ΓΙΓΑΝΤΕΣ

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΓΙΓΑΝΤΕΣ

Σε πολλούς λαούς ανά τον κόσμο υπάρχει ο μύθος για τους Γίγαντες, άραγε όμως είναι μόνο απλά μύθοι ή πίσω από τους μύθους υπάρχει μια πραγματικότητα όπου σήμερα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε; Σε πολλές περιπτώσεις το σημερινό κατεστημένο αποκρύβει τέτοιες πληροφορίες για πολλούς και διαφόρους λόγους και δεν εννοώ μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν πολλά που οι αρχαιολογικές σκαπάνες έχουν βγάλει στο φως απίστευτα ευρήματα που όμως δεν δημοσιεύονται σχεδόν ποτέ ούτε εκτίθονται στα μουσεία ή και ακόμη χειρότερα πολλά από αυτά τα ευρήματα τα ξανά θάβουν πάλι. Εάν όλα αυτά τα ευρήματα που αποκρύβονται βγουν στο φως της δημοσιότητας και μάθει ο κόσμος την αλήθεια τότε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας θα πρέπει να αναθεωρηθεί και να ξαναγραφτεί πάλι. Αλλά όπως βλέπουμε και εδώ τα συμφέροντα τον σκοταδιστών εφαρμόζονται ακατάπαυστα. Αναφορές για τους γίγαντες υπάρχουν και στην αρχαία Ελλάδα, και εδώ πολλοί γνωστοί αρχαίοι συγγραφείς μας δίνουν πληροφορίες για αυτό το θέμα.

Ο Παυσανίας στα αττικά μας λέει ότι ο Αίαντας όπου είχε πάρει μέρος στον τρωικό πόλεμο ήταν ένας Γίγαντας και μας λέει ότι βλέποντας τον σκελετό του η επιγονατίδα του ήταν περίπου όσο ο δίσκος που ρίχνουν τα παιδιά στο πένταθλων, όσοι γνωρίζουν πόσο ήταν ο δίσκος τότε μπορείτε να βγάλετε τα συμπέρασμα τα σας. Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει για τους Κύκλωπες που σημαίνει αυτός που κοιτάζει κυκλικά. Εκτός του Πολύφημου που ήταν γιος του Ποσειδώνα και της Θούσης.

Ο Όμηρος μας αναφέρει και άλλους Κύκλωπες, τον Βρόντη, Στερόπη, και την Άργη, γιους τους Ουρανού και της Γης. Ξέρουμε σύμφωνα με τον Όμηρο ότι οι Κύκλωπες ήταν γιγαντόσωμα όντα με τεράστια δύναμη και όταν ο Οδυσσέας πήγε στο νησί με τα παλικάρια του όπου βρισκόταν ο Πολύφημος, ο Γίγαντας αυτός έφαγε έναν σύντροφο του Οδυσσέα και προσπαθώντας να φύγουν με το πλοίο ο Πολύφημος  πέταγε μεγάλους βράχους με σκοπό να βουλιάξει το πλοίο. Υπάρχει η άποψη ότι  τα τείχη της Τύρινθος και των Μυκηνών έχουν κατασκευαστή από Γιγαντόσωμους ανθρώπους και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν διάσπαρτα κτίσματα τα λεγόμενα << κυκλώπεια τείχη >>  και αυτά είναι τεράστια κτίσματα σε σχέση με τις σωματικές δυνάμεις του μέσου ανθρώπου.

Τα δρακόσπιτα όπου βρίσκονται σε πολλά μέρη  της  Εύβοιας  είναι σπίτια μεγάλου μεγέθους όπου δικαιολογεί την κατοίκιση γιγαντόσωμων ανθρώπων, αλλά αυτό είναι ένα θέμα όπου θα το εξετάσουμε στο μέλλον. Ας ξαναγυρίσουμε στον Όμηρο όπου στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια μας αναφέρει δυο γνωστούς Γίγαντες τους αδελφούς Ωτος και Εφιάλτης οι οποίοι δεν κατάγονται από άγρια φύλα αλλά από τον Αλκέα και την Ιφιμέδια. Και οι δυο είχαν τεράστια δύναμη και το μέγεθος τους ηταν πελώριο, ο μύθος  για αυτούς τους αδελφούς ηταν ότι κατόρθωσαν και έπιασαν αιχμάλωτο τον Άρη (ιλ.ε 385) καθόσον ήταν ακόμη παιδιά προσπάθησαν να βάλουν το βουνό Όσσα πάνω στον Όλυμπο και πάνω από την Όσσα να βάλουν το Πήλιο, έτσι ώστε να καταφέρουν να ανέβουν στον ουρανό και να ξεπεράσουν ακόμη και τους θεούς.

Εδώ θέλω να πω ότι αυτήν την περιγραφή την υιοθέτησε και την παραποίησε η παλαιά διαθήκη με τον πύργο της Βαβέλ. Ποιος ήξερε από εσάς τον μύθο για τους αδελφούς Γίγαντες που μόλις σας προείπα; Λίγοι υποθέτω, όπως σας είπα και πιο πριν ο σημερινός σκοταδισμός θέλει να περάσει το δικό της σχέδιο και ως ένα μεγάλο βαθμό το καταφέρνει για αυτό οι περισσότεροι ξέρετε τον μύθο της Βαβέλ και όχι τον μύθο με τους αδελφούς γίγαντες. Σε μια από τις μετώπες του Παρθενώνα υπάρχει η απεικόνιση  των γιγάντων όπου φαίνεται το μέγεθος τους σε σύγκριση με τους ανθρώπους, όπως καταλαβαίνετε για να το αναρτήσουν οι αρχαίοι Αθηναίοι στον Παρθενώνα ήταν σίγουρα πολύ σημαντικό.

Στην μυθολογία έχουμε και αναφορές για τον πόλεμο των Ολυμπίων θεών με τους Γίγαντες, ξέρουμε ότι οι θεοί ετοίμασαν τον εξοπλισμό τους και ήταν έτοιμοι για πόλεμο. Αρχηγός στο στρατόπεδο των θεών ήταν ο Δίας και έκτος από το κύριο εξοπλισμό του τον κεραυνό και την αστραπή είχε και την Αιγίδα, η Αιγίδα ήταν από δέρμα κατσίκας που είχε επάνω το κεφάλι της Γοργόνας η τρομερή της μορφή της έσπερνε τον πανικό ή απολίθωνε όποιον την αντίκριζε. Μαζί με τον Δια ήταν η κόρη του η Αθηνά, η θεά των μαχών όπου είχε γεννηθεί από το κεφάλι του Δια πάνοπλη και λέγετε ότι πολέμησε καλύτερα και από άντρας. Ο Δίας από τότε ονομάστηκε και γιγαντοφανής και η Αθηνά προσονομάστηκε και γιγαντολέτειρα, δηλαδή αυτοί που σκότωσαν τους Γίγαντες. Τα πρωτοπαλίκαρα του ηταν ο Ποσειδώνας , Απόλλωνας, και ο Ήφαιστος, και οι θεές έδωσαν την δική τους παρουσία στην μάχη εναντίων των Γιγάντων, η Ήρα, η Αφροδίτη, η Άρτεμη, η Εκάτη, και οι Μοίρες, η Δήμητρα δεν πήραν μέρος στην μάχη γιατί είχε ιδιαίτερη συγγένεια με την Γη. Από την πλευρά των Γιγάντων οι πιο γνωστοί ηταν ο Αλκυονέας, ο Πορφυρίωνας, ο Εγέλαδος, ο Έυρυτος, ο Εφιάλτης, ο Κλιτίας, ο Πολυβότης, ο Πάλλας, ο Ιππόλυτος, ο Γρατίωνας, ο Άγριος, και ο Θέωνας.

Ο πόλεμος ήταν σφοδρότατος και κράτησε πολύ καιρό, τελικά στον πόλεμο αυτό επικράτησαν οι Ολύμπιοι. Όταν η Αθηνά έμαθε ένα πανάρχαιο χρησμό που έλεγε πως οι Γίγαντες θα χάσουν μονό αν κάποιοι θνητοί πολεμήσουν στο πλάι των αθανάτων, και αυτοί ήταν ο Ηρακλής και Διόνυσος και οι δυο ήταν γιοι του Δια. Σύμφωνα με τον μύθο οι Γίγαντες γεννήθηκαν από το σώμα της γης όταν έσταξε πάνω του αίμα από την πληγή του Ουρανού μετά τον ακρωτηριασμό του από τον Κρόνο. Με τον ίδιο τρόπο γεννήθηκαν και οι Ερινύες και οι Μελιές Νύμφες. Έκτος από τους μύθους υπάρχουν και ευρήματα που έχουν βγει στο φως  σε όλο τον κόσμο, συγκεκριμένα στον Ελλαδικό χώρο έχουν βρεθεί σε διάφορα μέρη.

Ο Αμερικανός καθηγητής J.W.Pawlingson βρήκε σε τάφο στην <<Θυλάκια>>  ένα τεράστιο ανθρώπινο δόντι  και ο ίδιος αναφέρει ότι το μέγεθος αυτού του δοντιού είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο με το συμπέρασμα αυτό βλέπουμε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε ύψος κοντά στα 3 μέτρα, δεν φαίνεται να  είχαν άδικο ο Όμηρος και ο Παυσανίας κ.α. Όταν μας έγραφαν για υπερμεγέθη ανθρώπους.

Στην Ύδρα στο σπήλαιο του Αγ. Κυπριανού έχει βρεθεί γιγάντιος σκελετός, παρόμοια οστά  σύμφωνα με ντόπιους είναι θαμμένα γύρω από το ναό του Αγ. Νικολάου. Το τρίτο μάτι έχει γράψει για ένα μεγάλο σκελετό περίπου 2,20 μ. διπλωμένο σε ταφική σχάση όπου το βρήκαν στην Πελάνα της Λακωνίας. Γ. Μπαλανό γνωστός  ερευνητής αναφέρει ότι βρήκε σκελετούς γιγάντων και μάλιστα με μεγάλους κυνόδοντες και βρέθηκαν στον λόφο της Βίγλας στην Καστανίτσα Αρκαδίας. Ο αρχαιολόγος Σλήμαν ανακάλυψε στις Μυκήνες σκελετούς της Ομηρικής περιόδου Ύψους 2.05-2,25 τι απέγιναν άραγε  αυτά τα ευρήματα; Πριν από 50 χρόνια περίπου στην Μεσσηνία έχουν βρεθεί  δυο κολοσσιαίοι σκελετοί περίπου 3,50 μ.  την είδηση αυτή την είχε γράψει και η τοπική εφημερίδα, οι σκελετοί σήμερα αγνοούνται. Κατά την διάνοιξη του δρόμου Επισκοπής Ευβοίας βρέθηκαν στοιβαγμένα ανθρωπινά οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για αυτό, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βρεθεί επίσης στοιβαγμένοι σκελετοί διπλάσιου μεγέθους  σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Αττική, σήμερα όλοι αυτοί οι σκελετοί αγνοούνται. Στο Μαρόκο βρέθηκε σκελετός με ύψος 12 πόδια. Στις Φιλιππίνες βρέθηκε σκελετός με ύψος 17 πόδια. Στο Μεξικό το 1926 οι D.W. page Devalda βρίσκουν τεράστιους σκελετούς ύψος 10-12 ποδών. Οι περιοχές που έχουν βρεθεί στο Μεξικό είναι Sisoquiche-Tapextla-Mico River.

Στην Αφρική το  1936 o παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson kohl από την Γερμανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της λίμνης ELYASI της κεντρικής Αφρικής. Σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν βρεθεί γιγάντιους σκελετούς το 1833 στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών  με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κ.τ.λ., το 1850, το 1875, το 1882 ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F.M. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπολείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα -κτερίσματα από πέτρα και τσακμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J.A Faulkner. Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ  βρέθηκε γιγάντιος σκελετός. Αυτός ο σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12-1/2 πόδια ψηλός. Σε όλες της Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου και πιο πολύ νότιο ανατολικά και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλώριδα ( οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δασκάλους από τα αστέρια) Άλλες  καταγεγραμμένες περιπτώσεις στη Β. Αμερική, το 1947 (death valley),  σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821 βρέθηκε σκελετός ύψος 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρκης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνας το 1923 δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!  Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνιας, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 ποδών βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζόνα. Σε δυο περιπτώσεις ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα(Braton Tennesee) σε κάθε πόδι και 6 σε κάθε χέρι. Το 1897 βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών  κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Επίσης βρέθηκαν  στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville στο Οχάιο και στη Νεβάδα πάλι στη Humboldt  Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965 βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών  στο holly του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων επιπτώσεων. Στην Αυστραλία κοντά στον ποταμό Gravels στην περιοχή Bathurst στη Νέα νότιο Ουαλία βρέθηκαν πολλά αντικείμενα ,σφαίρες, ρόπαλα, τσεκούρια, μαχαίρια αντικείμενα βάρους 8,10,15,21,25, λίβρες και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών. Στην ίδια περιοχή ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δυο μέτρων περίπου σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επιστήμονα περίπου 1000 λίβρες!!  Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy  άνηκαν σε άτομο  που είχε ύψος 20 ποδών, βρέθηκαν και αλλά από τον P. Holman. O Noel Reevens βρήκε πατήματα ανθρώπων κοντά στο Kempsey N.S.W. πάνω από τον ποταμό Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος. Στην Κίνα  πάρα πολλά δόντια δράκων (!) τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα  κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων. Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων τα τελευταία 50 χρόνια.

Στα σημερινά χρόνια η επιστήμη της μοριακής βιολογίας έχει προχωρήσει πάρα πολύ και βλέπουμε ότι η μίξης γονιδίων ζωντανών οργανισμών σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς μπορεί να δημιουργήσουμε μεταλλαγμένα όντα, έτσι δεν αποκλείεται και η δημιουργία υπερφυσικών ανθρώπινων όντων σαν τον Αίαντα. Στο κοντινό μέλλον (αν δεν έχει γίνει ακόμα). Υπάρχει η πιθανότητα να το κατασκευάσουν για όφελος κάποιων κέντρων ή και ακόμα για κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι και στην αρχαιότητα έκαναν τέτοιες παρεμβάσεις στην γενετική, κατασκευάζοντας τέτοια όντα και όχι μόνο για γιγαντόσωμους ανθρώπους αλλά και για αλλοπρόσαλλα όντα, για τους δικούς τους τότε σκοπούς, γιατί γνωρίζουμε ότι στο μακρινό παρελθόν υπήρχαν πολιτισμοί που είχαν αναπτύξει μεγάλη τεχνολογία , ίσως σαν τη δικιά μας και μπορεί και μεγαλύτερη, που όμως καταστράφηκαν από πολέμους και από άλλα αίτια. Μπορεί όμως οι γίγαντες να ηταν και ανθρώπινες φυλές όπου με το πέρασμα του χρόνου εξαφανίστηκαν όπως και τόσες άλλες φυλές κατά το παρελθόν.

Το Σεπτέμβριο του 1999 στην εθνική πινακοθήκη πραγματοποιήθηκε μια έκθεση υπό την αιγίδα του αμερικανού καθηγητή J.W.Pawlingson, ο καθηγητής αυτός είχε κάνει εκτεταμένες ανασκαφές στην Τίρυνθα στο Βουνοπράσιο και σε άλλα μέρη και έφερε στο φως συγκλονιστικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ευρήματα αυτά είναι περικεφαλαίες, θώρακες, ξίφη, γιγαντιαίου μεγέθους  κ.α. Σήμερα τα ευρήματα αυτά βρίσκονται στο Ιλινόις της Αμερικής και συγκεκριμένα στο FRITTINSTITUTE του Σικάγου, το μυστήριο είναι πως μεταφέρθηκαν εκεί; Ποιοι μεσολάβησαν από εδώ και έδωσαν την άδεια; Και για πιο λόγο βρίσκονται εκεί πέρα αυτά τα ευρήματα; Δυστυχώς αυτές οι απορίες μου μένουν αναπάντητες, ελπίζω ότι οι υπεύθυνοι κάποτε να ομολογήσουν στη δικαιοσύνη για όλα αυτά τα κακουργήματα που διέπραξαν. Στην Ελλάδα αυτά τα ευρήματα έμειναν για λίγο στην έκθεση που έγινε, όπου δυστυχώς ούτε είχε γίνει διαφήμιση για να μπορούν να το δουν όσοι περισσότεροι Έλληνες γινόταν, ούτε γράφτηκε στον τύπο τίποτα, και η έκθεση κράτησε λίγες μόνο μέρες.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΓΙΓΑΝΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση