ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!

Στην Αίγυπτο στην περιοχή Lahun υπάρχει η πυραμίδα του SENUSRET του ΙΙ, οι αρχαιολόγοι έκαναν μια πολύ παράξενη ανακάλυψη σε έναν μυστικό τάφο της πυραμίδας που βρήκαν τυχαία!! Βρήκαν ένα θάλαμο τον οποίο και άνοιξαν στις 21/5/2011. Η ανακάλυψη που έκαναν έκανε τους αρχαιολόγους να μην πιστεύουν στο τι έβλεπαν μπροστά τους όταν άνοιξαν την σαρκοφάγο που βρισκόταν στον θάλαμο.

Μέσα υπήρχε μια μούμια η οποία δεν έδειχνε να είναι ανθρώπινη!!! Η δομή του κρανίου είναι τελείως διαφορετική από τα ανθρώπινα, έχει μυτερά ας πούμε μικροσκοπικά  αυτιά, και όλο το δέρμα του σώματος έχει ψιλά μικροσκοπικά λέπια όπως τα ερπετοειδή του πλανήτη μας!!! ( λέτε να είναι Δρακονιανός; Όχι γιατί είναι πολύ κοντή η μούμια αλλά ίσως ανήκει σε κάποιο είδος Δρακονιανού!! )  ακόμη δεν ξέρουν τι φύλο είναι αρσενικό ή θηλυκό γιατί δεν έχει γεννητικά όργανα!! Τα μάτια της μούμιας είναι τεράστια από τα μάτια των ανθρώπων, το στόμα της είναι περίπου όπως το δικό μας χωρίς τα χείλη να είναι εξογκωμένα προς τα έξω, είναι σαν μην υπάρχουν. Η δομή του κρανίου είναι λίγο μεγαλύτερη από την ανθρώπινη δείχνοντας ότι επρόκειτο για ευφυή ον!!

Στον νεκρικό θάλαμο υπάρχει μια επιγραφή στα Αιγυπτιακά ιερογλυφικά που λέει τα εξής: ο τάφος φτιάχτηκε για το μέγα βασιλιά Osirunet ( Οσίρουνετ ) που στα αρχαία Αιγυπτιακά σημαίνει << Αυτός που ήρθε από τον παράδεισο μέσω των άστρων!! Στην αρχή οι αρχαιολόγοι είπαν ότι ίσως ο βασιλιάς που είχαν μπροστά τους είχε την νόσο της πορφύριας , που πρόκειται για μια ασθένεια που είναι σπάνια που και αλλιώς λέγεται η νόσος του λυκανθρώπου!! Αυτή η ασθένεια αλλάζει δραματικά τα άκρα του ασθενή, το πρόσωπο αλλά και δημιουργεί υπερτροφία σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πολύ επίπονη ασθένεια!! Οι ειδικοί όμως δηλώσαν ότι δεν έπασχε από τέτοια αρρώστια αλλά και το DNA τελείως διαφορετικό από των ανθρώπων!!  Η μούμια βρίσκεται ακόμα υπό στενή εξέταση το περί τίνος πρόκειται, καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει από τότε από τους ειδικούς!!! Ελπίζω να μην χαθεί και αυτή ξαφνικά ή πάρει φωτιά το εργαστήριο όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΥΜΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση