ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!;!!ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΝΤΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΡ ΧΙΡΑΜ ΣΤΗΒΕΝΣ ΜΑΧΙΜ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!;!!ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΝΤΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΡ ΧΙΡΑΜ ΣΤΗΒΕΝΣ ΜΑΧΙΜ!!!!

 William CanteloΟ William Cantelo ( Γουίλλιαμ Καντέλο )!!!!

Η ιστορία του William Cantelo και του Sir Hiram Stevens Maxim ( Σερ Χιράμ Στήβενς Μαξίμ ) παραμένει ένα ανεξήγητο μυστήριο, με απόδειξη της υπαρκτής τηλεμεταφοράς , διπλή ζωή, και τη διαφθορά.

Ο Γουίλλιαμ Καντέλο και οι περίεργες  εφευρέσεις του:

Ο Γουίλιαμ Καντέλο ισχυρίστηκε ότι γεννήθηκε γύρω στο 1838 στο Isle of Wight ( Ίσλε οφ Γουάιτ )!!! Ήταν ένας προηγμένος μηχανικός ο οποίος ανέπτυξε πολλά παράξενα και μη αναγνωρισμένα αντικείμενα από κανέναν στη δεκαετία του 1870!!!!

Τις εφευρέσεις του, που είχε στην κατοχή του τις πωλούσε σε ένα κατάστημα << περίεργων αντικειμένων ) στην γαλλική οδό στο Σαουθάμπτον!!!! Εκείνη την εποχή ήταν επίσης ο ιδιοκτήτης του Old Tower Inn ( Όλντ Τάουερ Ινν )!!!! Κάτω από μια παμπ ήταν ένα τούνελ όπου ο Καντέλο διέμενε και πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου του, μετατρέποντάς το σε ένα υπόγειο εργαστήριο!!!! Όσοι είχαν επισκέφθηκαν αυτό το εργαστήριο είχαν ισχυρισμούς  ότι είχαν δει << περίεργα μηχανήματα όπου έβγαζαν λευκό φως >>  και άκουγαν από κάποια άλλα << βουητά σαν  σφαίρες όπλων >> αλλά  και << περίεργα όπλα >> τα οποία άλλα << έβγαζαν ακτίνες που έλιωναν ως και ατσάλι και άλλα όπου με τον ήχο που έβγαζαν έσπαγαν τούβλα και γυαλιά!!!! >>.

Επίσης κάποιοι άλλοι πρόσθεσαν ότι Καστέλο έμπαινε συχνά στο αυτοσχέδιο τούνελ που είχε φτιάξει , και τον ξανά έβλεπαν μετά από μέρες ή ακόμα και βδομάδες!!!!

Ο Καντέλο χρησιμοποιούσε τη σήραγγα κάτω από το Όλντ Τάουερ Ινν για τα πειράματά του, όπου και συνέχισε αργότερα με τους δύο γιους του, όπου και αυτοί ήταν σαν τον πατέρα τους μηχανικοί!!!! Οι ντόπιοι είχαν καταγγείλει στις αρχές ότι άκουγαν θορύβους που προέρχονται από την περιοχή, αλλά παρόλα αυτά η οικογένεια κράτησε την εργασία τους ένα καλά φυλαγμένο μυστικό!!!!

Στις αρχές του 1880 ο Καντέλο ανακοίνωσε ότι είχε αναπτύξει ένα πρωτοποριακό πολυβόλο το οποίο και του απέφερε πολλά χρήματα!!!!

 Μια περίεργη εξαφάνιση:

Τα σχόλια της εποχής διαφέρουν ως προς τα πραγματικά γεγονότα της εξαφάνισης του Καντέλο το 1880!!! Μερικές εκθέσεις της αστυνομίας αλλά και ιδιωτικών ντετέκτιβ λένε ότι πήγε για διακοπές ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ χωρίς κανείς να ξέρει τι έχει γίνει!!!! Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι τον είχαν δει για τελευταία φορά στην είσοδο της σήραγγας του, και εξαφανίστηκε μέσα σε ένα σύννεφο καπνού και λάμψη περίεργων φώτων!!!!

Υποστηρίζεται επίσης ότι ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων του Καντέλο είχε μεταφερθεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό μετά την εξαφάνισή του!!!

Οικογένεια του Καντέλο προσπάθησε να βρει τον Γουίλλιαμ αλλά χωρίς επιτυχία!!!! Χρησιμοποιήθηκε ιδιωτικός ντετέκτιβ ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον είχε εντοπίσει κάπου στην Αμερική, αλλά δεν μπορούσε να βρει τίποτα περισσότερο ή να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για αυτά τα οποία έλεγε!!!!

Χιράμ Μαξίμ Στήβενς

Ο Σερ Μαξίμ και το όπλο του!!!!

Ο εφευρέτης Χιράμ Μαξίμ Στήβενς:

Ο Χιράμ Μαξίμ Στήβενς ήταν ένας Αμερικανός εφευρέτης ο οποίος εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1881, που ισχυριζόταν ότι ήταν 41!!!! Έφερε μια σειρά από νέες και μυστηριώδεις εφευρέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωτοποριακή πολυβόλου!!!! Το λεγόμενο Maxim Gun ( Μαξίμ Γκάν ) – το  πρώτο φορητό, πλήρως αυτόματο όπλο στον κόσμο!!!!

Ο ίδιος είχε υποβάλει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μηχανικές συσκευές, όπως το φλογοβόλο , τις γνωστές ποντικοπαγίδες, πιστολάκι για μπούκλες για τα μαλλιά, αντλίες ατμού, και πολλά περισσότερα!!!!

Ο ίδιος είχε εφεύρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα, παρέχοντας πειστικά στοιχεία!!!! Μάλιστα πειραματίστηκε με μηχανοκίνητο αεροπλάνο , πολύ πριν υπάρξουν αεροπλάνα με μηχανές και είχε υποβάλει τα επίσημα σχέδια και έγγραφα υποστηρίζοντας ότι είχε αναπτύξει μια τεχνολογία τηλεμεταφοράς!!!!!!

Όμως εδώ γίνεται κάτι το παράξενο όπως θα δούμε παρακάτω, ο Καντέλο και ο Μαξίμ ήταν ο ίδιος άνθρωπος!!!!

1

Οι φωτογραφίες όπου δείχνουν ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος!!!!

 

Οι γιοι του Καντέλο είχαν δει σε μια φωτογραφία τον Μαξίμ, του οποίου η ομοιότητα με τον πατέρα τους  ήταν ίδια και απαράλαχτη, τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ήταν ακόμα ζωντανός και είχε αλλάξει ταυτότητα και χώρα!!!! Περιγραφές του όπλου ήταν επίσης παρόμοιες με εκείνες που είχαν δουλέψει μαζί με τον πατέρα τους και έθεσαν ως στόχο να το διερευνήσουν!!!!

Οι γιοι του Καντέλο προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τον Μαξίμ, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε καμία σχέση μαζί τους, υποστηρίζοντας με επιστολή του ότι ήταν από την Αμερική και αλλά δεν ήταν από  το Ίσλε οφ Γουάιτ!!!! Αυτό οδήγησε τους γιους του να πιστεύουν ότι ο Μαξίμ ήταν στην πραγματικότητα ο Πατέρας τους, καθώς κανείς δεν εκτός από την άμεση οικογένεια του ήξερε ότι προέρχονταν από το Ίσλε οφ Γουάιτ!!!! Ο ίδιος αρνήθηκε να συναντηθεί με τα αγόρια και αυτό δεν έγινε ποτές!!!!

 Η τηλεμεταφορά:

Με πολύ καλά στοιχεία που να υποστηρίζουν την προηγούμενη ζωή του στις ΗΠΑ μαζί με τα χαρτιά του, ισχυριζόμενοι για τον πατέρα τους ότι είχε αναπτύξει έναν τρόπο για να μεταφερθεί από το ένα μέρος στο άλλο – οι γιοι του λέγανε για τον πατέρα τους ότι ζούσε μια διπλή ζωή, και ότι τηλεμετέφερε τον εαυτό του προς τα πίσω και προς τα εμπρός στο χρόνο ότι ώρα ήθελε εκείνος!!!!

 Ανεξήγητη:

Το BBC έψαξε να βρει την ζωή του Μαξίμ αλλά διερεύνησε και την εξαφάνιση του Καντέλο!!!! Ανακάλυψε ότι Ο Μαξίμ είχε παραπονεθεί για έναν άνθρωπο που τον υποδύθηκε στην Αμερική κάποια στιγμή!!! Έδειξε επίσης μια φωτογραφία του Καντέλο δίπλα στο πολυβόλο ονόματι Royal Armouries ( Ρόαγιαλ Αρμόριες , ο οποίος δήλωσε ότι το όπλο φαίνεται να είναι ακριβώς το ίδιο με το όπλο το δικό του!!!!

Ένας εμπειρογνώμονας του προσώπου που έκανε σύγκριση με τις εικόνες του Καντέλο και του Μαξίμ τόνισε ότι υπήρχαν κάποιες ορατές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά και κάποιες ομοιότητες. Αυτό συγκρίνετε το μόνοι σας!!!!

Η ιστορία είναι πολύ περίεργη από μόνη της!!!! Αν και δόθηκε εκείνη την εποχή πολύ μεγάλη ένταση από θέμα ερευνών ξαφνικά όπως είχε ξεκινήσει έτσι και έκλεισε από πλευρά κυβερνητικών αρχών!!!! Διότι οι γιοι του δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί του!!!! Ανεξάρτητοι ερευνητές εκείνης της εποχής ψάχνοντας το περίγυρο του εκτός της οικογένειας του έκαναν λόγο κάποιοι ότι τους είχε μιλήσει για ταξίδια όπου είχε κάνει στον πλανήτη Άρη, Σελήνη, και Αφροδίτη όπου και κατοικούνται υπογείως!!!! Για τον Άρη και την Αφροδίτη είχε κάνει λόγο ότι κατοικούνταν από ευφυή όντα που έμοιαζαν σαν τους ανθρώπους εδώ στην γη με απλές παραλλαγές ενώ για την Σελήνη έκανε λόγο για ανθρώπους σαύρες όπου και μετά δυσκολίας κατάφερε και διέφυγε από εκεί όπου και δεν ξανά πήγε διότι φοβήθηκε πάρα πολύ!!!!

Ένας γνωστός του ονόματι Μαθούς Πρίσλεϊ έκανε λόγο ότι τα σχέδια της μηχανής της τηλεμεταφοράς τα είχε πουλήσει στις στρατιωτικές αρχές της χώρας του και από εκεί είχε κάνει την διάσημη περιουσία του και όχι από το πολυβόλο!!!! Μετά από όμως από την πώληση των σχεδίων της μηχανής τηλεμεταφοράς όπου την είχε ονομάσει << μηχανή πλοήγησης χρόνου >> λέει ο Μάθιου ότι τον έψαχναν άνδρες της κυβέρνησης όπου δήλωναν κάτι σαν μυστικοί πράκτορες!!!! Ήταν όμως παράξενοι ψηλοί 2 μέτρα ύψος και το δέρμα τους ήταν πολύ έντονα λευκό!!!! Φορούσαν πάντα μαύρα ρούχα και καπέλο της εποχής το ίδιο χρώμα!!!! Μετά από αυτό ο Καντέλο εξαφανίζεται!!!!

Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία επίσημα για την ζωή του εκτός από θεωρίες όπου έχουν να κάνουν με ταξίδια στο διάστημα και στην Μέση Γη χωρίς όμως να είναι απαραίτητα αλήθεια εφόσον αυτά ξεκίνησαν να λέγονται το 1990 και όχι από κατά αξιωμένα άτομα ή γνωστά του!!!!

Όπως και να έχει εκείνη την εποχή δεν ήξεραν τίποτα για την τηλεμεταφορά ούτε καν σαν φαντασία των κόμικς από όπου και ξεκίνησε να υπάρχει!!!! Το όλο θέμα δείχνει να είναι αληθινότατο με πολύ περίεργες πτυχές όπου έχουν φιμώσει τόσο οι αρχές των ΗΠΑ όσο και οι αρχές στην Μεγάλη Βρετανία!!!!

Αν όμως κάποιος ψάξει τις ζωές τους και των δυο θα βρει πάρα πολλές ομοιότητες και είναι ένα από τα θέματα στο διαδίκτυο το οποίο δεν αναφέρει πάρα πολλά πράγματα!!!! Επίσης και σαν ιστορία αν το ψάξει κάποιος δεν θα βρει πάρα πολλά πράγματα όπου το κάνει ακόμα ποιο περίεργο!!!! Όσο για τους γιους του δεν κατάφεραν χωρίς τον πατέρα τους να προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω οι κάποιες άλλες εφευρέσεις!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


2 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!;!!ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΚΑΝΤΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΡ ΧΙΡΑΜ ΣΤΗΒΕΝΣ ΜΑΧΙΜ!!!!

 1. Καλησπέρα , πολύ ενδιαφέρον το άρθρο αλλά εχω μια ερώτηση , αν κατάφερε να τηλεμεταφέρετε στη Σελήνη στον Αρη και την Αφροδίτη πως κατάφερνε βιολογικά να μένει ζωντανός απο την έλληψη οξυγόνου σε αυτούς τους πλανήτες?

  1. Platwnas-7!!!!

   ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση