Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑ!!!!

Η Αγγλίδα Polly Neti είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι όπως όλα τα άλλα , μόνο που το αίμα της είναι κυανό.

Όταν γεννήθηκε, το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά. Όταν μάλιστα ρώτησαν γιατί το αίμα της είναι μπλε; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: Υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ώστε να αλλάξει χρώμα το αίμα ήταν το αντισυλληπτικό που έπαιρνε η μητέρα του κοριτσιού αρκετά χρόνια προτού μείνει έγκυος.

Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:
« Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (κυανό αρχ. Ελληνικά= μπλε). Ο σίδηρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό, χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου ».

Αυτό όμως που δεν εξήγησε ο καθηγητής είναι γιατί ενώ εκατομμύρια γυναίκες παίρνουν αρκετά χρόνια αντισυλληπτικά το αίμα των παιδιών που αποκτούν γιατί δεν είναι κυανό!;!

 Οι επιστήμονες εξηγούν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης.

Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα « κανονικά » πεθαίνουν τα « μετατρεπόμενα » μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.

Που πήγε ο όρος της αιματολογίας ότι οτιδήποτε ανατρέψει την συμβατικότητα του αίματος θα είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο!;!

Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία.

Μια και είναι έτσι όπως τα λένε γιατί δεν εμβολιαζόμαστε όλοι με χαλκό ώστε να μην ξανά αρρωστήσει κανένας από εμάς!;!

Αποδεικνύεται ότι η έκφραση « μπλε αίμα »  είναι ένα σημάδι της ευγενικής καταγωγής δεν είναι τυχαία. Ορισμένοι από τους ευγενείς ιππότες, των πρώτων αρχαίων ευγενών οικογενειών είχαν όντως μπλε αίμα. Ήταν λόγω της πανοπλίας τους και του χαλκού της.

Θα μας τρελάνουν!!!! Τότε γιατί οι ανθρακωρύχοι που εξορίζουν καθαρό χαλκό δεν έχουν μπλε αίμα!;! Ακόμα και άνθρωποι που δουλεύουν στην δημόσια ηλεκτρική εταιρία ΔΕΗ που έχουν να κάνουν με τόνους από χαλκό γιατί δεν αλλάζει χρώμα το αίμα τους!;!

Σύμφωνα με τον καθηγητή, το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε αίμα δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα.

Γιατί δεν ανάφεραν τι τύπο αίματος έχει η κοπέλα αυτή!;! Πως μπορεί να εξελιχτεί το αίμα!;! Από μόνο του!;! Είναι και αυτό σαν την εξέλιξη του πιθήκου προς τον άνθρωπο!;! Αν είναι έτσι γιατί όλα τα είδη των πιθήκων, χιμπατζήδων, γορίλων δεν έχει εξελιχτεί όλα αυτά τα εκατομμύρια χρόνια!;!

Ο διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του Μεμόριαλ νοσοκομείου στην Νέα Υόρκη όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη μας για το τι έχει να πει για το κυανό αίμα είπε:

<< Είναι μια κατάσταση η οποία είναι ακόμα υπό έρευνα όσο μας επιτρέπετε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι για κάποιο λόγο τα άτομα αυτά γεννιούνται με το κυανό χρώμα στο αίμα τους. Υπάρχουν αναφορές από την αρχαιότητα αλλά μόνο για βασιλείς ή τους στενούς συγγενείς τους. Σήμερα υπολογίζεται ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχουν γύρω στις 11.000 χιλιάδες άτομα με το τύπου αυτού του αίματος. Μόνο θεωρίες μέχρι τώρα μπορούμε να κάνουμε γιατί και για το πώς μια συγκεκριμένη απάντηση το γιατί δεν μπορούμε να την δώσουμε>>.

Στην ερώτηση του συνεργάτη μας αν πρόκειται για εξωγήινους του είπε γελώντας:

<< Έχετε εξετάσει κανέναν εξωγήινο  ή ξέρετε κανέναν που να έχει εξετάσει κάποιον εξωγήινο και να ταχτοποιεί ότι έχει κυανό αίμα; Εγώ προσωπικά δεν ξέρω….. >>.

Τι να είναι άραγε η αλήθεια; Ίσως να το μάθουμε στο μέλλον ίσως και όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!3 σκέψεις στο “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑ!!!!

  1. ΦΙΛΕ Searcher!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ << ΚΑΠΟΙΟΙ >< ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!! ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ......ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΡΟ ΑΙΜΑ!!!! Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΛΙΘ.....ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ......!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. Σαν είδηση το είχα δει και παλιότερα, αλλά τα ερωτήματα που θέτεις είναι το κυριότερο!

    Γνώμη μου είναι πως το προηγούμενο γένος, το 4ο, είχε αφήσει απογόνους οι οποίοι και αυξάνονται και πάλι. Φυσικά δεν αποκλείω και την περίπτωση πειραμάτων από κάποιους που βρήκαν ίχνη γενετικού υλικού από αυτή τη γενιά και παίζουν για άλλη μια φορά παιχνίδια.
    Απαντήσεις ή τουλάχιστον κατευθύνσεις θα μας έδινε έρευνα για το αν όντως οι περιπτώσεις αυτές έχουν πραγματικούς γονείς με ερυθρό αίμα ή όχι! Το ότι το ψιλο – αποδέχονται έτσι απλά πάντως μοιάζει με προσπάθεια εκτόνωσης της σημασίας του γεγονότος.

    Και κάτι άσχετο με το παρόν θέμα αλλά επειδή έβλεπα κάτι βίντεο στο internet και σε κάποιο από αυτά αναφέρθηκε ότι η Λευκή και Μαύρη αδελφότητα έχουν έρθει σε συμφωνία, αυτό είναι διαφορετικό από τα ιερατεία;; Επίσης πως η Λίλιθ (;;;) έχει την αδελφότητα της αλήθειας;!; Πιθανών θα κατάλαβες από που τα είδα αλλά αν μπορείς να πεις κάτι περί αυτών ή να με παραπέμψεις σε παλαιότερα άρθρα χωρίς να σε φέρω σε δύσκολη θέση θα με βοηθούσες.

Αφήστε μια απάντηση