ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΧΙ ΘΑ ΓΛΎΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ…ΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ….!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΟΧΙ ΘΑ ΓΛΎΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ…ΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ….!!!!

Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν και αυτό είναι το σχέδιο τους, δολοφονήθηκε με αρσενικό ( δηλητήριο ) !!!! Εσείς ακόμα να πιστέψετε στις χημικές ουρές;

Ο Ted L. Gunderson ( Τεντ Λ. Γκάντερσον ), πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο , σχετικά με τα chemical-trails ( Χεμικάλ-τρέηλς ) ή όπως τα ονόμαζε << χωματερές του θανάτου >>, στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής:

<< Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Ευρώπη. Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard  ( Ερ Νάσιοναλ Γκάρντ – Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill ( Φόρτ Σίλ ) της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει πολύ καλά τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα – στο Air National Guard. Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια αεροπλάνα, σαν βομβαρδιστικά – χωρίς επιγραφές και χαρακτηριστικά. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. ……>> το υπόλοιπο στο βίντεο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fu77VlA41Sk[/youtube]

Εσείς που δεν πιστεύετε στους εναέριους ψεκασμούς κατά της ανθρωπότητας δείτε αυτό το βίντεο. Αν δεν πειστείτε και πάλι είστε άξιοι της μοίρα σας!! Αυτό το λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά γιατί δεν τα λέω εγώ τα λέει ο πρώην διευθυντής του FBI όπου και το δηλητηρίασαν για αυτά τα οποία είπε!! Εδώ βλέπω πόσο δίκιο είχε ο SAMAN LYCAN όταν πρώτο μίλησε για τα χημικά μονοπάτια που όλοι τον είχαν κατά γιουχάρει τότε!! Εγώ θα σας πω το εξής:

Αν και πάλι δεν πιστεύετε τότε αναρωτηθείτε και προσπαθήστε να βρείτε την λύση μόνοι σας, γιατί όταν ένα συμβατικό αεροπλάνο διασχίζει τον ουρανό η ουρά που αφήνει πίσω του καθώς προχωρά σε μερικά δευτερόλεπτα χάνεται!;! Γιατί όμως τα διαμορφωμένα αεροπλάνα χημικών ψεκασμών καθώς διασχίζουν τον αέρα όχι μόνο δεν χάνεται η άσπρη ουρά που αφήνουν πίσω τους αλλά αυτή όσο μένει στην ατμόσφαιρα διογκώνεται μέχρι που καταλήγει να γίνει ένα τεράστιο σύννεφο!;!

Ποιος ξέρει τι δηλητήρια κουβαλάνε αυτά τα σύννεφα μέσα τους!! Όπως και να έχει είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει πολλά κράτη του κόσμου όπου και ζητάνε τα συγκεκριμένα αεροπλάνα να σταματήσουν να διασχίζουν τον εναέριο χώρο τους!! Σιγά και σταματούσαν….. αναλογιστείτε λοιπόν!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση