ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!;;!!

N.A.S.A.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!;;!!

 Από την στιγμή που στάλθηκε ο πρώτος δορυφόρος στον Πλανήτης Άρη και έστειλε πίσω τις πρώτες φωτογραφίες υπήρξαν πολλά αινίγματα που μέχρι και σήμερα είναι άλυτα. Από τότε αλλά και πιο παλιά με τα τηλεσκόπια είχαν εντοπιστεί πολύ παράξενα πράγματα ,τα περιβόητα πρόσωπα του Άρη, οι πυραμίδες, ο μονόλιθος, οι υποτιθέμενες γυάλινες σήραγγες, οι περιβόητες τρύπες διαστάσεων πολλών χιλιομέτρων στο πουθενά, η περίεργη βλάστηση, όπως κάποια υποτιθέμενα λείψανα εξωγήινων κρανίων, λείψανα από διάφορα πτηνά ή ζώων αλλά και λείψανα όπως ξύλων ή δέντρων. Ακόμα υπάρχουν υπόνοιες για εξωγήινα σκάφη , κτήρια, δομές πόλεων, μέχρι και για ποτάμια νερού που ακόμα ρέουν.

Για όλα αυτά τα οποία σας λέω υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις τις οποίες κάποιες από αυτές τις έχουμε αναρτήσει εμείς και κάποιες άλλες κάποιοι  άλλοι. Αυτό το οποίο μέχρι στιγμής δεν είχε διαπιστωθεί μέχρι σήμερα είναι το αν υπήρχε ζωή στον πλανήτη Άρη. Υπάρχει ; Μπορεί να υπάρξει ζωή στον κόκκινο πλανήτη; Εάν υπάρχει πως θα είναι; Όπως ξέρουμε η ατμόσφαιρα του πλανήτη Άρη δεν είναι βιώσιμη για τους ανθρώπους. Το 2009 το ερευνητικό τηλεκατευθυνόμενο όχημα το οποίο είχε στείλει η NASA στον πλανήτη Άρη έστειλε κάποιες πολύ παράξενες , αινιγματικές και απίστευτες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν μια σειρά από βράχους οι οποίοι δείχνουν να είναι ζωντανοί. Τι εννοώ ζωντανοί ; Δεν θα το αναλύσω αλλά θα σας παραθέσω τις φωτογραφίες αυτές. Η όλη κατάσταση θυμίζει την ταινία ΑΠΟΛΛΩ 18. Το σενάριο της ταινίας μας λέει ότι στάλθηκε μια αποστολή στην σελήνη όπου οι αστροναύτες προσπαθούσαν να βάλουν κάποιους πομπούς για την εξερεύνηση της σελήνης μέσω της NASA. Επίσης είχαν διαταγές να συλλέξουν κάποια δείγματα από πετρώματα. Η ταινία εξελίσσεται ότι κάποια από τα πετρώματα ήταν αραχνοειδή όντα όπου στο τέλος ήταν καταστρεπτικά για την αποστολή και για τους αστροναύτες με θανατηφόρα αποτέλεσμα , στο τέλος οι θεατές μένουν έκπληκτοι όταν διαπιστώνουν ότι η NASA ήξερε για αυτά τα όντα και ότι οι αστροναύτες στάλθηκαν ως πειραματόζωα.

Κάτι το παρόμοιο δείχνουν oι φωτογραφίες αυτές που σας παραθέτω με τα βράχια να δείχνουν ότι είναι ζωντανά. Λέτε τελικά το σενάριο της ταινίας ΑΠΟΛΛΩ 18 να είναι πραγματικό; Και ο σκηνοθέτης να ήξερε για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ή υπάρχει κάτι άλλο ; Τα συμπεράσματα δικά σας. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WBKL6Hvjids[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση