώ” δολοφόνος και ότι οι κοινοί ήχοι της ανθρώπινης επιβλητικής σιωπής ή η προσέλκυση της προσοχής είναι ότι τα φίδια ή τα ερπετά σφυρίζουν. Αυτές και άλλες ενδείξεις διαποτίζουν στο βιβλίο του το δικαίωμα να ορίζει τον MC Escher εικόνα του z δύο πλωτά μέσα σε ένα τρισδιάστατο Αστέρι του Δαβίδ στον χώρο. Μαζί με το γεγονός ότι η φερομόνη των γυναικών και των γυναικείων ιγκουάνα είναι ένας αγώνας χημικών (Omni, Μάιος ’94, Και πιο πρόσφατα: η TAL LaVesque έκθεση της χρήσης του τέρατος Γκίλα ( τύπου σαύρα τεράστια των νήσων Κομόντο ) τα σάλια τους είναι ιδανικά για την καταπολέμηση του διαβήτη τύπου 2 … Dennis), εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους οι ερπετοειδείς εξωγήινοι ενδιαφέρονται τόσο για τη γενετική εξέλιξη μας.

 Περαιτέρω ανάγνωση για το γενετικό  μας διαβάστε το θα μείνετε έκπληκτοι!!! :http://www.pbs.org/wgbh/nova/odyssey/timing.html 

Όπως επάνω έτσι και κάτω

Όπως ανέφερα στην αρχή αυτής της συζήτησης, τα ερπετά συνυπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη με μας αφού η ιστορία άρχισε. Και όπως αναφέρθηκα στη Γένεση, ερπετοειδείς ή φολιδοειδείς παρέμειναν πίσω από τις σπηλαιώδεις περιοχές στη Γη, ενώ οι δημιουργοί άφησαν την γη.

Θρύλοι από διάφορα μέρη του πλανήτη, όλοι μιλούν και αναφέρουν  για εναν υπόκοσμο που κατοικείτε από όντα μυστικιστικά των διαφόρων μορφών. Πιστεύω ότι οι ερπετοειδείς φυλή, αποτελείται από δύο καλοκάγαθα και κακά όντα, εξακολουθούν να διαμένουν σε αυτό το υπόγειο μέρος μέχρι και σήμερα. Κρυμμένοι μακριά στις σκοτεινές κοιλότητες της γης και στα βάθη των ωκεανών. Τα στοιχεία που υποστηρίζουν αυτήν την διακήρυξη είναι επίσης διαθέσιμη μέσα από τις πρόσφατες εκθέσεις και την ιστορική τεκμηρίωση.

Πρώτο και σημαντικότερο είναι η κατανόηση ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μας εξαπάτησαν να πιστεύουμε ότι τα θαύματα του σύμπαντος είναι ένα ψέμα πέρα από την προσιτότητά μας. Ότι η πρόοδος στην κατανόηση μας ποιοι και τι είμαστε ως ευφυείς μορφές ζωής στηρίζεται αποκλειστικά στις προσπάθειες της δεξιός λειτουργία της NASA, JPL ( Jet Propulsion Laboratory ) και μυριάδες άλλα χρήματα που σπαταλιούνται από  εταιρείες της αεροδιαστημικής.

 Σχεδόν πενήντα χρόνια [60 χρόνια τώρα … λέω γω] συνεχούς πειράματα σε αρουραίους του πλανήτη μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τελικός ρυθμός της ανθρώπινης εξερεύνησης! Αυτό είναι απολύτως ανακριβές. Δημοσίως η εξερεύνηση του διαστήματος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μαγική εμφάνιση και, όπως αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν ο μάγος λέει να κοιτάξουμε το δεξί του χέρι, το αριστερό του κάνει όλη τη δουλειά. Τέτοια είναι η περίπτωση με την εξερεύνηση. Αν θέλετε πραγματικά να κατανοήσουμε την « μεγάλη εικόνα », δεν φαίνεται πάνω από το κεφάλι σας, κοιτάξτε κάτω από τα πόδια σας!

Η έρευνα στο εσωτερικό της Γης ξεκίνησε με χάρτη και οι εξερευνητές με εγχειρήματα για εκεί έξω, στο άγνωστο έδαφος, προκειμένου να χαράξει την έρημο. Κάποια στιγμή, είχαν έρθει σε μια σπηλιά ή σπήλαιο και στη συνέχεια κατέβηκαν στα βάθη ελπίζοντας να βρουν θησαυρούς και αντικείμενα. Μόλις αυτά τα σκαμμένα από εσοχές της γης κατά μήκος των ακτών έχουν ανακαλυφθεί, η θέση τους κρατήθηκε μυστική και ορισμένες ομάδες ατόμων αγόρασαν τις ιδιότητες.

Χρησιμοποιούσαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους υπόγειους θαλάμους για παράνομες δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις ή κρυφούς τρόπους ταξιδιού για δικούς τους λόγους. Μερικοί λένε ότι η Ουάσινγκτον, έγινε εσκεμμένα και ιδρύθηκε πάνω από μια τεραστίων διαστάσεων κατακόμβη, έτσι ώστε ορισμένα μέλη της Τεκτονικής αδελφότητας να μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κρυφά τους διαδρόμους συναντώντας τους ευεργέτες τους φολιδοειδείς.

Γεωλογικές εξερευνήσεις με εκσυγχρονισμένη σεισμικής τεχνολογίας που χρηματοδοτούνται από μεγάλα συμφέροντα πετρελαίων -εταιριών άρχισαν να δρουν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Λόγω αυτού του κύματος κάτω από την επιφάνεια εξερεύνησης, όλο και περισσότερα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν αψήφησαν την κύρια ιστορικά και αρχαιολογικά εξήγηση. Όπως USGS και το Smithsonian Institution οι εργαζόμενοι συγκεντρώσαν αυτά τα αντικείμενα, που ήταν καλυμμένα από το κοινό, μελετήθηκαν προσεκτικά από άγνωστους φορείς εντός και εκτός της Ομοσπονδιακής διοίκησης και χάθηκαν για πάντα μυστηριωδώς εξοργίζοντας πολλούς αρχαιολόγους…..

Πολλές αρχαιολογικές ανακαλύψεις έγιναν τα χρόνια που πέρασαν οι οποίες ονομάστηκαν ανορθόδοξες γιατί δεν ταίριαζαν στα λεγόμενα της ανθρωπότητας και της ιστορίας του. Από  περίεργους γιγάντιους σκελετούς από όντα που μοιάζουν με υβρίδια, από μηχανικά μέρη εκατομμυρίων ετών και αλλά πολλά!!!! Μετά από όλα αυτά άρχισαν τώρα να ασχολούνται με ένα εξαιρετικά προηγμένο είδος που θα μπορούσε να αφανίσει την επιφάνεια χωρίς κανένα πρόβλημα καθώς και ένα καινούριο « ψυχρό πόλεμο » από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Η εξασφάλιση κυβερνητικής επιβίωσης αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. Ήταν τότε που όλο αυτό το διάστημα στην ιστορία η υπόγεια πυρηνική δοκιμή είχε πραγματοποιηθεί για στρατιωτικούς και ειρηνικούς σκοπούς….

 Μια τέτοια σειρά δοκιμών ονομαζόταν υνίο έργου.

 Στη νοτιοδυτική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, ειδικά οι τέσσερις γωνιές στην περιοχή της Γιούτα, Αριζόνα, το Κολοράντο και το Νέο Μεξικό, μπορεί κανείς να βρει τα υπολείμματα του αρχαιότερου όλων των αμερικανικών πολιτισμών. Αυτό της Ινδιάνικης φυλής Χόπι. ΟΙ Χόπι ζούσαν και οι απόγονοι τους ζουν αρκετά μη προοδευτική και τελετουργική ζωή  πάνω σε μια μέσης κράτησης που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Αριζόνα.

 Προερχόταν από το ανατολικό τμήμα του Grand Canyon και σιγά-σιγά μετανάστευσαν ανατολικά όπου διαμένουν σήμερα. Περιτριγυρισμένοι από την προοδευτική και πρώην νομαδικό έθνος των Ναβάχο, βάζουν σε αναμονή της επικείμενης Καθαρισμού ή, όπως πολλοί την αποκαλούν, τη ημέρα της Αποκάλυψης.

Η θρησκεία και ο μύθος της Χόπι βασίζεται στην λατρεία του φιδιού. Ο μύθος της Γένεσης τους διηγείται επίσης πώς ερπετά, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καταγωγή τους. Σήμερα, οι πρόγονοι των Χόπι – φυλές αναφέρονται ως τους αδελφούς φίδι ή ΕΛ-DER αδελφούς με σεβασμό προς τους προγόνους τους, ο σεβασμός στους ερπετοειδείς είναι εμφανής σε όλες τις τελετές των Χόπι.

 Από όλες τις πιο ιερές τελετουργίες τους είναι  το  « υπόγειο τελετουργικό Κίβι » είναι προσχηματισμένο, ότι στου Χορούς του φιδιού, κροταλίες είναι παρόντες για να ακούσουν τις προσευχές τους. Αυτά τα φίδια αργότερα κυκλοφόρησαν στην έρημο, έτσι ώστε να μπορούν να επιστρέψουν για τους θεούς του κάτω κόσμου με τις προσευχές της φυλής.

Σύμφωνα με την προφορική ιστορία των Χόπι, συνήθιζαν να ζουν σε μια μεγάλη υπόγεια κοιλότητα του υποκόσμου μαζί με μια φυλή των όντων που ονομάζονται οι άνθρωποι Αντ. Οι άνθρωποι Αντ, που θα μπορούσε με τα σημερινά δεδομένα, να πρόκειται για τους γκρι εξωγήινους ή Γκρίζους,  κατά τη διάρκεια της ζωής στους υπόγειους οι Χόπι ήταν οι βοηθοί στο να ταΐζουν τα ζώα και να καθαρίζουν…..

 Μια μέρα, η μητριαρχική Θεά γυναίκας αράχνης, ανέβηκε στην επιφάνεια μέσω μιας κοίλας μπαμπού σουτ που ξεπήδησε εμπρός μέσα από ένα άνοιγμα στην οροφή της σπηλιάς τους που ονομάζεται Sipapu.

 Αυτό το σημείο θεωρείται από μερικούς να είναι το Sipapu, είσοδος στον Κάτω Κόσμο των Χόπι.

Είναι ένας ιερός τόπος προσκυνήματος για τους Χόπι!!!!

 Λένε ότι αμέσως μετά την άφιξή τους στην επιφάνεια, ένα πουλί χλευασμού ( !!:!! ) ήρθε και έκανε συγκεχυμένη τη γλώσσα των Χόπι, με αποτελέσματα των οποίων διασπάστηκαν σε μικρές φυλές των διαφορετικών γλωσσών. Μια μέρα αμέσως μετά, ένα εξαιρετικά λαμπρό αστέρι, αστέρι ή πλοίο, φάνηκαν σ ‘αυτούς στον ουρανό και τους είπε να το ακολουθήσουν.

 Το έπραξαν μέχρι που σταμάτησαν σε ένα μέρος. Όταν σταμάτησε, μερικοί από τους Χόπι παρέμειναν και εγκαταστάθηκαν εκεί. Όταν το αστέρι εμφανίστηκε αργότερα, πάλι οι Χόπι ταξίδεψαν με αυτό μέχρι να σταματήσει και πάλι. Αυτή είναι η περιγραφή τους από την αρχική φύτευση της φυλής τους.

 Υπάρχουν πολλοί λαοί που έχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι στον υπόκοσμο ζουν οι Φολιδοειδείς Ερπετήτες. Σιγά Σιγά θα ξετυλίξουμε το κουβάρι των λαών για αυτούς και έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε ακόμα πιο πολλά… Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


12 σκέψεις στο “ΦΟΛΙΔΟΕΙΔΗ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝΤΑ!!!!

 1. Greek Warrior!!!!

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ – ΚΟΚΑΛΑ ΕΝΔΟΣΚΕΛΕΤΟΣ – ΦΛΕΒΕΣ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ – ΑΙΜΑΙ ΥΓΡΑ – ΜΙΑΛΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΤΛ ΚΤΛ……!!!!

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Οντως σε αυτο εχεις δικιο!! Γενικα τα παντα ειναι τρελα και παραξενα, για παραδειγμα η αρχη της γεννησης μας, το απεραντο συμπαν, οι πλανητες, τα ζωα, ο οργανισμος μας κτλπ και περισσοτερο και πανω απο ολα το οτι ζουμε, αυτο για μενα ειναι το πιο παραξενο απο ολα!! Ωρες ωρες εχουμε καποια πραγματα δεδομενα ενω δεν ειναι!! Εχεις σκεφτει ποτε τι γινοτανε πριν γεννηθεις ανθρωπος? Μηπως ζουσες σαν αλλο ον? μηπως ησουν καρεκλα? μηπως δεν υπηρχες και καθολου!!! Μα πως γινεται να μην υπαρχεις αφου τωρα εισαι υπαρκτος!! Γιατι, πως γινεται ενω αισθανεσαι τωρα πως ζεις πριν γεννηθεις ισως και να μην υπηρχες καθολου?? ή ισως υπηρχαμε παντα αλλα απλα αλλαζαμε ζωες?? Τι ειναι οι ψυχες? Εφοσον ειναι αυλες δεν καταστρεφονται ποτε?

  Τωρα αν αυτος που μας δημιουργησε ειτε ηταν ο θεος του σημπαντος ειτε ηταν καποια υπερεξελιγμενα οντα δεν εχει και πολυ σημασια, σημασια εχει πως υπαρχουμε και ειμαστε ζωντανοι!!

 3. Πω ρε φιλε….αντι να ξεμπερδεψω το κουβαρι οπως προανεφερες στην αρχη του αρθρου σου με μπερδεψες περισσοτερο! Δηλαδη θες να μας πεις πως ειμαστε πειραματα ενος δρακονιανου ονοματι ΕΑ τον οποιο εβαλαν καποια <> οντα να μας δημιουργησει ωστε μας εχουν σκλαβους και να ακουμε τις εντολες τους, αλλα καποια στιγμη ο δρακονιανος ΕΑ μας λυπηθηκε και μας εδωσε γνωση και μετα απο αυτο οι <> εξορησε το ειδος του κατω απο την γη και μετα απο ολα αυτα οι δρακονιανοι αρχισαν να μας μισουν και να θελουν να μας αφανισουν?

  Αμα ισχυουν αυτα τα που λες τοτε και εμεις δρακονιανοι ειμαστε απλως με διαφορετικη μορφη….

  Δεν ξερω εμενα αυτο μου φαινεται πολυ τρελο σεναριο επιστημονικς φαντασιας!(χωρις να θελω να παρεξηγηθω)

 4. ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!! ΑΠΛΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗ…..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ!!!

  ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΣΥΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΑΦΗΣ…..ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!

 5. Πως να διαφωνήσω μαζί σου φίλε μου,
  όμως διακρίνω μια νευρικότητα στην απάντηση
  σου,ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.
  Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα μικρά
  γραμμικά όρια του γραπτού λόγου,
  αλλωστε υπάρχουν και άλλες γέφυρες επαφής
  και γεωμετρικής κατανόησης…
  Θα περιμένω τις πληροφορίες σου,να είσαι
  πάντα καλά.

 6. ΦΙΛΕ SHINOBI!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ……

  ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΘΑ ΜΠΕΡΕΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ…. ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΓΝΩΣΕΙΣ…….( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…..).

  ΣΥΝΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ….. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ; ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…. ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ; ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ; ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΟΥ; ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣς ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑι ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΙ ΨΥΧΗΚΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΛΛΙΞΕΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ; ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ; ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΩΣ; ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ…..

  Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!!!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ; Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ; ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ; ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!

  ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ;

  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ < ΚΑΠΟΙΟΙ >!!!!! ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΟΠΩΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΟΤΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ……

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΔΕΙΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΝΑΜΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…… ΜΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΝΙΑΓΡΑΜΜΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΑΝΑΖΩΓΩΟΝΗΘΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!! ΕΠΙΠΕΔΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ…….

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΗΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΠΟΙΕΣ!!!! ( ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΟ ).

 7. Καλημέρα αγαπητέ φίλε shaman lycan.
  και σε όλους τους αναγνώστες.
  Μετά από καιρό,διαβάζω και απολαμβάνω
  τα άρθρα τα δίκα σου και των συνεργατών σου.
  Μας δίνεις ένα παζλ πληροφοριών που αν
  κάποιος βρει το κουράγιο να τα ενωση,τότε
  θα ξανοιχτούν μπροστά του πολλά!
  Σε ευχαριστούμε.
  Κλείνω με ένα απόσπασμα που είναι για όλους
  εκείνους που η αναζήτηση και η εξερεύνηση
  νέων πραγμάτων,άλλων τόπων…είναι μέσα τους
  μια καταιγίδα!

  ”Απόκτησε αρκετές γνώσεις για να μπορείς
  να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός ερευνητή
  δίχως να σε τυφλώνουν ούτε οι δεισιδαιμονίες της
  άγνοιας ούτε οι προκαταλήψεις της επιστήμης.

  H.P.lovecraft,The Shuttered Room.

Αφήστε μια απάντηση