ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!

Δεν νομίζω ότι αυτές οι φωτογραφίες απαιτούν ιδιαίτερα σχόλια. Αυτή την απίστευτη είδηση αξίζει να την μάθουμε όλοι. Το παράξενο πλάσμα που βλέπεται στις φωτογραφίες, βρέθηκε στην Ταϊλάνδη και το παράξενο σώμα του αφήνει πολλές απορίες. Ο φωτογράφος έχει συλλάβει με το φακό του μια πραγματικά μοναδικές και εκπληκτικές εικόνες, και πήρε αρκετές φωτογραφίες που συνθέτουν μια απίστευτη ιστορία.

TERATOGENISI 1

Όπως όλα τα καλά μυστήρια και αυτό συμβαίνει πολύ μακριά από τα θαύματα της τεχνολογίας, της σύγχρονης κοινωνίας της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να δείτε πως οι ιθαγενείς φαίνεται να λατρεύουν αυτό το πλάσμα που έχουν « βρει». Το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο παράλογο και χιουμοριστικό. Έχουν φέρει ακόμα και έναν ανεμιστήρα για να κρατήσει καλά διατηρημένη το πλάσμα για τους επιστήμονες.

TERATOGENISI 2

Υπήρξε πολλή συζήτηση για το τι μπορεί να είναι αυτό το πλάσμα και αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά του μυστηρίου, η αδυναμία να λυθεί. Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος ζώου ή ακόμα και ένα μυθικό πλάσμα. Ειλικρινά δεν γνωρίζει κανείς τι να υποθέσει βλέποντας το πλάσμα και τη λατρεία των ντόπιων σ’ αυτό. Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις ..

TERATOGENISI 3 TERATOGENISI 4 TERATOGENISI 5 TERATOGENISI 6 TERATOGENISI 7
Είχε βγει ανακοίνωση από την Ταϋλάνδη τότε όταν είχε γίνει μεγάλος ντόρος για αυτό το πλάσμα ότι επρόκειτο για μια τερατογέννηση μιας κατσίκας(!;!) και ότι το πλάσμα είχε γεννηθεί ήδη νεκρό!!!! Βέβαια οι κάτοικοι του χωριού πίστευαν ότι ήταν ενσαρκωμένη μια θεότητα και δεν έδωσαν ποτέ το παράξενο αυτό πλάσμα προς περεταίρω εξέταση στους ειδικούς που το ζήτησαν!!!! Ο Κουμ Λαι ειδικός γενετιστής ( προσέξτε ειδικός ) από το κέντρο έρευνας της Ταϋλάνδης ανέφερε ότι με μια πρώτη ματιά έστω και από τις φωτογραφίες πρόκειται για μια τερατογέννηση μιας κατσίκας όπου πλέων δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για αυτά τα ζώα!!!!

Αν και γινόταν κοσμοσυρροή από πιστούς κάποια στιγμή το σώμα αυτού του πλάσματος κλάπηκε φουντώνοντας τα σενάρια σημασιολογίας λέγοντας ότι πραγματικά ήταν θεότητα!!!! Άλλοι ότι ήταν ένα είδος εσωγήινου όπου τον πήραν πίσω οι δικοί του(!;! ).

Αν και ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας της Μέσης Γης δεν πιστεύω κάτι τέτοιο…. .αλλά ποτέ δεν ξέρεις ( θα ήθελα να μάθω τι πιστεύει ο Saman Lycan για αυτή θεωρία ) !!!! Άλλοι λένε ότι ήταν εξωγήινος και τον πήραν πίσω οι εξωγήινοι..!!!! Πράγματι όμως αν κάποιος το παρατηρήσει καλά θα δει πολλά επάνω σε αυτό το πλάσμα που σηκώνουν πολλά ερωτηματικά….!!!!

Πραγματικά στις φωτογραφίες δείχνει να είναι ένα αλλόκοτο ον μα αν κοιτάξει κάποιος καλύτερα θα δει τις οπλές στα χέρια και στα πόδια του!!!! Το κεφάλι δείχνει να είναι ανθρώπινο μα αν κοιτάξει κάποιος τα αυτιά του θα δει ότι μοιάζουν υπερβολικά με τα αυτιά μιας κατσίκας!!!! Τώρα γιατί μοιάζει πολύ με ανθρωποειδές χμμμμμ!!!! Ίσως θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον Κούμ όπου είναι γενετιστής…… μπορεί να είναι πράγματι τερατογέννηση….. αλλά και ίσως κάποια επέμβαση γενετιστών… .ίσως!!!! Βέβαια για τον απλό κόσμο όπου πιστεύουν σε πολλαπλές θεότητες δεν είναι τίποτα άλλο από μια θεϊκή ενσάρκωση πράγμα το οποιο από έμενα και την ομάδα μου είναι σεβαστό!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση