ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!!!!

Ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν οι ερπετοειδείς είναι το κατώτερο επίπεδο της τέταρτης διάστασης, το πλησιέστερο στον φυσικό κόσμο!!! Κάποιοι γνωρίζουν αυτή την διάσταση ως κατώτερη αστρική, δηλαδή τον υπαρκτό κόσμο των δαιμόνων και των κακόβουλων οντοτήτων που φτάνουν πίσω στην αρχή της αρχαιότητας!!!!

Κάποιοι λένε τα εξής:

<< Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν, αρκετά πειστικά, πως οι άυλοι ερπετοειδείς μπόρεσαν να περάσουν στην διάστασή μας –οπότε και υλοποιήθηκαν-ενσαρκώθηκαν– μέσα από τις τρύπες ή πύλες του χωροχρόνου που δημιούργησαν οι πυρηνικές δοκιμές και εκρήξεις οι οποίες ξεκίνησαν στις ερήμους του Νέου Μεξικού, στις αρχές της δεκαετίας του 1940 >>.

Αν αυτές οι πληροφορίες, προερχόμενες από τον David Icke ( Ντέιβιντ Άικ ), αληθεύουν και πράγματι μία πυρηνική έκρηξη μπορεί να γίνει μία << πύλη >>, τότε φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάτι ανάλογο γινόταν έξω από την Γη, ειδικότερα στο μαγνητικό της πεδίο!!!!

Κι όμως, αυτό συνέβη και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Στις 26 Ιουλίου του 1958 εκτοξεύθηκε ο Explorer-4, ο τρίτος δορυφόρος στην ιστορία των Η.Π.Α., ο οποίος θα επόπτευε ένα πείραμα που βασιζόταν σε μία θεωρία του Έλληνα πυρηνικού φυσικού Νικόλαου Χριστόφιλου την << Αρχή της Ισχυρής Εστίασης >>!!!!

CHRISTOFILOS

Στις 27 και 30 Αυγούστου και στις 6 Σεπτεμβρίου εκτοξεύθηκαν τρεις ατομικές βόμβες των 2 χιλιοτόνων οι οποίες εξερράγησαν στα 200, 240 και 540 χιλιόμετρα αντίστοιχα!!!!! Τόσο οι μετρήσεις του Explorer-4 όσο και οι παρατηρήσεις από το έδαφος επιβεβαίωσαν την θεωρία του Χριστόφιλου:

Δημιουργήθηκε μια τεχνητή ζώνη σωματιδιακής ακτινοβολίας ανάμεσα στις δύο ζώνες Βαν Άλεν, που μάλιστα διατηρήθηκε για περισσότερο χρόνο απ’ ότι είχε προβλεφθεί, αφού αυτή αποδομήθηκε έπειτα από δύο εβδομάδες και όχι σε μερικές μέρες όπως αναμενόταν!!!! Επιπλέον, τα ηλεκτρόνια του πειράματος Argus δημιούργησαν Σέλας -ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία που στους ουρανούς δημιουργήθηκε Σέλας από ανθρώπινη ενέργεια και όχι από φυσικά αίτια…..

Οι ζώνες Van Allen ( Βαν Άλεν ) είναι πιο πυκνές πάνω από τον Ισημερινό και λιγότερο έντονες πάνω στους πόλους ( το πείραμα έγινε 1800 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, λόγω της ιδιαιτερότητας γεωμετρίας του γεωμαγνητικού πεδίου στο Νότιο Ατλαντικό )!!!!

Δεν έγιναν γνωστά τα ακριβή αποτελέσματα του πειράματος ( αλλά και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουν ), παρά μόνο ότι επιβεβαιώθηκε η θεωρία του Χριστόφιλου. Αλλά, τι γίνεται εάν αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την διάρρηξη των ζωνών Van Allen και την δημιουργία μίας προσωρινή << τρύπας >> από την οποία << πέρασαν >> κακόβουλες άυλες οντότητες, οι οποίες στην συνέχεια υλοποιήθηκαν και ενσαρκώθηκαν σε αυτό που ονομάζουνε κάποιοι ερπετοειδή ενισχύοντας όσους συγγενείς τους βρίσκονταν ήδη στον πλανήτη μας!!;!! Εδώ όμως δεν πρέπει να συνδέουμε τους Δρακόντειους οπού είναι επ αρχής χρόνου στην γη…. Απλώς οι Δρακόντειοι εκτός του βίο-γεννητικού προγράμματος όπου μπορούν και φτιάχνουν κάποιες οντότητες ερπετοειδών εκμεταλλεύτηκαν και την είσοδο αυτών των αύλων οντοτήτων…!!!!

Η ονομασία του αυτού του πειράματος ήταν << Argus >>!!!! Η ονομασια που επιλέχθηκε δεν είναι καθόλου τυχαία!!!! Άργος, λεγόταν αυτός που κατασκεύασε την Αργώ!!!! Επίσης, σύμφωνα με την μυθολογία, ήταν και ο γίγαντας που φύλαγε την Ιώ και λέγεται πως είχε πολλά μάτια, 100, έβλεπε παντού και γι’ αυτό τον έλεγαν Πανόπτη –ένα επίθετο που ταίριαξε στον Τιτάνα Ήλιο και τον Δία!!!! Λόγω του εκτός γης σημείου που έλαβε χώρα το πείραμα, υποθέτουμε πως υιοθετήθηκε ως ονομασία η δεύτερη ονομασία!!!!

Πόση σύμπτωση μπορεί να υπάρχει σε όλα αυτά αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψη μας πως ο Πανόπτης Οφθαλμός ( ο οφθαλμός που τα βλέπει όλα όπως και ο Άργος με τα 100 μάτια ) σχετίζεται με την Αδελφότητα των Ερπετοειδών!!;!!

Το πείραμα λοιπόν αυτό έχει να κάνει με έναν ειδικό δορυφόρο όπου μετά τις πυρηνικές εκρήξεις τοποθετήθηκε εκεί σε αυτήν την περιοχή για να ελέγχει την έλευση εχθρικών εξωγήινων οντοτήτων προς τους ερπετοειδείς, έχουμε ξανά πει ότι ο πλανήτης γη είναι ουδέτερος πλανήτης και δεν επιτρέπεται από καμία εξωγήινη φυλή να δημιουργήσει πολέμους σε αυτόν!!!! Όμως έτσι προσπαθούν να ελέγχουν τις εξωγήινες φυλές όπου προσπαθούν να ευεργετήσουν ή να πω καλύτερα να ξυπνήσουν τους ανθρώπους …. Δόθηκε η ονομασια Αργώ και όχι Άργος διότι οι Δράκοντες πιστεύουν ότι με αυτόν το ειδικό δορυφόρο θα μπορούν να ελέγξουν όλον το πλανήτη γη σε ότι μπαίνει και βγαίνει από υλοποιημένο έως και άυλη οντότητα μιλάμε για τον πρώτο δορυφόρο στο είδος του όπου εκτός τις ηλεκτρονικές λειτουργείες έχει και ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες!!!! Ποιες είναι αυτές!;! Να παγιδεύει τις άυλες οντότητες μέσο του ηλεκτρομαγνητισμού!!!! Από αυτήν την υπόθεση εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης των ταινιών << GHOST BASTERS >> ( Γκοστ Μπάστερς ) το μηχάνημα όπου είχαν οι φαντασματοκυνηγοί όπου τα παγίδευαν τα φαντάσματα!!!!

Καταλαβαίνω ότι ακούγεται και τρελό όσο και απίστευτο μα έτσι είναι…. Ο σημερινός πρόγονος του έχει ποιο πολλές ακόμα ιδιότητες και δεν γνωρίζει πλέον κανείς τίποτα για το όλο πρόγραμμα… είναι από τα σκοτεινά προγράμματα τις NASA…. ( έχουμε μιλήσει για αυτά στο παρελθόν )!!!! Κάποιοι πίστευαν και πιστεύουν ότι δορυφόροι όπως το << ΕΞΕΛΟΝ >> η το << SFS-121 >> ήταν από τους ποιο κατασκοπευτικούς δορυφόρους που υπήρξαν ποτέ…. Άντε ας πούμε ναι και ήταν, όμως αυτοί δεν πείραζαν τίποτα άλλο από τα να δίνουν πληροφορίες στους κατόχους τους!!!! Για τους δορυφόρους όμως των πειραμάτων << Αργώ >> όπου σήμερα έχουν την κωδική ονομασια << ΤΥΦΩΕΥΣ >> δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο…!!!! Θα πω δυο λόγια αλλα αμέσως θα καταλάβετε ότι μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά…..!!!!

Ας ξεκινήσουμε από κάτι από τα πολύ παλιά για να καταλάβετε το τι μέλι γένεστε:

Στην Ελληνική μυθολογία ο Τυφών ή Τυφάων ή Τυφωεύς ήταν γιγαντιαίο τερατώδες ον που γέννησε η Γαία μετά την εξόντωση των γιγάντων!!!! Κατ’ άλλους μύθους ο Τυφών ήταν γιος της Ήρας που γεννήθηκε σε κάποια στιγμή διχόνοιας του ουράνιου ζεύγους, εκφράζοντας έτσι τη διαταραχή της ατμόσφαιρας!!!! Πατέρας του ήταν ο Τάρταρος ( Δρακόντειος )!!!!!

Το μέγεθος και η δύναμή του ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα άλλα παιδιά της Γαίας!!!!! Ήταν μεγαλύτερος από όλα τα βουνά και το κεφάλι του έφτανε τα αστέρια ( υπέρ αστρόπλοιο της Δρακονιανής Αρμάδος )!!!! Τα ανοικτά του χέρια έφταναν από την Ανατολή ως τη Δύση!!!! Στους ώμους του είχε εκατό κεφάλια δρακόντων!!!! Το σώμα του μέχρι τη μέση έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά απ’ τη μέση και κάτω είχε σώματα κουλουριασμένων φιδιών!!!!! Από τα μάτια του έβγαινε φωτιά και από τα κεφάλια του παντοειδείς κραυγές και συριγμοί!!!! Επίσης το σώμα του το κάλυπταν φτερά ( εδώ μπορεί να κάνει κάποιος κάποιους συνειρμούς και καταλαβαίνει ότι επρόκειτο για αστρόπλοιο όπου είχε φτερά, είχε παντού κάμερες, είχε πολλά καλώδια, ηλεκτρονικά συστήματα κτλ. κτλ.!!!!

Όταν ο Τυφώνας μεγάλωσε, ανέβηκε στον Όλυμπο για να εκδικηθεί τους θεούς για τον αποδεκατισμό των Γιγάντων ( τους Κρόνιους Τιτάνες )!!!! Εκεί εκσφενδόνιζε βράχους και μαινόταν με αφάνταστη οργή και με εκκωφαντικές βοές που έβγαζε από τα εκατό λαρύγγια του ( ήχο παλμικά όπλα που καταγκρέμιζαν τα πάντα )!!!! Οι θεοί για να γλυτώσουν κατέφυγαν στην Αίγυπτο, όπου κρύφτηκαν μεταμορφωμένοι σε ζώα( !!!!;;;;!!!! )!!!! Μόνον η Αθηνά βρήκε το θάρρος να αντισταθεί και για αυτό κατηγόρησε τον Δία που είχε μεταμορφωθεί σε κριό ότι δείλιασε μπροστά στον κίνδυνο ( αστρόπλοιο από τις πλειάδες )!!!! Ο Δίας βρήκε και πάλι το θάρρος του και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Τυφώνα ( η Αρμάδα Αστρόπλοιο του Σείριου )!!!! Του επιτέθηκε και τον χτυπούσε με κεραυνούς τρέποντάς τον σε φυγή και καταδιώκοντάς τον μέχρι το Κάσιον όρος ( στην σημερινή Συρία, δείτε τι γίνετε εκεί σήμερα και από πού ξεκίνησε το Ισλαμικό κράτος …θα μιλήσω αργότερα για αυτό σε μελλοντικό άρθρο μου)!!!! Εκεί έγινε μεγάλη μάχη, κατά την οποία αρχικά υπερίσχυσε ο Τυφώνας σε πάλη εκ του συστάδην!!!! Ο Τυφώνας με τα εκατό του σώματα ( μικρά αστρόπλοια των Δρακόντιων από το μέγα σκάφος Τιαφεύες ) περικύκλωσε τον Δία και τον ακινητοποίησε!!!! Αφαίρεσε από τον δεμένο Δία τους κεραυνούς και την μακριά οδοντωτή άρπη του ( δρεπάνι με το οποίο είχε ακρωτηριάσει ο Κρόνος τον Ουρανό ), και με αυτήν έκοψε όλους τους τένοντες των χεριών και των ποδιών του Δία ( τα πηδάλια αλλά και τους προωθητήρες )!!!! Μετά τη νίκη του, ο Τυφώνας παρέδωσε τα πάντα στον αδελφό του τον Πύθωνα να φυλάει τον αιχμάλωτο και ανήμπορο πλέον Δία μέσα στην σπηλιά του, στο Κωρύκειο Άντρο!!!! Εκεί εισέβαλαν κρυφά ο Ερμής και ο Πάνας, έκλεψαν τους κομμένους τένοντες και απελευθέρωσαν τον Δία!!!! Ο Δίας, αφού εφοδιάστηκε από τον Όλυμπο με καινούριους κεραυνούς, ξανά ανέκτησε τη δύναμή του!!!! Πήγε στο μυθολογικό όρος Νύσσα, όπου, εφαρμόζοντας την συμβουλή των τριών Μοιρών, τράφηκε με κοινά φρούτα που έτρωγαν οι άνθρωποι και μετά πήγε στο όρος Αίμος της Θράκης για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του. Εκεί έγινε νέα μάχη, όπου ο Τυφώνας πάλι πετροβόλησε τον Δία με τεράστιους όγκους βουνών, αλλά αυτός, κυνηγώντας τον, τον κατακεραύνωσε!!!! Τέλος, ο Τυφών κατέφυγε στη Σικελία, όπου ο Δίας τον κεραυνοβόλησε πολλές φορές και του πέταξε το όρος Αίτνα, τον καταπλάκωσε και τον έκλεισε στα έγκατα της γης!!!! Από εκεί ο Τυφώνας από την οργή του συνεχίζει κατά καιρούς να εκβάλλει κραυγές και πύρινες γλώσσες!!!! Το βουνό Αίμος πήρε το όνομά του επειδή αιμορράγησε πάνω του ο Τυφώνας καθώς τον χτυπούσε με κεραυνούς ο Δίας!!!! Κατά τον Όμηρο ο Τυφών βρίσκεται αλυσοδεμένος στη χώρα των Αρίμων δηλαδή στις Κιλικία και Φρυγία, ενώ κατά τον Πίνδαρο βρίσκεται θαμμένος στα έγκατα της Αίτνας στη Σικελία.

