ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!

 Στο Βιετνάμ στην επαρχία Phu Tho ( Πχου Θο )  στην πόλη Viet Tri ( Βιέτ Τρι ) πρόσφατα τραβήχτηκαν τα νερά στην αριστερή όχθη του ποταμού Lo ( Λο ), εκεί αποκαλύφθηκε  ένα τεράστιο γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού!!!

Ωστόσο, ο Trung Hoa ( Τράνγκ Χοα ), 70 χρόνων, ο οποίος έχει ζήσει στην περιοχή για σχεδόν 50 χρόνια ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα παράξενο ή μαγικό για το αποτύπωμα αυτό.

 « Στα μέσα του 2007, τέσσερις άνδρες ήρθαν εδώ για να δουν αυτό το αποτύπωμα. Το είδα και γω με τα μάτια μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά οι άνθρωποι συρρέουν για να το δούνε δεν ξέρουν ότι κάποτε υπήρξαν οι γίγαντες στην γη; Γιατί τους φαίνεται περίεργο »; Δήλωσε ο Hoa.

 Ο Nguyen Thanh ( Νγκουγιέν Θάνχ ), επικεφαλής του Viet Tri   Μηχανολόγων – Μηχανικών – Επιχειρήσεων, δήλωσε: « Μια ομάδα  ανδρών είχαν δει αυτό το τεράστιο αποτύπωμα που μοιάζει να είναι σκαλιστό. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες, ότι περίπου 200-300 άνθρωποι έρχονται τώρα εδώ για να δουν το αποτύπωμα την ημέρα. Ο αριθμός των επισκεπτών είναι υψηλότερος κατά το Σαββατοκύριακο ».

Το αποτύπωμα του γίγαντα όπως ονομάστηκε είναι 2,6 και 0,8 μέτρα, μεγάλη κλίμακα!! Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ίχνη που δείχνουν ότι το αποτύπωμα έχει χαραχτεί σκληρά. Αυτό είναι σίγουρο αλλά έχει σκαλιστεί στο ήδη υπάρχων αποτύπωμα, δυστυχώς φαίνεται τώρα σαν να έχει γίνει ανθρώπινη παρέμβαση  και να υπάρχουν αμφιβολίες ότι είναι γνήσιο παρ ότι έχει αναγνωριστεί ως γνήσιο από τους ειδικούς. Ωστόσο, ορισμένοι επισκέπτες έχουν αφήσει έναν μικρό βωμό συμπεριλαμβανομένων προσφορές φρούτα, ένα θυμιατό και χαρτονομίσματα.

Η Bui Van Τhi ( Μπούι Βαν Τάϊ ), ζήτησε από τις τοπικές αρχές και την τοπική αστυνομία και τους φρουρούς ασφαλείας να εξηγήσει στους επισκέπτες ότι το γιγάντιο αυτό αποτύπωμα  δεν είναι μυστήριο και ότι είναι φτιαχτό.

Πολλά τέτοια στοιχεία δυστυχώς έχουν καταστραφεί εν καιρό από διάφορους ανθρώπους δίνοντας την ταυτότητα ότι είναι φτιαχτά, επί το πλείστον το κάνουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν θα χαθεί ποτές αν τα αναστυλώσουν πράγμα το οποίο είναι λάθος. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση