ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!

Το να μιλάει κάποιος για τους απέθαντους χωρίς στοιχεία και να λέει ότι υπάρχουν δεν γίνεται και τόσο πιστευτός από τον πολύ κόσμο, μα πολλές φορές ο περίγελος!! Τι γίνεται όμως όταν υπάρχουν αποδείξεις τρανταχτές σαν και αυτές που θα σας περιγράψω σήμερα!;! Και πάλι οι ποιο πολλοί δεν θα πειστούν και θα πουν ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Μα και για κάτι άλλο να πρόκειται όπου δεν είναι ανθρώπινο τότε έχουμε να κάνουμε με κάτι όπου αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι μας στην γη!! Μα αυτό το κάτι άλλο θα πρέπει να είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους ώστε να το καρφώνουν μέσα στους τάφους που τους έβαζαν!! Για να δούμε λοιπόν:

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα αρχαίο τάφο στο εργοτάξιο ενός αυτοκινητόδρομου κοντά στο Gliwice στην Πολωνία , βρέθηκαν μπροστά σε μια σκηνή που θα μπορούσε να ήταν από ταινία τρόμου : ενας σκελετός ανθρώπου(!;! ) όπου ήταν καρφωμένος στο έδαφος!!

Θαμμένα στο έδαφος ήταν τα σκελετικά υπολείμματα ανθρώπων των οποίων τα κεφάλια ήταν κομμένα και αποκομμένα από το υπόλοιπο το οποίο είναι μια αρχαία Σλαβική ταφική πρακτική για τους ύποπτους βρικόλακες , με την ελπίδα ότι αποκεφαλισμός θα τους απέτρεπε από την ανάσταση τους!

Αλλά αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη στην Πολωνίας δεν είναι η πρώτη. Αρκετές είναι οι φορές όπου αρχαιολόγοι έχουν σκοντάψει επάνω τους τάφους εκείνων που πιστεύονταν ότι είναι ζόμπι ή Βουρβούλακες!!

VAMPIR 2

VAMPIR 1 Το βαμπίρ από την Πολωνία!!

 

Εδώ έρχεται η επιστήμη να μας αναφέρει μερικά στοιχεία για το θέμα.

Πως να θάψετε τους << Απέθαντους >>

Οι ερευνητές έχουν αναφερθεί σε ύποπτες ταφές βαμπίρ τόσο στο Παλαιό Κόσμο όσο και το Νέο Κόσμο.

Στη δεκαετία του 1990 , ο αρχαιολόγος Hector Williams ( Χέκτορ Γουίλιαμς ) του University of British Columbia ( Γιουνιβέρσιτι οφ Μπρίτις Κολούμπια ) και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν έναν ενήλικο αρσενικό σκελετό του οποίου το σώμα είχε ταφεί στο έδαφος σε ένα νεκροταφείο του 19ου αιώνα στο ελληνικό νησί της Λέσβου.

<< Όποιος τον έβαλε εκεί πέρασε οκτώ ιντσών αιχμές σιδήρου στο λαιμό του, στον πύελο και τον αστράγαλο. Ήταν , επίσης, σε ένα βαρύ, αλλά σχεδόν εντελώς σάπιο ξύλινο φέρετρο  >>, λέει ο Ουίλιαμς, << ενώ οι υπόλοιποι τάφοι ήταν απλά σκεπασμένοι με φύλλα στη γη >>. Προφανώς , κάποιος δεν ήθελε ο άνθρωπος να ξεφύγει από τον τάφο. Όταν οι ανθρωπολόγοι μελέτησαν τον σκελετό, ανέφεραν ότι:  δεν βρήκαν τίποτα ιδιαίτερα ασυνήθιστο γι’ αυτόν.

Πιο πρόσφατα, μια αρχαιολογική ομάδα υπό την εποπτεία του ιατροδικαστή και ανθρωπολόγου Matteo Borrini ( Μάτεο Μπορίνι ) του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας ήρθε στην επιφάνεια μια άλλη ταφή βαμπίρ στο ιταλικό νησί της Lazzaretto Nuovo ( Λαζαρέττο Νουόβο ). Στην περίπτωση αυτή , το σώμα αποδείχθηκε ότι το σώμα άνηκε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα , που προφανώς ενταφιάστηκε με ένα τούβλο στο στόμα – μια μορφή εξορκισμού που ασκούταν σε ύποπτα βαμπίρ στην Ιταλία.

vampir lazzaretto nuovo Το βαμπίρ του νησιού Lazzaretto Nuovo!

Δείτε όμως και αυτό το βίντεο από την Βουλγαρία και από διάφορα μέρη όπου έχουν βρεθεί παράξενοι σκελετοί με ταφική διαδικασία όπως τα βαμπιρ και κρίνεται μόνοι σας!! Πριν βιαστείτε να πείτε οτιδήποτε να ξέρετε ότι οι σκελετοί είναι πέρα για πέρα αληθινοί και εκτίθενται προς το κοινό στο μουσείο φυσικής ιστορίας της Σόφια!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJJvQxflfdY[/youtube]

vampir 3

vampir 4 Το περίφημο βαμπίρ του πειρατή από την Σωζόπολη στο μουσείο πλέον!!

vampir 5 Άλλη μια φωτογραφία από την Σωζόπολη!!

vampir 6 Βαμπίρ σε τάφο που ανοίχτηκε στην Βουλγαρία όπου ανήκει σε έναν από τους 1000 τάφους με βαμπίρ που έχουν βρεθεί στην χώρα!!

vampir 7Άλλος ένας σκελετός από βαμπίρ από την Βουλγαρία όπου βρέθηκε καρφωμένος!! Παρατηρήστε την γνάθο του…. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι δεν ανήκει σε κάποια γεννητική μετάλλαξη ή σε κάποια παραμόρφωση εκ γενετής της γνάθου!!

vampir 8Άλλος ένας σκελετός 700 ετών από την Βουλγαρία!! Παρατηρήστε τον καλά και θα ξαφνιαστείτε!!

Στη δεκαετία του 1990 , οι αρχαιολόγοι που εργάζονται σε ένα μικρό νεκροταφείο του 18ου και 19ου αιώνα στην περιοχή Griswold ( Γκρίςγουολντ ) ,του Κονέκτικατ , ήρθαν μπροστά σε ένα πολύ ασυνήθιστο θέαμα :ο τάφος που άνηκε σε κάποιον ο οποίος υπολογίζεται πως ήταν περίπου 50 ετών του οποίου το κεφάλι είχε αποκεφαλιστεί και είχε τοποθετηθεί πάνω από τα κόκαλα του τα οποία ήταν σε διάταξη χιαστί.

Μετά την εξέταση οι ανθρωπολόγοι συμπέραναν ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει από φυματίωση. Όσοι πάσχουν από αυτή τη μολυσματική ασθένεια γίνονται χλωμοί, και χάνουν βάρος – χαρακτηριστικά που συνήθως συνδέονται με τα βαμπίρ και τα θύματα τους .

Η επιθυμία του βρικόλακα για <<  τροφή  >> τους αναγκάζει να τρέφονται από συγγενείς που ζουν, οι ερευνητές σημείωσαν σε ένα χαρτί στο American Journal of Physical Anthropology ( Αμέρικαν Τζούρναλ οφ Ανθωπόλοτζι ) . Για να είναι ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται να έχουν αποκεφαλίσει το σώμα του ύποπτου βαμπίρ.

 Η αλήθεια

Οι περισσότεροι αρχαιολόγοι πιστεύουν τώρα ότι η πίστη σε βαμπίρ προέκυψε από τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με ασθένειες όπως η φυματίωση , και από την έλλειψη γνώσης σχετικά με τη διαδικασία της αποσύνθεσης .

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι του 19ου αιώνα ήταν εξοικειωμένοι με τις αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα αμέσως μετά το θάνατο , σπάνια παρατηρούσαν τι συνέβαινε στο πτώμα κατά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες .

Η νεκρική ακαμψία με την πάροδο του χρόνου τελικά εξαφανίζεται με αποτέλεσμα ευελιξία στα άκρα επίσης καθώς ο γαστρεντερικός σωλήνας αρχίζει την αποσύνθεση, παράγει ένα σκούρο υγρό που θα μπορούσε εύκολα να εκληφθεί για φρέσκο ​​αίμα κατά τη διάρκεια της εκταφής – δημιουργώντας την εμφάνιση ενός βαμπίρ που μόλις είχε γευματίσει.

Αυτή είναι η επιστημονική άποψη όπου είναι και σαφής και σωστή, σε αυτό όμως που δεν μπορούν να απαντήσουν οι επιστήμονες και σηκώνουν τα χέρια ψηλά χωρίς να θέλουν να παραδεχθούν ότι πρόκειται για βαμπίρ είναι στο τι γίνεται αν ο σκελετός έχει φτερά; Όπως αυτός της Βουλγαρίας!;! Η τι γίνεται όταν υπάρχει ρομβοειδή παραμόρφωση της γνάθου και τα δόντια όλα είναι μυτερά!;! Η τι γίνεται όταν τα δάχτυλα των χεριών είναι ποιο μακριά και τα νύχια δείχνουν να είναι μυτερά και να προέρχονται από τα κόκαλα των δαχτύλων και να μην είναι κερατοειδής υλικό όπως θα έπρεπε!;! Εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα στο να απαντήσουν λέγοντας ότι ίσως στο μέλλον ή επιστήμη αποδείξει το γιατί!!

Εγώ αλλά και όλη εδώ στην INVISIBLE LYCANS TEAM λέμε ότι είναι βαμπίρ!! Λέμε ότι πρόκειται για αιμοποτικά βαμπίρ και όχι για ψυχοφάγα!! Βέβαια αν στο μέλλον βγούμε λάθος και η επιστήμη δείξει κάτι άλλο θα πρόκειται για κάποιο καινούριο είδος και όχι για ανθρώπινο…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


3 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!

  1. Καλησπέρα ,οι συγκεκριμένοι βρυκόλακες πως πεθαναν ; δεν ειναι αθάνατοι ή εστω ιδιαίτερα δύσκολο να θανατωθούν ; το να πεθαίνουν και να σηκώνονται απο τον τάφο δεν τους κάνει ζόμπι και οχι βρυκόλακες ;ή μήπως η σωστή μετάφραση στα ελληνικά του βρυκόλακα (απο βουρκος και λάκος) ειναι ζομπι και οχι βαμπιρ ; Αλλη μια ερωτηση και τελειώνω ,μήπως οι συγκεκριμένοι ήταν απλοι άνθρωποι που όμως λόγω ασθενειών /δυσμορφιων κλπ τους νομιζε ο κόσμος για βρυκόλακες και έτσι επαιρναν αυτα τα μετρα ασφαλείας για την ταφή τους ; που ακομη και αυτο να εχει συμβεί επιβεβαιώνει την πραγματικη υπαρξη των βρυκολάκων καθως πως θα μπορουσαν καποιοι να νομιζουν οτι καποιοι ανθρωποι ειναι βρυκόλακες αν δεν γνώριζαν στ αληθεια την πραγματική υπαρξη αληθινων βρυκολακων ωστε να γινει αυτο το μπέρδεμα .Πχ είμαι ο Χ που γνωρίζει την ύπαρξη του Ψ ,βλέπω τον Φ που φέρει κάποια στοιχεία του Ψ και νομίζω οτι ειναι ο Ψ .

Αφήστε μια απάντηση