ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ!!!!

Παράξενοι μα και ασυνήθιστοι κύκλοι έχουν εμφανιστεί γύρω από τα νησιά της Κροατίας, πρόκειται για κάποιο γεωφυσικό φαινόμενο ή για κάτι άλλο το οποίο έχει κάποια άλλη ποιο σκοτεινή εξήγηση!;!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TvkaXFtiI8A[/youtube]

Οι κύκλοι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένοι μεταξύ τους και βρίσκονται γύρω από πολλά νησιά. Το μυστήριο όμως γίνεται όλο και ποιο πυκνό από την στιγμή που οι επιστήμονες δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.

1

 

Κατά τη διάρκεια μίας υποβρύχιας χαρτογράφησης του περασμένου έτους, 28 τέλεια στρογγυλά σχήματα ανακαλύφθηκαν στην υποθαλάσσια περιοχή του Dugi Otok Island ( Ντούκι Ότοκ Άιλαντ ). Κάθε ένα από αυτά έχει 50 μέτρα μήκος, και οι κύκλοι είναι 300 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Αποτελούνται από απροσδόκητα ανώμαλο έδαφος, που στερείται θαλάσσιας ζωής, σαν κάποιος ή κάτι να τα έφτιαξε κάτω από την Αδριατική, αφήνοντας τα κυκλικά βήματά του στα υποβρύχια λιβάδια.

 

2

4

 

 

3

Πολλά είναι αυτά τα οποία λέγονται και τα οποία συζητιόνται στο νησί. Υπήρξαν μαρτυρίες από πολλούς ντόπιους όπου το 2013 είχαν θεαθεί πολλά ΑΤΙΑ στην περιοχη και υπήρξαν και κάποιοι όπου λένε ότι είδαν και κάμποσα ΑΤΙΑ να βουτάνε στην θάλασσα!! Αν και πολλοί ήταν που ειδοποίησαν τις αρχές για αυτά τα γεγονότα κανείς δεν έδωσε σημασία.

Άλλοι πιστεύουν ότι είναι τεχνητά, και μάλιστα κάνουν λόγο ότι ίσως έχουν κάποιο κοινό με τα χημικά μονοπάτια των ουρανών, διότι από τότε που εμφανίστηκαν αυτοί οι κύκλοι στην θαλάσσια περιοχη κάθε φορ που γίνεται ένα εναέριο ράντισμα τύπου χημικών μονοπατιών αντί οι άσπρες ουρές να είναι ευθείες γίνονται στρόγγυλες!! Μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο ποιο πάνω.

Κάποιοι άλλοι μιλάνε για ειδικές πύλες που ενεργοποιήθηκαν από εξωγήινους και κάποιοι άλλοι ακόμα για πνεύματα τα οποία είναι δυσανασχετησμένα από τους ανθρώπους της περιοχής!! Όπως είπα και πιο πάνω λέγονται πολλά πάρα πολλά μα μέχρι τώρα δεν υπάρχει μια εξήγηση που να καθησυχάζει τους κατοίκους του νησιού. Ακόμα μέχρι και σήμερα οι κύκλοι αυτοί εξετάζονται και περιμένουμε στο μέλλον να μας πουν τουλάχιστον κάτι το χειροπιαστό. Ένα είναι το σίγουρο ότι μέχρι και πριν ενάμιση χρόνο αυτοί οι κύκλοι δεν υπήρχαν εκεί!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε  καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση