Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

 

Αποφάσισα να κάνω αυτό το άρθρο ποιο νωρίς από ότι είχα σκοπό να το κάνω, το κάνω λοιπόν διότι αναρτώντας το άρθρο για έναν  << εξωγήινο όπου τον μεταφέρουν σε ένα φορείο στρατιώτες  >> ( όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ ), υπήρξαν διάφορα άτομα ειδικά στο facebook όπου εκτός του κυρίου Κασταμονίτη το παίζουν ερευνητές με το να κάνουν αντιγραφή άρθρα πραγματικών ερευνητών και να γίνονται πικρόχολοι και χυδαίοι χωρίς πραγματικά να έχουν γνώση για το περιεχόμενο παρά γνωρίζοντας τα βασικά μόνο από ιστοσελίδες του εξωτερικού ή και από ταινίες του Χόλυγουντ!!!!

Προτού αναλύσω το άρθρο αυτό θα σας πω δύο κουβέντες το τι ειπώθηκε:

Παρά ότι τους είπα ότι δεν είναι αληθινές οι φωτογραφίες και ότι το ζουμί του άρθρου με λίγα λόγια ήταν ποιος και γιατί, αλλά και με ποιο σκοπό έφτιαξαν ας << πούμε >> τις κούκλες εξωγήινους βομβαρδίστηκα από ύβρεις, υπονοούμενα αλλά και συμβουλές έρευνάς μέχρι και στα πίξελ των φωτογραφιών!!!! Παρόλες τις χυδαίες  βρισιές, την ειρωνεία, αλλα και τον χλευασμό πραγματικά δεν κρατώ κακία σε κανέναν!!!! Παρότι κάθε τόσο τους ανάφερα και αντίκρουσα τις θεωρίες που μου έλεγαν αντί να κάτσουν να κάνουν διάλογο είχαν κολλήσει ότι ο εξωγήινος ήταν ψεύτικος και ότι χάνω το κύρος μου με το να δημοσιεύω τέτοιες << παπαριές >> όπως μου είπε κάποιος ( είναι από τα ποιο ελαφρά που μπορώ να γράψω, αυτό όμως που ευχαριστήθηκα και γέλασα πραγματικά από έναν << φίλο >> που με χλεύασε με μια εικόνα από έναν διαιτητή που βγάζει μια κόκκινη κάρτα )!!!!

Αυτά για να καταλάβετε στο περίπου το τι παίχτηκε έτσι λοιπόν και εγώ θα απαντήσω με την σειρά σε όλους αυτούς τους καταξιωμένους ερευνητές της πολυθρόνας και του σαλονιού ( εκτός του κυρίου Κασταμονίτη ο οποίος δεν ξέρει ποιος είμαι πραγματικά, αλλά με γνωρίζει )!!!!!

Κύριοι << καταξιωμένοι ερευνητές του σαλονιού >> μια και εσείς είστε καλύτεροι από εμένα ( γιατί εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλό και καταξιωμένο ούτε θέλω δόξα και χρήμα και να λένε να αυτός είναι ο SAMAN ) γιατί δεν είχατε κάνει μια έρευνα όπως εγώ εδώ που κάνω  τώρα!;! Και μην μου πείτε ότι θα το κάνετε διότι θα φανείτε μικροί, κυνικοί, αλλά και βλακόστρωτοι των πικρόχολων ιδεών σας!!!!

Ας ξεκινήσω το λοιπόν:

Παραδέχεστε ότι υπάρχουν εξωγήινοι δείξτε μου μια φωτογραφία παγκοσμίως αναγνωρισμένη ενός εξωγήινου παρακαλώ!!!! Δείξτε μου μια που να λέει αυτός είναι γνήσιος εξωγήινος και να συμφωνούν βιολόγοι, ανθρωπολόγοι, φυσικοί, κτλ.!!!! Απλώς λένε ότι υπάρχουν!!!! Πράγματι οι ποιο πολλές φωτογραφίες και βίντεο είναι πλαστά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες όπου απεικονίζουν πραγματικούς εξωγήινους!!!!

Ας ξεκινήσω με γνωστές και άγνωστες φωτογραφίες εξωγήινων όπου έχει πέσει τόση παραπληροφόρηση που παρότι ο κόσμος σήμερα το 90% πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων μετά τα τόσα που έχει διαβάσει πιστεύει ότι είναι ψεύτικοι τελικά!!!!

ALIEN 1

Ο θρυλικός εξωγήινος του Ρόσγουελ!!!! Όπου τελικά η παραπληροφόρηση έφτασε στο αποκορύφωμα μας της να λέει ότι ο Ray Santilli ( Ρέει Σαντίλι ) είχε φτιάξει επίτηδες τον εξωγήινο αυτόν για να παραπλανήσει τον κόσμο σε μια εποχή που μια τέτοια κατασκευή θα κόστιζε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και αυτός ήταν ένας αποτυχημένος πειναλέος σκηνοθέτης και φανταστείτε το εξής χωρίς να λάβει καμία αμοιβή…ούτε ένα βραβείο ρε παιδί μου ειδικών εφέ!!!! Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που είχα γράψει για τον εν λόγο κύριο τότε ΕΔΩ!!!!

ALIEN 2

Ο άγνωστος εσωγήινος!!!! Αν και κάποιοι λένε ότι είναι από την Ρωσία ή από την Κίνα ή από την Αλάσκα ακόμα και από την Χιλή η αλήθεια είναι όταν αναρτήθηκε για πρώτη φορά το βίντεο αυτό πριν περίπου 9 χρόνια, δεν έλεγε αυτός που το ανάρτησε από πού είναι και ούτε ότι πρόκειται για εξωγήινο!!!! Κάτω όλη η αυτοψία:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tql_sasHKGc[/youtube]

Βέβαια μετά την παραπληροφόρηση ακόμα και αυτός που το ανάρτησε έχει χαζέψει με το τελικά που βρέθηκε αλλά και ποια χώρα μέσο των ερευνητών διακατέχει το έπαθλο και καλά εμφάνισης του βίντεο!!!!

ALIEN 3

Από τις ποιο διάσημες φωτογραφίες νεκρού εξωγήινου όπου δυστυχώς και αυτός σήμερα κανείς τελικά δεν ξέρει που βρέθηκε ποιος τον ανέκτησε ως πτώμα, ποιος είναι ο άνθρωπος που στέκεται από πάνω του κτλ. κτλ.!!!! Η φωτογραφία αυτή είχε κυκλοφορήσει το 1985 που τότε κάποιους από τους σημερινούς << καταξιωμένους ερευνητές της πολυθρόνας >> έπαιζαν με τα λέγκο!!!! Είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ όπου υπήρχε έντονη φημολογία ότι είχε διαρρεύσει από την περιοχη 51 στις ΗΠΑ!!!! Παρότι δημοσιεύτηκε και στο περιοδικό ΤΙΜΕS μετά από δύο μήνες το ίδιο το περιοδικό ξεκίνησε την παραπληροφόρηση στην δεκαετία του 2000 με 2004 αυτές οι φωτογραφίες του γνωστού εξωγήινου έχουν αλλάξει τουλάχιστον 30 εθνικότητες αλλα η πλάκα είναι ότι τον διεκδικούν και άλλοι τόσοι ερευνητές ότι και καλά << εγώ >> τον ανάρτησα πρώτος ως ιστορία!!!! Σήμερα οι ποιο πολλοί λόγο της ευρείας παραπληροφόρησης πιστεύουν δυστυχώς ότι πρόκειται για κάτι το οποίο είναι πλαστό!!!!

BOUS

Η θρυλική παραπληροφόρηση όπου έδειχνε τον τότε πρόεδρο της Αμερικής Μπους όπου έκανε χειραψία με έναν Εξωγήινο όπου μάλιστα ο ίδιος ποζάρει με την εφημερίδα μέσα στο Ερ Φορς 1 ( προεδρικό αεροπλάνο ) λέγοντας ο ίδιος ότι << επιτέλους ο κόσμος έμαθε την αλήθεια >> ειρωνικά βέβαια!!!! Σας πληροφορώ ότι ο κόσμος από τότε πίστεψε ποιο πολύ στην ύπαρξη εξωγήινων όχι επειδή είδε την ψεύτικη εφημερίδα αλλά επειδή κατάλαβε το παιζόταν από πίσω….!!!!

ALIEN 4

Αυτή όμως η σπάνια φωτογραφία με τα απίστευτα πρόσωπα που απεικονίζει την έδωσε στην δημοσιότητα ο Γουίλιαμ Κούπερ η οποία όμως την εποχή εκείνη κατά έναν περίεργο τρόπο δεν την είδε το κοινό!!!! Από τότε ξεκίνησε και το σχέδιο εξόντωσης του Γουίλιαμ Κούπερ όπως και το πέτυχαν οι κανάγιες!!!! Μετά τον θάνατο του η φωτογραφία δημοσιεύτηκε πολλές φορές ανώνυμα και μέσα σε δυο μέρες η φωτογραφία όπου και να εμφανιζόταν χανότανε!!!! Την τελευταία φορά που αναρτήθηκε ανώνυμα και πάλι είπε ο ανώνυμος που την ανάρτησε << ελπίζω οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να μην πιστέψουν αυτά που θα πουν για την φωτογραφία ότι ίσως είναι από κάποια ταινία άγνωστη του Χόλυγουντ. Ο Γουίλιαμ Κούπερ έχασε την ζωή του ειδικά για αυτήν την φωτογραφία >>!!! Μετά από δύο μήνες ακριβώς η φωτογραφία ποζάριζε στις γνωστές ιστοσελίδες όπου πάντα δείχνουν χωρίς καμία δικαιολογία ότι και αυτή η φωτογραφία ήταν προϊόν φώτοσοπ και παπαρολογίας!!!! Φυσικά όλοι αυτοί που το παίζουν ερευνητές πιστεύουν τα φούμαρα που πασάρουν οι γνωστές σελίδες της CIA και με την σειρά τους το παίζουν και ειδήμονες οι κόπανοι!!!! Η φωτογραφία αυτή φανταστείτε ότι ακόμα και σαν πλαστή δεν κυκλοφορεί πολύ…… είχε πονέσει τότε που ο κόσμος αντίκριζε έναν βίο- γεννητικά τροποποιημένο Γκρίζο τύπου 3 γνωστό ως με το όνομα που του είχε δοθεί από τον Κούπερ << Λίγκαρν >>!!!!

ALIEN 5

Τι να πει κανείς για την περίφημη << συνέντευξη >> εξωγήινου όπου σήμερα τείνει να λένε οι γνωστοί άγνωστοι ότι μόνο απόσπασμα από ταινια του Χόλυγουντ δεν είναι!!!! Σε αυτήν την περίπτωση αν ψάξετε λίγο να δείτε παραπληροφόρηση που έχει πέσει!!!! Από κάτω ένα απόσπασμα από το βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a7uqP46zdsA[/youtube]

Εδώ όλο το ντοκιμαντέρ όπου ξεκινώντας λέει ο αφηγητής ότι << αν το ντοκιμαντέρ είναι ψεύτικο είναι πολύ καλά φτιαγμένο αν όχι…. >> δυστυχώς όμως  κανείς δεν κάνει την ερώτηση γιατί κάποιος να μπει σε τέτοια έξοδα ειδικά εκείνη την εποχή, χωρίς να αναζητά δόξα, λεφτά, ακόμα και βραβείο ειδικών εφέ και να φτιάξει κάτι τέτοιο!!!! Ποιος ο λόγος!;! Για να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι υπάρχουν τέτοια πλάσματα!;! Αν ναι με ποιο σκοπό!;!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AxVuPoE2qf8[/youtube]

Και όμως σήμερα οι ποιο πολλοί πιστεύουν ότι είναι ψεύτικος ο εξωγήινος…..!!!!

ALIEN -HITLER

Η φωτογραφία αυτή είχε παραξενέψει και εμένα να πω την αλήθεια πριν ακριβώς 32 χρόνια όταν και την πρώτο είδα στο τότε περιοδικό UFO Magazine ( ΟΥΦΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝ ) το οποίο ήταν ένα βρετανικό περιοδικό αφιερωμένο στο θέμα του αγνώστων ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ) και την  εξωγήινη ζωή!!!! Ιδρύθηκε το 1981 από τους αδελφούς Graham ( Γκράχαμ ) και τον Mark Birdsall ( Μαρκ Μπέρντσαλλ )  από το  Leeds ( Λιντς ) του Yorkshire ( Γιορκσάιρ )!!!! Το περιοδικό αυτό ήταν παγκοσμίως από τα ποιο πετυχημένα για θέματα που είχαν να κάνουν με την ουφολογία , με διεθνή φήμη για την ποιότητα αλλά και για την κυκλοφορία των 35.000 περιοδικών μέσα σε ένα μήνα!!!!

Το περιοδικό τότε έλεγε ότι η φωτό αυτή είχε βρεθεί στην Αμερική από έναν επιστήμονα των ναζί όπου είχαν απαγάγει οι Αμερικάνοι και δούλευε στην περιοχη 51 όπου και ήταν τεχνικός στον τομέα της αντιβαρύτητας!!!! Αν και οι Αμερικάνοι γνώριζαν για την ύπαρξη των Γκρίζων και την ανάμιξη τους με τους ναζί η φωτογραφία αυτή έχει διαρρεύσει στο κοινό όχι ευρέως από το 1959!!!! Όπου πολλοί πίστευαν ότι πρόκειται για πλαστή και για όχι αληθινή φωτογραφία!!!! Μάλιστα το 2000 εμφανίστηκαν δύο τρεις που έλεγαν ότι αυτοί την είχαν φτιάξει αλλά όχι το 1957 αλλά ο ένας το 1995 ο άλλος το 1998 και άλλος το 1987!!!! Την πραγματική φωτό την είχε το επίμαχο περιοδικό στην Αγγλία όπου και κατά περίεργο τρόπο την έκλεψαν από την κατοχή τους!!!! Προτού βέβαια κλαπεί την είχαν δώσει για ανάλυση και οι ειδικοί είχαν αποφανθεί τα εξής:

<< ….η φωτογραφία δεν είναι πλαστή αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να έχει φτιάξει κάποιος τόσο περίτεχνο κουστούμι και να φωτογραφηθεί με τον Αδόλφο Χίτλερ ή γιατί να έβαλε ο Χίτλερ κάποιους να φτιάξουν ένα περίτεχνο κουστούμι ώστε να φωτογραφηθεί ο Χίτλερ μαζί του; >>

Ισχύουν βέβαια αυτά τα ερωτήματα αν δεν ξέραμε ότι ο Χίτλερ ψάχνοντας για τους Βρίλ ανακάλυψε ή μάλλον τον άφησαν να νομίζουν ότι τους βρήκε και οι Γκρίζοι συστήθηκαν ως Βρίλ σε αυτόν!!!! Όσοι δεν γνωρίζεται διαβάστε και τα 5 άρθρα << Όλη η Αλήθεια για τους Βρίλ >> ΕΔΩ!!!! Δυστυχώς όμως αυτή η φωτογραφία είναι η ποιο μη πιστευτή φωτογραφία στον κόσμο που δεν είναι αληθινή ενώ είναι!!!! Η παραπληροφόρηση που έχει δεχθεί η φωτογραφία αυτή δεν νομίζω να την έχει δεχθεί άλλη φωτογραφία και ο λόγος ήταν ο εξής:

Α) Για να μην αποκαλυφθεί τότε η όλη μυστική επιχείρηση << ΠΕΗΠΕΡΚΛΙΠ >> (http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip ) και βεβαίως την γνωστοποίηση ευρέως προς τον κόσμο γενικά της ύπαρξης εξωγήινων αλλα και εσωγήινων!!!!

 

Aς δούμε κάποιου είδους παραπληροφόρησης τα οποία δεν τα μαθαίνουμε στο σχολείο επίτηδες και γιατί υπάρχει εσκεμμένος λόγος. Ο θεός Δίας, τους προγονούς μας γενικά όλης της γης, τους ονόμασε ανθρώπους, αυτό λένε τα αρχαία ιστορικά κείμενα και όχι η μυθολογία όπως αρέσκεται στους σημερινούς εξελιγμένους ανθρώπους να την ονομάζουν!!!! Όχι όμως από το άνω θρώσκω = βλέπω ψηλά όπως νομίζουμε .. Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω= τρώγω!!!! Έτσι λοιπόν άβρωτος είναι αυτός που δεν τρώγεται, που δεν πρέπει να τρώγεται!!!! Αυτός ο όρος δόθηκε από τον Δια, όταν νίκησε και φυλάκισε στα Τάρταρα τους Κρόνιους!!!! Ο Ουρανός και η Γαία είχαν ακολούθους, όπου ήταν γνωστοί ως Ουρανίδες, είναι η πρώτη ομάδα θεών που κατέβηκαν στη Γη από το διάστημα και γέμισαν τον πλανήτη μας τέρατα ( όπου και είναι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά σε αρχαίο πολιτισμό !!! Μετά από αυτούς κατέβηκαν από άλλο πλανήτη ( αναφέρεται ως ουράνιο σώμα ) στην γη, ο Κρόνος και οι << ακόλουθοί >> του, οι Τιτάνες!!!! Τον Ουρανό τον εκτόπισε ο Κρόνος, και ανέλαβε την εξουσία και την θεϊκή βασιλεία στον πλανήτη γη!!!! Ο Κρόνος και οι ακόλουθοι του Τιτάνες οι Κρόνιοι ήταν σαρκοβόρα όντα όπου τα ποιο πολλά από αυτά ήταν και είναι μέχρι και σήμερα ερπετοειδής φυλής!!!! Έτρωγαν οτιδήποτε είχε σάρκα και αίμα!!!! Αυτό που έτρωγαν με μεγάλη βουλιμία ήταν τα ανώτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου της γης, όπου ήταν ο άνθρωπος!!!! Οι Κρόνιοι στους ανθρώπους που τους προόριζαν για βρώση τους είχαν μια ταμπέλα κρεμασμένη στο λαιμό που έγραφε σε ποιον ανήκει (αναφερόμενο στην μυθολογία από την εγκυκλοπαίδεια Ήλιος 1955 )!!!! Μας τρέφανε για ζώα ,όπως εμείς τα πρόβατα και τα γελάδια!!!!

Η ωμοφαγία είναι μια πραγματικότητα ιστορική, το αναφέρει μάλιστα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αλλά και σε άλλες ιστορικές αναφορές ανά τον κόσμο….!!!! Τέτοιες παραστάσεις υπάρχουν σε πολλά αρχαία μνημεία ανά τον πλανήτη όλο, οι οποίες προβληματίζουν πολύ τους αρχαιολόγους, και ανθρωπολόγους σήμερα σε τέτοιο βαθμό όπου έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες!!!! Την συμβατική αρχαιολογία η οποία κα ακολουθεί ότι πει το σύστημα αλλα και η ανορθόδοξη αρχαιολογία η οποία δεν ακολουθεί το σύστημα!!!! Οι Κρόνιοι μοιράσανε την γη και έγιναν οι θεοί των ανθρώπων με το έτσι θέλω!!!! Ξέρουμε ότι πολλοί λαοί στην αρχαιότητα θυσίαζαν για εξευγενισμό ανθρώπους στους θεούς. π.χ. στον Βάαλ αλλά και τα πρωτότοκα παιδιά των ιουδαίων ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης των χριστιανών !!!! Εδώ όμως γεννιέται ένα τεράστιο ερωτηματικό!!!!! Γιατί ζητούσαν ανθρώπινο κρέας και αίμα!!;!! Μήπως αυτοί οι θεοί δεν ήταν Κρόνιοι!!;!! Μήπως ήταν ερπετοειδή!!;!! Το έκαναν γιατί χρειαζόταν και χρειάζονται το αιθερικό πεδίο του ανθρώπου την αποκαλούμενη << αύρα  >>!!;!!

Ο ωμός άνθρωπος, ήταν ένα θεσπέσιο έδεσμα για έναν Κρόνιο, ήταν πηγή, από όπου ο κάθε Τιτάνας μπορούσε να αντλήσει ενέργεια, δύναμη και εξαιρετικές ικανότητες, ακόμη και πνευματικές, αιθέριες αλλα και << κοσμικές >> όπως εννοούσαν οι αρχαίοι Έλληνες την λέξη << Κόσμος >> όπου εννοούσαν το σύμπαν όλο, και τι ποιο ειρωνικό να την έχουμε καταργήσει εμείς την λέξη αυτή πλέον από το λεξιλόγιο μας και να την χρησιμοποιούν οι ξένοι!!!!

Περί το 245.000 π.Χ. ( κάποιοι άλλοι λένε και συμφωνώ μαζί τους περί το 820.000 π.Χ. ) μία νέα ομάδα θεών κατέβηκε στον πλανήτη γη και διεκδίκησε την εξουσία της!!!! Ήταν ο Δίας με τους δικούς τους ακόλουθους!!!! Αυτοί οι νέοι θεοί αυτό-ονομάστηκαν Ολύμπιοι!!!! Έγιναν μάχες σκληρές γνωστές στην προϊστορία- μυθολογία-αρχαία ιστορία με το όνομα Τιτανομαχία αλλα και Γιγαντομαχία!!!! Νικώντας μετά από δεκάχρονο πόλεμο, οι Ολύμπιοι μοίρασαν μεταξύ τους τα λάφυρα, δίνοντας στον Δία την εξουσία στον αέρα και τον ουρανό, στη θάλασσα και όλα τα υδάτινα σώματα στον Ποσειδώνα, και στον Κάτω Κόσμο στον Άδη!!!! Έπειτα έκλεισαν τους Τιτάνες στα Τάρταρα….!!!! Έτσι λοιπόν επί της βασιλείας του Δία, ο προγονός μας ονομάστηκε άνθρωπος!!!! Δηλαδή, δεν θα τον τρώνε οι Κρόνιοι και ότι δεν είναι είδος φαγητού!!!! Τους έκλεισε ο Δίας μέσα στα τάρταρα όπου κατά το 150.000 π. Χ. έφυγε από τον πλανήτη γη, αλλά οι Κρόνιοι βρήκαν τρόπο να διοικούν δημιουργώντας τις θρησκείες, πολέμους και καταστροφές παγκοσμίως με ότι μέσα διέθεταν!!!!

Να σας θυμίσω  ότι κάθε χρόνο εξαφανίζονται 7.000.000 άνθρωποι, ανεπίσημα 22.000 00 άνθρωποι!!!! Προσέξτε τώρα αυτά τα νούμερα δεν ανήκουν σε αυτούς που εξαφανίζονται οικειοθελώς ή από δολοφονίες αλλα από τις ανεξιχνίαστες και τόσο παράξενες εξαφανίσεις από όλα τα μέρη της γης!!!! Που πάνε όλοι αυτοί!!;!! Γιατί δεν τους ξανά βρίσκει ποτέ κανείς!!;!!

Εδώ οι επικριτές μου αλλά και οι αγαπητοί φίλοι << ερευνητές του σαλονιού >> θα μου πούνε: και που κολλάνε όλα αυτά με τους εξωγήινους;

Αυτό είναι που δεν πιστεύουν κάποιοι ότι όλοι αυτοί οι εξωγήινοι όπου το 90% αυτών είναι εσωγήινοι είναι απόγονοι των << Κρόνιων Δρακόντιων ονόματι ( Άρχοντες ) >> όπου σύντομα θα αναλύσω λεπτομερέστατα ποιοι είναι οι << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >> σε ξεχωριστό άρθρο μου!!!! Έτσι λοιπόν μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες να ανακτήσουν ξανά τον έλεγχο της γης τουλάχιστον τα τελευταία 80.000 χρόνια έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα τουλάχιστον 15 φορές!!!!  Βλέπετε έφτιαχναν όπως και σήμερα καταφύγια όπως έχω ξανά πει για να βάλουν τους ανθρώπους σπόρους μέσα και καλά να τους διαφυλάξουν από το κακό που ερχότανε που πάντα κανόνιζαν να φαίνεται ότι έρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους και αυτοί να μένουν στο παρασκήνιο ως ξεχασμένοι θεοί ή ως δημιουργήματα αχαλίνωτης φαντασίας!!!!

Έτσι λοιπόν κάθε φορά μια τεχνητή καταστροφή όπου τις ποιο πολλές ήταν πυρηνικός πόλεμος έφερνε το τέλος ενός ανθρώπινου πολιτισμού και την αρχή κάποιου αλλού όταν άφηναν ελευθέρους ξανά τους ανθρώπους από τα καταφύγια και ξανά ξεκινούσαν από την αρχή!!!! Σιγά σιγά στους λιγοστούς ανθρώπους εμφανίζονταν ως θεοί που ήθελαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο για να μπορέσει ο άνθρωπος να πολλαπλασιαστεί ραγδαία προς βρώση…..!!!!

Έτσι χάθηκαν προϊστορικοί πολιτισμοί απίστευτης τεχνολογίας ανθρώπινης προέλευσης όπου μετέπειτα τους ανθρώπους από τα καταφύγια όταν τους άφηναν ελεύθερους και πάλι είχαν τις μνήμες των καταστροφών και εμφανίζοντας τους πραγματικούς εαυτούς τους στους ανθρώπους γινόταν το μπέρδεμα των θρησκειών όπως τις γνωρίζουμε σήμερα!!!! Άλλοι Δρακόντειοι εμφανίζονταν ως καλοί και άλλοι ως κακοί και πάει λέγοντας!!!! Όμως!!!! Ας πούμε ότι οι Ολύμπιοι – Πελασγοί ήξεραν τι θα γινόταν και είχαν ιδρύσει τα Λευκά Ιεράτεια τα οποία και είναι το μέγα αγκάθι των Δρακόντιων επι της γης!!!! Είναι αυτοί που ξυπνάνε τον άνθρωπο όπως μπορούν και με όποιο τρόπο μπορούν…. Αυτά τα λίγα για το παρελθόν όπου θα επανέλθω με πολύ λεπτομερείς αναφορές σε παγκόσμια κλίμακα!!!!

Στους εξωγήινους ή τους εσωγήινους το λοιπόν:

Την εποχή αυτή λοιπόν την οποία ζούμε υπάρχουν από μόνα τους πολλά παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι!!!! Επίσης υπάρχουν αναφορές για εξωγήινους από την αρχαιότητα έως και σήμερα με την μόνη διαφορά ότι τότε οι άνθρωποι πίστευαν ενώ σήμερα όχι!!!! Βλέπετε υπάρχει μια παροιμία η οποία λέει ότι το μεγαλύτερο κόλπο του διαβόλου ήταν να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι δεν υπάρχει!!!! Έτσι λοιπόν και οι Δρακόντειοι το έχουν καταφέρει μια χαρά αυτό το όποιο και εκμεταλλεύονται στο αόριστο!!!!

Στο αν υπάρχουν σήμερα εξωγήινοι η εσωγήινη βάση των αναφορών αλλα και των περιστατικών και εμφανίσεων δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν, αν και οι σκεπτικιστές λένε ότι όλα αυτά είναι επινοήσεις των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα!!!! Και έτσι να είναι, είναι χειρότερο από το να υπάρχουν οι εξωγήινοι ή εσωγήινοι διότι αποσκοπούν σε ένα σενάριο << εφιάλτη >> όπου τείνει να βγει πραγματικότητα με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση!!!!

Εγώ όμως σαν ερευνητής που έχουν δει τόσα τα μάτια  μου και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι υπάρχουν όλα αυτά λέω ότι οι εξωγήινοι και εσωγήινοι όχι μόνο επινόηση φαντασίας δεν είναι αλλα είναι τόσο πραγματικοί όσο εγώ και εσείς!!!! Έτσι λοιπόν τα Λευκά Ιεράτεια ( όποιος θέλει να διαβάσει τα άρθρα μου για τα Λευκά και Μαύρα Ιεράτεια  ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ) με οργανωμένες κινήσεις κάθε τόσο διαρρέουν στον κόσμο ντοκουμέντα είτε φωτογραφικά είτε με γεγονότα αυτοπτών μαρτύρων με το τι έχουμε να κάνουμε!!!! Αμέσως με την σειρά τους με διαταγές από τα Μαύρα Ιεράτεια οι Δρακόντειοι παραπληροφορούν το κάθε γεγονός ή φωτογραφικό ή βιντεοσκοπημένο  κάνοντας τους ανθρώπους λίγους από αυτούς να έχουν διχασμένη άποψη και τους ποιο πολλούς να λένε ότι να… τελικά παραμύθια ήταν όλα αυτά!!!!

Ψάχτε να δείτε πόσοι άνθρωποι από το 1949 μέχρι και σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους με το να δίνουν τέτοιες πληροφορίες, μόνο και μόνο αυτό φτάνει για να αποδειχθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, και σας πληροφορώ ότι δεν είναι ένας ή δύο για να πούμε ότι ήσαν παρά μισό παρασάνταλοι και δεν είχαν σώας τα φρένα!!!!

Τώρα όσο για τους << αγαπητούς ερευνητές του σαλονιού >> οι οποίοι επικρίνουν την έρευνα μου θα τους συμβούλευα να μην έβλεπαν πολλές ταινίες του Χόλυγουντ αλλα και να σταματούσαν να διαβάζουν ξένες ιστοσελίδες για τέτοιου είδους ζητήματα!!!! Για να σας βοηθήσω λίγο, λέω λίγο γιατί μετά θα καυχιέστε ότι εσείς τα βρήκατε μόνοι σας θα σας πω μόνο την μια οδό το πώς να βρίσκεται κάποια θέματα δηλαδή το 1%!!!! Αναζητήστε  << Τσάτς >> στο εξωτερικό ονόματι << Ντάπ >> ή ακόμα και << Κρον >> το πώς γράφονται στα αγγλικά!!;!! Αυτό βρείτε το μόνοι σας…. Αυτό που θα σας πω είναι ότι αυτά τα τσάτ κρατάνε το πολύ για μια βδομάδα μετά χάνονται και ίσως κάποια από αυτά μένουν ως αποτύπωμα στο google!!!! Όταν λοιπόν βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν ( Εδώ θα σας στεναχωρήσω ) θα πρέπει να αφήσετε το όμορφο σαλόνι σας και την πολυθρόνα σας και να τρέξετε για αυτό το οποίο ενδιαφέρεστε….όχι από τον διαδίκτυο αλλα με επιτόπιες έρευνες!!!!

Το να το παίζεται τόσο << έξυπνοι >> με το να λέτε κάποιες ιδεώδεις κοτσάνες φαίνεστε ποιο πολλοί κόπανοι από το όσο είστε!!!!  Αυτό δεν το λέω για να σας θίξω δεν έχω τέτοιο σκοπό θα το είχα κάνει στα σχόλια σας!!!! Το λέω διότι και γω όταν ξεκίνησα ήμουν ένας κόπανος και μισός και δεν ντρέπομαι να το πω!!!! Όμως δεν ήθελα να είμαι ένας ερευνητής της πολυθρόνας και της τότε γραφομηχανής αλλά ένας ερευνητής που θα έκανε επιτόπιες έρευνες σε ότι μπορούσα βέβαια!!!!

Όσο για τα ειρωνικά σχόλια σας τύπου:

…ότι εσύ ένας κατά αξιωμένος ερευνητής ….

Σας το ξανά λέω και πάλι!!!! Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καταξιωμένο ερευνητή!!!! Δεν θέλω δόξα!!!! Δεν θέλω από αυτό που κάνω να βγάλω χρήματα!!!! Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω!!!! Θεωρώ τον εαυτό μου έναν ερευνητή με ψευδώνυμο όπου προσπαθεί να δώσει στοιχεία για κάποια θέματα παραφυσικών γεγονότων!!!! Αν αυτά που λέω είναι λάθος θα φανούν στο μέλλον με την ροή της ιστορίας!!!! Εγώ σας έδειξα σήμερα εδώ σε αυτό το άρθρο λίγα γεγονότα εξωγήινων από τα εκατοντάδες όπου ενώ ήταν αληθινά κατάντησαν σήμερα από την παραπληροφόρηση ο ποιο πολύς κόσμος να λέει ότι ήταν πλαστά!!!!

Το όνομα μου είναι Saman Lycan όσο για τον κύριο που με αποκάλεσε το αν είμαι << ορίτζιναλ λύκος ή και Λυκάωνα…. >> με ύβρεις και χλέβας  του απαντώ από εδώ με τα εξής:

Τίποτα από τα δύο δεν είμαι αλλα είμαι και τα δύο!!!! Με το να δείχνεις σε τόσο κόσμο ειδικά σε μια ομάδα ανεξήγητων  γεγονότων τόση << μεγαλοπρέπεια ηλιθιότητας >>  ή θα πρέπει να είσαι δάχτυλος κάποιων…. ή πραγματικά κάποιος εκδότης παράξενων περιοδικών ή και βιβλίων όπου πραγματικά έχεις δίκιο!!!! Και λέω ότι έχεις δίκιο διότι εσύ βγάζεις το ψωμί σου από αυτό που κάνεις…. Και ειδικά όσοι βγάζουν το ψωμί τους από παραφυσικά γεγονότα κάπου τα φουσκώνουν και λίγο για να γίνουν ποιο πιπεράτα!!!! Αν είναι ο δεύτερος λόγος τότε ζητώ συγνώμη αλλα εγώ είμαι της γνώμης ότι η οποιαδήποτε γνώση θα πρέπει να δίδεται δωρεάν και χωρίς καμία αμοιβή!!!!

Μέχρι εδώ!!!! Όσοι θέλετε να πιστέψετε πιστέψτε όσοι όχι και πάλι καλοδεχούμενοι είστε για μένα, ποτέ δεν επέβαλα σε κανέναν να πιστέψει αυτά τα οποία πιστεύω εγώ!!!! Δίνω όμως στοιχεία και γεγονότα τα οποία αν κάποιος τα ερευνήσει θα δει ότι πράγματι κάτι τρέχει και ίσως και εκείνος με την σειρά του πιστέψει!!!! Σε όσους το παίζουν ερευνητές ή είναι θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή, ότι κάνετε όπως και γω το κάνετε διότι σας αρέσει και θέλετε να δείξετε στον κόσμο την αλήθεια η οποία κάποιες φορές έχει πολλούς οδούς!!!! Ειδικά οι πραγματικοί ερευνητές το γνωρίζεται αυτό, μην παραποιείτε το κάθε θέμα αν το κάνετε πείτε ότι αυτή είναι γνώμη σας, μην υποβιβάζεται κανέναν και μην χλευάζεται διότι έτσι δείχνεται το κύρος σας και την αξιοπρέπεια σας….

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


12 σκέψεις στο “Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!!

 1. submarine!!!!

  AMA ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟ ΑΡΘΡΑ!!!!

  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΒΑΦΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!

  ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ!!!!

  ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Ερωτηση επειδη εχω σκουριασει λιγο…(σα σιδηρουν γενος που ειμαι) πριν πατησουν το ποδι τους στη γαια ο ουρανος,κρονος,διας και λοιποι, οι ανθρωποι κατοικουσαν τη γαια μας χωρις ευτραπελα και ηταν μονοι χωρις παρεμβασεις ?

  ποιος μας φυτεψε πραγματικα εδω ? τι γινοταν αραγε πριν το 80.000 πχ ή ακομα πριν το 820.000 πχ

  αφου ειναι κλεισμενοι στα ταρταρα πως καταφερνουν και μας ελεγχουν ? οποτε εχουν ξεφυγει καποιοι απο αυτους και κυκλοφορουν αναμαεσα μας.

  επισης ειχαν τους προγουνουσ μας για γευμα αλλα γινεται ακομα και σημερα, εδω η παρατηρηση μου ειναι οτι χρειαζονται την αυρα μας και οχι μονο. Αφου σε εμας ολες αυτες οι ιδιοτητες ειναι σε αδρανεια αυτοι πως ενεργοποιηθουν αφου “γευματισουν”

  Εχω αναφερθει ξανα… Δεν υπαρχει καποιος ή καποιοι που να γνωριζουν πως να ενεργοποιησουμε την αυρα,το τριτο ματι επισης ή υποφυση, τη μερκαβα οπως γραφτηκε για πρωτη φορα εδω και το διαβασα εδω επισης. Γιατι δε γινεται γνωστοποιηση το πως να το κανει καποιος????

  Γιατι καποιοι ενδιαφερονται για τα γεγονοτα αλλα απλα μενουν ως παρατηρητες ?? Ας δωσουν πληροφοριες και οποιος θελει τους πιστευει.

  κουφαλα ενκι θα τη βρουμε την ακρη……

  1. kitsoklis!!!!

   ΧΑ ΑΧ ΧΑΧ ΒΡΕ ΤΟΝ ΕΝΚΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΑΦΤΗΣΕΙ!!!!! ΚΑΛΟ!!!!

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΔΩ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!;! ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ!!!! ΣΙΓΟΥΡΑΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Τροπους χρειαζομαστε να αμυνθουμε. Περα απο τα χερια και τα ποδια επειδη υστερουμε παρα πολυ σε τετοιου ειδους μαχης. Δυστυχως σε οπλα δεν εχουμε προσβαση και ουτε θα εχουμε γιατι ειμαστε επικινδυνοι ακομα και για τον εαυτο μας. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε το κατιτις παραπανω να δωσουμε μαχη. Εσυ μας εδωσες οδηγο επιβιωσης αλλα και οτι θα πρεπει να κρυβομαστε σα τα ποντικια. Αυτο δε σου επιτρεπει ομως σε περιπτωση που εμφανιστουν κανονικα να δωσεις μαχη για να παρεις πισω τη ζωη σου αλλα και τη γη που πατας.

    Αφου οπως ειπες ο Διας αφησε πισω του τα λευκα ιερατεια. Δε μπορουν να περασουν αυτη τη γνωση παραεξω ? Τι φοβουνται μη την μαθουν και καποιοι που δεν πρεπει ? Εχεις αναφερει οτι σε ολα εχουν λυση σχεδον οι δρακουμελ….

    αυτα τα ολιγα…

    1. kitsoklis!!!!

     ΤΟ ΝΑ ΟΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!!!!

     ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ…

     ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΓΚΑΣΤΡΟΜΕΝΗ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Καλησπερα φιλε μου Σαμαν.Καλησπερα στους θεματοφυλακες της Μεσης Γης Λυκαωνες!απο αυτους που
  θα μαθουμε πολλα στα εσχατα χρονια,στα αδελφια μας που θελουν να μας διδαξουν και να μας καθοδηγησουν
  πως πρεπει να προετοιμαστουμε για τον επερχομενο πολεμο.
  Φιλε μου Σαμαν δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα σε αυτους τους ανθρωπους που σε κατηγορουν και σε βριζουν.
  Ειναι αναξιοι λογου!γνωρισα αρκετους απο δαυτους στο παρελθον!το ποιος μεταφερει αληθειες και προσπαθει
  να αφυπνησει συνανθρωπους μας,απλα θα το δειξει ο χρονος!
  Προχωρα φιλε μου,με ορμη,τολμη και δυναμη σαν αυτη των Λυκαωνων!

Αφήστε μια απάντηση