H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ!!!!

Αν και έχω ξανά αναφέρει για αυτήν την βάση στοιχεία, αξίζει να το διαβάσετε  για να καταλάβετε πλήρως το τι παίζεται εδώ και χρόνια στην περιοχή αυτή!!!! Περιέχει δυο ομολογίες του ΒΟΛΦ και του ΤΟΜΑΣ ΚΑΣΤΕΛΟ!!!! Αν και κυκλοφορούν ευρέος στο διαδίκτυο πάρτε μια γεύση από αυτά για να δείτε το τι γίνεται και πόσο άγνοια έχουμε εμείς οι άνθρωποι για αυτό το θέμα!!!!

Η Ντούλτσε (Dulce) είναι ένα μικρό χωριό στα βόρεια του Νέου Μέξικο με πληθυσμό 900 περίπου κατοίκων. Έχει ένα μόνο βασικό μοτέλ και ελάχιστα μαγαζιά. Εκεί κοντά, στο οροπέδιο Αρτσουλέτα, λέγεται ότι υπάρχει μια κοινή υπόγεια μυστική βάση της αμερικανικής κυβέρνησης και των εξωγήινων μαζί και ένα βιολογικό εργαστήριο στο οποίο γίνονται παράνομα γενετικά πειράματα πάνω σε ανθρώπους και ζώα.

Γύρω από το μικρό αυτό χωριό συμβαίνουν του κόσμου τα παραφυσικά φαινόμενα και με τη μεγαλύτερη μάλιστα συχνότητα: θεάσεις και προσγειώσεις UFO, απαγωγές, εμφυτεύματα, ακρωτηριασμοί ανθρώπων και ζώων, αλληλεπίδραση μυστικής κυβέρνησης – εξωγήινων, θεάσεις ερπετοειδών, υπόγειες βάσεις και συναντήσεις με «ανθρώπους με τα μαύρα» (Men in Black ή MIB). Οι παράξενοι ακρωτηριασμοί αγελάδων που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή αποδόθηκαν από μερικούς ερευνητές στους «εξωγήινους» των UFO. Έχουν αναφερθεί περίεργα φώτα και άλλα παράξενα φαινόμενα σε πολλά μέρη όπου βρέθηκαν οι αγελάδες το καιρό του ακρωτηριασμού τους.

Ο επιστήμονας Πωλ Μπένεγουιτζ, πρόεδρος των εργαστηρίων Thunder Scientific Labs στην Albuquerque είχε φωτογραφήσει πολλές φορές UFO και λέγεται μάλιστα ότι είχε εδραιώσει μια επικοινωνία με την υπόγεια βάση τους στη Ντούλτσε. Σε μια συνέντευξή του είπε πώς είχε δει τους εξωγήινους πάνω σε μια βίντεο οθόνη. Εκείνο το καιρό οι εξωγήινοι του μετέδιδαν σήματα από μια βάση κάτω από το οροπέδιο Αρτσουλέτα.
Ο ερευνητής Γουίλιαμ Μούρ υποστηρίζει ότι πράκτορες της Αμερικανικής κυβέρνησης έδειξαν ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Μπένεγουιτζ και προσπάθησαν να τον εξουδετερώσουν στέλνοντάς του τη μέγιστη δυνατή παραπληροφόρηση που μπορούσε αυτός να απορροφήσει, διασαφηνίζει όμως αν μέρος αυτής της παραπληροφόρησης ήταν και η υποτιθέμενη επικοινωνία του με τους εξωγήινους στη Βάση του Ντούλτσε.

Η Κρίστα Τίλτον από την Οκλαχόμα ισχυρίσθηκε ότι τον Ιούλιο του 1987 είχε απαχθεί από δυο μικρούς γκρίζους εξωγήινους και είχε μεταφερθεί με το διαστημόπλοιο τους σε μια τοποθεσία σε ένα λόφο όπου συνάντησε έναν άνδρα ντυμένο με μια κόκκινη στρατιωτική στολή. Οι «γκρίζοι» την οδήγησαν σε ένα τούνελ περνώντας από διάφορα σημεία αυτόματου ελέγχου με κάμερες ασφαλείας. Μετά τη πήγαν με ένα όχημα σε μια άλλη περιοχή όπου αυτή ζυγίστηκε πάνω σε μια ζυγαριά κοιτώντας την οθόνη ενός υπολογιστή. Αφού ο υπολογιστής εξέδωσε τη ταυτότητά της, της είπαν ότι είχαν εισέλθει στο Πρώτο Επίπεδο μιας εγκατάστασης με επτά επίπεδα. Τελικά την πήγανε στο Πέμπτο Επίπεδο όπου ανέφερε ότι είδε εξωγήινα διαστημόπλοια και μικρόσωμους γκρίζους σε μερικές περιοχές από τις οποίες πέρασε.

Σε ένα μεγάλο δωμάτιο αυτή είδε ψηφιακούς μετρητές προσαρτημένους σε μεγάλες δεξαμενές και μεγάλους βραχίονες που εκτείνονταν από κάποια τούνελ μέσα σε αυτές. Αυτή άκουσε ένα βόμβο, μύρισε φορμαλδεΰδη και είχε την εντύπωση ότι ταρασσόταν ένα υγρό στις δεξαμενές, δεν είδε το περιεχόμενό τους. Έχει κάνει σχέδια πολλών από αυτά που ισχυρίζεται ότι είδε στη διάρκεια της απαγωγής της.

Αυτές οι ίδιες δεξαμενές απεικονίσθηκαν επίσης σε ένα σύνολο εγγράφων με το όνομα Τα Έγγραφα του Ντούλτσε”, τα οποία υποτίθεται ότι εκλάπησαν από την υπόγεια εγκατάσταση του Ντούλτσε μαζί με πάνω από 30 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μια βιντεοταινία από τον αξιωματικό ασφαλείας Τόμας Έντγουιν Καστέλο. Αυτός ισχυρίσθηκε ότι εργάσθηκε στο Ντούλτσε μέχρι το 1979, όταν μη μπορώντας να αντιμετωπίσει άλλο πια τη φοβερή πραγματικότητα που ζούσε καθημερινά και τα τρομερά πράγματα που είχε δει, αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει την εγκατάσταση και να πάρει μαζί του αυτά τα πράγματα.

Χρησιμοποιώντας μια μικρή κάμερα τράβηξε πάνω από 30 φωτογραφίες περιοχών μέσα στο πολυεπίπεδο αυτό συγκρότημα. Συγκέντρωσε μετά κάποια έγγραφα και έκλεψε μια βιντεοταινία ασφαλείας από το Κέντρο Ελέγχου, η οποία έδειχνε τις κάμερες ασφαλείας των διαδρόμων, τα εργαστήρια, τους εξωγήινους και το προσωπικό της βάσης. Μετά, απομονώνοντας το συναγερμό και το σύστημα παρακολούθησης σε μια από τις πάνω από 100 εξόδους της βάσης προς την επιφάνεια έφυγε από την εγκατάσταση μαζί με τις φωτογραφίες, το βίντεο και τα έγγραφα. Στη συνέχεια έκρυψε τα «πρωτότυπα» αφού έφτιαξε πέντε συνολικά αντίγραφα.

Επιστρέφοντας σπίτι του να πάρει την οικογένειά του βρήκε να τον περιμένουν πράκτορες της κυβέρνησης, ενώ η γυναίκα του και ο γιος του είχαν απαχθεί. Τον είχε προδώσει ένας συνάδελφός του εργαζόμενος. Οι πράκτορες ήθελαν να τους παραδώσει αυτά που είχε πάρει από την εγκατάσταση για να του επιστρέψουν τη γυναίκα και το παιδί του. Όταν κατάλαβε ότι αυτοί θα χρησιμοποιούντο σε βιολογικά πειράματα και δεν επρόκειτο να επιστρέψουν αβλαβείς αποφάσισε να εξαφανισθεί.

Ο Καστέλο ισχυρίσθηκε ότι υπήρχαν πάνω από 18.000 μικρόσωμοι << γκρίζοι >> στην εγκατάσταση της Ντούλτσε και ότι είδε ερπετοειδείς ανθρωποειδείς. Το επίπεδο ασφαλείας στη πολυεπίπεδη αυτή υπόγεια εγκατάσταση αυξάνει καθώς κατεβαίνει κάποιος σε χαμηλότερα επίπεδα. Ο Καστέλο είχε μια άδεια ULTRA-7 που σημαίνει ότι ήξερε για επτά υποεπίπεδα, αλλά μπορεί να υπήρχαν και περισσότερα. Οι περισσότεροι εξωγήινοι βρίσκονταν στα επίπεδα 5, 6 και 7. Το μόνο σημάδι στα Αγγλικά ήταν πάνω από το διάδρομο του σταθμού του υπερταχύ μετρό (μάγκλεβ) που έλεγε << Προς Λος Άλαμος >>.

Υπόγεια τούνελ συνδέουν το Ντούλτσε με την υπόγεια εγκατάσταση Πέιτζ στην Αριζόνα και μετά με μια υπόγεια βάση κάτω από τη περίφημη περιοχή Area 51 της Νεβάδα. Υπόγεια μάγκλεβ συνδέουν το Ντούλτσε με υπόγειες επίσης εγκαταστάσεις κάτω από το Τάος, το Ντάτιλ, το Κολοράντο Σπρινγκς και το Κρήντ στο Κολοράντο, τη Σάντια και στη συνέχεια με το Κάρλσμπαντ στο Νέο Μέξικο.

Φαίνεται έτσι πως υπάρχει ένα απέραντο δίκτυο υπόγειων συνδέσεων με μετρό κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες το οποίο εκτείνεται μέσα σε ένα παγκόσμιο σύστημα στοών και υπόγειων πόλεων. Βαθιά τμήματα του συγκροτήματος συνδέονται με εκτεταμένα φυσικά συστήματα υπόγειων κοιλοτήτων. Στη Βάση του Ντούλτσε τα περισσότερα σημάδια πάνω στις πόρτες και στους διαδρόμους είναι στην εξωγήινη συμβολική γλώσσα και σε ένα παγκόσμιο συμβολικό σύστημα που είναι κατανοητό από τους ανθρώπους και τους εξωγήινους. Μετά το δεύτερο επίπεδο όλοι ζυγίζονται γυμνοί και τους δίνεται μετά μια στολή. Το βάρος του ατόμου τοποθετείται κάθε μέρα πάνω σε μια ταυτότητα που βγάζει ο υπολογιστής. Σε αυτή σημειώνεται κάθε μεταβολή του βάρους. Αν η μεταβολή αυτή είναι πάνω από 1,3 κιλά, απαιτείται η φυσική εξέταση του εν λόγω ατόμου καθώς και η ακτινογραφία του.

Όλοι οι ανελκυστήρες ελέγχονται μαγνητικά., δεν έχουν καθόλου καλώδια. Το μαγνητικό σύστημα είναι μέσα στα τοιχώματα του φρέατος του ανελκυστήρα. Τα πάντα, μαζί και το φως, ελέγχονται από έναν εξελιγμένο μαγνητισμό, δεν υπάρχουν οι συνηθισμένες ηλεκτρικές λάμπες και τα τούνελ φωτίζονται από φωσφορώδεις συσκευές με μεγάλες ζώνες εκπομπής. Μερικά βαθιά τούνελ χρησιμοποιούν μια μορφή πεντοξειδίου του φωσφόρου για το προσωρινό φωτισμό των περιοχών.

Σύμφωνα με τον Καστέλο οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν το μαγνητισμό παντού, τον χρησιμοποιούν σα τη βασική ενεργειακή τους πηγή. Μαζεύουν μαγνήτες για αιώνες, <<  είναι ότι θέλουν τόσο τη χώρα, το χρυσό, τα ορυκτά ή το νερό μας, ούτε ακόμη την ανθρώπινη ζωή ή αυτή των ζώων. Αυτό που θέλουν είναι η μαγνητική δύναμη της Γης. Αυτοί δρέπουν αυτή τη μαγική δύναμη με έναν άγνωστο σε εμάς τρόπο. Κατά αυτούς αυτή η δύναμη είναι το πιο πολύτιμο αγαθό πάνω στο πλανήτη μας >>.
Το Πρώτο Επίπεδο περιέχει το γκαράζ και την υπηρεσία συντήρησης του δρόμου. Το δεύτερο Επίπεδο περιέχει το σταθμό για τα τρένα, τα σκάφη, τις διατρητικές μηχανές για τη διάνοιξη στοών και τη συντήρηση των δίσκων.

Στο Τέταρτο Επίπεδο γίνονται μελέτες πάνω στην ανθρώπινη αύρα καθώς επίσης σε όλες τις όψεις της τηλεπάθειας, της ύπνωσης και των ονείρων. Ο Καστέλο λέει ότι ξέρουν πώς να << διαχωρίσουν το βιοενεργειακό σώμα από το φυσικό σώμα για να τοποθετήσουν τη μήτρα ζωικής δύναμης μιας ( εξωγήινης οντότητας ) μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα από το οποίο έχουν απομακρύνει τη ζωτική μήτρα της ψυχής >>.

Το Πέμπτο επίπεδο περιλαμβάνει τα καταλύματα των εξωγήινων. Το Έκτο Επίπεδο ονομάζεται από τους εργαζόμενους «η Αίθουσα του Εφιάλτη». Αυτό περιέχει τα γενετικά εργαστήρια όπου γίνονται πειράματα πάνω σε ψάρια, φώκιες, πουλιά και ποντίκια, τα οποία μεταλλάσσονται σε πλείστες άλλες μορφές. Υπάρχουν σε αυτό πολλά κλουβιά και βαρέλια με ανθρωποειδή όντα σαν νυχτερίδες ύψους 2,2 μέτρων. Οι εξωγήινοι έχουν μάθει στους ανθρώπους πάρα πολλά για τη γενετική, χρήσιμα όσο και επικίνδυνα πράγματα. Οι Γκρίζοι και οι ερπετοειδείς είναι πολύ νοητικά και τεχνολογικά προσανατολισμένοι. Κάνουν επικίνδυνα πειράματα, αδιάφοροι για ό, τι θεωρούμε εμείς σαν ηθικό και εμπαθείς στη συμπεριφορά τους προς τα άλλα ζωντανά όντα.

Σύμφωνα με τον Καστέλο οι ανδρόγυνοι εξωγήινοι είναι ικανοί για παρθενογένεση. Στο Ντούλτσε η συνηθισμένη μορφή αναπαραγωγής είναι με πολυέμβρια. Το κάθε έμβρυο μπορεί και διαιρείται σε 6 με 9 ατομικά αμφιθαλή αδέλφια. Η διατροφή τους αποτελείται από πλάσμα, δεοξυαιμογλοβίνη, λευκωματίνη, λυσοζύμη, κατιόντα, αμνιακό υγρό και άλλα. Στο Έβδομο Επίπεδο ήταν που ο Καστέλο συνάντησε << εξαφανισμένους >> από την επιφάνεια ανθρώπους μέσα σε κλουβιά στη βάση της Ντούλτσε, έτοιμους για τα γενετικά πειράματα των εξωγήινων:

<< συνάντησα πολλές φορές ανθρώπους σε κλουβιά, συνήθως ζαλισμένους ή ναρκωμένους, αλλά οι οποίοι μερικές φορές φώναζαν και εκλιπαρούσαν για βοήθεια. Μας είχαν πει ότι αυτοί ήσαν αθεράπευτα παράφρονες και ότι τους έκαναν πειράματα υψηλού κινδύνου με διάφορα φάρμακα για να τους θεραπεύσουν. Μας είπαν να μην τους μιλάμε ποτέ καθόλου. Στην αρχή πιστεύσαμε την ιστορία. Τελικά το 1978 μια μικρή ομάδα εργαζόμενων ανακάλυψε την αλήθεια. Αυτό άρχισε τους πολέμους στο Ντούλτσε… >>

Ο ερευνητής Τζων Άντερσον πήγε στο Ντούλτσε για να δει αν υπήρχε κάποια αλήθεια για την υποτιθέμενη δραστηριότητα των UFO στη περιοχή. Λέει πώς όταν έφτασε στη πόλη είδε ένα καραβάνι από αυτοκίνητα και ένα μίνι εργαστήριο της εταιρίας McDonell-Douglas μέσα σε ένα φορτηγό να ανεβαίνουν έναν αγροτικό δρόμο κοντά στη πόλη. Τους ακολούθησε προς ένα περιφραγμένο συγκρότημα όπου περίμενε να δει τις περαιτέρω εξελίξεις. Ξαφνικά έξη UFO κατέβηκαν γρήγορα πάνω από το συγκρότημα, μετεωρίσθηκαν αρκετά ώστε να προλάβει να τραβήξει μια φωτογραφία και μετά ανέβηκαν γρήγορα και χάθηκαν από τη θέα. Όταν σταμάτησε αργότερα σε ένα κατάστημα, είπε στον ιδιοκτήτη του για τη φωτογραφία των UFO που είχε τραβήξει και αυτός του αποκάλυψε πώς ήταν ένας ρέϊντζερ που είχε πέσει θύμα ακρωτηριασμένων ζώων από τους εξωγήινους. Η συζήτησή τους διεκόπη από ένα τηλεφώνημα. Μετά από αυτό ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του είπε να φύγει γρήγορα.
Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του ο Τζων είδε ένα μυστηριώδες φορτηγό να πηγαίνει γρήγορα προς το κατάστημα κι έναν άνδρα να βγαίνει και να μπαίνει μέσα του. Αποφάσισε τότε να φύγει από το Ντούλτσε και καθώς έφευγε από τη πόλη ακολουθήθηκε από δυο ανθρώπους μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μια ερευνητική ομάδα έκανε ηχοληψίες στο οροπέδιο Αρτσουλέτα και η ανάλυση των ήχων με υπολογιστές έδειξε την ύπαρξη βαθέων κοιλοτήτων μέσα σε αυτό. Τα παρακάτω είναι απαντήσεις τους Τόμας Καστέλο σε μια σειρά ερωτήσεων που του έγιναν πριν το θάνατό του (ή την εξαφάνισή του):

Ερώτηση: Πώς ξεκίνησε η βάση του Ντούλτσε;

Απάντηση: Η βάση του Ντούλτσε ξεκίνησε το 1937-38 από τους μηχανικούς του στρατού. Μεγάλωσε με τα χρόνια και το πιο πρόσφατο έργο τελείωσε το 1965-66 συνδέοντάς τη με τούνελ με τη Βάση της Page στην Αριζόνα, που είναι μια από τις παλαιότερες υπόγειες εγκαταστάσεις. Ένα μέρος διανοίχτηκε στη δεκαετία του εξήντα με τη χρήση πυρηνικών συσκευών. Υπάρχουν τμήματα, όπως τα τούνελ του μετρό, τα οποία σχηματίσθηκαν από μια προχωρημένη μηχανή διάνοιξης τούνελ η οποία αφήνει τα τοιχώματα του τούνελ λεία. Τα τελειωμένα τοιχώματα σε αυτά τα τούνελ μοιάζουν με ένα γυαλισμένο μαύρο γυαλί. Η φύση ξεκίνησε τις αρχικές κοιλότητες, Οι Ντράκο, Δρακόντιοι, Δρακονιανοί ή ερπετόμορφοι ανθρωποειδείς,  χρησιμοποίησαν τα τούνελ και τις κοιλότητες για αιώνες. Αργότερα η Βάση μεγάλωσε επανειλημμένα μέσα από τα σχέδια της εταιρίας RAND. Οι αρχικές κοιλότητες περιελάμβαναν σπηλιές με πάγο και πηγές θείου που οι εξωγήινοι εύρισκαν τέλειες για τις ανάγκες τους. Οι κοιλότητες του Ντούλτσε ανταγωνίζονται σε μέγεθος με τις σπηλιές του Κάρλσμπαντ.

Ερώτηση: Σε πια μέρη αποθηκεύονται τα διαστημόπλοια;

Απάντηση: Το οροπέδιο Αρτσουλέτα είναι μια ελάσσονα περιοχή… τα σκάφη φεύγουν και αποθηκεύονται σε πέντε περιοχές. Μία είναι Νοτιοανατολικά του Ντούλτσε, μία κοντά στο Ντουράνγκο του Κολοράντο, μία στο Τάος του Νιού Μέξικο και ο κύριος στόλος αποθηκεύεται στο Λος Άλαμος.

Ερώτηση: Μερικοί έχουν υποδείξει ότι οι οντότητες κάτω από το Ντούλτσε δεν είναι << εξωγήινης >> προέλευσης και ότι στη πραγματικότητα προέρχονται από σαυροειδή ή ερπετοειδή όντα όπως οι Βελοσιράπτορες (γρήγορα αρπακτικά) ή ο Στενονυχόσαυρος Εκουάλους – μια << ερπετόμορφη >> φυλή ή φυλές όμοιες με αυτή που υπαινίσσεται το τρίτο κεφάλαιο της Γένεσης;

Απάντηση: Μερικοί << ερπετοειδείς >> είναι ντόπιοι σε αυτό τον πλανήτη. Η ηγετική ομάδα των << εξωγήινων >> είναι ερπετοειδής. Τα μπεζ ή άσπρα όντα ονομάζονται Ντράκο. Άλλα ερπετοειδή όντα είναι πράσινα και μερικά καφέ. Αυτά ήσαν μια αρχαία φυλή πάνω στη Γη που ζούσε υπόγεια. Μπορεί να ήταν ένα από τα δρακόντεια όντα αυτό που «δελέασε» την Εύα στον Κήπο της Εδέμ. Οι Ερπετοειδείς σωστά θεωρούν τους εαυτούς τους σα «ντόπιους Γήινους». Ίσως να είναι αυτοί που ονομάζουμε Πεσμένοι Άγγελοι – ίσως όχι. Όπως και να είναι, μας θεωρούν σαν << καταπατητές >> πάνω στη Γη. Οι μικροί << γκρίζοι >> εξωγήινοι εργάζονται για τους Δρακόντειους και ελέγχονται από αυτούς. Αυτοί είναι άλλα όντα με γκρι δέρμα που δεν είναι σε συνασπισμό με τους Δρακόντειους.

Ερώτηση: Υπάρχουν άλλα μέρη που να είναι συνδεμένα με το δίκτυο των μετρό που ανέφερε και αν ναι πού είναι οι είσοδοί τους;

Απάντηση: Πού; Παντού! Αυτές διασταυρώνουν όλο το κόσμο σα μια ατέλειωτη υπόγεια λεωφόρος. Σα μια μεγάλη λεωφόρος, εκτός από το ότι αυτή είναι υπόγεια.. .Αυτή η λεωφόρος εξαρτάται από ηλεκτρικούς κινητήρες (ηλεκτρικά αυτοκίνητα) για τους στρωμένους δρόμους και είναι για ένα περιορισμένο ταξίδι. Υπάρχει ένα άλλος τρόπος μεταφοράς για φορτία και για επιβάτες που είναι για μια ταχεία μεταφορά. Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο έχει «σημεία ελέγχου» σε κάθε χώρα εισόδου. Υπάρχουν μετρό που τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα, μεγαλύτερη της ταχύτητας τους ήχου, χρησιμοποιώντας μια μέθοδο μάγκλεβ (τρένομαγνητικής ανύψωσης) και κενού. Ένα μέρος της ερώτησή σας περιλαμβάνει τη θέση των εισόδων. Ο ευκολότερος τρόπος για να σας απαντήσω είναι λέγοντας ότι αυτές υπάρχουν σε κάθε πολιτεία της Αμερικής. Συχνά οι είσοδοι καμουφλάρονται σαν λατομεία άμμου ή μεταλλευτικές εργασίες. Άλλες σύνθετες είσοδοι βρίσκονται σε στρατιωτικές βάσεις. Το Νέο Μέξικο και η Αριζόνα έχουν το μεγαλύτερο αριθμό εισόδων, ακολουθούμενα από την Καλιφόρνια, τη Μοντάνα, το Αίνταχο, το Κολοράντο, την Πενσυλβάνια, το Κάνσας, το Αρκάνσας και το Μισούρι. Απ’ όλες τις πολιτείες η Φλόριδα και η Βόρεια Ντακότα έχουν τον ελάχιστο αριθμό εισόδων…

Ερώτηση: Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ερπετοειδή φυλή και για το τι αυτή κάνει στο Έκτο Επίπεδο;

Απάντηση: Η κάστα των εργατών κάνει τις καθημερινές αγγαρείες, σφουγγάρισμα των λαστιχένιων πατωμάτων, καθάρισμα των κλουβιών και φέρνει τροφή στους πεινασμένους ανθρώπους και στα άλλα είδη. Η εργασία τους είναι να φτιάξουν το κατάλληλο μείγμα για τα όντα τύπου ένα και τύπου δύο που έχει δημιουργήσει η δρακόντεια Φυλή. Η κάστα των εργαζόμενων δουλεύει στα εργαστήρια καθώς επίσης στις τράπεζες των υπολογιστών. Βασικά μιλώντας οι ερπετοειδείς φυλές είναι ενεργές σε όλα τα επίπεδα της Βάσης του Ντούλτσε. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές «φυλές» εξωγήινων που εργάζονται στο ανατολικό τμήμα του έκτου επιπέδου. Αυτό το τμήμα ονομάζεται κοινά << το εξωγήινο τμήμα >>. Οι δρακόντειοι είναι οι αναμφισβήτητοι αρχηγοί του πέμπτου, έκτου και έβδομου επιπέδου. Οι άνθρωποι έρχονται δεύτεροι στη διοίκηση αυτών των επιπέδων. Έπρεπε να συζητώ συχνά με έναν μεγάλο δρακόντειο << αφεντικό >>… Αυτά τα αρχαία όντα μας θεωρούν σα
μια κατώτερη φυλή…. Όμως η τάξη των εργατών είναι αρκετά φιλική, όσο τους αφήνεις να μιλήσουν πρώτοι. Θα απαντήσουν άμα τους απευθυνθείς. Είναι πολύ περίεργα όντα και θεωρούν τους περισσότερους ανθρώπους εχθρικούς. Εκπλήττονται πάντα όταν ανακαλύπτουν πολλούς ανθρώπους ανοιχτούς και άξιους της εμπιστοσύνης τους…

Ερώτηση: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου οι εταιρίες αεροδιαστημικής έχουν μια μυστική υπόγεια εγκατάσταση στα βουνά Τεχατσάπι, όχι μακριά από το Ρόζαμοντ, κοντά στην Αεροπορική Βάση Έντγουαρντ. Οι μυημένοι αναφέρονται στην υπόγεια αυτή εγκατάσταση σα το << Λόφο των Μερμηγκιών >>. Αυτοί πειραματίζονται με προχωρημένη τεχνολογία όπως δίσκοι αντιβαρύτητας. Μερικοί έχουν δει σφαίρες στο μέγεθος μια μπάλας του μπάσκετ να ίπτανται περιπολώντας την εγκατάσταση. Μήπως έχεις καθόλου πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα;

Απάντηση: Τα βουνά της Καλιφόρνια (Τεχατσάπι, Τσόκολετ, Σάστα κ.λπ.) έχουν όλα εξωγήινες μεθόδους ασφαλείας και εξοπλισμό. Χρησιμοποιούν για περιπολία κάτι σφαίρες σαν μπάλες του μπάσκετ. Αυτές είναι σιωπηλές, αλλά όταν φωτογραφίζουν ζωντανά όντα βγάζουν ένα βόμβο. Η λάμψη που εκπέμπουν είναι μαγνητική αύρα. Αυτό το φως είναι μέσα στο ορατό φάσμα. Μπορείς να δεις το φως, αλλά αυτό δεν αντανακλάται από τίποτα.

Ερώτηση: Τι κάνουν οι εξωγήινοι με το αίμα των αγελάδων και με τα άλλα μέρη των ακρωτηριασμένων ζώων; Χρειάζονται αυτά τα υγρά για έρευνα ή για επιβίωση;

Απάντηση: Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν το αίμα και τα σωματικά μέρη σε μια συνταγή για να κρατηθούν ζωντανοί, σα τροφή για τα έμβρυα τους και στις τεχνητές μήτρες. Το πλάσμα και το αμνιακό υγρό είναι τα δυο πιο ζωτικά συστατικά για τη ζωή τους. Επίσης ο χυμός μερικών φυτών μπορεί να τους κρατήσει για μερικούς μήνες ζωντανούς. Τα περισσότερα από αυτά τα φυτά είναι παρασιτικής φύσης, αλλά μπορούν να προστεθούν επίσης κόκκινα σταφύλια και μπάμιες για να κρατηθούν ζωντανοί, αν δεν έχουν τη κανονική συνταγή.

Ερώτηση: Διάφορες απαχθείσες γυναίκες αναφέρουν ότι γονιμοποιούνται από εξωγήινους. Μήπως αυτοί προσπαθούν να διασταυρώσουν το είδος μας;

Απάντηση: Ναι, αυτοί ανατρέφουν σκλάβους πολεμιστές για τον επερχόμενο πόλεμο με τις εξωγήινες φυλές. Οι ερπετοειδείς φυλές είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη, την Αφροδίτη και τον Άρη.

Ερώτηση: Μερικοί απαχθέντες έχουν αναφέρει ότι οι εξωγήινοι μπορούν να περάσουν τα σώματά τους όπως και αυτά των απαχθέντων μέσα από το τζάμι των παραθύρων.
Επιτυγχάνουν αυτό το μαγικό κατόρθωμά με μια προχωρημένη τεχνολογία ή μήπως είναι μια ψυχική δύναμη;

Απάντηση: Οι εξωγήινοι έχουν κυριαρχήσει στην ατομική ύλη. Μπορούν να περάσουν μέσα από τοίχους, όπως μπορούμε να περάσουμε εμείς μέσα από το νερό!……… δεν είναι μαγεία, αλλά απλή φυσική. Μπορούμε να μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς. Έχει να κάνει με τον έλεγχο των ατόμων με τη θέλησή μας.

Ερώτηση: Πώς εμποδίσθηκαν οι άνθρωποι εργαζόμενοι από το να πουν τα πάντα για το Ντούλτσε;

Απάντηση: Τα εμφυτεύματα, οι εκφοβιστικές απειλές για βλάβη των οικογενειών τους, ο ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος και ο αναπρογραμματισμό με ELF (ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας) καθώς και τα ναρκωτικά είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για να «ενθαρρύνουν» τους εργαζόμενους να μην αποκαλύψουν τη τοποθεσία ή τις καθημερινές ασχολίες στη βάση.

Ερώτηση: Ένας εργάτης κατασκευών στο «Λόφο των Μερμηγκιών» ανέφερε ότι είδε ανθρωποειδή όντα 3-3,5 μέτρων με εργαστηριακές μπλούζες. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι, μήπως είναι από τη κούφια γη;

Απάντηση: Ίσως υπάρχουν εργαζόμενοι της εσωτερικής γης. Όσο βαθύτερα πηγαίνεις, τόσο πιο παράξενες είναι οι ζωικές μορφές. Οι ψηλοί άνθρωποι είναι από τα υπόγεια επίπεδα, οι κοντύτεροι είναι οι δύσμορφες μορφές των νάνων… ……δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς. Υπάρχουν άλλες μορφές που φοβούνται και σιχαίνονται τόσο οι ψηλοί άνθρωποι όσο και οι νάνοι. Αυτοί μοιάζουν στην εμφάνιση με τους Μεγαλοπόδαρους, αλλά είναι εξαιρετικά βίαιοι και απολαμβάνουν να τρώνε ό, τι βρίσκουν ενώ αυτό είναι ακόμα ζωντανό! Αυτοί είναι υπανθρώπινοι και παράφρονες με ένα δείκτη νοημοσύνης γύρω στο 15.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι διαστάσεις της Βάσης του Ντούλτσε;

Απάντηση: Υπάρχουν 2700 χιλιόμετρα στρωμένων δρόμων κάτω από τη Ντούλτσε και το Βόρειο Νιού Μέξικο, ενώ προς το μέρος του Λος Άλαμος είναι άλλα 1300 χιλιόμετρα. Η Βάση εξακολουθεί να μεγαλώνει (προς τα δυτικά).

Ερώτηση: «Ποιο είναι το βάθος της;

Απάντηση: «Το Πρώτο Επίπεδο αρχίζει 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Κάθε επίπεδο έχει ύψος 2,2 μέτρων, εκτός από τα επίπεδα έξη και επτά, τα οποία είναι 14 και 18 μέτρων αντιστοίχως. Ανάμεσα σε κάθε επίπεδο μεσολαβούν 14 περίπου μέτρα. Το μέσο ύψος της οροφής της λεωφόρου είναι 7,5 μέτρα. Το Κομβικό Σημείο στη βάση έχει πλάτος 910 μέτρα…

Ερώτηση: Τι έχεις να πεις για τα διαστημόπλοια των ερπετοειδών που είναι σε περιστροφή γύρω από τον ισημερινό (αυτά που υποτέθηκαν αρχικά σαν αστεροειδείς…), μήπως κρύβονται;

Απάντηση: Δεν κρύβονται με το τρόπο που μπορείς να νομίζεις. Είναι σα να μη μαθαίνει κανείς τίποτα γι’ αυτά παρόλο που είναι σε πλήρη θέα. Είσαι τόσο συνηθισμένος να τα βλέπεις, που δεν τα παρατηρείς. Μια από τις καλύτερες μεθόδους στις συγκαλυμμένες επιχειρήσεις είναι να << κρύψεις >> τη λειτουργία ενός πράγματος με ένα τέτοιο φανερό τρόπο που κανείς δε θα υποπτευόταν ότι είναι συγκαλυμμένος, για παράδειγμα κρύβοντας τις εισόδους σε υπόγειες βάσεις, κάτω από ναούς, ομοσπονδιακά κτίρια, έργα ορυχείων, εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μασονικές στοές, ξενοδοχεία ή βασικά περιοχές που θα θεωρούσε κάποιος σαν τις πιο απίθανες για να κρύψεις μια είσοδο προς μια υπόγεια εγκατάσταση.

Ερώτηση: Σε τι είναι ευάλωτοι οι Γκρίζοι;

Απάντηση: Οι Γκρίζοι είναι φωτοευαίσθητοι, οποιοδήποτε λαμπερό φως βλάπτει τα μάτια τους. Αυτοί αποφεύγουν το ηλιακό φως και ταξιδεύουν τη νύχτα. Τα φλας της κάμερα τους κάνουν να οπισθοχωρήσουν. Θα μπορούσε αυτό να χρησιμοποιηθεί σαν ένα όπλο εναντίον τους, αλλά γρήγορα επανέρχονται. Θα μπορούσατε πάντως να κερδίσετε αρκετό χρόνο για να διαφύγετε. Χρησιμοποιήστε εντολές, ή λέξεις χωρίς ουσία στη μορφή εντολών και αυτοί θα υποχωρήσουν. Το μυαλό τους είναι πιο λογικό από το δικό μας και δε δημιουργεί << αστεία >>. Ούτε επίσης καταλαβαίνουν τη ποίηση. Αυτό που πραγματικά τους μπερδεύει είναι να λες πράγματα στα κορακίστικα ή στα αλαμπουρνέζικα. Τα μάθαμε γρήγορα και τα χρησιμοποιήσαμε εναντίον τους στους Πολέμους στο Ντούλτσε.

Ερώτηση: Μπορούν οι γκρίζοι να διαβάσουν τις προθέσεις σου, αν εμφανισθείς από πίσω από έναν από αυτούς;

Απάντηση: Ναι. Την  διαβάζουν τη πρόθεσή σου, γιατί χρησιμοποιούν τη συχνότητα του σώματός σου. Η ανθρώπινη φυλή εκπέμπει μια συχνότητα που αυτοί αναγνωρίζουν σαν ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Κάθε άτομο έχει μια ελαφρά διαφορετική συχνότητα – αυτή η διαφορά είναι που ονομάζουμε << προσωπικότητα >>. Όταν ένας άνθρωπος σκέπτεται, εκπέμπει ισχυρούς παλμούς και στη περίπτωση του << φόβου >> η συχνότητα είναι << δυνατή >> και εύκολο να αναγνωρισθεί.

Ερώτηση: Δεν μπορούμε να προστατευθούμε από το νοητικό τους έλεγχο;

Απάντηση: Μπορούμε να προστατευθούμε από αυτούς. Όμως το 95% των ανθρώπων δε προσπαθούν ποτέ να ελέγξουν τις σκέψεις της και το καλύτερο όπλο μας είναι αυτό ακριβώς. Το μέσο άτομο σπάνια σκέπτεται με ένα σαφές πρότυπο. Συνήθως σκέπτεται με ένα χαοτικό τρόπο. Ελέγξτε τις σκέψεις σας και μπορείτε να σταματήσετε τους εξωγήινους από το να προσπαθήσουν να σας απαγάγουν και να σας ελέγξουν. Ο έλεγχος των σκέψεών μου με έχει κρατήσει για χρόνια ζωντανό.

Ερώτηση: …Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Απάντηση: Ότι το κοινό γενικά θα ξεχάσει και θα εγκαταλείψει τους παγιδευμένους αθώους ανθρώπους (του Έβδομου Επιπέδου) στην άθλια θέση τους και θα αγνοήσει τα εκατοντάδες παιδιά, γυναίκες και άνδρες που προστίθενται σε αυτό το μέρος κάθε μήνα. Ο ερευνητής << Μπράντον >> αναφέρει κάποιο πληροφοριοδότη του από τη Φλόριδα, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι έχει απαχθεί από εξωγήινες οντότητες καθώς επίσης ότι είχε φίλο ένα υψηλόβαθμο αξιωματικό της κυβέρνησης με άδεια χειρισμού πολύ υψηλών απορρήτων. Αυτός υποτίθεται ότι είχε βρεθεί στην Αεροπορική Βάση Ράιτ-Πάτερσον κοντά στο Ντέιτον του Οχάιο και είχε δει προσωπικά μερικά από τα “πτώματα εξωγήινων” τα οποία είχαν παρθεί από ιπτάμενους δίσκους που είχαν συντριβεί. Του επετράπη επίσης η είσοδος μέσα σε ένα «άκρως απόρρητο σύστημα υπόγειων τούνελ κάτω από την Ουάσιγκτον και είχε επισκεφθεί μια υψηλά διαβαθμισμένη υπόγεια εγκατάσταση η οποία φαινόταν να είναι η πραγματική << εσωτερική >> Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και ότι αυτή που υπάρχει στο Λάνγκλεϋ ήταν το << εξωτερικό >> μόνο πρόσωπο της CIA. Αυτή η εγκατάσταση συνδεόταν με το Λευκό Οίκο μέσω ενός μάγκλεβ! Και ο << Μπράντον >> αναρωτιέται:

<< Αναφερόταν μήπως αυτός στη βάση του Μάουντ Γουέδερ (για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω) ή μήπως στην υποτιθέμενη εγκατάσταση της CIA, της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) και των MIB (Ανθρώπων με Μαύρα) βαθιά κάτω από την ίδια την Ουάσιγκτον, την ονομαζόμενη εγκατάσταση ‘NOD’; >>

Εκτός από αυτό υπάρχουν άλλες πηγές που ισχυρίζονται ότι η εγκατάσταση της CIA στο Λάνγκλεϋ έχει επτά τουλάχιστον υπόγεια επίπεδα και ότι μερικοί από τους αποκτηθέντες από την αμερικανική κυβέρνηση ιπτάμενους δίσκους στεγάζονται σε αυτά τα χαμηλότερα διαμερίσματα. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στην υποτιθέμενη υπόγεια Ναζιστική βάση της Ανταρκτικής και στη Βάση του Ντούλτσε. Οι μυστικές ομάδες των Ναζί που ενεπλάκησαν στη κατασκευή και λειτουργία των υπόγειων βάσεων κάτω από τα βουνά του Neu Schwabenland και αλλού στην Ανταρκτική ονομάσθηκαν ομάδες Ούλτρα. Ούλτρα είναι ακριβώς και η κωδική ονομασία για τη βάση στο Ντούλτσε! Επίσης φαίνεται να υπάρχει μια άμεση σύνδεση της βάσης του Ντούλτσε με τη βάση του Μοντάουκ στο Λονγκ Άιλαντ στην οποία επίσης συμμετείχαν Δρακόντειοι και Γκρίζοι ερπετοειδείς. Από την άλλη μεριά και στις δυο βάσεις Μοντάουκ και Ντούλτσε εργάσθηκαν σε υψηλές θέσεις πρώην Ναζί
επιστήμονες που ήλθαν αθρόα στην Αμερική μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέσω του προγράμματος Πέιπερκλιπ. Ακόμα, πριν το ξέσπασμα του πολέμου είχαν εμφανισθεί πολλοί Γερμανοί << τουρίστες >< στο Νιου Μέξικο όπου έψαχναν και εξερευνούσαν ορυχεία και σπηλιές αγοράζοντας γη και δικαιώματα μεταλλείων. Τέλος μερικοί πιστεύουν επίσης σε μια πιθανή σύνδεση της Βάσης των Ναζί στην Ανταρκτική και της Βάσης στο Ντούλτσε στο σενάριο της << Εναλλακτικής Λύσης 3 >>.

Αυτό το άρθρο διαβάστηκε και εγκρίθηκε από τον Δρα Βόλφ πριν τον θάνατό του Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βόλφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό << Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας >> επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 από καρκίνο, ύστερα από μια μακρά περίοδο ασθένειας.

Στην διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του δαπάνησε χρόνο συζητώντας με διάφορους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων. Τα αφεντικά του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας του έδωσαν την άδεια για μια ελεγχόμενη διαρροή μυστικών πληροφοριών. Ο Δρ Βόλφ ανέφερε σε σχόλιό του:

<< Προσδοκώ τη μέρα που θα πάρει τέλος η μυστικότητα  γύρω από την εξωγήινη επαφή, ώστε το γένος μας να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη φάση της ιστορίας του – κοσμικής κλίμακας πλέον >>.

Σύμφωνα με την πάγια τακτική, αυτοί οι προϊστάμενοι απάλειψαν σχεδόν όλα τα σχετικά μ´ αυτόν δεδομένα, όπως τα πανεπιστήμια που παρακολούθησε, οι διακρίσεις που πέτυχε και η ανάμιξή του στη CIA, την NSA και το NSC. Τέτοια μέτρα είναι κοινά για ανθρώπους που εργάζονται σε κρυφά << ειδικής πρόσβασης προγράμματα >>, καθώς τα αφεντικά τους πρέπει να διαθέτουν την δυνατότητα πειστικής διάψευσης σε περίπτωση που θα συμβεί μια ευαίσθητη, μη επιτρεπόμενη αποκάλυψη.

Ο Δρ. Βόλφ είπε ότι εργάστηκε σε εργαστήρια της Περιοχής 51, τηςS4, της Αεροπορικής Βάσης Ράιτ-Πάτερσον (Διεύθυνση Ξένης Τεχνολογίας), του Ίντιαν Σπρίνγς και του Ντούλτσε. Όπου για πέντε χρόνια «συναντιόμουν με εξωγήινα όντα κάθε μέρα στην εργασία μου και μοιραζόμουν μαζί τους τον χώρο της διαμονής μου». Υπηρέτησε σαν επιστημονικός σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για τους εξωγήινους και παρεμφερή θέματα. Υπήρξε μέλος της ομάδας ειδικών μελετών MJ12 και διορισμένος επικεφαλής της διοικούσας υπηρεσίας της   Ομάδας Άλφακομ  η οποία ειδικεύεται στη συγκέντρωση πληροφοριών για τις διάφορες φυλές εξωγήινων. Ο Δρ Βόλφ είπε ότι ήταν κάτοχος MD στη νευρολογία, Ph.D στην θεωρητική φυσική, BS στη βιογενετική, JD στη διεθνή νομολογία και D.Sc. στις επιστήμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η κοινότητα των μελετητών του φαινομένου των ΑΤΙΑ είχε για πρώτη φορά στρέψει την προσοχή της στον Δρ Βόλφ με την έκδοση του μοναδικού και υψηλής αυθεντικότητας βιβλίου του << Catchers of Heaven >>, τον Ιούλιο του 1996. Ενός βιβλίου γύρω κυρίως από τις εμπειρίες του στο διάστημα που εργαζόταν για τη δορυφορική κυβέρνηση. Από τότε διακεκριμένοι ερευνητές όπως ο Τζέημς Κουράν, ο Μάικλ Χέζεμαν, ο Δρ Στήβεν Γκρήρ, ο Αρτ Μπελ και ο Μπρους Μπούργκες συνήθιζαν να κτυπούν την πόρτα του.

Χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια επιμονής πριν τα αφεντικά του του επιτρέψουν τελικά την έκδοση. Όμως οι όροι τους απαιτούσαν να έχει αυτό το βιβλίο τον χαρακτήρα επιστημονικής φαντασίας και να περιέχει τρεις διαφορετικές αρνήσεις στην αρχή του, που να αφορούν στην αυθεντικότητά του. Επίσης λογόκριναν το περιεχόμενο του βιβλίου πριν την έκδοσή του. Ο Δρ Βόλφ σχολίασε: «Θα ήθελα στην ταφόπετρά μου τα λόγια, πέθανε από κόκκινη ταινία».

Μολονότι μερικοί από τους ισχυρισμούς του Δρ Βόλφ μοιάζουν να είναι καθαρή επιστημονική φαντασία, αν είναι γνήσιοι, είναι προφανώς αυτός το υψηλότερο μέλος του στελεχικού δυναμικού της δορυφορικής κυβέρνησης που ως τώρα έκανε ένα βήμα εμπρός, προσφέροντάς μας μια εξαιρετική θέα – μια προκλητική ματιά – στην συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων.

Ο ΔΡ ΒΟΛΦ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ:

01.   Η πρώτη περίπτωση συντριβής και ανάκτησης ΑΤΙΑ στις Η.Π.Α. συνέβη στη διάρκεια του 1941, στον ωκεανό, δυτικά του Σαν Ντιέγκο. Στο εσωτερικό του, μετά την ανάσυρση του από το Αμερικανικό Ναυτικό, βρέθηκαν στο εσωτερικό του νεκροί Ζήτα-Ρετικουλιανοί, ή αλλιώς Γκρίζοι. Το σκάφος και τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ξένης Τεχνολογίας, στην αεροπορική βάση Ράιτ Πάττερσον, στο Ντέιτον του Οχάιο, και μελετήθηκαν από την Ομάδα Ειδικών Μελετών του Ρέτφορς. Μετά την αποσυναρμολόγηση του σκάφους τα εξαρτήματα εστάλησαν στην S4 και στο Ίντιαν Σπρίνγς της Νεβάδα. Αυτό το σκάφος κατέπεσε εξ αιτίας των δοκιμών του πρόσφατα εφευρεθέντος παλμικού ραντάρ, που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην παρακείμενη νήσο Τίνιαν, τρία μίλια νότια/νοτιοδυτικά του Σαϊπάν. Έκτοτε το Αμερικανικό Ναυτικό έχει διατηρήσει μια ηγετική θέση στα θέματα των ΑΤΙΑ.

02.   Η συντριβή του Ρόσγουελ, τον Ιούλιο του 1947 πράγματι συνέβη και η σχετική αναφορά στο βιβλίο του Στρατηγού Κόρσο << Η Μέρα Μετά Το Ρόσγουελ >> είναι ακριβής. Ο Δρ Βόλφ είχε στη διάθεσή του τον επίσημο κατάλογο συντριβών/ανακτήσεων της δορυφορικής κυβέρνησης, και ενώ υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ανάμεσα στο 1941 και 1947, δεν ήταν πρόθυμος να δώσει παραδείγματα.

03.   Δυο σκάφη κατέπεσαν στο Ρόσγουελ ύστερα από μεταξύ τους σύγκρουση, στη διάρκεια μιας ηλεκτρικής καταιγίδας. Το ένα περιείχε Γκρίζους και το άλλο << Πορτοκαλί Εξωγήινους >> – ονομασίες που αμφότερες οφείλονται στο χρώμα της επιδερμίδας. Οι << πορτοκαλί >> τύποι προέρχονται από το αστρικό σύστημα της Ανδρομέδας. Το φιλμ της νεκροψίας του Σαντίλι είναι γνήσιο  ο Δρ Βόλφ είχε δει κι άλλα παρόμοια ντοκουμέντα  και είναι νεκροψία ενός << Πορτοκαλί >> Εξωγήινου. Συνέβησαν δύο διαφορετικές νεκροψίες σε δύο διαφορετικά εξωγήινα όντα στην ίδια περίοδο, εξ ου και η σύγχυση.

04.   Η νεκροψία στον << Πορτοκαλί >> Εξωγήινο κατέδειξε ότι αυτός είχε πολύ μεγάλο κεφάλι, μεγάλα σκούρα μάτια χωρίς ίριδα και χωρίς άσπρο, έξι δάκτυλα στα χέρια και τα πόδια, ο εγκέφαλος ήταν περισσότερο ανεπτυγμένος και είχε τέσσερις λοβούς, μη συνδεδεμένους μεταξύ τους, διαφορετικούς οπτικούς βολβούς και οπτικά νεύρα και ένα σπογγοειδές πεπτικό σύστημα. Ο Δρ Βόλφ είπε ότι είχε συναντήσει έναν ζωντανό.

05.   Υπάρχουν διάφοροι τύποι Γκρίζων. Εργάστηκε μαζί με εξαιρετικά εξελιγμένους Γκρίζους, οι οποίοι, σε αντίθεση προς την επικρατούσα σήμερα άποψη, έχουν προσωπικότητα και ακόμη μια αίσθηση του χιούμορ. Ο Δρ Βόλφ ποτέ δεν αντιπάθησε κάποιον από τους Γκρίζους που γνώρισε. Γι´ αυτόν ήσαν η οικογένειά του. Τους ευχαριστούσε να αγκαλιάζουν και να φιλούν τους ανθρώπους. Αυτό εκνεύριζε μερικούς από τους συναδέλφους του. Κάποιος τους είχε δώσει το ψευδώνυμο << kissey facey .>> Τα λεία και μαλακά σώματά τους θύμιζαν στην αφή το δέρμα του δελφινιού. Επικοινωνούσε μ´ αυτούς τους εξωγήινους μέσω τηλεπάθειας. Ο Δρ Βόλφ έγινε ιδιαίτερα φίλος με έναν που ονομαζόταν Κόλτα. Μια εικόνα αυτού του << Γκρίζου >> υπάρχει στο μπροστινό εξώφυλλο του βιβλίου του – μια πραγματική φωτογραφία τραβηγμένη από έναν φίλο αξιωματικό του ναυτικού.

06.   Υφίσταται μια ενεργή συναλλαγή ανάμεσα στους << Γκρίζους >> και τους << Πορτοκαλί >>. Ο Δρ Βόλφ είπε << Η συναλλαγή έχει ένα άλλο νόημα για τους εξωγήινους. Μοιράζονται γνώση, όπως τεχνολογία και φιλοσοφία, και στέλνουν μέλη των κοινωνιών τους οι μεν στους πλανήτες των δε για να μάθουν τον πολιτισμό τους >>.

07.   Είχε συζητήσει με ανθρωπόμορφους εξωγήινους από τα αστρικά συστήματα των Πλειάδων και του Αλτάιρ  τους επονομαζόμενους Νόρντικς και Σέμιτικς. Ο Δρ Βόλφ εξήγησε ότι είναι πολύ πνευματικοί λαοί και ενεργούν περισσότερο σαν γαλαξιακοί πρεσβευτές. Μια φωτογραφία ενός πλειάδιου φίλου ονομαζόμενου Σα Ρα κοσμεί το πίσω εξώφυλλο του βιβλίου του.

08.   Την 1η Μαΐου του 1975 συνέβη μια << μικρή παρεξήγηση >> ανάμεσα στους << Γκρίζους >> και τους ανθρώπους στην S4. Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης ενός μικρού αντιδραστήρα αντιύλης ο επικεφαλής εξωγήινος ζήτησε από τους φρουρούς, γαλαζοσκούφηδες στρατιώτες, να πάρουν από το δωμάτιο τα όπλα και τα πυρομαχικά τους. Μια προφύλαξη ασφάλειας για να μην εκπυρσοκροτήσουν τυχαία τα όπλα αυτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενέργειας. Οι φρουροί αρνήθηκαν και στη συμπλοκή που δημιουργήθηκε ένας γαλαζοσκούφης πυροβόλησε και σκότωσε έναν << Γκρίζο >>. Δύο επιστήμονες και σαράντα ένα μέλη του στρατιωτικού προσωπικού έχασαν τότε τη ζωή τους. Ένας φρουρός επέζησε  ο οποίος κατέθεσε τη μαρτυρία ότι οι << Γκρίζοι >> χρησιμοποίησαν ένα τύπο κατευθυνόμενης διανοητικής ενέργειας εναντίον τους σαν αυτοάμυνα.

09.   Ένας αριθμός των επιστημόνων που τώρα εργάζονται για τη δορυφορική κυβέρνηση είχαν απαχθεί από τους << Γκρίζους >> κατά την παιδική τους ηλικία, ώστε να επιτευχθεί η αύξηση της ευφυΐας τους και της γενικότερης εγκεφαλικής ικανότητάς τους, σαν προετοιμασία για το έργο που είχαν μπροστά τους. Αυτοί είναι υβρίδια.

10.   Η πρώτη σημαντική θέση που του ανατέθηκε ήταν η συνεργασία με τον Κάρλ Σαγκάν και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, δουλειά των οποίων ήταν να κατανοήσουν τον γρίφο ενός τεράστιου εξωγήινου φάρου, γνωστού με την ονομασία << ο Μονόλιθος >>, ο οποίος είχε ανακαλυφθεί να πλέει έξω στο διάστημα από τον Ρώσο κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν και τον Αμερικανό Άλαν Σέπαρντ το έτος 1961. Το ζήτημα αυτό είχε επανέλθει για διερεύνηση το 1972. Ο Δρ Βόλφ το περιέγραψε σαν << ταχυδρομικές κάρτες από τα πέρατα >>. Ο Μονόλιθος εκπέμπει φως και τονικά σήματα μαζί με μια μαθηματική γλώσσα. Με το κλείσιμο των ματιών σου και ενώ είσαι συντονισμένος με αυτά τα σήματα, << βλέπεις με τα μάτια του νου σου μια τρισδιάστατη ταινία του Γαλαξία. Όμως πρακτικά είσαι εκεί, σαν να είσαι μέρος αυτής της ταινίας. Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα με το τηλεσκόπιο Χάμπλ είναι οι ίδιες με εκείνες που είδα εικοσιπέντε χρόνια πριν >>. Ο Δρ Βόλφ είπε ότι υπάρχουν πολλοί Μονόλιθοι έξω στο διάστημα και πως έχουν κατασκευαστεί από μια ομάδα εξωγήινων φυλών.

11.   Ο Καρλ Σαγκάν επανειλημμένα αρνήθηκε την πραγματικότητα των εξωγήινων, επειδή οι ανώτεροί του << απείλησαν να διακόψουν τη χρηματοδότηση του τμήματός του στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ αν μιλούσε αλλιώς >>.

12.   Είχε πάρει μέρος σε διάφορα γενετικά πειράματα, ένα από τα οποία ήταν το Πρόγραμμα Σέντινελ. Μετά την τελειοποίηση των τεχνικών κλονισμού σε ζώα, ο Δρα Βόλφ και οι συνεργάτες του δημιούργησαν με επιτυχία έναν άνθρωπο τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάστηκε << J-Type Omega >> – οι ανώτεροί του ήθελαν έναν υπερφυή, υπερισχυρό στρατιώτη, που θα εκτελούσε διαταγές χωρίς φόβο και χωρίς ερωτήσεις. Όμως κρυφά ο Δρ Βόλφ προγραμμάτισε ήθη σ´ αυτή τη διάνοια, μετά τη διαπίστωση ότι ο << J Type >> είχε ψυχή. Όταν το όν αρνήθηκε να σκοτώσει ένα άκακο σκυλί, οι ανώτεροι διέταξαν τη θανάτωσή του. Αντί γι´ αυτό, ο Δρ Βόλφ απελευθέρωσε τον << J Type Omega >>. Αυτό το << νοήμον ον >> ζει τώρα κάπου στην Αμερική.

13.   Η MJ12 υπάρχει πράγματι και τώρα έχει τριάντα έξι μέλη. Αρνήθηκε να αποκαλύψει ονόματα, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Αμερικής Χένρυ Κίσινγκερ και ο πατέρας της υδρογονοβόμβας Έντουαρτ Τέλλερ είναι τώρα μέλη. Η MJ12 κανονικά συναντιέται σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες, περιλαμβανομένου του Ινστιτούτου Battelle Memorial, στο Κολούμπους του Οχάιο.

14.   Το Πρόγραμμα Σέντινελ περιελάμβανε μια στενή συνεργασία με τους << Γκρίζους >>. Οι τεράστιες γνώσεις των εξωγήινων στη γενετική ήσαν απαραίτητες για την επιτυχία του. Ο << J Omega >> μεγάλωσε από έμβρυο μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Ένα μέρος από το DNA που χρησιμοποιήθηκε προήλθε από τον Δρα Βόλφ. Χρειάστηκε ακριβώς ένας χρόνος ώσπου να είναι έτοιμος να << αφυπνιστεί >>. Ο Δρ Βόλφ είπε << Όταν τον έβγαλαν από τη δεξαμενή έμοιαζε περίπου με εικοσάχρονο >>.

15.   Όταν ο << J >> αφυπνίστηκε << Έμοιαζε με κουτάβι – το μυαλό του ήταν ρουφήχτρα. Έκανε συνεχώς ερωτήσεις. Ήθελε να μάθει τα πάντα >>. Ο Δρ Βόλφ του έδειξε ταινίες με πολέμους και συγκρούσεις από το παρελθόν της Γης. << Έκλαιγε όταν έβλεπε αυτές τις φρικιαστικές σκηνές. Στα κρυφά του έδειξα πάρα πολλά >>. Έμαθε κάμποσες διαφορετικές γλώσσες και μπορούσε να χρησιμοποιήσει το 50% του εγκεφάλου του, τη στιγμή που οι άνθρωποι αξιοποιούν μόνο το 10%. << Όταν δοκιμάστηκαν οι διανοητικές του δυνατότητες, το IQ του έφθασε έξω από τον πίνακα >>. Η σχέση τους ήταν σαν πατέρα και γιού.

16.   Η συλλογή ζωικού ιστού, μέσω της λεγόμενης  << Σφαγής Βοοειδών >> αποσκοπεί στην παραγωγή οργανιδίων εξειδικευμένα μέρη ενός κυττάρου που μοιάζουν και λειτουργούν όπως ένα όργανο  που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στον άνθρωπο για να φιλτράρουν μολυσματικούς παράγοντες από την τροφή, το νερό, τον αέρα κλπ. Επί του παρόντος διεξάγονται πειράματα σε υβρίδια – κατά ένα μέρος Γκρίζοι και κατά ένα μέρος άνθρωποι – ή στους << ενδιάμεσους >>, όπως τους αποκαλούσε ο Δρ Βόλφ.

17.   Αυτά τα οργανίδια μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για την μεταβολή των ορμονών του σώματος και για την μετατροπή των προδρόμων στον εγκέφαλο από τοξικά σε μη τοξικά. << Αυτά τα κύτταρα συνιστούν μια λεπτή και μη αιματηρή διαδικασία >>. Η γενετική των βοοειδών είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των ανθρώπων.

18.   Όταν οι ανώτεροι του Δρα Βόλφ διέταξαν τη θανάτωση του << J Omega >>, με τη βοήθεια ενός φίλου στρατηγού τον φυγάδευσε έξω από την Περιοχή 51. << Για μένα ήταν κάτι σαν αμαρτία το να δημιουργήσω ένα ον με αισθήματα και ψυχή και μετά να το ρίξω στη μάχη. >> Ο << J >> είναι ασφαλής και είναι καλά. Στο σώμα του τοποθετήθηκαν διάφορα οργανίδια για να είναι απαλλαγμένος από ασθένειες. << Γνωρίζει ποιός είναι και πώς δημιουργήθηκε >>. Ο << J >> είναι σχεδόν ίδιος με τους ανθρώπους και εύκολα θα περνούσε μια ιατρική εξέταση. << Οι “Γκρίζοι” ήσαν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο “J” μου είπε ότι επιθυμούσε να γίνει δάσκαλος >>. Ο Δρ Βόλφ πίστευε ότι ήταν ένα πρόγραμμα one-off.  << Του είπα να μην έρθει ποτέ σε επαφή μαζί μου. Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο >>.

19.   Ενημέρωσε τέσσερις διαφορετικούς Αμερικανούς προέδρους για την πραγματικότητα των εξωγήινων. Ο Τζίμη Κάρτερ ήταν θετικός προς την άρση της συγκάλυψης των ΑΤΙΑ, όμως όταν του είπαν για τις θρησκευτικές επιπτώσεις, έκανε πίσω. << Ήμουν παρών σ´ αυτή τη σύσκεψη. Ο Κάρτερ είχε ισχυρές χριστιανικές πεποιθήσεις. Όταν άκουσε ότι η θρησκεία είναι ανθρώπινο δημιούργημα και προφανώς φαινόμενο μοναδικό αυτού του πλανήτη, ξέσπασε σε δάκρυα >>.

20.   Τόσο ο Ρόναλντ Ρέιγκαν όσο και ο Τζωρτζ Μπους είναι καλοί γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων  ειδικά ο Τζωρτζ Μπους σαν πρώην αρχηγός της CIA. Ο Μπιλ Κλίντον είναι ο λιγότερο ενημερωμένος. Γνωρίζει για την Περιοχή 51 αλλά όχι για την S4. Ο Κλίντον έχει διαβάθμιση << Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας >> και << Ανάγκης Πληροφόρησης >> όμως δεν έχει τη διαβάθμιση << Ελεύθερη Πρόσβαση Σε Θέματα Μέγιστης Μυστικότητας >> (“Umbra Ultra Top Secret Clearance”), που επιτρέπει την προσέγγιση σε μυστικά του ανωτέρου επιπέδου της MJ12, ούτε τη διαβάθμιση << Keystone Clearance >> για πληροφόρηση πάνω στην έρευνα για τους εξωγήινους.

21.   Πολλοί άνθρωποι στην MI5, τη MI6 και την SAS είναι γνώστες της πραγματικότητας των εξωγήινων. Αν και δεν θέλησε να δώσει τα ονόματα εκείνων που ενημέρωσε στην Ντάουνινγκ Σρήτ, κατά τη διαμονή του στο Λονδίνο έγινε στενός φίλος με τον Συντηρητικό πρώην υπουργό Άμυνας Σερ Μάλκομ Ρίφκιντ. << Ο Ρίφκιντ γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο των ΑΤΙΑ, ειδικότερα των ιπτάμενων τριγωνικών σκαφών. Πιστεύει ότι η συγκάλυψη είναι σωστή. Ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μάθουν >>. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί επιφανειακά για την πραγματικότητα των εξωγήινων – η Μάργκαρετ Θάτσερ επίσης ενημερώθηκε, όμως γνωρίζει μόνο ένα μικρό μέρος της ιστορίας.

22.   Ανεπίσημα προσεδαφιστήκαμε στη Σελήνη πριν το 1969, αν και δεν θα έδινε ημερομηνία. << Οι αστροναύτες μας παρακολουθούνταν από εξωγήινους και αργότερα επικοινώνησαν μαζί τους, κατά την παραμονή τους στη Σελήνη. Ειδοποιηθήκαμε να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που η τελευταία αποστολή Απόλλων ακυρώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αστροναύτες ψοφάνε να πουν την αλήθεια, όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα εκλαμβανόταν σαν προδοσία >>.

23.   Η NASA έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Αυτή έχει καθοριστεί σαν ένας από τους πρωτεύοντες οργανισμούς, που προοδευτικά θα μιλήσουν στον κόσμο για την πραγματικότητα των εξωγήινων.

24.   Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ είναι κατ´ αρχήν σωστός σε ότι αφορά στις κατασκευές στον Άρη και επιβεβαιώνει ότι έχουμε βάσεις τόσο σε αυτόν τον πλανήτη όσο και στη Σελήνη. Η πρόσφατη φωτογραφία του “Προσώπου Στον Άρη”, που παρουσιάζει μια εικόνα πολύ διαφορετική από την προηγούμενη, έχει υποστεί επεξεργασία από τη NASA. << Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη γι´ αυτή τη γνώση >>.

25.   Σ´ ένα θάλαμο στη Γκίζα και σ´ έναν άλλο ανάμεσα στα μπροστινά πόδια της Σφήγκας έχουν ανακαλυφθεί σκελετοί ύψους επτά ποδών με μεγάλα μάτια και με τα χέρια και τα πόδια τους δεμένα μαζί με ασήμι. << Για κάποιο λόγο οι παλιοί εξωγήινοι επισκέπτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ασήμι >>.

26.   Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη. Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό, ο οποίος δημιουργεί σκουληκότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος. Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. << Χρειάζεται να μάθουμε πολλά ακόμη γι´ αυτόν τον γαλαξία και για άλλους πριν τη χρησιμοποιήσουμε – πού θέλεις να πας και πώς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Έχει να κάνει με το πού στοχεύεις. Πρέπει να ορισθούν συντεταγμένες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν σήματα κυκλοφορίας έξω στο διάστημα >>. Ο Δρ Βόλφ είχε την αίσθηση ότι αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία πράγματα, για τα οποία θα διδαχθούμε μέσα από τη συνεργασία μας με τους εξωγήινους.

27.   Υπήρξε ο ίδιος πρωτοπόρος σε μια διεργασία νοητικής διεύρυνσης που ονομάστηκε << Η Θεραπεία Της Πύλης >>  Ένα πείραμα προκειμένου << να ανοίξει ο εγκέφαλος, να ενεργοποιηθούν οι νευρώνες επιτρέποντας το σχηματισμό δισεκατομμυρίων συνάψεων και κατ´ επέκταση τη χρήση ενός κατά πολύ ανεπτυγμένου μυαλού >>. Ένας από τους στόχους είναι μια δυνατότητα για τηλεπαθητική επικοινωνία με τους εξωγήινους.

28.   Αυτή η διανοητική διεύρυνση εξελίχθηκε σε μια σειρά πειραμάτων ελέγχου του νου υπό την ονομασία MK ULTRA. Ο Δρ Βόλφ και οι συνεργάτες του έμαθαν πώς να αποσπούν αλλά και πώς να απωθούν τις ανθρώπινες αναμνήσεις. Το δεύτερο ονομάζεται “Κουκούλωμα Του Μυαλού”. << Αυτές οι τεχνικές δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο οι μέθοδοι των εξωγήινων >>. Αυτό οδήγησε επίσης στην έρευνα πάνω στην “θέαση εξ αποστάσεως” (remote viewing) και άλλα ψυχικά φαινόμενα. << Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών των πειραμάτων μπορεί να είναι σε κάποιους η πρόκληση για παγκόσμιο νοητικό έλεγχο – μια ανατριχιαστική σκέψη >>.

29.   Υπάρχει μια ομάδα ανίκανων, ξενοφοβικών και παρανοϊκών στρατηγών, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Γνωστοί με την ονομασία << η Συμμορία >>, χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο του Πολέμου Των Άστρων, που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να φυλακίσουν επιζώντες προκειμένου να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. << Η ίδια η τεχνολογία που μας έδωσαν οι εξωγήινοι χρησιμοποιείται τώρα εναντίον τους >>. Επιτιμώμενη από πολλούς μέσα στη δορυφορική κυβέρνηση, αυτή η Συμμορία χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ. Και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.

30.   Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της δορυφορικής κυβέρνησης που τώρα βοηθούν στην λήξη της συγκάλυψης μπορεί να έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει στην κατοχή της η Συμμορία. Άνθρωποι όπως ο Δρ Στήβεν Γκρήρ και ο βοηθός του Σαρί  Αντάμιακ (του προγράμματος CSETI), ο γερουσιαστής Στήβ Σιφ, ο αξιωματικός της αεροπορίας Στήβεν Ουίλσον (πρώην επικεφαλής της μονάδας ανάκτησης κατεστραμμένων σκαφών “Project Pounce”), ο ίδιος ο Δρ Βόλφ, ο πρωτεύων ανώτερός του στη CIA που δεν κατονομάζεται και άλλοι, είτε πέθαναν πρόσφατα είτε υποφέρουν από συγγενείς προς τον καρκίνο παθήσεις. Σύμπτωση;

31.   Μέσα από τα γενετικά πειράματά του διαπίστωσε, ότι κάποιοι άνθρωποι, περιλαμβανομένου και του ιδίου, έχουν εξωγήινους γονιδιακούς δείκτες (gene markers). << Πολλοί απ´ αυτούς που είναι ενεργά αναμεμιγμένοι στον χώρο των ΑΤΙΑ θα έχουν προφανώς αυτά τα γονίδια  >>.

32.   Μας επισκέπτονται κάμποσες διαφορετικές συνομοσπονδίες εξωγήινων. Σ´ αυτές περιλαμβάνονται:

a.       Η Συμμαχία που αποτελείται από ανθρωπόμορφα όντα από τα αστρικά συστήματα του Αλτάηρ, της Ακουίλα και των Πλειάδων.

b.      Ο Συνεταιρισμός που έχει δημιουργηθεί από διάφορες φυλές Γκρίζων από το ηλιακό σύστημα του άστρου “ζ” του αστερισμού Reticulum (σ.τ.μ.: ελληνική ονομασία << Δίκτυ >>).

c.       Η Ομοσπονδία των Κόσμων, που περιλαμβάνει έναν απροσδιόριστο αριθμό διαφορετικών ομάδων εξωγήινων από το Σύμπαν.

d.      Οι Ενοποιημένες Φυλές του Ωρίωνα, που αποτελούνται από διάφορα όντα εκείνου του αστρικού συστήματος. Αυτοί οι συνασπισμοί είναι επίσης διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους.

33.   Σε μια συμφωνία, την οποία έχει υπογράψει ο Συνεταιρισμός, υπάρχει μια << Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας >> διάταξη των Ηνωμένων Εθνών, που ορίζει ότι κανείς Ζητανός δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί ανάμεσα στο κοινό και να είναι θεατός από αυτό.  Δυστυχώς ο φίλος του Δρα Βόλφ, ο Κόλτα, βρέθηκε κατά λάθος σε μια απαγορευμένη ζώνη και πυροβολήθηκε από έναν στρατιώτη. Βρήκε τον πληγωμένο «Γκρίζο» να κρύβεται στο διαμέρισμά του. << Έκρυψα τον Κόλτα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς μου λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στην πόρτα μου μέλη της CIA. Κατάφερα να φανώ αθώος και τους έδιωξα >>. Ο Δρ Βόλφ κάλεσε ένα φίλο γιατρό που γνώριζε γι´ αυτούς τους εξωγήινους. << Καταφέραμε να σώσουμε τη ζωή του Κόλτα. Ο μόλυβδος είναι τοξικός για τους Ζητανούς. Γι´ αυτό θα μπορούσε να έχει πεθάνει δηλητηριασμένος από το βλήμα  παρά από το ίδιο το τραύμα >>.

34.   Τρεις φορές έχει αναβληθεί η υλοποίηση προτάσεων για δημοσιοποίηση – εν μέρει εξ αιτίας του περιστατικού στην S4 το 1975, που διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους Γκρίζους και εν μέρει εξ αιτίας των τεραστίων επιπτώσεων στη θρησκεία και την παγκόσμια οικονομία. Η πρόσφατη παραδοχή περί ζωής στον Άρη είναι το θεμέλιο για μελλοντικές αποκαλύψεις. Ο Δρ Βόλφ είπε ότι σημαντικές δημοσιεύσεις θα συμβούν μεταξύ 2001 και 2005.

35.   Το Βατικανό είναι ιδιαίτερα ανήσυχο εν όψει αυτών των επερχόμενων ανακοινώσεων. Έχει ζητήσει από την Αμερικανική Κυβέρνηση να καθυστερήσει, κυρίως σε ότι αφορά στο ζήτημα της θρησκείας, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος γι´ αυτό να προετοιμαστεί. Ο Δρ Βόλφ είπε ότι ο Πάπας έχει αλλάξει τη Ρωμαιοκαθολική άποψη περί Θεού. << Η μελλοντική γραμμή θα είναι “Δεν είμαστε οι ίδιοι κατ´ εικόνα του Θεού αλλά οι ψυχές μας” >>.

36.   Είχε μιλήσει επί μακρόν στους εξωγήινους για τον Θεό και τον θάνατο. «Τα σώματά μας δεν είναι παρά δοχεία για την ψυχή. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν η συνείδησή τους απλά μεταβαίνει σε μια άλλη διάσταση». Για τον Θεό ο Δρ Βόλφ είπε << Μερικοί εξωγήινοι ονομάζουν Θεό το Αιώνιο – τον δημιουργό πίσω από οτιδήποτε στο Σύμπαν >>. Για τον Ιησού Χριστό << Ήταν κοινή προσφορά εξωγήινων και γήινων, σταλμένη στη Γη σαν προσπάθεια τερματισμού της ανθρώπινης βίας >>. Είτε είσαι Ζητανός, Πλειάδιος, Αλταριανός, Άνθρωπος ή οτιδήποτε… έχουμε όλοι τον ίδιο Θεό, είμαστε όλοι οικογένεια.

37.   Η δημοσιευμένη ερευνητική εργασία του Δρα Στρέκερ, που προσδιορίζει τον ιό HIV/AIDS ως ανθρώπινο δημιούργημα, είναι σωστή. Η δορυφορική κυβέρνηση έχει ανακαλύψει ότι οι ιοί είναι κρυσταλλικοί στη δομή τους και, χρησιμοποιώντας τη σωστή συχνότητα, μπορεί να τους καταστρέψει.

38.   Οι Η.Π.Α. είχαν στην κατοχή τους έναν “Γκρίζο”, στον οποίο είχαν δώσει το ψευδώνυμο EBE (από τις λέξεις Extraterrestrial Biological Entity, δηλαδή Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα), σαν κρατούμενο/φιλοξενούμενο, από το 1948 ως τον θάνατό του, το 1953. Οι επιστήμονες είχαν αρχικά χρησιμοποιήσει εικονογραφήματα (pictographs) σαν ένα τρόπο επικοινωνίας.

39.   Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε γνωριστεί με τους “Γκρίζους” και είχε εργαστεί μαζί τους.

40.   Μερικοί εξωγήινοι περιστασιακά τρώνε χορταρικά, φρούτα ή λαχανικά. Τα πεπτικά τους συστήματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα δικά μας, εκτελώντας ολοκληρωτική επεξεργασία και απορρόφηση. Κυρίως απορροφούν ενέργεια από τον αέρα. Δεν χρειάζονται επισκέψεις στην τουαλέτα.

41.   Η Γη είναι ένας από τους λίγους πλανήτες που δεν ελέγχουν το κλίμα τους. Ένας από τους λόγους που τα εξωγήινα σκάφη συντρίβονται στη διάρκεια κλιματικών ακροτήτων – ειδικότερα εκείνα που χρησιμοποιούν βαρυτική προώθηση. Ο Δρ Βόλφ είπε << Τα σκάφη τους δεν διαφέρουν από βάρκες σε μια βίαιη καταιγίδα, κλυδωνιζόμενα πάνω-κάτω στα μεγάλα κυλιόμενα βαρυτικά κύματα. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες μερικοί εξωγήινοι περιβάλλουν τα σκάφη τους με ενέργεια πλάσματος ή πετούν δια-διαστασιακά διαμέσου μιας καταιγίδας >>.

42.   Ένας πλανήτης είναι μια ζώσα οντότητα με τη δική της συνείδηση. Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με τους πλανήτες τους για να δημιουργήσουν μια αρμονική σχέση. Ο Δρ Βόλφ είπε << Μερικοί πλανήτες ανεγείρουν κτίρια από καθαρό πυρίτιο για τους κατοίκους τους από ασυμβατική αγάπη. Έχω δει και έχω κρατήσει αυτό το πυρίτιο. Έχω επίσης παρακολουθήσει τους Ζητανούς να επικοινωνούν με τη Γη >>.

43.   Οι εξωγήινοι είναι αγανακτισμένοι από το πόσο άσχημα μεταχειριζόμαστε τη Γη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλουμε να την καταστρέψουμε. Πώς μπορούν οι πολυεθνικές να ληστεύουν συνεχώς αυτόν τον πλανήτη με τη λαιμαργία και την απληστία τους. Μια από τις αποστολές της Ομάδας Άλφακομ είναι << να εκτιμήσει αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία των εξωγήινων για να επαναφέρουμε τη Γη στην παλιά παρθενική της κατάσταση της φυσικής ισορροπίας >>.

44.   Η τεχνολογία που αποκτήσαμε από τους εξωγήινους περιλαμβάνει:

a.       Τα LED

b.      Την υπεραγωγιμότητα

c.       Τα μικροκυκλώματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών (computer chips)

d.      Τις οπτικές ίνες (fiber optics)

e.      Τα lasers

f.        Τη γονιδιακή θεραπεία (gene-splicing therapy)

g.       Τον κλονισμό

h.      Τον εξοπλισμό νυκτερινής όρασης

i.         Την τεχνολογία Stealth

j.        Τις συσκευές δέσμης σωματιδίων

k.       Τα αεροδιαστημικά κεραμικά

l.         Την βαρυτικά ελεγχόμενη πτήση

45.   Στους εξωγήινους αρέσουν πολλά πράγματα των ανθρώπων. Ο Δρ Βόλφ εξήγησε << Τους αρέσει ειδικά η μεγάλη μας φαντασία και δημιουργικότητα μαζί με την ικανότητα να έχουμε βαθιά όνειρα >>. Θα ήθελαν όμως να επιταχύνουν την πνευματική μας εξέλιξη.

46.   Πολλοί εξωγήινοι που επισκέπτονται τη Γη είναι πραγματικοί τουρίστες. Ενώ εμείς κάνουμε διακοπές σε άλλες χώρες, περισσότερο προηγμένα όντα επισκέπτονται άλλους κόσμους. << Συγκρινόμενη με τους πλείστους των πλανητών, η Γη είναι σχεδόν μοναδική με την τεράστια ποικιλομορφία της φύσης της, των πολιτισμών και των κατοίκων της. Καθώς οι πρωτόγονοι πλανήτες λιγοστεύουν, εμείς είμαστε μια δημοφιλής ατραξιόν >>.

47.   Μερικοί εξωγήινοι προτιμούν να ζουν υπόγεια, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν το περιβάλλον ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Επίσης χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική θωράκιση, στην οποία τα μόρια είναι τόσο πυκνά, ώστε τίποτε δεν μπορεί την διαπεράσει. Ο Δρ Βόλφ επεσήμανε << Δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει τους βαθύς ωκεανούς ή το εσωτερικό του φλοιού της Γης >>.

48.   Η Ομάδα Άλφακομ ανακάλυψε ότι πολλοί ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Είπε << Μπορούν να αναπνέουν τον αέρα μας και στον δρόμο θα φαίνονταν ακριβώς όπως εμείς >>. Περίπου χίλιοι τύπου Νόρντικ ζουν μόνο στην Ισπανία.

49.   Ένας Νόρντικ έχει πρόσωπο τέλειο και πολύ ευαίσθητο εμφανισιακά με πολύ λίγες γραμμές, γαλάζια μάτια και συνήθως ξανθά μαλλιά. Είναι περίπου έξι πόδια ψηλός, πολύ καθαρός, χωρίς σωματική οσμή και επικοινωνεί κυρίως τηλεπαθητικά.

50.   Όμως όσο βρίσκεται στη Γη χρησιμοποιεί ένα μικρό εμφυτευμένο φωνητικό όργανο για να συνομιλεί με τους ανθρώπους.

51.   Τα εσωτερικά τους όργανα είναι πολύ παρόμοια με τα δικά μας, μολονότι το πεπτικό σύστημα είναι διαφορετικό. Δεν χρειάζονται να τρώνε καθημερινά. Τα κύτταρά τους δεν πεθαίνουν γιατί η γενετική τους είναι διαφορετική

52.   Έχουν μια βάση σε ένα γαλλικό νησί της Πολυνησίας και κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στους κατοίκους.

53.   Οι Νόρντικς έχουν δυνατά μυαλά. Ο Δρ Βόλφ είπε << Μπορούν να ανοίξουν μια διαστασιακή πύλη μόνο με μια σκέψη και να εξαφανιστούν σωματικά. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Ζουν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Οι σκέψεις είναι ενέργεια και οι Νόρντικς χρησιμοποιούν μια συσκευή, που είτε τη φορούν είτε την έχουν σε μια τσέπη, η οποία ενισχύει αυτή την ενέργεια. Επίσης καλωδιώνουν κρυστάλλους για τον ίδιο σκοπό >>.

54.   Ένα απόγευμα του 1990 ένα εξωγήινο σκάφος, συνοδευόμενο από μαχητικά F-16, προσγειώθηκε στο Πουέρτο Ρίκο, σε μια πολυσύχναστη τουριστική τοποθεσία. Οι εξωγήινοι βγήκαν και περπάτησαν ανάμεσα στο πλήθος. Ο Δρ Βόλφ είπε << Ήταν μια άσκηση για να δοκιμαστεί η αντίδραση του κοινού >>. Ο κυβερνήτης αυτού του νησιού έγραψε μια επιστολή στον Πρόεδρο Μπους δηλώνοντας, << στην αρχή διασκεδάσαμε με όλες τις θεάσεις, όμως ύστερα ο κόσμος αγχώθηκε. Τι να τους πώ; >> Ο Πρόεδρος προώθησε αυτή την επιστολή στον Δρα Βόλφ. Ήταν τυπωμένη επάνω της, σε πολλά σημεία, η σφραγίδα “T52-EXEMPT (E)”, που σημαίνει ότι το έγγραφο αυτό  δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιηθεί.

55.   Ενόσω σπούδαζε στο Μ.Ι.Τ. Για το δίπλωμά του στη Φυσική, ανακάλυψε μια νέα θεωρία για τη διαδικότητα κυμάτων/σωματιδίων, την οποία αργότερα ανέπτυξε σε δέσμη ουδετέρων σωματιδίων. Ο Δρ Βόλφ σχολίασε << Είχα ελπίσει και οραματιστεί, ότι αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιείτο για τη θεραπεία του καρκίνου. Αντί αυτού χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο, μέρος του προγράμματος SDI (Πόλεμος των Άστρων) >>.

56.   Οι εξωγήινοι του είπαν << Όλοι οι κόσμοι στον Γαλαξία είναι συνδεδεμένοι. Μια ατομική βόμβα σαν της Χιροσίμα μπορεί να επηρεάσει κάθε διαφορετικό πολιτισμό >>. Επίσης εξήγησαν << Η σκέψη είναι ενέργεια. Μπορεί να ληφθεί από άλλους κόσμους. Δεν υπάρχουν σύνορα πουθενά στον Γαλαξία >>.

57.   Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, << έχει πολύ καλές σχέσεις με τους εξωγήινους και ειδικά με τους Σέμιτικς >>.

58.   Υπάρχει ένας ισχυρός ιστορικός δεσμός με τη χώρα.

59.   Το κορυφαίας μυστικότητας διαστημικό αεροσκάφος Αουρόρα κινείται με υγρό μεθάνιο και χρησιμοποιεί αντιβαρύτητα. Φέρει ένα οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παλμών, το οποίο μπορεί να καταστρέψει ένα ραντάρ που παρακολουθεί το σκάφος. Το αεροσκάφος αυτό μπορεί επίσης να ταξιδέψει στη Σελήνη.

60.   Μερικοί πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών πειραματίζονται με τον νοητικό έλεγχο προκειμένου να κυβερνούν προηγμένα αεροσκάφη. Ο Δρ Βόλφ είπε << Μερικά εξωγήινα σκάφη είναι ζωντανά μεταφορικά μέσα, που έχουν την ικανότητα να διαιρούνται και να ανασχηματίζονται ( ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝ ΠΤΗΣΗ ). Αυτά τα σκάφη είναι επίσης ικανά να ανταποκριθούν σε εντολές που τους δίνονται μέσω της σκέψης >>.

61.   Η υπόγεια βάση στην Περιοχή 51είναι μια πόλη με την έκταση του Rhode Island, η οποία συνεχίζει να μεγαλώνει και έχει μια αδελφή βάση, την S4, περίπου δώδεκα χιλιόμετρα μακρυά και άλλη μία που ονομάζεται Indian Springs. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους πολίτες και στρατιωτικούς, και έχει τουλάχιστον οκτώ διαφορετικά “μαύρα προγράμματα” σε εξέλιξη, με ετήσια χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφάλειας εξωτερικά, στο εσωτερικό επικρατεί στρατιωτικός νόμος και φρουρείται από περιπόλους επίλεκτων φρουρών. Μερικοί επιστήμονες ζουν στη βάση για έξι μήνες κάθε φορά. Ενώ τα υπνοδωμάτιά τους είναι ενός βασικού τύπου, οι εξωγήινοι ζουν στα δικά τους θαυμαστής σχεδίασης διαμερίσματα. Υπάρχουν επίσης εμπορικά πολυκαταστήματα, καταστήματα στρατιωτικού τύπου και περιοχές αναψυχής με πισίνες, γυμναστήρια και γήπεδα μπάσκετ. Η τροφή είναι εξαιρετική.

62.   Οι επιστήμονες της δορυφορικής κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ενέργεια μηδενικού σημείου (zero point energy) και ψυχρή σύντηξη (cold fusion). << Χρειάζεται να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σ´ αυτές τις νέες επιστήμες. Αλλιώς η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει να καταρρεύσει >>

Απίστευτα έτσι; Και όμως καλοί μου φίλοι δεν είναι καθόλου απίστευτα γιατί είναι η ωμή πραγματικότητα, φανταστείτε ότι αυτά που είπαν και οι δυο είναι το 10%!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ!!!!

 1. fenomeno!!!!

  ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ……. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!

  ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!

  ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΗ ΠΑΤΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΡΒΥΛΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

  ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΠΑΝΩ ΟΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 15.000 ΠΡΙΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ…..

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ 14 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΗΖΕΡ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ. ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ…. ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΟΠΩΣ 2.000 ΜΕΤΡΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΘΥΣΚΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!!

  ΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ Η ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!;! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ…….

  ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ…..ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ!;! ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ…… ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ…. ΦΛΕΒΕΣ = ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ, ΑΙΜΑ = ΥΓΡΟ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ = ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, ΚΟΚΑΛΑ = ΕΝΔΟΣΚΕΛΕΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΡΟΜΟΤ Η ΑΝΔΡΟΙΔΗ Ο ΕΝΔΟΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. ΣΥΜΦΩΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…….ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΧΡΕΙΑΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΑΦΗ…..ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ…..ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΟΠΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ….ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΑΦΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ?????ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ((((((((( ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ)))))))))………ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ….ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΕ ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ Η ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ……ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ……..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ….!!!!!!11

  1. ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ….ΑΝ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΙ\ΥΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ…….ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΝΑΤΗΣΗ!!!!

 2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ……ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…….ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ….ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΤΗΝ ΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟΥΝ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ……ΑΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ……ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΙΦΘΗΜΟΥΜΕ…..1111!!!!!

 3. Πόσα ακόμη δεν ξέρουμε…
  Πάντως αυτή είναι η ιστορία από την Αμερικανική πλευρά, στην οποία δε σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχει και εσωτερική αντιπαλότητα άρα και ποικίλες συμμαχίες κτλ.
  Για τους δρακονιανούς περιέργως δεν λέει πολλά και οι Γκρίζοι μοιάζουν “φιλαράκια”!
  Η έφοδος για την οποία και προετοιμάζονται ποιους έχει ως “εχθρούς” άραγε;;;
  Ο J Ωμέγα δεν μοιάζει καταπληκτικά η ιστορία του με την σειρά Kyle XY;;;!!! Καθόλου τυχαίο πιστεύω, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με πολλά άλλα πο προφανώς θέλουν να “εμφυτεύσουν” νοητικά στον κόσμο.

  Ούτε καν ολόκληρη την μία όψη του νομίσματος δεν βλέπουμε!..

Αφήστε μια απάντηση