ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!!!!

N.A.S.A.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!!!!

 

Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πάρα πολλά για την επιστήμη για να γνωρίζουμε ότι οι μαύρες τρύπες απορροφούν συνήθως τα πάντα μέσα τους!! Αλλά η NASA μόλις εντόπισε κάτι ισχυρό και παράξενο στην υπερμεγέθη μαύρη τρύπα Μαρκαριάν 335!!

ANTIKEIMENO  BLACK HOLE 1

Δύο από τα διαστημικά τηλεσκόπια της NASA, συμπεριλαμβανομένης της Array ( Αρέι ) Φασματοσκοπικό τηλεσκόπιο Πυρηνικής ενέργειας ( NuSTAR )!! Στη συνέχεια, μια μαζική κίνηση παλμικών ακτίνων Χ ενέργειας ξέρασε έξω ένα αντικείμενο!! Λοιπόν, τι ακριβώς συνέβη!;! Αυτό είναι που οι επιστήμονες προσπαθούν να καταλάβουν τώρα!!

“Αυτή είναι η πρώτη φορά που ήμασταν σε θέση να συνδέσει την έναρξη μιας πρωτοτυπίας σε έξαρση,” ο Dan Wilkins ( Νταν Γουίλκινς ), του Πανεπιστημίου Saint Mary ( Σέηντ Μαίρη ), είπε:

“Αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πώς οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες μπορούν και ξερνάνε  λαμπερά αντικείμενα στο σύμπαν.”

ANTIKEIMENO  BLACK HOLE 2

Έχουν ειπωθεί πολλές θεωρίες για τις μαύρες τρύπες!! Μα μια η οποία ήταν τελείως << παλαβή >> και απίστευτη ήταν αυτή του Saman Lycan που μετά από αυτό το συμβάν δείχνει και πάλι να είναι σωστός με τα λεγόμενα του όσο παράξενα και να ακούγονται!!!!

 

Να θυμίσω τι είχε αναφέρει σε ένα άρθρο κόλαφος ( απόσπασμα από το άρθρο ) : http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafo-7/

 

<< ΙΕΡΕΑΣ>>

Από όσο ξέρω οι πιο πολλές έρευνες που έκανες είναι για τους Λυκάωνες…..

SAMAN LYCAN

Πως ξέρετε για αυτό…..

ΙΕΡΕΑΣ

Όπως λοιπόν πλέον ξέρεις ότι υπάρχουν οι Λυκάωνες και είναι υπαρκτοί έτσι υπάρχουν και τα βαμπίρ, με την μόνη διαφορά ότι όπως με τους Λυκάωνες έτσι και τα βαμπίρ έχουν παραποιηθεί σαν ιστορία για το τι είναι. Είναι αθάνατα όντα, και είναι αμέτοχοι στην ιστορία του πλανήτη και δεν είναι αιματορουφήχτρες όπως τους αποκαλούν.

Τους ανθρώπους τους έχουν ως ενεργειακή τροφή και ποτέ δεν τους σκοτώνουν όπως θέλουν οι φανταστικές ιστορίες και τα έργα τρόμου!!!! Τα Μαύρα Ιεράτεια τους πλησίασαν για να τους κάνουν σύμμαχους μα εκείνοι αρνήθηκαν δεν τους ενδιέφερε το θέμα καθόλου. Έχουν δηλώσει επίσημα τότε στα Μαύρα Ιεράτεια ότι αν τυχόν εξολόθρευαν την ανθρωπότητα όπως έγινε τις τελευταίες δυο φορές θα είχαν να κάνουν μαζί τους!!!!

Σε πληροφορώ ότι τα βαμπίρ είναι από τα όντα τα οποία ότι και να γίνει στην γη θα είναι οι μόνοι κάτοικοι που θα ζουν…. Έτσι είναι ένας υπολογίσιμος εχθρός όταν δεν νικιέται ή να πω καλύτερα όταν δεν πεθαίνει ή ακόμα καλύτερα ένας καταπληκτικός σύμμαχος….. Ας σου εξιστορήσω λοιπόν την  ιστορία τους…… αν και θα είναι απίστευτη όπως και η ύπαρξη τους!!!! Μα ξέρεις πολύ καλά ότι είναι υπαρκτοί επάνω στην γη….. και από την στιγμή που υπάρχουν πιστεύω ότι είναι καιρός να μάθει κάποιος την αληθινή ιστορία των βαμπίρ…….

Αυτοί προέρχονται από τα βάθη του γαλαξία μας. Από το σύστημα ΝΑΜ-Ρ και από τον πλανήτη ΑΣΙΚΟΥΣ.! Ο πλανήτης Άσικους είναι δυο φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας δυο εκατομμύρια έτη φωτός από τις Πλειάδες. Είχε φτάσει όμως στο τέλος του. Οι ΙΟΜΟΛΧ δεν πρόλαβαν να το ανακαλύψουν γρήγορα παρά μια βδομάδα προτού γίνει το κακό.! Άρον άρον μαζέψανε όσους πιο πολλούς κατοίκους βάζοντας τους σε διαστημόπλοια για να ξεφύγουν από την καταστροφή. Ένα εκατομμύριο διαστημόπλοια ξεκίνησαν χωρίς να ξέρουν προς τα που να πάνε. Βλέπεις ότι τεχνολογικός ήταν χιλιάδες χρόνια μπροστά από εμάς. Ήταν εγωιστές όπως ακριβώς εσείς οι άνθρωποι, πιστεύοντας ότι μόνο ο δικός τους πλανήτης είχε ζωή!! Αλίμονο για τους φουκαράδες τους ΙΟΜΟΛΧ. Ο πλανήτης τους ανατινάχτηκε πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν. Το οστικό κύμα του πλανήτη , ξερνώντας φωτιά, ακτινοβολία φωτός και θάνατο. Αποδεκάτισε όλα τα πλοία των ΙΟΜΟΛΧ εκτός από ένα. Το κάθε αστρόπλοιο είχε πέντε χιλιάδες ψυχές μέσα του. Σε δευτερόλεπτα χαθήκανε τα πάντα, εκτός από ότι σου είπα από το ένα αστρόπλοιο το οποίο έπαθε μεγάλες ζημιές μείνανε πιο λίγοι από τους μισούς προσπαθώντας να επιβιώσουν.! Περιπλανιόταν για μήνες μέσα στο κρύο διάστημα. Δυστυχώς δεν είχαν μείνει πάνω από πεντακόσιοι. Οι άλλοι όλοι πέθαναν από τα τραύματα και τις κακουχίες. Μετά από ένα μήνα το αστρόπλοιο τους έπαψε να λειτουργεί. Ήταν πλέον χρόνου ζήτημα να πεθάνουν και αυτοί ή από έλλειψη οξυγόνου ή από το κρύο που θα κυρίευε το αστρόπλοιο τους σιγά σιγά.

Δεν έγινε τίποτα από τα δυο γιατί το αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ βρισκόταν στην πορεία ενός ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Ένα είδος ενεργειακού κομήτη! Ας τον πούμε κομήτη. Τα ΧΑΛ-ΧΑΡ είναι πολύ σπάνια, τόσο σπάνια που αν ζούσες στο κενό του παγωμένου σύμπαντος ίσως και να μην το έβλεπες ποτέ στην αθάνατη ζωή σου.! Λοιπόν τα ΧΑΛ-ΧΑΡ είναι μια τεράστια μάζα ενέργειας η οποία είναι ορατή με το μάτι. Έχει ένα χρώμα ανοιχτό μπορντό. Με την ταχύτητα που πηγαίνει αφήνει πίσω του μια μπορντόκοκκινοπορτοκαλί ουρά για χιλιάδες μέτρα, ίσως και για εκατομμύρια χιλιόμετρα.! Αυτή η μάζα είναι ένα είδος ψυχικού εκτοπλάσματος το οποίο δημιουργείται από μαύρες τρύπες. Όταν μια τρύπα είναι στα τελευταία της λίγο πριν κλείσει τα πάντα το τελευταίο πράγμα που βγαίνει από μέσα της είναι το ΧΑΛ-ΧΑΡ!. Είναι η ψυχική τοπική ενέργεια κάθε πλανήτη που καταβρόχθιζε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια έτη φωτός.! Ότι ζωντανό υπήρχε στα δισεκατομμύρια πλανήτες ήταν πλέον μέσα στην μάζα του ΧΑΛ-ΧΑΡ!

