ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!!!!

 

Και τι δικαιολογίες δεν έχουν ειπωθεί για αυτήν την περίπτωση!!!! Και όμως ο κόσμος πιστεύει ότι ίσως είναι ένα παραμύθι λόγο κάποιων καταστάσεων!!!! Το παραμύθι είναι όμως ότι πιστεύουν ακριβώς αυτό το πράγμα και δεν βλέπουν την πραγματικότητα!!!! Οι Δρακόντειοι έχουν δώσει ήδη τις διαταγές τους για την συγκομιδή….ε με συν χωρείτε για την εξόντωση μας ήθελα να πω!!!!

Τι εννοώ!!;!! Τα έχουν πει προφήτες και γέροντες της ορθοδοξίας μας ίσως όχι καθαρά με παραβολές αλλά βλέπετε όλα έχουν μείνει πίσω διότι κάποιοι έχουν χωριστεί σε χριστιανούς, βουδιστές, μουσουλμάνους, δωδεκαθεϊστές, κτλ., κτλ. και πάει λέγοντας με το να αμφιβάλει ο ένας τον άλλον και να λένε εμείς είμαστε οι καλύτεροι και έτσι το κακό δουλεύει καλύτερα και υποχθόνια για την εξόντωση του ανθρώπινου είδους!!!! Θα μου πει κάποιος ότι ρε φίλε σίγουρα δεν πας καλά και αυτά που θα μας πεις θα είναι πράγματα που θα πρέπει να σε χώσουν σε φρενοκομείο για τα καλά!!!! Ναι ε!!;!! Για αυτούς που θα το πουν αυτό ας αναλογιστούν τα εξής:

Α) Για ποιο λόγο εδώ και μια δεκαετία πάνε κατά διαβόλου τα πράγματα παγκοσμίως χωρίς πουθενά να γίνεται λόγος για ανάπτυξη!!!! Πραγματική ανάπτυξη και όχι εικονική!!!!

Β) Γιατί την χώρα μας την έχει πάρει τόσο από κάτω μέσο εικονικής κρίσης!!;!! Εικονικής!!;!! Ναι εικονικής και κατευθυνόμενης!!!!

Γ) Γιατί εφόσον κάποια κράτη που μπήκανε στην Ευρωπαϊκή Ένωση αμέσως δεχτήκανε πλήγματα κρίσης όπως η Κύπρος και η Ρουμάνια κτλ. κτλ.!!;!!

Δ) Προς τι αυτοί οι νέοι ιοί αρρωστιών με θανατηφόρα αποτελέσματα και κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις φαρμακοβιομηχανίες!!;!!

Δεν θα κάνω άλλες ερωτήσεις!!!! Θα συνεχίσω είτε σας αρέσει είτε τα βλέπετε ως σενάρια φανταστικής λογοτεχνίας είτε τα βλέπετε ως συνομωσίες:

Ας πάρουμε μια γεύση από την περίφημη Ατζέντα 21!!!!

Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα.

Τι γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21!;! Σχεδόν τίποτα!!!! Γιατί δεν γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21!!;!! Γιατί η πληροφόρηση είναι ελάχιστη και διασκορπισμένη εδώ κι εκεί!!!!  Έτσι το φρόντισαν!!!! Όμως η Ατζέντα 21 υπάρχει από το 1992 ( κάποιοι ερευνητές λένε από την έναρξη του πολέμου στο Βιετνάμ ), χρονιά υπογραφής της, κι έκτοτε εφαρμόζεται καμουφλαρισμένα, κάτω από ένα προσωπείο το οποίο ονόμασαν “βιώσιμη ανάπτυξη”!!!!

Η επίσημη εκδοχή, ή αλλιώς, το όμορφο παραμύθι…

Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε τελικά ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλων τοπικών αρχών, αντιπροσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών, επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να εξετασθούν ζητήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στον 21ο αιώνα!!!!

Στο συνέδριο αυτό υπογράφηκαν διάφορα Ντοκουμέντα μεταξύ αυτών και αυτό που ονομάζεται Agenda 21!!!! Στις περίπου 400 σελίδες και 4ο κεφάλαια του αναγράφονται τα κεντρικά σημεία που αφορούν στην αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων του 21ου αιώνα σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τη σύνδεσή τους με το περιβάλλον, καθώς και τρόποι με τους οποίους η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιδράσει, έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα φλέγοντα ζητήματα!!!! Τα ΜΜΕ τότε, έδειξαν τεράστιο και πρωτοφανές ενδιαφέρον και ανέδειξαν το συνέδριο του Ρίο ως το πολιτικό γεγονός της χρονιάς, όπου για πρώτη φορά βρήκαν τόση μεγάλη απήχηση θέματα που άπτονται των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών ζητημάτων!!!!  Έκτοτε… σιωπή…

Το ντοκουμέντο για την Agenda 21, το οποίο αποτέλεσε την απαρχή για την εφαρμογή της αειφόρου και βιώσιμης ανάπτυξης ως ολοκληρωμένου εναλλακτικού κοινωνικού, οικονομικού και περιβαλλοντικού μοντέλου, για τον 21ο αιώνα, υπογράφτηκε από όλους ( μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα )!!!!!

“Η Agenda 21 μπορεί να δώσει μια μεγάλη ώθηση προς την σωστή την κατεύθυνση και πολλές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει στην εφαρμογή της”, λένε……και η αλήθεια πίσω από αυτό.

Σε κάθε φράση σχεδόν του τεράστιου αυτού κειμένου υπάρχει η λέξη ‘βιώσιμος/η’!!!! Και στ’ όνομα αυτής της λέξης, και κάνοντάς την φλάμπουρο, ξεκινάει η σταυροφορία του ΟΗΕ, ακριβώς σαν εκείνη των σταυροφόρων που στο όνομα του Χριστού ξεκλήρισαν ολόκληρους λαούς προκειμένου να επιβάλουν τη δική τους ‘αλήθεια’ – κάτι σαν το ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’!!!!

Αλλά, πριν δούμε την Ατζέντα, ας δούμε τι εκπροσωπεί ο ΟΗΕ: Ο ΟΗΕ αποτελείται από τα κράτη-έθνη, δηλαδή τις κυβερνήσεις τους!!!! Αν, όμως αναλογιστεί κανείς ότι στις μέρες μας οι κυβερνήσεις υποκύπτουν στα συμφέροντα των μεγάλων εταιρικών μονοπωλίων, τότε εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ΟΗΕ θα μπορούσε να σημαίνει: Οργανισμός Ηνωμένων Εταιρειών!!!! Είναι ένας οργανισμός όπου εταιρείες όπως η Μονσάντο χαίρουν μεγάλης εκτίμησης γιατί (κόντρα στην αειφόρο ανάπτυξη που υποτίθεται υπερασπίζεται η Α 21) θεωρούνται ότι ταΐζουν φτωχούς λαούς ( ΜΑΣΟΝΟΙ  ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΤΛ. ΚΤΛ.  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ )!!!! Είναι ένας οργανισμός όπου άτομα σαν τον Ροκφέλερ έχουν για δεύτερη κατοικία ( μπορεί και κύρια )!!!! Είναι ένας οργανισμός που δεν ντρέπεται να κάνει χλιαρές δηλώσεις μπροστά σε θέματα γενοκτονιών ( δεν αναγνώρισε ποτέ τη γενοκτονία στο Νταρφούρ από τον δικτάτορα Αλ Μπασίρ ως τέτοια ) και δεν ντρέπεται να δηλώσει ότι “δεν είναι ψυχολογικά έτοιμοι” να λύσουν το θέμα της πείνας στη Σομαλία!!!! Τέλος, είναι ο οργανισμός, που όπως έχει ομολογήσει σε δηλώσεις του ο Ζ. Μπρεζίνσκι, που θα εκφράσει ( ήδη το κάνει ) την παγκόσμια διακυβέρνηση!!!!

Με αυτό το σκεπτικό, η άλλη του μετάφραση είναι: Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών!!!!

Η Ατζέντα 21 είναι ένα ‘bluprint’ ( Μπλούπριντ ), δηλαδή ένα σχέδιο προς εφαρμογή, όπου κυριαρχούν 2 λέξεις: ‘sustainable’ ( Σαστέηναμπλ )και ‘development’ ( Ντεβέλοπμεντ )!!!!! Η πρώτη στα Ελληνικά έχει αποδοθεί ως ‘βιώσιμη’ (ή αειφόρος) και η δεύτερη ως ‘ανάπτυξη’!!!! Σημειώστε, όμως τις πολλαπλές έννοιες της δεύτερης, γιατί έχουν τη σημασία τους:

ανάπτυξη

εξέλιξη, τροπή πραγμάτων

νέο προϊόν ή εφεύρεση

αξιοποίηση, εκμετάλλευση

 “χτίσιμο”

 Picture

Τα Κεφάλαια της Α 21 είναι 40 και χωρίζονται σε 4 τομείς:

Ι. Κοινωνικό/οικονομικές διαστάσεις (Κεφ. 1-8) 

ΙΙ. Διατήρηση & Διαχείριση των Πηγών Ανάπτυξης (Κεφ. 9-22)

ΙΙΙ. Ενδυνάμωση του Ρόλου των Μείζονων Ομάδων (Κεφ. 23-32)

ΙV. Τρόποι εφαρμογής (Κεφ. 33- 40)

 

Όπως καταλαβαίνετε είναι σχεδόν αδύνατον να αναφερθούν όλα τα κεφάλαια αναλυτικά εδώ, πόσο μάλλον να ‘ερμηνευτούν’ και όχι απλά να ‘μεταφραστούν’, κάτι που σκοπίμως δεν έχει γίνει στα Ελληνικά!!!! Γιατί άλλωστε!!;!! Πρέπει να γνωρίζετε τι σας περιμένει;

Το κείμενο των 400 σελίδων με μια πρώτη ματιά φαντάζει δίκαιο και μάλιστα… πολύ ‘κομμουνιστικό’. Η ισότητα και η δικαιοσύνη ανάμεσα στους λαούς και στις κοινωνικές τους ομάδες δίνει και παίρνει!!!! Ο σεβασμός στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στα ήθη και στα έθιμα, άλλο τόσο!!!! Αλλά όταν αρχίζεις να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και να βλέπεις και την εφαρμογή της 21 χρόνια μετά, τότε αποκαλύπτεται το προσχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της ισοπέδωσης των λαών και όλων, μα ΟΛΩΝ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους!!!! Οι πρώτοι αναλυτές που μίλησαν ξεσκεπάζοντας την Α 21 δέχτηκαν χαρακτηρισμούς όπως ‘συνωμοσιολόγοι’, μα τόσα χρόνια εφαρμογής της στα μουλωχτά, πλέον είναι πολύ πιο εύκολο και να την εξηγήσεις και να την κατανοήσεις!!!!

 

Οι αποφάσεις της και τρόποι επιβολής της έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα, αλλά και ‘τοπικό’ ώστε να καλύπτει τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας αλλά και κάθε περιφέρειας χώρας και δήμου. Αυτή ονομάζεται ‘Τοπική Ατζέντα 21″!!!!

Για την καλύτερη εφαρμογή, ή μάλλον επιβολή της Α 21 πρέπει να γίνουν αποδεκτά από όλους:

Ότι υπάρχει πρόβλημα κλιματικής αλλαγής ( γι’ αυτή και η τόση προπαγάνδα και χειραγώγηση καιρού ).

Ότι υπάρχει υπερπληθυσμός και πρόβλημα τροφής (γι’ αυτό και η κάθε καταστροφή καλλιεργειών λόγων ‘ακραίων φαινομένων’ βοηθάει στην καλύτερη και γρηγορότερη ‘κατανόηση’ του προβλήματος του υπερπληθυσμού!!!!

YPERPLITHISMOS 1

YPERPLITHISMOS 2

YPERPLITHISMOS 3

Με όσο πιο σύντομα λόγια γίνεται αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς από τους στόχους της Α 21!!!! Να σημειωθεί ότι προς αποφυγήν της συνεχούς αναφοράς της στα διάφορα κράτη και τοπικές περιφέρειες, οι στόχοι ΔΕΝ αναφέρονται ΣΚΟΠΙΜΑ ως Ατζέντα 21, αλλά έχουν πάρει ξεχωριστές ονομασίες:

Κατάργηση Ατομικής ιδιοκτησίας – Προβλέπεται για το ‘σώσιμο’ της βιοποικιλότητας και γενικά του πλανήτη, η ατομική ιδιοκτησία σιγά σιγά να καταργείται, μεγάλες εκτάσεις να θεωρούνται ως “μη προσβάσιμες σε ανθρώπους” και οι πληθυσμοί να μαζεύονται στις μεγαλουπόλεις!!!! Πως γίνεται ήδη αυτό!!;!!!

Με υπερφορολόγηση ακινήτων.

Με ανεξόφλητα δάνεια και πλειστηριασμούς.

Με πράσινα πιστοποιητικά τα οποία για να αποκτηθούν έχουν παράλογες απαιτήσεις.

Με τον αποχαρακτηρισμό διαφόρων περιοχών σε προστατευόμενες. Αυτό είναι το περίφημο σχέδιο της Ε.Ε. Natura 2000!!!! Αλήθεια, έχετε ψάξει αν και σε ποιο βαθμό σας ‘πιάνει!!;!!’ Αν μένετε λίγο πιο έξω από την περιοχή της Ομόνοιας ή το Σύνταγμα μπορεί και να σας αφορά!!!! ( σχετικά άρθρα – παραδείγματα της All News: Ατζέντα 21 – Δες την ‘βιώσιμη’ κατοικία που σε περιμένει – Σε… ‘κούφανε΄ ο Τόμσεν που μίλησε για κουφώματα!!;!! Κακώς!!!! Είναι μέρος της Ατζέντα 21!!!! – Φόρος-νοίκι εφόρου ζωής για όλους τους Έλληνες! – Έκτακτα μέτρα Δένδια: Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δάση – και πάλι… Ατζέντα 21 !!!! – Γη κι ακίνητα περνάνε στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ – Ατζέντα 21 -Γιατί οι σόμπες & τα τζάκια είναι υπό διωγμό!!;!!! Γιατί απαγορεύεται να φυτεύεις πλέον λαχανικά ή ακόμα σε λίγο καιρό να έχεις και οικόσιτα ζώα στο σπίτι σου ακόμη και στα χωριά!!!! Τι και ποιος κρύβεται από πίσω!!!!.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πως κινούνται προς την κατάργηση των προαστίων, την δημιουργία ‘έξυπνων’ πόλεων – κάτι σχεδιάζεται και για την Αθήνα-  ήδη ο Ομπάμα μιλάει ανοικτά γι’ αυτό του το σχέδιο: Obama’s Plan to Depopulate the Suburbs, How Obama Is Robbing The Suburbs To Pay For The Cities!!!!Το πρώτο άρθρο είναι από αφυπνισμένο αναλυτή το δεύτερο από το Forbes!!!! Όχι γιατί κάποιοι νομίζουν θα γλυτώσουν!!!! Το σχέδιο Ομπάμα είναι η κατάργηση των προαστίων με πρόσχημα την εξοικονόμηση ενέργειας!!!! ΜΟΝΟ η ατόφια ελίτ θα μπορέσει να επιβιώσει στα όμορφα προάστια!!!! Η μεσαία τάξη πίσω στις μεγαλουπόλεις!!!!

Κατάργηση των ΙΧ!!!! – Ναι καλά ακούσατε αναφέρεται μάλιστα και στην τοπική ατζέντα και ήδη έχουν αρχίσει να ‘πέφτουν΄ οι πρώτες ‘έξυπνες’ ιδέες και προτάσεις!!!! Οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με ΜΜΜ και… ποδήλατα!!!! Γι’ αυτό και η μεγάλη προπαγάνδα τελευταίως γι’ αυτά!!! Ρωτήστε και τον Σκάι…. κάτι ξέρει που τα προβάλει!!!! Το δε άλλο άκρως συστημικό ιστολόγιο που εξυπηρετεί κάθε κρυφή ατζέντα, το protagon.gr, δη έχει γράψει άρθρο για τα Κοινόχρηστα και όχι ιδιόκτητα ΙΧ!!!! και τις υπηρεσίες car-sharing!!! Πως θα φτάσουμε μέχρις εκεί!!;!!! Με την υπερφορολόγηση αυτοκινήτων, τελών, διοδίων, βενζίνης!!!! Σας λέω κάτι που δεν ξέρετε!!;!! Μόνο που σας λένε ότι φταίει το μνημόνιο και όχι η Α 21!!!! Λάθος σας λένε και λάθος ακούτε!!!! Ό,τι γίνεται εδώ γίνεται και σχεδόν παντού!!!! Απλά εδώ μας ήρθε λίγο πιο βίαια κι απότομα!!!!

Ιδιωτικοποίηση νερού – Μεγάλη σημασία δίνει η Α 21 στις πηγές καθαρού και πόσιμου νερού καθώς τις θεωρεί ζωτικής σημασίας!!!! Και είναι!!!! Χωρίς νερό ούτε άνθρωπος ζει ούτε τροφή αναπτύσσεται!!!! Άρα, για τις αναπτυσσόμενες χώρες και όχι μόνο, όπου το κράτος δεν μπορεί, θα μπορέσει καλύτερα να ‘προσφέρει’ ο ιδιωτικός τομέας!!!! Τα κράτη έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν το τι και πως, ώστε να διασφαλιστούν οι πόροι και η σωστή διαχείριση τους, αλλά πουθενά δεν αναφέρεται ότι είναι δημόσιο αγαθό και πουθενά δεν αναφέρεται ότι απαγορεύεται η συμμετοχή και εκμετάλλευση των πόρων από τις ιδιωτικές εταιρείες!!!! Και τα κράτη, μέχρι στιγμής, καθώς διοικούνται από αυτές τις εταιρείες, το ένα μετά το άλλο περνάν το νερό στα χέρια της εκμετάλλευσης!!!! Όπου έχει γίνει αυτό, ΚΑΙ το κόστος ανέβηκε ΚΑΙ η ποιότητα κατέβηκε!!!!

Καταπολεμώντας την φτώχεια – … κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Η ψαλίδα μεταξύ αναπτυσσόμενων και ανεπτυγμένων χωρών πρέπει να κλείσει, λένε. Και έχει ήδη αρχίσει να κλείνει, μόνο… προς τα κάτω, προς τις αναπτυσσόμενες χώρες!!!! Η παιδική εργασία όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά αναγνωρίζεται ύπουλα, βάσει ‘δικαιωμάτων’!!!! (Η Βολιβία νομιμοποιεί την παιδική εργασία – ο ΟΗΕ και η Ατζέντα 21 συνένοχοι) Και η τριτοκοσμική φτώχεια εξαπλώνεται σαν επιδημία και στον δυτικό κόσμο κάτω από το πρόσχημα της παγκόσμιας κρίσης, τη στιγμή που η παγκόσμια ελίτ παρουσιάζει ΜΟΝΟ κέρδη ( Του κόσμου οι φαβέλες αβγατίζουν, τώρα και στην Ελλάδα – Ατζέντα 21 – Βρετανία: Η λιτότητα περνάει από το κρεβάτι – Ζήτω!!!! Γίναμε κι επισήμως Αφρική!!!! ) Το δυτικό παιδί θεωρείται ότι έχει πολλά σε σχέση με εκείνο των αναπτυσσόμενων χωρών και γι’ αυτό πρέπει να παρθούν μέτρα: Να έχει λιγότερα!!!!

Αγροτική καλλιέργεια – Ο ρόλος των αγροτών θεωρείται μέγιστος, δεν χρειάζεται κάποια επεξήγηση επ’ αυτού νομίζουμε. Γι’ αυτό και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία ώστε να έχουν ” improved technology for ensuring food security” δηλαδή, προηγμένη τεχνολογία για διασφάλιση της τροφής!!!! Κι εδώ μπαίνει ο κώδικας αλιμαντάριους, η παστερίωση, οι πάσης φύσεως ΓΤΟ, η αντιβίωση στα ζώα και όχι το τελευταίας τεχνολογίας τρακτέρ, όπως θα πήγαινε καλοπροαίρετα κάποιου το μυαλό. Και εταιρείες όπως η Μονσάντο, είναι πρόθυμες να βοηθήσουν και δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχουν στα διάφορα μίτινγκ. (Ο Ομπάμα υπέγραψε τον νόμο προστασίας της Μονσάντο – Φτάσαμε και στον γενετικά τροποποιημένο σολομό!!!! S.O.S. – Αργεντινή: Τα φυτοφάρμακα της Μονσάντο σκοτώνουν αγρότες και οικονομία)!!!!

Δημογραφικό/Μεταναστευτικό  – Μεγάλο αυτό το κεφάλαιο που αφού κρούει τον κίνδυνο ότι είμαστε πολλοί στον πλανήτη καταλήγει σε διάφορες προτάσεις όπως: Στήριξη προγραμμάτων που προωθούν αλλαγές στις δημογραφικές τάσεις!!!! Ποιες είναι αυτές!!!! Ο οικογενειακός προγραμματισμός!!!! Είναι δικαίωμα των γυναικών, λένε, να μην κάνουν παιδί!!!! Και φυσικά από το 1992 μέχρι σήμερα καταβάλλονται πολλές προσπάθειες προς αυτόν τον τομέα!!!  Ένας δυτικός τρόπος ζωής που δημιουργεί μια ολοένα αυξανόμενη και ‘ανεξήγητη’ στειρότητα ( Γιατί τα σύγχρονα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδί!!;!! – Έχουμε την απάντηση!!!! ) ενώ στις υπανάπτυξη χώρες δίδονται από εμβόλια που προκαλούν στειρότητα μέχρι και κίνητρα για εκούσια στείρωση!!!! Αν έχετε ανάγκη από νέο αυτοκίνητο, μπορείτε να δηλώσετε Ινδός, να δεχτείτε μια στείρωση και να σας το κάνουν δώρο!!!! Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται, παρέχονται αντικίνητρα για να αποκτήσεις παιδιά, οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: γλυτώνουν και από νέες γεννήσεις και από νέα Ι.Χ. Όσο για το μεταναστευτικό – οι μετανάστες βάσει της Α 21 ΠΡΕΠΕΙ να αγκαλιαστούν από τη νέα χώρα όπου μετανάστευσαν για διάφορους λόγους ( και ο περιορισμός τους αγκαλιά θεωρείται )!!!! Αυτό στην ΕΕ μεταφράστηκε σε Δουβλίνο, μόλις δε πέρασε την πόρτα μας το βαφτίσαμε Ξένιο!!! Αλλά… Ατζέντα 21 είναι!!!!

 

ΜΚΟ, η φωνή του λαού – Οι ΜΚΟ αποκτούν ολοένα και πιο δυνατό χαρακτήρα στις μέρες μας!!!! Παρότι ονομάζονται Μη Κυβερνητικές, χρηματοδοτούνται από τις κυβερνήσεις, αναλαμβάνουν κρατικές φροντίδες και υπηρεσίες ζωτικής σημασίας ( υγεία, παιδεία, νεολαία, γηρατειά ) είναι μέσο ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την ελίτ και φοροαπαλλαγών και κατά το ευαγγέλιο Α 21, είναι αυτές που εκφράζουν την φωνή του λαού!!!! Άλλο να μιλάς εσύ και η μικρή σου κοινότητα ή οργάνωση κι άλλη βαρύτητα έχει μια ΜΚΟ που μπαινοβγαίνει στον ΟΗΕ και συναποφασίζει κατά πως θέλει εκείνος!!!! Για κάνε, λοιπόν, μια ευγενή προσπάθεια και γίνε μέλος της Greenpeace και πες της ότι μας ψεκάζουν και θέλεις να ακουστεί η φωνή σου και να βρεις το δίκιο σου!!!! χαοχαοαχαο!!!! Καλή τύχη!

Οικονομικοί πόροι – Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά!!!! Καλείται η παγκόσμια κοινότητα να ενισχύσει τις ασθενέστερες οικονομικά χώρες, καθώς και τις αναπτυσσόμενες μέσω των παγκόσμιων οργανισμών!!!! Με πολύ λίγα λόγια: ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά και ο Ιδιωτικός Τραπεζικός τομέας είναι ευπρόσδεκτος, με το αζημίωτο όλοι αυτοί, βεβαίως!!!!

Βιοτεχνολογία – Πως θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο πράσινη ατζέντα ο τομέας της βιοτεχνολογίας!!;!!! Για το καλό τις ανθρωπότητας και της ‘βιώσιμης ανάπτυξης ΄αγκαλιάζονται όλες οι προσπάθειες των γενετιστών ( πολλοί εκ των οποίων είναι συνεχιστές της χιτλερικής προσπάθειας για το τέλειο και άρτιο ανθρώπινο DNA )!!!!  Για την αύξηση της τροφής μας, καλύτερη υγεία, προστασία του περιβάλλοντος, θα πρέπει να “Establish enabling mechanisms for the development and the environmentally sound application of biotechnology”: Δημιουργηθούν μηχανισμοί που να επιτρέπουν την ανάπτυξη και την περιβαλλοντικά ορθή εφαρμογή της βιοτεχνολογίας. Ναι… τους είδαμε τους μηχανισμούς!!!! Τα λόμπι φροντίζουν να παίρνουν πάντα το πράσινο φως σε ό,τι θελήσει η εταιρεία τους να κάνει ή να λανσάρει, ακόμα και την πατεντοποίηση του ίδιου του DNA!!!!

Όπως καταλαβαίνετε για να παρουσιαστούν όλα τα κεφάλαια και με παραδείγματα απαιτείται χρόνος για γράψιμο αλλά και διάβασμα!!!! Για όλα και σε όλα έχει αναφορά η Α 21, τίποτα δεν αφήνει να πάει χαμένο!!!! Ούτε τα χημικά και πυρηνικά απόβλητα για τα οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία, Αυτή τη σημασία, λοιπόν, σκοπεύουμε να ζήσουμε σύντομα με τα χημικά όπλα της Συρίας να περιδιαβαίνουν τις θάλασσες πλάι στην Κρήτη και να πειραματίζονται με νέα κόλπα, όπως η υδρόλυση εν πλω!!!! (Συνέντευξη του κ. Νίκου Κατσαρού σχετικά με τα χημικά όπλα της Συρίας – Να αποτρέψουν Ελλάδα και Ε.Ε. την καταβύθιση των χημικών της Συρίας στα ανοιχτά της Κρήτης – Αντιδράσεις για την καταστροφή χημικών δυτικά της Κρήτης – SOS: Φέρνουν τα χημικά της Συρίας στα ανοικτά της Κρήτης! -Όχι της Αλβανίας για την καταστροφή των χημικών της Συρίας) Αυτή είναι η μεγάλη υποκρισία τους!!! Αυτή είναι η ‘βιώσιμη ανάπτυξη’!!!!

Λένε λοιπόν παραδόξως ( !!;!! ), ότι αυτή είναι μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ιατρικής Δεοντολογίας, και η συντάκτης, Κριστίνα Ρίτσι, του Τμήματος Θεολογίας στο κολλέγιο της Βοστώνης, έβγαλε ουσιαστικά το συμπέρασμα ότι τα πάρα πολλά μωρά έχουν μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, και γι’ αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν λιγότερα από αυτά!!!! Παραδόξως, όμως, η συντάκτης δεν συνιστά λιγότερα!!!! Μια περίληψη της μελέτης της, με τίτλο, “Τι θα σήμαινε μια περιβαλλοντικά βιώσιμη αναπαραγωγική βιομηχανία τεχνολογίας” γράφει, εν μέρει:

Μια περίληψη της μελέτης της, με τον τίτλο, << τι μια περιβαλλοντικά βιώσιμη αναπαραγωγική βιομηχανία τεχνολογίας θα έμοιαζε με!;! >> διαβάζουμε σε περίληψη:

Μέσω της χρήσης των τεχνολογιών της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (ART), τα πολλαπλάσια παιδιά που γεννήθηκαν είναι μια προσθήκη στις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα!!!! Η αξιολόγηση της ηθικής της προσφοράς των αναπαραγωγικών υπηρεσιών ενάντια στη γενική ζημιά στο περιβάλλον καθιστά την ART ανεξέλεγκτη και αδικαιολόγητη, όμως η επιχείρηση ART μπορεί να κινηθεί προς την κατεύθυνση της αειφορίας, ως μέρος του ευρύτερου κινήματος της πράσινης βιοηθικής!!!!

Για την ιστορία, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , η ART αναφέρεται σε μεθόδους και διαδικασίες για να επιτύχει τεχνητά μια εγκυμοσύνη!!!! Τα μωρά ART καταστρέφουν τον πλανήτη!!!! Η Ρίτσι, αναφέρει ότι η ολοκλήρωση του “οικολογικού ήθους στη βιομηχανία ART” μπορεί να οδηγήσει σε << αλλαγή του κλίματος !!!! >>

Αν και η επίπτωση για το περιβάλλον των παιδιών που δημιουργούνται φυσιολογικά είναι αναμφισβήτητη, θα εστιάσουμε στην βιομηχανία ART ως ανθρωπογενή πηγή εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, που οδηγεί στην κλιματική αλλαγή του κλίματος!!! Η βιομηχανία ART είναι μια συχνά αγνοημένη πηγή υποβάθμισης του περιβάλλοντος και σαφώς διαφορετική από την φυσική αναπαραγωγή δεδομένου ότι τα κέντρα γονιμότητας παρέχουν μια υπηρεσία έναντι αμοιβής και επομένως μπορεί να υπόκεινται σε οικονομική, πολιτική και βιοηθική διερεύνηση!!!! Με άλλα λόγια, τα παιδιά που γεννιούνται φυσιολογικά κάνουν αρκετά κακό στο περιβάλλον, αλλά και τα παιδιά που έχουν δημιουργηθεί τεχνητά, είναι ακόμη χειρότερα, και, ως εκ τούτου, το σύνολο της “βιομηχανίας ART >> πρέπει να τεθεί υπό περαιτέρω “έλεγχο”!!!!

Μάλιστα τον Απρίλιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Covanta ( Κοβάντα εταιρεία παραγωγής ενέργειας που λειτουργεί στο Όρεγκον) και σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Αθέατη γνώση, η εταιρεία ανέφερε ότι η διαδικασία παραγωγής ενέργειας από απόβλητα εκτρωμένων εμβρύων αντισταθμίζει τα αέρια του θερμοκηπίου για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή !!!!

Ας δούμε όμως την άποψη του ΟΗΕ και της Ατζέντα 21 για την Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη:

Η Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη λέει ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά της φύσης!!!! Η παρουσία του ανθρώπου σε αυτόν τον πλανήτη είναι μια περιβαλλοντική αδικία!!!! Κατά συνέπεια, είναι κρίσιμο ότι το σύνολο των δραστηριοτήτων του ανθρώπου θα πρέπει να ελέγχεται αυστηρά, φυσικά, από την κυβέρνηση, προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον!!!! Ο πλανήτης – λένε – υπερθερμαίνεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ανθρώπου. Είτε με τις αγελάδες του, είτε με τα εργοστάσιά του, είτε με τα αυτοκίνητά του, είτε με τα μωρά του!!!!

Αν πράγματι θέλετε να μάθετε το τι γίνεται!!!! Το πώς θα γίνει!!!! Αλλά και το τι μέλι γενέσθαι στο μέλλον δείτε τα παρακάτω βίντεο!!!! Είναι μεταγλωττισμένα!!!! Παρόλο ότι κάποια κρατάνε δυο ώρες θα πρέπει να τα δείτε ειδάλλως δεν θα καταλάβετε και πολλά!!!! Αυτό για να μην κάθομαι να τα γράφω ίσως σαν βίντεο είναι καλύτερα!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5H6NnKeezgU[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0[/youtube]

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JjhK5k_CiR8[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YKFe38TExg8[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DwfOEAwJzKU[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qlSXlbRJC4A[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XodvcyekRD4[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZydXyKabC24[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wURQQruVhxc[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RgIrrs-9JJY[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oTkdmsUPoYM[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KRRE2Z-EGMU[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kdIxPflLCus[/youtube]

 

 

Από την καθημερινή…..: http://www.kathimerini.gr/775636/article/epikairothta/ellada/ligoteroi-apo-perysi-oi-ellhnes

Συνεχίζω:

Η μοναδική πειραματική εξόντωση ενός λαού είναι των Ελλήνων!!!! Δεν το πιστεύετε ότι ήδη δεχόμαστε πίεση!!;!! Μα καλά τόσο τυφλοί είστε ρε παιδιά ή δεν θέλετε να το παραδεχτείτε!!;!! Ωραία λοιπόν αν δεν καταλάβατε το παραπάνω άρθρο της καθημερινής διαβάστε αυτό παρακάτω:

Τα στοιχεία από την απογραφή του 2011 έδωσε πριν μερικές μέρες στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή!!!! Σύμφωνα με αυτά, για πρώτη φορά στην ιστορία των απογραφών της σύγχρονης Ελλάδας σημειώνεται απόλυτη μείωση του πληθυσμού!!!! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ριζοσπάστης (28/8/2013) για μία ακόμα φορά παρατηρείται μείωση του κατά μέσου όρου αριθμού των μελών των νοικοκυριών – οικογενειών!!!!

Ο μόνιμος πληθυσμός ανήλθε σε 10.815.197 άτομα!!!! Στην αμέσως προηγούμενη απογραφή, το 2001, ο πληθυσμός της χώρας είχε διαμορφωθεί στα 10.939.771 άτομα!!!! Από τον πληθυσμό του 2011 τα 5.302.703 άτομα (ποσοστό 49,0%) ήταν άνδρες και 5.512.494 (ποσοστό 51,0%) γυναίκες, αναλογίες που ίσχυαν και στην προηγούμενη απογραφή. Η αναλογία αυτή ισχύει για ολόκληρη τη χώρα, βεβαίως με τις εξαιρέσεις της!!!! Έτσι, στη Δ. Μακεδονία άνδρες – γυναίκες είναι από 50%, ενώ το ανδρικό φύλλο πλειοψηφεί σε Στερεά, Πελοπόννησο και Αιγαίο!!!! Η μεγαλύτερη απόκλιση από το μέσο όρο παρατηρείται στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γυναίκες αποτελούν το 54,3% των κατοίκων!!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για τα νοικοκυριά που διαμένουν στη χώρα και το πώς διαμορφώνεται ο αριθμός των μελών τους!!!! Εντυπωσιακό θεωρείται το στοιχείο ότι αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των μοναχικών ατόμων, αφού αποτελούν το 25,7% των νοικοκυριών, έναντι 19,7% που ήταν το 2001!!!! Ενδεικτικό είναι ακόμα ότι ενώ το 2001 τα τριμελή και τετραμελή νοικοκυριά, που κατά κύριο λόγο σημαίνει οικογένειες με ένα και δύο παιδιά αποτελούσαν το 41,6% των νοικοκυριών, τώρα η ομάδα αυτή έχει περιοριστεί στο 37,4%, δείχνοντας το μέγεθος του προβλήματος που προκαλεί η συνεχής υποβάθμιση των συνθηκών ζωής, μια διαδικασία που οδηγεί στη ραγδαία μείωση των οικογενειών με πέρα από ένα παιδί, αλλά και στη μείωση του πληθυσμού!!!!

Αν χωρίσουμε τον πληθυσμό με βάση τις ηλικιακές ομάδες, τότε η εικόνα που εμφανίζεται με την απογραφή είναι: 0-14 χρόνων: 1.569.089 άτομα!!!! 15-19 χρόνων: 553.225 άτομα!!!! 20-29 χρόνων: 1.350.773 άτομα!!!! 30-39 χρόνων: 1.635.129 άτομα!!!!! 40-49 χρόνων: 1.580.906 άτομα!!!! 50-59 χρόνων: 1.391.713 άτομα!!!! 60-69 χρόνων: 1.133.921 άτομα!!!! 70-79 χρόνων: 1.017.163 άτομα!!!! πάνω από 80: 583.278 άτομα!!!! Και κάθε μέρα μειωνόμαστε……!!!!

Η περιοχή στην οποία παρουσιάζεται η υψηλότερη μέση ηλικία των κατοίκων είναι τα Κεντρικά Τζουμέρκα της Άρτας με μέση ηλικία τα 57,9 χρόνια, ενώ η περιοχή με τη μικρότερη μέση ηλικία η Φυλή της Αττικής με 35,3 χρόνια!!!!

Και όμως κάποιοι ακόμα λένε ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες και δεν υπάρχει συνομωσία!!!! Συνεχίζω λοιπόν!!!!

Πρόγραμμα  του χρηματοδοτούμενου think tank ( Θινκ Τανκ ) της Ε.Ε., με την ονομασία Δίκτυο Οικονομίας του Ενός Πλανήτη (One Planet Economy Network 9 ( Ουάν Πλάνετ Ηκόνομι Νέτγουρκ OPEN:EU) δημοσίευσε το 2011 ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης..!!!! Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει τίτλο << Σενάρια για την επίτευξη της Οικολογικής Οικονομίας του Πλανήτη στην Ευρώπη >> και αποτελείται από αρκετά σενάρια ή ”μονοπάτια” τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η Ε.Ε. για να επιτύχει το συγκεκριμένο μοντέλο ”οικολογικής οικονομίας”!!!

Το συγκεκριμένο project ( Πρότζεκτ ) χρηματοδοτήθηκε από το Έβδομο Πρόγραμμα-Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και από το Ταμείο για τη Παγκόσμια Άγρια Ζωή!!!! Και, όπως αναμενόταν, ακολουθεί << κατά γράμμα >> τα σενάρια της Ατζέντας 21!!!! Το έγγραφο είναι γεμάτο με αναφορές στη << βιωσιμότητα >> και την οικολογική κατεύθυνση, και ο συγγραφέας υπογραμμίζει τέσσερα διαφορετικά μονοπάτια για την επίτευξη της πλανητικής-οικολογικής οικονομίας (“one planet economy”) έως το 2050:

Σύμφωνα με την << έκθεση >> τα τέσσερα κομβικά σημεία θα πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να μεταβληθεί ο τρόπος ζωής στην Ευρώπη έως το 2050, και να χρησιμοποιηθούν ως άξονες για τη διαμόρφωση πολιτικής.

1: Έξυπνος καθορισμός στόχων με έμφαση στην οικολογία (Clever and Caring)

2: Σημείο Γρήγορων Αλλαγών

3: ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ– (Breaking Point)

4: Αργή Κίνηση

Ας εξετάσουμε τις προτάσεις πολιτικής που εμπεριέχονται στο σενάριο του Κομβικού Σημείου Καμπής “Breaking Point” ( Μπρέηκινγκ Πόηντ ):

“Η Ε.Ε. θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να ανακόψει την αύξηση του πληθυσμού στην Ευρώπη, αλλά κυριότερα στον υπόλοιπο κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση σε μία χρονική στιγμή όπου η τεχνολογική καινοτομία παραμένει στάσιμη και οι παγκόσμιες ελλείψεις σε καύσιμα και εκμεταλλεύσιμη γη πιέζουν ανοδικά τις τιμές!!!! Σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης το προσδόκιμο ζωής παραμένει στάσιμο ενώ σε άλλες μειώνεται!!!!

Λίγο παρακάτω, στην ενότητα με τίτλο “Δημογραφικά” διαβάζουμε τα ακόλουθα:

“Ξεκινώντας από το 2012, ένα από τα μέτρα που ελήφθησαν για να ελεγχθεί η αύξηση του πληθυσμού ήταν η σταδιακή απόσυρση των επιδομάτων τέκνου για τις πολύτεκνες οικογένειες ένα από τα πρωταρχικά!!!! Μέχρι το 2020, τα επιδόματα θα παρέχονται μόνο για τις οικογένειες που έχουν έως δύο παιδιά!!!! Καθώς η οικονομία εν γένει έχει μετατραπεί σε μία οικονομία εντάσεως εργασίας, οι μεταναστευτικές πολιτικές έγιναν πιο ‘χαλαρές’ με στόχο να προσελκύσουν εργατικό δυναμικό χαμηλής ειδίκευσης, ειδικότερα στον αγροτικό τομέα!!!! Οι διμερείς οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες απαιτούν πλέον από τους εταίρους να εφαρμόσουν μέτρα ελέγχου του πληθυσμού!!!!”

Τα μέτρα ελέγχου της αύξησης του πληθυσμού είναι ήδη παρόντα και ισχύοντα για την πραγματοποίηση των διμερών οικονομικών και εμπορικών συμφωνιών!!!! Σε έγγραφο διαβούλευσης της Παγκόσμιας Τράπεζας που χρονολογείται από το 2007 “discussion paper” ( Ντισκάσσιον Πέηπερ ), γίνεται φανερός ο ρόλος της Τράπεζας αναφορικά με τις συγκεκριμένες “απαιτήσεις”:

“Η (Παγκόσμια) Τράπεζα διαθέτει το πιθανά συγκριτικό πλεονέκτημα να επιλαμβάνεται αυτών των θεμάτων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο της πολιτικής των χωρών, όχι μόνο με τους εταίρους στα υπουργεία υγείας, αλλά και με αξιωματούχους οικονομικών και σχεδιασμού!!!! Αυτό είναι πολύ σημαντικό δοθείσης της αυξανόμενης αναγνώρισης του γεγονότος ότι η πολιτική οικονομία αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την εφαρμογή προγραμμάτων μείωσης του πληθυσμού και αναπαραγωγικής υγείας, ειδικότερα σε χώρες με υψηλούς ρυθμούς γεννήσεων και υψηλό δείκτη γονιμότητας!!!!”

Το έγγραφο αναφέρει δύο έθνη τα οποία βρίσκονται ξεκάθαρα υπό την υποτέλεια της μείωση του πληθυσμού τους μέσω της συμφωνίας με την Παγκόσμια Τράπεζα…..!!!!

Η μία από αυτές είναι ο Νίγηρας.. Σε αυτή τη χώρα έχουν τεθεί ”όρια” τα οποία δεν πρέπει να ξεπεραστούν ώστε η χώρα να συνεχίσει να λαμβάνει οικονομική βοήθεια από την Παγκόσμια Τράπεζα!!!! Η περίπτωση του Νίγηρα είναι μία περίπτωση χώρας που το Δ.Ν.Τ θεωρεί ως Βαριά Υπερχρεωμένη Φτωχή Χώρα και ως αποτέλεσμα τίθεται εύκολα υπό απάνθρωπους ζυγούς……!!!! Για τη περίπτωση του Νίγηρα το έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι:

“Η αύξηση του πληθυσμού καταγράφεται, και σχεδιάζεται ένας τομέας οικονομικών για το πληθυσμιακό ζήτημα — ESW -Economic and Sector Work ( Εικονόμικ εντ Σέκτορ Γουόρκ )!!!! Η εθνική Στρατηγική για τον Πληθυσμό και την Αναπαραγωγική Υγεία δεν αποτελεί μόνο έναν στόχο που πρέπει να επιτευχθεί ώστε να συνεχίσει η ροή της οικονομικής βοήθειας CAS – Country Assistance Strategy ( Κάντρι Ασσίαστανς Στράτετζι ), αλλά και έναν άμεσο αυτοτελή σκοπό!!!!”

Ας επιστρέψουμε ξανά στο ανατριχιαστικό έγγραφο του 2011, που αφορά τη ζωή στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!! ‘Έως το 2050, οι Ευρωπαίοι είναι αναγκασμένοι να υιοθετήσουν πράσινους τρόπους ζωής, ίσως και μέσω των απαγορεύσεων των μη-απαραίτητων μακρινών ταξιδιών.. όπως είπαμε λίγο λεπτομερώς παραπάνω!!!! Το κράτος θα πρέπει μέσω όλων των καναλιών διάδοσης να μεταφέρει το μήνυμα της ‘βιωσιμότητας’ σε όλους τους πολίτες… και καλά!!!!

Καλό ε!!;!! ακόμα πιστεύετε εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχουν συνομωσίες ότι δεν υπάρχουν!!;!! Τότε αν δεν τις ονομάσουμε συνομωσίες μήπως θα πρέπει να τις ονομάσουμε << Σχέδια Δολοφονίας Λαών >>!!;;!!

Συνεχίζω…

Θέλετε να δείτε τι γράφει η ΚΟΜΙΣΙΟΝ για την χώρα μας για το 2060!!;!! Αμέσως:

Του Δημήτρη Κατσαγάνη:

Δραματική θα είναι εικόνα της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια σε ό,τι αφορά την ηλικιακή σύνθεση του πληθυσμού, το μέγεθος της απασχόλησης, το ΑΕΠ (δυνητικό και πραγματικό), την παραγωγικότητα της εργασίας και τους δείκτες οικονομικής εξάρτησης. Οι τελευταίοι, μάλιστα, οι οποίοι είναι πολύ κρίσιμοι για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας επιδεινώνονται μέχρι το 2020.

Μόνη εξαίρεση στα κακά μαντάτα για την Ελλάδα είναι το προσδόκιμο ζωής των κατοίκων της χώρας το οποίο θα αυξάνεται.

Αυτό αποκαλύπτει η Έκθεση Γήρανσης που εξέδωσε η Κομισιόν για τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιδιαίτερα άσχημη θα είναι η κατάσταση μέχρι το 2025-2030. Ο ρυθμός γονιμότητας θα βρίσκεται λίγο πάνω από το μηδέν, οι ηλικιωμένοι θα αυξάνονται σε σχέση με τους νέους, η ροή των μεταναστών θα συνθλιβεί, το ΑΕΠ θα μειώνεται, η απασχόληση και η παραγωγικότητα εργασίας θα κατρακυλούν. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση γήρανσης του 2015, επιδεινώνονται οι δείκτες οικονομικής εξάρτησης, μιας και οι ηλικιωμένοι σε σχέση με το εργατικό δυναμικό θα αυξηθούν το 2020 περισσότερο από όσο αναμενόταν το 2012.

Πιο αναλυτικά το Αgeing Report 2015 (Έκθεση γήρανσης) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπει για την Ελλάδα τα ακόλουθα για την περίοδο 2013-60:

•Ο ρυθμός γονιμότητας θα αυξηθεί κατά 0,2%.

•Το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση θα αυξηθεί κατά 6,9% για τους άντρες και κατά 5,7% για τις γυναίκες.

•Το προσδόκιμο ζωής στα 65 θα αυξηθεί κατά 4,7% για τους άντρες και κατά 4,6% για τις γυναίκες.

•Η καθαρή ροή μετανάστευσης προς τη χώρα θα αυξηθεί κατά 20.600. Αξίζει, όμως να σημειωθεί πως καθ΄ όλη την περίοδο 2013-2035 η εν λόγω ροή θα μειώνεται. Συγκεκριμένα, το 2013 μειώθηκε κατά 15.900, το 2015 (σ.σ. σε σχέση με το 2013) θα μειωθεί κατά 21.300, το 2020 (σε σχέση με το 2013) κατά 22.300, το 2025 κατά 17.100, το 2030 κατά 10.000 και το 2035 θα μειωθεί κατά 3.200. Με άλλα λόγια, η καθαρή ροή μετανάστευσης θα αρχίσει να αντιστρέφεται από τα πολύ αρνητικά πρόσημα θα μετά το… 2025.

•Με άλλα λόγια, η καθαρή ροή μετανάστευσης θα αρχίσει να αντιστρέφεται από τα πολύ αρνητικά πρόσημα θα μετά το… 2025.

•Ο πληθυσμό της χώρας θα μειωθεί κατά 2,5% το 2060 σε σχέση με το 2013. Η μείωση αυτή θα αρχίσει να φαίνεται από το 2020, οπότε ο πληθυσμός θα πέσει στα 10,7 εκατομμύρια από τα 11 εκατομμύρια που βρισκόταν το 2013.

Πιο αναλυτικά, τα άτομα ηλικίας έως 14 ετών θα πέσουν από το 14,6% του πληθυσμού στο 12,9% (μείωση -1,8%).

Τα άτομα ηλικίας 25-54 θα πέσουν από το 42,6% στο 33,3% του πληθυσμού (μείωση 9,3%).

Τα άτομα που βρίσκονται σε ηλικία στην οποία μπορούν να εργαστούν (15-64 ετών) θα πέσουν από το 65,1% στο 54,2% του πληθυσμού (μείωση 10,9%).

•Το δυνητικό ΑΕΠ θα αυξηθεί μόλις κατά 0,7% το 2060 σε σχέση με το 2013. Το 2015 το δυνητικό ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 2,8%. Η απασχόληση θα μειωθεί επίσης το 2015 κατά 2,2%. Η συνεισφορά της απασχόλησης στο ΑΕΠ θα μειωθεί το 2015 κατά 1,7%.

•Η παραγωγικότητα εργασίας ανά εργατοώρα θα μειωθεί κατά 1,1 % το 2015 και κατά 0,9% το 2020. Η παραγωγικότητα εργασίας θα ανακάμψει προς το 2025.

•Το ΑΕΠ σε τιμές του 2013 θα πέσει στα 171,6 δισ. ευρώ το 2015 από τα 182,1 δισ. ευρώ το 2013. Το 2015 το ΑΕΠ θα πέσει στα 163,5 δισ. ευρώ. Το ΑΕΠ σε τιμές του 2013 ανακάμπτει το 2020, φτάνοντας στα 167,9 δισ. ευρώ. Το 2060 θα φτάσει στα 258,8 δισ. ευρώ.,

•Το εργατικό δυναμικό (ηλικία 15-64 ετών) θα μειωθεί από τα 7,190 εκατομμύρια το 2013 στα 7,085 εκατομμύρια το 2015. Η πτώση θα είναι συνεχής μέχρι το… 2060, φτάνοντας τα 4,639 εκατομμύρια (απώλεια 2,551 εκατομμυρίων ατόμων ικανών να εργαστούν). Το εργατικό δυναμικό θα μειωθεί από τα 4,871 εκατομμύρια το 2013 στα 3,500 εκατομμύρια το 2060 (απώλεια 1,371 εκατομμύρια).

 • Το μερίδιο του ηλικιωμένου πληθυσμού (55-64 ετών) θα αυξηθεί από το 18,5% του πληθυσμού το 2013 στο 19,1% το 2015, φτάνοντας στο 20,2% το 2060 (αύξηση 1,7% την περίοδο 2013-60).Επιδεινώθηκαν οι δείκτες εξάρτησης μέσα σε τρία χρόνιαΣημαντικά είναι και συμπεράσματα εξάγονται και από τη σύγκριση μεταξύ της Έκθεσης Γήρανσης του 2012 και εκείνης του 2015 σ΄ ο,τι αφορά το 2020.Συγκεκριμένα:

  •Μειώνεται το 2015 σε σχέση με το 2012 το μερίδιο των ηλικιωμένων 55 – 65 ετών επί του συνόλου του πληθυσμού 15 -64 ετών στο 20,6 % (πρόβλεψη 2015) από το 22,3% (πρόβλεψη 2012).

  •Ο δείκτης εξάρτησης των ηλικιωμένων 65 ετών και άνω (ποσοστό ατόμων 65 ετών και άνω επί των ατόμων ηλικίας 15 -64 ετών) παραμένει ο ίδιος το 2015 σε σχέση με το 2012.

  •Ο συνολικός δείκτης εξάρτησης των ατόμων κάτω των 15 ετών και άνω των 65 ετών πάνω στον πληθυσμό ηλικίας 20-64 ετών πέφτει το 2015 στο 57% από το 68% που ήταν το 2012.

  •Ο συνολικός δείκτης οικονομικής εξάρτησης των λιγότερο απασχολούμενων επί του πληθυσμού που βρίσκεται στην ηλικία 15-74 ετών ανεβαίνει στο 174% από το 143 % που ήταν το 2012.

  •Ο δείκτης οικονομικής εξάρτησης των ηλικιωμένων πάνω από 65 ετών επί του πληθυσμού ηλικίας 20-64 ετών αυξάνεται στο 60% το 2015 από το 51% που ήταν το 2012.

  •Ο δείκτης οικονομικής εξάρτησης των ηλικιωμένων πάνω από 65 έτη πάνω στον πληθυσμό ηλικίας 20-64 αυξάνεται το 2015 στο 58% από το 50% που ήταν το 2012.

θα πείτε μα είναι δυνατόν όλα αυτά!!;!! Όχι μόνο αυτά συνεχίζω…:

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες!!!! Το ίδιο όμως φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και σήμερα!!!! Διαβάστε στο παρακάτω απόσπασμα την σημασία των λόγων τους: << Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος και αφετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές ( σκέψεις, ανταρσία, επανάσταση κατά των τυράννων κτλ. κτλ.!!!! ).Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά. >> ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Αλλά και ο Πλάτωνας είχε γράψει για τον λαό: << Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερους τους . >>
Πλάτωνας 427-347 π.Χ

Και που το είπαν!!;!! Σιγά μην και τα Μαύρα Ιεράτεια τους άφηναν να καταλάβει ο απλώς κόσμος τι εννοούσαν!!!!

Πάμε παρακάτω:

Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου!!!!

Texxe Mars

 Του Texxe Mars* (Power of Prophecy)

Ο στόχος της εβραϊκής μασονικής ελίτ είναι η δημιουργία ενός Ιλλουμινατιστικού δικτατορικού καθεστώτος που θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από την εξουσία ενός Ηγέτη – Μεσσία που θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή και που θα κυβερνά από την Ιερουσαλήμ.

Ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτό το μεγαλειώδες μασονικό σχέδιο είναι η ανατίναξη και η καταστροφή του ισλαμικού τεμένους του Βράχου του Θόλου στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, που περιφρονείται από Ορθόδοξους Εβραίους λόγιους και κοσμικούς Μασόνους Ιλλουμινάτοι.

illuminati

Από το σωρό των ερειπίων του, οι Τέκτονες σκοπεύουν να χτίσουν έναν Ιουδαϊκό μασονικό ναό, μέσα στον οποίον θα προσκυνήσουν τον «κατ’ ενέργεια του Σατανά» ερχόμενο ‘Μεσσία’ τους και θα αποτίσουν φόρο τιμής στην αιγυπτιακή θεότητα με τη μορφή δικέφαλου αετού, το Μαμμωνά-Ρα, το θεό του χρήματος και της ευημερίας (Δανιήλ 11 :37-39).

evraioi

Οι Εβραίοι έχουν μια μακραίωνη επιθυμία να αποκτήσουν παγκόσμια δύναμη και να δημιουργήσουν, μία για πάντα, τον από καιρό ετοιμαζόμενο σιωνιστικό τους βασίλειο στην Γη.

Ένα από τα λιγότερο γνωστά γεγονότα σχετικά με τον Τεκτονισμό και τις Τεκτονικές Στοές είναι η εβραϊκή προέλευση και φύση τους. Η θρησκεία του Ιουδαϊσμού, με βάση το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ και την Εβραϊκή Καμπάλα, ένα αλχημικό σύστημα μαγείας, αποτελούν τη βάση για τους 33 τελετουργικούς μασονικούς βαθμούς του Σκωτικού τύπου.

Έτσι, η ‘Jewish Tribune of New York’, στις 28 Οκτωβρίου 1927, αναφέρει: “η Μασονία βασίζεται στον Ιουδαϊσμό. Εξαλείψτε τις διδασκαλίες του Ιουδαϊσμού από το μασονικό τελετουργικό και τι απομένει.;”

Ο γνωστός ραβίνος Isaac Wise, ήταν εμφατικός όταν διατύπωσε το εξής: “Ο Τεκτονισμός είναι ένα εβραϊκό ίδρυμα, του οποίου η ιστορία, οι βαθμοί, οι επίσημες συναντήσεις, οι κωδικοί πρόσβασης, και οι εξηγήσεις είναι εβραϊκές από την αρχή μέχρι το τέλος”.

evraioi 1

Η ειδωλολατρική εικόνα του δικέφαλου αετού – που παρουσιάζεται εδώ στο εξώφυλλο του κλασικού κειμένου του Albert Pike, ‘Ηθική και Δόγμα’ (‘Morals and Dogma’), είναι ένα πολύ προσφιλές-σύμβολο του Τεκτονισμού. Αντιπροσωπεύει το Βαβυλωνιακό θεό του χρήματος και των φρουρίων, του Μαμμωνά-Ρα, καθώς και την εγελιανή διαλεκτική διαδικασία που ασκείται από την εβραϊκή ελίτ. Αυτό το ίδιο το σύμβολο είναι το “Τεκτονικό Κόσμημα” που απονέμεται σε υψηλού επιπέδου Τέκτονες που έχουν μυηθεί στον 33οβαθμό.

Στην κλασική πραγματεία του για τον Τεκτονισμό, ‘Morals and Dogma,’ που έχει συγγράψει ο Ύπατος Μεγάλος Ταξίαρχος του Σκωτικού Τύπου, Albert Pike, ανακαλύπτουμε την αποκάλυψη ότι η εβραϊκή Καμπάλα είναι η ίδια η βάση της μασονικής τελετουργίας και πρακτικής και ότι η μυστηριώδης «Θεολογία του Sephiroth» είναι η ρίζα όλης της μασονικής γνώσης. Αυτή, παραδέχεται ο Pike, είναι “υψηλή μαγεία”, είναι η «Ιερά Τέχνη» και η «Βασιλική Τέχνη».

Η εβραϊκή καμπαλιστική φύση της μασονίας αποδεικνύεται από την περίεργη άποψη που έχει η Στοά για το κακό. Γράφει ο Pike : “Το αληθινό όνομα του Σατανά, λένε οι Καμπαλιστές, είναι ότι είναι του Γιαχβέ αντεστραμμένο. Γιατί ο Σατανάς δεν είναι ένας ‘μαύρος θεός’, αλλά η άρνηση του Θεού … Για τους Μύστες, αυτό δεν είναι ένα πρόσωπο, αλλά μια δύναμη, που δημιουργήθηκε για το καλό, αλλά το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει για κακό. Είναι το μέσο της Ελευθερίας και της ελεύθερης βούλησης”.

pike

Για τον Εωσφόρο, το εναλλακτικό όνομα για τον Διάβολο, ο Pike παραδέχεται με ειλικρίνεια ότι αυτός, ο Εωσφόρος, είναι ένας καλός άγγελος και ένας θεϊκός θεός άξιος της λατρείας μας. “Μην αμφιβάλλεις!”, παραγγέλλει ο Pike.

Ο Pike, αναφέρεται κρυφά στο βιβλίο του “Triple Secret of the Great Work” (“Το Τριπλό Μυστικό του Μεγάλου Έργου”), δημιουργώντας την εντύπωση ότι ο Αντίχριστος, αυτός ο οποίος η Αγία Γραφή προειδοποιεί ότι θα επιβάλλει στον κόσμο τον αριθμό 666, είναι αυτός τον οποίο οι Τέκτονες (Εβραίοι) περιμένουν και θα αναγνωρίσουν ως Μεσσία τους,

Φυσικά, προσθέτει, «η Μασονία … κρύβει τα μυστικά της από όλους, εκτός από τους μύστες και τους σοφούς, και χρησιμοποιεί ψευδείς εξηγήσεις και παρερμηνείες των συμβόλων της για να παραπλανήσει.”

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι το βιβλίο της Αποκάλυψης, κεφάλαιο 18, στίχος 23, μας λέει ότι η «πλήρης αιμάτων» και ασεβής, τις τελευταίες ημέρες “Μεγάλη Πόλη”, η ‘Μυστήριον Βαβυλών η μεγάλη’ (Ιερουσαλήμ!; βλέπε Αποκάλυψη 11:8), θα αποτελέσει μια τεράστια αυτοκρατορία του κακού που θα είναι η πυξίδα όλης της γης. Τα πλοκάμια της εξαπλώνονται μέσω του ελέγχου του χρήματος, των τραπεζών, και του εμπορίου. Οι πλούσια άνδρες της (μεγιστάνες) είναι κρυφά και μάγοι που εμπορεύονται και προϊόντα και ψυχές ανθρώπων: «… διότι οι έμποροί σου ήσαν οι μεγιστάνες της γης, διότι με την γοητεία σου πλανήθηκαν όλα τα έθνη…»

Όταν εξετάζουμε τις παραδόσεις της Μασονίας, βλέπουμε άφθονη μαγεία και γοητεία. Βλέπουμε ολοκληρωτική λατρεία του Μαμμωνά, του θεού τους. Βλέπουμε επίσης πως η Τεκτονική Στοά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει στις τάξεις της, όχι μόνο Εβραίους, αλλά Εθνικούς, ακόμα και αποστάτες μουσουλμάνους, βουδιστές, και ανθρώπους από κάθε θρησκεία … ή και χωρίς θρησκεία. Ωστόσο, οι Εβραίοι παραμένουν «πρώτοι μεταξύ ίσων», για να χρησιμοποιήσουμε τη φράση του Τζορτζ  Όργουελ από την ‘Φάρμα των Ζώων’. Αυτοί είναι οι «Πρίγκιπες της Μασονίας» (Morals & Dogma, σ. 819).

 

“Τέκτονες της Ειρήνης”

tektons
Στην εφημερίδα ‘Jerusalem Post’ (Νοέμβριος 1994) υπήρχε μια διαφήμιση που τοποθετήθηκε από την “Μεγάλη Στοά του Κράτους του Ισραήλ.” Η διαφήμιση απευθυνόταν «Προς τους Τέκτονες της Ειρήνης», και ανέφερε (ως τέτοιους) : “Ο Αξιότιμος Γιτζάκ Ράμπιν, πρωθυπουργός του Ισραήλ,” “η Αυτού Μεγαλειότης, ο βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας,” και “ο Αξιότιμος Μπιλ Κλίντον, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών”.

Η διαφήμιση κλείνει με αυτά τα συναρπαστικά λόγια: «Με θερμά αδελφικά συγχαρητήρια σχετικά με την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και της Ιορδανίας.” Υπογραφή:Ephraim Fuchs, πρόεδρος του Ισραηλινού Τάγματος των Τεκτόνων. ”

tekton klinton

Μιλώντας στην κηδεία του δολοφονημένου Ισραηλινού πρωθυπουργού Γιτζάκ Ράμπιν, ο τότε Αμερικάνος πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, φορώντας ένα εβραϊκό yarmulke, αναφέρθηκε στον Rabin ως “ο πρεσβύτερος αδελφός μας” (“Our elder brother”). Φυσικά, αναφερόταν στην Αδελφότητα της Στοάς.

Abdullah II

Στην φωτό: Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah II δίνει έδωσε στον “αδελφό” του πρώην  Ισραηλινό πρωθυπουργό Εχούντ Μπαράκ, μια μασονική χειραψία κατά τη συνάντησή τους στο Αμάν της Ιορδανίας, τον Αύγουστο του 2000.

 

Ο βασιλιάς Χουσεΐν, που είναι μουσουλμάνος, ήταν επίσης παρών για να τιμήσει τον Μασόνο πρεσβύτερο αδελφό του. Αργότερα, λίγο μετά το θάνατο του ίδιου του βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Εχούντ Μπαράκ ταξίδεψε στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου συναντήθηκε με τον διάδοχο του Χουσεΐν, Βασιλιά Abdullah II. Μια φωτογραφία από το Associated Press δείχνει τον Μπαράκ και το Ιορδανό βασιλιά να ανταλλάζουν μια σαφώς μασονική χειραψία.

 

Τέκτονες: Αφέντες του Ισραήλ και του Κόσμου

tektons1

Η άνοδος των Τεκτόνων στην πολιτική εξουσία στο Ισραήλ χρονολογείται από το 1948 και από την ίδρυση του Ισραήλ ως σύγχρονο έθνος. Ο David Ben-Gurion, (φωτό) πρώτος πρωθυπουργός του, ήταν τόσο Μασόνος όσο και ένας ορκισμένος Μαρξιστής-Λενινιστής Κομμουνιστής. Από εκείνη την εποχή, ο κάθε ένας πρωθυπουργός ήταν ένας υψηλού επιπέδου Μασόνος, συμπεριλαμβανομένης της Golda Meier, η οποία ήταν μέλος της γυναικείας μασονικής οργάνωσης ‘Co-Masons’.

tektons2

Το 1993, πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ, μια γιορτή Τεκτόνων πολιτικών. Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα ‘La Republica’ (Οκτώβριος 1993), σε ένα άρθρο με τίτλο, “Ισραήλ: Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ πολιτικών και Μασόνων,” αναφέρθηκε ότι στην τελετή παρέστη ο (τότε) Δήμαρχος της Ιερουσαλήμ, Teddy Kollek, καθώς και ο (τότε)Ασκενάζι Αρχιραββίνος του Ισραήλ, Meier Lau (φωτό). Ο Kollek είπε στους παρευρεθέντες Τέκτονες, “Προσφέρουμε μεγάλη τιμή στην Ιερουσαλήμ. Αυτό είναι φυσικό, δεδομένου ότι ο βασιλιάς Σολομών ήταν ο μεγάλος οικοδόμος του Ναού, ο οποίος είναι η ρίζα της τεκτονικής ιδέας και ότι οι εργάτες του ήταν οι πρώτοι Τέκτονες. ”

Στην ίδια τελετή, που χρηματοδοτήθηκε από την ‘Μεγάλη Στοά του Κράτους του Ισραήλ’, ο Ραββίνος Lau δήλωσε ότι, “Οι αρχές του Τεκτονισμού, όλες περιέχονται στο Βιβλίο των Βιβλίων του εβραϊκού λαού.”

Εικάζεται ότι ο Ραβίνος Lau αναφερόταν στην πορνογραφικό και ρατσιστικό εβραϊκό (Βαβυλωνιακό) Ταλμούδ, το οποίο είναι, στην πραγματικότητα, το κύριο βιβλίο κανόνων τους και ο οδηγός για τη ζωή τους. Έχω μια φωτογραφία από αυτόν τον ίδιο Αρχιραββίνο Meier Lau, να δίνει ένα καμπαλιστικό μασονικό σήμα με το χέρι στον  Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ, σε συνάντησή τους στο Κάιρο της Αιγύπτου το 1998.

israel

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει δηλώσει δημοσίως (βλ. την ισραηλινή Shishi, Άνοιξη 1994) ότι μυήθηκε στην Τεκτονική Στοά, ενώ ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εφημερίδα La Republica δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός Γιτζάκ Ράμπιν ήταν ενεργός στη Μασονία και εκτιμάται ότι υπάρχουν 4.000 Ισραηλινοί Ελευθεροτέκτονες, που διαιρούνται σε 76 στοές. Οι περισσότεροι δικαστές του Ισραήλ και προσωπικότητες της ιουδαϊκής θρησκείας είναι Τέκτονες. Στο  υποστηριγμένο από τους Rothschild Εβραϊκό Πανεπιστήμιο στο Ισραήλ έχει ανεγερθεί ένας αιγυπτιακός οβελίσκος, σύμβολο του Τεκτονισμού, στην αυλή του, καθώς και μέσα στο νέο κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ υπάρχει μια βιβλιοθήκη νομικών βιβλίων αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη σε σχήμα Αιγυπτιακής πυραμίδας.

 

Η Στοά ‘Bnai B’rith’ της Νέας Υόρκης συνδέεται με ισραηλινές Στοές και το ίδιο και οι εβραιοαμερικάνικες οργανώσεις ADL και ACLU, για να μην αναφέρουμε σχεδόν κάθε κορυφαίο μεγιστάνα των επενδύσεων της Wall Street στη Νέα Υόρκη. Πραγματικά, η Αγία Γραφή έχει αποδειχθεί αληθής στην προφητεία περί «μεγιστάνων» που, τις τελευταίες ημέρες, θα εξαπατήσουν τον κόσμο μέσω των εμπορικών συναλλαγών τους και της μαγείας τους.

tektons3

Ο προγραμματισμένος Ιουδαϊκός “Ναός όλων των Θρησκειών”

 

Στο βίντεο μου, Masonic Lodge Over Jerusalem (‘Τεκτονική Στοά Πάνω από την Ιερουσαλήμ’ – βλέπε στο τέλος), αποκαλύπτω τις μυστικές τελετές που πραγματοποιούνται από Εβραίους Τέκτονες βαθιά σε μια σπηλιά κάτω από την πόλη της Ιερουσαλήμ. Έχω εκθέσει επίσης το σχέδιο αυτών των ανθρώπων να καταστρέψουν εντελώς και να αφαιρέσουν από το Όρος του Ναού και το ισλαμικό τέμενος του Ομάρ και το τέμενος με τον Χρυσό Θόλο γνωστό ως «Θόλο του Βράχου». Αυτά τα δύο ισλαμικά θρησκευτικά κτίρια θα γκρεμιστούν από τον ισραηλινό στρατό με πυραύλους, βόμβες εκρήξεις λέιζερ, ή άλλα μέσα. Φυσικά, αυτή η θηριωδία θα οδηγήσει μέσα από χαοτικές καταστάσεις σε πόλεμο, και για την καταστροφή θα κατηγορηθούν σκανδαλωδώς οι Άραβες. Θα πουν ότι ένας ‘αδέσποτος’ αραβικός πύραυλος ή μια βόμβα ευθύνονται.

Τότε θα στηθεί ο προφητευμένος (Β’ Θεσ : 2) Μασονικός Ναός όλων των θρησκειών και θα κτιστεί ακριβώς στο σημείο από όπου τα συντρίμμια και οι στάχτες των μουσουλμανικών τεμενών θα εκκαθαριστούν από τις μπουλντόζες.

1

Μέσα από τις χρυσές του πύλες θα περάσει ο νέος σιωνιστικός Μεσσίας, ο Βασιλιάς του Πλανήτη Γη. Μπροστά από τον σατανικό βωμό του, θα ενημερώσει όλο τον κόσμο, μέσω της τηλεόρασης, ότι ο ‘Παγκόσμιος Σωτήρας’ τους έχει έρθει τελικά, ένας άνθρωπος που είναι γνωστός στην «Ιερά Καμπάλα, την αποκλειστική κληρονομιά του λαού του Ισραήλ» (Morals &Dogma, σ. 839).

Ο σιωνιστικός Μεσσίας θα δηλώσει ότι ο εκλεκτός λαός του Θεού, οι Εβραίοι, είναι ο “Χριστός” συλλογικά. Σύμφωνα με την Καμπάλα και τον Zohar, οι Εβραίοι δημιούργησαν τον “Θεό” κατ’ εικόνα τους και, με τη σειρά του, αυτός ο “Θεός” των Εβραίων είναι ο ίδιος η ανακλώμενη εικόνα του θεϊκού ανθρώπου (οι Εβραίοι), καθώς οι Εβραίοι λέγεται ότι είναι «συμμέτοχοι της Θείας Φύσης».

Αυτός, λοιπόν, είναι ο αρχαίος, διπλός στόχος και το τελικό μυστικό μυστήριο των Τεκτόνων: Πρώτον, μέσω της λατρείας του Μαμμωνά-Ρα, και μέσα από τα χρήματα και τα πλούτη, να έρθει η ένωση όλων των θρησκειών, που θα καθοδηγείται από έναν Εβραίο Μεσσία. Τότε θα έρθει η εβραϊκή Ουτοπία: Παγκόσμια Κυβέρνηση, από τους Εβραίους, με τους Εβραίους, και για τους Εβραίους, για πάντα. Αμήν.

Αλλά ανεξάρτητα από τα σχέδιά τους η μοίρα τους είναι σαφής.

«… Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη, και έγινε κατοικητήριον δαιμόνων και φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου και φυλακή παντός ορνέου ακαθάρτου και μισητού·…διότι εν μιά ώρα ηρημώθη ο τοσούτος πλούτος.» (Αποκάλυψη 18: 2,17)

* Ο Tex Marrs, του οποίου έχουν εκδοθεί αρκετά βιβλία στα ελληνικά, είναι Αμερικάνος χριστιανός συγγραφέας – ερευνητής, ειδικός σε θέματα αποκρυφισμού, σιωνισμού και νέας παγκόσμιας τάξης. Έχει κατηγορηθεί για συνωμοσιολογία, αντισημιτισμό και αντικαθολικισμό.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HRAnE4JRik[/youtube]

 

Διάβασε στον ΚΟ:

Ακόμα να πειστείτε!!;!! Θα συνηχήσω…:

Από όλες τις μυστικές οργανώσεις και ιδιαίτερα το καμάρι των Μαύρων Ιερατείων που ακατάπαυστα απεργάζονται σχέδια για να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας είναι οι Ιλλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι ή Δρακόντειοι ή Δικαστές ή οι Αρχαίγονοι ή Δόκιμοι κτλ. κτλ. ) αποτελούν την πιο απόκρυφη και συνάμα επίφοβη ομάδα ανθρώπων που γνώρισε-αυτός ο πλανήτης!!!!
Μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας ελέγχεται πλήρως από έμπιστους ανθρώπους των Ιλλουμινάτοι, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ανύποπτο χρόνο, σε νευραλγικές θέσεις κυβερνητικών οργανισμών με το έτσι θέλω!!!! Αρωγοί στα σχέδια της αποκρυφιστικής αυτής οργάνωσης, έρχονται και επιφανείς πολιτικοί ηγέτες, μυημένοι από την πρώτη στιγμή της σταδιοδρομίας τους μέσω γεννητικά τροποποιημένων μεταμορφωτικών Δρακονιανών ονόματι Αλοηγκόρ!!!! Οι Ιλλουμινάτοι δεν αποσκοπούν μόνο σ’ αυτό που ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται ως “παγκόσμια κυριαρχία”!!!! Εργάζονται με επιμονή και μεθοδικότητα για την επίτευξη του κύριου στόχου τους, που δεν είναι άλλος από τον επηρεασμό της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη, μέσω της δραστικής παρέμβασης τους στη διαδικασία εξέλιξης και αναπαραγωγής του ανθρώπινου γένους!!!!

Τα αποτελέσματα αυτού του απίστευτου σχεδιασμού είναι κάτι περισσότερο από ορατά σε όλους μας:

Η καταστροφή του στρώματος του όζοντος, οι συνεχώς αυξανόμενες πυρκαγιές στα δάση όλου του κόσμου τα τελευταία 20 χρόνια, η ανεξήγητη ένταση των καιρικών φαινομένων ακόμα και στην καρδιά της Ευρώπης, η επιμονή συγκεκριμένων πολυεθνικών να επιβάλουν σε παγκόσμιο επίπεδο την κατανάλωση επικίνδυνων μεταλλαγμένων τροφίμων, η μάστιγα του ιού του AIDS. Έμπολα, Φυματίωσης μεταλλαγμένος ιός, κτλ. κτλ., ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των σεισμών παγκόσμια μεσώ σεισμοπαλμικών όπλων όπου όποιος δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές τους…..!!!! Για τους Πεφωτισμένους, η νέα μακράς πνοής στρατηγική τους φαίνεται να ξεκινά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σαν Δρακόντειοι!!!! Εκείνη την περίοδο κάποιοι επιστήμονες προειδοποίησαν τα υψηλόβαθμα στελέχη των Ιλλουμινάτοι πως το μέλλον της ανθρωπότητας προβλεπόταν εξαιρετικά δυσοίωνο, εάν δεν λαμβάνονταν σύντομα τα κατάλληλα μέτρα!!!! Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως μέχρι το τέλος του 20ου αιώνα ο πληθυσμός της γης θα τριπλασιαστεί, με αποτέλεσμα την ταχεία εξάντληση όλων των φυσικών πόρων και τη συνακόλουθη κατάρρευση των δομών εξουσίας!!!! Οι Ιλλουμινάτοι πήραν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτές τις επισημάνσεις!!!! Έτσι εξουσιοδότησαν μερικά από τα εξέχοντα μέλη τους, να αναλάβουν την επεξεργασία ενός σχεδίου δράσης, με αντικείμενο τη << σωτηρία >> του πλανήτη από την επερχόμενη καταστροφή αλλά και την στροφή της ανθρωπότητας προς τρόπους ζωής που εξυπηρετούν τα μακροπρόθεσμα πλάνα τους.

Το σχέδιο αυτό έθετε συγκεκριμένους στόχους, που έπρεπε πάση θυσία να επιτευχθούν:

 1. Δραστική μείωση του πληθυσμού της γης μέσω περιορισμού των γεννήσεων σε όλο τον πλανήτη αλλά και αύξηση των θανάτων, κυρίως στις χώρες του Τρίτου Κόσμου!!!!
 2. Αλλαγή των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων, μέσω της υποχρεωτικής κατανάλωσης μεταλλαγμένων τροφών με ταυτόχρονη σταδιακή εξάλειψη των φυσικών!!!!
 3. Περιορισμό σε ειδικούς μόνο κύκλους, όσο αυτό είναι δυνατό, της τεχνολογικής και επιστημονικής ανάπτυξης!!!!
 4. Αποικισμό πλανητών του ηλιακού μας συστήματος (Άρης αρχικά)!!!!
 5. Μεταφορά πρώτων υλών από άλλους πλανήτες!!!!
 1. Αύξηση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα της γης, για λόγους που εξυπηρετούν τους γενικότερους σκοπούς τους!!!!
 2. Επιβοήθηση των στόχων τους μέσω της προπαγάνδας και της μαζικής πλύσης εγκεφάλου με πρωταγωνιστή την τηλεόραση!!!! Ταυτόχρονος έλεγχος της σκέψης των ανθρώπων μέσω κυρίως της γιγάντωσης της δύναμης των ΜΜΕ, αλλά και της χρήσης εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας ειδικών ακτινοβολιών!!!!

8) Τράπεζες και πολυεθνικές θα είναι ο στρατός στο μέλλον της κάθε χώρας!!!!

9) Τέρμα κάθε είδους πίστη παρά μόνο μια την πολυθρησκεία και τέρμα κάθε είδους ήθη και έθιμα παρά μόνο αυτά που θα επιβάλουν αυτοί!!!!

Οι “Πεφωτισμένοι” ( Ιλλουμινάτοι ) στην πραγματικότητα είναι η εκτελεστική κορυφή σε ένα τεράστιο και βαθύ πλέγμα οργανώσεων και ταγμάτων, που συνθέτουν μια Μυστική Αποκρυφιστική Αδελφότητα που καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη όπου έχει βάση τα Μαύρα Ιεράτεια!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει για τα Μαύρα Ιεράτεια ας πατήσεις ΕΔΩ!!!! Μέσα σ’ αυτό το δίκτυο – που χρησιμοποιεί μια ποικιλία ονομάτων και συμβολισμών σ’ ένα μεγάλο εύρος από το δυτικό παγανισμό έως τον ανατολικό μυστικισμό για να “θολώνει τα νερά”- μπορούμε να διακρίνουμε τρεις μεγάλες κατηγορίες υποδικτύων δράσης, μέσω των οποίων πραγματώνει τους σκοπούς του:• τραπεζικό σύστημα και πολιτική,• Μυστικές Εταιρείες/λατρείες και κατασκοπεία,• κουλτούρα – σόου μπίζνες και Μέσα Ενημέρωσης!!!!

Για να δούμε και κάτι άλλο ρίξτε κάποιες ματιές στις παρακάτω σελίδες όπου μιλάνε πολύ σωστά!!!!

Μα για να καταλάβουμε καλύτερα τι είναι η συνωμοσία!!;;!!

Με τον όρο θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζεται κάθε θεωρία σύμφωνα με την οποία, κάποιο γεγονός, ή μια σειρά από γεγονότα ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα συνωμοτικής, μυστικής, οργανωμένης και υπόγειας δράσης ατόμου, ή ομάδας ανθρώπων, ή υπηρεσιών, ή Πολιτικής παράταξης, ή Κυβερνήσεων, ή Συνασπισμών!!!!

Οι θεωρίες συνωμοσίας αποτελούν μία εναλλακτική και πολλές φορές καινοτόμο οδό ικανοποίησης ερωτημάτων, αντί των επίσημων ερμηνειών γύρω από κάποιο θέμα, οι οποίες (επίσημες ερμηνείες) εκλαμβάνονται ως προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων και περισσότερο όταν αυτές δεν είναι απόλυτα πειστικές, πόσο μάλλον όταν δεν παρέχονται!!!!

Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να χαρακτηρίσει εν γένει κάθε αναπόδεικτη και συχνά ίσως παράλογη ερμηνεία γύρω από κάποιο γεγονός. Κατάχρηση της έννοιας όμως μπορεί να έχουμε όταν επιχειρείται συγκάλυψη κάποιου πραγματικού γεγονότος, ερμηνεύοντας αυτό ως θεωρία συνωμοσίας προκειμένου το γενικότερο ενδιαφέρον επ΄ αυτού να λάβει τέλος!!!!

Στη σημερινή εποχή πολλοί άνθρωποι τείνουν να υιοθετούν συνωμοσιολογικές θεωρίες για την ερμηνεία οτιδήποτε άγνωστου, παράδοξου μέχρι του αναπόδεικτου, όχι βέβαια αδικαιολόγητα, όταν οι αρμόδιοι φορείς δεν μπορούν να πείσουν περί του αντιθέτου!!!! Απόλυτα υπεύθυνοι της ανάπτυξης τέτοιων θεωριών είναι κάθε φορά είτε οι περί αυτών αναφερόμενοι πρωταγωνιστές, είτε οι εμπλεκόμενοι σ΄ αυτές φορείς!!!!

Ας δούμε μια….!!!!

Επί πολλές δεκαετίες, πιστεύαμε ότι τα εμβόλια έχουν εξαλείψει τα πιο τρομερά λοιμώδη νοσήματα, συμπεριλαμβανομένης της πολιομυελίτιδας!!!! Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτή την αντίληψη. Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδικά εμβόλια, τα αντιγριπικά και τα λοιπά εμβόλια, ευθύνονται για τη σοβαρή μείωση της φυσικής ανοσίας σε εκατομμύρια παιδιά και ηλικιωμένους!!!! Με κάθε λαμβανόμενο εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, με επακόλουθο να αποδιοργανωθεί και να ευνοηθεί η εμφάνιση εκφυλιστικών νοσημάτων!!!!

Ας δούμε τι είχε βγάλει ένας σπουδαίος γιατρός στην φόρα στην Αμερική ονόματι Δρ. Len Horowitz ( Λεν Χόροβιτζ ):

Βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (Freedom of Information Act – Φρίντομ οφ Ινφορμέησον Ακτ FOIA ), στο Ηνωμένο Βασίλειο [αίτηση] που κατατέθηκε από ιατρό έχει αποκαλύψει μυστικά επίσημα έγγραφα 30 χρόνων που αποδεικνύουν ότι οι εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης …….:

1) Γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν!!!!
2) Γνώριζαν ότι προκαλούν τις ασθένειες που υποτίθεται ότι θα απέτρεπαν!!!!
3) Γνώριζαν ότι είναι κίνδυνος για τα παιδιά!!!!
4) Συνωμότησαν για να πουν ψέματα στο κοινό!!!!
5) Εργάστηκαν για να εμποδίσουν μελέτες ασφάλειας!!!!

 

Αυτά είναι τα ίδια εμβόλια που είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά στις ΗΠΑ!!!!

 

Κάποιοι  γονείς μπορούν να μην κάνουν εμβόλια τα παιδιά τους είτε έξω να προχωρήσουν δρόμο της ζημιάς όπου έχει 80% να γίνει τώρα ή μελλοντικά ή να συνεχίσουν να ζουν μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλιότερα ψέματα στην ιστορία, ότι τα εμβόλια είναι γεμάτα με βαρέα μέταλλα, ιογενείς ασθένειες, μυκόπλασμα, κόπρανα, θραύσματα DNA από άλλα είδη, φορμαλδεΰδη, πολυσορβικό 80 ( μέσο αποστείρωσης ) και ότι είναι ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής!!!!

 

Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας κατατέθηκε στις ΗΠΑ για το CDC από γιατρό με ένα αυτιστικό γιο, που αναζητεί πληροφορίες σχετικά με το τι το CDC* όπου γνωρίζει για τους κινδύνους των εμβολίων, έπρεπε από το νόμο να απαντηθεί σε 20 ημέρες!!!!

 

*CDC  (σύντμηση για  Centers for Disease Control and Prevention ( Σέντερς φορ Ντιζίζ Κοντρόλ εντ Πρεβέησον )– Κέντρα για Πρόληψη και Έλεγχο Ασθενειών

Σχεδόν 7 χρόνια αργότερα, ο γιατρός πήγε στο δικαστήριο και το CDC υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παραδώσει τα έγγραφα!!!! Ο δικαστής διέταξε το CDC να παραδώσει τα έγγραφα την 30 Σεπτεμβρίου 201!!!! Στις 26 Οκτώβρη 2011, ο αρχισυντάκτης της Denver Post ( Ντένβερ Ποστ ) εξέφρασε αποτροπιασμό ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, μετά την υπόσχεση να είναι ιδιαίτερα διαφανής, ήταν να προτείνει αλλαγές στο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει πέρα από την κήρυξη κάποιων έγγραφων ως απόρρητα και να επιτρέψει πραγματικά σε κυβερνητικές υπηρεσίες (όπως το CDC) να δηλώσουν κάποια έγγραφα ως << ανύπαρκτα >> Ταυτόχρονη σε αυτή τη συνεχιζόμενη μαζική συγκάλυψη του CDC που περιλαμβάνει τόσο την πρωτοβάθμια << υγεία >> όχι συνιστώμενη, αλλά υποχρεωτική για τα παιδιά της Αμερικής, το CDC αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σχετικά με την εδώ και δεκαετίες συγκάλυψης των βλαβερών συνεπειών του φθορίου και την επιρροή στις ζωές όλων των Αμερικανών, ειδικά των παιδιών και την έκθεση σε κίνδυνο του ανοσοποιητικού!!!! Αγωγές ετοιμάζονται κατά συρροή….!!!! Τα παιδιά καταπίνουν 3-4 φορές περισσότερο φθόριο ανά σωματικό βάρος από τους ενήλικες και << ο απόλυτος αριθμός των δυνητικά ζημιωμένων πολιτών – άτομα με οδοντική φθορίωση, νεφροπαθείς αποτίθενται σε χρήση αιμοκάθαρσης, διαβητικοί, ασθενείς του θυρεοειδούς, κ.α. – αριθμοί σε εκατομμύρια >>!!!! Το CDC προφανώς ενεργεί ενάντια στην υγεία του αμερικανικού λαού στην Ευρώπη έχει άλλη ονομασία!!!! Η απειλή για τη ζωή του αμερικανικού λαού που τίθεται από τη συμπεριφορά του CDC δεν σταματά εκεί!!!! Συμμετείχε στην σχεδίαση νόμων πανδημίας που βρίσκονται στα βιβλία σε κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ, που φροντίζουν η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το στρατό για να αναγκάσει άγνωστα, χωρίς δοκιμή εμβόλια, φάρμακα, χημικές ουσίες, και << ιατρικές >> θεραπείες για το σύνολο της χώρας, αν δηλώσει πανδημία έκτακτης ανάγκης ( Όχι παίζουμε!!!! ).

Η αξιοπιστία της CDC στην κήρυξη μιας τέτοιας πανδημίας έκτακτης ανάγκης είναι ανύπαρκτη, και πάλι με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας!!!! Διότι το 2009, μετά που το CDC είχε δηλώσει τον H1N1 << πανδημία >>, το CDC αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας που κατατέθηκε από την CBS News και το CDC, επίσης, επιχείρησε να εμποδίσει την έρευνά τους!!!!

Αυτό που το CDC έκρυβε ήταν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα στην ιστορία, με την κατάσβεση εξωφρενικά υπερβολικών στοιχείων σχετικά με ό, τι ισχυρίστηκε ότι ήταν κρούσματα του ιού Η1Ν1, και με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε την εσφαλμένη εντύπωση μιας << πανδημίας >> στις ΗΠΑ!!!!

Το CDC επίσης κάλυπτε και ένα οικονομικό σκάνδαλο για να ανταγωνιστεί το σχέδιο διάσωσης αφού τα εμβόλια για την ψευδή πανδημία κόστισαν δισεκατομμύρια στις ΗΠΑ!!!!

(Αλήθεια τι έγινε με την παραγγελία των εμβολίων στην Ελλάδα από τον Αβραμόπουλο!!;!! Μάθαμε κάτι!!;!! Ανέλαβε κανείς να αποζημιώσει το δημόσιο ή και αυτό θα το πληρώσει ο  λαός!;!). Ακόμη χειρότερα, το CDC έβαλε τις έγκυες γυναίκες πρώτες στη γραμμή για ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο με ένα μέσο αποστείρωσης, το πολυσορβικό 80, σε αυτό. Αυτά τα οποία είπαμε ποιο πάνω για τις στειρώσεις αν θυμάστε!!;!! Χάρη στην CDC, << ο αριθμός των σχετιζόμενων με το εμβόλιο  ( εμβρυϊκών θανάτων ), αναφέρει αύξηση κατά 2.440 τοις εκατό το 2009 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, η οποία είναι ακόμη πιο συγκλονιστική από την στατιστική αποβολών [700% αύξηση]!!!!! Η έκθεση της φάρσας των εμβολίων συναγωνίζεται στήθος με στήθος με την πολύ μεγαλύτερα φάρσα της θανατηφόρας γρίπης 1918-1919!!!! Ήταν η ασπιρίνη που σκότωσε ανθρώπους στο 1918-1919, και όχι μια πανδημία γρίπης αυτό το ξέρουν σχεδόν όλοι οι ιατροί που ασχολούνται με αυτό!!!! Ήταν η μεγαλύτερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας με 20 -50.000.000 ανθρώπους νεκρούς, αλλά κατηγορήθηκε η γρίπη!!!! Η αρχή της βιομηχανίας των φαρμάκων ξεκίνησε με αυτήν την επιτυχία (και η Monsanto ήταν μέρος της)!!!! Ο μύθος της γρίπης χρησιμοποιήθηκε από τον Τζορτζ Μπους για να απειλήσει τον κόσμο με << άλλη πανδημία γρίπης που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια >> – μια τακτική τρομοκρατίας για να κάνει νομοθεσία πανδημίας στα βιβλία σε κάθε πολιτεία και σε όλο τον κόσμο!!!!

Στη συνέχεια, το CDC χρησιμοποίησε τη φάρσα της πανδημίας για να δημιουργήσει τρόμο σχετικά με τον H1N1 και να προωθήσει θανατηφόρα εμβόλια στο κοινό, σκοτώνοντας χιλιάδες αγέννητα παιδιά και άλλους!!!!

 

(Η CDC δεν θα ανακοινώσει τα δεδομένα και συνεχίζει να προωθεί το ίδιο εμβόλιο!!!!)

 

Η φάρσα του χρονοδιαγράμματος των εμβολίων τελείωσε, και αποκαλύφθηκε από τις FOIA στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!! Η φάρσα του ενδιαφέροντος της CDC για τη ζωή των παιδιών έχει εκτεθεί με την άρνησή της να ανταποκριθεί στις FOIA ενός γιατρού γύρω από τις γνώσεις της για τους κινδύνους του εμβολίου!!!! Η φάρσα πανδημίας του 1918-1919 έχει αποκαλυφθεί από το έργο του Δρ Karen Starko σχετικά με τον ρόλο της ασπιρίνης στην δολοφονία ανθρώπων!!!! Και παρά την άρνηση να ανταποκριθεί στις FOIA, η σκανδαλώδης φάρσα της CDC μιας πανδημίας γρίπης το 2009 και το ρόλο της στη δημιουργία της, εκτέθηκε από τη CBS News!!!! Και η κυβέρνηση Ομπάμα, στην προσπάθειά της να σώσει το τελευταίο απομεινάρι της μυστικότητας γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τα εμβόλια, δηλώνοντας έγγραφα του Οργανισμού ανύπαρκτα, έκανε τους ισχυρισμούς της  περί διαφάνειας, ανύπαρκτους!!!! Αλλά οι νόμοι της πανδημίας τακτοποιώντας για άγνωστα εμβόλια να γίνουν με το ζόρι σε ολόκληρη τη χώρα είναι ακόμα στη θέση τους με την HHS να δημιουργεί ένα μείγμα εμβολίων που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται για κανέναν και κάθε ευθύνη για τα εμβόλια έχει αφαιρεθεί!!!! Εν τω μεταξύ, μια Καναδική μελέτη μόλις απέδειξε ότι το εμβόλιο της γρίπης που περιέχει το εμβόλιο H1N1 το οποίο σκοτώνει τα έμβρυα στη μήτρα, στην πραγματικότητα αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρής πανδημίας γρίπης. Οι Αμερικανοί που έχουν εξαπατηθεί υποβάλλοντας τα παιδιά τους στα θανάσιμα εμβόλια του CDC, έχουν ένα μέσο για να απαντήσουν τώρα!!!! Άνθρωποι από όλες τις εκφάνσεις της ζωής και κάθε οργανισμό, πρέπει να … ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!

 

 • Πάρουν τις πληροφορίες από τις FOIA του Ηνωμένου Βασιλείου εκθέτοντας 30 χρόνια ψεμάτων για τα εμβόλια, την άρνηση του CDC να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τι γνωρίζει για αυτά τα ψέματα και τις προσπάθειες της κυβέρνησης Ομπάμα να κρύψει την επίγνωση του CDC γι’ αυτά τα ψέματα … πηγαίνετε στις νομοθεσίες κατάστασής τους, απαιτήστε την άμεση ακύρωση του προγράμματος εμβολίων της CDC και των πανδημικών νόμων!!!!

 • 2). Ενημέρωση κάθε βετεράνου, ενεργού στρατιωτικού, ανθρώπων της επιβολής του νόμου, τους πράκτορες της DHS και το ιατρικό προσωπικό… ξέρουν, για τη φάρσα των εμβολίων!!!!

 

Οι οικογένειές τους απειλούνται επικίνδυνα, επίσης, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουν ή να έχουν τυλιχτεί σε δομές οργανισμών από τη φαρμακευτική βιομηχανία (δυσδιάκριτες από τους τραπεζίτες και τις εταιρείες πετρελαίου), που θα τους κάνει πράκτορες του θανάτου για τη χώρα τους με την ανακήρυξη   έκτακτης ανάγκης της << πανδημίας >> ή << βίο-τρομοκρατική >> επίθεση!!!! Είναι απολύτως σαφές πλέον ότι οι δομές της τρομοκρατίας βιοτρομοκρατίας είναι απάτες, ώστε οι δράσεις που αναλαμβάνονται για την << προστασία >> αυτής της χώρας με χρήση αυτών των νόμων θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι αυτό που απειλεί την ύπαρξη των Αμερικανών!!!
Ήταν η ασπιρίνη που σκότωσε εκατομμύρια το 1918-1919!!!! Τώρα είναι διατεταγμένα και άγνωστα, χωρίς δοκιμασία εμβόλια με απαγορευμένα πρόσθετα σ’ αυτά που απειλούν τη χώρα με εκατομμύρια θανάτους αμέσους ή μελλοντικούς!!!! Την ίδια στιγμή, η CDC κατέχει 500.000 μέγα-φέρετρα, φτιαγμένα για να αποτεφρωθούν, στην ιδιοκτησία της εκτός της Ατλάντα!!!! Για να είμαστε ευθείς και τίμιοι, είναι πλέον σαφές ότι η CDC δεν θα πρέπει να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στη δημόσια υγεία!!!!

Χάρη στο Freedom of Information Act ( Φρίντομ οφ Ινφορμέησον Αρτ – FOIA), γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν είναι ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής!!!!! Οποιαδήποτε ιατρική ή κυβερνητική αρχή που επιμένει ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες είναι είτε σε άγνοια των κυβερνητικών εγγράφων (και ατελείωτων μελετών) αποκαλύπτοντας το ακριβώς αντίθετο ή των προσπαθειών της CDC για να κρύψει την αλήθεια για τα εμβόλια από το κοινό, ή να σημαίνει βλάβη για το κοινό!!!! Χάρη στο Freedom of Information Act (FOIA), γνωρίζουμε το χρονοδιάγραμμα εμβολίων είναι μια φάρσα!!!
Ο κίνδυνος για την υγεία των Αμερικανόπουλων και των ενήλικων είναι τα εμβόλια!!!!

 

<< Το μεγαλύτερο ψέμα που λέχθηκε ποτέ είναι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά >>!!!!-Δρ. Len Horowitz ( Λεν Χόροβιτζ )

9 Δεκ 2012 – αναρτήθηκε End All Disease

Σχετικές αναρτήσεις:

http://filopatria.wordpress.com/2012/08/16/%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

http://filopatria.wordpress.com/2012/03/01/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd/

http://filopatria.wordpress.com/2009/12/07/3382/

http://filopatria.wordpress.com/2009/07/29/kaloi-anthropoi-koimithite-xoris-fovo/

http://filopatria.wordpress.com/2009/07/23/%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%89%ce%bc%ce%b1/

http://filopatria.wordpress.com/2009/07/04/%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C-%CE%BF%CE%B9-b/

Νομίζετε ότι στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά!!;!! Είστε γελασμένοι!!!! Θα το δούμε ποιο κάτω!!!! Προς τους αγαπητούς Έλληνες της Αμερικής Ψάχτε να δείτε ότι αυτά που μόλις σας ανάφερα είναι αλήθεια….και θα δείτε πόσο δίκιο έχουν κάποιοι σωστοί επιστήμονες που τους κατηγορούν ότι λένε παραμύθια!!!!

Συνεχίζω….!!!!

To θέμα της μείωσης  πληθυσμού του πλανήτη δεν είναι καινούργιο!!!! Όπως δεν είναι και οι προτεινόμενες λύσεις!!!! Ήδη από την αρχαιότητα υπήρχαν τέτοιες αγωνίες, ότι δηλαδή η γη δεν έδινε αρκετά να θρέψει τους ανθρώπους!!! Ο Τερτυλλιανός γύρω στο 200μΧ, όταν ο πλανήτης είχε δεν είχε 180-200 εκ. ανθρώπους πίστευε ότι << είμαστε πια ένα βάρος στον κόσμο >>, ότι οι πόροι μετά βίας φτάνουν για να θρέψουν τους ανθρώπους, κι ότι << η φύση αδυνατεί να μας συντηρήσει… >>

Τρία ονόματα-κλειδιά και δύο βιβλία: Μάλθους, Σπένσερ, και Χάξλευ.

Ο Τόμας Μάλθους, που γεννήθηκε το 1766 και πέθανε το 1834, ασχολήθηκε από νωρίς με την πολιτική οικονομία και τη δημογραφία!!!! Έγινε ευρύτερα γνωστός για τις θεωρία της αυξομείωσης του πληθυσμού βάσει ορισμένων μεταβλητών παραγόντων!!!! Στο έργο του << Δοκίμιο για την Αρχή του Πληθυσμού >>, που κυκλοφόρησε σε μια εποχή κατά την οποία είχε περάσει η πεποίθηση των Διαφωτιστών για απεριόριστη βελτίωση της ζωής, της ανάπτυξης και της προόδου της ανθρώπινης κοινωνίας, διατύπωσε την αντίστροφη θέση ότι αργά ή γρήγορα η ανάπτυξη του ανθρώπινου πληθυσμού << ελέγχεται >> από λιμούς και επιδημίες!!!! Σε αντίθεση με τον Κοντορσέ, ή τον Ρουσσώ, ο Μάλθους, γιος παπά και μεγαλωμένος με ισχυρές θεολογικές επιρροές, πίστευε ότι οι θεωρίες των Διαφωτιστών ήταν ουτοπικές και αστήρικτες και ότι αυτός ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω λιμών ή ασθενειών ήταν θεϊκός και είχε σκοπό να διδάξει στην ανθρωπότητα την συνετή και την ενάρετη συμπεριφορά!!!!  Πίστευε επίσης ότι η αύξηση του πληθυσμού περιορίζεται-καθορίζεται από τους διαθέσιμους πόρους επιβίωσης, και ότι όταν αυξάνεται ο πληθυσμός αυξάνονται και οι ανάγκες για περαιτέρω πόρους!!!! Ο Μάλθους και οι θεωρίες του, γνωστές ως μαλθουσιανισμός, εξακολουθούν και σήμερα να επηρεάζουν πολλούς διανοητές, ακαδημαϊκούς και οπαδούς του << κοινωνικού δαρβινισμού >>!!!! Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων ιστορικών των δημογραφικών θεωριών και του ελέγχου των γεννήσεων συμφωνούν ότι έχουν την καταγωγή τους στον μαλθουσιανισμό, σύμφωνα με τον οποίο οι άνθρωποι αναπαράγονται ταχύτερα από τους χρόνους που χρειάζεται η Γη για να τους θρέψει και κάποια στιγμή ορδές απελπισμένων και πεινασμένων ανθρώπων θα δυναμιτίσουν τα θεμέλια μιας κοινωνίας στο σύνολό της!!!!

Ο Χέρμπερτ Σπένσερ, (1820 – 1903) υπήρξε πολυμαθής, φιλόσοφος, βιολόγος, κοινωνιολόγος κι ένας από τους πιο επιφανείς θιασώτες του οικονομικού φιλελευθερισμού την εποχή της Βικτωριανής Αγγλίας. Είναι ο πατέρας της γνωστής σε όλους μας << η επιβίωση του ισχυρότερου >>, φράση που λανθασμένα αποδίδεται στον Δαρβίνο, διατυπωθείσα στο έργο του Σπένσερ << Αρχές Βιολογίας >>!!!! Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διαστροφή των θεωριών του Δαρβίνου, που όμως γέννησε τη θεωρία του λεγόμενου κοινωνικού δαρβινισμού, ήτοι, οι εξελικτικοί << νόμοι >> που διέπουν τη φύση για την αριθμητική ισορροπία των ειδών, διέπουν εξίσου και τις ανθρώπινες κοινωνίες!!!!

Ο Άλντους Χάξλευ, Άγγλος κι αυτός, γεννηθείς το 1894, είναι ο γνωστός συγγραφέας του << Γενναίος Νέος Κόσμος >> ( το έγραψε το 1931 ), όπου σχεδόν περιγράφει με απίστευτη ευστοχία τον σημερινό κόσμο, τυχαίο!!;!! Δεν νομίζω!!!!

Έτσι, με την ανθρωπότητα να έχει ήδη από το 2011 πιάσει τα 7 δισεκατομμύρια ψυχές, αυτό που προβληματίζει πολλούς ανθρώπους είναι εάν όλες αυτές οι προσπάθειες περιορισμού του παγκόσμιου πληθυσμού, είτε παθητικές προσπάθειες μέσα από τον οικογενειακό προγραμματισμό, είτε επιθετικές προσπάθειες μέσα από δολοφονικές, αλλά κάρτ, ασθένειες και ιούς!!!!

Τα βιβλία-ορόσημα: << Τα όρια της ανάπτυξης >>

Τα όρια της ανάπτυξης είναι ένα βιβλίο-μελέτη του 1972 το οποίο πραγματεύεται την ανεξέλεγκτη οικονομική και πληθυσμιακή ανάπτυξη μέσα στο πλαίσιο πεπερασμένης διαθεσιμότητας πόρων!!!! Συγγραφείς του ήταν οι Ντονέλα Μίντοους, ο Ντένις Μίντοους και ο Γιόργκεν Ράντερς, ενώ τη μελέτη είχαν παραγγείλει και χρηματοδοτήσει η Φόλκσβάγκεν ( VW ) και το << Κλαμπ της Ρώμης >> ( θα μιλήσω στο μέλλον για αυτό αν και το είπα με κάποιο τρόπο στα άρθρα μου << Όλη η αλήθειά για τους Βρίηλ στο  part 4 και 5!!!! Το πόνημα χρησιμοποιούσε υπολογιστικά μοντέλα για να προσομοιάσει τις συνέπειες από την διάδραση ανθρώπινων συστημάτων ανάπτυξης και δυνατοτήτων της φύσης και σε μεγάλο βαθμό απηχούσε μαλθουσιανικής υφής προβληματισμούς!!!! Στο αρχικό μοντέλο της μελέτης εξετάζοντο πέντε βασικές μεταβλητές, ήτοι ο παγκόσμιος πληθυσμός, η εκβιομηχάνηση, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η παραγωγή τροφίμων και η μείωση των πόρων επιβίωσης, ενώ ταυτόχρονα η βασική υπόθεση εργασίας ήταν πως, ο μεν ανθρώπινος πληθυσμός αυξάνεται εκθετικά, η δε διαθέσιμη τεχνολογία αυξάνει την εκμετάλλευση των διαθέσιμων πόρων επιβίωσης γραμμικά!!!! Η μελέτη προσπάθησε να καταδείξει μοντέλα αειφόρου ανάπτυξης με διαφορετικές  τιμές στις πέντε μεταβλητές, κάτω από τρία βασικά σενάρια!!!! Όπως σημείωναν οι συγγραφείς, οι τιμές επείχαν θέση προβλέψεων μόνο με την στενότερη δυνατή έννοια του όρου, και στην πραγματικότητα αποτελούσαν ενδείξεις των μπιχειβιοριστικών τάσεων του μοντέλου!!!! Ανάλογα με τις τιμές των μεταβλητών δύο από τα τελικά σενάρια προέβλεπαν την οικονομική κατάρρευση του πλανήτη κατά το πρώτο μισό και προς το τέλος του 21ου αιώνα, ενώ το τρίτο σενάριο περιέγραφε έναν << σταθεροποιημένο >> κόσμο!!!! Σχετικά πρόσφατα, το 2004, κυκλοφόρησε ένα δεύτερο βιβλίο με τίτλο << Τα όρια της ανάπτυξης – Επικαιροποίηση μετά από 30 χρόνια >>όπου οι ίδιοι συγγραφείς επικαιροποίησαν και εμπλούτισαν την αρχική μελέτη. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την συμπλήρωση 20ετίας, όταν εξέδωσαν το βιβλίο << Πέρα από τα όρια >> (1993).

Όμως << Τα όρια της ανάπτυξης >> είχε προλάβει η δημοσίευση, το 1968, ενός άλλου βιβλίου, ενός Αμερικανού βιολόγου ονόματι Πολ Έρλιχ, ο οποίος έγραψε το << H πληθυσμιακή βόμβα >>!!!! Στο βιβλίο αυτό ο Έρλιχ διατύπωνε τη θέση ότι ήταν ήδη πολύ αργά να σωθούν ορισμένες χώρες από το φαινόμενο του υπερπληθυσμού, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγούσε σε οικολογικές καταστροφές και το θάνατο εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα στη δεκαετία του 1970!!!! Μάλιστα, για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, οι κυβερνήσεις όφειλαν να περιορίσουν δραστικά την αύξηση του πληθυσμού, να επιδοτηθούν εκείνα τα κράτη που είχαν τις πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ δεν απέκλειε την περίπτωση λήψης καταναγκαστικών εν ανάγκη μέτρων!!!! Για ποια κράτη όμως μίλαγαν αυτά τα βιβλία!!;!! Σίγουρα όχι για τα κράτη του << 1ου κόσμου >>!!!! Σύμφωνα με τον ιστορικό Μ. Κόνολλυ, που ειδικεύεται στην ιστορία των πληθυσμιακών ελέγχων, στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Ν. Υόρκης, δυτικοί εμπειρογνώμονες και τριτοκοσμικές τοπικές ελίτ, γρήγορα έθεσαν στόχους για τη μείωση του μεγέθους των οικογενειών και μάλιστα προσέφυγαν σε στρατιωτικές μεθόδους και << γλώσσα >>  για να προπαγανδίσουν το μήνυμα!!!! Κυριολεκτικά μιλούσαν για και διακήρυσσαν << τον πόλεμο κατά του υπερπληθυσμού, με όπλα την αντισύλληψη >> και [.] << ο πόλεμος θα απαιτούσε θυσίες, και κόστος ανθρώπινων ζωών μα και ζωών ( βλέπε ξαφνικούς θανάτους πουλιών, ψαριών, μαζικές αυτοκτονίες προβάτων, θάνατοι εκατομμυρίων νυχτερίδων και εξαφανίσεις όχι θάνατοι ΠΡΟΣΕΞΤΕ δισεκατομμυρίων μελισσών όπου αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα!!!! Ανατρέξτε κάπου στο διαδίκτυο για αυτά τα τελευταία που σας είπα)!!!!

Το 2008  ο Γκράχαμ Τέρνερ δημοσίευσε στην Αυστραλία μία μονογραφία με τίτλο << Σύγκριση του-Τα όρια της ανάπτυξης >> με το << Επικαιροποίηση μετά από 30 χρόνια >>και διαπίστωσε ότι η βιομηχανική παραγωγή, και ότι τα τρόφιμα είναι φτιαγμένα σε εργαστήρια, ή προγράμματα καταναγκαστικών στειρώσεων, δεν είναι παρά μορφές αυταρχικής διακυβέρνησης του κόσμου και μάλιστα όχι τόσο του << δυτικού >> και προηγμένου, όσο του υπανάπτυκτου/αναπτυσσόμενου << νότου >>,  κοινώς του τρίτου κόσμου!!!!

Τα τελευταία 50-60 χρόνια το μικρό, αλλά ενεργητικό και αποφασισμένο λόμπι των μαλθουσιανών και των νέο-μαλθουσιανών ( που στρατολογεί πιστούς από τον πλούσιο βορρά και τον νεόπλουτο-ελιτίστικο νότο ) παραμένει  στην επικαιρότητα επαναπροσδιορίζοντας την εικόνα του ανάλογα με τα προβλήματα της εποχής ώστε να κερδίζει την κατανόηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου!!!! Σήμερα, η σωτηρία του πλανήτη συνδέεται άμεσα όχι τόσο με την ικανότητα της Γης να θρέψει την ανθρωπότητα, αλλά με την οικολογική καταστροφή που επιφέρει ο ανθρώπινος παράγοντας στη φύση!!!! Πιο συγκεκριμένα, ο υπερπληθυσμός κατηγορείται για την κλιματική αλλαγή, εφόσον έχει εκτιμηθεί πως ο κάθε άνθρωπος, στη διάρκεια της ζωής του αφήνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ισοδύναμο με το CO2 που εκλύεται από 620 πτήσεις πήγαινε-έλα ανάμεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YKFe38TExg8 [/youtube]

Εδώ, ένα  μικρό αποσπάσμα ομιλιών από τους Μπιλ Γκέιτς και Τεντ Τέρνερ ( σας θυμίζουμε ότι ο πρώτος υπήρξε για 13 συνεχή έτη ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ενώ ο δεύτερος είναι σήμερα ο 15ος μεγαλύτερος γαιοκτήμονας του πλανήτη ), όπου αμφότεροι πραγματεύονται τέτοια θέματα υπερπληθυσμού και περιβάλλοντος!!!! Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο!!!!

 • Ο πολύ << καλός >> Πρίγκηπας Κάρολος φέρεται να έχει δηλώσει προσφάτως τα εξής: << I could have chosen Mumbai, Cairo or Mexico City; wherever you look, the world’s population is increasing fast. It goes up by the equivalent of the entire population of the United Kingdom every year. Which means that this poor planet of ours, which already struggles to sustain 6.8 billion people, will somehow have to support over 9 billion people within 50 years >>. ( Λόγου ότι το άρθρο είναι μεγάλο κάντε μια μετάφραση όσοι δεν ξέρετε αγγλικά στο google και θα δείτε τι λέει).
 • Ο γιος του γνωστού ωκεανογράφου και ωκεανογράφος ο ίδιος, Ζακ Κουστώ θεωρεί με τη σειρά του ότι η σταθεροποίηση του παγκόσμιου πληθυσμού προϋποθέτει να φεύγουν από τη ζωή κάθε μέρα 350.000 άνθρωποι!!!!
 • Τον Μάρτιο του 2009, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για την παρακολούθηση των δημογραφικών στοιχείων του παγκόσμιου πληθυσμού αναρωτιόταν δημοσίως << τι θα χρειαζόταν για να επιταχυνθεί η μείωση της γεννητικότητας στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες!!;!! >>
 • Και πάλι ο Μπίλ Γκέιτς σε δημόσια δήλωσή του << The world today has 6.8 billion people. That’s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent. >>
 • Ο Ντ. Ροκφέλερ σε δική του: << οι αρνητικές συνέπειες της αύξησης του πληθυσμού στο παγκόσμιο οικοσύστημα είναι αποτροπιαστικά εμφανείς >>!!!!
 • Ο Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, σύζυγος της Ελισσάβετ: << αν επέστρεφα στη Γη μέσω μετεμψύχωσης θα ήθελα να είμαι θανατηφόρος ιός ώστε να μειώσω τα επίπεδα του παγκόσμιου πληθυσμού!!!! >>
 • Η Μαργαρίτα Σάνγκερ, ιδρύτρια του Planned Parenthood, το 1922,  σε δική της δήλωση: << είναι ένδειξη φιλευσπλαχνίας μιας οικογένειας προς το νήπιό της να το θανατώσει >> ( ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!;!! ΕΙΠΑΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ), και επίσης στο βιβλίο της Woman, Morality, and Birth Control. New York: New York Publishing Company, 1922, σελίδα 12: << Ο έλεγχος των γεννήσεων θα οδηγήσει στο τέλος στην επίτευξη καθαρότερης φυλής >>!!!!
 • Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ σε δική του δήλωση: << πρέπει να μιλήσουμε πιο ανοιχτά για θέματα σεξουαλικότητας, αντισύλληψης, εκτρώσεων, να μιλήσουμε για αξίες που ελέγχουν τον πληθυσμό διότι η οικολογική κρίση είναι εντέλει κρίση πληθυσμού. Μειώνοντας τον πληθυσμό κατά 90%, δεν θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να προκαλέσουν σημαντικές οικολογικές καταστροφές >>!!!!
 • Η Νίνα Φέρεντοφ, πρώην σύμβουλος του Προέδρου Κλίντον: << πρέπει να συνεχίσουμε τη μείωση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, ο πλανήτης δεν αντέχει πολλούς περισσότερους ανθρώπους πλέον >>.  «We need to continue to decrease the growth rate of the global population; the planet can’t support many more people.»

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

Έτσι λοιπόν, η νέα περιβαλλοντική ευαισθησία αντιλαμβάνεται πως δεν είναι οι ρύποι και η διαχείρισή τους το πρόβλημα, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος, ως ρυπογόνος παράγων!!!! Καθίσταται σαφές ότι η εξάλειψή των ρύπων συνδέεται ευθέως με την αριθμητική μείωση των ανθρώπων. Ανατριχιαστικό; ίσως. Κυνικό; ενδεχομένως. Ορθολογικό πέρα ως πέρα!!!!

Στα πιο καθ” ημάς, ο γνωστός καθηγητής Θ. Λιανός ( Να τον χαιρόμαστε ) στο άρθρο του Η πηγή των κακών  στο Βήμα της 10/1/2010, στιγματίζει τον υπερπληθυσμό σαν την κύρια και αποκλειστική πηγή των δεινών του πλανήτη, προτείνει τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 2 μόλις δισεκατομμύρια, (σημειωτέων, ο Έρλιχ μιλάει για 1,5-2 δις επίσης) και προτρέπει σε καταδίκη όσους …συμβάλλουν, ενθαρρύνουν ή δεν αποτρέπουν την αύξηση του πληθυσμού…. Έτσι για να μην λεμέ ότι μόνο οι ξένοι τα λένε!!!!

Στη << μάχη >> η Δύση μέσω των φαρμακοβιομηχανιών της και της ιατρικής επιστήμης, έχει στη φαρέτρα της δύο ισχυρά όπλα για την επίτευξη της ανάσχεσης της δημογραφικής εξέλιξης ή και την αναστροφή της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού: την έντεχνη δολοφονία μέσα από μολυσμένα << φάρμακα >>, και ιούς φτιαγμένους σε εργαστήρια, όπως το AIDS ή ο Έμπολα κτλ. κτλ. !!!! Επί τροχάδην, οι 10 σημαντικότερες πολυεθνικές φαρμάκων και βιοτεχνολογίας με στοιχεία του 2008 και κατά σειρά εσόδων, έχουν ως εξής:

1) η Pfizer (ΗΠΑ), 2η η Novartis (Ελβετία), 3η η Merck Serono (ΗΠΑ), 4η η Bayer (Γερμανία), 5η η Glaxo Smith Kline (GSK) (Ην. Βασίλειο), 6η η Johnson & Johnson (ΗΠΑ), 7η η Sanofi (Γαλλία), 8η η F.Hoffmann-La Roche (Ελβετία), 9ηη Αstra Ζeneca (Ην. Βασίλειο), και 10η τα εργαστήρια Αbbott (ΗΠΑ)!!!! Ο κύκλος εργασιών των 10 ξεπέρασε τα 460 δις δολάρια το 2008, ενώ η έκφραση Big Pharma ( Μπιγκ Φάρμα )  χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει εταιρίες με έσοδα άνω των 3 δις ετησίως, ή προϋπολογισμό στην έρευνα και την καινοτομία άνω των 500 εκ. δολλ. Ετησίως!!!!

Είναι αμέτοχοι θεατές στη μάχη των αριθμών, των θεωριών, των φόβων οι εταιρίες αυτές, όλες ανεξαιρέτως από χώρες της Δύσης!!;!! Μήπως πίσω από τα πολυδιαφημισμένα τους προγράμματα και δράσεις στον 3ο κόσμο με ή χωρίς τις στρατιές των ιατρικών ΜΚΟ χωρίς σύνορα και τις δακρύβρεχτες ή ηρωικές επικοινωνιακές πολιτικές τους και τις καταχωρήσεις τους στο Διεθνή Τύπο τα Χριστούγεννα, με έμφαση στην αγάπη για τη ζωή, τον σεβασμό στον άνθρωπο, την τήρηση του όρκου του Ιπποκράτη, ή τα υψηλά κι ευγενή ιδανικά του πολιτισμού, ή της προόδου και το κάλεσμα τους για να δώσει ο δυτικός άνθρωπος τον οβολό του για το α ή το β πρόγραμμα, κρύβονται κι άλλες παράλληλες πραγματικότητες!!;!! Διπλές ηθικές!!;!! Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!;!!

Από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όπου πρωτοδοκιμάστηκαν χημικά αέρια ως πολεμικό όπλο μαζικής εξόντωσης του εχθρού, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν γίνει στα σκοτεινά εργαστήρια των Μέγκελε με τις λευκές μπλούζες!!!! Απίστευτα μικροβιολογικά πειράματα πάνω σε ζωντανούς ανθρώπινους οργανισμούς σε ψυχιατρεία, φυλακές, αλλά και το γενικό πληθυσμό τόσο στη Δύση όσο και σε χώρες του 2ου και του 3ου κόσμου, πρώην δηλαδή αποικίες των κρατών στις οποίες κατοικοεδρεύουν κατά τεκμήριο οι μεγάλες φαρμακευτικές πολυεθνικές ( όπου και είχα αναφέρει σε άρθρο μου για πειράματα σε ανθρώπους όποιος θέλει να τα διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ).  Δηλητηριασμένα και μολυσμένα εμβόλια με υπερδοσολογίες τοξικών ουσιών, ή θανατηφόρων ιών, ή μεταλλαγμένων καρκινογόνων κυττάρων!!!! Φάρμακα σκουπίδια, ληγμένα ή πλασέμπο ή φτηνουλιάρικα γενόσημα που δεν διασφαλίσουν αυτό για το οποίο τα λαμβάνεις!!!  Οι αποδείξεις πληθαίνουν τόσο στον Τύπο όσο και τα πιο σύγχρονα ΜΜΕ, όπως πχ το διαδίκτυο, ή Τις ιστοσελίδες!!!!

Το μεγάλο << τίμημα >> όμως καταβάλλεται όχι από εμάς, τον 1ο κόσμο, αλλά από τους συνανθρώπους μας στον 3οκόσμο, μην χαίρεστε εκτός ότι γίνεται και στην χώρα μας σε λίγο καιρό θα ακούσετε για μια καινούρια ασθένεια!!!! Τον γιατρό Μορίς Χίλμαν δεν τον έχετε ακουστά, αλλά έχει μερικά ανήκουστα να αποκαλύψει από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, την σκοτεινή δεκαετία του 60!!!! Σε συνέντευξή του στο βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ[/youtube]

Κάνει μια σειρά ανατριχιαστικές παραδοχές ( καμαρώστε τον αλήτη )!!!! Δουλεύοντας για την φαρμακοβιομηχανία Μέρκ ( Μerck Serono- Μερκ Σερόνο ), ήταν ένας από τους πρωτοπόρους ερευνητές σε θέματα εμβολιασμών όπου εισήγαγε καρκινογόνα κύτταρα, δοκιμασμένα πρώτα σε πειραματόζωα ( πιθηκάκια ), σε εμβόλια πολιομυελίτιδας!!!! Για χρόνια πολλοί ερευνητές είχαν υποστηρίξει την θέση πως εκατομμύρια εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας είχαν μολυνθεί με τον ιό SV40, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι ανέπτυξαν διαφόρων τύπων καρκίνους, και όγκους μετά τον εν αγνοία εμβολιασμό τους με το μολυσμένο φάρμακο (προϊόντος του χρόνου φυσικά), μέχρι και το 1999!!!! Ο ίδιος ο γιατρός επιβεβαιώνει την έμπρακτη και απάνθρωπη συνεισφορά του σ” αυτή την εξέλιξη!!!! Ο Χίλμαν απεβίωσε το 2005, αλλά υπήρξε η κατ’” εξοχήν επιστημονική προσωπικότητα στο χώρο της ιστορίας των εμβολίων!!!! Ανέπτυξε πάνω από 35 διαφορετικά εμβόλια, και ήταν ο προϊστάμενος των ερευνητικών προγραμμάτων εμβολίων της Μέρκ για χρόνια!!!! Διακεκριμένο στέλεχος της Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ μεταξύ άλλων, και βραβευμένος  από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!!!! Ήταν όμως κι ένας από τους πρώτους επιστήμονες που προειδοποίησαν εγκαίρως για τη δυνατότητα μόλυνσης εμβολίων του ανθρώπου από ιούς που αναπτύσσονται ή μπορούν να αναπτυχθούν σε πρωτόζωα (πιθήκους)!!!! Θέσεις και θεωρίες που απέδειξε εφαρμόζοντας στην πράξη!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tjrzo_eLfZM [/youtube]

Εξίσου ενδιαφέρον, σοκαριστικό και προσφερόμενο για περαιτέρω έρευνα είναι το κλιπάκι εδώ όπου πιστοποιείται πλέον ο δημιουργός του AIDS, ένας << γιατρός >> ονόματι Ρόμπερτ Γκάλο!!!! Γιατρός!!;!! Η ευγονική δεν είναι καινούργιο φρούτο!!!! Συνιστά κατασταλτική δολοφονία, αλλά εδώ πλέον μιλάμε με όρους προληπτικής δολοφονίας!!!! Σήμερα η δυσπιστία του κόσμου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου κάθε φάρμακο θεωρείται ένα οιωνοί δολοφονικό όπλο!!! Ο κόσμος δεν ξέρει πλέον πού να στραφεί ή τι να πιστέψει!!!!

Τι σχέση έχουν αυτοί οι << επιστήμονες >> με την επιστήμη!!;!! Αυτοί οι << γιατροί >> με τον Ιπποκράτη!!;!! Πόσο τεράστια είναι τα ζητήματα ηθικής που προκύπτουν!!;!! Πώς διατυπώνονται αυτά τα ζητήματα!!!;!!!

Φανταστείτε μια πρωτομάνα με το μωρό της, 3, ή 6 μηνών που πάει να του κάνει εμβόλιο στον παιδίατρο!!! Έχει εμπιστοσύνη στην επιστήμη, στον γιατρό της!!!! Στην τελική δεν θα γινόταν παιδίατρος εάν δεν αγαπούσε τα παιδιά, σωστά!!;!! Αν αγαπούσε περισσότερο τα ζώα θα γινόταν κτηνίατρος, κι αν αγαπούσε περισσότερο τα φυτά θα γινόταν ίσως γεωπόνος!!.!! Αυτή την στιγμής είναι παιδίατρος, με πτυχίο η γυναίκα αυτή τον εμπιστεύεται πέρα ως πέρα και δεν έχει άδικο. Το πιθανότερο είναι πως ως γιατρός δεν ξέρει τι διαδραματίζεται στα εργαστήρια των φαρμακοβιομηχανιών και ποιες παρτίδες εμβολίων είναι μολυσμένες και ποιες ή πότε ή προς ποια << αγορά >> είναι καθαρές!!!! To πολύ πολύ να συμβουλευτεί τις έγκριτες φαρμακολογικές φυλλάδες, για να αξιολογήσει την χρησιμότητα των νέων σκευασμάτων πρώτα σε θεωρητικό επίπεδο, και αργότερα με τη βοήθεια πλέον των ασθενών του, σε πρακτικό (ο άλφα το δέχεται καλά, ο β παρουσιάζει δυσανεξία εκεί, ο γ αλλεργία εκεί κλπ)!!!!

Τα ερωτήματα είναι σοκαριστικά, δύσκολα και χωρίς προφανείς απαντήσεις!!!! Και πρέπει να διατυπωθούν όσο σκληρός κι αν χρειαστεί να γίνει κανείς με τον εαυτό του:

 • Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι να έχουν δικαίωμα στη γνώση και την ενημερωμένη κρίση!!;!!!
 • Ποιος αποφασίζει για λογαριασμό της ανθρωπότητας ποιο είναι το καλό της ανθρωπότητας!!;!!
 • Πού είναι η αλήθεια και που το ψέμα με όλα αυτά τα θέματα περιβάλλοντος, πληθυσμού, δημόσιας υγείας!!;!!
 • Είναι ο άνθρωπος ανίκανος να σκεφτεί πέρα απ” τον εαυτό του;
 • Μπορεί να συμφωνούν πολλοί στο πρόβλημα, αλλά δεν συμφωνούν όλοι στην ιδανική λύση. Ποια είναι η λύση!!;!!
 • Υπάρχουν από ηθικής άποψης θεμιτές και αθέμιτες λύσεις!!;!! Ήπιες και ευγενείς, βίαιες και απάνθρωπες!!;!! Ποιος τις αξιολογεί και με βάση ποιο αξιακό σύστημα!!;!!

Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, καταδεικνύουν ότι περίπου το 50% των Αμερικανών πιστεύουν σε τουλάχιστον μία ιστορία ιατρικής συνομωσίας!!!! Μερικές από αυτές έχουν πολλούς περισσότερους υποστηρικτές, ενώ κάποιες άλλες όχι!!!!

Ο J. Eric Oliver ( Τ. Έρικ Όλιβερ ) ο συντάκτης της έρευνας του Πανεπιστημίου του Σικάγου, επισημαίνει ότι οι άνθρωποι αρέσκονται σε συνομωσίες, διότι είναι πιο εύκολο να τις καταλάβουν σε σχέση με τις περίπλοκες ιατρικές πληροφορίες!!!! Σύμφωνα με την έρευνα, για παράδειγμα, μεγάλη μερίδα Αμερικανών πιστεύουν ότι οι αρχές των ΗΠΑ εμποδίζουν τη πρόσβαση των ασθενών σε φυσικές θεραπείες ( αυτό που είπαμε ποιο πάνω )!!!! Μικρότερη μερίδα πιστεύει ότι κατάσκοποι μόλυναν εσκεμμένα ένα μεγάλο αριθμό Αμερικανών αφρικανικής καταγωγής, με τον ιό που προκαλεί το AIDS!!!!

<< Η επιστήμη γενικά και ιδιαίτερα η ιατρική, είναι περίπλοκη και νοητικά πολύ απαιτητική!!!! Εάν μιλάς για πανδημία και πιθανότητες εξάπλωσης είναι δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος, σε σχέση με την απλοϊκή εξήγηση >> όπως αναφέρει ο J. Eric Oliver!!!!

Στην έρευνα, ο J. Eric Oliver και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν στοιχεία από ερωτηματολόγια που απάντησαν συνολικά 1.351 ενήλικες διαδικτυακά, στο διάστημα μεταξύ του Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2013!!!! Τα στοιχεία αναλύθηκαν ώστε να αντιπροσωπεύουν τον αμερικάνικο πληθυσμό!!!! Οι συμμετέχοντες διάβασαν τα έξι δημοφιλή σενάρια συνωμοσίας και μετά απάντησαν αν τα είχαν ακουστά και αν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν με αυτά!!! Όπως << δείχνει >> η μελέτη, τα σενάρια παρεμπόδισης πρόσβασης σε φυσικές θεραπείες η μόλυνση αφροαμερικανών με τον ιό HIV, και οι άλλες θεωρίες βασίζονταν στην δυσπιστία των ανθρώπων προς την κυβέρνηση και τους οργανισμούς, δεν έχουν και άδικο!!!! Συμπεριλαμβάνουν τη θεωρία ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση γνωρίζει ότι τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν καρκίνο αλλά δεν κάνει τίποτα για αυτό, τη θεωρία ότι μεταλλαγμένοι οργανισμοί χρησιμοποιούνται σαν εργαλείο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, τη θεωρία ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν αυτισμό και τη θεωρία ότι η φθορίωση του νερού είναι ένας τρόπος ώστε εταιρείες να ξεφορτώνονται επικίνδυνα χημικά στο περιβάλλον, και που να σας πω καλά αλλά…….!!!!

Γενικά, οι αναλυτές λένε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτές τις θεωρίες ( και αυτοί που απάντησαν θετικά σε έστω μία, ήτανε το 49% των ερωτηθέντων ) είναι ποιο πιθανό να χρησιμοποιούν εναλλακτικές θεραπείες και να αποφεύγουν τις κανονικές φαρμακευτικές θεραπείες!!!! Το γεγονός αυτό, μπορεί να έχει επιπτώσεις στις μεθόδους ιατροφαρμακευτικής θεραπείας των ασθενών, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην ακολουθήσουν την αγωγή που θα τους συνταγογραφήσουν οι γιατροί!!!! Είναι πολύ σημαντικό, όπως επισημαίνει ο J. Eric Oliver, να διαφωτιστεί ο γενικός πληθυσμός περαιτέρω σε θέματα υγείας και επιστήμης!!!!

<< Πιστεύω πως η αντιμετώπιση του κόσμου μέσα από το αυστηρά επιστημονικό πρίσμα δεν είναι κάτι που βοηθά πραγματικά!!!! Άνθρωποι που δεν είναι πολύ μορφωμένοι, μπορούν εύκολα να απορρίψουν την επιστημονική εξήγηση >>!!!!

Και όμως για διαβάστε παρακάτω:

Σε 14.353 ανέρχονται οι νέες καταγεγραμμένες περιπτώσεις καρκίνου στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) οι νέες περιπτώσεις στη χώρα μας φθάνουν περίπου τις 37.000…..αν και είναι περισσότερες!!!!! Τα παραπάνω προκύπτουν από τα πρώτα προκαταρκτικά στοιχεία τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους καταγραφείς καρκίνου για το 2012, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός αξιόπιστου εθνικού αρχείου νεοπλασιών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)!!!! Στην καταγραφή συμμετείχαν… 55 νοσοκομεία από τα 143 δημόσια, ιδιωτικά και στρατιωτικά, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2011 υπάρχουν σχετικές εγκύκλιοι για τον ορισμό καταγραφών καρκίνου σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας!!!! Τα αρχεία νεοπλασιών χαρακτηρίζονται διεθνώς ως το << κλειδί >> για τον έλεγχο του καρκίνου και τη χάραξη εθνικής ορθολογικής αντικαρκινικής πολιτικής, καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, με βάση αυτά μπορεί να αποτυπωθεί το μέγεθος του προβλήματος σε ένα πληθυσμό και να αξιολογηθούν τα προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης ( προγράμματα προ συμπτωματικών πληθυσμιακών ελέγχων ), καθώς και η θεραπευτική αντιμετώπιση και επιβίωση των ογκολογικών ασθενών!!!! Η ορθή λειτουργία των αρχείων νεοπλασιών κρίθηκε ως αναπόσπαστο κομμάτι της υγειονομικής πολιτικής του κάθε κράτους-μέλους και η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να αποστείλει προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αξιόπιστα στοιχεία έως το τέλος του 2013!!!! Με θέμα << Η ανάπτυξη του Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών (ΕΑΝ): ένα χρόνο μετά >>, το ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με τις επιστημονικές εταιρείες Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Κυτταρολογίας, Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής, Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας και Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, διοργάνωσε, στο πλαίσιο του 39ο ετήσιου πανελλήνιου ιατρικού συνεδρίου ημερίδα με στόχο την ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση της πολιτικής ηγεσίας, των διοικήσεων των νοσοκομείων, των επαγγελματιών υγείας, των επιστημόνων και των ογκολογικών ασθενών για τις ενέργειες που γίνονται στη χώρα μας, για την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου εθνικού αρχείου νεοπλασιών!!!! Όπως αναφέρθηκε από τους ειδικούς, ο καρκίνος συνιστά μείζον πρόβλημα για τη δημόσια υγεία, δεδομένου ότι εξαπλώνεται με ρυθμούς επιδημίας παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Κάθε χρόνο 3,2 εκατ. Ευρωπαίοι διαγιγνώσκονται με καρκίνο, κυρίως του μαστού, του εντέρου και του πνεύμονα, ενώ οι θάνατοι από καρκίνο συνεχώς αυξάνονται και εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 13,1 εκατ. το 2030!!!!

Ας δούμε όμως τις τόσο παράξενες και αινιγματικές πλάκες μνημείο στην Τζώρτζια στις ΗΠΑ:

 

Για πολλούς θεωρήθηκαν οι …10 εντολές του διαβόλου χωρίς να έχουν άδικο!!!! 

Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας” βρίσκονται στο Elbert County ( Έλμπερτ Κάουντι ), της Γεωργίας των ΗΠΑ, περίπου 145 χιλιόμετρα ανατολικά της Ατλάντα και 15 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο της Elberton!!! Οι λίθοι βρίσκονται σ’ ένα ύψωμα, σε μικρή απόσταση από τον την Εθνική Οδό “Highway 77” ( Χάηγουεη 77 – Hartwell Highway- Χάρτγουελλ Χάηγουεη ), στα ανατολικά της Γεωργίας και είναι ορατοί από το δρόμο!!!! Μικρές πινακίδες δίπλα από την Εθνική Οδό αναφέρουν την στροφή για τους “Κατευθυντήριους Λίθους”, οι οποίες προσδιορίζονται από το οδικό σήμα που αναφέρει: “Guidestones Rd” ( Γκάηντστοουνς )!!!! Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο!!!! Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου του 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό, αν και κάποιοι λένε ότι είχε φτιαχτεί το 1974!!!! Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian ( Ρ.Σ. Κρίστιαν ), όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος!!!!
Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton ( Έλμπερτον ) και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα!!!! Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα, ΠΡΟΣΕΞΤΕ οδηγίες όπου θα σας παραθέσουμε ποιο κάτω!!!!

Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους << Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας >> σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:

1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης!!!!
2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής!!!!
3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση!!!!
4. Την πνευματικότητα!!!!

 

ΕΝΤΟΛΗ 1 : Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!!

Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2014, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 7.5 δισεκατομμύρια!!!! Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati ( Ιλλουμινάτοι ) και της νέας παγκόσμιας τάξης!!! Το συμπέρασμα είναι απλό!!!! Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των << άχρηστων όντων >> είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη….

ΕΝΤΟΛΗ 2 : Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλόλητας και της πολυμορφίας!!!!

Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί – πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί!!;!! Αν και το είπαμε ποιο πάνω…. Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια!!;!! Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 3 :  ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!!

Εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 4 : Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!!

Προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας!!! Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι << σωστή >> για να βρούνε λύση ίδρυσαν την << Παν θρησκεία >>!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 5 : Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο από τα δικαστήρια!!!!

Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής!!!! Το δικαστήριο θα καθορίζει αν το Κόσοβο είναι της Σερβίας, η Θράκη της Ελλάδας κτλ. κτλ.!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 6 : Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο!!!!

Ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να επιτηρήσει όλα τα θέματα!!!! Η επίλυση των << εξωτερικών διαφωνιών >> περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 7 : Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!!

Αποβλέπει στην αποβολή των << ασήμαντων νόμων >> επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 8 : Προσωπικά δικαιώματα ισορροπούνται με τα κοινωνικά καθήκοντα!!!!

Δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα!!!! Η αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της!!!! Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 9 :  Αλήθεια, ομορφιά, αγάπη … αναζητούν αρμονία με το άπειρο!!!!

Η αναφορά στην “αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο” αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία!!!!

ΕΝΤΟΛΗ 10: Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη….αφήστε χώρο για τη φύση!!!!

Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου!!!! Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης!!!!

2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qdJ26mfzucQ[/youtube]

 

Το θέμα είναι όμως ότι όλα αυτά δεν είναι το πότε θα ξεκινήσουν διότι ήδη έχει γίνει αυτό αλλά το πότε θα δοθεί η διαταγή μαζικής εξόντωσης!!!! Μην χαίρεστε ότι ίσως κάποιοι την γλυτώσουν διότι αυτοί θα είναι που θα παρακαλούσαν να είχαν πεθάνει με τους πρώτους!!!! Γιατί!!!;;!!! λόγο της ραδιενέργειας η οποία θα διαχυθεί σε όλη την γη από τους πυρηνικούς πολέμους!!!! Γιατί νομίζετε τόσα πολλά καταφύγια σε όλες τις χώρες του κόσμου!!;;!! Εδώ θα σας πω για πρώτη φόρα παγκοσμίως ότι τα καταφύγια εις έρχονται στο αριθμό παγκοσμίως 1255 και αυτά θα φιλοξενήσουν τα 500.000.000 ανθρώπων όπου θα ξανά αρχίσουν από την αρχή!!!!

Τώρα για να μην μπερδευτούμε!!!! Τα εμβόλια σώζουν ζωές αυτό είναι σίγουρο!!!! Τα πειραγμένα εμβόλια όμως επίτηδες με ένα σορό αρρώστιες φτιάχτηκαν σαν ωρολογιακές βόμβες το πότε θα σκάσουν για τον καθένα και να πεθάνει!!!!

Διαβάστε και αυτό….
Ο Αντιστράτηγος έ.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, υπηρετών επί τρία χρόνια (2000-2003) ως Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με την πείρα και γνώσεις που έχει στα θέματα της Μέσης Ανατολής, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Η συνέντευξη που παραχώρησε στον συνεργάτη της «Ε.Ω.» Μάκη Βραχιολίδη, προκαλεί τρόμο. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν σχεδιάσει την ραγδαία μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σχέδια που μπορεί να βγαίνουν από σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι απολύτως πραγματικά, βρίσκονται δε καταγεγραμμένα σε «μνημείο» της Τζώρτζια των ΗΠΑ, όπου αναγράφονται σε πλάκες οι Δέκα σύγχρονες Εντολές, για το μέλλον της ανθρωπότητας! Μέλλον, σχεδιασμένο από παράφρονες, οι οποίοι ισοπεδώνουν οικονομίες κρατών και κάτω από ενιαία θρησκεία, δρομολογούν την παγκόσμια κυβέρνηση με καθορισμένη από τώρα και την πρωτεύουσά της. Επίσης, ο κ. Μπαλτζώης αναφέρεται στους μεγάλους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει ενδεχόμενη επίθεση της Τουρκίας από την Θράκη, εκφράζει όμως την πίστη του στο αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων. Η συνέντευξη του κ. Μπαλτζώη κυριολεκτικά… τσακίζει κόκκαλα!

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Μπαλτζώη, η κατάσταση στη Συρία και γύρω από αυτή μοιάζει τραγική, ενώ πολλοί πλέον μιλούν για εξελίξεις ανεξέλεγκτες, που μπορεί να οδηγήσουν στον χειρότερο πόλεμο που έζησε η ανθρωπότητα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο λόγος που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, είναι το ότι –όπως λένε- η Ρωσία δεν πρόκειται να αφήσει την Αμερική να εισβάλλει στην Συρία, όπως έκανε με το Ιράκ. Ποια είναι η δική σας εκτίμηση;

 

Ο πόλεμος στην Συρία, όπως εξελίσσεται μπορεί να γίνει όντως ανεξέλεγκτος και είναι ακριβώς έτσι όπως τα θέσατε. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί των, δηλαδή η Δύση και τα Σουνιτικά Αραβικά κράτη βιάζονται να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό των παγκοσμιοποιητών (Νέα Τάξη Πραγμάτων) με το προτελευταίο εμπόδιο, την Συρία, ώστε να αφοσιωθούν στον τελικό των και πιο σημαντικό στόχο, το Ιράν. Βέβαια τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα σχεδίασαν. Ο παράγων Ρωσία και ο σύμμαχός της στον Συνεταιρισμό της Σαγκάης, η Κίνα, έχουν αντιληφθεί ότι διακυβεύονται πλέον ζωτικά τους συμφέροντα και αντιδρούν σθεναρά και με αποφασιστικότητα. Ως γνωστόν η Ρωσία έχει στην Ταρτούς της Συρίας, την μοναδική ναυτική βάση (ανεφοδιασμού), σε όλη την Μεσόγειο, η δε οικονομία της Κίνας εξαρτάται στην κυριολεξία από την συνεχή ροή του Ιρανικού πετρελαίου. Τρεις φορές μέχρι τώρα απέτρεψαν με βέτο στο ΣΑ/ΟΗΕ, την λήψη μέτρων κατά της Συρίας και αυτό αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον των, για τις εξελίξεις στην περιοχή. Εκτιμώ ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί έναρξη επιχειρήσεων κατά της Συρίας εκ μέρους ΗΠΑ και συμμάχων των και αυτή η προοπτική, ευτυχώς με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται να μην προκρίνεται. Προς το παρόν έχει προκριθεί η ενίσχυση με κάθε τρόπο και κάθε μέσο του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού και ευελπιστούν ότι έτσι θα ανατρέψουν το Μπααθικό καθεστώς της δυναστείας των Άσαντ.

 

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Τουρκίας, σε έναν πόλεμο εναντίον της Συρίας; Την συμφέρει να αντιπαρατεθεί με την Ρωσία η οποία στέκεται στο πλευρό της Συρίας; Την ίδια ώρα, η σημερινή κατάσταση, εμφανίζει την Τουρκία να συμπορεύεται με το Ισραήλ! Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου ή μου φαίνεται, κύριε Μπαλτζώη;

 

Ο ρόλος της Τουρκίας είναι όχι μόνο σημαντικός, αλλά και ήδη ενεργός και φανερός. Η Τουρκία εμποτισμένη από τον μεγαλοϊδεατισμό και την αλαζονική νεοοθωμανική πολιτική και λανθασμένα νομίζοντας, έτοιμη να καταστεί ηγέτιδα δύναμη του Αραβικού κόσμου, έχει μετατραπεί από τους «παγκοσμιοποιητές» σε «χρήσιμο ηλίθιο», ώστε να ολοκληρωθούν οι σχεδιασμοί των. Δηλαδή έχει καταστεί όργανο χρήσιμο για τους σκοπούς, επιδιώξεις, σχεδιασμούς των Αμερικανών και συμμάχων των (Δύση και ορισμένες αραβικές χώρες) , για την αλλαγή της γεωπολιτικό- στρατηγικής κατάστασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Έτσι, στην περίπτωση της Συρίας και λόγω της άμεσης γειτνίασης, η Τουρκία έχει δημιουργήσει στα σύνορα με την Συρία κέντρα υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων, τα οποία στην πραγματικότητα, είναι κέντρα εκπαίδευσης των αντικαθεστωτικών του συριακού καθεστώτος, λιποτακτών του Συριακού στρατού, μισθοφόρων από την Λιβύη και αλλού και φυσικά είναι βάσεις ανεφοδιασμού και προώθησης όπλων, τροφίμων και πυρομαχικών για τον επονομαζόμενο «Ελεύθερο Συριακό Στρατό», που μάχεται το καθεστώς Άσσαντ. O ρόλος τους, είναι πολύ σημαντικός για τις Δυτικές δυνάμεις που προσπαθούν να ανατρέψουν το συριακό καθεστώς και η Τουρκική ηγεσία ελπίζει, ότι μετά την ανατροπή Άσαντ θα έχει μερίδιο από τον διαμερισμό της λείας.

 

Σε ό,τι αφορά το Ισραήλ, ενώ αρχικά ως πρώτη του επιλογή για στρατηγικό εταίρο, είχε την Τουρκία, με τα γεγονότα του στολίσκου ελευθερίας 2010 και τον θάνατο 9 Τούρκων στο πλοίο ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ, η κατάσταση άλλαξε και το Ισραήλ επέλεξε, με την έγκριση των ΗΠΑ, την ελληνική πλευρά, Ελλάδα και Κύπρο. Η υπογραφή στρατιωτικών και στρατηγικών και όχι μόνο συμφωνιών, το απέδειξε. Τελευταία όμως, το Ισραήλ προσκάλεσε ομάδα 8 κορυφαίων Τούρκων δημοσιογράφων, όπου συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία της χώρας και με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου, «ανταλλάγησαν απόψεις και δόθηκαν εξηγήσεις», σε μια προσπάθεια να σπάσει ο πάγος και να αρχίσει μια κάποια επαφή. Εμείς έχουμε ευθύνη σε αυτό, καθόσον επί σχεδόν ένα έτος από την υπογραφή των συμφωνιών, η Ελλάδα είναι απούσα από κάθε διπλωματική πρωτοβουλία , η δε εξωτερική της πολιτική έχει βαλτώσει στα μνημόνια, στην συγκυβέρνηση, στην οικονομική δυσπραγία και στην μακρά εκλογική περίοδο. 

 

Ναι κύριε Βραχιολίδη, ζούμε σε ένα θέατρο του παραλόγου και είμαστε και εμείς επί σκηνής.

Εκτιμώ ότι το ανθρώπινο δυναμικό των ΕΔ της πατρίδος είναι και αξιόμαχο και ικανό να αντιπαρατεθεί πολεμικά με την Τουρκία. Μου δίδετε όμως την ευκαιρία να αναφερθώ στα τελευταία γεγονότα με την παραίτηση του Α/ΓΕΣ, στρατηγού Ζιαζιά Κων/νου, ενός εξαίρετου Αξκού, εξαιτίας ενός φαινομένου, που μαστίζει το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, υπερβολικό, απίθανο και όμως υπάρχουν τέτοιοι σχεδιασμοί. Μερικοί θεωρούν ότι «γραφικές» Θεωρίες Συνομωσίας και φυσικά τις χλευάζουν και τις απαξιώνουν. Ο τελικός σκοπός των παγκοσμιοποιητών, είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η παγκόσμια διακυβέρνηση, χωρίς να περιορίζεται από φυσικά σύνορα, έθνη, γλώσσες, θρησκείες, ήθη και έθιμα και γενικά από κάθε έννοια που αντιπροσωπεύει η σημερινή μορφή του κράτους. Και το μέσον για την επίτευξη, είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των κρατών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και κάτι ακόμη που είναι τρομακτικό: οι παγκοσμιοποιητές όντως έχουν καταλήξει στην άποψη ότι υπάρχει υπερπληθυσμός στην γη και ότι θα πρέπει να μειωθεί με κάθε τρόπο ο πληθυσμός και να φθάσει στο αποδεκτό των 500 εκατομμυρίων ανθρώπων. Και το έχουν αποφασίσει και κοινοποιούν τους σκοπούς των γιατί δεν τους νοιάζει πλέον, καθόσον το θεωρούν σίγουρο ότι οι σκοποί των θα επιτευχθούν. Το πώς Θα επιτευχθεί είναι σαφές, δηλαδή με πόλεμο (Γ’ Παγκόσμιος ) με χρήση πυρηνικών όπλων, με επιδημίες και φυσικές καταστροφές. Έχουνε μάλιστα στήσει και «μνημείο» στην Τζώρτζια των ΗΠΑ, λέγεται «Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια», είναι έξω από την Ατλάντα και εκεί είναι γραμμένες πάνω στις γρανιτένιες πλάκες σε οκτώ γλώσσες, οι Δέκα (σύγχρονες) Εντολές , για το μέλλον της ανθρωπότητας. Η πρώτη Εντολή είναι: «Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature», δηλαδή, «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε διαρκή ισορροπία με την φύση». Η δέκατη Εντολή είναι: «Be not a cancer on the earth – Leave room for nature», δηλαδή, «Μην είστε καρκίνος της γης, αφήστε χώρο στη φύση».

 

Η οικονομικά διαλυμένη χώρα μας, αντιμετωπίζει κινδύνους να δεχθεί επίθεση από την Τουρκία, με αφορμή την ανάφλεξη στην Συρία; Μπορεί δηλ. Τουρκία εκμεταλλευόμενη την αδυναμία μας και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, να «χτυπήσει» την Ελλάδα;

 

Τα πάντα είναι πιθανά. Ανέκαθεν η Τουρκία εκμεταλλευόταν αδυναμίες. Είναι πιθανόν λοιπόν, προφασιζόμενη ή κατασκευάζοντας ένα γεγονός, να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, ακόμη και να επιτεθεί κατά της Ελλάδος. Μην ξεχνάτε την υπόθεση των Ιμίων. Οι δε, 50 υπερσύγχρονες γεφυροσκευές που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Τουρκικός στρατός και οι συνεχείς ασκήσεις στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης, για πού προορίζονται; Προφανώς όχι για τους Κούρδους, το Ιράκ ή για την Συρία, όπου εκεί δεν υπάρχουν στα σύνορά της μεγάλα υδάτινα κωλύματα για να τα γεφυρώσουν.

 

Μήπως για να γεφυρώσουν άμεσα τον Έβρο, τον Άρδα και τον Ερυθροπόταμο, ώστε να προελάσουν ταχύτατα από την Ανδριανούπολη μέχρι την Αλεξανδρούπολη;

Προέρχεστε από τον στρατό, τον οποίο υπηρετήσατε επί δεκαετίες. Η τρόικα ζητεί δραστική μείωση των στρατιωτικών δαπανών, μείωση των εισακτέων στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ήδη οι μισθοί των μονίμων αξιωματικών έχουν συντριβεί.

 

Πείτε μου κύριε Μπαλτζώη, ποιο είναι το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων, κάτω από αυτές τις συνθήκες; Μπορεί να αντιπαρατεθεί πολεμικά με την Τουρκία;

 Η οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα και ταλανίζει τον Ελληνικό λαό μπορεί για τους εχθρούς μας να θεωρείται «αδυναμία» και να σκέφτονται ίσως να την εκμεταλλευτούν, δεν έχει πλήξει το φρόνημα και την μαχητική ικανότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Αντιθέτως θα λέγαμε ότι άγγιξε κρυφές πτυχές της Ελληνικής ψυχής, με αποτέλεσμα όλες οι τελευταίες ασκήσεις, συναγερμοί, αντιδράσεις, ετοιμότητες να ξεπερνούν κάθε όριο και προσδοκία, κάνοντας εχθρούς και φίλους να διερωτώνται, «τι συμβαίνει και είναι τόσο καλοί»;

 

Γνωρίζω πολύ καλά τον στρατηγό Ζιαζιά, καθόσον είχαμε υπηρετήσει μαζί επί τέσσερα χρόνια ως Διοικητές Ιλών στην ίδια Μονάδα. Εξαίρετος, εργατικός, γνώστης και άριστος επαγγελματίας, αγνός, τίμιος, ηθικός. Είχε όμως και «μειονεκτήματα»: άνθρωπος χαμηλών τόνων και ποτέ δεν αυτοπροβάλλετο, απλώς έκανε την δουλειά του με ήθος και συνέπεια. Έγινε Αρχηγός και ήταν έτοιμος να κάνει τις προβλεπόμενες κρίσεις (προαγωγές- αποστρατείες στελεχών) με τρόπο αξιοκρατικό, τίμιο και ηθικό. Η πολιτική ηγεσία της χώρας τις καθυστέρησε για πρώτη φορά και είδαμε τι συνέβη. Η παθογένεια των ΕΔ, που λέγεται κομματοκρατία, παρεμβάσεις πολιτικής ηγεσίας, αναξιοκρατία, προώθηση «των δικών μας παιδιών», χτύπησε πάλι.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή σας, είχατε αναφερθεί στα σχέδια των εμπνευστών της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, τα οποία φτάνουν ακόμη και στην ραγδαία μείωση του πληθυσμού, στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Προφανώς, ο πλανήτης θα σαρωθεί από ένα είδος Παγκόσμιου-πυρηνικού πολέμου. Τι θα ζήσει η ανθρωπότητα κύριε Μπαλτζώη, τη συντέλεια σχεδιασμένη από σχιζοφρενείς; Φτάσαμε κοντά σε αυτό το ενδεχόμενο, με όσα διαδραματίζονται στην Μέση Ανατολή; 

 3

Και δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν ήδη δημιουργήσει και την παγκόσμια πρωτεύουσα, εκεί που θα εγκατασταθεί η παγκόσμια κυβέρνηση, με την ηγετική ελίτ. Και που είναι αυτή; θα με ρωτήσετε. Είναι η Αστάνα και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα. Μία πόλη σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο, απείρου κάλλους και μοντερνισμού, πολύ ασυνήθιστο για μια φτωχή χώρα οικονομικά και τεχνολογικά, όπως είναι το Καζακστάν. Θα αναρωτηθείτε, τι έχει αυτή η πόλη. Απλώς, μπείτε ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα της πόλης και θα καταλάβετε για τι μιλάμε. Ανάμεσα στα μεγαλοπρεπή κτίρια, με σημειολογική έννοια όμως ξεχωρίζει μια πυραμίδα, που ονομάζεται το «Παλάτι της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης». Δηλαδή πάμε, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, σε μια κυβέρνηση, σε ένα νόμισμα, σε ΜΙΑ θρησκεία και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για όλα τα παραπάνω.

 

Ζήσατε για αρκετό διάστημα ως στρατιωτικός ακόλουθος της Ελλάδος στο Ισραήλ. Οι σχέσεις της χώρας μας με το Ισραήλ, σας ικανοποιούν ή είναι υποτονικές; Η κίνηση του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου να συναντηθεί δύο φορές με τον κ. Νετανιάχου, είχε αποτελέσματα θετικά ή ήταν για το θεαθήναι; Τι θα έπρεπε να έχει γίνει επ’ ωφελεία της Ελλάδος και εν τέλει τι πρέπει να κάνει η ελληνική διπλωματία προς αυτή τη κατεύθυνση;

 

Οι σχέσεις μας με το Ισραήλ έχουν βελτιωθεί θεαματικά με τις συναντήσεις ηγετικών στελεχών της πολιτικής ηγεσίας και των δύο χωρών και την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών οικονομικών, πολιτικών και αμυντικών. Οι συμφωνίες αυτές είναι στρατηγικής σημασίας και θα πρέπει να κινηθούμε με πιο γοργούς ρυθμούς, κάτι που δεν γίνεται και αυτό οφείλεται σε μας, που έχουμε ρίξει όλο το βάρος στην οικονομική κατάσταση, στην ακυβερνησία και στην μακρά εκλογική περίοδο. Η συνεργασία αυτή με το Ισραήλ είναι στρατηγικής σημασίας, σημαντική και ουσιαστική για την πατρίδα, η χώρα μας αποκτά σημαντικούς και ισχυρούς φίλους στο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης, αποκτά στρατηγικό βάθος, διαθέτει στρατηγικό ισχυρό εταίρο, που θα μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα, τον έντιμο και χρήσιμο σύμμαχό του (την Ελλάδα), στον τομέα των στρατηγικών (και όχι μόνο) πληροφοριών, στον στρατιωτικό, οικονομικό, πολιτικό και διπλωματικό τομέα και γενικά έναν εταίρο, φίλο και σύμμαχο, που έχει διεθνώς φωνή, δύναμη, θάρρος και ξέρει να «παίζει» άριστα τα διπλωματικά, σε ανώτερα και κλειστά για πολλούς επίπεδα και χώρους.

 

Θυμόμαστε τον Ανδρέα Παπανδρέου να υποστηρίζει σθεναρά τους Παλαιστίνιους. Η χώρα μας, ποια θέση οφείλει να κρατήσει απέναντι στον σκληρά και επί χρόνια δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό; 

 

Ο Παλαιστινιακός λαός έχει δοκιμαστεί σκληρά μέχρι τώρα και είναι άδικο. Όλοι οι λαοί στην περιοχή έχουν ανεξάρτητο κράτος και μόνο ο Παλαιστινιακός λαός δεν έχει και η διεθνής κοινότητα έχει μεγάλη ευθύνη. Ο Παλαιστινιακός λαός είναι ο πιο έξυπνος και δημιουργικός λαός στην Μέση Ανατολή και είναι ο μόνος που υποφέρει. Έχουν γίνει λάθη και από την διεθνή κοινότητα, που πριν μερικά χρόνια τους θεωρούσε τρομοκράτες, γιατί αγωνιζόταν για το αυτονόητο, την ανεξαρτησία των, αλλά και από την ηγεσία των Παλαιστινίων. Ο Γιάσερ Αραφάτ υπήρξε μεγάλος ηγέτης και αγωνιστής, ανέδειξε το Παλαιστινιακό ζήτημα, αλλά ήταν απαίσιος διπλωμάτης και δεν ήταν ρεαλιστής και οραματιστής. Έκανε λάθη, με το πιο ολέθριο, τον Αύγουστο 2000, όταν στο Καμπ Ντέιβιντ παρουσία Κλίντον και Εχούντ Μπαράκ δεν αποδέχτηκε το ειρηνευτικό σχέδιο που πρότεινε ο Κλίντον και ήταν το καλύτερο σχέδιο επίλυσης του Παλαιστινιακού. Τώρα, η Παλαιστίνη θα ήταν ανεξάρτητο κράτος και δεν θα φθάναμε στην Ιντιφάντα του Αλ Ακτσά, στον διχασμό των Παλαιστινίων, στις σφαγές στην Γάζα της Φατάχ από τη Χαμάς και στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Φυσικά η χώρα μας θα πρέπει να διατηρήσει τις εξαιρετικά φιλικές σχέσεις που είχαμε, να τις συνεχίσει και να είναι ο έμπιστος ενδιάμεσος μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Οι Παλαιστίνιοι μας αγαπάνε και εμείς να τους βοηθάμε όπου μπορούμε.

 

Μπορεί να μην είσθε ειδικός επί του θέματος, δεν παύετε όμως να έχετε άποψη, μια και ζήσατε από κοντά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Πώς είναι εκεί η κατάσταση; Ποιοι κίνδυνοι διαβλέπετε να υπάρχουν για το Πατριαρχείο;

 

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι το προχωρημένο Φυλάκιο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, στις ερήμους της Μέσης Ανατολής και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε, ως κόρην οφθαλμού. Αντιμετωπίζει πολλούς κινδύνους και υπάρχει ο κίνδυνος απώλειάς του, όπως έγινε με το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Ιεραρχία του Πατριαρχείου, ο ανώτερος κλήρος είναι Έλληνες, ο δε κατώτερος κλήρος και το ποίμνιο είναι Άραβες, κατά βάση Παλαιστίνιοι. Υπάρχει μια τάση να πάρουν τον έλεγχο οι Παλαιστίνιοι, με το επιχείρημα ότι το Πατριαρχείο αποτελείται από Παλαιστίνιους και μόνο η διοίκησή του είναι οι Έλληνες. Γιατί να μην πάρουμε και εμείς την διοίκηση και να έχουμε Άραβα Πατριάρχη; Είδαμε τι συνέβη με τον πρώην Πατριάρχη και νυν μοναχό (και έγκλειστο εντός του Πατριαρχείου) Ειρηναίο και την κρίση που προέκυψε. Τι έκανε ο Ειρηναίος; Αυτό που κάνουν όλοι οι Πατριάρχες για να επιβιώσει το Πατριαρχείο επί αιώνες εκεί. Πουλάει ένα κομμάτι της τεράστιας περιουσίας του, ή την ενοικιάζει στο Ισραηλινό κράτος.

 

Ο Ειρηναίος κατηγορήθηκε ότι είχε συμφωνήσει στην πώληση δύο ξενοδοχείων , του ΙΜΠΕΡΙΑΛ και του ΠΕΤΡΑ στην είσοδο της πύλης ΓΙΑΦΟ, στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Και ο νυν Πατριάρχης Θεόφιλος, αυτό έκανε. Πούλησε αρκετά μεγάλη έκταση αντί ποσού 16 εκατομ. δολαρίων, που αφορά 85 αγροτεμάχια εντός της Ιερουσαλήμ. Στις συγκεκριμένες εκτάσεις, ορισμένες εκ των οποίων αποτελούν τμήμα ή σύνολο πολύ ακριβών συνοικιών όπως η Talabiya, η Rehavia, η Baka και η Katamon, έχουν ανεγερθεί τις τελευταίες δεκαετίες εκατοντάδες κτίρια καθώς και σημαντικά οικοδομικά και εμπορικά συγκροτήματα , όπως οι Πύργοι Wolfson, η συνοικία Neve Granot, o ‘Κήπος της Καμπάνας’ (Gan Hapaamon), η Μεγάλη Συναγωγή και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ιερουσαλήμ. Δηλαδή κανονικό ξεπούλημα, που ο Ειρηναίος ούτε καν πούλησε τα μικρά αυτά ξενοδοχεία. Τότε τι συνέβη. Αυτό που αναφέραμε από την αρχή, για τον κίνδυνο «αραβοποίησης» του Πατριαρχείου. Πίσω από όλες αυτές τις κινητοποιήσεις που οδήγησαν την καθαίρεση του Ειρηναίου, όπως ισχυρίζονται σοβαρές πηγές, βρισκόταν η αραβοαμερικανική οργάνωση “The Jerusalem Task Force” , με έδρα το Λος Άντζελες που στόχος της είναι η εκδίωξη των Ελλήνων και η αραβοποίηση του Πατριαρχείου. Αρχηγός της κίνησης αυτής είναι ο Αμερικανό-παλαιστίνιος Τζωρτζ Μεντινάτ και σταματούμε εδώ, γιατί θα βλάψουμε τα ελληνικά συμφέροντα.

 

Με την πείρα και τις γνώσεις που έχετε, πώς βλέπετε το μέλλον της χώρας μας τους προσεχείς μήνες; Βλέπετε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες ή ότι επέρχονται δεινά και εθνικές απώλειες;

 

Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος και να δώσω μια ευχάριστη απάντηση, αλλά δυστυχώς η εκτίμησή μου είναι το μέλλον της χώρας δεν θα είναι ευνοϊκό στο άμεσο μέλλον. Μας περιμένουν δυσκολίες και ίσως συμφορές. Πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή, εθνική ομοψυχία και ομόνοια. Πιστεύω στην ανθεκτικότητα και την αντοχή του Ελληνικού γένους και ότι θα ανταπεξέλθουμε τελικά των δυσκολιών.

 

Η αποκλειστική αυτή συνέντευξη έγινε στον Μάκη Βραχιολίδη!!!!

Τι όμως δεν καταλαβαίνουμε!!;!! Και δεν ξεσηκωνόμαστε ενάντια σε αυτούς που ονομάζονται Μαύρα Ιεράτεια, Ιλλουμινάτοι, Μασόνοι κτλ. κτλ. όπου θέλουν όλα αυτά να γίνονται όπως έκαναν και στο παρελθόν της γης!!;!! Βλέπετε εμείς οι άνθρωποι πειθόμαστε ευκολά για οτιδήποτε και έχει να κάνει από αρχές!!!! Ότι δεν συμφωνούν οι αρχές είναι δύσπιστο στον άνθρωπο γενικώς!!!! Και το λέω αυτό διότι ενώ βλέπετε όλοι πόσο χάλια είναι τα πράγματα, βλέπετε δεν υπάρχουν δουλείες, αρρώστιες, πόλεμοι χωρίς αιτία, θρησκευτικές διώξεις, τεχνητοί σεισμοί σε όποιες χώρες δεν υπακούσουν στις διαταγές ( αναμένεται τέτοια τιμωρία στην χώρα μας ) με σεισμικά όπλα, αλλά και κλιματολογικοί πόλεμοι με πλημύρες και αφάνταστες ξηρασίες κτλ. κτλ.!!!! Και εύλογα θα αναρωτηθούν κάποιοι μα είναι δυνατόν όλα αυτά να υπάρχουν!!;!! Το ίδιο θα αναρωτιόντουσαν πριν εκατό χρόνια για την τεχνολογία μας, θα έλεγαν: Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν συσκευές που θα μιλάμε και θα βλέπουμε συνάμα τον ομιλητή μας!!;!! Θα είναι δυνατόν να υπάρξουν κατευθυνόμενα αεροπλάνα από συσκευές χωρίς ανθρώπους ( ΝΤΡΟΝΣ ) όπου θα βομβαρδίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα τον εχθρό χωρίς απώλειες σε στρατεύματα από αυτούς που θα χειρίζονται αυτές τις ιπτάμενες συσκευές!;! Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουμε ποτέ μια συσκευή με ρουκέτα στο διάστημα 500.000.000 χιλιόμετρα μακριά από την γη ώστε να την προσεδαφίσουμε πάνω σε ένα κομήτη!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ μεταμόσχευση οργάνων!!!! Ούτε καν είχαν φανταστεί την τεχνολογία η οποία έχει έρθει όπως κομπιούτερ κτλ. κτλ.!!!! Από συνομωσίες όμως ήξεραν καλά και για αυτό σε πολλές χώρες έγιναν επαναστάσεις κτλ. κτλ.!!!! Σήμερα όμως δεν πιστεύουμε σε συνομωσίες παρά μόνο στην τεχνολογία και ότι λένε οι αρχές!!!!

Συνεχίζω…:

.Η Λευκή Αδελφότητα, στην οποία προσχώρησε και ο πρώην εκλεκτός της Μαύρης, ο Ομπάμα, προσπάθησε με το νόμο για την υγεία, τον περιβόητο OBAMA CARE με τον οποίο υποτίθεται θα έδιναν υγεία για όλους τους Αμερικανούς, να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως βέβαια θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κάτω από ένα δις, ώστε να είναι ελέγξιμος σε περίπτωση ξεσηκωμού απέναντι στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζουν!!!!

Έτσι μόλις ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία ήρθε μαζί με τον προϋπολογισμό, η Μαύρη Αδελφότητα,  που σε αντίθεση με την Λευκή θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, αντέδρασε!!! Με το κόμμα του τσαγιού όπως το λέει και το οποίο ελέγχει, έβαλε και τους Ρεπουμπλικάνους στο παιχνίδι και κοντράρισε τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κράτος με εσωτερική στάση πληρωμών στις 17 Οκτωβρίου και με εξωτερική στάση πληρωμών στις 31 Οκτωβρίου!!!!

Εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή η Μαύρη ή Λευκή Αδελφότητα είναι τα αμέσως μετά παρακλάδια των Μαύρων και Λευκών Ιερατείων!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=radWmfd2vCs[/youtube]

Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα!!!! Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας καταστροφικής και ολιγαρχικής!!!! Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας!!!! Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα!!!!

Ας τα δούμε αναλυτικά:

 1) Ανεμοστρόβιλοι , τυφώνες, σεισμοί και τσουνάμι  Στην αρχή φαινόταν σαν μια απροσδόκητη τύχη αλλά τώρα είναι ένα μοτίβο τεχνητό!!!! Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ακραίος συνδυασμό με τον κλιματικό πόλεμο!!!! Πάνω από 10 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν φέτος τις μεθοδευτικές ΗΠΑ!!!! Το Τέξας καίγεται και δυστυχεί μέσα από μια ακραία ξηρασία κάθε χρόνο!!!! Και όπου δεν υπάρχουν πυρκαγιές και ξηρασίες, υπάρχουν πλημμύρες!!!! Αυτή είναι μόνο η αρχή … τους επόμενους 18 μήνες ο καιρός θα γίνει ακόμη περισσότερο αφύσικος, και άμα σας πω σε 5 χρόνια!!;!! Δεν θα το πω θα τα δείτε από μόνοι σας και θα με θυμηθείτε όσοι με διαβάζετε τώρα!!!!

2)  Η σιωπή των μελισσών – Η κατάρρευση των αποικιών των μελισσών συνεχίζει να επιταχύνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική αλλά και σε άλλες ηπείρους!!!! Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό προκαλείται εν μέρει από χημικά φυτοφάρμακα ( και πιθανώς επιδεινώνεται από τα ΓΤΤ ), αλλά η χημική βιομηχανία έχει εμπλακεί σε μία πλεκτάνη συγκάλυψης και άρνησης της αλήθειας, ενώ οι επικονιαστές υποφέρουν μια καταστροφική κατάρρευση του πληθυσμού!!!! Επίσης ένα τρελό και απίστευτο γεγονός τώρα τελευταία είναι ότι είπα ποιο πάνω ότι οι μέλισσες εξαφανίζονται μαζικά λες και άνοιξε η γη και τις κατάπιε χωρίς οι ειδικοί να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση!!!! Αν κάποιος ήθελε ο πλανήτης γη να καταστραφεί θα εξόντωνε την γη από τις μέλισσες και τότε τα πάντα θα σταματούσαν!!!! Γιατί!!;!! Αναρωτηθείτε είναι πολύ απλό!!!!

(http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html )

3)  Η αποτυχία της πυρηνικής επιστήμης – Η καταστροφή στη Φουκουσίμα, στο Τσέρνομπιλ κτλ. κτλ. αποδεικνύει ένα πράγμα: Οι επιστήμονες είναι επικίνδυνα αλαζόνες στο σχεδιασμό των μεγάλων έργων, και δεν λαμβάνουν υπόψιν την τρομερή δύναμη της Μητέρας Φύσης!!!! Η Πυρηνική επιστήμη μας υποσχέθηκε καθαρή, πράσινη ενέργεια – αλλά τώρα μας παράδωσε ένα σιωπηλό, αόρατο δηλητήριο που μολύνει τον πλανήτη μας, και << αυτοί >> το γνωρίζουν αυτό καλά!!!!

4)  Η φαύλη εκδίωξη του Wikileaks ( Γουίκιλικς )- Σε μια εποχή τέτοιας αχαλίνωτης εξαπάτησης, δεν υπάρχει χώρος για την αλήθεια!!!! Έτσι, αυτοί που λένε την αλήθεια (Wikileaks) εκδιώκονται άγρια σαν να είναι εγκληματίες, αλήθεια ξανά ακούσατε τίποτα για αυτούς!!!;;!!! Αναρωτηθείτε!!!!

5)  Η άνοδος του ιατρικού αστυνομικού κράτους – Ο ένοπλες επιδρομές των SWAT Maryanne Godboldo ( Σουάτ Μάριαν Γκόντμπολντο ) στο Ντιτρόιτ είναι μόνο η αρχή!!!! (http://www.naturalnews.com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html ). Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό σύστημα χρησιμοποιεί τα όπλα για να επιβάλει τα εμβόλια και τη χημειοθεραπεία του σε παιδιά και εφήβους σε ολόκληρη την Αμερική αλλά και τον κόσμο όπως είπαμε και ποιο πάνω!!!! Το ιατρικό σύστημα έχει γίνει τόσο εντελώς άχρηστο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο που πρέπει να απειλήσει βάζοντας όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων μόνο και μόνο για να τους “πείσει” να πάρουν το φάρμακο τους!!!! Αυτό το ιατρικό μονοπώλιο επιβάλλεται με τα όπλα και αποτελεί απειλή για την υγεία μας και τις ελευθερίες μας!!!!

6)  Η αύξηση της συχνότητας ελλείψεων των τροφίμων και οι αποτυχίες των καλλιεργειών – Ανακοίνωση για την άνοδο των τιμών των τροφίμων ( να που δεν πέφτουν οι τιμές στα προϊόντα και λέμε τι φταίει )!!!! Αυτό είναι μόνο η αρχή: Οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα ύψη τα επόμενα χρόνια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, την απώλεια των επικονιαστών και την παγκόσμια μόλυνση των καλλιεργειών λόγω των γενετικών τροποποιημένων σπόρων!!!! Οι πραγματικές τροφές γίνονται όλο και πιο σπάνιες στον κόσμο μας!!!! Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε την δημιουργία κήπου στο σπίτι …αλλά είπαμε απαγορεύεται πλέον!!!! Δεν με πιστεύετε!!;!! Ψάξτε στο διαδίκτυο και θα το δείτε, αν και έχω γράψει και γω ανάλογο άρθρο!!!!

7)  Η ανεξέλεγκτη καταστροφή του κόσμου από τις εταιρείες ενέργειας – Το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες ενέργειας καταστρέφουν τον κόσμο μας: Μην ξεχνάτε την εξέδρα Deepwater Horizon ( Ντήπγουοτερ Χοράιζον ) και τη μαζική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού – μια διαρροή η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα και ας λένε ότι την σταμάτησαν!!!! Ακόμη ψεκάζουν Corexit ( Κόρεξιτ και ας έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από τότε στον Κόλπο!!!!).

8)  Η συνεχιζόμενη με γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς μόλυνση του πλανήτη μας – Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο κεφάλαιο κατά την προσεχή κατάρρευση : Η εκτεταμένη γενετική ρύπανση του πλανήτη μας μέσα από τα ΓΤΤ!!!! Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα “διαρρέων γονίδιο” , το οποίο απλώνεται θανατηφόρα, αλλάζει το DNA των τροφίμων στον κόσμο, οδηγεί σε αποτυχίες των καλλιεργειών και δημιουργεί πείνα ( http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html ). Η χρήση των ΓΤΤ είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ότι αποκαλούμε σατανικό!!!! Η ατζέντα 21 πίσω από αυτό είναι καθαρά κακή!!!! Δείτε τι γίνεται στην Πελοπόννησο με τα σκουπίδια σήμερα!!!!

9)  Η τυραννία και τα ποινικά μέτρα καταστολής που στοχεύουν πραγματικά στα τρόφιμα (νωπό γάλα) – Όταν δεν μπορείτε καν να πουλήσετε τρόφιμα από το αγρόκτημα σας στους γείτονές , χωρίς να γίνεται στόχος και να συλληφθείτε από τους αστυνομικούς, κάτι είναι τρομερά λάθος με τον κόσμο ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;!! Αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Αμερική και από πέρυσι και στην Ευρώπη και σιγά σιγά στην Αφρική και Ασία!!!!  Τώρα οι ομοσπονδιακοί στοχεύουν ακόμα και στο νωπό γάλα…. Το ίδιο και στην Ελλάδα για δείτε την τιμή του γάλακτος!!!!ε!;! ( http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html )

10)  Η κλιμάκωση της παραχάραξης της προσφοράς χρήματος – Σε μια αποτυχημένη οικονομική κατάρρευση του συστήματος που πλησιάζει, οι βλακώδεις ηγέτες μπορεί να σκέφτονται μόνο τις “λύσεις” που στην πραγματικότητα επιταχύνουν την δική τους πτώση!!!! Η παραχάραξη χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ ( με την “ποσοτική χαλάρωση” και άλλες πλαστές μεθόδους ) είναι ένα κλασικό σημάδι ότι το τέλος του τρέχοντος συστήματος πλησιάζει!!!! Οι οικονομικές παραφροσύνες είναι προφανές σε όποιον μπορεί να κάνει ακόμα μαθηματικά, για δοκιμάστε το να δείτε!!!!

11)  Η κατακόρυφη πτώση της νοημοσύνης των μαζών – Ένα από τα πιο ανησυχητικά σημάδια ότι είμαστε ήδη στην κατάρρευση είναι η ηλιθιότητα των μαζών!!!!! Τους τρέχουν τα σάλια, βλέποντας το CNΝ, ζόμπι να κυριαρχούν στην τηλεόραση, χωρίς απολύτως καμία αξία για τον κόσμο!!!! Αυτοί είναι οι «ανόητοι καταναλωτές”, οι οποίοι εμβολιάζονται, παρακολουθούν τηλεόραση και τρώνε επεξεργασμένες τροφές καθώς και παστεριωμένο πρόχειρο φαγητό!!!! Στην πραγματικότητα είναι ψυχιατρικοί ασθενείς και πιστεύουν ό, τι η κυβέρνηση τους λέει, ότι έλεγα ποιο πάνω!;! Οι αρχές!!!!! Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, φυσικά, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από την κατάρρευση!!!!

12) Η πλήρης και απόλυτη κατασκευή των mainstream ειδήσεων –Μεγάλο μέρος των mainstream ( Μέηνστρημ ) ειδήσεων είναι εντελώς κατασκευασμένες αυτές τις μέρες: Η αναφορά του Ομπάμα για μακροπρόθεσμη μορφή πιστοποιητικού γέννησης, η είδηση για τον πόλεμο στη Λιβύη, η κάλυψη της οικονομίας και του χρέους των ΗΠΑ … Είναι όλα τόσο εντελώς ψεύτικα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι ένας έξυπνος άνθρωπος, βλέποντας τις ειδήσεις, δεν εκρήγνυται από το γέλιο!!!! Είναι ένα σημάδι της κατάρρευσης ότι οι πηγές των πληροφοριών που επικαλούνται, δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την αλήθεια πια και πρέπει να καταφύγουν σε ύφανση πολιτικά σκόπιμων μύθων για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική έως την τύχη του δολαρίου των ΗΠΑ!!!!

13)  Η συνεχιζόμενη φαρμακευτική ρύπανση του κόσμου μας – Πέρα από την μόλυνση με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τη μόλυνση ακτινοβολιών του κόσμου μας, βιώνουμε και τη μαζική φαρμακευτική μόλυνση του πλανήτη μας. Δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά εργοστάσια , που απορρίπτουν τα προϊόντα τους στα ποτάμια!!!! (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html ), Είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού παίρνει φάρμακα τώρα σχεδόν καθημερινά, και αυτά τα φάρμακα περνούν μέσα από το σώμα τους και καταλήγουν στην παροχή νερού, όπου θα μολύνουν τα ψάρια ( http://www.naturalnews.com/025933.html )!!!! Ακόμη και πέρα από αυτό, τα φάρμακα καταλήγουν ως λυματολάσπη, συσκευάζονται και πωλούνται ως “οργανικό χώμα!!!” (http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html )

14)  Η ραδιενεργός μόλυνση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων –Εδώ είναι αυτό που είναι πραγματικά ύπουλο: Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι πλέον μολυσμένη με το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα!!!! Μας λένε ότι τα επίπεδα είναι “χαμηλά”, αλλά δεν λένε την αλήθεια ότι τα ραδιενεργού καισίου ισότοπα παραμένουν στις τροφές για αιώνες!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ!!;!! Ψάξτε να δείτε αν λέμε αλήθεια ή όχι!!!!

Πώς είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει όταν εκτίθεται συνεχώς σε ακτινοβολίες μέσω αξονικών τομογραφιών, ραδιενεργών τροφίμων, ακτινογραφιών θώρακος, TSA σαρωτών σώματος, ακόμα και μυστικών DHS κινητών X-ray μονάδων που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα με ακτίνες Χ, καθώς περπατάτε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!!!! Γιατί ακόμα αναλογίζεστε πως κάποιος παθαίνει καρκίνο!!;!! Η συνολική επιβάρυνση ακτινοβολίας στην ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει τώρα στο σημείο της υπογονιμότητας της μάζας . Αυτή είναι η πραγματικότητα!!!! Και πράγματι δεν ξέρω τι είδους εξέλιξη θα υπάρχει αυτήν την φόρα!!!! Προσέξτε οποιαδήποτε οντότητα που δεν είναι ένα ζωντανό πρόσωπο!!!! Καμιά κυβέρνηση, κανένα θεσμικό όργανο, καμία εταιρεία έχει ψυχή, ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση!!!! Είναι οι δυνάμεις της οργανωμένης καταστροφής που αποδεκατίζουν αυτά τα πράγματα που είναι προσφιλή, παρέχοντας παράλληλα πράγματα που μας υποδουλώνουν μόνο ή μας βλάπτουν!!!! Προσέξτε την εταιρεία, την κυβέρνηση, το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα γιατί λειτουργεί ως ομάδα πρώτης γραμμής για τον ιδιωτικό τομέα!!!! Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί κάτω από την διακυβέρνηση κάθε θεσμικού οργάνου που υπάρχει μόνο ως ένα φανταστικό κατασκεύασμα που διοργανώθηκε από την προβολή της ανθρώπινης απληστίας!!!! Και να είστε έτοιμοι για την επιτάχυνση της κατάρρευσης!!! Διότι, αν διαβάζετε αυτό, θα είναι το μέλλον της ανθρώπινης φυλής, έτσι πιστεύουν κάποιοι έτσι και γω!!!! Έχετε καθήκον να παραμείνετε ζωντανοί, να κρατήσετε τα γονίδιά σας ανέπαφα, και να συμβάλετε στη δημιουργία της επόμενης κοινωνίας αμέσως μετά την επικείμενη κατάρρευση!!!! Οι συμμαχίες ίσως έρθουν στην μέση της κρίσιμης στιγμής μα μέχρι τότε έχετε τον νου σας και μην πιστεύετε ότι σας σερβίρουν με το έτσι θέλω!!!!

Άμα δεν σας έπεισα με όλα αυτά τότε είστε άξιοι της τύχης σας όπου κάθε μέρα θα τα βλέπετε μπροστά σας από καταρρεύσεις οικονομιών, πολέμων, επιδημιών, κτλ. κτλ.!!!! Εσείς τώρα που διαβάσατε αυτό σιγουρά κάποια στιγμή θα κάνετε κάποια συζήτηση για όλα αυτά κάπου θα λέτε την γνώμη σας και κάποιοι θα συμφωνούν κάποιοι άλλοι όχι!!!! Με αυτούς που δεν θα συμφωνείτε αφήστε τους να λένε ότι θέλουν είναι μαέστροι στο να δικαιολογούν όλες αυτές τις μυστικές φονικές εταιρίες εσείς μέσα σας θα ξέρετε!!!!

Μέχρι την επόμενη φόρα όπου και θα επανέλθω με ποιο πολλά ντοκουμέντα και αποδείξεις να είστε πάντα καλά!!!! Προσπαθήστε το αντίθετο!!!! Από όλα αυτά που επιβάλουν προτού είναι αργά!!!! Να είστε πάντα καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


8 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ!!!!

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΜΑΝ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΘΡΟ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

  1. ΚΟΡΦΗ!!!!

   ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!

   ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΓΓΗΛΕ Η ΟΧΙ!;! ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!;!

   ΘΑ ΣΕ ΖΟΡΙΣΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. Καλησπερα Σαμανε Λυκαωνα!Ελληνα!πατριωτη!Πατερα!αδελφε!
  Καλησπερα σε ολους τους απανταχου αδελφους μας ΛΥΚΑΩΝΕΣ!
  Διαβαζουμε οτι μοιραζεσαι μαζι μας και πιστεψε με φιλε μου μια μεγαλη μελαγχολια,
  μια μεγαλη πιεση,μια μεγαλη αναγκη να κανουμε κατι μας κυριευει ολους μας!
  Θαρρεις οτι κουβαλαμε ολοι μας μας ενα βαρος πανανθρωπινο…
  Θελω να πολεμησω τους Δρακονιανους!και ας μην εχω ελπιδα καμια απεναντι τους.
  Θελω να πολεμησω οτι χειραγωγει τους συνανθρωπους μου,εμενα.
  Θελω να πολεμησω οτι καταστρεφει την Μανα Γη.
  Θελω να πολεμησω οποιον καταστρεφει τα Δαση μας,τα αγρια ζωα,οποιον μολυνει
  οτι ειναι ιερο και ομορφο σε αυτον τον πλανητη.
  Οτι μας ελεγαν τα αδερφια μας οι Ινδιανοι τοτε πριν πολλα χρονια σε μας τους λευκους!
  Θα δρω το τροπο!θα βρω καποτε αν ειμαι αξιος τους παλιους συμμαχους!τα παλια αδελφια!
  θα βρω αν ειμαι αξιος ολους εκεινους που γνωριζουν και ξερουν τον εχθρο!ολους εκεινους
  που ειναι ανθρωποι και θελουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
  Ευχαριστουμε φιλε μου που υπαρχεις.

 3. ΣΑΜΑΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΠΩΣ; ΠΑΡΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΜΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ. ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΗΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΞΕΙ ΠΤΟΧΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
  ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ; ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΦΟΒΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ;. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΙΑ.
  ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; ΒΕΒΑΙΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ. ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΑΝΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΙΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΣΙΞΕΙ.
  ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ; ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ.
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
  ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝΩ Η ΛΕΥΚΗ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ. ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ Η ΛΕΥΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΜΑΥΡΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ. ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;

  1. teacher!!!!!

   ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ!!!! ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ!!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!;!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!;;!!

   ΕΛΠΙΖΩ …ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΝΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Συγχαρητήρια για το άρθρο σου. Μάζεψες όλες τις πληροφορίες και τις παρουσίασες. Απλά θα ήθελα να προσθέσω τι έδειξε και ο πρών Κυβερνήτης στην Μινεσότα των ΗΠΑ Jesse Ventura στην εκπομπή που έκανε Conspiracy Theory. Υπόγειες πόλεις, εκατομύρια πλαστικά φέρετρα της ΦΕΜΑ, που δείχνουν ότι ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο και μαζικούς θανάτους. Ακόμα στο τελευταίο βιβλίο του Inferno ο Dan Brown περιγράφει για μια μυστική οργάνωση όπου φτιάχνει ένα ιό ο οποίος αφήνετε σε μια συναυλία που γίνετε στην Κωνσταντινούπολη (τυχαίο;)που μεταδίδετε μέσω του αέρα, και ο ιος αυτός προσβάλει την δύνατότητα αναπαραγωγής του ανθρώπου. Στόχος να μειώσει και να ελέγξει τον παγκόσμιο πλυθησμό…έχω στην βιβλιοθήκη μου όλα τα βιβλία του πιο πάνω συγγραφέα και μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία.

  Το παράδοξο είναι το πως έχουν γεμίσει με όλα αυτά τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών την Ευρώπη, οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι όπου οι πλειονότητα από αυτούς ζει σε βάρος του ντόπιου πλυθησμού των χωρών που μεταναστεύουν όπως σε Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία για να αναφέρω μερικές χώρες ενώ σε αυτούς κανένας περιορισμός δεν υπάρχει στις γεννήσεις. Ίσως γιατί τους θεωρούν αναλόσιμους γιατί σε λίγα χρόνια όχι μόνο η Ελλάδα θα αλλιωθεί αλλά και μεγάλο μέρος της Ευρώπης θα αντικατασταθεί με αμόρφωτους όπου ο έλεγχος τους θα είναι πιο εύκολος. Το θέμα είναι μήπως τελικά τους έρθει μπούμερακ τους Νεοταξιτες και τελικά αυτά τα εκατομμύρια τον λαθρό που γέμισαν την Ευρώπη οδηγήσουν σε ένα θρησκευτικό αιματοκύλισμα τον κόσμο, που καθόλου παράξενο να είναι αυτός ο στόχος τους.

  Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, ο κόσμος πρέπει να ξυπνησει, Από πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να είχε αμφιβολίες για τον κόσμο αυτό και για το ποιοί είναι αυτοί που Κυβερνούν, Όταν είμουν 13 ετών διάβασα το βιβλίο – Εναλλακτική Λύση 3…αυτό ήταν το βιβλίο που μου άνοιξε τις πύλες εξερεύνησεις, Δυστυχώς ο κόσμος είναι κλειδωμένος με τα τόσα προβλήματα που του φόρτωσαν και δεν έχει χρόνο να σκεφτεί, αφού μας έκαναν για το μόνο που να μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως να επιβιώσουμε από τους φόρους που μας επιβάλλουν και να αγωνιζόμαστε για το αν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τον άρτον τον επιούσιον στην οικογένεια μας. Φυσικά και ο λίγος χρόνος που μας άφησαν, ελέγχεται και αυτός από τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ, όπου μας σερβίρουν σκουπίδια και αποβλακώνουν τις μάζες. Πολλές φορές μιλώ με διάφορα άτομα και όταν τους πω για την Ατζέντα 21 χαμογελούν!!! Πολλοί λεν δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ζουμε σε άλλες εποχές τώρα. Και τους ρώτω, πως άλλαξαν τα πράγματα, όταν μέσα σε 100 χρόνια είχαμε, Α Παγκόσμιο πόλεμο με θύματα πάνω από 20 εκατομμύρια, μετά την Ισπανική γρίπη που σκότωσε πάνω από 22 εκατομμύρια, στο μεσοδιάστημα του Β Παγκόσμιου είχαμε γενοκτονίες από Τούρκους, Μπολσεβίκους, που μιλάμε για τουλάχιοστον άλλα 20 εκατομμύρια νεκρούς, μετά έχουμε τον Β Παγκόσμιο, άλλα 65 εκατομμύρια και ακόμα πιστεύετε ότι δεν θα γίνει ξανά το ίδιο;;;

  Αν απλά, σταματήσουν οι παράλογοι εξοπλισμοί ο κόσμος μπορεί να ζήσει με ευημερία. Όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια που ξοδεύουν για όπλα αν τα έδιναν για ανάπτυξη η γη θα ήταν ένας παράδεισος, Φυσικά γνωρίζουμε ότι αυτοί που ελέγχουν τον Πλανήτη μας δεν θα επιτρέψουν να γίνει αυτό, εκτός εαν ο κόσμος ξυπνήσει και δει πραγματικά τι συμβαίνει γύρω του….

  1. Morfeas!!!!!

   ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΜΕΣ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!! ΟΜΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΙΟΣΕΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ!!!! ΜΕ ΠΟΙΚΗΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕΣ…..ΑΠΛΟΣ ΜΑΖΕΨΑ ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ…..ΠΕΡΙΜΕΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΚΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση