ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…..!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…..!!!!!

Ανταρκτική μια παγωμένη ήπειρος που δεν υπάρχει ίχνος ζωής επάνω της, είναι όμως έτσι; Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτήν την τεράστια παγωμένη ήπειρο, το θέμα όμως είναι τι είναι αλήθεια πλέον. Γιατί για να πάει κάποιος εκεί πρέπει να πάρει ειδική άδεια από τα ηνωμένα έθνη; Λέγοντας την απίστευτη δικαιολογία για την απαγόρευση ότι δήθεν να μην μολυνθεί η ήπειρος αυτή, ξέρουμε πολύ καλά ότι με τέτοιες θερμοκρασίες κάτω υπό το μηδέν δεν ζει κανένα μικρόβιο, αν όχι όλα κάποια πέφτουν σε χειμερία νάρκη.

Γιατί μόνο οι ποιο πλούσιες χώρες του κόσμου έχουν το δικαίωμα να έχουν βάσεις επάνω στην ήπειρο αυτή για δήθεν κάποια ειδικά πειράματα; Τι πειράματα είναι αυτά τα οποία δεν τα ανακοινώνουν ποτέ; Γιατί ο κάθε επιστήμονας για να πάει εκεί θα πρέπει να έχει περάσει στρατιωτική εκπαίδευση, αλλά και γιατί το 80% των επιστημόνων είναι στρατιωτικοί; Γιατί απαγορεύονται όλες οι πτήσεις πάνω από αυτήν την ήπειρο εκτός μόνο από αυτούς που έχουν ειδική άδεια και μόνο για ορισμένες περιοχές;

Αν ξεκινήσουμε  γιατί ίσως είναι χιλιάδες, από τον πρώτο εξερευνητή που πάτησε το πόδι του εκεί η οποία ήταν από γερμανική αποστολή αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά!!! Το κορυφαίο γεγονός βεβαία που έγινε σε αυτήν την ήπειρο ήταν ο πόλεμος μεταξύ των Γερμανών και των Αμερικανών μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για αυτό το γεγονός  με πλούσιο φωτογραφικό σπάνιο φωτογραφικό υλικό στα άρθρα μου για τους Βρίλ!!

Εκτός από τους αρχαίους χάρτες που δείχνουν ότι κάποτε η Ανταρκτική δεν είχε πάγους και ότι ήταν μια έφορη ήπειρος αλλά και τα τόσα αλλά πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί όπως ότι υπάρχουν υπόγειες πολιτείες των Ναζί, μυστικές βάσεις Αμερικής, Ρωσίας, U.F.O. είσοδοι για την μέση γη και αλλά πολλά έφτασε η ώρα που πλέον με αποδείξεις θα δείτε κάποια πράγματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!!

Όπως πυραμίδες, αρχαία αγάλματα, περίεργα κτίσματα, πρόσωπα σκαλισμένα σε βράχους όπως τον πλανήτη Άρη, περίεργες σφαίρες σε σημεία που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και οι οποίες είναι τεράστιες σε μέγεθος, περίεργα μοντέρνα κτίσματα, αρχαίοι ναοί, γέφυρες ( !!! ), αρχαίοι λεωφόροι, όπως και αρχαίοι αεροδιάδρομοι, αρχαίοι παράξενοι κύκλοι που θυμίζουν αγρογλυφικά με την μόνη διαφορά ότι είναι φτιαγμένη από πετρά, οικήματα σαν μανιτάρια χιλιάδων χρόνων, αγάλματα σκύλων τεραστίων διαστάσεων, ακόμα ανεξήγητες λίμνες που δεν έχουν παγώσει τα νερά τους, ακόμη μέρη που δείχνουν πράσινα δηλώνοντας ότι υπάρχει χλωρίδα και ίσως πανίδα (!!! ), περίεργες είσοδοι προς το εσωτερικό της γης, ακόμη την εξαφάνιση ενός Αμερικανικού παγοθραυστικού που εξαφανίζεται κάτω από περίεργες συνθήκες και το οποίο αγνοείτε ακόμα, αρχαίοι πύργοι που ξεπερνούν τα 300 μέτρα ύψος περίεργα αλλά και ανώμαλου γεωμετρικού σχήματος αρχαία κτίσματα, αρχαίοι τείχη πολλών χιλιομέτρων, κτίσματα τα οποία μοιάζουν με σύμβολα μαγείας, αλλά και δομές πόλεων που το μόνο που δείχνει είναι τα ερείπια τους πλέον, και αλλά πολλά!!! Δείτε αυτά τα  βίντεο που οι συνεργάτες τις ΙNVISIBLE LYCANS TEAM  τα παρουσιάζουν μόνο σε εσάς!!! Το ένα είναι από το 2010 το άλλο από το 2011 τα οποία είναι τραβηγμένα αλλά και ερευνημένα από τους συνεργάτες μας από το Google Earth!!!

Πρώτοι σας τα δείχνουμε για να τα δείτε με τα ματιά σας, το τι θα πιστέψετε μην βιαστείτε ψάξτε και εσείς στο Google και θα εκπλαγείτε με το τι θα βρείτε εκεί!!! έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα για αυτήν την ήπειρο αλλά και δημιουργούνται ταυτοχρόνος χιλιάδες ερωτηματικά!! Η ομάδα μας συνεχίζει αυτήν την τιτάνια έρευνα που θα αργήσει λίγο να παρουσιάσει γιατί ζητάμε πάντα ότι ψάχνουμε να το δίνουμε σε εσάς με αποδείξεις!!! Δείτε αυτές που βρήκαμε και στο μέλλον σας υπόσχομαι θα είμαστε πιο λεπτομερείς!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση