O ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ!!!

UFO

O ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ!!!

 Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί πολλά για το ζήτημα του « Μαύρου Ιππότη »!! Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να εντυπωσιάσουν και έχουν γράψει ένα σωρό πράγματα τα οποία είναι φανταστικά και από το μυαλό τους. Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο σωστά στοιχεία για αυτήν την υπόθεση που πρόκειται για το πρώτο επίσημο ATIΑ που καταγράφηκε στην Ιστορία του σύγχρονου πλανήτη ή μήπως δεν ήταν ΑΤΙΑ…….;

Στην περίοδο του 1927-1928  οι Νορβηγοί επιστήμονες, με επικεφαλή τον Κάρλ Σόηρμερ (Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Όσλο) ο οποίος είχε ρεκόρ στην  Ηχώ καθυστέρηση (LDE) από τις ραδιοφωνικές εκπομπές, με μέτρηση των λεπτών και των ωρών. Μέχρι σήμερα αυτό το φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί. Είχε ανακαλύψει τον Πλούτωνα το 1930.

Το 1953  η φημισμένη αστρονόμος που ανακάλυψε τον Πλούτωνα  Κλάηντ Τονμπάουχ, ξεκινά τις εργασίες για ένα σχέδιο για το Γραφείο Ερευνών του Στρατού, ειδικά του πυροβολικού ο Δρ Λίνκολν Λα Παζ, ήταν ένας συνεργάτης αστρονόμος και ειδικός στους μετεωρίτες, ο οποίος είχε εργαστεί κρυφά για το στρατιωτικό παρελθόν στην διερεύνηση της Πράσινης βολίδας φαινόμενο των UFO.

Σύμφωνα με το στρατό, το έργο είχε ως στόχο να εντοπίσει τους φυσικούς δορυφόρους, κοντά στη Γη, δορυφόροι, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χώρος σταθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Donald Keyh , ο οποίος σαν τον αρχιστράτηγο Αγαμέμνονα ήθελε να γίνει διευθυντής του NICAP , ο πραγματικός σκοπός του έργου ήταν να εντοπιστούν τα δύο αντικείμενα που είχαν ξαφνικά εμφανιστή στο ραντάρ μακράς εμβέλειας.

Το 1954 η Εβδομάδα της Αεροπορίας σπάει μια ιστορία, η οποία διαβαζόταν από μεγάλες εφημερίδες την επόμενη μέρα, ότι το έργο έχει οδηγήσει στην ανακάλυψη δύο δορυφόρων κοντά στη Γη, σε απόσταση 400 και 600 μιλίων. Παρά τις υποτιθέμενες επιβεβαιώσεις από πηγές μέσα για τις δημοσιεύσεις, όπως η New York Times, ο Λα Παζ αρνείται την εργασία για ένα τέτοιο έργο, και ο Tombough αρνείται να σχολιάσει σε συνέντευξή του στο Popular Mechanics στα τέλη του 1955. Ο στρατός ποτέ δεν δημοσίευσε τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής.

Το 1957  Ένα αντικείμενο παρακολουθείται στην σκίαση Σπούτνικ Ι , ο πρώτος άνθρωπος που θα θέσει τον πρώτο δορυφόρο στην τροχιά της Γης. Δύο μήνες αργότερα, ο Δρ Luis Corralos ( Λούις Κορράλος ) του Υπουργείου Επικοινωνιών της Βενεζουέλας φωτογραφίζει ένα αντικείμενο, λαμβάνοντας παράλληλα πλάνα του Σπούτνικ ΙΙ περνώντας πάνω από το Καράκας.

Το 1960, τον Φεβρουάριο  στην Βόρεια Αμερική η Air Defense System (NORAD προκάτοχός του Συστήματος  Άμυνας Αεροπλοΐας ) εντοπίζει ένα αντικείμενο με μάζα 15 τόνων στις πολικές τροχιές, με  το νέο επιχειρησιακό τους « Dark Fence » ( Ντάρκ Ντιφένς – Μαύρη Άμυνα ) ένα εξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης. Ανακοίνωση ήταν ο  Διαστημικός φράχτης του προγράμματος. Αυτό που είχαν βρει ήταν αρκετές φορές μεγαλύτερο από οτιδήποτε οι ΗΠΑ ή Σοβιετικοί είχαν σε θέση να εκτοξεύσουν σε τροχιά γύρω από την γη εκείνη την εποχή.

Το αντικείμενο, ονομάστηκε « Μαύρος Ιππότης » από το στρατό,  εμφανίστηκε για τρεις εβδομάδες και εξαφανίστηκε απότομα. Οι ράδιο χειριστές και πάλι αναφέρουν LDE φαινόμενο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ένας χειριστής ασυρμάτου υποστηρίζει την ανίχνευση ενός κωδικοποιημένου μηνύματος, από την πλευρά των αστέρων του συστήματος Μπόστες Έψιλον. Το 1960  η Μπρέισγουελ Probe θεωρία προτάθηκε για πρώτη φορά σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature από τον Καθηγητή  Ρόναλντ Μπρέισγουελ του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Το 1960, 3 Σεπτεμβρίου  Άγνωστος δορυφόρος φωτογραφήθηκε από κάμερα παρακολούθησης από το εργοστάσιο της Μπέθπεητζ Εργοστάσιο Αεροσκαφών  Γκρούμαν στο Λονγκ Άϊλαντ, στις 20:51 μ.μ., επτά μήνες μετά την εμφάνισή του στο ραντάρ. Φαινόταν από το έδαφος ως ένα λαμπερό κόκκινο αντικείμενο που κινείται σε μια κατεύθυνση ανατολής-δύσης, με τροχιά που σε μια εποχή οι περισσότεροι δορυφόροι κινιόντουσαν δυτικά προς τα ανατολικά.

Το 1963  Στο τελευταίο πέρασμα των 22 τροχιών της αποστολής του, ο Αμερικανός αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ αναφέρει  στο σταθμός παρακολούθησης Mουτσέα στην Αυστραλία, ότι βλέπει ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο μπροστά του στο χώρο, που φαίνεται να κλείνει την οδό της κάψουλα του. Ο σταθμός μέτρησε με ένα ραντάρ την περιστροφή του αντικειμένου και επιβεβαιώνει ότι ταξίδευε με τροχιά Ανατολής-Δύσης. Αργότερα, οι αστροναύτες ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραισθήσεις με ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία τους από το διοξείδιο του άνθρακα που είχε διαρροή στην άτρακτο. Δεν θα είναι η τελευταία φορά που αστροναύτης είδε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο.

Το 1967, στις 3 Αύγουστου  τρία αντικείμενα προσγειώθηκαν και ξανά απογειώθηκαν μετά από δυο ώρες στην έρημο του Σουδάν.  Ήταν άγνωστης προέλευσης , και πιθανώς μεγαλύτερα από οτιδήποτε θα μπορούσε να τεθεί σε τροχιά μέχρι που έγινε από τον πύραυλο Saturn V ( Σάτουρν 5 ), ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία στις 9 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Ένα από τα αντικείμενα που προσγειώθηκαν είχε σχήμα κύβου και αποτελείται από ίντσες, από μια ίντσα ορθογώνια, από  κομμάτια αλουμινίου όπως μαλακό μέταλλο το οποίο είχε συσκευαστεί μαζί σφιχτά κάτω από ένα υφαντό ύφασμα. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αν είναι αληθινές οι αναφορές αυτές. Ήταν μία προσγείωση του Μαύρου Δορυφόρου – Ιππότη; Ήταν, ή υπάρχει ίσως περισσότερο από ένα τέτοιο ανεξήγητο αντικείμενο στο χώρο κοντά στη Γη;

Το 1970   ο Σκωτσέζος αστρονόμος Duncan Lunan ερμηνεύει το 1927 το LDE ως αστρικό χάρτη της Epsilon Boštes ( Έψιλων Μπόστις ), όπως θα φαινόταν από τη Γη πριν από 13.000 χρόνια. Αυτό εκδόθηκε από την Βρετανική Εταιρεία « Διαπλανητικό », Εφημερίδα της Εταιρείας Ηλεκτρονικής και Τεχνικοί ραδιοφώνου, και Αναλογική, μεταξύ άλλων. Από τότε, μια σειρά από άλλα αντικείμενα  έχουν θεωρηθεί ως Μαύρος Ιππότης, ή ίσως σαν παρόμοιο αντικείμενο . Άλλες πηγές έχουν καταλήξει με ιστορίες από τις υποτιθέμενες εμπιστευτικές πληροφορίες, της NASA,  μυστικά και μυστικές αποστολές οι οποίες προσπαθούσαν να ανακτήσουν ένα μονόλιθο το 1972. Κάποιοι εικάζουν ότι ένα παράξενο ραδιοσήμα επιταχύνθηκε το 2004 για την αποστολή Cassini ( Κασσίνι ) κοντά στο Κρόνο, μπορεί να ήταν ο μυστηριώδης Μαύρος Ιππότης για άλλη μια φορά. Ο διερμηνέας και πρώην λοχίας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Clifford Stone ( Κλίφορντ Στόουν ) είχε πρώτο αναφέρει δημόσια το γεγονός …

Τι είναι ο Μαύρος Ιππότης; Πρόκειται για ένα μυστηριώδη δορυφόρο, άγνωστης προέλευσης, που πρώτο ανακαλύφθηκε το 1927-1930 με ραδιοσήματα και ύστερα το 1960 όταν  πλεύρισε Σπούτνικ 1. Πιστεύεται ότι ήταν εξωγήινης προέλευσης, και ήταν αυτό που είχαν πιάσει πίσω παλιά τα ραδιοκύματα από τη δεκαετία του 1920 και του 1930 πριν εξαφανιστεί και να ξανά εμφανιστεί το 1960. Εν ολίγοις τα ραδιοκύματα που αναλύθηκαν από τον αστρονόμο Duncan Lunan, αποκάλυψε την καταγωγή, του στους Έψιλον (ή το σύστημα των αστέρων, όπως ήταν 13.000 χρόνια πριν). Φορείς όπως ο Χαμ άρχισε να λαμβάνει περίεργα μηνύματα από τον Μαύρο Ιππότη. Ένας φορέας εκμετάλλευσης αποκωδικοποιήθηκε ως μια σειρά από αυτά τα μηνύματα ως ένας αστρικό χάρτης. Ο χάρτης αυτός επικεντρώνεται στον στους  Έψιλον, όπως φαίνεται από τη Γη πριν από 13.000 χρόνια.

Τον Φεβρουάριο του 1960 οι Αμερικανοί ανιχνεύουν ένα άγνωστο αντικείμενο στις Πολικές Τροχιές, ένας άθλος που ούτε αυτοί ούτε η ΕΣΣΔ ήταν σε θέση να καταφέρει εκείνο τον καιρό και από ως είναι γνωστό μέχρι και σήμερα δεν τα έχουν καταφέρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, προφανώς δεν ήταν αρκετές φορές μεγαλύτερο από το τίποτα….

Φορείς των HAM άρχισαν να δέχονται παράξενα κωδικοποιημένα μηνύματα. Ένα άτομο ιδίως είπε ότι κατάφερε να αποκωδικοποιήσει ένα από τα κιβώτια, και αντιστοιχούσε σε ένα γράφημα αστεριού!!. Ένα γράφημα αστεριού που υπάρχει και  καταγράφει τη Γη πριν από 13.000 χρόνια, το τι έδειξαν οι ειδικοί  το οποίο είχε επικεντρωθεί στο Έψιλον Μπόστις σύστημα αστέρων.

Ο τύπος με την ένδειξη αντικείμενο Ο Μαύρος Ιππότης. Ήταν ευρέως στους αστρονομικούς κύκλους, αλλά και στις μεγαλύτερες  εφημερίδες New York Times, και  το Newsweek, Life, και άλλες…

Από τότε, αυτή η καταπληκτική και απίστευτη ανακάλυψη έχει θαφτεί στα ψιλά γράμματα, επίτηδες λένε οι ειδικοί!! Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που λένε και κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι επίσημα και κυκλοφορούν σε πολύ κλειστούς κύκλους. Ένα από αυτά είναι ότι η ταινία επιστημονικής φαντασίας « Οδύσσεια 2001 » δείχνει ακριβώς αυτό το αντικείμενο και πως είναι, με την μόνη διαφορά στην ταινία είναι τεράστιο!!! Μια άλλη πληροφορία θέλει τον Μαύρο Ιππότη να είναι πάνω από τους Πόλους της γης συνέχεια και σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, σε τέτοιο που υποτίθεται ότι δεν είναι σε τροχιά. Ο Μαύρος Ιππότης έχει την ιδιότητα να ανεβοκατεβαίνει πολλές φορές μέχρι στα πιο χαμηλά επίπεδα τόσο ώστε από την επιφάνεια των πάγων να απέχει λίγα μόνο μέτρα!!!

Το 1975 έγινε μια προσπάθεια προσέγγισης από τους Αμερικάνους χωρίς να το καταφέρουν. Επίσης λένε ότι λόγο του μαγνητισμού που έχουν οι Πόλοι δεν μπορεί κανένα αντικείμενο να σταθεί πάνω από αυτούς γιατί ο μαγνητισμός θα τα καταρρίψει!! επίσης λέγεται ότι έριξαν με πυραύλους εναντίον του, δεν τους απόφυγε ο Μαύρος Ιππότης απλός δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο τους λόγο του μαγνητισμού του Πόλου όπου και κατερρίφθησαν…..

Υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια για αυτό το θέμα, οι πραγματικές όμως πληροφορίες είναι επτασφράγιστο μυστικό. Υπάρχει όμως μια έντονη φήμη τώρα τελευταία ότι έχει ξανά γυρίσει, μόνο που αυτήν την φορά δεν είναι μόνο του υπάρχει άλλο ένα!!! Και τα δυο μαζί έχουν το ίδιο μέγεθος, 2 μέτρα μήκος, επί 3 πλάτος, επί 1,50 -1,80 και το σχήμα τους είναι τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο. Μικρά, ναι πολύ μικρά, με την μόνη διαφορά δεν είναι γήινα και μπορούν και κάθονται σε τέτοιες τροχιές  σε σημεία πάνω από τους πόλους που μέχρι σήμερα είναι ακατόρθωτο από τα γήινα σκάφη!! Κάποιοι λένε ότι είναι τεραστίων διαστάσεων, αυτές οι φήμες βγήκαν στην δημοσιότητα μετά από ένα παραλληλόγραμμο ή τετράγωνο αντικείμενο το οποίο φωτογραφήθηκε καθώς περνούσε τον Ήλιο μας με προορισμό την Γη!!! Αυτό έγινε στις 13/6/2011 πιστεύουν ότι ήδη έχουν πάρει τις θέσεις τους όπως προανέφερα και πιο πριν!! Οι φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν την πορεία τους από τον Ήλιο!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=MrJu_S9Dne0

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση