ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ (CHIP RFID) ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ (CHIP RFID) ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Είναι πολύ δύσκολο να διανοηθεί κάποιος λογικός άνθρωπος σήμερα ότι μπορεί  να υπάρξει τέτοια τεχνολογία μα και συνάμα μια τέτοια τεράστια συνωμοσία από Δρακονιανούς Ιλλουμινάτοι Μασόνους με σκοπό να θέλουν να αποκτήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση του πλανήτη γη. Οι πιο γραφικοί και αυτοί που πιστεύουν σε πιο παράξενα πράγματα είναι ήδη πεπεισμένοι ότι όλα αυτά υπάρχουν.

Σε αυτά τα βίντεο που θα σας παρουσιάσω δείχνουν τα μικρό εμφυτεύματα ή αλλιώς μικροτσίπ τα οποία τα βγάζουν από κάποιους ανθρώπους από διάφορα μέρη του σώματος τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε κάτι τέτοιο όμως είναι η πρώτη φορά που τα παρουσιάζουμε οπτικός με τα παρακάτω βίντεο.

 

Στο παρελθόν είχαμε αναρτήσει τα άρθρα ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ και το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. Αν δεν έχετε διαβάσει τα άρθρα αυτά ρίχτε τους μια ματιά για να καταλάβετε το τι γίνεται με τα περιβόητα μικροτσίπ που ήδη κυκλοφορούν σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Τα βίντεο αυτά είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο το 2009 και ίσως και πιο αργά. Προσπαθούν οι <<ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΦΟΛΙΔΟΤΟΙ>> ύστερα από διαταγές των μαύρων ιερατείων να δείξουν στον κόσμο με αυτά τα βίντεο ότι ναι μεν υπάρχουν τα μικροτσίπ αλλά ότι προέρχονται από εξωγήινες οντότητες , οι οποίες τα εμφυτεύουν στους ανθρώπους για δικούς τους σκοπούς. Μήπως όμως ξεχνάνε οι φολιδωτοί χαλαβρήτες ότι ήδη πολύς κόσμος ξέρει ότι όλοι αυτοί μαζί και τα μαύρα ιεράτεια δεν είναι τίποτα άλλο από μια εξωγήινη ερπετική φυλή.

Επειδή λοιπόν έχει γίνει παγκοσμίως τόσος θόρυβος για το συγκεκριμένο θέμα από πολλές ιστοσελίδες παγκοσμίως παραπληροφορούν τον κόσμο ότι αυτά τα μικροτσίπ δεν είναι γήινης προελεύσεως αλλά μιας εξωγήινης φυλής. Αυτό το κάνουν επίτηδες με τον σκοπό να αποσπάσουν την σκέψη ότι τα μικροτσίπ αυτά θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ως εργαλεία τους πχ:

 • Εργαλεία για έλεγχο του νου ή αλλιώς MIND CONTROL.
 • Με τα τροποποιημένα μικροτσίπ τα οποία θα είναι πιο μικρά από τα σημερινά τα οποία με το πάτημα ενός κουμπιού που θα ελέγχεται από δορυφόρους θα εξαπολύσουν μέσο των μικροτσίπ μικρό νάνο ρομπότ τα οποία θα μετατρέπουν τους ανθρώπους σε μεταλλαγμένα υβριδικά υποχείρια των Ερπετόμορφων Ιλλουμινατικών οντοτήτων.

Ίσως κάποιος που δεν καταλαβαίνει μας περάσει για φανατικούς λάτρεις της <<φανταστικής λογοτεχνίας>> και ίσως και επικίνδυνοι προς το κοινό. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του γνώμη και τα δικά του πιστεύω. Εμείς λοιπόν παροτρύνουμε τον οποιοδήποτε άνθρωπο που νομίζει ότι έχουμε κάποιο σκοπό, να ψάξει να βρει πληροφορίες επί τούτου και σε άλλες ιστοσελίδες.

Ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα εμφύτευσης τσιπ στις σύγχρονες χώρες του πλανήτη μας και η ελευθερία του ατόμου τις κουλτούρες, τις θρησκείες και ότι ξέρουμε από τον άνθρωπο θα χαθεί μέσο της αναγκαστικής υβριδικής εξέλιξης που θα υποστεί από τα λεγόμενα μικροτσίπ.

Όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο SAMAN LYCAN τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στον τομέα  αυτόν και μόνο ε αν οι άνθρωποι <<ξυπνήσουν ή καταλάβουν>> το τι μέλι γενέσθαι θα αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση.

Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι τα τσιπ αυτά δεν ήταν γνωστά στον κόσμο και προσπαθούσαν όπως και προσπαθούν να τα παρουσιάσουν ως εξωγήινης μορφής και τεχνολογίας. Συμφωνώ ότι επρόκειτο για εξωγήινης προελεύσεως όμως η κατασκευή τους γίνεται εδώ στην γη.

Έχουν γυριστεί πολλές ταινίες μα και ρεπορτάζ δείχνοντας ότι πολλοί άνθρωποι έχουν απαχθεί από εξωγήινους όπου έχουν υποστεί κάποια  πειράματα και ότι οι εξωγήινοι τους τοποθετούσαν ένα μικροτσίπ πολύ μικρό για την παρακολούθησης τους από όπου και αν βρίσκονται. Ήδη από εκείνον τον καιρό μετά το 1947 και στην περίοδο 50-60 άρχισαν οι γνωστές <<απαγωγές>>.

Σε ένα από τα γνωστά σίριαλ X-FILESδείχνει κάποιος από την συνωμοσία που έχουν ντυθεί σαν εξωγήινοι τους γνωστούς Γκρίζους και ότι πάνε να κάνουν μια απαγωγή σε έναν μοναχικό δρόμο ενός ατόμου. Προτού προλάβουν να κάνουν την απαγωγή ένας πραγματικός εξωγήινος απαγάγει τις εξωγήινες <<μαϊμούδες>>.

Αυτά τα αφηγείται στον Μόλντερ και στην Σκάλι τους γνωστούς πράκτορες της σειράς ο ενός από τους ψεύτο εξωγήινους ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος αργότερα……..

Όπως αλλάζουν τα σενάρια ξαφνικά στο θέατρο και στον κινηματογράφο έτσι μπορεί και να αλλάζει και στην πραγματικότητα.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=-P9xs2yyv8Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8_o9OT7yRJo&feature=related

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ (CHIP RFID) ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 1. DEMETRA!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ INVISIBLE LYCANS TEAM!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΈΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!! ΜΑ ΜΕΣΩ ΤΣΙΠ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΟΦΗΜΩΝ ΡΟΥΧΩΝ……..ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΑ; ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΛΈΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ; ΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΩΦΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!! ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ…… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΕΔΏ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΎΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ!!! ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  2352012239201223122012233201323102013236201423920152310201523112015!!!

  ΙΣΩΣ!!! ΙΣΩΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ……. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 2. Αγαπητέ φίλε/οι ,αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για το site.Δεν πάει καιρός που το ανακάλυψα και ομολογώ πώς έχω διαβάσει φανταστικά πράγματα που δύσκολο είναι να μην τα πιστέψω,μιας και έχω ανοιχτό μυαλό και είμαι δεκτική σε τέτοιου είδους ερεθίσματα.Άπό μικρή μου άρεσε το άγνωστο και το μυστήριο οπότε τα θέματα εδώ μου δίνουν μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε!
  Αυτό το θέμα με τα τσιπ είναι κάτι που με τρομάζει,όχι σε προσωπικό μόνο επίπεδο αλλά για τους ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν υποχείρια και υπηρέτες αυτών των ανώτερων κρυφών και συνάμα “διαβολικών προσώπων” που σχεδιάζουν όλα αυτα.Το ζήτημα παίρνει μια τεράστια ανάλυση και είναι πολύ λεπτό.Κάτι ακόμα που μου προκαλεί απορία είναι αν αυτά τα τσιπ που προσφέρουν όλα αυτά τα δήθεν πλεονεκτήματα,είναι δωρεάν.Γιατί αν είναι,ποιά εταιρία είναι τόσο καλή και φιλική ώστε να προσφέρει τόσο απλόχερα τέτοιου είδους επιτέγματα και για τέτοιου είδους πλεονεκτήματα?Στις εποχές που ζούμε τέτοια πράγματα φαντάζουν παρελθόν και είναι.Εδώ για τα πιο απλά πράγματα ζητάνε και τί δε ζητάνε.Φοβάμαι λοιπόν ότι υποβόσκουν άλλα συμφέροντα από πίσω,όπως αυτά που γνωρίζουμε και διαβάζουμε στο άρθρο.Εξουσία,μια τεράστια παγκόσμια δικτατορία,μια καταστροφή της ελεύθερης βούλησης.
  Δυστυχώς μόνο η αφύπνιση και η ενημέρωση θα βοηθήσει ώστε ο κόσμος να καταλάβει ό,τι δεν είναι όλα όπως τα βλέπουμε,Συνεχίστε την καλή δουλειά,εύχομαι ο κόσμος να ξυπνήσει κάποια στιγμή!
  Καλή βδομάδα :)

Αφήστε μια απάντηση