ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, « Θ Ε Ο Ι Ε Σ Μ Ε Μ » GEORGE RΟUXOTAS!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ   ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ   ΜΟΥ   ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΝΑΓΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ,

«  Θ Ε Ο Ι    Ε Σ Μ Ε Μ  »  GEORGE UXOTAS!!!!

 

Το παρόν άρθρο είναι ένα ακόμα από τον συνεργάτη μας GEORGE ROUXOTAS το συγκεκριμένο άρθρο το έχει ανακοινώσει και αλλού!!!! Αυτό εμάς προσωπικά δεν μας ενοχλεί!!!! Διότι αυτά τα οποία γράφει και λέει είναι πολύ σοβαρά τα οποία πολλοί θα διαβάσουν και λίγοι θα καταλάβουν!!!!

 

Εμείς συμφωνούμε σε ότι αναφέρει στο άρθρο αυτό!!!!

 

GEORGE ROUXOTAS:

 

ΤΟ   ΒΙΒΛΙΟ   «ΕΣΜΕΝ ΘΕΟΙ».

 

Γράφτηκε πριν από 70 χρόνια, και είναι σε καθαρεύουσα.

Σε 137 σελίδες , όπου ο συγγραφέας προσεγγίζει  μια  σχετικά  απλή   εισαγωγή  στη Θεοσοφία και γενικά «Λευκή Μαγεία»  και ταυτοχρόνως  τα «νοήματα του» είναι σχετικά εύκολα.        Οπότε  ο αναγνώστης  μπορεί να πάει και στα συγγράμματα της  Helena Blavatsky και του William  Judge, εάν έχει την επιθυμία και το ενδιαφέρον  να γνωρίσει   ποιο σύνθετη ανάλυση  περί θεοσοφίας , και  με  δυσκολότερα νοήματα!

 

Θα βρείτε την λέξη  «Τσοχάν».  Στα σανσκριτικά ,   σημαίνει , Καθοδηγητής, Ελοχίμ,  κ.λπ.!

Είμαι να σας συστήσω το πρώτο  βιβλίο του Αριστοτέλη Παπασταύρου, ο ποιος σύμφωνα με την Κυρία Μακρή (εκδόσεις  Μάκρη , Οδός Πατησίων 14, 7ος  όροφος) που τους γνώρισα, ο  συγγραφέας ήταν  Μυημένος Ανεβασμένος Διδάσκαλος στη Θεοσοφία,  ΕλληνοΑμερικανός. Έζησε 108-110 έτη  έγγραψε διάφορα βιβλία στο  Tucson Arizona, USA.

 

Όμως , θέτω και ένα  «αινιγματικό δίλλημα»  στον αναγνώστη ( και κυρίως στο φίλο μου   Φ.Σ.)  … όταν διαβάσει και το  μικρό ένθετο από το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ του Γεωργίου Ζώη  περί του προφήτου Μαϊτέγκα…. και να διαλέξει μόνος του το ΨΕΜΜΑ από την ΑΛΗΘΕΙΑ!   Να αντιλήφθη μόνος του… ο κάθε αναγνώστης ότι , αυτά που ανέφερα προηγουμένως περί  … τρελού Οργουελλισμού!!   Είναι η πικρή Αλήθεια.!

Θέτω τον αναγνώστη, ενώπιων ενός ‘ζωντανού φαινομένου’  όπου θα δει με τα μάτια του … θα πονέσει! … και θα βγάλει μόνος του το συμπέρασμα  στο τι θα συμπεράνει!

 

Θα δεχτεί ότι: «… είμαστε πλάσματα σε χαμηλή διάσταση, οπότε  ΔΕΝ έχουμε την δυνατότητα

να βλέπουμε στο Υπερπέραν, η στο Χωροχρόνο, οπότε και αδυνατούμε να γνωρίζουμε την Αλήθεια/ες …η τα Ψέμματα…. που μας σερβίρουν!».

 

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!……ΠΡΟΣΕΞΤΕ  :

 

Για όποιους ΔΕΝ… γνωρίζουν έχω να πω τα εξής:

 

Οι  Πλάνητες ,καθώς και η Γη,  διέπονται, εποπτεύονται, οπότε και  διοικούνται από «Αναβιβασμένες  Οντότητες»,  που ΔΕΝ φαίνονται!  Είναι  «Αϋλοι-Ασώματοι»  … που δύνανται

οπότε επιθυμούν να «υλοποιήσουν  ένα σώμα»… και να κατέβουν στο επίπεδο και την διάσταση μας.  Οπότε  τις σελίδες 30, 31 αναφέρεται στη «μόλυνση  του πλανήτη Γη» από Ξένα  και μη  Αδαμιαία Γένη  (από Αδάμ και Εύα)…. Δηλαδή , Δρακονιανούς, Σαυροειδείς, Οφιοειδείς κ.λ.π.

 

Στην σελίδα 108, δίνει την πληροφορία ότι :

 

Ο Βασιλεύς Λεωνίδας της Σπάρτης που πολέμησε στις Θερμοπύλες  το στράτευμα των παραμορφωμένων Περσών, τους γνωστούς  «Αθανάτους», θεωρείται να είναι ο Διδάσκαλος Σέραπις Μέγας Τσοχάν της  Τετάρτης Σφαίρας.   Αυτή η  πληροφορία   είναι σοβαρή!!!     Συνεπώς ήταν… « Θεότης»

 

Στην σελίδα 135,  ομιλεί για τον Μαϊτέγκα.

 

 ΓΕΝΙΚΕΣ  «ΣΚΕΨΕΙΣ».

Όταν διαβάζουμε  ένα έγγραφο, η βιβλίο καλά είναι να σκεφτόμαστε  «τι διαβάζουμε?»,

Δηλαδή… πως μπορούμε να πάρουμε , η να εκλάβουμε τις «Αλήθειες» και να τις  «διαχωρίσουμε από τα Ψέματα».  Γιατί?  Αυτό!

Εδώ, υπάρχει ένα  αέναο και κοινό μυστικό! Όπου υπάρχουν θέματα Κυβερνήσεως, Διοικήσεως ,  και Θρησκειών   υπάρχει  και   εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

Θέλω να εκφραστώ και στους «νέους» αναγνώστες που θα πάρουν αυτό το μικρό βιβλίο ,σαν αντίγραφο-δωράκι από εμένα, … και να τους διαβεβαιώσω ότι:  «κατά πρώτον και κύριο  υπάρχουν ,

και υφίστανται   παντού στο Πλανήτη Γη, όποτε και στην Ελλάδα!….ομάδες  από τα  σχετικά  ‘Ιερατεία’  , Λευκά  & Μαύρα»  και δεν υφίστανται  πρόσφατα,  αλλά  διαφαίνεται ότι  υπάρχουν από χιλιάδες χρόνια  ως σήμερα, από την  Βαβυλώνα  πριν από 13-14.000 χρόνια,  δηλαδή δια μέσου των αιώνων, τα οποία διασπείρουν  Οργουελλισμό.

 

Συνεπώς, πριν διαβάσετε   τα κάτωθι , να γνωρίζετε ότι :σήμερα …. υπάρχουν κρυφά γραφεία ερευνών που εργάζονται  για Μασονικές Στοές (τα οποία θα ονομάζω και ‘κρυφά σχολιά’) που διέπονται από Δαίμονες Σκοτεινών …μέχρι Μαύρων Συμφερόντων, και οι έρευνες που κάνουν είναι να εδραιώνουν Ψέματα επάνω σε Πάλαια Ψέματα! Να διαστρεβλώνουν Αλήθειες , η να πέρανε  Ψέματα μέσα σε Αλήθειες.   Γενικά, εδώ μας τυφλώνουν τα μάτια  ‘συνεχώς’ σε σημείο  που είναι  φοβερά δύσκολο να δούμε «το  …πραγματικό  ΦΩΣ».   Η κατάσταση μάλιστα σήμερα με αυτή την «κρίση»… αλλά και γενικότερα, είναι αφόρητη!

 

Για να μην μακρηγορώ!   Το πρόβλημα μου, και πιστεύω και το πρόβλημα του αναγνώστη είναι και θα είναι…. να βρούμε τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! Όσον  γρηγορότερα το αντιληφτούμε τόσο το καλύτερο.

Το να σωθούμε  ΕΜΕΙΣ?  …η  ,πολύ δυσκολότερο!!… να προσπαθήσουμε να σώσουμε και κάποιον  ΑΛΛΟΝ?  Για εμένα , δεν υπάρχει άλλη λύση στο πλανήτη  Γη. Έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια  υπομονής… όχι μόνον από εμένα, αλλά και από  άλλους συνομιλητές μου.  Να δούμε όμως πως?

 

-1ον) :  Διαβάζοντας την «Αγία Γραφή» !  Ναι !  σεβαστή , σεβαστότατη αντίληψη.  Αλλά είναι γνωστόν ότι, την  Αγία Γραφή  την έγραψε , η ίσως έχει συμβάλει εις  βάθος  η Αριστοκρατική  Οικογένεια  Ρωμαίων του Πείσωνα  (The Pison Family), και ο Βίλνιος, σύμφωνα και με τους Συγγραφείς Μ&Μ Καλογερά. Έκτοτε , οι ιστορία με το «Μέγα Κωνσταντίνο κ.λ.π.»  που δημιούργησε το Βυζάντιο είναι γνωστές.   Εγώ προσωπικά έχω διαβάσει μέρη της Αγίας Γραφής… και κυρίως την Γένεση και  την Αποκάλυψη.  Προσοχή έδωσα στα Λόγια του Ιδίου του Ιησού Χριστού, (έλαβα μια γραφή με τα  Λόγια Του… σε «κόκκινο»).

 

-2ον) :  Βίους και Προφητείες   Αγίων της  Εκκλησίας μας , καθώς και  αποσπάσματα από τις Σίβυλλες,…προϊστορικές  γυναίκες  ανεβασμένων αντιλήψεων, προαγγέλων της ελεύσεων του Υψίστου! Σεβαστές μέχρι σεβαστότατες!!!

 

Προσέξτε όμως εδώ:  Έχω  μάθει ότι  ….τα  ‘Μαύρα Ιερατεία’  έχουν μεταποιήσει η συμβάλει στην δημιουργία  …και προφητειών … μέχρι και Αγίων!!…. ώστε να διαστρεβλώσουν τις Αλήθειες , η   και να γίνουν «πιστευτά»  από το ευρύ κοινό!    Ο Μάγος…Νοστράδαμος, δεν ήταν Άγιος,  αλλά   ήταν  η μεγαλύτερη  διείσδυση προγραμματισμένων  «αληθειών»!!!! που έφτασε  να ‘δώσει   αλήθειες’   μέχρι τους … Διδύμους   Πύργους της Νέας Υόρκης της 11ης Σεπτ. 2000, από τον 15ον – 16ον     Αιώνα  Σήμερα.  Πολλοί διερωτώνται ,  μήπως ήταν προγραμματισμένες καταστάσεις-σχέδια των σκοτεινών Ιερατείων πριν από 200-300 χρόνια???

 

Πήγα προσωπικά επί 2 χρόνια στους μάρτυρες του Ιεχωβά, Χιλιαστές!!  Για να μάθω, να με διδάξουν   την  ‘δική τους αλήθεια’(… δηλαδή τους κατασκόπευα!). Έχουν δικές τους αναλύσεις  επί της Αγίας Γραφής  και το κυριότερο βάζουν … και επιμένουν …. Ότι το όνομα του ΘΕΟΥ  είναι  συγκεκριμένο  Γιάχ, ΓΧΒΧ, Γιαχβέ, Ιεχωβά.  Μα, αυτός ήτανε ο Πατέρας του Ιησού Χριστού??????.

Στο όνομα Γιαχβέ  αναφέρονται πολλοί  και στην μυθιστορία  ως τον  κλωνοποιητής  του Κρόνου, προσωπικότητα  «αιμοσταγή»   και ενάντια στο γένος των ανθρώπων.  Ο Γιαχβέ είναι  η οντότητα, και ήταν ο ΣατανοΘεός που κορόιδεψε τους Εβραίους. Τους υποσχέθηκε ότι : ‘…. Θα τους κάνει  έναν μεγάλο Λαό’…. Ναι!  Αλλά, πως? και γιατί?… οδηγηθήκαν  μαζικός στα κρεματόρια  Νταχάου  & Άουσβιτς??? Το όνομα του κατά την γνώμη μου,  έχει αλλάξει σε Εωσφόρος, Λούσιφερ, Αννού

(Αννουνάκι), Γιαχβέ , Σατανάς ( εδώ!!! επιθυμώ την γνώμη του φίλου μου Φ.Σ.,   εάν σφάλω).

 

Έχω πάει και στην Ευαγγελική Εκκλησία στην Οδό Μεσογείων ,Αγία Παρασκευή-Νομισματοκοπείο,

μερικές φόρες παλαιοτέρα. Γιατί??  Διότι, Άκουσα σε λόγο του Τζωρτζ Μπους Σένιορ (πατέρα του μικρού  δαίμονα) να λέει ότι είναι οπαδοί της Ευαγγελικής Εκκλησίας .  Μην ξεχνάμε όμως ότι ο θειος του Τζώρζ Μπους  Τζούνιορ από την μητέρα του Μπάρμπαρα Μπους  ήταν ο «Μαύρος Μάγος» και ομοφυλόφιλος Άλιστερ  Κρόουλυ… που μαζί με τον Ιαν Φλέμινγκ  γράψανε και τα βιβλία

του Τζεϊμς Μποντ 007. Συνεπώς, τι   Εκκλησία είναι και αυτή??

 

Μα, γιατί   τα αναφέρω όλα αυτά???  …για να σας δείξω πόσο δύσβατος είναι , (η μάλλον μας τον έχουν «φτιάξει»!!)…  ο δρόμος , η  ατραπός, το μονοπάτι…. Για να πλησιάσουμε το ΦΩΣ  του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

 

Πάμε στη Καθολική Εκκλησία! Η Εκκλησία αυτή πράγματι έχει και τους περισσότερος οπαδούς. Πηγαίνετε  κατευθείαν στο  φιλμάκι  youtube.  Να δείτε τον  σημερινό  Πάπα της Καθολικής Εκκλησιάς    ‘BENEDICT’, όπου το όνομα  αυτό του “δόθηκε’  από το Ιερατείο των Καθολικών του του ‘κλειστού’…..Βατικανού , προσέξτε ΔΕΝ είναι δικό του.

ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ!!   Συμφωνά με τον Αρχαίο Ελληνικό Σοφό  Λεξάριθμο,  Β(2)+Ε(5)+Ν(50) +Ε(5)+Δ(4)+Ι(10)+Κ(20)+Τ(300)+Ο(70)+Σ(200)= ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ(666).   Συνεπώς,  θα είναι και ο Τελευταίος Παπάς. Τώρα, βλέποντας και το φιλμάκι  :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-9cWK3DxGJc[/youtube]

προς το τέλος… έχουμε τον  Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησιάς  Βενεδικτίνο, Benedict,  μαζί με τον «Μαύρο ΣατανοΠαπά της Σατανικής Εκκλησιάς» Πήτερ  Χανς  Κόλβενμπαχ.  Συνεπώς,  σήμερα…η Καθολική Εκκλησία είναι  Καμουφλάζ Σατανισμού!

 

Πήγα , για μικρή περίοδο, στο Βουδιστικό κίνημα  του Σρι Τσιμοϋ  , στην Αθήνα.  Έκανα  διαλογισμό!    www.SriChinmoy.org.   Ο   θανών Διδάσκαλος, άφησε διάφορα βιβλία !  Ήταν στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών, έδινε  «συμβουλές»….  Αμφιβάλλω εάν τον άκουγε κανένας!!

Έχω φιλμάκια του σε dvd!  Ο διδάσκαλος , ήταν απλά  μια  ‘μικρή επαφή’ με κάποιον  που θα με οδηγούσε  στο   μονοπάτι που ψάχνω!

Βεβαίως  , παλαιοτέρα   όταν έμπλεξα με το Τάγμα του Lucis Trust World Goodwill, το οποίον με ενθουσίασε σχετικά… από το «σκοτεινό» Τάγμα των  Rosicrucian  Order που εγκατέλειψα!

Έτσι λοιπόν είχα διαβάσει  κάποια βιβλία  της  Αλίκης Μπέϊλυ  αλλά μου ήταν δυσνόητα…τότε!.

Συνεπώς, σιγά-σιγά  βρέθηκα και στα βιβλία  του Αριστοτέλη  Παπασταύρου το οποίον σας συνιστώ να μελετήσετε!

 

Η   ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

Αισθάνομαι προσωπικά!,…. και αυτό θα πρέπει ισχύει και για όλους μας, ότι θέλω καθοδήγηση!

Τι εννοώ??  Όταν ήμασταν βρέφη, είχαμε την φωνή της μητέρας μας….παιδί μου… πρόσεχε!

Πιες το γάλα σου!…. μη θα χτυπήσεις …κ.λ.π.

 

Πήγαμε στο Δημοτικό,  … μετά Γυμνάσιο!!   Είχαμε το δάσκαλο, τον καθηγητή… μάθε γράμματα!  Να γίνεις  καλός και χρήσιμος στη κοινωνία!  ( … ποια κοινωνία Θεέ μου?  Αυτή??)  … μα πήγαμε και στο Πανεπιστήμιο!!

Τώρα!  γεράσαμε πήγαμε 60 χρονών, και  αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε… πόσο μα … πόσο μας  κορόιδεψαν και μας  γέρασαν να πιστεύουμε  στο … Αμερικανικό Όνειρο!!! … στα Χρηματιστήρια!  Στα ΛΕΦΤΑ! Και στα Διοικητικά Σχήματα …. ΑΠΑΤΗΣ!!! …. στα  πραγματικά «Μπουρδέλλα τους».  Ίσως η  Παγκόσμια  Κρίση  που  δημιούργησαν μας έδωσε την αφορμή να ξυπνήσουμε!

Μας , έχουν  βάλει  σαν ψαράκια στη γυάλα, η σαν πουλιά στα κλούβια… και μας βομβαρδίζουν με την τηλεόραση.  Έφτασε η κοινωνία στο να λένε όλοι  φλυαρίες!!  Και κανένας δεν αντιλαμβάνεται Τίποτα!   Μα, γιατί?  …ποιος μας οδηγεί??  Επί τέλους….Που μας πάνε???

 

Το ερώτημα όμως  είναι !  από πού ήρθαμε?   …ούτε αυτό μας λένε!… και που θα πάμε?

Δυστυχώς,   η Ορθόδοξη Εκκλησία ΔΕΝ έχει μαζική πρόσβαση στους πιστούς της!

Τα    ιερά  γραπτά κειμήλια   είναι φυλλαγμένα από σοβαρούς Αγιορείτες, οπότε  ο  πιστός , ο ακόλουθος της πίστεως  που πράγματι θέλει  να μάθει για την Χριστιανοσύνη … θα πρέπει να έχει

άδεια για πρόσβαση σε «έρευνα»  όλων αυτών!…Ναι!   δύσκολα όμως..!

Μονό οι λειτουργίες  για εμένα  ΔΕΝ είναι επαρκείς!  Αυτό ‘εκμεταλλεύονται’  οι Γιεχωβάδες!

Για τον πολύ κοσμάκη… τα Βυζαντινά Ελληνικά δυσκολεύουν  πολύ.

Επίσης, λίγοι είναι οι «Ανεβασμένοι  Ορθόδοξοι Ιερείς» όπως ο ΠαπαΣάββας  Αχηλέως , του οποίου έχω ένα βιβλίο και  το μελετώ, με προοπτική να προσπαθήσω να τον βρω.

Είναι , ένας « Εξορκιστής Δαιμονισμένων»  …. Άρα θα πρέπει  ομιλεί με τον Ύψιστο.

 

Οπότε , αντιλήφθητε το!!!   ήρθε η ώρα να έχουμε  και  άλλη καθοδήγηση!!!   …. Από κάποιον άλλο καθοδηγητή, οδηγό «Ανεβασμένο»  .. που θα μας δείξει  που είναι το  μονοπάτι  για να πλησιάσουμε το  πολυπόθητο   ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!

Να μας οδηγήσει, ώστε να ανέβουμε.. πιο ψιλά από τα άλλα πλάσματα!  Να καταλάβουμε ότι σαν βιολογικά όντα είμαστε   99% ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΝΟΥ, ΔΙΑΝΟΙΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ κ.λ.π. που όλα σχεδόν ανήκουν στην  «Μονάδα»… τον Κύριο Ιησού Χριστό….. και  ίσως και σε άλλες Οντότητες  Θεοτήτων που ΔΕΝ  γνωρίζω.

Πρέπει να αντιλήφθητε ότι  οι Ηγεμόνες της Γης έχουν ρίξει το κέντρο του βάρους στην  «κατανάλωση, υπερκατανάλωση, στο χρήμα» !! … αυτό   σου λένε να βλέπεις  συνεχώς μέχρι να πάθεις  πλήρη «τύφλωση» … για να μην  κοιτάξεις ποτέ τον ουρανό!… να βλέπεις  συνεχεία  στην τσέπη σου και το βιβλιάρια της Εθνικής Τραπέζης (την μεγάλη μας φίλη!).

Γνωρίζουν τις αδυναμίες μας.  Οπότε δυστυχώς , έχουμε κοιμηθεί σαν ανθρώπινα πλάσματα! βουτηγμένοι στο Βούρκο του χρήματος και της ύλης!

ΟΚ!  Καθοδήγηση  που, πως θα βρούμε?  Εφόσον οι Ηγεμόνες της Γης  διαθέτουν «πακτωλούς»

Χρημάτων  να μας τυφλώνουν με τα μάτια μας… ορθάνοικτα? με  Οργουερλλισμό!… παραπληροφόρηση! ..προπαγάνδα!… αποπροσανατολισμό!  Με μεγάλα  εργαλεία όπως η Τηλεόραση και τα ΜΜΕ?

 

ΤΙ    ΠΙΣΤΕΥΩ    ΕΓΩ!

Πιστεύω στην ύπαρξη του Χριστού 1000%!  ΔΕΝ δέχομαι ότι έγινα μόνος μου! Η παρούσα μου ενσάρκωση ( η και οι προηγούμενες)  έγιναν με την βοήθεια  της Ιεραρχίας Αγγέλων των Θεών ,

Η  «μετάγγιση»  της ψυχής μου, και των ψυχών όλων μας  τουλάχιστον των περισσοτέρων από εμάς  με  αποστολή και …σκοπό να έλθω εδώ…. Για να δω!  … να γευτώ!  ΟΛΗ Αυτή  την <ΤΡΕΛΑ> που λέγεται ζωή  σήμερα… έχει κάποιο  λόγο .

Αυτό….. ας αναρωτηθεί και ο τυχών αναγνώστης  του βιβλίου!

Πιστεύω  και 90% στην «Θεοσοφία»!!  Όμως, πάντοτε έχω και επιφυλάξεις με μικρο-ενδοιασμούς.

 

ΤΩΡΑ   ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΠΡΟΦΗΤΗ    ΜΑΪΤΕΓΚΑ.

Κατά την γνώμη μου …. Τι πρέπει να συμβαίνει!!  Είναι ακριβώς (… γνώμη μου!)   αυτό που εξηγεί  κάποιος  ερευνητής με όνομα η ψευδώνυμο Saman Lycans  κάπως   στο Σαϊτ  www.invisiblelycans.gr.

Δηλαδή!  Ο κόσμος δεν γνωρίζει  το Τσοχάν  Μαϊτέγκα ως  Τσοχάν της 7ης Ακτίνας, ΔΕΝ έχει παρουσιαστεί  ο Ίδιος  ποτέ  στη Γη , όπως ο Χριστός! οπότε τα Μαύρα Ιερατεία   των διαβόλων …. «πρέπει να προωθούν»   κάποιον άλλον  Ψεύτη … για να  γελοιοποιηθεί  η όλη υπόθεση  περί θεοσοφίας!   με  την προϋπόθεση να αποπροσανατολίσει την Αλήθεια.

Αυτό, ας σκεφτεί ο  κάθε φίλος μου αναγνώστης, να μην το αποκλείσουμε!

Οπότε , πιθανότατα και ο συγγραφέας  Γεώργιος Ζώης, δίκιο έχει μεν αλλά!… να σφάλει!  καθόσον  …άλλοι τον έβαλλαν « να μην γνωρίζει τι γράφει».  Πιθανόν από πίσω του να είναι ο Βενεδίκτος με τον Κόλβενμπαχ.   Γ …..  Νοέμβρης  2011.

 

ΟΜΩΣ   ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ.

Εάν και την όλη   θεοσοφία   την θεωρούν «Σατανισμό»  έχω την επιφύλαξη να πω ότι σφάλλουν.

Αλλά,  ας  διευκρινίσω ότι :

 

Για οποίους  γνωρίσουν  εις βάθους  τις  δυνατότητες που δύναται ο σαν μεμυημένοι   να λάβουν …. και κατόπιν να  τα χρησιμοποιήσουν  τις δυνατότητες τους του  ΕΓΩ τους εναντίον τις ανθρωπότητας…… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!!   Αυτό θα πρέπει   από την μεριά της Ορθόδοξης Εκκλησιάς να  θεωρείται  «Σατανισμός»  εκ μέρους της θεοσοφίας Μπλαβάτσκυ.

Δεν θα πρέπει να είμαστε  τόσο απόλυτοι.

 

Εγώ προσωπικά  , δεν επιθυμώ να  «μπερδέψω»  τον αναγνώστη. Πολύ απλά, θεωρώ ότι σωστό είναι να γνωρίζει κανείς το   …  «Τι έχει ειπωθεί! … Τι πρεσβεύουν οι θεοσοφιστές!» .

Ειλικρινά, πρεσβεύω ότι είναι… ένα  άλλο ‘μονοπάτι’ που θα  δει ο αναγνώστης  πόσο μακριά είναι ο κόσμος  από το πραγματικό ΦΩΣ , …  πως θα  δοκιμάσει, και  θα προσπαθήσει  ο ίδιος να το πλησιάσει.

Διαβεβαιώνω τον αναγνώστη ότι , τα Μαύρα Ιερατεία  των Σαξόνων και άλλων ΣατανοΑγγέλλων,   έχουν βάλει τους ΕβραιοΧαζαρους  καρδινάλιους… να μπερδέψουν στις θρησκείες   … ΟΛΑ με ΟΛΑ!

Ναι!!  Μα  … Όλες τις θρησκείες σε σημείο που άκρη δεν βγαίνει πουθενά!  Έχουν μεταβάλλει τις Θρησκείες σε ‘Διοικητικά και Κρυφά Κυβερνητικά  Σχήματα’  και ‘ Ιστιντούσια’.

Οπότε, διαβάζουμε, και θα διαβάζουμε …. τα πάντα!

Για εμάς, όλα θα είναι ΑΛΗΘΕΙΕΣ  , και ταυτοχρόνως  όλα θα είναι ΨΕΜΜΑΤΑ.

 

 ΝΑ…ΜΗΝ….ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ …ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ….  ΤΙΠΟΤΑ 100%.

Όταν πεθάνουμε… πιθανόν μάθουμε !  … εάν μπορέσουμε να πλησιάσουμε  τότε τους Αγγέλους του ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ  ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Εδώ, υπάρχει βιομηχανία από ,  Ευαγγελιστές, Χιλιαστές, της Πεντηκοστής, Κόπτες,  Ιουδαίους, Καββαλιστές, Βουδιστές, και Μουσουλμάνους.

Το ΧΑΟΣ είναι πολύ  μεγάλο! Μην ξεχνάμε του Ιησουίτες της Παππικής  Εκκλησιάς  που γαλούχησαν τον   Ανταμ Βαϊσχαουπτ… και δημιούργησε τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. Πίσω από εκεί κρύβετε σήμερα  και ο Πήτερ  Χανς Κόλβενμπαχ.

 

Αν και μικρό το άρθρο αυτό ήταν θεσπέσιο!!!! Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον αγαπητό μας GEORGE που μας το έστειλε και σε εμάς για να το αναρτήσουμε!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση