ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ – ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ – ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Πολλοί είναι αυτοί όπου δεν πιστεύουν ότι οι μασόνοι είναι κακοί και απάνθρωποι και απλός είναι μια μυστική ομάδα που δουλεύει για τα δικά της συμφέροντα και τίποτα παρά πέρα!! Όπως λέει και ο καλός μου φίλος Saman Lycan σίγουρα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!!

Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασόνων, η οποία  γίνεται σύμφωνα με τα “τελετουργικά” που ισχύουν εδώ και αιώνες, δηλαδή με φοβερούς όρκους θανάτου!!

Στο δεύτερο και.. ..ανατριχιαστικότερο, βλέπουμε μασόνους 33ου βαθμού ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΖΩΑ!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gbRmRkZxYk0[/youtube]

Όχι, δεν είναι αστείο! Δυστυχώς! Τέτοιοι είναι οι  υψηλόβαθμοι (τουλάχιστον) μασόνοι, που κατά 99% είναι και οι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί που κυβερνούν τον πλανήτη!! Οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο από Δρακονιανούς Σαυρήτες!!!

Αυτή είναι η αλήθεια για τις τεκτονικές στοές: Ούτε  “απλές συγκεντρώσεις” κάνουν εκεί, ούτε πρόκειται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε φυσικά είναι πιστεύουν σε κάποια θρησκεία!!

Αλλά!!!! – λατρεύουν τον προαιώνιο εχθρό του  Ανθρώπου, τον Σκοταδισμό με όποια σκοτεινή θεότητα υπάρχει με κατά προτίμηση τους Ερπετόμορφους!!

Όπως και να έχει δείτε το βίντεο αξίζει τον κόπο και αποφασίστε από μόνοι σας!! Τώρα!! Αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νομίζω πλέων ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι δεν υπάρχει η μασονία. Αυτό είναι ένα καλό βήμα διότι πριν κάποια χρόνια δεν πίστευαν τίποτα από αυτά τα ζητήματα, τώρα το θέμα είναι να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τι παίζεται στην πλάτη των ανθρώπων από τους Δρακονιανούς μασόνους!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ – ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

  1. εξαιρετικο αρθρο παιδια!!!σαμανε αμα μπορεις κανε ενα αρθρο για τα ζωα,συγκεκριμενα για τα σκυλια!ειναι δωρο απο οτι εχω καταλαβει!δεν ξερω απο ποιους ακομα αλλα ειναι συμμαχοι!καταλαβενουν τα κουφαρια,τους αψυχους!

Αφήστε μια απάντηση