Φεύγοντας μέσα στο αχανή διάστημα ταξιδεύει για έτη φωτός διαλέγοντας από μόνο του το που και το πότε θα σταματήσει! Όταν το κάνει αυτό σταματάει απότομα σαν να κόλλησε ξαφνικά πάνω σε ένα τοίχο. Αμέσως η μάζα που είναι στο κέντρο αρχίζει να πηγαίνει μπροστά , αργά και σταθερά , λες και κάποιος την φυσάει από πίσω.! Εφόσον φτάσει σιγά σιγά σε ένα έτος φωτός το πάνω μέρος της μάζας αρχίζει σιγά σιγά να τροφοδοτεί τον σωλήνα που είναι στο κέντρο. Αυτός με την σειρά του σπρώχνει την μάζα προς το τέλος, ανοίγοντας μια τρύπα σιγά σιγά πάλι το κάτω μέρος δημιουργεί ένα στόμιο όπως μια δύνη το ίδιο και το επάνω.! Όταν φτάσουν στο ίδιο άνοιγμα και τα δυο τότε σιγά σιγά ,αρχίζει και μαυρίζει και γίνεται αόρατο. Αμέσως ενεργοποιείται όλη η ψυχική ενέργεια και παρ’ όλο ότι το άνοιγμα των χωνιών είναι μόλις ένα μέτρο αρχίζει πάλι το καταστροφικό της έργο.!

Έτσι ξανά γεννιέται μια μαύρη τρύπα που μετά από έτη φωτός θα καταπίνει ολόκληρους πλανήτες και γαλαξίες… έτσι λοιπόν το ΧΑΛ-ΧΑΡ χτύπησε το αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ με απίστευτη ταχύτητα. Η ψυχική μάζα του ΧΑΛ-ΧΑΡ διαπέρασε τα τοιχώματα του αστρόπλοιου. Διαπερνούσε τα πάντα με απίστευτη ταχύτητα λες και δεν έβρισκε εμπόδια μπροστά του.! Διαπέρασε ακαριαία τα σώματα των τρομοκρατημένων ΙΟΜΟΛΧ!!!. Πέρασε τα υπόλοιπα τοιχώματα αφήνοντας πίσω το κατεστραμμένο αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ. Το σοκ που δεχτήκαν  οι ΙΟΜΟΛΧ ήταν μεγάλο, γρήγορο και βίαιο.! Το ΧΑΛ-ΧΑΡ συνέχισε την πορεία του άμεμπτο. Μέσα στο αστρόπλοιο επικρατούσε πλήρης ησυχία με τους ΙΟΜΟΛΧ να κείτονται στο πάτωμα αναίσθητοι. Μείνανε σε αυτή την κατάσταση για μήνες ίσως και για χρόνια.! Όλο αυτό τον καιρό η ενέργεια που είχε διαπεράσει τα σώματα των ΙΟΜΟΛΧ άλλαξε την δομή του DNA του αλλοίωσε τα αιμοσφαίρια, τους ιστούς όλου του σώματος τους. Ο εγκέφαλός τους διογκώθηκε πέντε τις εκατό. Όλα πλέον είχαν αλλάξει μέσα τους.!! Όλα τους τα εσωτερικά όργανα, όλες τους οι αισθήσεις , τα πάντα.! Εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση η οποία έμεινε η ίδια. Όταν κάποια στιγμή τελείωσε ότι τους έκανε η ψυχική ενέργεια από το ΧΑΛ-ΧΑΡ άρχισαν να έχουν και πάλι τις αισθήσεις τους.

Κοιτάζοντας ο ένας των άλλων κατάλαβαν ότι πλέον δεν ήταν αυτοί που ήταν όταν έφυγαν από των πλανήτη τους. Είχαν γίνει κάτι το διαφορετικό.! Είχαν αλλάξει προς το καλύτερο. Όλες τους οι αισθήσεις ήταν στο ζενίθ. Μπορούσαν τηλεπαθητικός να επικοινωνούν αναμεταξύ τους. Η μυϊκή τους δύναμη είχε αυξηθεί τουλάχιστον είκοσι φορές από πριν.

Όλα ήταν  τέλεια πάνω τους, μπορούσαν να κάνουν τεράστια άλματα, να ακούνε ένα έντομο από εκατοντάδες μέτρα, να μετακινούν πράγματα με το μυαλό τους. Εκτός όμως από την πείνα. Νιώθανε ακόρεστη πείνα. Μια πείνα που τους έσκιζε τα σωθικά. Μια πείνα που τους έκανε άγριους και βίαιους.! Είχανε πείνα μόνο για ζωτική και ψυχική ενέργεια. Βλέπεις από την στιγμή που στο σώμα τους υπήρχαν ψυχικά ενεργειακά σωματίδια από το ΧΑΛ-ΧΑΡ αυτά έπρεπε να τραφούν όπως τρεφόταν όταν ήταν όλα μαζί.!!  Όπως τρεφόταν μια μαύρη τρύπα. Ασταμάτητα!!!!!!!

Μέχρι να βρουν κάποιο πλανήτη ώστε να μπορεί να τους προσφέρει τροφή ρουφούσε ο ένας από τον άλλον ψυχική ενέργεια , όχι για να μην πεθάνουν έτσι και αλλιώς ήταν αθάνατοι.

Ένα από τα δώρα του ΧΑΛ-ΧΑΡ αλλά μόνο και μόνο για να μην υποφέρουν από την πείνα ταϊζόταν ο ένας από τον άλλον. Επισκεύασαν τις ζημιές του αστρόπλοιου και ξεκίνησαν ταξίδι για το άγνωστο. Μετά από κάποια έτη φωτός βρέθηκαν στο ηλιακό μας σύστημα , εντοπίζοντας τον πλανήτη ΝΟΘ που στην γλώσσας από ότι βλέπω τον ονομάζεται ΑΡΗ. Εκείνο τον καιρό ο πλανήτης ΝΟΘ έσφυζε από ζωή. Δεν ήταν ένας νεκρός πλανήτης όπως είναι σήμερα. Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη ΝΟΘ είχαν φτάσει σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας. Ήταν ένας λαός που δεν τους άρεσε ο πόλεμος. Ήταν φιλήσυχοι με τεράστιες γνώσεις αρχιτεκτονικής , ιατρικής, γραμμάτων και σχεδόν το πενήντα τις εκατό ήταν ιερείς με γνώση σε αρχαίες μαγείες.

Με εσάς τους ανθρώπους η εμφάνιση τους είναι τόσο τέλεια με την δικιά σας που δεν ξεχωρίζει τίποτα η μια από την άλλη.! Δυστυχώς όμως ακριβώς έμοιαζαν και οι ΙΟΜΟΛΧ.!! Όταν το τεράστιο αστρόπλοιο των ΙΟΜΟΛΧ προσγειώθηκε στον ΝΟΘ, όλοι οι κάτοικοι τους υποδέχτηκαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Χωρίς να ξέρουν τον κίνδυνο που τους περίμενε, άρχισαν να εξηγούν τα πάντα για την κουλτούρα τους ,τον πολιτισμός τους. Έμοιαζαν τόσο πολύ μαζί τους που πίστεψαν ότι ίσως να ήταν κάποια φυλή που έλεγαν οι ιερείς , ότι θα ερχόντουσαν από το βαθύ διάστημα για να τους βοηθήσουν ή ακόμα και να τους πάρουν στον δικό τους πλανήτη στον οποίο θα τελειοποιούσαν την σωματική τους αλλά και την ψυχική τους υπόσταση!!