Απόγονοι της Έχιδνας και του Τυφώνα είναι:

 1. ο Λέων της Νεμέας
 2. ο Κέρβερος
 3. ο Λάδων
 4. η Χίμαιρα
 5. η Σφίγγα
 6. η Λερναία Ύδρα
 7. ο Λήδως

Απόγονοι της Αφροδίτης και του Τυφώνα είναι:

 1. η Σοφία
 2. η Αλεξάνδρα
 3. η Πανδώρα
 4. ο Εωσφόρος
 5. η Αστάρτη
 6. η Άρια

 

Από την δικιά μας μυθολογία την Ελληνική με λίγο από αυτό που σας παράθεσα μπορεί κάποιοι από εσάς να μην κατάλαβαν τίποτα!!!! Όμως κάποιοι άλλοι να κατάλαβαν, θα σας το πω με απλά λόγια και περιληπτικά…

Το όλο θέμα είναι από αρχή χρόνου αν και έχω δώσει λεπτομερείς αναφορές σε κάποια άρθρα μου!!!! Το θέμα των Δρακόντιων και των εξωγήινων – ανθρώπων!!!! Για να καταλάβετε καλύτερα η καινούρια γενιά ας τους ονομάσουμε ημίθεων και καλά είναι οι Δρακονιανοί που ακούνε στην γενιά Ρόθτσιλντ!!!!

Ας συνεχίσω….:

Οικογένεια Rothschilds ή Ρόθτσιλντ όπως θέλουν να τους λένε….γιατί έτσι θέλουν να τους λένε Ψάχτε να δείτε το γιατί δεν θα σας το δώσω τόσο εύκολα ( ειδικά για τους ερευνητές που λένε ότι ξέρουν τα πάντα )!!!! Έχετε ακούσει αυτό το όνομα!!;;!! Κάποιοι από εσάς οι ποιο πολλοί όχι!!;;;!!!

Και όμως όλοι ξέρουμε την Μέρκελ τον Ομπάμα τον Πούτιν τον Μπράουν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου τα πρόσωπα δηλαδή που μας κυβερνούν….αλλά και αυτά που θα μας κυβερνήσουν!!!! Η μήπως δεν μας κυβερνούν αυτοί!!;;!! για δείτε σήμερα τι γίνεται στην Ελλάδα!!!! Πιστεύετε ότι μας κυβερνά ο Τσίπρας ή μεθαύριο κάποιος άλλος Έλληνας!!;;!!

Παρακάτω θα διαβάσετε ανατριχιαστικά πράγματα που ίσως σας φανούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και μυθολογίας όπως ποιο πάνω!!!! Πιστέψτε ότι θέλετε, έξυπνοι άνθρωποι είστε..

Από πού να το πιάσω και που να το αφήσω.. ας πάμε στο 6.000 π.Χ., στο 0, στις 25 Δεκεμβρίου 2011 η να γυρίσουμε καμιά διακοσαριά χρόνια πίσω!!;;!!

Οικογένεια Ρόθτσιλντ!!!!

Θα έπρεπε να έχουμε ακούσει τουλάχιστον το όνομα τους αφού λέγεται ότι είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο…..!!!! ότι είναι τόσο πλούσιοι που με τα λεφτά τους θα μπορούσαν αν δώσουν στέγη σε όλους τους ανθρώπους της γης….μα δεν το κάνουν οι καταραμένοι!!!! Ότι η περιουσία τους με πιο παλιά στοιχεία πρέπει να ξεπερνά τα 500 τρις ευρώ και κατέχουν ( μέσω αντιπροσώπων τους ) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, έτσι έφτασαν να έχουν πάνω από το μισό πλούτο της γης…….!!!!

Δηλαδή ο Μπιλ Γκέητς ( 50 δισ. ) ο Ουώρεν Μπάφετ ( 42 δισ. ) ο Κάρλος Σλιμ ( 40 δισ. ) ο Μιστερ ΙΚΕΑ Ίνγκβαρ Κάμπραντ ( 28 δισ. ), ο Ινδός Λάκσμι Μίταλ ( 23 δισ. ), η Miss Loreal -Λιλιάν Μπετενκούρ, οι δικοί μας Γουλανδρήδες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κοκκαλαίοι.. τι κάνουν όλοι αυτοί είναι υπηρέτες τους!!;;!!!

Όλοι μαζί να ενώσουν τις περιουσίες τους δεν φτάνουν ούτε στο ένα πεντακοσιοστό τους Ρόθτσιλντ.. και το χειρότερο είναι ότι είναι τελείως αδύναμοι σε περίοδο κρίσης όταν τόσα χρόνια μάζευαν μετοχές, ομόλογα και ακίνητα……!!!!!

Πως έχουν τόσα λεφτά χωρίς να γίνουν πασίγνωστοι!!;;!! Τους ακούσατε ποτέ στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο!!;!! Όχι γιατί είναι παντού αλλά σαν.. μια σκιά!!!! Όχι γιατί τήρησαν επιμελώς τον 1ο χρυσό κανόνα των υπερπλουσίων, να κρύβουν τον πλούτο και τις μετοχές τους!!!!

Τα λεφτά τα μάζεψαν από 3 αιώνες ασταμάτητης τοκογλυφίας και δανεισμού προκαλώντας παγκόσμια πολεμική ή ιδεολογική σύρραξη, χρηματοδότησαν ναζισμό, κομμουνισμό επαναστάτες και δικτάτορες κάτι που έμαθαν να κάνουν καλά τα τελευταία διακόσια χρόνια.. οι καταραμένοι φάρα των Δρακονιανών!!!!

Τα λεφτά τους δεν φαίνονται γιατί έχουν φτιάξει ενα δαιδαλώδες σύστημα εταιριών μέσα σε άλλες εταιρίες και αυτές μέσα σε άλλες και ου το κάθε εξής!!!! Και φυσικά για να μην πληρώνουν εφορία κάνουν δωρεές σε ιδρύματα που ελέγχουν οι ίδιοι..!!!! Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να μην πληρώνουν ούτε ένα δολάριο!!!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή..

Ο Mayer Amschel Bauer ( Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ ) γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1743 σε ένα γκέτο της Φρανκφούρτης και είναι Γερμανό-εβραϊκής καταγωγής όπως έχω ξανά πει… Άλλαξε το όνομά του σε Rothschild ( Ρόθτσιλντ στα Γερμανικά σημαίνει κόκκινη ασπίδα – όπου πολλά οικόσημα Δρακονιανών έχουν και θα αναφερθώ στο μέλλον για αυτό) από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο στη Φρανκφούρτη!!!!

Έκανε 5 γιούς τους οποίους εγκατέστησε σε 5 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Amschel Mayer Rothschild – Άμσκχελ Μέηγερ Ρόθτσιλντ – Φρανκφούρτη
Salomon Mayer Rothschild  – Σάλομον Μέηγερ Ρόθτσιλντ – Βιέννη
Nathan Mayer Rothschild  – Νάθαν Μέηγερ Ρόθτσιλντ – Λονδίνο
Calmann Mayer Rothschild – Κάλμαν Μέηγερ Ρόθτσιλντ – Νάπολη
James Mayer Rothschild – Τζέημς Μέηγερ Ρόθτσιλντ – Παρίσι

Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του οικογενειακή επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του κατόπιν εντολής του γεροδράκοντα!!!!

Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μέηγερ Ρόθτσιλντ ( 1773-1855 ) στη Φρανκφούρτη, Σάλομον Μέηγερ Ρόθτσιλντ ( 1774-1855 ) στη Βιέννη, Νάθαν Μέηγερ Ρόθτσιλντ ( 1777-1836 ) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μέηγερ Ρόθτσιλντ ( 1788-1855 ) στη Νάπολη, Τζέιμς Μέηγερ Ρόθτσιλντ ( 1792-1868 ) στο Παρίσι!!!! Βασικός κανόνας του πατρός Ρόθτσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα!!! Ο Mayer Rothschild κράτησε επιτυχώς την τύχη στην οικογένεια με τους προσεκτικά τακτοποιημένους γάμους μεταξύ των << στενά συνδεδεμένων >> οικογενειακών μελών!!!!

Μεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρόθτσιλντ έδωσαν η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι ως μίνι συγκομιδές των Δρακόντιων( 1792-1815 )!!!! Από το 1813 και για 2 χρόνια ο Nathan Mayer Rothschild που βρισκόταν στο Λονδίνο χρηματοδοτούσε την Βρετανική πολεμική μηχανή και άλλα εμπόλεμα μέρη με δάνεια, σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα!!!!

Ανέπτυξαν ένα δίκτυο πρακτόρων, ναυλωτών και αγγελιαφόρων για να μεταφέρουν το χρυσό και τις πληροφορίες σε ολόκληρη την Ευρώπη!!!! Αυτή η ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών επέτρεψε στον Νάθαν να λάβει στο Λονδίνο την είδηση της νίκης του Ουέλλινγκτον στη μάχη του Βατερλό μια πλήρη μέρα μπροστά από τους κυβερνητικούς επίσημους αγγελιοφόρους!!!! Έτσι κυκλοφόρησε την ψευδή είδηση της νίκης του Ναπολέοντα, με αποτέλεσμα οι τιμές στο Χρηματιστήριο να καταρρεύσουν και να χάσουν το 98% της αξίας τους!!!! Αμέσως ο Νάθαν τις εξαγόρασε έναντι εξευτελιστικών ποσών και έτσι όλος ο έλεγχος της Βρετανικής οικονομίας πέρασε στα χέρια της οικογένειας!!!! Φυσικά αυτό πολλαπλασίασε την περιουσία της οικογένειας και της δικής του!!!!

Οι Ρόθτσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841 …. Δεν το ξέρατε!!!!;;;;;!!!! και όμως έτσι είναι!!!! Αργότερα χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ!!!!

Φυσικά σαν δυνατή Εβραϊκή οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της είναι βαθιά χωμένη στην ιστορία με την ίδρυση του Εβραϊκού κράτους!!!! Η ύπαρξη του την οφειλή στην οικογένεια και μόνο. Ο James Mayer Rothschild Βαρώνος τότε, ήταν χρηματοδότης και υποστηρικτής της κίνησης για το << κράτος του Ισραήλ >>!!!! Το 1917 ο Walter Rothschild δεύτερος Βαρώνος της οικογένειας και γιός του Nathan Mayer Rothschild ήταν ο παραλήπτης της Διακήρυξης Balfour, η οποία δέσμευσε τη βρετανική κυβέρνηση στην καθιέρωση στην Παλαιστίνη ενός εθνικού << σπιτιού >> για τους εβραίους ανθρώπους – Δρακονιανούς !!!! Ο James Mayer Rothschild χρηματοδότησε
την οικοδόμηση της << Κνεσέτ >> ως δώρο στο κράτος του Ισραήλ, καθόλου τυχαίο…Ψάχτε το!!!!

Τον Ιούλιο του 2003, μια σημαντική αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δομής των Rothschild πραγματοποιήθηκε όταν οι τράπεζες του Λονδίνου και του Παρισιού ενώθηκαν μέσω ενός νέου κύριου εταιρεία χόλντινγκ, Concordia BV, υπό την προεδρία του Δαβίδ Rene de Rothschild!!!!!  Κάτω από αυτό το έμβλημα, οι από τους Rothschild συνεργάτες Banque ελέγχουν τις τραπεζικές επιχειρήσεις στη Γαλλία και την ηπειρωτική Ευρώπη. 26% από την Rothschild Continuation Holdings AG πωλήθηκαν το 2005 σε στην Jardine ( στρατηγική κίνηση ), η οποία είναι υποκατάστημα της Matheson & της Co. του Χόνκ-Κόνκ!!!! Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε!!!!

Οι οικογενειακές τραπεζικές επιχειρήσεις Rothschild καινοτόμησαν στη διεθνή υψηλή χρηματοδότηση κατά τη διάρκεια της εκβιομηχάνισης της Ευρώπης και συνέβαλαν στην υποστήριξη των συστημάτων σιδηροδρόμων ανά από τον κόσμο και στη σύνθετη κυβερνητική χρηματοδότηση για τα προγράμματα όπως το κανάλι Σουέζ!!!!
Εκεί που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται μελανά!!!! Ήδη μέχρι τότε υπάρχουν αναφορές για λαδώματα, εκβιασμούς και όλα τα καλά που ακολουθούν όλους τους κροίσους!!!!

Ένας άλλος απόγονος του James, ο Edmond Adolphe de Rothschild ( 1926-1997 ) ίδρυσε την ομάδα LCF Rothschild, που έδρευσε στη Γενεύη, η οποία επεκτείνεται σήμερα σε 15 χώρες ανά τον κόσμο!!!! Αν και αυτή η ομάδα είναι πρώτιστα μια οικονομική οντότητα, ειδικευμένος στη διαχείριση ενεργητικού και τις ιδιωτικές τραπεζικές εργασίες, οι δραστηριότητές της καλύπτουν επίσης την οινοποίηση ( με τα κτήματα στο Μπορντό, την Ν. Αφρική και την Αργεντινή ), τη μικτή καλλιέργεια, τα ξενοδοχεία πολυτελείας, και τους αγώνες γιοτ!!!! Η ομάδα LCF Rothschild προεδρεύετε αυτήν την περίοδο από το Benjamin de Rothschild, γιος του Edmond 2ος των βαρόνων!!! Στο βιβλίο << Πρόγονοι εξ αίματος >> του Fritz Springmeier (   Φριτζ Σπρινγκμέηγερ )αναφέρει με τις δικές του αποδείξεις ότι οι Rothschild είναι ένας από 13 δυναστικούς προγόνους εξ αίματος που συνδέονται με τους << Illuminati >> = Δρακόντειοι!!!!!

Ακόμα έχει ειπωθεί από ερευνητές ότι ο Mayer Α. Rothschild ίσως έχει γράψει τα πρωτόκολλα της Σιόν!!!! << Κάποια όπως τα 20-23 χρειάζονται τρομερές τραπεζικές και επενδυτικές γνώσεις που λίγοι όπως ο Mayer ήξεραν >> είπαν!!!Τα πρωτόκολλα της Σιόν είναι << διαλέξεις >> για ( luciferians – Λουσιφέριανς  – illuminati- Ιλλουμινατοι – freemasons – Φριμέισονς ) απαριθμώντας
ένα απίστευτο σχέδιο να νικήσουν τον δυτικό πολιτισμό, να υποτάξουν την ανθρωπότητα, και να συγκεντρώσουν << όλο τον πλούτο του κόσμου… στα χέρια μας >>!!!!Το βιβλίο τεκμηριώνει, στοιχεία που διέρρευσαν στην τσαρική μυστική αστυνομία και δημοσιεύθηκαν στην Ρωσία το 1905!!!! Το ζήτημα του αντισημιτισμού εκτρέπει την προσοχή από αυτήν την πλοκή που έχει ξετυλίξει για πάνω από 200 έτη και είναι πίσω από την παγκόσμια κυβέρνηση, την 11 Σεπτεμβρίου, το Ιράκ, την ασφάλεια πατρίδας και τον ψευδή πόλεμο στον << τρόμο >> αλλα και το σήμερα στην Συρία με τα των απροβλέπτων εξελίξεων….. όπως είχα πει και ποιο παλαιά!!!!

Οι σκευωροί ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο και το ποιο σημαντικό τις μίνι συγκομιδές ανθρωπίνου κρέατος από τους πολέμους…. Τι δεν το πιστεύτε!!;;!! Για ψάχτε να βρείτε από τον πόλεμο του Ναπολέων για να μην πάω ποιο πίσω τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και τους πολέμους μετά όπως Κορέα… Κίνα…. Βιετνάμ… κτλ. κτλ. μέχρι σήμερα εκτός τους νεκρούς όπου βρέθηκαν ξέρετε πόσοι είναι οι αγνοούμενοι που δεν βρέθηκαν δηλαδή ποτέ!!;;;!! Ξεπερνάνε τα 47 εκατομμύρια ανθρώπους!!!! Π.χ. στην μάχη του Στάλινγκραντ δείτε πόσες ήταν οι απώλειες από Γερμανούς και Ρώσους θα εκπλαγείτε όταν έγινε η καταμέτρηση ότι Γερμανοί στρατιώτες και Ρώσοι μαζί με τους πολίτες που σκοτώθηκαν βγαίνει ένα νούμερο 35% ως αγνοούμενοι!!!! Το νούμερο είναι τεράστιο για να αγνοηθεί ως αγνοούμενοι…. Αλλα θα έρθω με άλλο άρθρο σε αυτό ποιο λεπτομερέστατο για να φρίξετε!!!! Λοιπόν!!!! Οι πολυεθνικές εταιρίες τους έχουν τα σύμβολα των ελευθερομασόνων για τα λογότυπα τους !!!! Η Shell – Σελ και η Citibank – Σίτιμπανγκ έχουν τον ήλιο αύξησης, στην Exxon Εξον το διπλό σταυρό, η CBS και Time Warner – Τάημ Γουόρνερ έχουν το μάτι Horus Alcan ( Χόρους Άλκαν – http://politicalvelcraft.org/2012/11/26/rothschilds-handbook-for-bankers-world-control/  ) και η AOL τον κύκλο στο τρίγωνο!!!! Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, η
εκπαίδευση και η πολιτική όλα δημιουργούν μια παραίσθηση της δημοκρατίας προκειμένου να ελεγχθεί και να αφαιρεθεί η ανθρωπότητα!!!! Σχεδόν όλοι οι αμερικανικοί Πρόεδροι συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Μπους είναι τσιράκια των Ιλλουμινατοι και των ελευθερομασόνων!!!!

Όταν κάποιος μπορεί να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης, τους πολιτικούς και τα χρηματιστήρια όπως συμβαίνει με τους ROTHSCHILD, τότε το να κερδίσει χρήματα είναι παιχνιδάκι, το ίδιο και η πρόκληση πολέμων!!!! Η πρόκληση πολέμων είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να δημιουργήσεις τεράστιες περιουσίες και να καταστρέψεις το
κοινωνικό κατεστημένο!!!! Δανείζεις χρήματα και στις δύο πλευρές για να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο και στη συνέχεια τους δανείζεις ακόμα περισσότερα για να ξαναχτίσουν τις κατεστραμμένες χώρες τους, κάτι που πρόκειται να γίνει σε μερικά χρόνια και πάλι στην Ευρώπη!!!! Αυτοί χρεώνονται σε σένα και εσύ αυξάνεις τα πλούτη σου!!!! Τέτοιος έλεγχος και εξουσία σου επιτρέπουν να φτιάξεις μια καινούργια κοινωνία κατά το πρότυπο σχεδίου σου, αφού ο πόλεμος που προκάλεσες και χρηματοδότησες κατέστρεψε τον παλιό κοινωνικό ιστό!!!!!

Ερχόμαστε στο σήμερα ο τελευταίος της οικογενείας : DAVID MAYER DE ROTHSCHILD ( Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου 1978 ) για δείτε τι είναι σήμερα το παλουκάρι!!!!

Οπότε καταλαβαίνετε με λίγα λόγια το τι παίζεται και τώρα ειδικά που υπάρχει η τεχνολογία χίλιες φορές παραπάνω διότι με το πείραμα << Άργος >> μπορούν να αναμείξουν και το παραφυσικό ως προς εμάς τους ανθρώπους όπως έκαναν και στον καιρό της μυθολογίας μας!!!! Και αν μερικούς από εμάς δεν προλάβουν να τα δουν τα παιδιά μας θα τα δούνε σίγουρα και θα τα ζήσουν!!!!

Μα για να δούμε και πάλι από την μυθολογία  από τους Ολύμπιους – Πελάσγιους εκείνη την εποχή και γιατί οι καταραμένοι μισούν τόσο τους Έλληνες:

Ζούσαν λοιπόν οι Έλληνες ( κατά Πλάτωνα ), μαζί τους και προδόθηκαν!!!!

Τα στοιχεία της προδοσίας!!;!! Ποια ήταν!!;!! Ίσως πρέπει να αρχίσετε να διαβάζεται Πλάτωνα!!!!

ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘEΑ!!!! Δεν τα αναφέρει ο Πλάτωνας … Δυστυχώς αυτά τα στοιχεία τα έχουν αφαιρέσει, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κόψουν το νήμα με την ΛΗΘΗ …!!!! Χρειάζεται πολύ διάβασμα με διαφορετικά βιβλία για να ξαναενώσεις το νήμα …το έχω ξανά πει αυτό… το παζλ που πολλές φορές λέω!!!! Θα σας δώσω κάποια στοιχεία!!!!

Πάρτε τα βιβλία ΤΙΜΑΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΝΟΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ για αρχή …

Τα στοιχεία της προδοσίας :

“Όταν πριν εβδομήντα και πλέον χρόνια οι ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ μετά την καταστροφή του ήλιου τους Έψιλον Βοωτή εγκατέλειψαν το Ηλιακό τους σύστημα περιπλανώμενοι ήρθαν στο δικό μας, και ζήτησαν άδεια από τον τότε διοικητή του Ηλιακού μας συστήματος αλλά και των 13 Γαλαξιών ΖΕΥ, άδεια να προσεδαφιστούν γιατί θα πεθαίνανε …”


“Ήρθαν με το πολεμικό άστρο Λεβιάθαν, ( κατόπιν μετονομασθέν σε Σ – ΕΛΛΗΝ = ΣΕΛΗΝΗ πηρός τιμήν των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΛΛΩΝ μετά την κατάληψή του από τις δυνάμεις ΔΙΟΣ ) και το μικρότερο Λίλιθ.


Ο ΖΕΥΣ τους έδωσε άδεια να κατέβουν στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ή ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ όπου κατοικούσαν ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΦΥΛΑ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.


Αυτός ο λαός των Ποσειδωνίων με τους αιώνες ( τουλάχιστον 300.000 χρόνια ) ενώθηκε σεξουαλικά με τους Δρακονιανούς, και όπως αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ δημιουργήθηκε μία πανίσχυρη φυλή που κάποια στιγμή επιτέθηκε στον υπόλοιπο πλανήτη και τον υποδούλωσε …!!!

Τότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ( Αθηναίοι αναφέρει ο ΠΛΑΤΩΝ ), ξεσηκώθηκαν και ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σώνοντας όπως αναφέρει για άλλη μία φορά τον πλανήτη κατατροπώνοντας τις ενιαίες δυνάμεις Δρακονιανών – Ποσειδωνίων!!!!


Οι ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ στον πόλεμο πήραν το μέρος των Δρακονιανών και πολέμησαν μετά την πολυαιώνια ένωση μαζί τους ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ της ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ και τους Έλληνες …


Αυτή είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και από τότε οι Ποσειδώνιοι ονομάστηκαν ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και είναι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ οι οποίοι είναι σε ΟΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ σε όλο τον πλανήτη ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ …!!!!

Ακούγονται τρελά και απίστευτα έτσι!!;;!! και ώμος είναι παρά μόνο το 1% της αλήθειας!!!! Αυτό που μισούσαν τότε αφάνταστα οι Δρακόντειοι όπου το 99% των Ελλήνων έχει ξεχάσει διότι δεν το μαθαίνει στα σχολεία εσκεμμένα από αυτά τα τρεις κατάρατα γουρούνια είναι το εξής:

Οι Έλληνες ερχόμαστε από μακριά και πηγαίνουμε ακόμη μακρύτατο είναι η «θεϊκή» αποστολή μας :

<< Να εξανθρωπίσουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νάματα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το ¨Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα¨ και τον ¨Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό¨ >>.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνούμε εκείνο που είπε στον Σόλωνα, ο Ιερέας Σόγχις της Αιγύπτου :

<, Στην χώρα σας γεννήθηκε το πιο όμορφο και ευγενικό (τέλειο) γένος >>!

Μέχρι εδώ δεν θα σας κουράσω άλλο….!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


6 σκέψεις στο “ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ!!!!

 1. SAMAN ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ…( ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ Rothschild (Bauer or Bower) ,Bruce ,Cavendish (Kennedy),De Medici
  Hanover , Hapsburg ,Krupp ,Plantagenet ,Rockefeller, Romanov ,Sinclair (St. Clair), Warburg (del Banco), Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ..ΟΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟΣΑΥΡΩΝ.

  1. Dhidameia!!!!

   ΑΝΑΜΕΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΣΙΝΟΜΟΣΙΑ ….ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ!!!! ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΣΦΟΔΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ…ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΘΨΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

   ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση