BΡΕΘΗΚΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!!;!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

BΡΕΘΗΚΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!!;!!

To 2010  στο Ιράν στον νομό Κhorasan ( Κχορασάν ) κοντά στην πόλη Βirjand ( Μπιρτζάντ ) έγινε μια ανακάλυψη η οποία έτριξε τα θεμέλια της αρχαιολογίας σε όλο τον κόσμο!! Βρέθηκε μια χρυσή σαρκοφάγος η οποία μέσα της είχε μια μούμια τέλεια και άψογα διατηρημένη από τα χιλιάδες χρόνια που έχουν περάσει!!  Θα μου πείτε που είναι το περίεργο; Μούμιες έχουν βρει πολλές;

Το περίεργο και το παράξενο μαζί είναι ότι η μούμια που βρίσκεται μέσα στην σαρκοφάγο έχει ύψος τρία μέτρα!!! Με όλες τις ενδείξεις από τα βίντεο που κυκλοφορούν πρόκειται για κάποιον βασιλιά. Ποιον; Άγνωστο κανείς δεν ξέρει….. το άλλο περίεργο είναι τα χρυσά που έχει πάνω του αλλά και αυτά που τον συνόδευαν στο μακρύ ταξίδι του!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι γραμμένα στην γλώσσα των Ανουνάκι αλλά τα σχέδια που έχουν τα χρυσά σαν κοψιά δεν τα έχουν ξαναδεί πουθενά!!! Η μούμια μεταφέρθηκε και κρύφτηκε σε κάποιο κυβερνητικό σημείο της Τεχεράνης οπού κανείς δεν ξέρει που βρίσκετε σήμερα!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η όλη υπόθεση είναι ένα ψέμα…… μα ποιος θα το έκανε αυτό το ψέμα ή την φάρσα και γιατί!;! Από την άλλη όμως η ΝASA έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα χρυσά που είχε μέσα η σαρκοφάγος, για πιο λόγο; Αν πράγματι έδειξε ενδιαφέρον τότε οι φήμες είναι αληθινές ότι τα περίτεχνα ιερογλυφικά κρύβουν ένα μυστικό. Ένα μυστικό που εδώ και 10 χρόνια κυκλοφορεί σε στενούς κύκλους για ένα διαστημόπλοιο των Ανουνάκι οπού είναι εδώ στην γη καλά κρυμμένο από τα ανθρώπινα μάτια!!!!

Το όλο θέμα δείχνει να είναι αλήθεια εφόσον η μούμια δεν εμφανιστεί πουθενά αλλά ούτε κάποια ανακοίνωση επίσημη έγινε από την Ιρανική κυβέρνηση!! Το ότι βρέθηκε αυτό είναι σίγουρο γιατί η περιοχή οπού έγιναν οι ανασκαφές φρουρείτε καλύτερα και από στρατόπεδο!!! ( γιατί άραγε;;; ).

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μετά την ανακάλυψη είδαν πολύ μεγάλη δύναμη στρατευμάτων στην περιοχή χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ή κίνδυνος. Τα ιερογλυφικά επάνω στα χρυσά κοσμήματα δεν είναι η Γραφή των Σουμέριων εκτός από ένα δυο σύμβολα…………

Πολλοί είναι οι αρχαιολόγοι που έκαναν αίτηση στην Ιρανική κυβέρνηση αλλά και στο εθνικό αρχαιολογικό ινστιτούτο της χωράς για να δουν και να μελετήσουν την μούμια και τα ευρήματα της. Μα όλοι αρνούνται την ύπαρξη της μούμιας αυτής…….. πεισματικά!!!

Αν είναι αλήθεια όλο αυτό το γεγονός τότε αληθεύει και δικαιώνει κάποιους ερευνητές που λένε ότι οι Αμερικανοί χτύπησαν το Αφγανιστάν και το Ιράκ για την εύρεση κάποιου διαστημόπλοιου εγκαταλειμμένο των Ανουνάκι……. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα το μέλλον θα δείξει αν είναι αλήθεια αυτά, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα αργήσει να έρθει……!!!! Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν την αμφιλεγόμενη μούμια η κάτι άλλο που θα είναι η αιτία για μια άλλη εποχή που θα ξεκινήσει πάνω στην γη αν ξεκλειδωθούν τα μυστικά της!!;!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Jt-FUaWflIw

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “BΡΕΘΗΚΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ!!;!!

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ZOI!!! ΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!! ΑΛΛΑ ΠOΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ……ΕΓΩ; ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΔΕΝ ΘΥΜIΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΣΦΥΝΟΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ……ΨΑΞΤΩ ΛΙΓΟ.. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ!!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  2. Η ιδέα μου είναι ή θυμίζει λίγο (έως πολύ) αρχαίο Έλληνα? ή αρχαίο Έλληνα θεό (είναι και 3 μέτρα ύψος)? Θα τον έκανα και για τον Ποσειδώνα με το χρυσό ψάρι που βρίσκεται στο στήθος του! Μπορεί βέβαια η γραφή να μην δείχνει κάτι το ελληνικό αλλά ποιος ξέρει?

Αφήστε μια απάντηση