Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

UFO ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

 Ο Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ αποκάλυψε τα μυστικά με τους εξωγήινους στο ρωσικό ντοκιμαντέρ MIB όπου και έκανε πολύ κόσμο να παραμιλά. Τα “εκτός αέρα” σχόλια του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ ότι στους Ρώσους πρόεδρους έχει δοθεί ένα μυστικό αρχείο για εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας, δημιούργησε ένα μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης!!!!

Οι περισσότερες εκθέσεις των ειδήσεων ισχυρίστηκαν ότι ο Μεντβέντεφ απλώς αστειευόταν. Η προφανής αναφορά του στην ταινία “Men In Black” ως πηγή πληροφοριών σχετικά με μια απόλυτα μυστική υπηρεσία που παρακολουθεί τους εξωγήινους στη Γη, ήταν ότι στην πραγματικότητα αστειευόταν.

Το σκεπτικό όμως είναι ότι κανένας πολιτικός ηγέτης δεν θα παρέπεμπε τους δημοσιογράφους σε μια κωμωδία για να διευκρινίσει την πολιτική του έθνους του!!!! Τώρα όμως έχει προκύψει ότι ο Μεντβέντεφ δεν αναφερόταν στην κωμωδία “Men in Black”, αλλά σε ένα πρόσφατο Ρωσικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Men in Black” που αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με μια εκτεταμένη συγκάλυψη της εξωγήινης ζωής που επισκέπτονται τη Γη.

Μετά την ολοκλήρωση μιας ζωντανής συνέντευξης με πέντε δημοσιογράφους στην τηλεόραση στις 7 Δεκεμβρίου 2012, ο πρωθυπουργός Μεντβέντεφ συνέχισε να συνομιλεί στους δημοσιογράφους και έκανε κάποια εκτός αέρα σχόλια χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο αν << ο πρόεδρος δίνει μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, μόλις λαμβάνει το χαρτοφύλακα που απαιτείται για να ενεργοποιήσει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας >>.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n2VRHj1bzWA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ydBa6qdPQRg[/youtube]

Ο Μεντβέντεφ απάντησε:

<< Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κώδικες, στον Πρόεδρο της χώρας δίνεται ένας ειδικός φάκελος «άκρως απόρρητος». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας … Μαζί με αυτό, δίνεται μια έκθεση από την απόλυτα μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο των εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men In Black … εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω πανικό!!!! >>.

Μήπως τελικά ο Ρώσος Πρωθυπουργός μας προετοιμάζει για κάτι πολύ μεγαλύτερο!;! Το μέλλον θα δείξει το τι πρόκειται να συμβεί….!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


3 σκέψεις στο “Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ….!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ……ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ….ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ……..ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ((((((((((((((((((((((((((ΡΩΣΣΙΑ)))))))))))))))))))))))……..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ….ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση