ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!!

 “Η ελευθερία δεν μπορεί να είναι απόλυτη!”   – Ο Πάπας Βενέδικτος , 12 του Γενάρη 2010

Οι φωτογραφίες του έφηβου Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ με τη στολή της ναζιστικής νεολαίας της Γερμανίας ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα, με αφορμή την παραίτησή του. Το Βατικανό έκανε τα << στραβά μάτια >> στο μαύρο παρελθόν του Πάπα, ίσως γιατί το ίδιο επένδυσε πολλά  κυριολεκτικά και μεταφορικά  στη σχέση του με τον ιταλικό φασισμό και το ναζισμό. Αυτό δεν είναι ψέμα διότι ήταν και ενας από τους οικονομικούς συμμάχους των ναζί!!!!

1

 Ο Βενέδικτος νέος χαιρετά ναζιστικά!!!!

Κρυμμένη πίσω από μια πολύπλοκη δομή κρυφών και θυγατρικών εταιρειών, η << μυστική >> περιουσία του Βατικανού εκτιμάται σήμερα κοντά στα 700 εκατομμύρια ( με τις περισσότερες μετοχές στην κόκα κόλα!!!! ) . Ο λόγος της μυστικότητας είναι ότι το αρχικό κεφάλαιο το έβαλε ο Μουσολίνι, όταν το 1929 έκανε μια τεράστια δωρεά στην Αγία Έδρα, για να κερδίσει την αναγνώριση του φασιστικού καθεστώτος του από τον Πάπα όπου και επέτυχε!!!!

Από τη μεριά της η Καθολική Εκκλησία βρήκε στο φασισμό καταφύγιο για τους φόβους της, από την άνοδο του εργατικού κινήματος ( κουμμουνισμού ) σε όλη την Ευρώπη μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη νίκη της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία. Τη συμμαχία αυτή χαρακτηρίζει ανίερη ο Γερμανός συγγραφέας Πέτερ Γκόρενφλος, το βιβλίο του οποίου για τις σχέσεις Βατικανού και Χίτλερ επανεκδόθηκε αυτές τις ημέρες στη Γερμανία!!!!

Η επισημοποίηση της συμμαχίας του Βατικανού με το ναζιστικό καθεστώς έγινε τον Ιούλιο του 1933, με την υπογραφή της πρώτης διεθνούς συνθήκης του Χίτλερ. Η συνθήκη εκτός των άλλων διασφάλισε τη διατήρηση των προνομίων της Αγίας Έδρας και με τη σειρά τους τα Καθολικά Κόμματα σε Ιταλία και Γερμανία βοήθησαν στην εδραίωση των καθεστώτων του Μουσολίνι και του Χίτλερ, αντίστοιχα.

2

Το Βατικανό στη συνέχεια συντάχθηκε με τον Φράνκο στον Ισπανικό Εμφύλιο, φανταστείτε ότι στον βομβαρδισμό της Γκουέρνικα ο τότε πάπας είχε πει:

<< Μερικά κομούνια πέθαναν μη το κάνουμε και θέμα… >>

Μόλις ξέσπασε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος οι καθολικοί επίσκοποι της Γερμανίας στήριξαν ακόμα πιο σθεναρά τον Χίτλερ με όλη τους την δύναμη προβληματίζοντας κατά πολύ τους συμμάχους!!!! Τον Δεκέμβριο του 1941, αναφέρει ο Γκόρενφλος, μετά την εισβολή των Ναζί στη Σοβιετική Ένωση διακήρυτταν:

<< Με ικανοποίηση παρακολουθούμε τη μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Μπολσεβικισμού >>.

Ένα χρόνο αργότερα αποφάνθηκαν ότι μια νίκη ενάντια στους Σοβιετικούς έχει την ίδια σημασία με << το θρίαμβο της διδασκαλίας του Χριστού επί των απίστων! >>. Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του πολέμου ήταν η σφαγή 750.000 Σέρβων στην Κροατία, έγινε με τις ευλογίες του Πάπα Πίου του ΙΒ΄ ή του λεγόμενου κατά πολλούς << Πάπα του Χίτλερ >>!!!! Όσο οι μάχες συνεχίζονταν, το Βατικανό επένδυε τα λεγόμενα εκατομμύρια του Μουσολίνι, με αποτέλεσμα σήμερα να του ανήκουν ακίνητα στις πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου, στη Γαλλία και την Ελβετία, σύμφωνα με την εφημερίδα Γκάρντιαν αλλά και από πηγές του BBC. Ο ιδιοκτήτης ωστόσο βρίσκεται προστατευμένος πίσω από offshore και επενδυτικά funds.

3

 

Τα ίχνη ξεκινούν από επενδυτικές και μεσιτικές εταιρείες στη Βρετανία, περνούν από τα γραφεία της JP Morgan στη Νέα Υόρκη, κάνουν στάση στο Λουξεμβούργο και την Ελβετία και μετά από ενδελεχές ψάξιμο στα βρετανικά αρχεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, καταλήγουν στο Βατικανό.

Χαρακτηριστικός είναι ο σχολιασμός για την εταιρεία συμφερόντων της Αγίας Έδρας << Profima SA >>, η οποία κατηγορείται για << δραστηριότητες ενάντια στα συμφέροντα των Συμμάχων >>. Ο οικονομικός διαχειριστής του Πάπα, Μπερναντίνο Νογκάρα, διαχειριζόταν τότε μια επένδυση 50 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών, μέρος των μετρητών του Μουσολίνι, αφού πριν είχε επιδοθεί σε προσεκτικό << ξέπλυμα >>.

4

 Μα το όλο θέμα το Βατικανό ξεκινά να έχει τεράστια οικονομική δύναμη, είναι μετά τον πόλεμο όπου ανασυντάχτηκε και με τους ναζί-εβραίους τραπεζίτες όπου οι περισσότεροι σήμερα από αυτούς είναι μέτοχοι στο ΔΝΤ αλλά!!!! Και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής ένωσης….. αν θέλετε να μάθετε ποιο λεπτομέρειες διαβάστε στα άρθρα μου για τους << Βρίλ >> πως ακριβώς ξεκίνησε….  Μα μην ξεχνάμε ότι δωρεά του Μουσολίνι στο Βατικανό είχε τεράστια σημασία, καθώς περιγράφεται ως αυτή που εξασφάλισε στον παπισμό την οικονομική του συνέχεια, από τον ιστορικό του Κέμπριτζ, Τζον Πόλαρντ.

Τώρα η παραίτηση του; Εικονική γιατί όπως έχω ξανά πει πρέπει να εκπληρωθούν κάποιες προφητείες….. το μέλλον θα δείξει το αν έχω δίκιο ή όχι!!!! Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


6 σκέψεις στο “ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!!

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ , Ο ΒΕΝΕΔΙΚΤΟς ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    http://itccs.org/2013/02/13/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ…….ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΑΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ….(((ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ))))……..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ……..ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ……ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ….ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ……ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!

  3. Καλησπερα!Περιμενα να διαβασω το αρθρο σου για τον Παπα.Πολυ καλο και χαρας στο κουραγιο σου για ολες τις μελετες που εχεις κανει.Ετσι οπως ειναι σε καποιες φωτο ο Παπας πραγματικα μοιαζει σα δαιμονας…Αυτο που λες για την εκπληρωση των προφητειων εχει σχεση με αυτη που βγηκε για τον μοναχο μαλαχια?Πραγματι θα ειναι ο τελευταιος Παπας αυτος που θα εκλεγει πριν τον Αντιχριστο?Να σαι καλα και κρατα γερα

Αφήστε μια απάντηση