ΟΙ 11 ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ AIDS ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ 11 ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ AIDS ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

Χθες που ήμουν μαζί με τον Αισχύλο για μια υπόθεση που ερευνούμε μου ανέφερε για τα μάτια μιας ιερόδουλης από τις 11 που είχαν συλλάβει για το γνωστό θέμα της μετάδοσης αρρώστιας του AIDS. Ψάχνοντας βρήκαμε τις φωτογραφίες των ιερόδουλων που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Στις παρακάτω φωτογραφίες που αναρτήσαμε θα δείτε και εσείς ότι έχουμε δίκιο σε αυτό που προσέξαμε.

Και οι 11 ιερόδουλες οι κόρες των ματιών τους έχουν σχήμα όπως των ερπετών, κοινός για τους γνώστες τους θέματος << Δρακονιανοί-Ερπετόμορφοι-Σαυροειδείς-Φολιδείτες >>όπως τους αναφέρει ο SAMAN LYCAN αλλά και πολλοί άλλοι ερευνητές.

Ρωτώντας σήμερα επαγγελματίες φωτογράφους και δείχνοντας τις φωτογραφίες αυτές μας είπαν ότι δεν έχει καμία σχέση το σκηνικό ή ο φωτισμός ώστε να διαστρεβλωθούν οι κόρες των ματιών σε αυτό το σημείο. Εμείς δεν εξηγήσαμε ποιες είναι αυτές οι γυναίκες στους φωτογράφους και η εξήγηση τους σε όλους που τις δείξαμε τις φωτογραφίες αυτές μας είπαν ότι δεν είναι από τις φωτογραφίες αλλά ότι οι γυναίκες αυτές φορούν φακούς επαφής που κάνουν τις κόρες να φαίνονται σε αυτό το σχήμα. Μάλιστα 2-3  από αυτούς μας είπαν ότι πρόκειται για επαγγελματικούς φακούς επαφής που χρησιμοποιούν σε διάφορες ταινίες τρόμου.

Επίσης ήρθαμε και σε επαφή με διάφορους γιατρούς ρωτώντας και δείχνοντας τις φωτογραφίες από τις ιερόδουλες , το αν η αρρώστια του AIDS  θα μπορούσε να διαστρεβλώσει τις κόρες των ματιών από την ασθενεία. Η απάντηση τους ήταν αρνητική ότι δεν επηρεάζονται από την ασθένεια οι κόρες των ματιών. Όλοι οι γιατροί όταν ρωτήσαμε για τις κόρες των ματιών από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πως μπορεί να έχουν ή τι ασθένεια δημιούργησε τέτοια διαστρέβλωση, μας απάντησαν καμία ,ότι  οι συγκεκριμένες κοπέλες φοράνε φακούς επαφής.

Καμία τους δεν φοράει φακούς επαφής αυτό το απέδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και η εξέταση των γιατρών που τις εξέτασαν. Αν λοιπόν είναι όλα φυσιολογικά στα μάτια τους και δεν φοράνε φακούς επαφής όπως στις ταινίες τρόμου τότε έχουμε να κάνουμε με Ερπετομορφηστές- Αλοηγκόρ.  Δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση για τα μάτια τους εκτός από αυτήν που σας αναφέραμε τώρα και που έχει αναφέρει ο SAMAN LYCAN  σε πολλά άρθρα τους με πολλά βίντεο και φωτογραφίες ως αποδείξεις . Οι γνώμη μας είναι ότι πρόκειται για Αλοηγκόρ- ιερόδουλες που μετέδιδαν τον ιο του AIDS που ίσως να είναι ένας τροποποιημένος ιος όχι του AIDS  αλλά ο συγκεκριμένος ιος τύπου AIDS από τους Δρακονιανούς με σκοπό την μετάδοση του μέσω του sex. Μην εκπλαγούμε αν σε λίγο καιρό ή μετά από κάποια χρόνια ακούσουμε για κάποιο καινούργιο αφροδίσιο νόσημα μη ανατρέψιμο και μη θεραπεύσιμο όπως ο ιος του AIDS. Παρατηρήστε καλά τις φωτογραφίες και θα το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι.

Για μας οι επαγγελματίες και σωστές ιερόδουλες θεωρούμε και πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάνουν κοινωνικό λειτούργημα. Είναι από τα πιο αρχαία και δύσκολα επαγγέλματα στον κόσμο, σε αυτό το άρθρο θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε προσωπικά τίποτα με τις ιερόδουλες, προς τυχόν παρεξηγήσεων. Ίσα ίσα πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ιερές γυναίκες για να αποτρέπονται κάποια προβλήματα που θα δημιουργόντουσαν αν δεν υπήρχαν αυτές. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

ΥΓ

Για περισσότερες πληροφορίες για τους Δρακονιανούς και για τα Αλοηγκόρ θα βρείτε στα άρθρα μας.

Εγώ δεν φοβάμαι το σκοτάδι, αλλά φοβάμαι αυτά που ζουν μέσα του !!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΟΙ 11 ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ AIDS ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

 1. Καλησπέρα φίλε daylight,έκανες μια πολύ
  καλή έρευνα,τα συγχαρητήριά μου!
  Τα Αλοηγκόρ είναι σε πολλά στρώματα της
  κοινωνίας,εδώ στο τόπο μου έχω εντόπιση
  τέσσερα,τα δύο από αυτά μου έκλεψαν και
  ενέργεια.Ένα θέμα που κατά την γνώμη μου
  θέλει πολύ προσοχή από πολλές πλευρές.
  Εύγε αγαπητέ φίλε.

 2. Αγαπητέ φίλε Saman μεταξύ ανθρώπων με κοινά
  ενδιαφέροντα,τέτοιες συζητήσεις με ανταλλαγή
  απόψεων είναι απόλαυση!
  Παρακαλώ στείλτε μου μια ηλεκτρονική διεύθυνση
  για να στείλω φωτογραφίες και βίντεο από το αρχείο
  μου,ευχαριστώ.

 3. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΈΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ SHINOBI ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!;! ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ 11 ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ 185!!! Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ 60 ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΟ Χ 185= : ΚΑΙ ΜΕΤΑ Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ…….!!!!

  ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ!!! ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΕΣ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΔΊΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΟΡΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΥΡΟΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΟΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΗΚΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ………. ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ!!!

  ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΑΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ Η ΤΟ ΤΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΑΙΝΙΑ….ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ « ΑΥΤΟΥΣ »!!

  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!! ΙΣΩΣ!! ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΝΕ!!! ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΏΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ!!! ΣΥΜΦΩΝΏ!!!

  ΕΔΩ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ AIDS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΛΑΧΤΗΚΕ!!!! ( ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ!! ) ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΙΟ, ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΩΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ AIDS ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΏ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΒΓΩ ΣΩΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

  ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙ-ΛΟΓΗΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

 4. Ο Αρχαίος Εχθρός είναι εδώ από την
  αυγή της Ανθρωπότητας!!
  Τα παρακάτω λόγια με εκφράζουν,τα αφιερώνω
  σε όσους πολεμούν και πεθαίνουν για την
  Ανθρωπότητα.
  Και όταν εσείς και εμείς θα έχουμε πια πεθάνει
  και χαθεί,θα είναι ο θρύλος των ανθρώπων σαν
  κι εμάς,εκείνος που θα συνεχίσει να ζει!

Αφήστε μια απάντηση