Η πείνα που δημιούργησε το ΧΑΛ-ΧΑΡ έκαιγε κάθε πόντο του σώματός τους. Όλα τα εσωτερικά τους όργανα πονάγανε για ψυχική και ζωτική ενέργεια. Χωρίς να χάσουνε καθόλου χρόνο άρχισαν το καταστροφικό τους έργο. Η μια πόλη έπεφτε μετά από την άλλη πάνω στον πλανήτη ΝΟΘ. Ότι ζωντανός οργανισμός υπήρχε μέσα αλλά και έξω από κάθε πόλη κάθε φορά που περνούσαν οι ΙΟΜΟΛΧ πέθαιναν. Η πείνα τους ήταν ασταμάτητη, σάρωνε στο πέρασμα τους από τους κατοίκους του ΝΟΘ τα ζώα.! Τα φυτά! Τα ψάρια! Τα πάντα!

Βλέπεις εκείνο τον καιρό ο πλανήτης ΝΟΘ ήταν ζωντανός, όπως λέμε και για το δικό μας πλανήτη τρισδιάστατο νοήμων ον!!!

Μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια όλος ο  πλανήτης ΝΟΘ είχε καταστραφεί τελείως εκτός από μια πόλη. Την λεγόμενη ΗΤΗΘΡΩΠΑ. Αυτή η πόλη ήταν το τελευταίο οχυρό του πλανήτη ΝΟΘ.! Αριθμούσε γύρω στα τρία εκατομμύρια κατοίκους. Όλοι τους ήτανε ιερείς κατέχοντας μυστικά αρχαίας μαγείας. Πιστεύοντας ότι θα μπορούσαν να νικήσουν τους ΙΟΜΟΛΧ ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην ζωής τους πόλεμο.!

Με αρχαία μαγεία δημιούργησαν μια τεράστια αρχαία ασπίδα ώστε να καλύπτει όλη την πόλη. Σαν να έβαζες ένα γυάλινο μπολ πάνω από ένα λουλούδι. Δυστυχώς για αυτούς η ασπίδα που τους προστάτευε την καταβρόχθισαν οι ΙΟΜΟΛΧ ακόρεστα , μπαίνοντας στο τελευταίο προπύργιο του ΝΟΘ.! Όσο και να πολεμούσαν οι ιερείς , οι εικόνες που άφηναν στο πέρασμά τους οι ΙΟΜΟΛΧ ήταν φριχτές. Παντού ζαρωμένα  πτώματα λες και ήταν μούμιες για αιώνες. Παρ’ όλο που πριν από δέκα λεπτά έσφυζαν από ζωή. Το ίδιο πάθαιναν και τα ζώα αλλά και έντομα αλλά και τα φυτά. Συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο έφτασαν στην κεντρική πυραμίδα της πόλης.

Όταν μπήκαν μέσα ήταν τέσσερις ιερείς μαζί με τον αρχιερέα. Αυτοί οι πέντε ήταν η ελπίδα των ιερέων του ΝΟΘ. Άρχισαν αμέσως να ηχούν αρχαία λόγια μέσα στην πυραμίδα. Ο ουρανός από πάνω της άρχισε να παίρνει ένα κίτρινο με μαύρο χρώμα. Αέρας σηκώθηκε από όλες τις πλευρές του οικήματος μέσα από τον κιτρινόμαυρο ουρανό, ξεπρόβαλαν φιγούρες σκιερές αρχαίου τρόμου. Ήταν μεγάλη και σφοδρή!!! Οι ΙΟΜΟΛΧ παρ’ότι είχαν τις γνώσεις του ΧΑΛ-ΧΑΡ άρχισαν σιγά σιγά να χάνουν τον ένα σύντροφο μετά από τον άλλον. Η αρχαία μαγεία που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του ΝΟΘ ήταν πρωτόγνωρη ακόμη και για την ψυχική ενέργεια του ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Οι κινητικές ικανότητες των ΙΟΜΟΛΧ είναι γρήγορες όσο η ταχύτητα του φωτός. Παρ’ όλο όμως την ταχύτητα τους οι σκιερές φιγούρες ήταν πάμπολλες. Κάθε φορά που μια σκιερή φιγούρα διαπερνούσε το σώμα ενός ΙΟΜΟΛΧ μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γινότανε πέτρα και μετά από λίγο σκόνη. Μέσα από την σκόνη όπου κάποτε στο παγωμένο δάπεδο της πυραμίδας ξεπροβόδιζε κάθε φορά από ένα μικρό αντίγραφο του ΧΑΛ-ΧΑΡ. Αυτό με την σειρά του με ταχύτητα φωτός έμπαινε στο σώμα ενός άλλου ΙΟΜΟΛΧ. Δημιουργώντας πιο πολλές και πιο γρήγορες και πιο απίστευτες δυνάμεις σε όλους τους τομείς.

Η μάχη συνεχιζόταν σε αμείωτο ρυθμό προσπαθώντας οι ΙΟΜΟΛΧ  να φτάσουν τους πέντε ιερείς. Αν τους φτάνανε θα τελειώνανε όλα σε μηδέν χρόνο. Όμως οι σκιερές φιγούρες ήταν και αυτές γρήγορες και πάρα πολλές, όπως σου είπα και πιο πριν. Έτσι ο ένας ΙΟΜΟΛΧ έπεφτε ο ένας μετά τον άλλον δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία στους συντρόφους τους. Δεν είχαν περάσει κάμποσες ώρες και η μάχη κόντευε να τελειώσει. Όλα δείχνανε ότι οι πέντε ιερείς με τις αρχαίες σκιερές φιγούρες θα ήτανε νικητές. Από τους ΙΟΜΟΛΧ είχαν μείνει πέντε όλοι και όλοι. Είχαν καθίσει πλάτη με πλάτη δημιουργώντας ένα κύκλο ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σκιερές φιγούρες ανά πάσα στιγμή. Τότε ήταν που έγινε.!! Η ψυχική δύναμη του ΧΑΛ-ΧΑΡ που πηδούσε από τα νεκρά σώματα των ΙΟΜΟΛΧ κατέκλυσε πλέον τα πέντε σώματα των πέντε ζωντανών ΙΟΜΟΛΧ.! Αυτόματα χωρίς να το θέλουν οι ΙΟΜΟΛΧ το ΧΑΛ-ΧΑΡ που ήταν μέσα τους, βλέποντας ότι κινδύνευαν οι ζωντανοί οργανισμοί που τους κουβαλούσαν άθελά τους λάβανε δράση. Αμέσως οι πέντε ΙΟΜΟΛΧ με μιας σηκώσανε τα χέρια τους ψηλά. Τα μάτια τους άρχισαν να φεγγοβολούν δέσμες πολύχρωμων χρωμάτων. Έβγαιναν φωταγωγίζοντας όλοι την σάλα όπου γινόταν η μάχη. Από το στόμα τους άρχισε να βγαίνει ένας ήχος ψηλός και συρτός, όπου όμοιος του δεν είχε ξανά ακουστεί ποτέ στο γνωστό σύμπαν.! Κάτω από τα πόδια τους άρχισε να δονείται το πάτωμα βίαια. Οι σκιερές φιγούρες προσπαθούσαν να επιτεθούν στους ΙΟΜΟΛΧ, μάταια όμως.! Οι δέσμες φωτός μαζί με τον συνδυασμό του ήχου και της δόνησης ανάγκασε τις σκιερές φιγούρες να διπλωθούν σαν κουβάρι στον αέρα. Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη ένταση στην αντεπίθεση τους οι ΙΟΜΟΛΧ με την βοήθεια του ΧΑΛ-ΧΑΡ κατάφεραν να νικήσουν πρώτα τις σκιερές φιγούρες, διαμελίστηκαν σε χιλιάδες κομμάτια που με την σειρά τους καταβροχθίστηκαν από τις δέσμες φωτός. Οι πέντε άμοιροι ιερείς του πλανήτη ΝΟΘ κείτονταν πλέον νεκροί στο πάτωμα της αίθουσας αφήνοντας οι ΙΟΜΟΛΧ τα σώματα τους ζαρωμένα και μουμιοποιημένα στην αγκαλιά του χρόνου. Όταν πλέον κατάλαβαν οι ΙΟΜΟΛΧ τι είχε γίνει ήταν πλέον πολύ αργά. Είχαν καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η θλίψη για τον χαμό των συντρόφων τους αλλά και του πλανήτη ΝΟΘ ξεπερνούσε μέχρι και την ακόρεστη πείνα που νιώθανε για το ΧΑΛ-ΧΑΡ.! Αποφασίσανε εκείνη την στιγμή και η πέντε , ότι αυτή η σφαγή που έγινε στον πλανήτη ΝΟΘ, δεν έπρεπε να ξαναγίνει πουθενά ήξεραν ότι στον εσωτερικό του πλανήτη ΝΟΘ υπήρχε ζωή.

Το ΧΑΛ-ΧΑΡ έβλεπε τα πάντα.! Μετά από λίγο καιρό ήρθαν σε επαφή και με αυτούς. Κατά ένα περίεργο τρόπο παρ’ όλο την μεγάλη τους πείνα δεν κάνανε τις καταστροφές που κάνανε στην επιφάνεια. Εκεί λοιπόν μάθανε για τις ηλεκτρομαγνητικές τριγωνοδιαγνωστικές πύλες της ύλης. Με την δύναμη του ΧΑΛ-ΧΑΡ κατάλαβαν ότι ενεργοποιώντας τις πύλες μπορούσαν να βρεθούν σε οποιοδήποτε πλανήτη θέλανε. Με μεγάλη θλίψη συμφωνήσανε να χωριστούν και ο καθένας να πάει σε διαφορετικό πλανήτη.

Έτσι και έγινε..!!!!!!!!!

Ο ΝΤΑΡΧ πήγε στον πλανήτη ΙΜ!  Ο ΛΕΓΚ στον πλανήτη ΠΑΡ.! Ο ΣΤΑΝΚ στον πλανήτη ΓΟΥ! Η ΣΙΛΡ στον πλανήτη ΛΕΜ! Και η ΓΑΛΒ στον πλανήτη τον δικό μας.

Όταν η ΓΑΛΒ πέρασε την ηλεκτρομαγνητική τριγωνοδιαγνωστική πύλη του ΝΟΘ βρέθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα στον δικό μας πλανήτη. Αυτό έγινε πριν από οχτακόσιες χιλιάδες χρόνια!!!! Όταν έφτασε στη γη αποφάσισε, όσοι και να ήταν η πείνα της να μάθει να την ελέγχει. Πράγμα το οποίο ήταν δύσκολο στην αρχή. Έτρωγε όσο ψυχική ενέργεια χρειαζόταν , ώστε να μην σκοτώσει τα θύματά της. Εμφανίστηκε σε διάφορους ως θεότητα , αν και για σας τους ανθρώπους αλλά και για μας ήταν ακριβώς αυτό. Μάλλον λάθος το τοποθέτησα. Είναι.! Γιατί υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Παρουσιαζόταν σε κάθε λαό ως θεότητα, σε άλλους ως ΗΡ!, σε άλλους ως,  ΝΑΓΚΑΝ!, εδώ σε μας ως  ΗΤΟΔΙΛΟΦ!, σε άλλους ως η θεά με τα πολλά χέρια! Αν  δεν κάνω λάθος στη δικιά σου την φυλή ως ΕΚΑΤΗ!

 SAMAN LYCAN

Μα είναι δυνατόν; >>

Πράγματι είναι δυνατόν!;! Να όμως που μέσα από την μαύρη τρύπα βγαίνει κάτι και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ένα διαστημόπλοιο!! Αν είναι πράγματι διαστημόπλοιο λέτε να είχε την τύχη με αυτό που αναφέρει ο ιερέας  στον Saman lycan!;!

Όπως και να έχει τα συμπεράσματα δικά σας!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση