CIA!! ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΟΖΓΟΥΕΛ. ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!!

UFO

CIA!! ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΡΟΖΓΟΥΕΛ. ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!!

Από το ατύχημα του Ρόζγουελ έχουν περάσει 65 χρόνια, ατύχημα που τροφοδότησε πολλές θεωρίες αλλά με την πιο σημαντική ότι επρόκειτο για ιπτάμενο δίσκο που συνετρίβει με αποτέλεσμα εμείς οι γήινοι να αιχμαλωτίσουμε και κάποια εξωγήινα όντα αλλά και ότι αποκτήσαμε αυτήν την αχαλίνωτη φευγαλέα τεχνολογία από τους εξωγήινους!!!! Είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει πολλούς ερευνητές αλλά και έχει δώσει και το ερέθισμα για πολλά βιβλία και ταινίες.

Ο Chase Brandon ( Τσέϊς Μπράντον ), ο οποίος ήταν πράκτορας της CIA για 35 χρόνια, δήλωσε ότι το αντικείμενο που  συνετρίβει στο Roswell το 1947 δεν ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, όπως ισχυρίστηκαν οι τότε  αξιωματούχοι, αλλά « κάτι που δεν προήλθε από αυτόν τον πλανήτη ».

Ο εκπρόσωπος είπε ότι είδε με τα μάτια τη δική του μαρτυρία για την « επίσκεψη εξωγήινων », το αρχηγείο της CIA στο Λάνγκλεϊ, αναφέρει εφημερίδα Daily Mail.

Λίγο μετά το τότε περιστατικό, οι στρατιωτικές αρχές έδωσαν στον Τύπο μια επίσημη δήλωση που  αναφέρει ότι ο « ιπτάμενος δίσκος » με τους τότε μάρτυρες ήταν στην πραγματικότητα ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Λίγοι άνθρωποι έχουν αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς αυτούς ( Ένας από αυτούς είμαι και εγώ ).

Διαβάστε:

Εξωγήινοι είναι κοντά στη Γη. Απίστευτα στοιχεία ανακαλύφθηκαν από ερευνητές

Τώρα ο Brandon  έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αυτή δήλωση και αναφέρει ότι τα στοιχεία φαίνεται να διατηρούνται σε μια καλά φυλαγμένη θυρίδα στην έδρα της CIA.

« Δεν θέλω να πω τι ακριβώς περιέχει αυτή η θυρίδα », προσθέτοντας μόνο ότι υπήρχαν εικόνες και « γραπτό υλικό », αλλά αυτές οι « λεπτομέρειες » τον έπεισαν ότι το συμβάν στο Roswell δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Υπόθεση του φαίνεται να ενισχύεται από τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα σε απευθείας σύνδεση της ιστοσελίδας του FBI  θησαυροφυλάκιο.

Στο αρχείο αυτό, ένας πράκτορας του FBI μίλησε για « τρεις λεγόμενους ιπτάμενους δίσκους που φέρουν να ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό ».

Διαβάστε:

Η βρετανική κυβέρνηση, με πεποίθηση ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν. SF τυχαιότητα στον κόσμο…..

Είχαν κυκλικά σχήματα και διάμετρο 15 μέτρα. Σε κάθε « πλοίο » βρέθηκαν τρεις φορείς με ανθρώπινη μορφή, η οποία είχε ύψος μόλις 90 εκατοστά.

« Οι φορείς φορούσαν μια φόρμα μεταλλική, με μια πολύ λεπτή υφή και εύκαμπτη. Κάθε σώμα ήταν ντυμένο με  τρόπο παρόμοιο με τα κοστούμια που χρησιμοποιούνται από τους πιλότους που πετούν σε υψηλές ταχύτητες »,  δήλωσε ο πράκτορας του FBI Guy Hottel ( Γκάι Χότελ ).

Είμαι σίγουρος ότι θα προκύψουν και άλλα στοιχεία στο μέλλον που θα αποδεικνύουν καθαρά ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ ήταν καθαρά ένα εξωγήινο ατύχημα….. Θα επανέλθουμε στο ζήτημα αυτό με ότι νεότερες εξελίξεις έχουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση