Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!!

Αυτή η εκπληκτική υπέρ λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από το ιατρικό ιστορικό του  Edward Shortergιa ( Έντγουαρντ  Σορτέργια ) από την δημόσια τηλεόραση WGBH της Βοστώνη και την Blackwell Science ( Μπλάκγουελ Σάιενς ) όπου η εκπομπή κόπηκε από την The Health Century ( Δε Χέλθ Σέντσουρι ) λόγω της τεράστιας ευθύνης της. Η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck ( Μέρκ ) έχει παραδοσιακά εγχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους ποιο επικίνδυνους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!!!!

Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz ( Λεονάρδος Χόρογουιτζ ), χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman ( Μάουρικ Χίλλεμαν ),ο που εξηγεί γιατί τα εμβόλια της Merck εξαπλώνουν  ιδιαίτερα τον καρκίνο του AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο ( τι έχετε να πείτε για αυτό κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη; Εάν τυχόν το διαβάσετε με την δύναμη που ασκείτε παγκοσμίως θα πρέπει να κάνατε κάτι ως μαχήτρια που είστε παγκοσμίου φήμης κατά του καρκίνου )!!!!

Δεν είναι τα μοναδικά εμβόλια τα οποία και περιέχουν διάφορους ιούς αλλά και ασθένειες υπάρχουν και άλλα πολλά όπως τα εμβόλια κατά της γρίπης!!!! Αν και το έχουμε ξανά αναφέρει αυτό είναι μια άλλη ιστορία όπου θα επανέλθουμε δριμύτεροι!!!!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να μείνετε με ανοικτό το στόμα με το τι μας βάζουν στο σώμα μας με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες… …όπου κάποιοι λένε δεν είναι για μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους και εξολόθρευσης αλλά για προστασία!!!! Αναλογιστείτε πόσοι συν άνθρωποι μας έχουν χαθεί από τον καρκίνο αλλά και άλλες αρρώστιες μα και δικοί μας άνθρωποι!!!! Δείτε τα βίντεο αυτά και κρίνετε μόνοι σας το τι μας ετοιμάζουν για το μέλλον όπως έχω ξανά τονίσει πολλές φορές!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Όταν ξανά κάνουμε κάποιο εμβόλιο στα παιδιά μας ή στον εαυτό μας τουλάχιστον να ξέρουμε το τι περιέχει μέσα!!!! Με την ονομασία του εμβολίου μπορούμε να βρούμε στο διαδίκτυο το τι περιέχουν μέσα από επικίνδυνες ουσίες……. Μέχρι να τα σβήσουν και αυτά και τότε αλλοίμονο μας!!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sceR_TsJ_TI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0rgcmS9hosk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l6niY28WMZU[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNjMVoTk_K8[/youtube]

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MERCK ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!!

Αφήστε μια απάντηση