ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

Το εν λόγο βίντεο το βρήκε ο Αισχύλος όπου και ανήκει στην ερευνητική μας, ο ίδιος μας είπε ότι του το έστειλε ενας άγνωστος αναγνώστης ρωτώντας αν πρόκειται για Χρονίρ ή όχι!;!

Από όσο γνωρίζω μια ομάδα κυνηγών UFO από την Ταϊβάν ζήτησε τη βοήθεια επιστημόνων, για να αποφανθεί για την αυθεντικότητα μιας φωτογραφίας που τράβηξε ένας αστυνομικός, όπως και για το πλάσμα που απεικονίζει.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια ορεινή τοποθεσία της Ταϊβάν ονόματι Γιόν Γι , την οποία ο κόσμος επισκέπτεται συχνά για πεζοπορία. Ο αστυνομικός τράβηξε τη φωτογραφία με το iPhone του, χωρίς να παρατηρήσει εκείνη τη στιγμή κάτι το αξιοπερίεργο. Ωστόσο, όταν την πρόσεξε αργότερα, είδε ότι στο βάθος εμφανίζεται η φιγούρα ενός διάφανου πλάσματος όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στο βίντεο!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gL7igHAf3tQ[/youtube]

Στο ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν ειδικοί, όμως οι απαντήσεις είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση και σε αυτούς που αναγνωρίζουν στην φωτογραφία κάποιο εξωγήινο πλάσμα από γνωστό βίντεο παιχνίδι. Αν και μοιάζει πολύ με το πλάσμα του βιντεοπαιχνιδιού θα έπρεπε να αναρωτηθούν ότι στο παιχνίδι είναι σε μορφή καρτούν ενώ στην φωτογραφία είναι τελείως διαφορετικό το πλάσμα δείχνοντας αληθοφανές!!!!

Οι δικοί μας, οι ειδικοί ανάλυσης φίλοι ερευνητές, μας είπαν ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους φωτομοντάζ αλλά για να είναι ποιο σίγουροι θα έπρεπε να είχαν την πρωτότυπη φωτογραφία στα χέρια τους.

Τώρα το αν είναι Χρόνιος ή Χρονίρ είναι πολύ δύσκολο να το πούμε ότι είναι. Αν και οι Χρόνιοι ή Χρονίρ μπορούν να αλλάξουν σχήμα όπως λένε κάποιοι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν είναι όπως και είπα πριν. Το χαρακτηριστικό όμως το οποιο δείχνει να μοιάζει με Χρονίρ είναι ότι δεν έχει προλάβει να υλοποιηθεί πλήρως στην φωτογραφία!!!! Από την άλλη όμως ο αστυνομικός δεν ανέφερε αν είδε κάτι πριν ή μετά την φωτογράφιση, έτσι θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος πλασμάτων από κάποια άλλη διάσταση ή κάποιο είδος εξωγήινου… ..ή ακόμα και ένα πολύ καλοστημένο φωτομοντάζ!!!! Τα αποτελέσματα δικά σας!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση