ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!! ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!;!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!! ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!;!

Πολλά γράφτηκαν για την << Επιχείρηση Εωσφόρος  >> τα οποία κατά κάποιο τρόπο έχουν σπείρει τον πανικό σε πολλούς ανθρώπους!!!! Είναι έτσι όμως όπως τα λένε διάφορες ιστοσελίδες, περιοδικά και εφημερίδες!;! Η υπερβάλουν ώστε να πουλήσουν και να εντυπωσιάσουν; Ας δούμε παρακάτω λεπτομερέστατα αυτήν την περίπτωση.

1

Η << Επιχείρηση Εωσφόρος >> , περιγράφεται  ως, ότι είναι η προσπάθεια από τον άνθρωπο να δημιουργήσει ένα μικρό αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα από έναν από τους γίγαντες αερίων,  τον Δία, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας . Η ανακάλυψη έγινε το 2003, από διαρροές της NASA ότι πιθανόν είναι η πρώτη απόπειρα στο να δημιουργήσουν ένα καινούριο αστέρι, ή τουλάχιστον  το πρόγραμμα των εν λόγω αποφάσεων, αυτό διεξήχθη μέσο της NASA με αφορμή όταν το διαστημικό όχημα Galileo συνετρίβει στον Δία στις 21, Σεπτεμβρίου του 2003 .

Επίσης πιθανολογείται από,  ότι στο τέλος της NASA για το αστροσκάφος Cassini η πρωταρχική αποστολή του θα είναι ένα λογικός χρόνος για να εξεταστεί μια άλλη παρόμοια προσπάθεια συντριβής βουτιάς. Αυτή η προσπάθεια προφανώς δεν συνέβη μέχρι σήμερα από την αποστολή Cassini.

Οι ακόλουθες πληροφορίες έρχονται από το τέλος της τρέχουσας παράτασης της αποστολής Cassini της NASA, οπου ονομάζεται η αποστολή Equinox αλλά  και το τι σημαίνει αυτό για το Lucifer Project …

Το βασικό ερώτημα στη συνέχεια ήταν:

– Πόσο καιρό θα πάρει για κάθε ελεύθερη πτώση του ιριδίου / γραφίτη κάψουλας για να φτάσει  στο βάθος, όπου οι εξωτερικές πιέσεις είναι δεκάδες χιλιάδες ατμόσφαιρες, ~ 600 μίλια κάτω από τα σύννεφα;

Το βάθος όπου οι πιέσεις θα προκαλέσουν οι 238 κάψουλες πλουτωνίου για να υποβληθεί σε μια ξαφνική αλλαγή φάσης, ώστε κυριολεκτικά να εκραγούν ως μια βίαιη κίνηση… πυρηνική αντίδραση;

2
Το ποσοστό της ελεύθερης πτώσης ενός αντικείμενου που υπάγονται σε μια πλανητική ατμόσφαιρα διέπεται από μια στοιχειώδες εξίσωση γνωστή ως « νόμος του Stokes “:

V = (2gr ²) (d1-d2) / 9μ όπου V = ταχύτητα της πτώσης (cm sec-Ή)
g = επιτάχυνση της βαρύτητας (cm ²-sec)

r = “ισοδύναμο” με την ακτίνα του σωματιδίου (εκατοστά)

d1 = πυκνότητα του σωματιδίου (g cm – ³)

d2 = πυκνότητα του μέσου (g cm-³)

ιξώδες μ = μέσου (dyne sec εκ. ²)

Δεν πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο του παραλογισμού ως προς την πρόβλεψη ενός γεγονότος το οποίο μερικοί άνθρωποι είχαν υπόψη τους από το 2003, πρόκειται  για ασυνήθιστες έκρηξης κάποιου είδους που συνέβησαν στον Κρόνο, ως αποτέλεσμα της NASA να αποφασίσει να ρίξει σε συντριβεί το αστροσκάφος Cassini στην ατμόσφαιρα του όπως έκαναν με το Galileo στο Δία, τον Σεπτέμβριο του 2003.

3

Βέβαια  τίποτα απολύτως δεν μπορεί να προγραμματιστεί για το μέλλον σχετικά με αυτό το θέμα, ή ότι αυτή η αποστολή έχει αναβληθεί, ή ποτέ ότι δεν ήταν, ή το τι θα γίνει στο μέλλον.

Ωστόσο, αυτό που είδαμε τότε το 2003, όπως είχε προβλεφθεί  για μια << Πυρηνική Αντίδραση >> ήταν ότι το αστροσκάφος Galileo έπεσε και συνετρίβει στον Δία τον Σεπτέμβριο του 2003. Απίθανο, αλλά είναι δυνατόν; Ο φυσικός J. Worp λέει: Θα μπορούσε η NASA να Χρησιμοποιήσει το Galileo για να δημιουργήσει στον πλανήτη Δία μια έκρηξη όπως στο Ναγκασάκι ;

4

5

Το λεγόμενο στίγμα ή κηλίδα όπως έλεγαν και είχαν ονομάσει την έκρηξη τότε στον Δια!!!! Όπως βλέπετε ο Δίας είναι ακόμη εκεί στην θέση του χωρίς να χαθεί μαζί με εμάς!!!!

Ήταν πράγματι αυτό που φαινόταν; Δηλαδή η έκρηξη που δημιουργήθηκε είχε σχεδόν το μέγεθος της Γης στις 19 Οκτωβρίου ακριβώς στην αναμενόμενη σωστή θέση στον Δία με βάση τις κυψέλες καυσίμου του Γαλιλαίου; Από το ρεαλιστικό μοτίβο πάνω από 27 + ημέρες από την συντριβεί του αστροσκάφος στον Δια, από τις σημειώσεις της επιστήμονα, R. Hoagland.

6

 7

8

Αυτή η ξαφνική  << ανωμαλία >> του Δια ονομάστηκε << Σκοτεινό Σημείο >> με την  εκδήλωση αυτή να τεκμηριώνεται επίσης από τον Olivier Meeckers ( Όλιβερ Μίκερς ) από το Βέλγιο με δύο διαφορετικές εικόνες από τον πλανήτη Δία να δείχνει την εν λόγω ανωμαλία και ένα άρθρο από το www.space.com όπου χαρακτήρισε το συμβάν ως ένα << μυστήριο >>. Αν η έκρηξη δεν συνέβει την ημέρα της συντριβείς, όπως αναμενόταν, στην πρόβλεψη προαναφέρθηκε, μια << έκρηξη ως σήμα >> που συνέβη στο σωστό σημείο αλλά με ανησυχητική ομοιότητα με την προβλεπόμενη εκδήλωση που θα αναμενόταν. Επομένως, αν πράγματι αυτό που είδαμε στις 19 Οκτώβρη του 2003 στον Δία ήταν το αποτέλεσμα σχάσης του πλουτωνίου των κυλίνδρων του Γαλιλαίου, τότε γίναμε μάρτυρες με έμμεσες αποδείξεις σε μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές έκρηξη που έχουν ποτέ συμβεί από τον άνθρωπο!!!!

 Αυτό που έγραψε η εφημερίδα  << ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ >> στην χώρα μας ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2008 και όχι για το 2017 όπως γράφει για το  Lucifer Project – Cassini  ότι θα συναντήσει τον Κρόνο, τον Ιούλιο του 2008  στην οποία ενέργεια εικάζεται η NASA για το αστροσκάφος Cassini ότι θα το καταρρίψει σε μια πολική περιοχή (πολική βουτιά για να πάρει βαθύτερη διείσδυση) του Κρόνου, το καλοκαίρι του 2008, στο τέλος της πρωτοβάθμιας αποστολή του!!!! Φυσικά, αυτό δεν συνέβη ποτέ από την αποστολή Cassini και επεκτάθηκε για το 2010 και πιθανώς για το 2012 τότε.

Ωστόσο, η NASA θα εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματιστεί η αποστολή Cassini πετώντας ως τον Κρόνο σε κάποια στιγμή από τότε μέχρι και το 2012 αν και κάποιοι << κύκλοι >> λένε ως το 2015, υπάρχει ανάλυσης από τον Δρ Μ. Σάλλα για ότι το διαστημόπλοιο Cassini να χρησιμοποιηθεί ως μια πυρηνική σκανδάλη για να << ανάψει >> τον Κρόνο και τα φεγγάρια του terraform για την ανθρώπινη αποίκιση!!!!

Όσον αφορά τον παραλογισμό της Αστρολογίας

Επίσης, να έχετε κατά νου, ότι εγώ αλλά και η INVIZIBLE LYCANS TEAM δεν συμφωνούμε με την εγγενή ισχύ της αστρολογίας, αλλά δεδομένου ότι είναι πιθανό ότι ορισμένοι σχεδιαστές στον κόσμο να αναζητούν σε αυτά τα είδη των κοσμολογικών συνελίξεων, και κάποιος να οδηγείται για την αντιμετώπιση της λεπτομέρειας αυτής και να συνειδητοποιούν ότι πράγματι τα γεγονότα αυτά μπορεί να προγραμματιστούν από μερικούς από αυτούς στην εξουσία ώστε να ευθυγραμμιστεί η γη με τις κινήσεις των άστρων, καθιστώντας έτσι την αστρολογία ικανή στα μέτρα τους, αυτό  << Ισχύει για την επινόηση και την σκόπιμη συγχρονικότητα >>!!!!

Για να διευκρινιστεί το παράδειγμα, ας φανταστούμε δύο ομάδες, όπως των αρχαίων λαών όπου χωρίζονται από μια μεγάλη απόσταση, αλλά θα ήθελαν να κρατήσουν κάποιο είδος  άμεσης επαφής. Κάθε ομάδα έχει έναν αστρολόγο ο οποίος έχει εκπαιδευτεί με τον ίδιο τρόπο, έτσι ώστε, όταν ένα συγκεκριμένο συμβάν ουράνιων σωμάτων ή ανακαλύπτεται στον ουρανό, η ομάδα << Α >> αμέσως ξέρει ότι η ομάδα << Β >> θα ερμηνεύσει με τον ίδιο τρόπο και είναι πιθανό να διεξάγει το ίδιο τρόπο δράσης επιτρέποντας έτσι μια άμεση επικοινωνία χωρίς άμεση επαφή.

Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ιστορική αδράνεια από μια τέτοια ιδέα στην πάροδο των χρόνων!!!! Μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι κανένας καλός λόγος δεν θα μπορούσε να υπάρξει για να ξεκινήσουμε από την αρχή στη δημιουργία ως ένα άλλο μυστικό μέσο επικοινωνίας, και ως αποτέλεσμα για την αστρολογία παρέμεινε ως την προεπιλεγμένη μέθοδο διεξαγωγής ορισμένων << ελίτ >> με απόκρυφη επιχείρηση, ακόμη και σε αυτήν την ημέρα. (Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και η Wall Street παραδέχεται την εγκυρότητα  μέρους αυτού του επιχειρήματος, ότι διάφορες οντότητες θα προσλάβουν αστρολόγους για να καθορίσουν  ένα ορισμένο τμήμα των αγοραστών και των πωλητών, όπου θα έχουν την τάση να μην βασίζονται στην αστρολογία)!!!!

Η αποδοχή τέτοιων τότε γεγονότων αλλά και σήμερα ήταν σφικτά με τεράστιες επιδράσεις προς τις μάζες του κόσμου, παρά τον προφανή παραλογισμό της αστρολογίας, κάποιος πρέπει να μελετήσει και να κρίνει τους λόγους απλά γνωρίζοντας τι μπορεί να προγραμματιστεί από τους << πιστούς >> ή  τους << χρήστες >> της μεθόδου αυτής. Σημειώστε ότι μόλις πριν από πέντε χρόνια περίπου το Πεντάγωνο  των ΗΠΑ διέταξε για τον δορυφόρο ΗΠΑ-193  να κατατριφθεί κατά την ακριβή στιγμή της μεγαλύτερης έκλειψη της σελήνης στις 3:26 ακριβώς GMT στις 21.2.08 (ή 22:26 μ.μ. ET στις 20/2/08) ακριβώς δυτικά της Χαβάης, ( Αυτό από την άλλη δείχνει ότι έχουν προχωρήσει κατά πολύ στον πόλεμο των άστρων χωρίς εμείς να έχουμε ιδέα το τι μας γίνεται με το να μας ξεγελάνε με τις αποστολές των διαστημικών λεωφορείων και καλά….)!!!!

Ποιες είναι οι φυσικές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο από την τύχη;

910

Μερικές Νέες Πληροφορίες

 • Πρώτα απ ‘όλα, μετά τη δημοσίευση της  << ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥ >> παγκοσμίως, διαπιστώθηκε ότι οι θέσεις του Δία κατά τη διάρκεια της βουτιά του Galileo και του Κρόνου στο τέλος της πρωταρχική αποστολή του Cassini συνέπεσε με μια θέση στον ουρανό όπου είναι γνωστή ως η αποδεκτή θέση της περίφημης << Αστερισμός της Παρθένου >> ή << Αστέρι της Βηθλεέμ >>, φαινομενικά αυτό,  επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι είχε συμβεί σχετικά με απόφαση της έκρηξης στον Δια  από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ως ιστορικό  δεδομένο αυτό,  ο << Αστερισμός της Παρθένου >> γενικά θεωρείται ότι είναι μια περίπτωση του Δία όπου στην πραγματικότητα φαίνεται να επικαλύπτονται μερικώς ή να αγγίζει  τον πλανήτη Αφροδίτη στο νυχτερινό ουρανό περίπου όπως το 2 π.χ., όπου συνέβει ένα πολύ σπάνιο γεγονός συνδυάζοντας κάτι που μπορεί να υποστηριχθεί στο μύθο-γεγονός(;) που ερμηνεύεται για τον ερχομό ενός θεού ή θεά-ανθρώπου που κατεβαίνει στη Γη!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=30Gtf5kdp04[/youtube]

 • Δεύτερον , προς περαιτέρω διευκρίνιση πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η πυρηνική σύντηξη θα μπορούσε πράγματι να ξεκινήσει με 72 κιλά σχάσης του πλουτωνίου του Cassini στο εσωτερικό του Κρόνου (Η σχάση απαιτεί λιγότερη ενέργεια από ό, τι σύντηξης), δηλαδή ότι η απλή φόρμουλα του << Δύναμη = Επιτάχυνση Μαζικής x >> μπορεί να εξηγήσει τις δυνατότητες.  Η δύναμη σε αυτό το τύπο, όταν συνδέονται με την κίνηση της αρχικής ύλης έκρηξης από το υλικό που συσσωρεύεται, σχάσης (Μαζικής Επιτάχυνσης) και ξαφνικά δημιουργεί ένα είδος χιονοστιβάδας σε άλλες ύλες εντός των βαρέων αερίων του Κρόνου, προκαλώντας απίστευτη ταχύτητα και τη συμπίεση της μάζας για πολλά δευτερόλεπτα.

Αυτό το δυναμικό σενάριο, στην τοπική περιοχή επηρεάζεται, αλλάζει εντελώς τη σημερινή σχετική κατάσταση στάσεως του Κρόνου η οποία είναι γενικά σε ισορροπία (αέρια που εμπίπτουν στο κέντρο πολύ αργά και ωθούνται έξω πολύ βραδέως με την ίδια δύναμη), σε μια κατάσταση της μάζας γρήγορα που εξαναγκάζονται σε κίνηση και εξαπλώνεται σε γύρω περιοχές με σε ένα σφαιρικό φαινόμενο του ντόμινο (σε κυματισμό από μέσα προς στο έξω)!!!!

Εάν ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι αρκετά ακραίο και αρκετά βαθιά μέσα στην ατμόσφαιρα του Κρόνου, το θερμικό δυναμικό αυξάνει σημαντικά με την υψηλότερη ταχύτητα , και εάν το όριο θερμικής σύντηξης μπορεί να επιτευχθεί πριν από την χιονοστιβάδα που βασίλεψε στην, τότε τοπικά ανάφλεξη του υδρογόνου του Κρόνου θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απίστευτη θερμοπυρηνική-υδρογόνου έκρηξη που όμοια της δεν έχει γίνει ποτέ!!!!

Ως υπενθύμιση εκδήλωση της σχάσης βαθιά μέσα στην ατμόσφαιρα του Κρόνου θα είναι παρά πολύ θερμότερη και πολύ πιο ισχυρή από ό, τι το ίδιο γεγονός στην ύπαιθρο της Γης, και η ταχύτητα της σύντηξης θα επιτυγχάνεται ασταμάτητα, αυτό δημιουργεί ένα νέο δευτερεύον και πιο ισχυρό κύμα χιονοστιβάδας που δεν μπορεί να δώσει καμία λογική εξήγηση στην ταχύτητα και την ισχύ που θα δώσει!!!!

 • Τρίτον , πρόσφατες δημοσιευμένες έρευνες ειδικών επιστημών για θέματα που αφορούν την ίδια τη φύση του σύμπαντος έχουν έρθει στο φως δίνοντας ένα καλό επιχείρημα ότι ο ήλιος και άλλα αστέρια μπορεί στην πραγματικότητα να << καούν >> λόγω της κλασικής ηλεκτρικής επιδράσεις (όπως παθαίνει ενας πυκνωτής, αντίσταση, αμπέρ, κλπ.) στο χώρο.

Αυτά τα διάφορα επιχειρήματα μερικές φορές μειώνουν την εξάλειψη του ρόλου της σύντηξης στην παραγωγή άστρων.  Αν αυτή είναι η περίπτωση όπου αναλύουμε, είναι σε πλήρες επανάλυση από τη φύση της κάθε απόπειρα ενός << αστεριού λήψης >> μέσω των  αποφάσεων από τη NASA ως απαιτητικό. Χωρίς τη λήψη του χρόνου ώστε να κάνει σε βάθος έρευνα για το άκρως μυστικό μελλοντικό σχέδιο << Electric Cosmos-Ηλεκτρικός Κόσμος >> θα μπορούσε κανείς να εξακολουθεί να πει ότι δεν τολμώ να πω ότι πρόκειται μια σημαντική διαταραχή, όπου είναι μεγαλύτερο γεγονός από ό, τι είδαμε με την συντριβεί του αεροσκάφους Γαλιλαίου στο Δία, θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές και ορατές ηλεκτρικές επιπτώσεις, καθώς, αν αρκετή ισχύς παραχθεί σε μια τέτοια έκρηξη, ακόμη και αν δραπέτη πυρηνικές αντιδράσεις δεν είναι δυνατή!!!!

Ωστόσο, δεδομένου ότι φαίνεται να έχουμε γίνει μάρτυρες τουλάχιστον ένα σημαντικό γεγονός τέτοιας σχάσης μέσα στο Δία από ένα τμήμα από 48 κιλά πλουτωνίου που συνθλίβονται σε κρίσιμο στάδιο, φαίνεται λογικό να συμπεράνουμε ότι πράγματι μέρος του καθιερωμένου μοντέλου για το φυσικό αέριο είναι έγκυρο, δηλαδή να πω, πιέσεις αυξάνοντας δραματικά τις περαιτέρω μια καταδύσεις προς το κέντρο (τουλάχιστον επαληθεύονται για τα πρώτο 1000 + / – μίλια στο Δία).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h_Vz532wUmM[/youtube]

Να θυμάστε, όταν αναφερόμαστε σε μια έκρηξη από το αστροσκάφος << Cassini >>  αναφέρουμε μόνο στους πολύ δυνατά θωρακισμένους κυλίνδρους καυσίμων πλουτωνίου του  Cassini, και όχι όταν θα καεί στην ατμόσφαιρα σε αντίθεση με την είσοδο των κυλίνδρων!!!!

Ανατρέξτε στο διάγραμμα που θα βρείτε παρακάτω της εκθέσεως για τις ημερομηνίες και τα σύμβολα που αναφέρονται εδώ. Ξεκινώντας με το προφανές, το AC Clarke‘s μυθιστόρημα “2010 , ο Δίας έχει μετατραπεί σε ένα αστέρι που ονομάζεται << Εωσφόρος >>. Αν ο Clarke (τώρα πέθανε) είχε κάθε είδους εσωτερική γνώση σε όλους, το έτος 2010 θα πρέπει να ήταν ένα έτος για να εξετάσει εκ του σύνεγγυς για μια τέτοια περίπτωση που πρέπει να ερμηνεύεται. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Clarke σκόπευε να γράψει το μυθιστόρημα “2010” για τον Κρόνο και στην πραγματικότητα είχε πράξει για το prequel “2001” με σκοπό να συνεχίσουν την περιπέτεια εκεί, αλλά πείστηκε από άλλους, συμπεριλαμβανομένων των Στάνλεϊ Κιούμπρικ, να αλλάξει το σήμα με τον Δία για αυτό που φαινόταν να είναι για πολύ παράξενους λόγους.

Επίσης, σημειώστε ότι Clarke αποδεικνύεται από τις φιλοσοφίες του μιλούσε σε συνεντεύξεις για Τα βιβλία του. Μια << φιλοσοφία εωσφορική >>είναι αυτή που περιμένει ο άνθρωπος να επιτύχει τελικά μια θεϊκή κατάσταση από την προσπάθεια του νου, με τον  επιστημονικό όρο ως << illuminism >>, επιστημονική διαφώτιση και την ανθρώπινη πρόοδο. Δεν απορρίπτει όλες τις θρησκείες του κόσμου αλλά αναφέρει ότι εμποδίζουν τον άνθρωπο.

Σε αυτή τη φιλοσοφία δεν υπάρχει στην πραγματικότητα μια θεότητα ή οντότητα, αλλά ένα ιδανικό της “αναζητώντας το φως της γνώσης”. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ενδείξεις από το τέλος του “Mission Equinox”.

 • Ένα υπονοείται για τον Ιουλιο/03/2010 για το Cassini με πρόγραμμα  της NASA-Cassini, όπου είναι  τελευταία στιγμή προγραμματισμένη η μηχανή του να << καεί >>!!!!
 • Υπάρχει και το  “Mission Equinox”  σκέτο,  δείχνοντας  το “Σεπτέμβριο 2010” ως το τέλος 

Λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο θα πρέπει να εξετάσουμε αρχικά σε μια σειρά Ιούλιος έως Σεπτέμβριος 2010 για την αποστολή αυτή για να χαλαρώσετε και να τελειώσει. Όταν Γαλιλαίος εστάλη στο Δία, πήρε αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί η τελική τροχιά από το Galileo προφανώς πρέπει να κάνει μια μεγάλη δεσμεύεται προς τα έξω, ώστε να επιτευχθεί βουτιά του ισημερινού σωστά. Υποθέτοντας ότι παρόμοια μέτρα θα απαιτηθούν για Cassini θα πρέπει να επιτρέψει σε λίγους μήνες για την τελική τροχιά να συμβεί.

Ωστόσο, όπως με το Galileo, ο επιπλέον χρόνος για την τελική τροχιά θα πρέπει να υπολογιστεί κάπως στη διάρκεια της αποστολής,  ήδη από την ακύρωση με μερικούς  άσχετους ελιγμούς στο τέλος της αποστολής. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της βουτιά και έμμεσες αποδείξεις του γεγονότος σχάσης 27 + ημέρες αργότερα από το Galileo Pu-238 με φιάλες κατάδυσης καυσίμων, είχαν δημιουργήσει αυτό ως πρώτη περίοδο του  χρονικού διαστήματος μεταξύ των δύο (27 + ημέρες). Φτιάχνοντας  την διαφορά στις ρυθμίσεις μεταξύ του Δία και του Κρόνου, δηλαδή του Κρόνου είναι το μισό πυκνό, μικρότερο, και, ενδεχομένως, την λήψη πολικής ενέργειας αντί του ισημερινού, όπως η βουτιά με το Galileo, καθώς και ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που παρήλθε για τη διάσπαση του πλουτωνίου στο Cassini, θα πρέπει να εφαρμοστεί με ένα παράγοντα αβεβαιότητας για την περίοδο των 27 ημερών.

Αυθαίρετα έχουμε επιλέξει λοιπόν μια σειρά παραγόντων περίπου το ένα τρίτο ΓΙ να τριπλασιαστεί και να είναι ασφαλής, συμψηφισμού με διάρκεια από 10 έως 80 ημέρες περιμένοντας την περίοδο, αντί του 27 +. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι μια πραγματική βουτιά στις 07/09/10 θα συμψηφιζόταν για μια πιθανή εκδήλωση κάπου μεταξύ  στις 7/18/2010 και για  τις 9/28/2010, αυτό είναι μια συμβολική ημερομηνία σε αυτή την περιοχή (για λόγους που θα δείξει στο μέλλον). Επιπτώσεις για κάθε σώμα που  ταξιδεύει προς τη Γη από τον Κρόνο θα είναι ένα σημαντικό γεγονός και θα γίνει αισθητό από 1 έως 5 εβδομάδες αργότερα στη Γη, ανάλογα με την ταχύτητα που θα εκτινάσσονται  τα σωματίδια και τα μόρια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα συνεχές ρεύμα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο ή πιθανώς λιγότερες εκρήξεις από οποτεδήποτε εντός αυτής της περιοχής. Είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι τα ελαφρύτερα στοιχεία, θα φτάσουν πρώτα, τα βαρύτερα στοιχεία αργότερα. Για το χρονοδιάγραμμα μιας τέτοιας εκδήλωσης θα ξεκινήσει με την εξέταση αστρονομικός / με αστρολογική σημασία για το γενικό χρόνο στο τέλος της “Αποστολής Equinox”, όπως την επέκταση αυτή του Cassini  . Αν πρόκειται να υπάρξει κάποια ευθυγράμμιση με μια βουτιά ή ανάφλεξης του Κρόνου με σημαντικά ουράνια γεγονότα φαίνεται λογικό να επιλέξουν από αυτές τις ημερομηνίες και η  πιθανή αποστολή θα τελειώσει τα γεγονότα. Σημειώνοντας ότι τόσο στις 07.09.10 (έξι ημέρες μετά την τελευταία αποστολή του Cassini όπου σημειώθηκε ως τα ματιά της NASA) και στις 9.9.10 (και μεταξύ αυτών των δύο ημερομηνιών), ο Κρόνος ήταν πολύ κοντά σε μια τριπλή διασταύρωση ουράνιων σωμάτων στον ουρανό, με βάση την Ουράνια Φθινοπωρινή Ισημερία του Ισημερινού Συστήματος Συντεταγμένων (εκλειπτική γραμμή που συναντά την ουράνια γραμμή του μεσημβρινού που συναντά την  ουράνια ισημερινή γραμμή, όπου RA = 12, και Δεκ = 0)!!!!

Μπορούμε να αποδώσω περαιτέρω σημασία σε αυτές τις ημερομηνίες, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η αποστολή του Cassini ονομάζεται “Equinox Mission” (ο λόγος που δηλώνεται από τη NASA είναι ότι η δική εαρινή του Κρόνου (την άνοιξη) ισημερία εμφανίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής στις 08/11/09 με την κλίση του σχετικά με τον Ήλιο). Σημειώστε ότι “Η Equinox” είναι επίσης το όνομα μιας εκτεταμένης εργασίας από τον Aleister Crowley τον γνωστό αρχιερέα του σατανισμού στην οποία τα σημεία των μεσημβρινών του χώρου συζητήσαμε εδώ και είναι πολύ σημαντικό……

Ο Crowley δημιούργησε το ” OTO “( Ordo Templi Orientis ), η οποία ήταν μια ομάδα με μια εωσφορική φιλοσοφία που ήταν η κύρια επιρροή και πρόδρομος της  Αδελφότητα του Κρόνου “( Fraternitas Saturni ), η οποία θεωρείται από κάποιους, συμπεριλαμβανομένου και  του Δρ Στέφαν Λούλουδο , ως το πιο ισχυρό σύγχρονο αποκρυφισμό με Γερμανική τάξη, μια τάξη που θεωρεί ως κινήσεις του Κρόνου (και συχνά του Ουρανού) που είναι πιο σημαντικό. Αν λοιπόν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με αυτά τα στοιχεία θα βρεθεί προ εκπλήξεων και θα καταλάβει ότι η NASA είναι χωμένη και αυτή σε μυστικές εταιρίες……!!!!

Όταν ο Κριός και ο Ζυγός τα σημεία συζητούνται στο “The Equinox” βιβλίο, αυτά αναφέρονται στον Ήλιο ως δύο ουράνια σώματα διαβάσεις γραμμή του μεσημβρινού, σε 0 (RA = 0) και 180 (RA = 12) βαθμούς!!!!

 • Στις 07/09/10 το σημείο αυτό για τον Κρόνο, στο τέλος της Παρθένου λίγο πριν το Ζυγό (η φθινοπωρινή ισημερία Κύρια θέση), είναι το τελευταίο.  Με άλλα λόγια, ο Κρόνος είναι στην γραμμή ισημερίας στις 07/09/10, η ίδια γραμμή ο Ήλιος θα είναι στις 22/9/10 (φθινοπωρινή ισημερία της Γης).
 • Στις 09/09/10 ο Κρόνος είχε φτάνει στο σημείο απόκλισης από 0,0.
 • Στις 09/09/10 είναι δεκατρείς ημέρες πριν από την φθινοπωρινή ισημερία της Γης, που ονομάζεται μερικές φορές  Παρθένος Equinox,  Και είναι επίσης Ρος Ασσανά για το 2010 (δύση του ηλίου στον 8ο και στο 9ο). Έτσι, μια πιθανή κερδοσκοπία σε αυτό το σημείο είναι ότι αν μια βουτιά ανάφλεξης με σχέδιο είναι να είναι σε θέση στο τέλος της αποστολής του Cassini Equinox, που θα συνέβαινε συμβολικά στον αστερισμό της Παρθένου κοντά RA = 12,0, Dec = 0,0. Αυτό είναι πολύ κοντά στο αστέρι που ονομάζεται Παρθένος Zaniah (που σημαίνει << άγγελος >> ή  << πόρνη >>!!!!
 • Στις 09/09/10 φαίνεται να είναι το ισχυρότερο σημείο δύναμης και μπορεί να επιλεγεί ως ο χρόνος εισόδου στην προγραμματισμένη εκδήλωση ανάφλεξης. Ένα πιθανό σχέδιο θα μπορούσε να βυθίσει την 07/09/10, ο Κρόνος στο RA = 12,0, και την ελπίδα για ένα γεγονός γύρω από δύο μήνες αργότερα, στις 09/09/10, ο Κρόνος στο Δεκέμβριο = 0,0 στις 3:29 μ.μ. EDT.
 • Η 09/09/10 προσφέρει και άλλα σημεία δύναμης, μια Νέα Σελήνη μόνο ώρες όμως με μερικά σημεία να παρουσιάσει ακριβώς κάτω από τον Κρόνο αυτή τη στιγμή, και ο Κρόνος μέσα σε δύο τρίγωνα συμβολικά, ο Αρκτούρος-Spica-Regulus και σχεδόν ακριβώς στο κέντρο του Chi-Xi-Στίγμα της Παρθένου (το τελευταίο αστέρι σε αυτό το σύνολο, ως Στίγμα, είναι επίσης γνωστή ως ένα διπλό +33 αστέρων που ονομάζεται Porrima Α & Β, ή δίγαμμα της Παρθένου).

Chi-Xi-Στίγμα είναι ένα αρχαίο σύμβολο αποκαλυπτικό και επίσης αυτό που ο Aleister Crowley αναφέρει:

<< …. όταν θα φύγω για τη δική σας παρακολούθηση για το φόβο μου θα φύγω πάρα πολύ μακριά από τη γραμμή >>.

Εκτός από αυτά τα σημεία τροφοδοσίας, ο συγγραφέας Ντέιβιντ Όβασον επίσης περιγράφει το Αρκτούρο-Spica-Regulus τρίγωνο ως σημαντικό σε μυστική ελίτ κύκλους στο βιβλίο του με τίτλο “Μυστική Αρχιτεκτονική πρωτεύουσα του έθνους μας”.  Για όλες τις ημερομηνίες που αναφέρονται εδώ, ο Κρόνος είναι σε αυτό το τρίγωνο!!!! Επίσης ο Όβασον αναφέρει τη σημασία του ισοσκελούς τριγώνου του Αρκτούρου-Denebola-Spica (όπως σημειώνεται από τον Α. Pike), το οποίο σημείο κερδοσκοπώντας χρόνο για τον Κρόνο στις 09/09/10 στο κέντρο όπου θα κάθεται κάτω στον Ουρανό και κοντά στην Ουράνια Mερίντιαν.

Εν συντομία περιγράφει ο Όβασον υποστηρίζοντας μια θεωρία στην οποία << κάποιοι >> έστησαν θεμέλιους λίθους πολλά κτίρια ως ορόσημο της Ουάσιγκτον όπου τέθηκαν σε ευθυγράμμιση με τα γεγονότα του Ουρανού σε 23,4 ° + / – Παρθένος κατά τη διάρκεια της κατασκευής του εξέχον Ουάσιγκτον DC δομών, καθώς και σημαντικά κτίρια ευθυγραμμισμένα με την αύξηση του ορίζοντα απλανείς αστέρες του Αρκτούρος, Spica, και Βασιλίσκος. Ο Κρόνος κινείται από 23 ° έως 24 ° η τις Παρθένος από 09/02/09 μέχρι τις 09/09/09 κοντά σε ένα αστέρι που ονομάζεται Zavijava (έννοια, << το σημείο καμπής >> ή “γωνία”)!!!!  Ένα πρόσθετο στοιχείο που ισχύουν και για τα δύο 09 / 09.10 και 09/09/09 είναι ότι και τα δύο αυτά πιθανά σενάρια << περίπτωσης ανάφλεξης >> προσφέρουν μια επίδραση << Κύριας Ασπίδας >> για την γη στο αποτέλεσμα σωματιδίων από την έκρηξη από τον Κρόνο όπου θα φθάνουν εβδομάδες αργότερα. Με άλλα λόγια, τη στιγμή που τα σωματίδια θα πλησιάζουν τη Γη από τον Κρόνο, θα πρέπει να διασχίσουν τον Ήλιο άμεσα  όπως φαίνεται από τη Γη, όπου θα συμβούν μέσα σε δύο έως τρεις εβδομάδες (10.01.10 & 09 / 18/09 αντίστοιχα) της προαναφερόμενης ημερομηνία Σεπτέμβριος!!!!! Η συλλογιστική αυτή σκέψη προϋποθέτει ότι ο ήλιος θα μπορούσε να εκτρέψει ή και να καταπιεί κάποια από τα σωματίδια που θα χτυπήσουν τη Γη διαφορετικά σε μια τέτοια περίπτωση, από ειδική σημείωση, θεωρούν ότι ο Κρόνος είναι ανάδρομος παύσης (ένα πλανητικό παύσης λίγο πριν ένας πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω όπως φαίνεται από τη Γη) στα τέλη του 2008 κορυφώνεται στις 01/01/09 γύρω στις 21 ° Παρθένος και στη συνέχεια κατευθύνεται προς τα πίσω προς << Τσι Leo >> παύση στις 05/18/09 πριν προχωρήσουμε προς τα εμπρός πάλι.
Αυτές οι αναδρομικές  παύσεις πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη για σκηνοθετημένα γεγονότα, δεδομένου ότι είναι σημαντικό για ορισμένους. Επίσης, σημειώστε ότι το 2010 του Κρόνου ανάδρομη (οι ανάδρομες μερικές φορές συμβολίζονται ως “Px”) ο βρόχος ξεκίνησε στις 01/14/10 και επικάλυπτε RA = 12 και το Δεκέμβριο = 0 ακριβώς πάνω από το Ισημερινό Σύστημα Συντεταγμένων ως τριπλή διασταύρωση!!!!  Ώρες αργότερα (σε 1.15.10), ενώ ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι λίγο πολύ στο ίδιο σημείο, ακριβώς ένα κομμάτι σε ανάδρομη, υπήρχε μια τέλεια δακτυλιοειδή έκλειψη όπου συνέβει εκτός του οπτικού πεδίου από την Ουάσιγκτον (7:07 UT, 2:07 am ET) στην 19η 47m με την Αφροδίτη λίγο πιο κάτω. Συνοψίζοντας μερικά από τα πιο συμβολικούς φορείς όσο ουράνια συμβολογία εκφράζει την ανησυχία της για την πορεία του Κρόνου ( Cassini βουτιά ή εκδήλωση σχάσης ) σε χρονολογική σειρά:

 • 01/01/09 – Παλίνδρομη παύση, το Νέο Έτος, 21 º + Παρθένος
 • 05/18/09 – Παλίνδρομη παύση, κοντά στο Chi Leo
 • 09/09/09 – Τελευταία ημέρα 23 º Παρθένος, Ειδική συμβολική ημερομηνία, κοντά σε Zavijava, DC (Δ. Όβασον)
 • 10/22/09 – Meridian διέλευση
 • 14.01 (& 15) / 10 – Παλίνδρομη παύση, ADS τρίγωνο, τρίγωνο κοντά στο CXS κέντρο, κοντά με Απόκλιση 0,0, κοντά στο Zaniah, τέλεια δακτυλιοειδή έκλειψη (15, Ιαν.)
 • 04/21/10 – Meridian διέλευση
 • 05/31/10 – Κοντά στο μεσημβρινό που περνάει, αναδρομική  παύση, κοντά  σε Zavijava
 • 06/08/10 – 1ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Δία-(κοντά σε σύνοδο με την Ουράνια Εαρινή Ισημερία, ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο εκείνη τη στιγμή)
 • 06/26/10 – Μερική έκλειψη της σελήνης, διασχίζεται από RA = 0 και το Δεκέμβριο = 0
 • 07/09/10 – Η Meridian διάβαση, κοντά σε ένα τέλος του χρόνου δήλωσε αποστολή, ως συνολική ηλιακή έκλειψη ατις 07/11/10
 • 09/09/10 – ΚΕΡ τρίγωνο, τρίγωνο CXS κέντρο, Απόκλιση 0,0, κοντά  σε Zaniah, κοντά σε ένα χρόνο της αποστολής, δηλώνοντας τέλος, Νέα Σελήνη κάτω…
 • 09/18/10 – 2η Ουρανού-Δία σε σύνοδο με την Ουράνια Εαρινή Ισημερία (σχεδόν απέναντι από τον Κρόνο εκείνη τη στιγμή)
 • 10/08/10 – Ερμή-Κρόνο

Για όλες τις παραπάνω ημερομηνίες Κρόνος είναι στο βιβλίο του Δ. Όβασον  ASR τρίγωνο. (Αρκτούρος-Spica-Regulus)

 • ADS = Albert Pike του Αρκτούρου-Denebola-Spica ισόπλευρο τρίγωνο (Κρόνος στο κέντρο κάτω από αυτό)
 • CXS = Chi-Xi-Στίγμα τρίγωνου μέσα στον αστερισμό της Παρθένου (Κρόνος στο κέντρο αυτό)

Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει τα σημεία δύναμης που μόλις περιέγραψα.

11

Οι πληροφορίες σχετικά με το διάγραμμα αστεριών είναι από το “Starry Night”  πρόγραμμα

Μέχρι το τελευταίο μέρος του 2010, η στις 7/09/2010 σε συνδυασμό με την 9/09/2010, 01/14 (και 15) / 10, 09/09/09  φαίνεται ισχυρή για σκηνοθετημένη με συμβολικές εκδηλώσεις στον ουρανό. Πολλαπλές άλλες ημερομηνίες που συζητήθηκαν παραπάνω φαίνεται μετρίως ισχυρή. Ο Κρόνος (και αν ακόμα το Cassini είναι  σε τροχιά) συνεχίζει στο παρελθόν με Porrima τον Οκτώβριο / Νοέμβριο του 2010.

Για την επιστημονική αξιολόγηση οι επιλογές του για την απόρριψη του διαστημικού οχήματος Galileo ).
Η Επιχείρηση  Εωσφόρος για πρώτη φορά δημοσίως αναφέρθηκε από τον William Cooper το 1991 το βιβλίο του, << Ιδού ένα Χλωμό Άλογο σ.. 72 (κάτω ένθετο):

 

“Το διαστημικό σκάφος που ονομάζεται Galileo είναι στο δρόμο του με τον Δία, ένα αστέρι  με ένα αέριο ακριβώς το ίδιο με τον ήλιο μας, με ένα φορτίο των 49,7 κιλά πλουτωνίου, που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται ως μπαταρίες για να τροφοδοτήσει το σκάφος.

.Όταν τελικά διασπάται τροχιά του τον Δεκέμβριο του 1999, το Galileo θα προσφέρει το ωφέλιμο φορτίο του στο κέντρο του Δία. Η απίστευτη πίεση που θα συναντήσει θα προκαλέσει μια αντίδραση ακριβώς όπως συμβαίνει όταν μια ατομική βόμβα εξερράγη….

.Το πλουτώνιο θα εκραγεί σε μια ατομική αντίδραση, ανάβοντας το υδρογόνο και το ήλιο στην ατμόσφαιρα του Δία και θα έχει σαν αποτέλεσμα τη γέννηση του άστρου που έχει ήδη το όνομα LUCIFER . Ο κόσμος θα το ερμηνεύσει ως ένδειξη τεράστιας θρησκευτικής σημασίας. Θα εκπληρώσει την προφητεία. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο μια επίδειξη της παράφρων, εφαρμογή της τεχνολογίας από την μυστική εταιρία JASON η οποία μπορεί ακόμη να λειτουργεί.

Έχουν ασκήσει υπερβολή για  εξασφαλίσουν την επιτυχία, ωστόσο, όπως τα έγγραφα που έχω διαβάσει, ενώ το Ναυτικό ανέφερε ότι το πρόγραμμα GALILEO απαιτούνται μόνο πέντε κιλά πλουτωνίου για να ανάψει τον Δία και ενδεχομένως αποτρέψει την επερχόμενη εποχή των παγετώνων. υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα . Είναι πιο εύκολο για το κοινό να ασχοληθεί θα δώσει στην << άρχουσα τάξη >> περισσότερο χρόνο πριν την αντικατάσταση της κυβέρνησης με πανικό και αναρχία.

.Η πραγματικότητα είναι ότι οι συνολικές παγκόσμιες θερμοκρασίες γίνονται όλο και χαμηλότερες. Οι καταιγίδες γίνονται όλο και πιο βίαιες και λιγότερο προβλέψιμες. ” από τη σελίδα 72, << Ιδού ένα Χλωμό Άλογο >>

από τον William Cooper

 

Τελικά δεν είναι έτσι όπως μας τα λέει η εφημερίδα << ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ >> και γράφει πράγματα τα οποία τρομοκρατούν τον κόσμο!!!! Θα έπρεπε ο αρθρογράφος τους να έκανε μια ποιο εμπεριστατωμένη έρευνα για να έβλεπε ότι τα πράγματα είναι αλλιώς και όχι όπως τα έγραψε!!!! Από την άλλη όμως η προσπάθεια του είναι καλή …ίσως είναι νέος ακόμα και με τον καιρό μάθει και αυτός όπως και εμείς το πώς να βρίσκει την άκρη!!!!

Αναφορές

 1. http://yowusa.com/space/2003/space-2003-09a/1.shtml
 2. http://www.enterprisemission.com/NukingJupiter.html
 3. http://www.space.com/scienceastronomy/jupiter_dark_spot_031023.html
 4. http://www.cyberspaceorbit.com/saturn/lpnew.htm
 5. http://exopolitics.org/Exo-Comment-55.htm
 6. http://www.highbeam.com/doc/1G1-19122765.html
 7. http://satobs.org/seesat_ref/06057A/USA_193_NOTAM_unverified.pdf
 8. http://eclipse.gsfc.nasa.gov/lunar.html
 9. http://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_Bethlehem
 10. http://www.electric-cosmos.org/indexOLD.htm
 11. http://saturn.jpl.nasa.gov/operations/cassini-calendar-2010.cfm
 12. http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/image-details.cfm?imageID=3129
 13. http://en.wikipedia.org/wiki/Equatorial_coordinate_system
 14. http://ciclops.org/view_event/87/Cassinis_Next_Chapter_Begins?js=1
 15. http://www.scribd.com/doc/3416535/Fire-and-Ice-The-Brotherhood-of-Saturn-OCRv1
 16. http://www.the-equinox.org/
 17. http://en.wikipedia.org/wiki/Equinox
 18. http://www.amazon.com/Secret-Architecture-Our-Nations-Capital/dp/0060195371

 1. http://www.jpl.nasa.gov/multimedia/cassini-essay/html/6.html
 2. http://www.monarchnote.com/basementpapers/papers/stack14_10.html
 3. Collegiate Dictionary Merriam-Webster – Δέκατη έκδοση
 4. http://saturn.jpl.nasa.gov/spacecraft/index.cfm
 5. Mystery Spot στον Δία Αστρονόμοι Διαφράγματα
 6. http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/factsheet/saturnfact.html
 7. Διαδραστική Compton εγκυκλοπαίδεια, 1999
 8. http://www.metaresearch.org/solar 20system/eph/eph2000.asp%
 9. http://www.ccnr.org/plute_bomb.html
 10. http://www.nci.org/../pr/pr9199.htm
 11. http://ourworld.compuserve.com/homepages/dlv/pu238.htm
 12. http://saturn.jpl.nasa.gov/operations/saturn-tour.cfm
 13. http://spacelink.nasa.gov/NASA.Projects/Human.Exploration.and.Development.of.Space/
 14. http://www.cnn.com/2005/TECH/space/01/14/huygens.titan/
 15. http://sci.esa.int/science-e/www/object/index.cfm?fobjectid=35129
 16. http://www.answerbag.com/c_view.php/1911 # q_8728
 17. http://www.lds-mormon.com/lucifer.shtml
 18. Το βιβλίο του νόμου
 19. “Αρχαία λειτουργικής τοιχοποιίας και τα Μυστήρια της Αρχαιότητας” pg. 25, Περγαμηνή SR
 20. “2010” ταινία και τα νέα p.299, Στάνλεϊ Κιούμπρικ και AC Clarke 1982
 21. http://www.new-physics.narod.ru/pagesEng/70e.htm
 22. http://www.esa.int/SPECIALS/Cassini-Huygens/SEMHB881Y3E_0.html
 23. http://www.fas.org/rlg/980826-pu.htm
 24. http://www.fas.org/rlg

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!!! ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!;!

 1. Αυτό το άρθρο το περίμενα ανυπόμονα Σαμάν. Χίλια μπράβο και από μένα !!!Εύχομαι όποιος τα βλέπει αυτά να ξυπνήσει, να αφυπνιστεί και να βρει τον δικό του ατομικό δρόμο τον σωστό γιατί ο καιρός και ο χρόνος δεν μας παίρνει και τα Μαύρα Ιερατεία γίνονται όλο και πιο ισχυρά ενώ εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
  Να σε πάντα καλά και να έχεις μια εύκολη και καλή συνέχεια… πάντα.

Αφήστε μια απάντηση