ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΡΟΠΤΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;;!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΡΟΠΤΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;;!!

 

Όταν στα παλιά χρόνια έβλεπαν πόλεις στον ουρανό τρέχανε πανικόβλητοι οι άνθρωποι να σωθούν οι άλλοι πίστευαν ότι ήταν ουράνιες πόλεις των αγγέλων κτλ. κτλ.…!!!! Με την επιστήμη να μας καθοδηγεί πριν από κάμποσες δεκαετίες είπαν ότι πρόκειται για αντικατατροπισμούς !!!! Τι είναι ο αντικατατροπτισμός!;! = ( http://www.nagref.gr/journals/ethg/images/28/ethg28p21-23.pdf ) κάποιοι άλλοι το ονόμασαν Φάτα Μοργκάνα!!!! Τι είναι το Φάτα Μοργκάνα!;! = ( https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%AC%CF%84%CE%B1_%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B1_(%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF) ) αν και βέβαια το δεύτερο σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει πράγματι στην Μοργκάνα λε Φει ….. μα για να δουμε όμως τι ακριβώς έχει συμβεί!!!!

 

Ο πρώτος επίσημος καταγραφέας και ερευνητής και πατέρας όλων των παράξενων γεγονότων μέχρι την εποχή του ήταν ο Τσαρλς Φόρτ – https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Fort έχει γράψει και ο Παντελής Γιανουλάκης για αυτόν – http://www.biblionet.gr/book/59148/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82,_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82_%CE%A6./%CE%9F_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A4%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BB%CF%82_%CE%A6%CE%BF%CF%81%CF%84 !!!! Αν ξέρετε αγγλικά καλό θα ήταν να το διαβάζατε στα αγγλικά αν όχι και το βιβλίο του Παντελή Γιανουλάκη είναι πραγματικά αχόρταγο από γνώσεις ….. όχι ότι θέλω να μειώσω την προσπάθεια του αλλά εγώ πιστεύω ότι καλύτερο είναι να διαβάζει κάποιος τα πρωτότυπα!!!!

 

Ο Τσαρλς είχε αναφέρει για πόλεις οι οποίες αιωρούντο στον αέρα πολλές φορές και μάλιστα είχε τονίσει ότι ήταν αιθέριες πόλεις και όχι πόλεις όπως ήταν την εποχή εκείνη!!!! Δηλαδή τόνιζε ότι έμοιαζαν με εξωπραγματικές πόλεις όπου ερχόντουσαν από κάπου αλλού!!!! Ο ίδιος όπως και γω τόνιζε ότι δεν πρόκειται για αντικατατροπτισμό αλλά ίσως για πόλεις όπου υπάρχουν σε άλλες διαστάσεις ή παράλληλους κόσμους και για κάποια λεπτά της ώρας ή ακόμα και ώρες σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζονταν από το πουθενά!!!!

 

Έτσι λοιπόν και με αυτήν την τεράστια κλίμακας πόλη όπου δείχνει το βίντεο να αιωρείται πάνω από τα σύννεφα στην Κίνα πριν λίγο καιρό!!!! Αυτό έγινε στις 7 Οκτωβρίου του 2015!!!! Και πολλά κανάλια της Κίνας το έδειξαν με το να εξηγούν ότι πρόκειται για αντικατατροπτισμό!!!! Όμως τα κτήρια φαίνονται πολύ καθαρά και πουθενά στον πλανήτη μας δεν υπάρχει τέτοια αντιστοιχία ουρανοξυστών όπως κατάθεσαν κάποιοι ερευνητές στο κανάλι ΦΟΞ στις ΗΠΑ!!!! Τι θα μπορούσε όμως να είναι αυτό αν δεν είναι αντικατατροπτισμός!!;;!! πόλη από μια άλλη πραγματικότητα ή παράλληλος κόσμος!!;!! Η όπως λένε κάποιοι ερευνητές είναι τα αποτελέσματα του ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΠΛΟΥ ΜΠΙΜ!;! Τι είναι το ΜΠΛΟΥ ΜΠΙΜ!;! = ( http://rationalwiki.org/wiki/Project_Blue_Beam )!!!! Έχουμε γράψει και σχετικό άρθρο πολύ παλιά για αυτό, μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ!!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το Πρότζεκτ Μπλου Μπιμ είναι ένα παραμύθι και δεν υπάρχει όμως όλες οι ενδείξεις και αποδείξεις λένε το αντίθετο!!!! θα ασχοληθώ στο μέλλον ποιο λεπτομερές με το ζήτημα αυτό!!!!

 

Αν με ρωτήσετε εμένα ή μπορούσατε να ρωτήσετε τον Τσαρλς Φόρτ τι είναι θα σας λέγαμε το ίδιο πράγμα μια πόλη από άλλη πραγματικότητα ή παράλληλος κόσμος !!!! Και αυτό το λέω με σιγουριά διότι από παλιά εμφανιζόντουσαν ουράνιες πόλεις οι οποίες χαρακτηριζόταν αιθέριες δηλαδή πολύ μοντέρνες!!!! Δεν μπορώ να κάνω κάποια άλλη εικασία αλλά και δεν μπορώ να αποδείξω το όλο ζήτημα!!!! Το βίντεο είναι αυθεντικό και οι ειδικοί που το εξέτασαν είπαν ότι δεν περιέχει κανένα ίχνος επεξεργασίας….βέβαια όλοι οι ειδικοί ψευτό ερευνητές του ίντερνετ θα τρέξουν και θα πούνε την γνώμη τους ότι είναι προϊόν μοντάζ κτλ. κτλ. ….μακάρι να το κάνουν διότι έχει και συνέχεια το θέμα που θα το αναπτύξω ποιο λεπτομερώς!!!!

 

Δείτε το βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3avXRcORPGQ[/youtube]

 

Για να μην παίρνετε μόνο γνώσεις από εμένα και λένε κάποιοι ότι είμαι εγωιστής όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν να μην με πιστεύετε πλήρως αν δεν πάρετε πληροφορίες και από αλλού!!!! Έτσι σας παραθέτω μια πολύ καλή δουλειά για το θέμα του αντικατατροπισμού στην ηλεκτρονική σελίδα http://atlaswikigr.wikifoundry.com/page/%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CE%B9+%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%BF+%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF !!!!

 

Δεν αμφέβαλα ποτέ για τους αντικατατροπισμούς!!!! Σε αυτό που αμφιβάλω προσωπικά εγώ αλλά και ο Τσαρλς Φόρτ είναι ότι ειδικά για αυτές τις πόλεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι από την γη!!!! Και αυτό διότι οι πόλεις που έχουν φωτογραφηθεί ειδικά οι μοντέρνες δεν υπάρχουν πουθενά στην γη ώστε να γίνει ο αντικατατροπτισμός!!!! Έχει γίνει με πολύ μικρότερες πόλεις και ποτέ τόσο καθαρά όπως το βίντεο ή όπως έχουμε αναφορές από αρχαιοτάτους χρόνους!!!!

 

Θα το συνεχίσω κάποια άλλη φορά το θέμα αυτό ποιο λεπτομερέστατα…. Το τι θα πιστέψετε αυτό είναι στο δικό σας πιστεύω και μόνο!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΤΡΟΠΤΙΣΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!;;!!

 1. ΣΑΜΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!!!ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:1)ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ(ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ).ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ .ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΗΤΑΝ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ,ΤΑΝΚΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ!!!!2) ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ (ΠΑΡΤ 39) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗΩ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΜΙΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ!!!!!ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ?????
  Υ.Γ.:ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΚΟΙΛΑΔΑ,ΚΡΑΝΙΔΙ,ΕΡΜΙΟΝΗ,ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ)ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΝΕΑΡΟΥ 1,52 ΥΨΟΣ!!!ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ????ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ!!!!(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!).ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΣΑΝ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ!!?!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!?!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ (ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!!!!)ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ .!!

  1. peggy2015!!!!

   ΩΡΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ….!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΑΚΗΣΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!! ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΧΘΙ!!!! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF_%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%B3%CF%87%CE%B8%CE%B9 ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ!;! ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΕΙΝΕ ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1940 ΩΣ ΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!! ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ( ΥΠΟΛΟΓΗΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΥΞΗΔΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ) ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΙΣΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΙ!!!! ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ Η ΨΥΦΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΝΑ 24ΩΡΟ!!!! ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΥΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΧΟΥ!!!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΧΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΝ ΑΥΛΟΙ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%82 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!! ΜΕΤΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ( ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΗ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!! ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΕΣΙΑΣ ( ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ) ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΒΕΒΙΛΟΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!! ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ…. ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΔΩ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Η ΑΛΙΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ!!!! ΟΜΟΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΙΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΖΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ!!! ΑΥΤΗ ΕΒΓΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΑ ΓΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!!!! ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!! ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΥΡΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΟΤΥΡΙ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΗΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΩΝ….!!!!

   http://www.kathimerini.gr/421787/article/politismos/arxeio-politismoy/sphlaia-didymwn-kai-monh-aygoy

   ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟ ΚΑΘΟΣ ΑΝΕΒΕΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΕΣ ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!!!! ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΑ Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ!!!! ΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΦΘΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΗΒΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!!!! ΑΝ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΙΣΟΣ ΚΑΙ 30 Η 50 ΧΡΟΝΙΑ….!!!! ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΔΥΜΑ!!!! Η ΜΙΑ ΒΓΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΙΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ!!! ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΕΠΑΝΩ!!!! Η ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΟΣ ΓΑΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΕΡΙΓΗΤΩΝ ΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1937: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΡΙΑ ΤΕΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΦΥΡΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΔΕΡΕΣ….!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΝΤΟΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΔΟΣ ( ΤΟΠΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ ΕΥΡΕΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

   ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΓΗ ΚΑΠΟΤΕ….. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΥΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ!!!! ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΒΥΛΟΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΛΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ!!!! ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΣΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΦΟ….

   ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΟΥΝ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΣΕ Η ΜΕΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠ`ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΔΙ!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΕΗΛ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

  1. peggy2015!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ…ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΗ….ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΒ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΩΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΔΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ…..ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση