ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ( !!;!! ) ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 250.000.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ( !!;!! ) ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 250.000.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

 

microchip in stone

 
250 εκατομμύρια χρόνια πριν ένας προηγμένος πολιτισμός κατοικούνταν στην Γη μας ή πρόκειται για έναν εξωγήινο πολιτισμό που είχε επισκεφτεί την γη μας!;!

Πριν από λίγες ημέρες, ορισμένοι Ρώσοι επιστήμονες, στην περιοχή Ροστόφ, έγιναν οι πρωταγωνιστές μιας απίστευτης ανακάλυψης: ανακαλύφθηκε μια πέτρα με ένα μικροτσίπ απολιθωμένο που χρονολογείται πριν 250.000.000 χρόνια!! Σύμφωνα με τους επιστήμονες η πέτρα αυτή θα σήμαινε ότι πριν 250 εκατομμύρια χρόνια ένας άγνωστος πολιτισμός κατοικούνταν στην Γη μας ή κάποιος εξωγήινος πολιτισμός έχει επισκεφτεί την γη μας!;! Είναι μια ανακάλυψη παρατραβηγμένη και φανταστική!;! Δεν νομίζω.

microchip in stone 1

Αυτή η πέτρα ανακαλύφθηκε από τον Victor Morozov ( Βίκτορ Μοροζόφ ), όπου είναι ένας ντόπιος ψαράς στη ρωσική πόλη του Labinsk ( Λαμπίνσκ στην περιοχή Κρασνοντάρ. Οι ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία ενός μικροτσίπ στο εσωτερικό της πέτρας, αναφέροντας ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συσχετιστούν με τις εφευρέσεις της ανθρωπότητας!!

microchip in stone

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AWp6500bGKk[/youtube]

microchip in stone 2

Επίσης, σχετικά με την επιφάνεια της πέτρας βρέθηκε ένα θραύσμα μιας τεχνολογίας προηγουμένως άγνωστη στην επιστήμη!! Αυτή η συγκλονιστική ανακάλυψη επιβεβαιώνει την θεωρία ότι, ήδη εκείνη την εποχή, ένας προηγμένος πολιτισμός έζησε στη Γη!! Μιλάμε για ένα λαό τόσο προηγμένο που είχε αναπτύξει υψηλή τεχνολογία!;! Η για εξωγήινο πολιτισμό!;!

Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι στο εγγύς μέλλον, ίσως αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύπαρξη αυτού του πολιτισμού. Εδώ θέλω να πω αυτά που αναφέρει ο καλός φίλος ερευνητής Saman Lycan και όλοι το χλευάζουν όταν τα αναφέρει!!

Λέει λοιπόν:  Λέει ότι η γης είχε τεράστιους πολιτισμούς εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια, άγνωστα σε εμάς και ότι η γη έχει καταστραφεί 15 φορές στο παρελθόν από πυρηνικούς πολέμους!!

Διαβάστε το άρθρο του περί πυρηνικούς πολέμους στην αρχαιότητα και στο παρελθόν της γης ΕΔΩ!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


2 σκέψεις στο “ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ( !!;!! ) ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 250.000.000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση