ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ

   ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!

 Το βίντεο που αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες από ένα site του παράξενου και έσπευσαν να το επακολουθήσουν πολλά αλλά site δεν είναι τίποτα άλλο από μια απάτη!! Ίσως ο « συνάδελφος » που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την όλη ιστορία να μην είχε πλέον τι άλλο να γράψει και σκέφτηκε αυτήν την ψεύτικη ιστορία!!

 

 « Η ΔΗΘΕΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! »

 Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τις ψεύτικες γοργόνες που έχουν παρουσιαστεί ως αληθινές!!! Τις γοργόνες αυτές όπως και πολλά άλλα έργα τα φτιάχνει ο Juan Cabana ( Χουάν Καμπάνα ) δεν θα σας πω πολλά για αυτόν τον καλλιτέχνη θα σας αφήσω να τα δείτε από μόνοι σας στην διεύθυνση http://www.thefeejeemermaid.com/index.htm !!!

 Η Γοργόνα που δείχνει το επίμαχο βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα από τα αριστουργήματα του Χουάν και η οποία πουλήθηκε το 2005. Δείτε και το βίντεο από την αρχή για να δείτε πως δεν έχει καμία σχέση με την Κρήτη!!!! Εκτός αυτό, το βίντεο έχει παρθεί από το Youtube το οποίο είχε αναρτηθεί πιο παλιά στις 5 Οκτωβρίου 2009 το βίντεο που ακολουθεί είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που αναρτήθηκε στην χώρα μας προσπαθώντας να μας πείσει ότι πρόκειται για την Κρήτη!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8lJUKGOJZpo

Ο αγοραστής που την είχε αγοράσει είχε φτιάξει αυτό το βίντεο προσπαθώντας να δείξει αλλά και να πείσει στον κόσμο ότι υπάρχουν πραγματικές γοργόνες!!! Επειδή έχουμε ξανά πει ότι στον χώρο του παραφυσικού και του ανεξήγητου θέλουμε να δίνουμε τις πραγματικότητες έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το άρθρο!!

Επίσης θα δείτε και την τόση περίφημη γοργόνα της Ρωσίας στο site του Χουάν, τα οποία κάποια περιοδικά εδώ στην Ελλάδα έτρεξαν να το δημοσιεύσουν ως πραγματική και κάποια site το έκαναν αυτό!! Αυτό σημαίνει για εμάς ότι είναι ερευνητές της « πολυθρόνας », όχι μόνο αυτό δεν μπαίνουν τουλάχιστον στον κόπο να ψάξουν δυο απλά πράγματα ώστε να δώσουν σωστές πληροφορίες!!

« Η ΔΗΘΕΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!! »

 Θα δείτε πολλές γνωστές γοργόνες οι οποίες έχουν πουληθεί για πολλά χιλιάδες δολάρια στο site του Χουάν. Διαθέτει γκαλερί με πολλές φωτογραφίες αλλά και υλικό προς πώληση πάλι πολλών χιλιάδων δολαρίων!! Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα με ένα άρθρο για τις γοργόνες όπου και θα παρουσιάσουμε με φωτογραφίες τις πραγματικές γοργόνες οι οποίες είναι ελάχιστες!!!

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον « έξυπνο » που μετέτρεψε « καλά » το βίντεο αυτό της δήθεν Κρήτης και έδωσε τροφή και αφορμή σε όλους αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα να μας χλευάζουν όλους τους ερευνητές για μια ακόμα φορά!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση