ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

 SAMAN LYCAN

To παρακάτω άρθρο το διάβασα στο διαδίκτυο και δεν είναι δικό μου άρθρο. Αυτό όμως που γράφει δυστυχώς είναι αλήθεια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία!!!! Αν και είναι γνωστό εδώ και χρόνια τώρα κάνει την εμφάνιση του επίσημα αυτό το θέμα όπου είναι ο χειρότερος εφιάλτης για την χώρα μας και τον λαό μας!!!! Όχι δεν θα είναι κάποιος κομήτης, ή κάποιος πόλεμος, ή κάποιος σεισμός, ή οι ξένοι στην χώρα μας, ή κάποιος εμφύλιος!!!! Είναι κάτι το οποιο δεν του δίνουμε καθόλου σημαία και συνεχίζομαι όλοι μας να ζούμε τον ύπνο του δικαίου!!!!

Τι να κάνω εγώ τα ωραία άρθρα που ανεβάζουμε όλοι οι ερευνητές για εμάς τους Έλληνες όπως; Ότι το Ελληνικό DNA είναι το καλύτερο και δεν υπάρχει σε άλλο λαό, οι εμείς οι Έλληνες είμασταν οι πρώτοι που έδωσαν τα φώτα στον κόσμο, ότι προ ερχόμαστε από τον Σύριο, ότι έχουμε λαμπρά μυαλά,  ότι το ένα, ότι το άλλο κτλ κτλ!!!! Τι να το κάνω εγώ όταν έρχεται το τέλος των Ελλήνων και της Ελλάς!!!! Τι να το κάνω εγώ αλλά και όλοι εσείς οι Έλληνες όταν θα μας κάνουν μάθημα ως εξαφανισμένο λαό μετά από κάποια χρόνια!!!! Θέλετε να μάθετε γιατί μιλάω….διαβάστε αυτό:

Σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050. Οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν ήδη μειονότητα στην Κύπρο.

Άραγε, όταν υποστηρίζουμε πως αγωνιζόμαστε για να έχουν τα παιδιά μας μια καλύτερη ζωή, σκεφτόμαστε σε ποια χώρα θα ζήσουν; Όσοι δηλώνουν «ελληνόφωνοι» και «πολίτες του κόσμου», προφανώς δεν έχουν λόγο για να ανησυχούν. Όσοι όμως θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν στην Ελλάδα ως Έλληνες, θα πρέπει να αναρωτηθούν, αν πράγματι ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους.

Και τούτο διότι, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα. Καταλαβαίνω, ότι πολλοί θα πουν «ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε». Και πως η τρέχουσα επικαιρότητα δεν αφήνει χρόνο να σκεφθεί κάποιος αυτήν την προοπτική.

Πράγματι, έτσι είναι. Όμως, γι’ αυτό υπάρχουν οι πολιτικοί, γι’ αυτό υπάρχουν αρμόδιες επιτροπές πλαισιωμένες με ειδικούς συμβούλους, για να προτείνουν μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος, όπως συμβαίνει σε κάθε σοβαρή χώρα. Και δεν χρειάζεται να πάμε χρονικά τόσο μακριά. Ήδη το 2020 προβλέπεται πως οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω θα έχουν ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού, από 14% που ήταν το έτος 1991, ενώ ο παιδικός πληθυσμός θα πέσει στο 17% κάτω από τα σημερινά επίπεδα του 19%.

Μια μικρή σύγκριση: Η Τουρκία, το 2050, θα έχει 93 εκατομμύρια πληθυσμό (αν υπάρχει τότε ενιαίο τουρκικό κράτος), οι δε νέοι αποτελούν σήμερα το… 50% του πληθυσμού.

Όταν κάποτε μου ζήτησε βαθύνους Έλληνας λόγιος, να του απαριθμήσω τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα -εσωτερικά και εξωτερικά- κι εγώ του παρέθετα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, η ερώτησή του ήταν αφοπλιστική: Και γιατί σε ανησυχούν αυτά τα προβλήματα, όταν σε λίγες δεκαετίες δεν θα υπάρχουν Έλληνες;

Το πρόβλημα ήδη υπάρχει στην Κύπρο, όπου οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν ήδη μειονότητα, με το 25% στις ελεύθερες περιοχές να είναι αλλοδαποί!. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια των αριθμών. Οι έποικοι, συν τους ξένους (νόμιμους και παράνομους), περνούν τους αυτόχθονες, με αποτέλεσμα να αλλάζει ο δημογραφικός χάρτης, με τις προοπτικές να μην είναι θετικές.

Τα δυσμενή στοιχεία παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, κ. Άννυ Σιακαλλή, σε Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα με θέμα τις «δημογραφικές τάσεις στην Κύπρο κατά την τελευταία 20ετία», και δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα της Λευκωσίας «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 1992 καταγράφεται μία συνεχής μείωση του συνολικού αριθμού των γεννήσεων. Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας κάτω των 15, το 2011 βρίσκεται στο 16,5% σε σύγκριση με 25,4% το 1992. Αυτό δείχνει τις τάσεις γήρανσης του πληθυσμού.

Είναι καλύτερο να σταθούμε στις προτάσεις της διευθύντριας του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, η οποία τονίζει την ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης μίας δημογραφικής και μεταναστευτικής πολιτικής με στοχευμένα μέτρα, για την προάσπιση και διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας και κουλτούρας, καθώς και της πληθυσμιακής αναλογίας στην Κύπρο.

Η πολιτική αυτή θα πρέπει κατ’ εξοχήν να σκοπεύει στην ελαχιστοποίηση της μετανάστευσης Κυπρίων πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, που δεδομένης της οικονομικής κρίσης άρχισαν να φεύγουν σε άλλες χώρες για εξεύρεση εργασίας, και παράλληλα στον περιορισμό της μετανάστευσης μη Κυπρίων προς την Κύπρο.

Άλλα κράτη, αναφέρεται, έχουν καταφέρει να ελέγξουν τις μεταναστευτικές ροές μέσω της επιλεκτικής εισροής ξένου εργατικού δυναμικού, με ειδικά προσόντα σε τομείς που χρειάζεται η οικονομία τους για σκοπούς ανάπτυξης (σημ.: τα άλλα κράτη όμως δεν έχουν «προοδευτικούς» του δικού μας τύπου).

Από τους 1.500 αλλοδαπούς στους οποίους επιτράπηκε για πρώτη φορά είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία τον Μάρτιο του 1990 για σκοπούς απασχόλησης σε συγκεκριμένους τομείς, φθάσαμε σήμερα στους 200.000 μη Κύπριους.

Σ’ αυτά προσθέτουμε εμείς -για την Κύπρο- ότι καμιά συμφωνία με τους Τουρκοκύπριους να μη υπογραφεί, αν δεν απομακρυνθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες έποικοι εκ Τουρκίας που κατέκλυσαν το νησί, και αλλοίωσαν την πληθυσμιακή σύνθεση. Από το 20 Τουρκοκύπριοι – 80 Ελληνοκύπριοι που ήσαν, σήμερα είναι μισοί-μισοί.

Αν δεν αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το θέμα, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για το ποιος θα πληρώσει το χρέος μας μετά από 40 χρόνια. Θα φροντίσουν οι ξένοι που λόγω πλειοψηφίας θα κυβερνούν τον τόπο.

 

Φανταστείτε ότι τότε το 85% των εγχώριων αλλοδαπών θα ονομάζονται Έλληνες από τους άλλους λαούς!!!! Ήθοι και έθιμα της χώρα μας θα χαθούνε για πάντα!!!! Τα χωριά μας θα αλλάξουν και θα ερημώσουν!!!! Η γλώσσα μας και η γραμματική μας θα αλλοιωθεί σε τέτοιο σημείο όπου θα είναι αγνώριστη!!!! Ώσπου να χαθούμε τελείως και θα έχουμε μείνει στην ιστορία ως ενας λαός όπου κάποτε υπήρχε στην σύγχρονη ιστορία!!!! Για όλα αυτά ποιος φταίει!;! Πρώτα από όλα το κράτος όπου είναι ορκισμένο στην μασονία!!!! Τι είπατε δεν είναι!!!! Να γελάσω τώρα ή μετά!;! Να σας θυμίσω τι είχε πει ενας από αυτούς!;!

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ:

Υπήρξε αναμφίβολα η συνωμοτική θεωρία της δεκαετίας. Ο λόγος για την περιβόητη «δήλωση Κίσινγκερ», που -παρά την οφθαλμοφανή πλαστότητά της- περιφέρθηκε (και εν μέρει εξακολουθεί να περιφέρεται) ως μέγα ντοκουμέντο από ΜΜΕ σε ΜΜΕ, «αποδεικνύοντας»:

(α) Ότι οι Έλληνες, ως τέτοιοι, αποτελούμε έναν από τους βασικούς στόχους των «σκοτεινών κέντρων» της παγκόσμιας πολιτικής, και (β) ότι βασικό όχημα αυτής της επίθεσης συνιστά η προσπάθεια των παραπάνω σκοτεινών κύκλων να αποκοπεί ο «ελληνισμός» από τις «ρίζες» της γλωσσικής, θρησκευτικής, κ.λπ. παράδοσής του.

Ο ρόλος του ίδιου του Κίσινγκερ στην όλη μυθοπλασία είναι προφανής: εκτός από νεκροθάφτης της ενιαίας Κύπρου το 1974, ο μυστικοπαθής πάλαι ποτέ σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και υπουργός Εξωτερικών του Νίξον έχει το επιπλέον «προσόν» της γερμανοεβραϊκής καταγωγής, που λειτουργεί προωθητικά για όσες συνωμοτικές θεωρίες δεν αρκούνται στον απλό αντιαμερικανισμό. Εξυπακούεται, βέβαια, ότι πρώτο θύμα αυτής της παραφιλολογίας είναι η προσπάθεια για μια ορθολογική ανάλυση της ίδιας της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο ιστορικό της «δήλωσης». Ηταν Φεβρουάριος του 1997, όταν το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη δημοσίευσε, ως ένθετο σε μια πολυσέλιδη συνέντευξη με τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, το παρακάτω «απόσπασμα ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ από [sic] τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον», που (υποτίθεται ότι) είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 1994:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Ως πηγή του δημοσιεύματος υποδεικνύεται η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα «Turkish Daily News» της 17.2.97.

Παρά τον προφανή παραλογισμό του, το «ντοκουμέντο» έγινε πανηγυρικά δεκτό από μια πλειάδα αναλυτών που έσπευσαν, αντιγράφοντας ο ένας τον άλλο, να το επικαλεστούν ως το απόλυτο επιχείρημα υπέρ της «ανάγκης» για «εθνική καθαρότητα»: από το «Νέμεσις», η «δήλωση Κίσινγκερ» περνά έτσι στο «Χρόνο» της Κομοτηνής (12.3.97) κι από κει στο επετειακό μήνυμα Σαρτζετάκη για την 25η Μαρτίου, την «Εστία» και τα «Πολιτικά Θέματα» (30.5.97) ταυτόχρονα την αναδημοσιεύουν αλυσιδωτά η «Ελεύθερη Ωρα», το «Δικαίωμα» (3.1997), ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» (14.8.97) και, στο «Βήμα», οι Χρήστος Γιανναράς (24.8.97) και Μάριος Πλωρίτης (31.8.97). Καθένας προσθέτει και το δικό του «ερμηνευτικό» αλατοπίπερο, με κοινή συνισταμένη την «απόδειξη» της «συνωμοσίας» από τα ίδια τα πράγματα: η «αδιαφορία στην Ελλάδα για την προκλητικά ωμή δήλωση
του Κίσινγκερ», γράφει χαρακτηριστικά ο Γιανναράς, «είναι απτή απόδειξη ότι η στρατηγική που εισηγήθηκε ο πολύς Χένρι έχει τεθεί σε εφαρμογή με εντυπωσιακά κιόλας αποτελέσματα»…

-Τι κι αν η «δήλωση» διαψεύσθηκε (ως γεγονός και ως περιεχόμενο) γραπτώς από τον ίδιο τον Κίσινγκερ («Πολιτικά Θέματα» 13.6.97);

-Τι κι αν η πρωτότυπη «πηγή» της ακόμη αναζητείται, όπως αμήχανα ομολογεί εκ των υστέρων η ίδια η Κανέλλη («Νέμεσις» 10.1997), απορώντας που «δεν βρίσκεται το φύλλο αυτό» της «Turkish Daily News» ούτε στο Ίντερνετ ούτε στα γραφεία της εφημερίδας;

Όσοι προσπάθησαν να εξηγήσουν την απάτη, όπως ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, λοιδωρούνται σαν «τοποτηρητές και αμύντορες εν Ελλάδι της υπολήψεως του Κίσινγκερ» (Χρ. Σαρτζετάκης), ενώ το πλαστό «ντοκουμέντο» θα υιοθετήσουν και αρθρογράφοι όπως ο Κ. Μπέης («Ε» 15.10.97), ο Στ. Παπαθεμελής («Βήμα» 2.8.98) ή ο Ν.Ψυρούκης («Ελλοπία» 11.1998). Γιατί να πιστέψει κανείς τον πάλαι ποτέ «μάγο» της αμερικανικής διπλωματίας;

Κι όμως… Η καλύτερη απόδειξη για την πλαστότητα της «δήλωσης» είναι το γεγονός ότι αυτή είχε δημοσιευθεί οκτώ τουλάχιστον χρόνια πριν από τότε που υποτίθεται πως έγινε! Στην «Ελευθεροτυπία» της 26.1.1987, ο δικηγόρος Θ. Σταυρόπουλος τη χρησιμοποιεί -κι αυτός- ως επιχείρημα για την «ανάγκη» επιστροφής των αρχαίων στα γυμνάσια. Η μόνη διαφορά, εδώ, αφορά τη χρονολόγησή της: Νοέμβριος του 1973, «ακριβώς μετά τη σφαγή του Πολυτεχνείου»…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=orKHkjZb71A[/youtube]

Δεύτερον φταίμε και εμείς με την σειρά μας!!!! Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουμε να στριμωχτούμε όπως οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας…δηλαδή: Να κάνουμε πολλά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε όπως εκείνοι!!!! Αυτό γιατί θέλουμε να είμαστε μοντέρνοι όπως θέλει η μασονία, καψούρα, μαστούρα, και κώλος φιλιστρίνι ( συν χωρέστε την φράση μου )!!!! Ψευτομαγκιά, και ξένο κουλτούρα το πώς θα κάνουμε εύκολα λεφτά!!!! Μια ξενόφερτη ιδεολογία όπου είναι η καταστροφή μας και μόνο!!!!

Και εδώ αναρωτιέμαι και κλαίω για το μέλλον των Ελλήνων για το ποιο θα είναι το μέλλον!!!! Με μαθηματική ακρίβεια είναι έτσι όπως τα λέει το άρθρο δυστυχώς!!!! Οδεύουμε προς την καταστροφή μας είτε το θέλουμε είτε όχι!!!! Ένα όμως σας λέω:

Δεν είναι αργά μπορούμε να το αντιστρέψουμε!!!! Αν όχι θα είμαστε μια σύγχρονη ανάμνηση στην ιστορία των λαών!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


18 σκέψεις στο “ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

 1. φιλε saman ποτε δεν λεω σε κανεναν κατι μονο και μονο για να τον ευχαριστησο ΑΝ αυτο που που θα πω η θα γραψω δεν αγγιζη την ψυχη μου και το ειναι μου ολο δεν θα το πω
  θα προτημησω τη σιωπη

  ειμε αλυθηνη να εισαι παντα καλα

 2. φιλε μου saman αυτα που εγραψεσ με εχουν συγκλονηση δεν ξερω τη εισαι φιλε μου saman τομονο που ξερω ειναι οιτι μεσα απτο γραφτο σου λογο με εκανεσ να βλεπω τη ζωη πολη διαφορετικα μακαρι φιλε μου να ηξερα το ενα τησ χιλιοισ απο οσα ξερησ και αντηλανβανεσε εση θα μπορουσα να κανο κατι αλλα δεν εχω τησχνωσεισ και δεν ξερω τη να ψαξω και που να ψαξω αλλα εχω ψυχη ΛΥΚΑΩΝΟΣ φιλε saman απο την στηγμη που το διαβασα ηστανομαι μια αγαλιαση στην ψυχη μου και ενα δεοσ και θαυμασμο προσ εσενα γιατι εχεισ την τολμη να λεσ την ομη αληθεια δεν ξερω τη εισαι φιλε saman αλλα μου ενπνεεισ εμπιστοσυνη

  να εισαι παντα καλα σε χριαζομασται

  1. idiorythmi!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΓΗΝΗΣΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ…. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!! ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΑΝΙΜΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΡΩ!!!! ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΝ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΟΒΑ (ΑΡΕΟΠΟΛΗ)… ΣΑΜΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ !!!!!!
  ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΣΟΥ !!!
  ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ SUBMARINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ!!!! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ….ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
    ΕΧΩ ΤΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΝΙΩΣΑ ΧΑΡΑ !!!!
    ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΙ ….ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ !!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΩΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ!!!!
    ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ….ΜΕ ΟΛΑ !!!!

 4. Συμφωνεις απολυτως ??? Σε τι πραγμα ?? παλι φασκεις κι αντιφασκεις σε αυτα που γραφεις !! εγω δεν θα πω ”μακαρι να ζουσα πιο παλια γιατι τοτε οι Ελληνες αξιζαν να λεγονται Ελληνες ” …Αν οι Ελληνες παλια δεχοντουσαν την επιθεση που δεχονται σημερα στην πατριδα ..στην θρησκεια τους ..στην οικογενεια τους μεσα στα σπιτια τους παλι τα ιδια αποτελεσματα θα ειχαμε … Αν το σχεδιο των σατανομασωνων ειχε μπει σε εφαρμογη τα παλαιοτερα χρονια …και κατακτυπουσαν παιδεια βαζοντας στα σχολικα βιβλια των δεκαχρονων μαθητων μαθηματα οπως ο ”χαρι ποτερ” … η ερωτηματα ποια ειναι η διαφορα του Μ.Αλεξανδρου και της κοκκινοσκουφιτσας , (και παραααα πολλα αλλα) θελωντας να δημιουργησουν μια νεα γενια , αγραμματων αννιστορητων . χωρις ηθος , χωρις δεος για την πατριδα τους …οταν καθε μερα θα τους παρουσιαζαν παπαδες να χαριεντιζονται μεταξυ τους , παπαδες αναμειγμενοι σε οικονομικα σκανδαλα , για να τους δημιουργησουν αμφιβολιες για το ποια ειναι η εκκλησια , βγαζοντας στο φως και καλα καινουριες ανακαλυψεις για την ζωη του Ιησου , οτι ο Ιησους ηταν παντρεμενος κι ειχε παιδια , οτι τα πραγματα δεν εγιναν οπως τα διαβαζετε για να διχασουν τον κοσμο και να αμφισβητησει αυτα τα οποια πολεμουσαν και πιστευαν χρονια …και ας μην πω και αλλα διοτι καταλαβες που θελω να καταληξω η γενια των τοτε Ελληνων θα ηταν οπως ειμαστε εμεις σημερα …αντε ισως λιγο καλυτερα γιατι δεν υπηρχε ιντερνετ , σοσιαλ μιντια και ολα αυτα που αποβλακωνουν τον κοσμο , χωρις να θελω να πω πως το ιντερνετ δεν εχει και καλες πλευρες εννοειται ..Τοτε δεν σε ψεκαζαν καθε 9 ημερες για να σε ελεγχουν ,και να ελεγχουν το μαγνητικο πεδιο ατμοσφαιρας καθε χωρας ετσι ωστε οποτε γουσταρουν να κανουν τσουναμια και σεισμους …αλλα θα σταθω περισσοτερο στον ελεγχο του νου απ τα chaimtrails ….Οι Ελληνες τοτε δεν ειχαν πολεμηθει απ την ριζα τους … τους εθιγες την μανα και σε σκοτωναν γιατι τιμουσαν την οικογενεια ( τωρα θα σε πλακωσουν στο ξυλο πιθανον μονο και μονο επειδη τους εβρισες ) ….ομως αυτοι ξαναλεω δεν ειχαν πολεμο με τα πιστευω τους …Ηξεραν πως για να αποδυναμωσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ επρεπε να αποδυναμωσουν εκεινα που πιστευουν .. οταν μεθαυριο εκεινο το 10 χρονο αγορακι θα εχει γινει 20 χρονων και δε θα χει διδαχτει πως ενδοξα οι προγονοι του πολεμησαν και νικησαν τους σφετεριστες τους …που δεν θα ξερει ποιο ηταν το πραγματικο εργο του Μ.Αλεξανδρου ..που το μονο που θα ξερει για το 1821 θα ειναι οτι πολεμησε ΚΑΠΟΙΟΣ Κολοκοτρωνης και ΚΑΠΟΙΟΣ Καραισκακης (γιατι ετσι τους αναφερουν τα νεοταξικα βιβλια με την λεξη …
  ….΄΄ΚΑΠΟΙΟΣ” ) …. Οταν για το μονο ολοκαυτωμα που θα ξερει λεπτομερειες θα ειναι το ολοκαυτωμα των Εβραιων κι οχι των ποντιων … οταν δε θα χει διδαχτει σωστα Θρησκευτικα για να μαθει για την ζωη του Ιησου , να μαθει προσευχες και οτι αλλο διδασκαν τα σχολικα μας βιβλια …τοτε εκεινο το 20χρονο παιδι θα ειναι η απολυτη νεα τους δημιουργια για να την κανουν οτι θελουν …Ο ελληνας που δε θα θελει να παλεψει για τιποτα γιατι απλα οταν δεν ξερεις για τι παλευεις τοτε γιατι να παλεψεις ??
  Πως λοιπον κραζετε και μιλατε μ αυτον τον τροπο για τους Ελληνες σημερα και εξυμνειτε μονο τους παλιους που εκεινοι δεν περασαν οτι περναμε εμεις ?Γιατι δε βλεπεται το θεμα σφαιρικα και να δειτε την πραγματικοτητα ? Δεν υπαρχει οικονομικη κριση μονο … Υπαρχει γενικη κριση … σε ολα τα πιστευω μας … ακομα και την Μακεδονια προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι Ελληνικη …ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ δεχομαστε επιθεση !!
  Και λεω ΑΝ …… λεω ΑΝ …. Εμεις οι τωρινοι Ελληνες ξεσηκωθουμε πολεμησουμε και νικησουμε και παρουμε οτι μας ανηκει πισω…… τοτε μετα απο πολλα χρονια οταν στην ιστορια θα διαβαζουν τα παιδια για τους πολεμους του ’21 του ’40 και του 2015 (δανειζομαι την χρονολογια ) ποιοι πιστευεις οτι θα ειναι οι μεγαλυτεροι και σπουδαιοι Ελληνες πολεμιστες ? εκεινοι που ηταν φυλακισμενοι και πολεμησαν ? ή εκεινοι που τους ειχαν φυλακισει το μυαλο και καταφεραν και βγηκαν απ την πλανη τους και πολεμησαν ?
  Θα μου πεις σιγα μην γινει !! Εγω σου λεω οτι θα γινει !!
  κι οταν εσυ Σαμαν στην προ τελευταια σου παραγραφο γραφεις ” δεν ειναι αργα μπορουμε να το αντιστρεψουμε ” , πως μετα συμφωνεις στο σχολιο παραπανω??? Ακομα και συ ο ιδιος δεν πιστευεις στις δυναμεις σου σε εχουν αποδυναμωσει !!
  Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ….μας φοβουνται !! ωραια η ενημερωση απ τα διαφορα sites και blogs αλλα ηρθε η ωρα να μην ειμαστε μονο ερευνητες … να κανουμε αυτο που πρεπει !!
  Με εκτιμηση !!

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΙΡΗ 1907 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!! ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !!!ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!
   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!!!!!
   Υ.Γ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΔΡΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ( ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ) ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ !!!ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ SUBMARINE !!!!!!!
   Υ.Γ2 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ !!!!!!

  2. mary1907!!!!

   ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΗ ΜΑΡΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ!!!!

   ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!! ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!

   ΠΡΟΤΩΝ!!!!!

   ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΆ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!!

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΥΝΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!! ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!;! ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΔΗ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟ ΠΟΤΕ ΟΜΟΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΨΑΞΕ!!!! Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΩΣ ΑΣΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΗΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!!!!! ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΗΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!!!! ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!! ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ!;! ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!;! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…..!!!!! ΜΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ!;! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΑΠΡΑΚΤΗ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ) ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!! ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!;! ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΦΕΥΡΕΣΑΝ ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΣ!!!! Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ!!!! ΜΑ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝ ΗΡΩΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝ ΠΑΤΡΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!! ΝΑ Η ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΙΡΗ!!!!!

   ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΤΟΡΙΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!;! ΕΠΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!;!!

   ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;! ΣΥΝΦΩΝΟ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΙΟΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΗΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!

   ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!;! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΏΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΟΙΤΑ ΤΡΙΓΎΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!! ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑΙ!!!! ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ!!!! ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ!!!! ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΜΕΛΗΤΑΙΟ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!! ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ!;! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!! ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΕΡΕΣ!!!!!

   ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΝΕΝΟΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!;! ΕΙΣΑΙ 115 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΠΛΟ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

   ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ!!!! ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!!! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟ!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!!!!

   ΤΡΙΤΟΝ!!!!

   ΘΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ!;1 ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!! ΠΡΟΔΊΔΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΑΛΟΥ ΧΟΛΙΔΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΧΑΛΩΤΟΙ ΕΡΠΕΤΗΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΑΛΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΝΕΣΤΑΙ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!! ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!!!! ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ!!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΣΚΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ!!!! ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΉΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ!!!! Η ΕΥΛΗΓΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΛΕΩΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!! ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΟΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!! ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΘΗΤΕ ΤΕΛΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΧΝΟΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΗΤΕ ΩΣ ΕΙΔΟΣ!!!! ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΣΕΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ….. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ Η Η ΠΑΡΕΑ!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!! ΟΠΩΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!;! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ!;! ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΝΩΕΣ!;! ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΗΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ!;! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ!;! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΟΙΡΑΖΩΝΤΑΝ ΜΕ ΕΧΘΡΟ Η ΣΥΜΜΑΧΟ!;! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΒΗΡΕΙΩΝ!;! ΚΤΛ!!!! ΚΤΛ!!! ΚΤΛ!!!! ΚΤΛ!!!! ΛΟΙΠΟΝ!!!;!!! ΨΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!;! ΟΧΙ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ( ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ )!!!! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΙΜΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΜΑ ΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ!!!! ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ!;! ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!! ΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ…..ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΤΕ…… ΓΙΑΤΙ!;! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!;! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!! ΕΝΑΣ!!!! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!! ΔΕΝ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!!!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!!!! ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ!!!! ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!! ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!! ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΨΑΧΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΕΑ!!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΗΔΕΙΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ…..!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΚΙΣΙΓΚΕΡ ,,… << ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΗΠΝΗΣΕΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΙΜΑ ΕΙΔΑΛΟΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ >> ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΙΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

   ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ…. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΑΙ …..ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ!!!! ΕΝΑΣ!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!!! ΕΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ….ΔΥΣΚΟΛΟ!!!! ΜΑ ΑΣ ΞΗΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ!!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ!!!!! Ο ΜΑΝ – Η – ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ!!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!! ΨΑΞΤΕ ΨΑΞΤΕ ΨΑΞΤΕ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΜΩΣ ….. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΚΑΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση