ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

 

Επειδή πολλοί από εσάς μου είχατε στείλει πολλά μηνύματα και μου είχατε πει να σας πω για την ζωή του Χριστού στην Ιαπωνία το έκανα και σας παραθέτω τα εξής με το ζήτημα αυτό. Προτού συνεχίσω θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τις φωτογραφίες αλλά και τις πληροφορίες που μου έστειλε τον πολύ καλό φίλο μου και συνεργάτη σε κάποιες ιδιαίτερες έρευνες που έχουμε κάνει μαζί στο παρελθόν για την Μέση Γη, τον Νοκιμάρο Μισούκι όπου είναι καθηγητής λαογραφίας στο Τόκιο της Ιαπωνίας!!!!

Παρά τις διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις πιο εύκολες αναγνωρίσιμες θεό -οντότητες σε όλες τις θρησκείες του κόσμου δεν είναι κανένας άλλος από τον Ιησού Χριστό!!!! Υπάρχει πλούσια θρησκευτική ιστορία από τις ιστορίες και τις περιοδείες που αποδίδονται σε αυτή την θεϊκή οντότητα, υπάρχουν όμως και κάποιες μυστικές περιοδείες και ιστορίες, μια από αυτές τις περιοδείες περιλαμβάνουν ότι Ιησούς ταξιδεύει στην αρχαία Ιαπωνία!!!!

Σύμφωνα με τη λαογραφία ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού στη βόρεια γωνία της Ιαπωνίας, ο Ιησούς Χριστός ταξίδεψε όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά έζησε εκεί ως την τελευταία του κατοικία του επι της γης, αντί να πεθάνει στο σταυρό στο Γολγοθά!!!! Προτού οι ορθόδοξοι ιερείς με αφορίσουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη από ποιο παλαιά άρθρα μου, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την τόσο αινιγματική και συνάμα παράξενη ιστορία της υποτιθέμενης ( !!;;!! ) ζωής του Ιησού Χριστού στην Ιαπωνία!!!!!

Κρυμμένο μέσα στο ορεινό βουνό του νομού Αομόρι, στη βόρεια περιοχή της Ιαπωνίας, είναι ένα χωριό με το όνομα του Shingo ( Σίνγκο )!!!! Είναι ένα μικρό χωριό μόνο 2.632 ατόμων, ως επί το πλείστον είναι σχεδόν όλοι αγρότες όπου ζουν με έναν απλό αγροτικό τρόπο ζωής!!!! Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τις Ιαπωνίας είναι αυστηρά βουδιστές!!!! Πράγματι, από τα 128 εκατομμύρια ανθρώπων της Ιαπωνίας, μόνο το 1% αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί!!!! Αυτό καθιστά ακόμη πιο περίπλοκο την όλη υπόθεση ότι σε αυτό το χωριο υπάρχει η πίστη του Χριστιανισμού!!!! Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι από όλα τα μέρη του κόσμου, ο Ιησούς Χριστός θα βρει το δρόμο του προς αυτό το ορεινό χωριουδάκι στην Ιαπωνία!!!!

Σύμφωνα με τη λαογραφία του χωριού, ο Ιησούς έφτασε στην Ιαπωνία, όταν ήταν 21 ετών, κατά τη διάρκεια των 12 χρόνων του Χριστού στην Καινή Διαθήκη που είναι γνωστή ως τα α<<  χαμένα έτη >> όπου κανείς δεν ήξερε που ήταν!!!! Λέγεται ότι ήρθε για να σπουδάσει θεολογία, και ότι μίλησε για τον θεό στην Ιαπωνία σε μια περιοχη αποκαλούμενη

Amanohashidate ( Αμανοχασιντέητε ), το οποίο ήταν ένα λιμάνι στη δυτική ακτή!!!! Κατά την άφιξή του, ο Ιησούς Χριστός λέγεται ότι μελέτησε με έναν μοναχό βουδιστή της θεολογίας ονόματι Mt. Fuji ( Μτ. Φούτζι ), μαθαίνοντας για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, καθώς και την ιαπωνική γλώσσα και τον πολιτισμό της Ιαπωνίας!!!! Ο Ιησούς λέγεται ότι είχε προσαρμοστεί εντελώς στο ιαπωνικό τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια των ημερών του εδώ!!!! Η μελέτη συνεχίστηκε μέχρι που έγινε 31 ετών, μετά από την οποία πήρε το μακρύ ταξίδι πίσω στην Ιουδαία!!!!

SAMURAI JESUS

 Απεικόνιση του Ιησού με παραδοσιακή ιαπωνική ενδυμασία από το χωριό Σίνγκο του 4 αιώνα Μ.Χ.!!!!

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του χωριού, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ο Ιησούς αργότερα καταδικάστηκε σε σταύρωση, αλλά δεν σταυρώθηκε όταν ο πνευματικός αδελφός του, που ονομαζόταν Isukiri ( Ισουκίρι ), πήρε την θέση του Χριστού στο σταυρό!!!! Ο ίδιος ο Ιησούς έφυγε και πήγε πίσω στην Ιαπωνία και μαζί του είχε μια τούφα από τα μαλλιά της Παναγίας και το κομμένο αυτί του καταδικασμένου αδελφού του!!!! Μετά από επίπονους μήνες ταξίδι σε όλη την παγωμένη ερημιά της Σιβηρίας, ο Ιησούς έφτασε στην πόλη Hachinohe  (Χατσινόχε) στη Ιαπωνία, πριν φτάσει στο κοντινό χωριό ονόματι Σίνγκο!!!!

Στην αυτοεξορία του στο χωριό Σίνγκο, ο Ιησούς ήταν γνωστός ως Daitenku Taro Jurai ( Ντεητάνκου Τάρο Τζουράι ), και λέγεται ότι είχε αναλάβει μια απλή ζωή με το να βοηθάει άπορους και ζούσε ως αγρότης!!!! Μάλιστα υποτίθεται ότι κατέληξε να παντρευτεί την κόρη ενός αγρότη, το όνομα της Miyuko ( Μιγιούκο ) όπου και απέκτησε τρία παιδιά μαζί της!!!! Η ιστορία λέει ότι ο Ιησούς έζησε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή εδώ σε αυτό το άγνωστο χωριο στο βουνό, και έζησε ως 106 χρόνων!!!! Όταν πέθανε, το σώμα του υποβλήθηκε στα ταφικά έθιμα της εποχής!!!! Το σώμα εκτίθετο στην κορυφή ενός λόφου για τέσσερα χρόνια, μετά την οποία τα οστά του κονιορτοποιήθηκαν και ενταφιάστηκαν σε τάφο, όπου λεν ότι υπάρχει ακόμα  στο χωριό!!!! Το αυτί του αδελφού του Ιησού Ισουκίρι, καθώς και η τούφα από τα μαλλιά της Θεοτόκου επίσης θάφτηκαν σε παρακείμενους τάφους!!! Οι ζωντανοί απόγονοι του Ιησού ζουν στο χωριό, και οι πιο γνωστοί είναι από την οικογένεια Sawaguchi ( Σαγαγκούσι )!!!!

JESUS GRAVE

JESUS GRAVE 1

Ο τάφος του Ιησού Χριστού στο χωριό Σίνγκο στην Ιαπωνία!!!!

Ξέρω ότι για τους χριστιανούς φαίνεται γελοίο, παράλογο, ίσως ακόμη και βλάσφημο για κάποιους, αλλά υπήρξαν πολλά κομμάτια ως << αποδεικτικά στοιχεία >> που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των ετών για να υποστηριχτεί αυτή η ιστορία!!!! Έχει επισημανθεί ότι ορισμένες από τις παραδοσιακές ενδυμασίες της περιοχής που περιλαμβάνεται ως τήβεννος-όπως ρόμπες που φοριούνται από άνδρες που ήταν σε αντίθεση με τα άλλα ιαπωνικά είδη ένδυσης, καθώς και πέπλα φοριούνται από τις γυναίκες, οι οποίες φαίνονται περισσότερο σαν κάτι από την βιβλική Παλαιστίνη παρά από την Ιαπωνία!!!! Επιπλέον, ορισμένες από τις αρχαίες παραδόσεις της περιοχής που περιλαμβάνουν και άλλα πράγματα όπου θεωρούνται οριστικά μη-ιαπωνικά, όπως να μεταφέρουν τα μωρά σε πλεκτά καλάθια, τις ρόμπες κεντημένες με κάτι που μοιάζει με το Αστέρι του Δαβίδ, και τη σήμανση στα μέτωπά τους με σταυρούς από κάρβουνο!!!! Ακόμη και η περιφερειακή διάλεκτο λέγεται ότι έχουν συνδέσεις προς τους Αγίους Τόπους, με ορισμένες λέξεις να μοιάζουν Εβραϊκά περισσότερο από Ιαπωνικά!!!! Ακόμη και το όνομα του χωριού ήταν η κάποτε Herai ( Χεράι ), που είναι εντυπωσιακά παρόμοιο με την ιαπωνική λέξη για τα Εβραϊκά, Heburai ( Χεμπουράι )!!!! Πάνω από όλα αυτά, πολλοί από τους κατοίκους του χωριού έχουν μπλε χρώματος μάτια, ας αγνοήσουμε ότι ο Ιησούς σίγουρα δεν είχε μπλε μάτια- φαίνεται όμως αυτό να είναι ένα σημάδι ότι είναι απόγονοι από κάποιον μη-ιαπωνικής καταγωγής!!!!

SIGN JESUS

 Ταμπέλα όπου δείχνει την σπήλιά όπου περνούσε πολλές ώρες ο Χριστός με το να προσεύχεται!!!!

Ίσως το πιο γνωστό κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων είναι το ίδιο το πράγμα που ξεκίνησε το όλο μύθο μια συλλογή από χαρτιά γνωστή ως τα Takenouchi ( Τακενούτσι ) έγγραφα που υποτίθεται ότι μεταγράφτηκαν από μια περγαμηνή που βρέθηκε στην περιοχή το 1936 και χρονολογείται από την εποχή του Ιησού!!!! Εντός της περγαμηνής ήταν κείμενα που φέρεται να παρουσίαζαν τη διαθήκη του Ιησού Χριστού, καθώς και τους στοχασμούς για τη ζωή του στην Ιαπωνία!!!! Τα έγγραφα αναφέρουν ότι έχουν μεταγραφεί περίπου 1.500 χρόνια πριν, ακόμη και από παλαιότερα έγγραφα και ειλητάρια, και στη συνέχεια παραδόθηκαν από γενιά σε γενιά στην οικογένεια Τακενούτσι πριν τελικά βγουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το 1800!!!!

PAPIROS

PAPIROS 1

Οι πάπυροι που εξιστορούν όλα αυτά!!!!

Ας δούμε όμως μια εκδοχή των γεγονότων αυτών που πολλοί αμφισβητούν ότι είναι γνήσια, τα έγγραφα, είναι πράγματι μια περίεργη υπόθεση, ως επί το πλείστον θεωρείται ότι είναι μια φάρσα όπου έγραψε στα πλαίσια της αρχαίας ιαπωνικής γλώσσας, ένας αυτοαποκαλούμενος κοσμοαρχαιολόγος όπου ονομάζεται Wado Kosaka ( Γάντο Κοσάκα )!!!! Πρόκειτε για έναν άνθρωπο που αργότερα  προσπαθούσες να επικοινωνήσει με ένα UFO ζωντανά στην εθνική τηλεόραση της Ιαπωνίας!!!! Το γεγονός ότι τα έγγραφα που υποτίθεται ότι εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου το αίνιγμα γίνεται ακόμα ποιο μυστηριώδεις!!!! Επί του παρόντος, τα έγγραφα αυτά θεωρούνται ευρέως ότι έχουν κατασκευαστεί, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου του Κιότο με το όνομα του Toji Kamata ( Τότζι Καμάτα ) δηλώνει ότι αυτά είναι φαντασίες της λαογραφίας της περιοχής!!!! Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν ότι οι  πάπυροι που έχουν βρεθεί στο χωριό που μιλάνε για τον Ιησού << φαίνεται να είναι αληθινοί >>!!!!

1

 Η πλάκα στον τάφο του Ιησού!!!!

2

Δείτε που βρίσκετε το χωριό!!!!

DAVID STAR

Το αστέρι του Δαβίδ έμβλημα της οικογένειας Sawaguchi ( Σαγαγκούσι )!!!!

Μέχρι σήμερα, οι δήθεν τάφοι του Ιησού, τα μαλλιά της Παναγίας, και το αυτί του πνευματικού αδελφού του Ιησού, βρίσκονται στο θρυλικό χωριό Σίνγκο!!!! Ο τάφος του Ιησού είναι γνωστός ως Kurisuto Τhe Haka ( Koυρισούτο Δε Χάκα ) που στα ιαπωνικά, σημαίνει στην κυριολεξία ο << Τάφος του Χριστού >>, όπου βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με εμφανή τον σταυρό επάνω!!!! Στην πραγματικότητα, το χωριό διαθέτει ένα ολόκληρο μουσείο, που ονομάζεται Ο μύθος του Χριστού!!!! Αφιερωμένο στο μύθο του Ιησού στην Ιαπωνία όπου βρίσκεται όχι πολύ μακριά από τους ίδιους τους τάφους!!!! Το μουσείο περιέχει τα αντίγραφα πάπυρων ως κατατεθέν έγγραφα του Τακενούτσι και διάφορα άλλα κειμήλια και αναμνηστικά που σχετίζονται με τον θρύλο Ιησού!!!!

Υπάρχουν πολλοί περίεργοι άνθρωποι που επισκέπτονται αυτόν την απομακρυσμένο χωριό περίπου 3 ώρες έξω από το Τόκιο με το τρένο για να δούνε με τα μάτια τους τον τάφο του Χριστού με τα μάτια τους, και εκτιμάται ότι περίπου 20.000 προσκυνητές πάνε εκεί κάθε χρόνο είτε από γνήσιο θρησκευτικό ζήλο ή απλώς από περιέργεια!!!! Υπάρχει επίσης μια γιορτή που πραγματοποιείτε εδώ κάθε άνοιξη και ονομάζεται το Φεστιβάλ του Χριστού στο οποίο ντυμένες γυναίκες με κιμονό χορεύουν γύρω από τον τάφο ψέλνοντας προσευχές στα ιαπωνικά!!!! Σε μια περίεργη τροπή των γεγονότων, το 2004, ο ισραηλινός πρεσβευτής Eli Cohen ( Έλι Κόχεν ) επισκέφτηκε το χωριό και δώρισε μια πλάκα, γραμμένη στα εβραϊκά, τιμώντας τους δεσμούς μεταξύ της Ιερουσαλήμ και του χωριού Σίνγκο της Ιαπωνίας!!! Η πλάκα εξήγησε αργότερα δόθηκε ως μια συμβολική επίδειξη της φιλίας και όχι οποιαδήποτε πραγματικής έγκρισης ή αναγνώρισης του Ιησού με τις ιστορικές αξιώσεις του χωριού.

3

 Η πλάκα όπου έκανε δώρο ο Ισραηλινός πρέσβης !!!

 4

Η γιορτή στον τάφο του Χριστού, στην Ιαπωνία!!!!

Είναι πράγματι περίεργο το γεγονός ότι αυτός ο μύθος υπάρχει σε αυτό το χωριο εδώ και 1600 χρόνια!!!!  Το χωριό είναι ως επί το πλείστον ονομάζεται σήμερα Σίντο και υπάρχει μόνο ένας χριστιανός όπου ζει εδώ!!!! Ακόμη και οι φερόμενοι απόγονοι του Ιησού που εξακολουθούν να ζουν εδώ δεν είναι χριστιανοί!!! Όσο για το ίδιο το θρύλο, δεν είναι σαφές αν είναι αληθινός ή τα λείψανα που περιέχονται μέσα στους τάφους είναι αυτών που λένε, οι ίδιοι οι χωρικοί λένε ότι όλα είναι αληθινά και θεωρούν τα λείψανα ιερά και επιτρέπουν σε κάθε είδος της ανάλυσης μέσο DNA τα λείψανα πράγμα που κατά έναν περίεργο τρόπο κανείς δεν έχει κάνει!!!!

Το ποιο περίεργο όμως είναι πως έφτασε μέχρι εκεί η μορφή η εικόνα του Χριστού σε εποχές όπου δεν υπήρχαν εικόνες αλλά ούτε καν υπήρξε ο χριστιανισμός διαδεδομένος!!;!! Γιατί οι απεικονίσεις του Χριστού στο χωριό όπου είναι ηλικίας η ποιο παλιά 1300 χρόνια είναι σχεδόν ολόιδιες με τις ευρωπαϊκές απεικονίσεις!!;!! Για ποιο λόγο να λέει το χωριό όλους αυτούς τους αιώνες ότι ο Χριστός ζούσε εκεί!!;!! Δεν υπάρχει λόγος τουρισμού ή κάτι να κερδίσουν από αυτό!!!! Ειδικά σε μια χώρα όπου ο χριστιανισμός είναι μηδαμινός!!!! Αν κάποιος κατασκεύασε όπως λένε την όλη ιστορία τι είχε να κερδίσει από αυτό!!!! Οι χωρικοί όμως επιμένουν όλοι ότι δεν είναι προϊόν κατασκευής δείχνοντας τους αυθεντικούς πάπυρους όπου έχουν αξιολογηθεί και εξεταστεί και οι ποιο παλαιοί έχουν ηλικία 800 ετων!!!! Επίσης υπάρχουν διάφορες ιστορίες στα τριγύρω χωριά όπου λένε ότι ο Χριστός είχε γίνει Σαμουράι αλλά ποτέ του δεν σκότωσε κανέναν….ίσως κάποιοι να ήθελαν να δείξουν το μεγαλείο του ως θεότητα και πολεμιστή!!!!

5

 

Όπως και να έχει πρόκειτε για ένα μυστήριο για τον Χριστό όπου δεν πρόκειτε να λυθεί ποτέ!!!! Το αν είναι αυθεντική η ιστορία του χωριού ή όχι!!!! Αυτό διότι αν γίνει κάτι τέτοιο και αναγνωριστεί θα αλλάξουν τα πάντα στον χριστιανισμό!!!! Όμως πρόκειτε για μια υπόθεση όπου λέει ξεκάθαρα για την ζωή του Χριστού όπου συνεχίστηκε και δεν σταυρώθηκε κάτι που έκανε και ο Μπράουν με το βιβλίο του << Ο Κώδικας Νταβίντσι >> όπου και καλά ο Χριστός πήγε στην Γαλλία και έζησε και έκανε παιδιά και ότι τα παιδιά του είναι η σήμερον γαλαζοαίματοι του πλανήτη κτλ. κτλ.!!!! Επίσης η ιστορία αυτή επαληθεύει όσους λένε ότι Χριστός μυήθηκε στο Θιβέτ και στην Ινδουιστική φιλοσοφία αλλά και ότι βρέθηκε και στην Ινδία!!!! Για δείτε τις παρακάτω διευθύνσεις και θα καταλάβετε τι εννοώ:

http://www.esoterica.gr/articles/religion/jesusind/jesusind.htm

Δείτε και αυτό:

http://www.tempo.gr/ston-kosmo-mas/diethni/73-xristos-india#

Δείτε και αυτό:

http://www.share-gr.org/10-02a.htm

Εδώ υπάρχει όμως ένα τεράστιο ερωτηματικό όπου δεν υπάρχει πουθενά μέχρι σήμερα!!!! Πως ήξερε το χωριό αυτό τόσες λεπτομέρειες για την ζωή του Χριστού!!;!! Σε μια χώρα όπου για να πάει κάποιος εκείνες τις εποχές ήταν κάτι το ασύλληπτο και το εξωπραγματικό!!!! Μήπως τελικά υπάρχει κάποια αλήθεια στο όλο θέμα όπου κρύβουν εσκεμμένα οι ιερείς σήμερα!!;!!

Για μένα προσωπικά όπως έχω ξανά αναφέρει ο Χριστός ήταν υπαρκτός και πιστεύω σε αυτόν!!!! Δεν με ενδιαφέρει το τι έκανε και το που πήγε!!!! Θεότητα ήταν και μπορούσε να βρεθεί και να πήγαινε όπου ήθελε με μια του σκέψη μόνο!!!! Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν αυτά τα οποία είπε ο Χριστός, τα λόγια αγάπης που δίδαξε στον άνθρωπο και το πώς να είμαστε όλοι μας καλοί και τίμιοι!!!! Μόνο αυτό μετράει!!!! Το όλο άρθρο πράγματι είναι αιρετικό για όσους πιστεύουν, όμως από την στιγμή που υπάρχουν τα γεγονότα αυτά στην μακρινή Ιαπωνία πρέπει να ειπωθούν!!!! Εκεί τον λάτρευαν και τον λατρεύουν ακόμα σαν θεότητα των χριστιανών!!!! Και για να μην προλάβουν κάποιοι θερμόαιμοι φανατικοί πιστοί του χριστιανισμού τα δικά τους ξανά λέω τα εξής:

Στο χωριό αυτό σήμερα υπάρχει ένας χριστιανός όλοι οι άλλοι είναι Βουδιστές και όμως ακόμα και οι Βουδιστές που ζούνε εκεί ακόμα και στα τριγύρω χωριά πιστεύουν ότι ο Χριστός έζησε εκεί και πέθανε εκεί!!!! Λένε ότι ο ήταν θεός των χριστιανών και τον αγαπάνε και τον σέβονται ως θεότητα άσχετο αν είναι Βουδιστές ή όχι, προσέχουν τους τάφους και μπορεί να γίνουν κάπως επικίνδυνοι αν κάποιοι χλευάσουν τον Χριστό εκεί, προσέξτε όχι την ιστορία της περιοχής περί Χριστού, αν χλευάσουν τον ίδιο τον Χριστό!!!! Που τέτοιο πράγμα όμως σε εμάς εδώ αλλά και σε άλλα χριστιανικά κράτη!!!! Αν υπήρχε αντίστοιχη ιστορία για τον Βούδα ίσως και να μην υπήρχαν τίποτα σήμερα….. όσο για τα << χριστοβάγγελα >> που κάποιοι τα έχουν ψωμοτύρι τι να πει κανείς…..!!!!

Το θέμα αυτό είναι πολύ γνωστό στις θεολογικές σχολές του χριστιανικού κόσμου!!!! Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι αγαπητοί ιερείς δεν ψάχνουν να δουν ή να βρουν την αλήθεια αυτής της τόσο Αινιγματικής ιστορίας!!!! Μόνο κάποιοι ιερείς έχουν αναρτήσει στα χριστιανικά μπλοκ διάφορες θεωρίες και χαρακτηρίζουν όσους μιλάνε για αυτό το ζήτημα ως αιρετικούς!!!! Καλά κάνουν  και έτσι πρέπει για αυτούς, μα όμως θα πρέπει να αναρτηθεί η αλήθεια διότι αυτό το άγνωστο χωριο στην μακρινή Ιαπωνία άλλα λέει….!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u6nEjBYqwYY[/youtube]

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


12 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

 1. Αδελφε μου Σαμαν σου στελνω μια καλημερα μεσα απ την καρδια μου!!!
  Το αιτημα μου εγινε δεκτο!!!τι να πω φιλε μου…..τι να πω μεσου του γραπτου
  λογου και να μην ακουστει ανουσιο….πρωτα θελεις να με συναντησεις εσυ! που
  για μενα ειναι μεγαλη τιμη!και τωρα τα αδελφια μας οι Λυκαωνες με δεχτηκαν και
  εκεινοι!!!λογου της μυστικης κοινωνιας τους οπως μας εχεις πει, δεν δεχονται
  ευκολα φιλιες με ανθρωπους!ειμαι σιγουρος οτι εσυ μιλησες για μενα,μεσω
  εσενα εγινε αυτο!γιατι δεν με ξερουν οι Λυκαωνες!
  Εχω την αισθηση οτι μου δινεται μια μεγαλη αρχη!μια ευκαιρια απο τους
  Λυκαωνες.Σου δινω το λογο μου οτι αυτη την μεγαλη εμπιστοσυνη που μου
  δειχνεις εσυ,αλλα και οι Λυκαωνες διχως ακομα να γνωριζω κανεναν σας
  θα την τιμησω και θα προσπαθησω να την διαφυλαξω με την ιδια την ζωη μου!!!
  Σας χαιρετω αδελφια μεσα απ την καρδια μου!!!

 2. Καλησπερα Saman lycan,καλησπερα σε ολους τους ΛΥΚΑΩΝΕΣ απανταχου της Γης.
  Πραγματικα πολυ ενδιαφερον αρθρο,ποιος ξερει τελικα μπορει ο Χριστος μας να εζησε και εκει.
  Ευχαριστουμε για την εναλακτικη Ιστορια που μας εδωσες.
  Φιλε μου εδω και καιρο θελω να αναφερω ενα αιτημα μου,κατι που δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα
  καν το πω.Εχουν αναφερθει 2 χωρια στον τοπο μου οπου μενουν οικογενειες Λυκαωνων.
  Θελω το αιτημα μου να το μεταφερεις στους Λυκαωνες και πεις οτι ζηταω με μεγαλο σεβασμο
  να γνωρισω αυτες τις οικογενειες.
  Θα ειναι μια μεγαλη τιμη για μενα,θα ειναι η μεγαλυτερη μεταμορφωτικη εμπειρια που μπορει
  να εχει ενας ανθρωπος πιστευω να γνωρισει τα αδελφια μας,το αρχαιοτερο ειδος του πλανητη!
  Τωρα αν με ρωτουσε καποιος γιατι να θελω να τους γνωρισω,θα απαντουσα τα εξης.
  Μπορουμε να φανταστουμε τη γνωση,τη Ιστορια,τη φιλια και αγαπη πως θα αλλαζε η ζωη μας
  απλα αν καθομασταν και ακουγαμε τις Ιστοριες τους!για τη Μεση Γη!,τις ιστοριες τους για τους πολεμους
  με τα σαυροειδη! ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ Π.Χ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ-Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ
  ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…
  Η φιλια και η επαφη με τα αδελφια μας θα αξιζε τα παντα,
  Δεν με νοιαζει το τιμημα,αν και γνωριζω τι κινδυνους μπορει να εχει αυτη η επαφη.
  Παρακαλω πες το αιτημα μου στους Λυκαωνες,αν δεν το δεχτουν θα καταλαβω.
  Στελνω στα αδελφια μας και μερικες σκεψεις και τους τα αφιερωνω σαν ονειροπολος που ειμαι.
  ”Οι καβαλλαραίοι γεννιούνται μόνοι,
  ανδρώνονται μοναχικοί
  και πεθαίνουν παρέα με τα οράματα τους”

  1. fenomeno!!!!!

   ANTE NA TO ΠΩ…..

   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 2.000 ΜΕ 2.5000 Η ΚΑΙ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ!!;!!

   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΠΗΡΞΑΝ ΠΡΙΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!;!! ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!!

   ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΠΗΡΞΑΝ!!!! ΚΑΙ ΟΜΟΣ!!!! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΔΙΑΣΤΡΕΒΟΛΟΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ……

   ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!;!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΥΜΠΑΝ….ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΕΓΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 3. Θυμασαι φιλε σαμαν για το βιβλιο που σου ειχα πει? Αν το διαβαζες θα μαθαινες πολλα! Εκει λεει οτι ο Χριστος πηγε στην Ιαπωνια αλλα εφτασε εκει 50 περ. χρονων και εζησε εκει μεχρι που πεθανε 95 χρονων! Η τουφα απο τα μαλλια ηταν του αδερφου του! που πεθανε στην πορεια τους προς την ιαπωνια! Ο Χριστος που σταυρωθηκε ηταν αλλος που πηρε τη θεση του ως ενηλικας πια !! Λεπτομερειες στο βιβλιο ‘ Η Θειαουβα ‘ (e-book)

  1. felix!!!!

   ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!! ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΡΕΥΝΑ!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. ΣΑΜΑΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ !!!! ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ
  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ….!!! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ
  ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟ ΙΣΟΥΚΙΡΙ…;;; ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ
  ΕΧΕΙ ΠΕΙ….. ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΦΤΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ ΣΩΣΤΟ…. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ..!!!

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!

  1. someone!!!!

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!! ΕΓΩ Π.Χ. ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ!!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΥΚΙΡΙ!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΤΗΚΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΙΡΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!;!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ!!;!! ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!!

   ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση