ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!!

 

Το Παράκας είναι μια χερσόνησος της ερήμου που βρίσκεται στην επαρχία Pisco ( Πίσκο ) στην περιοχή Ica ( Ίκα ), στη νότια ακτή του Περού.

PARAKAS SKULL 1
Ήταν ο Περουβιανός αρχαιολόγος, Τζούλιο Τέγιο, που έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη, το 1928, ήταν ένα τεράστιο και πολύπλοκο νεκροταφείο που περιέχει τάφους και όπου βρέθηκαν τα λείψανα ατόμων με τα μεγαλύτερα επιμήκη κρανία που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο!!!!

Αυτά τα κρανία είναι πλέον γνωστά ως τα << Παράκας κρανία  >>. Συνολικά, ο Τέγιο βρήκε περισσότερα από 300, από αυτά τα επιμήκη κρανία, τα οποία πιστεύεται ότι χρονολογούνται 3.000 χρόνια πριν!!!! Αν και βρήκε τόσα κρανία μόνο γύρω στα 60 σήμερα επιδεικνύονται δημόσια και αυτό να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους είμαστε πολύ τυχεροί, τα υπόλοιπα κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται!!!! Αν και οι << ειδικοί >> λένε ότι είναι φυλαγμένα για να μην καταστραφούν ή διαβρωθούν ( !;! )!!!!

Πριν κάποια χρόνια αποφασίστηκε να γίνει ανάλυση του DNA και έχει ήδη διεξαχθεί σε ένα από τα κρανία, ο ειδικός Brien Foerster ( Μπρηέν Φόρστερ ) έχει ανακοινώσει ήδη προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα αινιγματικά κρανία!!!! Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες περιπτώσεις του κρανίου επιμήκυνσης είναι το αποτέλεσμα της κρανιακής παραμόρφωσης, επιπεδοποίηση της κεφαλής, ή δέσμευση κεφαλής, στην οποία το κρανίο σκόπιμα παραμορφώνεται με την εφαρμογή δύναμης επί μακρό χρονικό διάστημα. Αυτό πίστευαν μέχρι και σήμερα οι ειδικοί , μα για να δούμε τελικά….!!!!

Αυτό συνήθως επιτυγχανόταν δια συνδέσεως της κεφαλής ανάμεσα σε δύο κομμάτια ξύλου, ή με δέσμευση με ύφασμα όπου έδεναν το κρανίο πολύ σφιχτά!!!!!

PARAKAS SKULL 2

Τεχνικές επιμήκυνσης και τα αποτελέσματα τους, δείτε όμως τις διαφορές με τα κρανία των Παράκας!!!!

 

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!! 

Ωστόσο, ενώ Η κρανιακή παραμόρφωση αλλάζει το σχήμα του κρανίου, δεν μεταβάλλει τον όγκο!!!! Το βάρος!!!! Η άλλα χαρακτηριστικά του που είναι χαρακτηριστικές της τακτικής στο ανθρώπινο κρανίο!!!!Τα κρανία Παράκας, όμως, είναι τελείως διαφορετικά!!!!

Ο κρανιακός όγκος από τα κρανία των Παράκας είναι μέχρι 25% μεγαλύτερος και 60% και βαρύτερος από ό, τι τα συμβατικά ανθρώπινα κρανία, που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν σκοπίμως παραμορφωθεί!!!!

Το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά των κρανίων αυτών δεν είναι το αποτέλεσμα της κρανιακής παραμόρφωσης σημαίνει ότι η αιτία της επιμήκυνσης είναι ένα μυστήριο, και υπήρξε για δεκαετίες, φέροντας μεγάλες αψιμαχίες σε επιστήμονες έως και σήμερα!!!!

Ο Juan Navarro ( Ζουάν Ναβάρο ) , ιδιοκτήτης και διευθυντής του τοπικού μουσείου, που ονομάζεται Παράκας Ιστορικό Μουσείο, το οποίο στεγάζει μια συλλογή από 35 από τα κρανία Παράκας, επέτρεψε τη λήψη δειγμάτων από 5 από τα κρανία!!!! ( μπράβο στον άνθρωπο αυτόν )!!!!

Τα δείγματα αποτελούνταν από τα μαλλιά, συμπεριλαμβανομένων και των ριζών, ένα δόντι , το κρανίο των οστών και δέρματος, η διαδικασία αυτή έγινε προσεκτικά τεκμηριωμένη μέσω φωτογραφιών και βίντεο ως προς την απόδειξη των όσων έγιναν!!!! Τα δείγματα εστάλησαν στον Lloyd Pye ( Λλογιόντ  Πγιε ), ερευνητής του Starchild  ( Στάρτσαϊλντ – παιδί από τα άστρα ), ο οποίος και παρέδωσε προσωπικά τα δείγματα σε ένα γενετιστή στο Τέξας για εξέταση DNA!!!!

PARAKAS SKULL 3

Ο Μπρηέν Φόρστερ αναφέρει σχετικά με τα πορίσματα της γενετιστών: 

<< Μετά των αναλύσεων των κρανίων αυτών αναλύθηκε  mtDNA (μιτοχονδριακό DNA) με μεταλλάξεις άγνωστο σε κάθε άνθρωπο, πρωτεύον, ή ζώου που είναι γνωστό μέχρι τώρα, στον πλανήτη μας!!!!! Έτσι η αλληλουχία από αυτό το δείγμα δείχνουν ότι αν αυτές οι εξετάσεις αποδείξουν πράγμα αδύνατο ότι ίσως πρόκειτε μεταλλάξεις θα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ανθρώπινο-όπως πλάσμα, πολύ μακριά από τον Homo sapiens ( Χόμο Σάπιενς, Νεάντερνταλ και Denisovans ( Ντενισοβάνς ) >>.

Πραγματικά θα ήθελα να δω τις εκφράσεις των προσώπων σας κύριοι μετά  από όλα αυτά!!!! Όχι των αναγνωστών μου αλλά των Δαρβινιστών, σκεπτικιστών, αλλά και επικριτών!!!! Ας συνεχίσω….

PARAKAS SKULL 4

PARAKAS SKULL 5

Συνεχίζοντας ο Μπρηέν Φόρστερ είπε ότι οι επιπτώσεις είναι τεράστιες:  

<< Σαν γενετιστής που είμαι σας διαβεβαιώ ότι τίποτα δεν ταιριάζει ακόμη και στο γνωστό εξελικτικό δέντρο, από τα κρανία αυτά >>.

Πρόσθεσε ότι εάν τα άτομα Παράκας επειδή ήταν τόσο βιολογικά διαφορετικά, δεν θα ήταν σε θέση να διασταυρωθούν ποτέ με τους ανθρώπους!!!!

PARAKAS SKULL 6

PARAKAS SKULL 7

PARAKAS SKULL 8

PARAKAS SKULL 9

Βέβαια οι έρευνες όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτό συνεχίζονται σε περεταίρω αναλύσεις και σε άλλα κρανία!!!! Αυτό όμως που ανακαλύφθηκε δεν το δημοσίευσαν πουθενά εκτός από το Περού και κάποιες ιστοσελίδες του παράξενου!!!! Το NATIONAL GEOGRAPHICK η παρεμφερή τέτοιου είδους ΜΜΕ ή ακόμα και δελτία ειδήσεων ανά τον κόσμο κρατάνε σιγή ιχθύος!!!! Στο να χλευάζουν και να λένε ότι πρόκειτε όμως για κρανία ανθρώπων όπου είχαν υποστεί τεχνητή παραμόρφωση ήταν πρώτοι και καλύτεροι!!!! Μην ξεχνάμε ότι πίσω από όλα αυτά είναι οι Σμιθσόνιανς!!!!

paraka

Ειδώλιο που απεικονίζει ίσως έναν ανθρωπόμορφο Παράκα!!!

Να λοιπόν που βγαίνουν τέτοια απίστευτα θέματα δημόσια και εσκεμμένα τα κουκουλώνουν!!!! Βλέπετε όπως έχω ξανά πει ότι άμα δεν βγει ο τάδε επώνυμος αρχαιολόγος δάχτυλος των κερατάδων ή ο τάδε επιστήμονας να το ανακοινώσει το ευρύ κοινό δεν πιστεύει τίποτα….!!!! Ακριβώς όπως ο τσοπάνης οδηγά τα πρόβατα στην σφαγή και τον εμπιστεύονται τυφλά!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YbUOlvcw2gs[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν παύει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση