Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΣΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΜΟΡΦΗ!!!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ DAMON HELLANDBRAND ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ!!;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΣΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΜΟΡΦΗ!!!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ DAMON HELLANDBRAND ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ!!;!!

 

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Damon Hellandbrand ( Ντέιμον Χέλντμπραντ – http://www.dhellandbrand.com/  ) δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα αλλα και πολύ αινιγματική αλλα και τρομαχτική σειρά εικόνων που παρουσιάζουν τους 12 χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου ως εφιαλτικά τέρατα όχι της μυθολογίας που γνωρίζουμε αλλα της νέο-μυθολογίας του  Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84_%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%82_%CE%9B%CE%AC%CE%B2%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84 , βγαλμένα από μια εποχή που η Γη κατοικούταν από τους αρχαίγονους παλαιούς θεούς!!!!

Για ποιο λόγο όμως να αλλάξει τα συνήθεις ζώδια με κάτι τόσο απόκοσμο, φρικιαστικό, αλλά και τρομαχτικό!;! Μήπως θέλει να μεταδώσει κάποιο μήνυμα και αν ναι ποιο!;! Η μήπως θέλησε να ξεκινήσει την καριέρα του ( όπου δεν ξεκίνησε τώρα ) δείχνοντας δυναμικά το τι μπορεί να κάνει!;! Η μήπως είναι μια ειδική καλλιτεχνική << ένδειξη >> προς σε αυτούς που πιστεύουν στους αρχαίγονους παλαιούς θεούς!;!

Ας τα δουμε ξεκινώντας να δίνουμε κάποιες λύσεις στο θέμα αυτό:

Κριός

KRIOS

Ο Κριός που έχει ζωγραφήσει ο καλλιτέχνης αυτός μόνο Κριός δεν είναι!!!! Όχι με τα ζωώδη χαρακτηριστικά αλλά αποκλειστικά με τα χαρακτηριστικά του Σατανά ή ενός άγνωστου Ξενομορφιστή θεού όπου πολλοί αποκρυφιστές και μάγοι χρησιμοποιούν πολλές φορές στις επικλήσεις τους!!!! Επιβλητικός, άγριος, με βλέμμα μίσους και θυμού με τα χέρια τους σε θέση μάχης με ανοιχτές τις παλάμες του και στάση αναμονής είναι σαν να περιμένει κάποιος να τον φωνάξει να διεκδικήσει και να καταστρέψει!!!! Τέτοιου είδους Αρχή δαιμόνων ήταν γνωστή στην Αρχαία Βαβυλώνα!!!!

Ταύρος

tayros

Εδώ ο Ταύρος μόνο Ταύρο δεν θυμίζει, αλλα θυμίζει Μινώταυρο – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82 τύπου δαιμονικού ή Ξενομορφιστή!!!! Η όλη στάση του Μινώταυρου δείχνει να έχει ήδη κληθεί από κάποιους όπου περιμένει να περάσει σε άλλη διάσταση μέσο επικλήσεων…. Από τα λεγόμενα του Άλιστερ Κρόουλι – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81_%CE%9A%CF%81%CF%8C%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9 όπου αυτός έλεγε ότι σε διάφορες επικλήσεις του ένα είδος τέτοιου Μινώταυρου προσπαθούσε να περάσει τους μαγικούς του κύκλους που είχε χαράξει!!!!

Δίδυμος

didimos

Τι ωραίος Δίδυμος ε!;! Μόνο Δίδυμος δεν είναι αυτό το πλάσμα!!!! Θυμίζει σιαμαίο Ξενομορφιστή με μηχανό -ζωώδη χέρια και πόδια, με τα πυραμοειδή κεφάλια τύπου κράνους!!!! Θυμίζει έντονα το φρικιαστικό παιχνίδι Sillent Hill – http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_Hill  ( Σάηλεντ Χιλ – https://www.youtube.com/watch?v=AA8en4uczzQ ) όπου θυμίζει πολύ το τελευταίο τέρας του βίντεο στο κεφάλι με αυτό εδώ!!!! Και όμως τα παιχνίδια τους Σάηλεντ Χιλ δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνονται!!!! Διότι εξυμνούν περίτεχνα μια άλλη διάσταση που ανοίγει στην γη με ιδιαίτερους φρικιαστικούς Ξενομορφιστές μέσα σε ένα στοιχείο του άγνωστου του ακατανοήτου και του δαιμονικού σε όλο το μεγαλείο του!!!! Όποιος τα έχει παίξει αυτά τα παιχνίδια καταλαβαίνει τι εννοώ….!!!! Ας πάρουμε το τελευταίο το νούμερο 4 που έχει βγει και κυκλοφορεί για να δείτε πόσο ψυχεδελικό είναι και το τι εννοώ, μπορείτε να δείτε τα τρέιλερ και των προηγούμενων τριών στο διαδίκτυο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gY91vV0rWr4[/youtube]

Θα μου πείτε τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο!;! Και όμως έχει!!!! Στην Φλόριντα – http://weirdus.com/states/florida/unexplained_phenomena/spook_hill/index.php των ΗΠΑ υπάρχει ένας λόφος όπου τον ονομάζουν ο λόφος των φαντασμάτων ή ο τρομαχτικός λόφος – http://weirdus.com/states/florida/unexplained_phenomena/spook_hill/index.php όπου πολλοί εκτός από αυτά που αναφέρει η ιστοσελίδα πιστεύουν ότι είναι μια πύλη για άλλες διαστάσεις όπου από εκεί βγαίνουν δαιμονικές οντότητες!!!! Οι αυτόχθονες Ινδιάνοι το αποφεύγανε το μέρος αυτό όχι μόνο για τα δαιμόνια αλλα διότι πολλοί ήταν αυτοί που είχαν χαθεί εκεί ανεξήγητα!!!! Μετέπειτα οι άποικοι έδωσαν ακριβός τις ίδιες μαρτυρίες με τους ινδιάνους….!!!! Οπότε ο Ντέιμον τα έχει συνδυάσει τέλεια!!!!

 

Καρκίνος

karkinos

Ο Καρκίνος μόνο Καρκίνο δεν θυμίζει!!!! Αλλα Ξενομορφιστή βγαλμένο από τις ποιο άρρωστες διαστάσεις!!!! Ο λεγόμενος άρχων ονόματι Ραχάλαμ που αναφέρει ο Μαγος Höllenzwang ( Χόλενζβανκ – http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=H%C3%B6llenzwang&action=edit&redlink=1 ) δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτόν!!!!

Λέων

leon

Ο λέων θυμίζει Λεωντοανθρώπους όπου υπάρχουν αναφορές από χώρες της Ασίας ότι υπήρξαν κάποτε και ότι ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχουν!!!! Δεν θα πάω πολύ μακριά….. o Narasihma ( Ναρασίχμα – http://en.wikipedia.org/wiki/Narasimha ) ένας πολύ σημαντικός θεός για τους ινδουιστές ήταν μισός Ανθρωπος μισός λιοντάρι….. αν ψάξει κάποιος θα βρει πολλά!!!! Οπού ήταν καλός και κακός θεός…..!!!! Εδώ λοιπόν των παριστάνει έως εξαγριωμένο και πληγωμένο γεμάτο οργή…..ψάξτε το στην ινδουιστική θρησκεία να δείτε τι σημαίνει…!!!!

Παρθένος

parthenos

Μόνο Παρθένο δεν θυμίζει αυτή η οντότητα!!!! Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι το φωτοστέφανο!!!! Όπου δείχνει ότι είναι κάτι το άγιο!!!! Έτσι λοιπόν χλευάζει την μητέρα του Χριστού την Παρθένο Μαρία!!!! Με τον να την δείχνει με μορφή ιπτάμενου Ξενομορφιστή, γυμνή με τεράστια φτερά δαιμονικά πόδια με νύχια, το ίδιο και τα χέρια της, με κεφάλι ανάμεσα σε Δρακονιανό τύπου Γκρίζου και ανθρώπου….!!!! Θα έλεγε κάνεις ότι ίσως είχε ζοφερή φαντασία…. Μα στην πραγματικότητα δείχνει την ύπαρξη του σατανισμού όπου απεικονίζουν έτσι την Παρθένο Μαρία έως και καλά διεφθαρμένη η οποία έχει πάει ανάμεσα στους έκπτωτους αγγέλους –  http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/06/Hsan-oi-diavoloi-ekpesontes-aggeloi.html !!!! Δείχνοντας έτσι ότι ο σατανάς θα καταφέρει να πάρει την μητέρα του Χιαστού με το μέρος του!!!!

Ζυγός

zigos

Μόνο Ζυγός δεν είναι αυτό το τιτάνιο πλάσμα!!!! Απεικονίζει καθαρά τον Βελιάρ όπου και είναι ο δικαστής της κόλασης και αποφασίζει για τον καθένα το ανάλογο αιώνιο μαρτύριο!!!! Ακριβώς έτσι τον είχε περιγράψει ο μάγος Μέρζεμπουργκ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9E%CF%8C%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%B6%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BA !!!!

Σκορπιός

skorpioq

Σκορπιός!!!!  Το είδαμε και στην ταινια Η μούμια Ν2 http://tainiomania.ucoz.com/load/perip_teia/the_mummy_returns_h_mo_mia_epistr_fei_2001/8-1-0-1778 !!!! Όπου συνδυάζει το παλαιό με το καινούριο από την Σουμεριακή μυθολογία την Αιγυπτιακή μέχρι και σήμερα στο θέμα των αρχαίγονων παλαιών θεών και των επικλήσεων σε αυτούς από ιδιαίτερους ανθρώπους!!!!

 

Τοξότης

toksotis

Τι ωραίος τοξότης!!!! Με την μόνη διαφορά δείχνει ένα τερατούργημα τύπου κενταύρου – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82 !!!! Θα πει κάποιος δεν μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο πλάσμα!!!! Και όμως!!!! Είναι η αλληγορία που πιστεύουν όλοι οι μάγοι των μαύρων τεχνών ότι ο κυνηγός αυτών που ξέφυγαν από κάποια μαρτυρία είναι ο λεγόμενος Χάγκριντ – Στην Ελληνική μυθολογία, ήταν ένας θεός που εκδιώχθηκε από τον Όλυμπο!!!! Ο Δίας όμως, τελικά τον άφησε να μείνει και να είναι ο φύλακας των ζώων!!!! Η Ρόουλινγκ ειδική σε έρευνα μαγείας είπε σε μία συνέντευξή της ότι το όνομα Χάγκριντ προέρχεται από τη λέξη “Χάγκριντενν” που σημαίνει “είχα ένα βράδυ γεμάτο εφιάλτες”!!!! Έτσι λοιπόν πιστεύοντας τα αρχέτυπα των αρχαίων Ελλήνων για τους Κενταύρους οι μάγοι πίστευαν ότι όσοι από αυτούς σκοτώθηκαν πήγαν στην κόλαση και έγιναν αυτό το ον!!!!

 

Αιγόκερως

aigokeros

Μόνο Αιγόκερος δεν είναι τούτο δω το πράγμα!!!! Θα μου πει κάποιος μα έτσι το φαντάστηκε ο καλλιτέχνης!!!! Θα πούμε και για αυτόν,,,,!!!! Σειρήνα!!!! Δεν είναι τίποτα από άλλο από τις κόρες του θαλάσσιου θεού Φόρκυ και μητέρα τους η Χθων ( Γη) !!!! Συνήθως είναι αριθμητικά δύο Αγλαόπη ( λαμπρή στην όψη ) και Θελξιέπεια ( γοητευτική στο λόγο ) ή τρεις ΠαρθενόπηΛευκωσία ( Λευκή ουσία ) και Λιγεία ( Καθαρή φωνή ) ή Αγλαόφωνος, Μόλπη ( μελωδική φωνή ) και Θελξινόη ( όμορφος νους ) κατά τον Ησίοδο!!!! Άλλα ονόματα που τους έδιναν είναι Θελξιόπη  ( γοητευτική όψη ) και Πεισηνόη ( πειθώ του νου )!!!! Το δε όνομά τους συνδέεται πιθανώς με τον Σείριο!!!1 Κατά τον Πλάτωνα οι Σειρήνες ήταν οκτώ!!!!

Κατά το μύθο οι Σειρήνες ήταν θαλάσσιες νύμφες ( Ναϊάδες ) συνοδοί της Περσεφόνης!!!! Όταν τη Περσεφόνη την απήγαγε ο Άδης η μητέρα της Δήμητρα τους έδωσε σώμα πτηνών για να τη βοηθήσουν στην αναζήτηση!!!! Όταν πλέον δε κατάφεραν να τη βρουν εγκαταστάθηκαν σε ένα νησί από όπου με το πανέμορφο τραγούδι τους προσείλκυαν τους ναύτες των πλοίων που πλησίαζαν στην περιοχή τους και προκαλούσαν στην συνέχεια την καταστροφή τους!!!!

Αναφέρονται για πρώτη φορά στην Οδύσσεια ως κατοικούσες στη νήσο Ανθεμόεσσα του Τυρρηνικού πελάγους, στο στενό της Μεσσήνης μεταξύ Σικελίας και Καλαβρίας!!!! Ο Οδυσσέας είχε ενημερωθεί από την Κίρκη για το γοητευτικό τραγούδι τους με το οποίο παγίδευαν τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες, που πλησιάζοντας είτε ξεχνούσαν τον προορισμό τους, είτε κατασπαράζονταν απ΄ αυτές, κι έτσι διέταξε σε όλο το πλήρωμα του να βάλουν κερί στα αυτιά τους ώστε να μην ακούν το τραγούδι των Σειρήνων, ενώ ό ίδιος ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι ώστε όταν ακούσει το τραγούδι τους να μη παρασυρθεί στη γοητεία τους!!!!

Πριν τον Οδυσσέα μόνο οι Αργοναύτες είχαν καταφέρει να περάσουν από την περιοχή τους, όταν ο Χείρων είχε προειδοποιήσει τον Ιάσονα να πάρει μαζί του τον Ορφέα ο οποίος με το τραγούδι του ξεπέρασε σε ομορφιά τις σειρήνες και κατόρθωσαν τελικά να διαφύγουν χωρίς απώλειες!!!!

 

Η νήσος των Σειρήνων ή Σειρηνουσσών δεν είναι επακριβώς τακτοποιημένη ούτε και μυθολογικά. Οι διάφοροι μελετητές έχουν προτείνει πάμπολλες τοποθεσίες. Ωστόσο, κατά την επικρατούσα άποψη βρισκόταν στην παραλία της Καμπανίας πλησίον της Νεαπόλεως!!!! Έτσι λοιπόν οι μάγοι όλου του κόσμου από την αρχαιότητα ως σήμερα θεωρούν τις Σειρήνες πλάσματα του σκότους και του σατανά!!!! Το κυριότερο πολλοί καλλιτέχνες του μεσαίωνα είχαν σκιαγραφήσει πολλά θαλάσσια τέρατα με το κεφάλι αυτού του τύπου!!!!

 

 

Υδροχόος

ydroxoow

Υδροχόος!!!! Αυτό!!!;;!!! Αυτό δεν χρειάζεται καν να το εξηγήσουμε δεν είναι τίποτα άλλο από τον αρχέγονο παλαιό θεό ονόματι Κθούλου!!!! Τον οποίο ο Λάβκραφτ έχει αναφέρει – http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=121685 !!!! αν κάποιος διαβάσει Λάβκραφτ συγκεκριμένα θα δει τις απίστευτες ομοιότητες με την επινόηση αυτήν!!!!

Ιχθύς

ixthis

Ιχθύς!!;!! Εδώ μας δείχνει μια εξοστρακισμένη γοργόνα!!!! Οι εξοστρακισμένες γοργόνες είναι αυτές που έχουν δαιμονιστεί κατά τους μάγους – Αλχημιστές – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1χ του μεσαίωνα!!!! Ο Αλβέρτος ο Μέγας – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%BF_%CE%9C%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82 , δομινικανός μοναχός και επίσκοπος του Ράτισμπον, ο πολυμαθέστερος επιστήμων και φιλόσοφος της εποχής του τις είχε ονομάσει << Πόρνες του Σατανά >> και εννοούσε ότι έκανε ερωμένες του τις γοργόνες για να πνίγουν τους ναυτικούς….!!!!

Τώρα όσο για τον Ντέιμον όλα του τα έργα δείχνουν απίστευτης φαντασίας, τρόμου, μυστικότητας και αποκρυφισμού, δαίμονες ή Ξενομορφιστές ή ακόμα και Αλομορφηστές!!!! Θα με πείτε γλαφυρό και ίσως και θρησκευτικό -μανή με αυτά τα οποία θα σας πω αλλα δεν είμαι έτσι!!!! Αυτά τα οποία φτιάχνει αυτός ο άνθρωπος έχουν έναν απώτερο σκοπό!!!! Και δεν είναι μόνο αυτός!!!! Αλλα ο συγκεκριμένος έπιασε ένα θέμα που πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν, τα ζώδια!!!! Δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την εντολή των Μαύρων Ιερατείων ( οποίος θέλεις μπορεί να διαβάσει για αυτά ΕΔΩ!!!! ) για να εξοικειωθούν με το κακό οι άνθρωποι, με τον πραγματικό σκοπό στην εμφάνιση των Δρακόντιων!!!!

Κάποια πράγματα τα οποία λένε οι πραγματικοί Άγιοι πατέρες της εκκλησίας μας και όχι οι κινούμενοι της μασονίας είναι πραγματικά και θα πρέπει να έχουμε γνώσεις αυτών!!!! Ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στον Χριστό θα πρέπει να λάβουν τις γνώσεις << αυτών >> έστω και για κάποια προετοιμασία!!!! Ίσως ακούγομαι παλαβός και παρασάνταλος, όμως η αλήθεια αυτή είναι!!!!

Ακούστε τα λόγια του Μπόντλερ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%BB_%CE%9C%CF%80%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%81  :

<< Το να υποβιβάσεις την φαντασία σε δουλεία, από την στιγμή που είναι η αιτία αυτού που πρόχειρα αποκαλούμε ευτυχία, ουσιαστικά σημαίνει το να απογυμνώνεσαι από όλα όσα έχεις στο βάθος του εαυτού σου—από την υπέρτατη δικαιοσύνη. Μόνον η φαντασία μπορεί να αποκαλύψει όσα δεν υπάρχουν κι όμως μπορούν να γίνουν και αυτό είναι αρκετό προκειμένου να φύγει λίγο πιο μακριά η φοβερή απαγόρευση για όσα δεν μπορούμε να έχουμε. Είναι αρκετά για να αφεθούμε σε αυτήν χωρίς να φοβόμαστε ότι θα μας προδώσει. >>

Σοφά λόγια!!!!  

Βλέπετε το θέμα είναι ο καθένας πως θέλει να περάσει κάτι στον κόσμο και ένας τρόπος είναι οι καλλιτέχνες με οποιοδήποτε τρόπο καλλιτεχνίας είναι αυτός….. ειδικά ο Ντέιμον το πέρασε πολύ καλά το μήνυμα του…. Και πιστέψτε με έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΣΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΜΟΡΦΗ!!!! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ DAMON HELLANDBRAND ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ!!;!!

  1. Morfeas!!!!

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!!!! ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΑΩΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ!!!! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΑ ΕΓΩ!!!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΑΝΟΤΕΡΟ ΠΑΖΛ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ…..

    ΘΑ ΕΠΑΝΛΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. Πολύ ανατριχιαστικές μορφές. Βλέποντας τες αμέσως αντιλαμβάνεσε ότι αυτός που τις σχεδίασε σίγουρα έχει σχέση με σκοτεινές δυνάμεις. Η ερώτηση μοτ είναι αν όλες οι μορφές αυτές έχουν σχέση και με τη Μαγεία των Πόλεων; Σε αυτό το θέμα υπήρξατε ο πρώτος που το έκανε αναφορά στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και οι μορφές θυμίζουν διάφορα γκραφίτι που βλέπεις στις μεγαλουπόλεις. Αν και ζω σε μια τέτοια πόλη στην Ευρώπη, ποτέ δεν έδινα σημασία σε αυτά μέχρι που είδα την εκπομπή όπου μιλήσατε στον Κώδικα Μυστηρίων. Από τότε άρχισα να παρατηρώ και να ξεχωρίζω(όσο γίνετε) τα γκράφιτι με αθώο περιεχόμενο σε σχέση με τα άλλα. Παράλληλα η εκπομπή που μιλήσατε για την διαφήμηση με το ποτό, μήπως συνδέετε και με τα πιό πάνω; Γιατί αν τα μαζέψεις όλα τα κομμάτια του παζλ, με τα υποσείνηδητα μηνύματα, στις διαφημήσεις, στα έντυπα, στην μουσική και τα γκράφιτι, τότε η πραγματικότητα που ζούμε μήπως είναι πολύ πιο σκοτεινή;

Αφήστε μια απάντηση