ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!!!!

N.A.S.A.

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA  ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!!!!

Αυτό εδώ το βίντεο πραγματικά έχει προβληματίσει τους ουφολόγους με το περί τίνος πρόκειται αλλά και την NASA το πώς διέρρευσε και βγήκε στην δημοσιότητα ένα τέτοιο βίντεο το οποίο θεωρείτο βίντεο υψίστης ασφαλείας και φύλαξης!!! Υπάρχουν έξι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της NASA που έχουν αναστατώσει όσους ασχολούνται με τα Α.Τ.Ι.Α. και αυτό γιατί διέρρευσε ένα υλικό στο YouTube από άγνωστη πηγή!!! Έτσι λόγο των στοιχείων που έδωσε η άγνωστη πηγή η NASA αναγκάστηκε να τις δημοσιοποιήσει στην δικιά της ιστοσελίδα!!!

 Το περιοδικό TOP SECRET (αριθ. 45, Οκτώβριος 2009) που δημοσιεύθηκε, στο εξώφυλλο υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει ένα εξαιρετικό παράξενο σκάφος μα και απίστευτης τεχνολογίας σε τροχιά γύρω από τη Γη!!!! Η προέλευση αυτού του εγγράφου είναι η αξιόπιστη και σοβαρή, δεδομένου ότι προέρχεται από μια επίσημη ιστοσελίδα της NASA. Μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: ftp://eol.jsc.nasa.gov/../ . Εγώ ο ίδιος πήγα στην εν λόγω περιοχή και μπόρεσα να δω τα έγγραφα σε υψηλή ανάλυση. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ εντυπωσιακές εικόνες που αξίζει ειδικής εξέτασης!!!  Η εικόνα στο εξώφυλλο του SECRET είναι η διεύρυνση της μιας εικόνας η οποία φέρει την αναφορά   << ISD_highres_STS088_STS088-724-66_2.  >> . Συνολικά, υπάρχουν έξι φωτογραφίες που κλάπηκαν (!!;!!) από την ιστοσελίδα της NASA . Αυτές οι εικόνες μπορεί να μεταφορτωθούν από τους ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εικόνες είχαν ανακαλυφθεί για πρώτη φορά το 1998,  χάρη στην επιμονή του webmaster του site βρέθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες φωτογραφίες.  Διεύθυνση ιστοσελίδας: http://alienforces.wordpress.com/ .

 

 Επάνω: το εξώφυλλο του περιοδικού 45 του TOP SECRET , το οποίο δείχνει μία από τις έξι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA. Είναι ένα όμορφο έργο της έρευνας που αναθεωρούμε εδώ στο βιβλίο TOP SECRET , και ελπίζω ότι τα έγγραφα αυτά θα προκαλέσουν κάποια αντίδραση, όχι μόνο στη σχετικά μικρή κοινότητα των UFO, αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα!!!

 

 Πάνω: διευρύνσεις έξι εικόνων από τη NASA (Πηγή: NASA).

Το περιοδικό TOP SECRET καθώς υπό τον αριθμό του 45,  γράφει  << Αποκλειστικές φωτογραφίες του διαστημικού σκάφους αγνώστων στοιχείων!!!  UFO κρυμμένα σε χαμηλή γήινη τροχιά, είναι εκεί, η NASA τα έχει φωτογραφήσει >>. Το άρθρο αρχίζει με ένα πρόλογο που αποκαλύπτει ότι η λέξη << ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ >> περίμενε καιρό μια τέτοια ανακάλυψη. Κατά την τελευταία δεκαετία έχουμε ζητήσει  χιλιάδες φωτογραφίες της NASA, οι εικόνες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις παραδοχές σχετικά με εξωγήινες επισκέψεις, ή και για ένα στρατιωτικό διαστημικό πρόγραμμα “άκρως απόρρητο”, που πραγματοποιείται παράλληλα με αυτό της NASA!!! Το άρθρο αυτό ορίζει λίγο πολύ, ότι μπορεί να έχουμε βρει το <<  Άγιο Δισκοπότηρο >> της ουφολογίας με την οποία ασχολούνται οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Ναι, πράγματι, μπορεί να έχουμε εδώ μπροστά μας μια όμορφη απόδειξη ( με χρώμα και υψηλή ευκρίνεια ) ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Αλλά πώς είναι δυνατόν, ότι η NASA δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι φωτογραφίες είναι υψίστης σημασίας, και να κατεβάσει αυτές τις φωτογραφίες  από τους χρήστες σε όλο τον κόσμο; Η αμέλεια ή εκούσια παράλειψη;  Μα πώς να το κάνει από την στιγμή που διέρρευσαν στο διαδίκτυο με αποδείξεις ότι τις είχε η NASA!!!!

 

 Πάνω: η φωτογραφία με την αναφορά  ISD_highres_STS088_STS088-724-66_2. που εξάγεται από το χώρο της NASA (πηγή: NASA), που χρησιμεύουν ως παράδειγμα για την κάλυψη του αριθμ. 45 TOP SECRET . Το αντικείμενο σε τροχιά πάνω από τη γη. Αποστολή STS 88 . Οι έξι φωτογραφίες που δημοσιεύονται ως << ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ >>  προέρχονται από ένα “κατάλογο” φωτογραφιών που ελήφθησαν το 1998 κατά τη διάρκεια αποστολής γνωστή ως STS 88. Η δέκατη τρίτη αποστολή για το διαστημικό λεωφορείο Endeavour,  για το STS 88 είναι η πρώτη αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station ή ISS) σε τροχιά γύρω από τη Γη σε μόνιμη βάση. Αυτή η επταήμερη αποστολή είχε στόχο να προσθέσει τις ΗΠΑ σε ενότητα με τη ρωσική ενότητα << Zarya >> στο διάστημα πριν από λίγο καιρό.  Η PMA είχε εγκατασταθεί σε κάθε << τέλος >> της << ενότητας >> ώστε να χρησιμοποιείται για να διατηρήσει μια σχέση μεταξύ << Ενότητα >> και << Zarya >>, και το άλλο για να γίνει εφικτή η σύνδεση << Ενότητα-λεωφορείο >>.

Έναρξη του STS 88:

7η Δεκεμβρίου, 1998 στις 02 ώρα 07 λεπτά UTC.

 Τέλος της αποστολής:

 Δεκέμβριος 13, 1998, 20 ώρα και 24 λεπτά UTC.

Παλεύοντας με το χρόνο, με το ΔΔΣ:

6 ημέρες, 18 ώρες, 17 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Είναι μηχανήματα των ανθρώπων ή των εξωγήινων; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι φωτογραφίες, δείχνουν οχήματα,  τα οποία δεν αντιστοιχούν σε αυτό που χρησιμοποιείται για να δει κάποιος το χώρο γύρω από τη Γη. Αυτά δεν είναι δορυφορικά συντρίμμια ή διαστημικός σταθμός, ή τα κομμάτια  πάγου και σκόνης στο φακό της κάμερας!!!

 Έτσι, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:

 Τι δείχνουν ακριβώς αυτά τα έγγραφα; Δύο υποθέσεις,  πιστεύω,  μπορούν να γίνουν. Το πρώτο είναι ότι δείχνουν τα έγγραφα, αλλά άγνωστες συσκευές ανθρώπινης προέλευσης.  Αυτή η υπόθεση σημαίνει ότι η NASA έχει μυστικά στρατιωτικά προγράμματα ή έχουμε μυστικά διαστημικά προγράμματα με εξωγήινο πολιτισμό τα οποία είναι άγνωστα στο κοινό. Αν και ίσως δημιουργηθεί σύγχυση για το μέσο πολίτη, η υπόθεση αυτή είναι ωστόσο αρκετά απίστευτη. Ο στρατός, για παράδειγμα, είναι κατανοητό από στρατηγικής  άποψης , δεν αποκαλύπτει όλα τα διαστημικά προγράμματα για το κοινό. Η υπόθεση είναι ότι οι φωτογραφίες δείχνουν το διαστημικό σκάφος της εξωγήινης προέλευσης.  Το ερώτημα τώρα είναι αν είναι η σωστή υπόθεση.

 

 Πάνω: Φωτογραφία που δείχνει ένα άγνωστο σκάφος στο σκοτάδι. Είναι πάρα πολύ γνωστό σε αντίθεση με οτιδήποτε. Είναι αυτό το ίδιο μηχάνημα με την προηγούμενη εικόνα; Τίποτα δεν είναι λιγότερο βέβαιο (πηγή: NASA).

Αν διατηρηθεί η υπόθεση ότι κατά τη διάρκεια της αποστολής STS 88 βρέθηκε ή ανακαλύφθηκε πολιτισμός εξωγήινης προέλευσης, πρέπει να συναγάγουμε όλες τις συνέπειες αυτής της υπόθεσης. Το πρώτο θέμα είναι η << συνάντηση >> στο χώρο μεταξύ της Γης και την αποστολή STS 88 με εξωγήινα σκάφη,  ήταν καθαρά θέμα τύχης. Δεδομένου ότι στην πορεία τους θα συναντούσαν ένα εξωγήινο σκάφος που θα είχε πορεία την γη!!! Πιθανά, να είναι μια κατάσταση,  που έχει ήδη συμβεί κατά πάσα πιθανότητα,  από τη στιγμή που διερευνούμε το ηλιακό σύστημα με τα διαστημόπλοια μας.

Η δεύτερη υπόθεση:

Η  συνάντηση να είχε προγραμματιστεί στο χώρο και δεν ήταν τίποτα στην τύχη!!!

 

 Πάνω: Φωτογραφία που δείχνει το υπέρ τεχνολογικά κατασκευασμένο Α.Τ.Ι.Α. που έρχεται προς τη γη.

Και πάλι ρωτώ:

Είναι αυτό το ίδιο μηχάνημα με τα αλλά στις φωτογραφίες;

Ένα άλλο ερώτημα:

Οι πηγές φωτός που βρίσκονται στο πίσω μέρος του σκάφος είναι ένα είδος φώτων ή προωθητήρες σε δράση; (Πηγή: NASA).

 

 

 

 Πάνω:  Τρεις τελευταίες φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της NASA και δείχνει τα << αντικείμενα >>. Είναι πάντα τα ίδια εργαλεία;  Που έχουν μεταμορφωθεί και έχουν αλλάξει σχήμα; Νομίζω ότι είναι σήμερα δύσκολο να ερμηνεύσει αυτές τις φωτογραφίες στο θέμα αυτό. Σίγουρα λείπουν πολλές φωτογραφίες,  ενδιάμεση ουσία,  η οποία θα μπορούσε να μας επιτρέψει να διαπιστωθεί άμεση σχέση μεταξύ των έξι!!!

Αν και φανταστικό, το ενδεχόμενο η αποστολή STS 88 σχεδιάστηκε για να συναντηθεί με τους εξωγήινους να είναι εύλογη. Οι επιπτώσεις των εν λόγω συνεδριάσεων είναι τεράστιες. Αυτό σημαίνει ότι η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την παρουσία των εξωγήινων στο περιβάλλον μας, και ότι μπορεί να είναι σε τακτική επαφή μαζί τους. Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι μια ενιαία στάση για την επιστημονική έρευνα, αλλά ένας τόπος συνάντησης μεταξύ γήινους και εξωγήινους. Η περιοχή μας, θα πρέπει να παρακολουθείται και θα έχουν δημιουργήσει ακόμη και ένα διάλογο με τους << φύλακες >> μας. Φυσικά αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, αλλά προκύπτει λογικά από την ύπαρξη των έξι φωτογραφιών << μη φυσιολογικό >>  ανακαλύφθηκε τυχαία ( !!;!! ) στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA.

 

 Πάνω: Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ή ISS. Ο ISS δεν είναι μια ενιαία στάση για την επιστημονική έρευνα, αλλά ίσως ένας τόπος συνάντησης μεταξύ γήινους και εξωγήινους. Αυτή η υπόθεση, αν και φαινομενικά φανταστική, προκύπτει λογικά από την ανάλυση των έξι φωτογραφιών της NASA .

Μία άλλη επίπτωση: μην ξεχνάτε ότι ο ISS είναι ένα διεθνές θέρετρο, πράγμα που σημαίνει ότι άλλοι φορείς, όπως η ESA ( Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος  (ESA), Αγγλικά  ευρωπαϊκού χώρου Οργανισμό, ή ΕΟΔ) , γνωρίζουν την αλήθεια για τους εξωγήινους και την  παρουσία τους στο ηλιακό σύστημα. Εν συντομία, ο ΔΔΣ είναι μονίμως διεθνή πληρώματα από την κατασκευή του που ξεκίνησε το 1998 και είναι ολοκληρωθεί το 2011- 2012 /23/ 12 προσέξτε την ημερομηνία!!!!!  Κατασκευή και λειτουργία της παρέχονται σε συνεργασία με τις μεγάλες διαστημικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της NASA, το  FKA (Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος), της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, και ο οργανισμός  JAXA . Ο ISS θα πρέπει να παραμένει στη θέση τους μέχρι το 2020 .

Αυτή η απλή λογική αφαίρεση που προτείνουμε, όμως, μας αναγκάζει να το δούμε με << άλλο μάτι >> σα να λέμε όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας των οργανισμών αυτών προς το κοινό είναι ανενημέρωτο. Η επίσημη ανακοίνωση είναι επομένως μια οθόνη (ένα είδος δολωμάτων) για να κρύψει την αλήθεια. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι δραστηριότητες αποτελούν ντροπή αν λάβουμε υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της σκέψης στον πλανήτη μας. Οι άνθρωποι της έτοιμοι να ακούσουν κάποια αλήθεια για της εξωγήινους; Τίποτα δεν είναι λιγότερο βέβαιο …

 Κατεβάστε τις έξι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της NASA:

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-65.JPG

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-66.JPG

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-67_3.JPG

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-68.JPG

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-69.JPG

ftp://eol.jsc.nasa.gov/ISD_highres_STS088_STS088-724-70_3.JPG

Το εν λόγο βίντεο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9-T-HzR9GP8&feature=related

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε .

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση