ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ!!:!! Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΟΡΓΟΝΑ!!;!! ΓΟΡΓΟΝΟΣ!!?!! ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ( ΠΤ ΜΠΕΡΝΑΟΥΜ ) ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!! ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ!!:!! Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΟΡΓΟΝΑ!!;!! ΓΟΡΓΟΝΟΣ!!?!! ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ( ΠΤ ΜΠΕΡΝΑΟΥΜ ) ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

 

Σε αυτό το άρθρο θα γίνω λίγό χωλός αλλά πρέπει!!!!

Το Αμερικανικό Μουσείο PT Barnum ( ΠΤ Μπερνάουμ ), που βρισκόταν από  1841-1865 στη γωνία του Broadway ( Μπρόντγουεη ) και Ann Street ( Ανν Σριτ ) στο Μανχάταν, είχε αναγνωριστεί προ πολλού από τους ιστορικούς ως κεντρικό όργανο για την ανάπτυξη του δέκατου ένατου αιώνα, στον αστικό πολιτισμό!!! Για ένα εισιτήριο είκοσι πέντε σεντς, οι επισκέπτες είδαν διαρκώς ανανεώσιμα σειρά από << αξιοθέατα >>, από το συνονθύλευμα από πολλά και παράξενα πλάσματα όπου τότε είχαν δηλωθεί ως αυθεντικά!!!!

Το μουσείο όμως αυτό το 1865 απόκτησε ένα ζωντανό και αξιοπερίεργο εύρημα το οποίο και διατηρούσε μέσα σε μια δεξαμενή νερού ειδικά φτιαγμένη ένα γοργόνο ή γοργόνα!!!! Αυτό το πλάσμα αν και η ιστορία του πως πιάστηκε έχει πολλές τροπές ή ποιο επικρατέστερη λέγεται ότι την είχαν πιάσει με δίχτυα κάπου στην βόρειο ανατολική Αλάσκα!!!! Και ότι πουλήθηκε στο μουσείο για το εξωφρενικό ποσό εκείνης της εποχής 200.000 δολαρίων !!!! Την ημέρα που θα γινόντουσαν τα εγκαίνια του μουσείου μια τεράστια πυρκαγιά έκαψε ολοσχερώς τα πάντα μαζί και την δεξαμενή και την τόσο παράξενη γοργόνα!!!! Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο ότι οι Μισθόσιανς ( όπως πάντα ) ήταν πίσω από αυτό και ότι είχαν προσφέρει πολλές χιλιάδες δολάρια για να την πάρουν ζωντανή στα χέρια τους!!!! Το μουσείο αρνήθηκε την προσφορά και έγινε ότι έγινε!!!! Παρότι ψάξανε μέσα στα αποκαΐδια βρήκανε την δεξαμενή αλλά πτώμα απανθρακωμένο δεν υπήρχε πουθενά κάνοντας λόγο ότι κάποιος ( ποιος άλλος ) είχε πάρει πριν το περίεργο πλάσμα της θαλάσσιας αβύσσου!!!!

BERNAUM MUSEUM MERMAID 1

BERNAUM MUSEUM MERMAID 2

BERNAUM MUSEUM MERMAID 3

BERNAUM MUSEUM MERMAID 4

Η γοργόνα!;! Η γοργόνος του μουσείου Μπερνάουμ!!!!

Το μουσείο όμως γρήγορα ξανά άνοιξε εκ νέου σε διαφορετική τοποθεσία, αλλά μετά από λίγό καιρό ξανά κάηκε ολοσχερώς το 1868….ποιος την έβαλε την φωτιά!!;!!  Μετά τη δεύτερη πυρκαγιά, το μουσείο γύρισε στο μοτίβο- τσίρκο, για το οποίο και παραμένει πολύ γνωστό ως σήμερα. Το Μπερνάουμ ήταν μια από την μεγαλύτερη-από-ζωής σχήμα του οποίου το όνομα έγινε συνώνυμο με την καλλιτεχνία και την “αγυρτεία” στη δική του εποχή του και έκτοτε, και οι πιο πρόωρες προσπάθειες του ως Αμερικανικό Μουσείο προοιωνίζονται μεγάλο μέρος της αμερικανικής λαϊκής κουλτούρας στον εικοστό αιώνα!!!!

http://ephemeralnewyork.wordpress.com/2013/12/21/when-a-deadly-fire-raged-through-barnums-museum/

Μα για να δούμε για κάτι που κατηγορήθηκα ευθέως ότι βάζω εσκεμμένα άρθρα με παράξενα ευρήματα!!!! Θυμάστε το άρθρο που είχα γράψει για το ότι βρέθηκε αβυσσαλέος!!;!! Όχι!!;!! Διαβάστε το ΕΔΩ!!!!  και ΕΔΩ!!!! Διαβάστε και τα σχόλια για να δείτε!!!! Που να σας πω και τι άλλο μου έχουν σύρει!!!! Τέλος πάντων δεν κρατώ κακία!!!! Τώρα όμως κύριοι επικριτές σκεπτικιστές και θεωρητικοί τι έχετε να πείτε!!!! Για συγκρίνετε τις φωτογραφίες του 1865 ποιο πάνω από τον Αβυσσαλέο όπως θέλω να τον ονομάζω εγώ!!!!

MERMAID 1

Ίδιο κεφάλι με αυτή από το μουσείο!!!!

MERMAID 2

Ίδιο χέρι με αυτό από το μουσείο!!!!

MERMAID 3

Προσέξτε το χέρι με αυτό του μουσείου!!!!

 

Τώρα ρίξτε μια ματιά σε αυτές που είχα αναρτήσει και με το βίντεο που λέγατε ότι είναι φάρσα και ότι κοροϊδεύω τον κόσμο!!!! Δεν μοιάζουν!!;!! Τι λέω!!;!! Ίδιο και απαράλαχτο είναι!!!! Είδατε ότι βιαστήκατε και πάλι να μιλήσετε!!;!! Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το εξής:

Α) Τα λέτε όλα αυτά διότι δεν θέλετε να πιστέψετε στην ύπαρξη άλλης νοήμον ζωής!!;!!

Β) Μήπως ανήκετε στους Μισθόσιανς!!;!!

Γ) Η θέλετε να κάνετε τους έξυπνους παριστάνοντας ότι κάτι ξέρετε και καλά!!:!!

Να που σπάσατε τα μούτρα σας παταγωδώς!!!! Θα μπορούσα να το είχα ανακοινώσει τότε αλλά μου αρέσει να περιμένω και να απαντώ την κατάλληλη στιγμή!!!! Ευτυχώς που κάποιος χριστιανός είχε τραβήξει τον Αβυσσαλέο φωτογραφίες όπου μια μόνο σώζεται σήμερα και έχουμε αποδείξεις από τότε και μπορούμε να τις συγκρίνουμε με τις σημερινές!!!! Όπως σας έχω ξανά πει εγώ δεν έχω να κερδίσω τίποτα ούτε χρήμα ούτε δόξα!!!! Και στο μόνο κανάλι που βγαίνω χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο μου και χωρίς να αμείβομαι είναι το ΑSTRA VOLOS TV!!!! Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Βασίλη Μπαντίδη που τόσα του έχετε σύρει και αυτουνού κάνοντας την δουλειά του!!!!

Έτσι λοιπόν σας ερωτώ!!!! Εσείς αμείβεστε που βγαίνετε και λέτε ότι δεν υπάρχουν!!;!! Ποιος ο λόγος που με λυσσαλέο σθένος υπερασπίζεστε ότι όλα είναι ψευδή και ειδικότερα στο θέμα των Αβυσσαλέων ή γοργόνων!!!! Θυμάμαι μάλιστα που κάποιος από εσάς με είχε επιπλήξει για τον τίτλο όπου και είχα βάλει!!!!

Και μην μου πεις ότι δεν είναι ίδιος δυστυχώς για σένα και τους όμοιους σου υπάρχουν και τα σχόλια μας αλλά και οι φωτογραφιες αποδείξεις!!!! Θα μου πεις ότι ίσως ήταν πλαστό!!!! Να γελάσω τώρα ή ποιο μετά!!!! Πρόσεξε το τι θα πεις διότι έχω και άλλες αποδείξεις που με τον καιρό και την ώρα τους θα τις παραθέσω κάτι που ίσως άλλοι δεν τολμούν ή δεν ξέρουν!!!! Ας είναι λοιπόν καλά τα αφεντικά σου οι Μισθόσιανς….ρώτα τους αν ανήκεις σε αυτούς τι άλλο έχουν προτού ξανά μιλήσεις διότι έχω και γω πολλές αποδείξεις που όπως βλέπεις κάθε τόσο ανεβάζω!!!!

Δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό το άρθρο τα λέει όλα από μόνο του!!!! Παράξενα και μυστήρια υπήρχαν και θα υπάρχουν, το να λέμε ότι δεν υπάρχουν είναι σαν να λέμε ότι ο ήλιος δεν υπάρχει και ότι είναι φαντασία μας ενώ είναι εκεί!!!! Μέχρι εδώ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ!!:!! Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΟΡΓΟΝΑ!!;!! ΓΟΡΓΟΝΟΣ!!?!! ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ( ΠΤ ΜΠΕΡΝΑΟΥΜ ) ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!! ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!

 1. Το παράδοξο είναι ότι οι μεγάλοι σε ηλικία κάτοικοι των χωριών, είχαν να πουν για διάφορα παράξενα όντα. τόσο αυτοί που ζούσαν στα βουνά, αλλά και αυτοί που ζούσαν στην θάλασσα. Ακούς ιστορίες για νεραΊδες, ξωτικά, γοργόνες, νάνους, πνεύματα, δεδομένη η αναφορά από τους αρχαίους πολιτισμούς καθώς και η απεικόνηση τους σε ιερογλυφικά, αγάλματα και σχέδια. Το θέμα είναι μήπως τελικά όλοι αυτοί είχαν παραισθήσεις, ή μάλλον τελικά απεικόνιζαν αυτά που έβλεπαν;;; Η νεα τάξη πραγμάτων θέλει να αποκοιμίσει τον κόσμο, με διάφορες θεωρίες που τις διδάσκουν ως γεγονός, όπως την θεωρία τις εξέλιξης η οποία θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είμαστε απόγονοι μαΙμούδων, την στιγμή που δεν υπάρχουν κρίκοι συνδετικοί, αλλά το πιο σπουδαίο η διαφορά του DNA, Ο κόσμος είναι γεμάτος με μυστήρια, υπάρχει αυτή η διάσταη που ζούμε, υπάρχει και μια άλλη η πνευματική διάσταση, όπου και εκεί υπάρχουν διάφορες μορφές ζωής.

  Συνέχισε φίλε Σαμαν να ενημερώνεις τον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα αρχίσουν να ξυπνούν από την ύπνωση που μας επέβαλαν οι Νεοταξίτες και τα τσιράκια τους.

  1. Μorfeas!!!!

   ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!

   ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΟΣ ΑΝΕΒΑΣΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ….ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση