ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΛΑΧΑΡΙ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΛΑΧΑΡΙ!!!!

Πριν κάμποσο καιρό μια σχολαστική παρατήρηση του εδάφους επέτρεψε μία απίστευτη ανακάλυψη, με χάρη στη βοήθεια του Google Maps σε μια τεράστια περιοχή της ερήμου Καλαχάρι ( η δεύτερη μεγαλύτερη έρημος στον κόσμο μετά την Σαχάρα και βρίσκεται στην Αφρική και αυτή στην Μποτσουάνα ) βρέθηκαν δεκάδες σπείρες άλλα και γεωμετρικά σχήματα χαραγμένα στο έδαφος!!!! Όταν συγκρίθηκαν  σε μέγεθος με τις διάσημες γραμμές Nazca ( Νάζκα στην Νότιο Αμερική ), οι κατευθυντήριες γραμμές της Καλαχάρι είναι πολύ πιο σύνθετες από γεωμετρική άποψη, και θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ενδεχομένως την παρουσία ενός αρχαίου πολιτισμού όπου ήταν πολύ εξελιγμένος σε θέμα αστρονομίας στην έρημο Καλαχάρι. Ο μόνος γνωστός πολιτισμός της ερήμου αυτής είναι ο νομαδικός λαός όπου ονομάζονται Βουσμάνοι, οι οποίοι εδώ και 3.500 χρόνια δεν έχουν αλλάξει τρόπο ζωής η οποία είναι πολύ απλή χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις εκτός το πώς να επιβιώσουν στην έρημο αυτή και στο πώς να φτιάχνουν απλές καλύβες. Μέχρι στιγμής οι αρχαιολόγοι δεν έχουν βρει κάτι άλλο που να αποδεικνύει ότι κάποιος αρχαίος πολιτισμός αναπτύχτηκε εκεί. Μετά όμως από αυτήν την ανακάλυψη τα δεδομένα αλλάζουν!!!!!

Προς το παρόν, η ανακάλυψη βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεται « Verneukpan » ( Bερνεακπάν ), στην οποία υπάρχουν μόνο μερικές παράξενες και αφιλόξενες αλυκές της Μποτσουάνας.

1

Την σπουδαία αυτή ανακάλυψη έκανε ο νεαρός Ολλανδός ερευνητής Jaimy Visser ( Τζέιμι Βίσσερ ) όπου ερευνά αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Google Maps ως μέρος της εργασίας του. Μέχρι στιγμής, έχει εντοπίσει περισσότερες από 900 τοποθεσίες πιθανού ενδιαφέροντος από αρχαιολογικής άποψης, αλλά η ανακάλυψη των σπειρών της ερήμου Καλαχάρι στην Μποτσουάνα είναι εκείνες που έχουν προκαλέσει το περισσότερο ενδιαφέρον σε όλη την παγκόσμια αρχαιολογική κοινότητα.

2

Ο Βίσσερ, κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, έχει εντοπίσει πολλές ανεξήγητες κυκλικές δομές, σημειώνοντας ότι σχεδόν όλες βρίσκονται σε περιοχές της ερήμου οι οποίες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, οι κατευθυντήριες γραμμές της Καλαχάρι έχουν αξιοσημείωτες ομοιότητες και χαρακτικά όπως της Knowth ( Κνόβθ ), Newgrange ( Νιουγκρέιντς ), η της Μάλτας και διάφορες άλλες προϊστορικές θέσεις, όπου η παρουσία του συμβόλου της σπείρας είναι κυρίαρχη.

Η περιοχή στην οποία βρίσκονται τα γεογλυφικά αυτά είναι αρκετά μεγάλη σχεδόν 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, και με επιπλέων γεωμετρικά σχήματα που αναπτύσσονται σε πρόσθετη έκταση  άνω των 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

3

Το σχόλιο που ο Τζέιμι Βίσσερ έχει ανακοινώσει όταν τα ανακάλυψε είναι το έξης:.

<< Εντοπίστηκαν εκατοντάδες ερείπια σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, αλλά αυτές οι σπείρες είναι σίγουρα η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έχω δει ποτέ, επειδή περιλαμβάνει ένα σημαντικό σύμβολο για πολλούς αρχαίους πολιτισμούς του πλανήτη μας, και δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε ότι είναι παλιά, πολύ παλιά. >>

Αν θέλει κάποιος από εσάς να παρατηρήσει  άμεσα αυτές τις αρχαιότατες σπείρες στο Google Maps δείτε τις ακόλουθες συντεταγμένες:

-30 ° 0 ’21 .64 “, +21 ° 6 ‘21.69”

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των εικόνων και το σχόλιο του Βίσσερ, ο Μιχαήλ Tίλλινγκερ όπου είναι διάσημος ανεξάρτητος ερευνητής της αρχαίας αρχαιολογίας δήλωσε:

<< Μπράβο παιδιά, αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα και μια σελίδα για την συναρπαστική κατανόηση των αρχαίων πολιτισμών στη Νότια Αφρική. Είναι μια ανακάλυψη τόσο σημαντική όσο και αυτή των Γραμμών Νάζκα. Μπορεί να έχουν βρει αποδείξεις μιας παν αρχαίας χαμένης πόλη της Καλαχάρι. >>

Πόσα μυστικά χαμένων πολιτισμών κρύβει ο πλανήτης μας κανείς δεν ξέρει, μα και όταν βρίσκουμε τα ευρήματα πολλά από αυτά δεν μας δίνουν τα μυστικά τους γιατί είναι τόσο αρχαία που είναι σαν μην υπήρξαν ποτές επάνω στην Γη!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΛΑΧΑΡΙ!!!!

  1. Επίσης θυμαμαι οτι ο Μπενιτο Μουσολινι το 1922 μετα την καταληψη της Αιθιοπίας και την δημιουργια της Ιταλικης αυτοκρατοριας την οποία ευελπιστουσε να φτιάξει ήθελε διακαώς να προσαρτησει εκείνες τις περιοχες περιξ αλλα και την ιδια την ερημο Καλαχαρι και όταν δεχθηκε να <> με τον Χιτλερ προσπαθησε να χρησημοποιησει την πολεμικη μηχανη της τοτε εποχης για να φτασει έως εκει επί ματαίω διότι οι συμμαχικες δυναμεις της υπολοιπης Ευρώπης δεν τους αφησαν και αυτο τυχαίο;

Αφήστε μια απάντηση