ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΣΙΟΥΔΑΔ ΧΟΥΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΣΙΟΥΔΑΔ ΧΟΥΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!!!!

 

Ένα περίεργο περιστατικό που θυμίζει τις κινήσεις Χρονίρ!!!! Όσοι δεν γνωρίζεται τα Χρονίρ τι είναι διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ!!!! Για μια ακόμη φορά ο φακός κατέγραψε ένα συμβάν με παράξενη οντότητα όπου δείχνει ότι το παράξενο το μυστήριο και το υπερφυσικό είναι στην ζωή μας για τα καλά χωμένα!!!! Πολλοί και πάλι προσπάθησαν να το περιγελάσουν το γεγονός και να το παραπληροφορήσουν μα τελικά έκαναν μια τρύπα στο νερό….!!!!

 ONTOTHTA 1
Τα θεαματικά στιγμιότυπα που δείχνουμε αφορά την καταγραφή μιας μυστηριώδης «οντότητας» που εμφανίστηκε σε ένα αγώνα του μπέιζμπολ στη Σιουδάδ Χουάρες, ( πολιτεία Τσιουάουα ), στο Μεξικό!!!! Το απίστευτο επεισόδιο παρουσιάστηκε από την τηλεόραση Tercermilenio ( Τερτσεμιλένιο ) από την έρευνα που διεξήγαγε ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα των ΑΤΙΑ Jaime Maussan (Τζέημη Μαουσσάν) και ο ερευνητής Κάρλος Κλεμέντε!!!!

 

ONTOTHTA 2

 

ONTOTHTA 3

Το φαινόμενο έγινε το βράδυ μερικές 10 Νοεμβρίου του 2014 κατά την διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ στο πάρκο Borunda ( Μπορούντα ), που βρίσκεται στο κέντρο  Ciudad Juarez, στην Τσιουάουα!!!! Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ, όπου διεξάγονταν από παιδιά, και ο  Armando Martinez ( Αρμάντο Μαρτίνεζ ), ο οποίος ήταν παρόν κατά την διάρκεια του αγώνα στην πλάγια γραμμή, βιντεοσκόπησε  κάποια κομμάτια του παιχνιδιού!!!!

ONTOTHTA 4

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο Αρμάντο είχε παρατηρήσει την παρουσία μιας μυστηριώδους οντότητας, που ήταν μέσα στον χώρο, κοντά στα παιδιά!!!! Αυτή η << παρουσία >>» ήταν φαινομενικά αόρατη με γυμνό μάτι, αλλά μέσα από την  κάμερα του τηλεφώνου μπορούσε να παρατηρηθεί μόνο!!!! Τα παιδιά και οι γονείς δεν είχαν παρατηρήσει κάτι, αλλά ο Αρμάντο ήταν σε θέση να καταγράψει ένα καλό βίντεο  της μυστηριώδους << οντότητας >>!!!!

ONTOTHTA 5

 

ONTOTHTA 6

Το βίντεο ( αναλύθηκε από την Tercermilenio TV ) και μπορείτε να δείτε ένα ον τυλιγμένο με ένα ενεργειακό πεδίο που μερικές φορές φωτίζεται από μυστηριώδεις λάμψεις φωτός ( ή σπινθήρες )!!!! Ο Μαουσσάν και ο Κάρλος Κλεμέντε είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο ον, τυλιγμένο με μια ενέργεια αόρατη στο ανθρώπινο μάτι, αλλά ορατό μόνο μέσα από φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες!!!!

 

Το τι τελικά είναι δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά, αν πρόκειται για Χρονίρ ή για εξωγήινο ή ακόμα για φάντασμα, το θέμα όμως είναι ότι κάτι το εξωπραγματικό είναι και άφησε την ιστορία τους στο φακό μιας κάμερας για να διαπιστωθεί ακόμα για μια φορά ότι περίεργα πλάσματα κυκλοφορούν αναμεσά μας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση